Όταν σε θέλει για φίλο..... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 277
    Senior Member
    Εντάξει λογικό ειναι να σε ελξει αρχικά κάποιος όμορφος και λογικό επίσης να το ξέρει και να το χειρίζεται το όλο θέμα διαφορετικά γιατι υποτίθεται υπερτερεί.. Έτσι νομίζει .....
    Μου έχει συμβεί και δεν μιλάω για γκομενικο( σιγά που θα γύρναγε να με κοίταξε όμορφος λενε τώρα ) σε φιλικό επίπεδο να αισθάνομαι χάλια και άσχημα δίπλα σε όμορφη φίλη.. Στον εαυτό μου έκανα κακό ... Γιατί πολύ απλά μπορεί να ήταν αμόρφωτη , άλλη χιλοχαζη μου εχουν συμβεί και τα αναφέρω .. Εγω όμως κερδιζα σε χαρακτήρα σε προσωπικότητα ..
    Βέβαια και τωρα μπορεί να ξανασυμβεί λόγω χαμηλής σε πούμε αυτοεκτίμησης και μέχρι να ξυπνήσω λίγο ..
    Οποτε ας μη μενουνε λοιπόν στην επιφάνεια μόνο ...

Banned
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Χειρότερη ήττα δεν μπορεί να υπάρξει, κατά τη γνώμη μου, για ένα άντρα!
    Άκου, σε βλέπω φιλικά...
    Δε λες καλύτερα, δε σε γουστάρω ή σε βλέπω φιλικά διότι δε μ' αρέσεις σαν άντρας να τελειώνουμε; Και άστες τις άλλες τις σαχλαμάρες του τύπου "μια χαρά παιδί είσαι στην εμφάνιση" και άλλα..... Πες το καλή μου ότι δε σε κ...... να τελειώνουμε! Μη με κρατάς για φίλο μόνο!
    Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το καλύτερο, διότι αν σε δει ερωτικά, μετά ξενερώνεις μαζί της γιατί την έχεις κατακτήσει, την απομυθοποιείς και είναι πλέον δεδομένη.

Ενώ όταν σε βλέπει σαν φίλο, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να την επιθυμείς και να προσπαθείς να την κατακτήσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Και να που έρχεσαι στα λόγια μου! Αυτά σε bold ακριβώς αναφέρω παραπάνω, άλλα φαίνεται δεν το διευκρίνισα καλά στο ποστ μου! Του έκανα λίγη επεξεργασία τώρα.

Ξέρω τι λες! Όσο κούκλος και νά'ναι αυτός, έτσι και ανήκει στη μοναδική περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα οτιδήποτε, νά'ναι καμιά ψωνάρα, πολύ βαρετός, κτλ., λογικό είναι να μην τον γουστάρουν μετέπειτα! Εγώ απλά είπα ότι ένας κούκλος άντρας δε φτάνει ποτέ σε κάποια ηλικία και να είναι μπακούρης, άσχετα άμα τρώει απανωτές απορρίψεις από κοπέλες εκ των υστέρων λόγω ψωνίτηδάς του και το καθεξής!

Άλλα η ομορφιά δεν παύει να παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Καλά τα έλεγε ο Why!

Mα κανενας δεν ειπε πως η ομορφια δε παιζει κανεναν ρόλο. Απλως δεν ειναι το μονο που έχει σημασια (οπως ελεγε ο why). Ειναι σαν βρεις μια πολυ ωραια γυναικα που μόλις την πλησιασεις να αρχίσει να λεει τετοιες μπαρουφες με μια σπαστικη φωνη και ενα ενοχλητικο γελιο στυλ Τζανυς (φιλαρακια) και δε μπορει να την αντέξει κανεις. Αυτη ναι θα βρει κάποιον απελπισμένο αλλα δε θα ειναι μαζί της γτ την θέλει. Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.
    Οσο για το πλεονεκτημα της ομορφιας. Ας πουμε πως ένας γεννηθηκε πλουσιος. Ειχε ότι ηθελε απο την αρχη και ποτε του δε πάλεψε για να αποκτηση τίποτα. Ενας άλλος γεννηθηκε φτωχός αλλα παλεψε σκληρα, δουλεψε σαν τρελός και κατάφερε να γίνει πάμπλουτος. Ο ένας θα μεινει σε αυτο που είχε απο τότε που γεννηθηκε το όποιο σιγα σιγα θα μειωνεται λόγω τον εξόδων χωρίς εσοδα (οπως η ομορφια με τον χρόνο), και ο άλλος γίνεται όλο και πιο πλουσιος λόγω της δουλειάς του (όπως οι άλλες ικανότητες που με την εμπειρια γινεσαι όλο και καλυτερος)
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    για την κοπελια τα τι και τα πως δεν τα ξερεις...μη νιωθεις οτι εσυ φταις ή οτι ακομα και μια μετρια σε απερριψε. Μπορει να ηταν σε αλλη φαση, να μην ειχε ορεξη, να ειχε ανοιχτους λογαριασμους με τον πρωην της κλπ.
    Κοινωνικοποιησου περισσοτερο, ανοιξου σε παρεες, βρες στεκια καλα, εστω κανε αντρες φιλους με αδερφες-ξαδερφες κλπ προθυμους να σου τις συστησουν.

Οκ με την τελευταια προταση σου, βγαζω το καπελο, εισαι γλυκυτατος και σου ευχομαι συντομα να βρεις την κοπελα που σου αξιζει!

Προσπαθω. αλλα δεν ειναι ευκολο. Μαλιστα λόγω της δουλειάς μου δουλευω πολλες ωρες και δεν εχω πολυ χρόνο για να βρω παρέες. Οσο για παλιους φιλους, ειναι παντρεμενοι και μάλλον ή επειδη ζηλευουν αυτοι μην κολλησω στις γυναικες τους, ή επειδη δε με συμπαθουν οι γυναίκες τους επειδη ειμαι ελευθερος με αποφευγουν.
    Ευχαριστω πολυ :)
    Και εγω σου ευχομαι το καλυτερο :)
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Είμαι 28 χρονών.
    Κοίταξε έχω ωραίο πρόσωπο, απ' ότι μου έχουνε πει..
    Και λέγειν θεωρώ ότι έχω, άμα θέλω.
    Τώρα για το "στυλ" δε κατάλαβα τι εννοείς.
    Αν εννοείς τις ατάκες και τις άλλες παπαριές, που διαβάζω στα περιοδικά και λένε στο γυμναστήριο οι άντρες μεταξύ τους, τότε είναι δύσκολο έως αδύνατο να το μιμηθώ!
    Πρώτον, διότι δεν είμαι καλός να παίζω ρόλους. Ο μόνος "ρόλος" που παίζω προτιμώ να είναι ο εαυτός μου!
    Δεύτερον, οι ατάκες με αηδιάζουν κι εμένα τον ίδιο!
    Τώρα για το πώς κοιτούσα.... Μια φορά στο γυμναστήριο αποφάσισα να "παίξω" με τα μάτια και εστίασα σε μία και μόλις το κατάλαβε γούρλωσε τα μάτια και μου λέει "θες κάτι"; Της λέω "όχι"... Τι να απαντούσα άλλωστε; Και με τον τρόπο που το είπε ξενέρωσα!
    "Όχι", μου λέει, "γιατί με κοίταξες περίεργα, γι' αυτό"....... Και σηκώθηκε κι έφυγε. Ε, από τότε δεν το ξαναέκανα.....

"ναι, καπου σε εχω ξαναδει. μηπως ημασταν συμμαθητες; Σε ποιο σχολειο εχεις πάει;" ή "......μηπως εχεις παει στο.....;" ή "μου θυμιζεις μια/εναν παλια/ο μου γνωστη/γνωστό. Την/τον ταδε μηπως την/τον ξέρεις;"

Μακαρι να μου το ελεγε καποια αυτό....

Senior Member
    Εννοείται πως δε μιλάω για τέτοιες ακραίες καταστάσεις!
    Φυσικά και πρέπει να πληρώνει ο καθένας το δικό του και να βγάζει κάποια λεφτά...
    Εγώ αναφέρομαι σε περιπτώσεις που προχωράμε σε συγκρίσεις δουλειάς και καριέρας.
    Π.χ. δεν πάω με έναν, ο οποίος δεν είναι δικηγόρος ή γιατρός π.χ....
    Και δε θα μ' έχει με τα λούσα και τα αμάξια μου....
    Hello κοπελιά! Στην Ελλάδα του '17 είσαι! Ξέρεις πόση ανεργία υπάρχει;
    Που ζεις; Και ζητάς τον ουρανό με τ' άστρα!!!
    Πραγματικά ορισμένες ζουν στον κόσμο τους..........

Ή το να βγειτε για καφε και να κάθεται να σε κοιτάζει όταν ερθει ο λογαριασμός με το βλέμμα "αντε πληρωσε μ@λακα!".
    Με ξενερρωνει πραγματικα αυτο. Νιώθω πως δε με εκτιμα. Ασε που ειναι υποτιμητικό για αυτην και δε το καταλαβαινει... 'ρε κοπελια, για ενα τσαμπα καφε πουλας το σωμα σου'

Senior Member
    Χα, χα!
    Γιατί;

Γτ πιστευει πως μόνο οι ομορφοι και γυμνασμένοι πηδ@νε.
    Ρε συ ξερω κάποιον που ειναι ωραίος αντρας και του έφαγε την γυναίκα ένας χοντρός καραφλός....

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Εντάξει λογικό ειναι να σε ελξει αρχικά κάποιος όμορφος και λογικό επίσης να το ξέρει και να το χειρίζεται το όλο θέμα διαφορετικά γιατι υποτίθεται υπερτερεί.. Έτσι νομίζει .....
    Μου έχει συμβεί και δεν μιλάω για γκομενικο( σιγά που θα γύρναγε να με κοίταξε όμορφος λενε τώρα ) σε φιλικό επίπεδο να αισθάνομαι χάλια και άσχημα δίπλα σε όμορφη φίλη.. Στον εαυτό μου έκανα κακό ... Γιατί πολύ απλά μπορεί να ήταν αμόρφωτη , άλλη χιλοχαζη μου εχουν συμβεί και τα αναφέρω .. Εγω όμως κερδιζα σε χαρακτήρα σε προσωπικότητα ..
    Βέβαια και τωρα μπορεί να ξανασυμβεί λόγω χαμηλής σε πούμε αυτοεκτίμησης και μέχρι να ξυπνήσω λίγο ..
    Οποτε ας μη μενουνε λοιπόν στην επιφάνεια μόνο ...

Συμφωνω απόλυτα σε αυτό. Πάντα το μάτι μας θα πάει στο ωραίο αλλα αν το ωραίο δεν εχει κατι άλλο να μας προσφερει θα προχωρισεις παρακάτω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Προσπαθω. αλλα δεν ειναι ευκολο. Μαλιστα λόγω της δουλειάς μου δουλευω πολλες ωρες και δεν εχω πολυ χρόνο για να βρω παρέες. Οσο για παλιους φιλους, ειναι παντρεμενοι και μάλλον ή επειδη ζηλευουν αυτοι μην κολλησω στις γυναικες τους, ή επειδη δε με συμπαθουν οι γυναίκες τους επειδη ειμαι ελευθερος με αποφευγουν.
    Ευχαριστω πολυ :)
    Και εγω σου ευχομαι το καλυτερο :)
    Καλά πόσο χρονών είσαι κι είναι όλοι παντρεμένοι;
    40-45;
    Και γιατί να μη σε συμπαθούν επειδή είσαι ελεύθερος;
    Τι έγινε;
    Γυρίσαμε στη δεκαετία του '60;
    Άλλο και τούτο πάλι!

Senior Member
    "ναι, καπου σε εχω ξαναδει. μηπως ημασταν συμμαθητες; Σε ποιο σχολειο εχεις πάει;" ή "......μηπως εχεις παει στο.....;" ή "μου θυμιζεις μια/εναν παλια/ο μου γνωστη/γνωστό. Την/τον ταδε μηπως την/τον ξέρεις;"

Μακαρι να μου το ελεγε καποια αυτό....
    Σ' εμένα απευθύνεσαι;

Senior Member
    Γτ πιστευει πως μόνο οι ομορφοι και γυμνασμένοι πηδ@νε.
    Ρε συ ξερω κάποιον που ειναι ωραίος αντρας και του έφαγε την γυναίκα ένας χοντρός καραφλός....
    Καλά όχι κι έτσι!
    Είπαμε....
    Εγώ έτσι νόμιζα όταν ήμουν Γυμνάσιο....
    Στην πραγματικότητα το πράγμα είναι πιο πολύπλοκο!
    Οι γυναίκες είναι πολύ περίεργες και απρόβλεπτες...
    Θα σου πω ένα όνομα: Στηβ Ντούζος
    Αυτός ο τύπος που ούτε γυμνασμένος ήτανε, ούτε πολύ όμορφος, δε νομίζω ότι έμεινε παραπονεμένος από γυναίκες και καλή ζωή εννοείται......

Senior Member

Cool

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Λες οτι γουσταρεις, οκ το καταλαβαινω....ΑΛΛΑ με μια τετοια γυναικα θα μπορουσες να τα φτιαξεις?
    που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι της?? χλωμο το βλεπω...

εγω πιστευω οτι γενικα στους αντρες αρεσουν οι ξεβγαλμενες που το παιζουν αθωουλες, οι γατουλες που αμα λαχει γινονται τιγρεις. Οι πολυ γλυκες, οι παντα αψεγαδιαστες.
    Εννοούσα δυναμικές στο κρεβάτι.....
    Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ....
    Εννοώ να είναι Κυρίαρχες!
    BDSM καταστάσεις.....

Miliva21
    Guest
    Έστω αυτό...
    Εγώ γιατί να δικαιούμαι λιγότερα, επειδή δεν είμαι μοντέλο;
    Είναι άδικο!
    ]Γιατί να πρέπει να επενδύσω στο να βγάλω λεφτάγια να' χω μία ωραία γυναίκα;
    Μου τη δίνουν οι τύποι, που με μόνο εφόδιο την εξωτερική εμφάνιση και χωρίς να κάνουν τίποτα άλλο έχουν όσες θέλουν! Ενώ άλλοι πρέπει να προσπαθούν κι εγώ δεν ξέρω πόσο.....
    Είναι τόσος ο ρατσισμός που υπάρχει, που είμαι σίγουρος ότι ένας όμορφος που κακοποιεί την κοπέλα του θα είχε λιγότερες πιθανότητες να τον χωρίσει, απ' ότι άμα ήταν άσχημος!
    Ο έρωτας είναι για τους λίγους, τελικά!
    Για την "ελίτ"!
    Όλοι οι υπόλοιποι.......... στον Καιάδα....
    Καταλαβαινω οτι νιωθεις αδικημενος....αλλα νομιζω οτι μεγεθυνεις το προβλημα ..λες οτι αυτες που αρεσαν σε σενα δν τους αρεσες εσυ.....και κατηγορεις τον εαυτο σου οτι συμβαινει επδ δεν εισαι οπως λες κουκλος........το βρισκω λαθος....σε ολους τους ανθρωπους συμβαινει να τοθς αρεσουν καποιοι και εκινοι να τοτς απορριπτουν...ειδα και τι εκανα κ εγω που κ καλα θεωρουμαι εμφανισημη....!!! Παντα αυτοι που ηθελα δεν με ηθελαν αυτοι....τουλαχιστον οχι γ κατι σοβαρο.....το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο..απογοητευση....απορριψ η....τι ν κανουμε .....

Βρισκω μια ειρωνεια στα λεγομενα σου...λες ποσο αδικια ειναι οι γυναικες να κοιτανε τους εμφανισημους την ιδια στιγμη που και εσυ εχεις το βλεμμα σου στραμμενο στις " ομορφες " οπως λες γυναικες......δν ειναι οξυμορο? xD .......δλδ αμα σου τη πεσει μια γυναικα που ειναι μετρια σε εμφανιση τπτ το ιδιαιτερο....και φα ει χι τι θα λεει κ αυτη μετα ??? Τι αδικο που οι αντρες κοιτανε τις ωραιες.....

Τεσπα...να σου πω αυτο που πιστευω? Ναι η εμφανιση παιζει ρολο γτ ειναι αυτη που αρχικα σου τραβαει τη προσοχη...σε ελκει σε κανει να εισαι πιο ευκολα δεκτικος σε καποιον...ομως πιστευω οτι μπορει κανεις να τα καταφερει και χωρις αυτο.....Παντα βεβαια το ωραιο θα τραβαει τα βλεμματα..αυτο δυστυχως δεν μπορουμε να το αλλαξουμε...ομως δν ειναι ο κανονας ουτε το ελαττωμα που θα αφησει μονους πσους δεν ειναι κουκλοι....

Εκτος της εμφανισης μετραει επισης η αυτοπεποιθηση, οι καλοι τροποι, το χιουμορ, η εξυπναδα....η διεκδικητικοτητα...η αισθηση ασφαλειας που μπορει να να κανεις καποια να νιωθει οταν ειναι μαζι σου....πολλα περα απο την εμφανιση..απλα αυτο ειναι το δυσκολο κομματι γτ δεν εχουμε ολοι αυτα τα χαρακτηριστικα....οι ωραιοι μπορει να μην κοπιαζουν και να εχουν πολλες επιλογες ...οι αλλοι απλως θ πρπει μαλλον να μπουν στη διαδικασια να αναπτυξουν περισσοτερα τα ελκυστικα τους χαρακτηριστικα κ να τα αναδειξουν.....επισης εχω ακουσει χιλιες φορες οτι οι γυναικες κηνυγουν τα χρηματα κ την εξουσια ( καποιες ισως ειναι ετσι......) γτ τοτε αφου θες να μπεις στο κλαπμ με τα " κελεπουρια και καλα " δεν φροντιζεις να αποκτησεις χρηματα ή κοινωνικο στατους...αν παση θυσια θες ν εχεις κ εσυ πολλες επιλογες αλλα δν σ ευνει λες η εμφανιση.....χD xD xD

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μπορεί να μας αρέσουν απλά οι ωραίοι (κατά το γούστο της καθεμιάς πάντα) χωρίς να μας νοιάζουν τα λεφτά και τα αμάξια, σκέψου κι αυτό...

ξερεις εστω ενα παραμυθι που η φτωχια, χωριατοπουλα, η,σταχτοπουτα, δεν παντρευτηκε το βασιλοπουλο;;;
    κανεις αντρας δεν μπορει να πιστεψει
    το ψεμμα σου κυκνε

Senior Member
    Καλά πόσο χρονών είσαι κι είναι όλοι παντρεμένοι;
    40-45;
    Και γιατί να μη σε συμπαθούν επειδή είσαι ελεύθερος;
    Τι έγινε;
    Γυρίσαμε στη δεκαετία του '60;
    Άλλο και τούτο πάλι!
    29 εγω.

Αυτοι 24-26, παντρευτηκαν νωρις.

Απλως μπορει να φοβουνται που ειμαι ελευθερος μην κανω τους αντρες τους να ζηλεψουν και ξελογιαστουν... Δεν λεω πως ειναι αυτο αλλα εχω ακουσει γυναικες να λενε κατι τετοια για αυτο το λεω

Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast