Results 91 to 105 of 277
Thread: Όταν σε θέλει για φίλο.....
-
16-03-2017, 17:06 #91
Εντάξει λογικό ειναι να σε ελξει αρχικά κάποιος όμορφος και λογικό επίσης να το ξέρει και να το χειρίζεται το όλο θέμα διαφορετικά γιατι υποτίθεται υπερτερεί.. Έτσι νομίζει .....
Μου έχει συμβεί και δεν μιλάω για γκομενικο( σιγά που θα γύρναγε να με κοίταξε όμορφος λενε τώρα ) σε φιλικό επίπεδο να αισθάνομαι χάλια και άσχημα δίπλα σε όμορφη φίλη.. Στον εαυτό μου έκανα κακό ... Γιατί πολύ απλά μπορεί να ήταν αμόρφωτη , άλλη χιλοχαζη μου εχουν συμβεί και τα αναφέρω .. Εγω όμως κερδιζα σε χαρακτήρα σε προσωπικότητα ..
Βέβαια και τωρα μπορεί να ξανασυμβεί λόγω χαμηλής σε πούμε αυτοεκτίμησης και μέχρι να ξυπνήσω λίγο ..
Οποτε ας μη μενουνε λοιπόν στην επιφάνεια μόνο ...
- 16-03-2017, 17:23 #92
Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το καλύτερο, διότι αν σε δει ερωτικά, μετά ξενερώνεις μαζί της γιατί την έχεις κατακτήσει, την απομυθοποιείς και είναι πλέον δεδομένη.
Ενώ όταν σε βλέπει σαν φίλο, εσύ μπορείς να συνεχίσεις να την επιθυμείς και να προσπαθείς να την κατακτήσεις...
16-03-2017, 18:12 #93
Mα κανενας δεν ειπε πως η ομορφια δε παιζει κανεναν ρόλο. Απλως δεν ειναι το μονο που έχει σημασια (οπως ελεγε ο why). Ειναι σαν βρεις μια πολυ ωραια γυναικα που μόλις την πλησιασεις να αρχίσει να λεει τετοιες μπαρουφες με μια σπαστικη φωνη και ενα ενοχλητικο γελιο στυλ Τζανυς (φιλαρακια) και δε μπορει να την αντέξει κανεις. Αυτη ναι θα βρει κάποιον απελπισμένο αλλα δε θα ειναι μαζί της γτ την θέλει. Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.
Οσο για το πλεονεκτημα της ομορφιας. Ας πουμε πως ένας γεννηθηκε πλουσιος. Ειχε ότι ηθελε απο την αρχη και ποτε του δε πάλεψε για να αποκτηση τίποτα. Ενας άλλος γεννηθηκε φτωχός αλλα παλεψε σκληρα, δουλεψε σαν τρελός και κατάφερε να γίνει πάμπλουτος. Ο ένας θα μεινει σε αυτο που είχε απο τότε που γεννηθηκε το όποιο σιγα σιγα θα μειωνεται λόγω τον εξόδων χωρίς εσοδα (οπως η ομορφια με τον χρόνο), και ο άλλος γίνεται όλο και πιο πλουσιος λόγω της δουλειάς του (όπως οι άλλες ικανότητες που με την εμπειρια γινεσαι όλο και καλυτερος)Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 18:17 #94
Προσπαθω. αλλα δεν ειναι ευκολο. Μαλιστα λόγω της δουλειάς μου δουλευω πολλες ωρες και δεν εχω πολυ χρόνο για να βρω παρέες. Οσο για παλιους φιλους, ειναι παντρεμενοι και μάλλον ή επειδη ζηλευουν αυτοι μην κολλησω στις γυναικες τους, ή επειδη δε με συμπαθουν οι γυναίκες τους επειδη ειμαι ελευθερος με αποφευγουν.
Ευχαριστω πολυ :)
Και εγω σου ευχομαι το καλυτερο :)Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 18:22 #95
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 18:27 #96
Ή το να βγειτε για καφε και να κάθεται να σε κοιτάζει όταν ερθει ο λογαριασμός με το βλέμμα "αντε πληρωσε μ@λακα!".
Με ξενερρωνει πραγματικα αυτο. Νιώθω πως δε με εκτιμα. Ασε που ειναι υποτιμητικό για αυτην και δε το καταλαβαινει... 'ρε κοπελια, για ενα τσαμπα καφε πουλας το σωμα σου'Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
16-03-2017, 18:29 #97
16-03-2017, 18:38 #98
16-03-2017, 19:47 #99
16-03-2017, 19:48 #100
16-03-2017, 19:54 #101
Καλά όχι κι έτσι!
Είπαμε....
Εγώ έτσι νόμιζα όταν ήμουν Γυμνάσιο....
Στην πραγματικότητα το πράγμα είναι πιο πολύπλοκο!
Οι γυναίκες είναι πολύ περίεργες και απρόβλεπτες...
Θα σου πω ένα όνομα: Στηβ Ντούζος
Αυτός ο τύπος που ούτε γυμνασμένος ήτανε, ούτε πολύ όμορφος, δε νομίζω ότι έμεινε παραπονεμένος από γυναίκες και καλή ζωή εννοείται......
16-03-2017, 21:18 #102
16-03-2017, 21:25 #103Miliva21GuestΚαταλαβαινω οτι νιωθεις αδικημενος....αλλα νομιζω οτι μεγεθυνεις το προβλημα ..λες οτι αυτες που αρεσαν σε σενα δν τους αρεσες εσυ.....και κατηγορεις τον εαυτο σου οτι συμβαινει επδ δεν εισαι οπως λες κουκλος........το βρισκω λαθος....σε ολους τους ανθρωπους συμβαινει να τοθς αρεσουν καποιοι και εκινοι να τοτς απορριπτουν...ειδα και τι εκανα κ εγω που κ καλα θεωρουμαι εμφανισημη....!!! Παντα αυτοι που ηθελα δεν με ηθελαν αυτοι....τουλαχιστον οχι γ κατι σοβαρο.....το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο..απογοητευση....απορριψ η....τι ν κανουμε .....
Βρισκω μια ειρωνεια στα λεγομενα σου...λες ποσο αδικια ειναι οι γυναικες να κοιτανε τους εμφανισημους την ιδια στιγμη που και εσυ εχεις το βλεμμα σου στραμμενο στις " ομορφες " οπως λες γυναικες......δν ειναι οξυμορο? xD .......δλδ αμα σου τη πεσει μια γυναικα που ειναι μετρια σε εμφανιση τπτ το ιδιαιτερο....και φα ει χι τι θα λεει κ αυτη μετα ??? Τι αδικο που οι αντρες κοιτανε τις ωραιες.....
Τεσπα...να σου πω αυτο που πιστευω? Ναι η εμφανιση παιζει ρολο γτ ειναι αυτη που αρχικα σου τραβαει τη προσοχη...σε ελκει σε κανει να εισαι πιο ευκολα δεκτικος σε καποιον...ομως πιστευω οτι μπορει κανεις να τα καταφερει και χωρις αυτο.....Παντα βεβαια το ωραιο θα τραβαει τα βλεμματα..αυτο δυστυχως δεν μπορουμε να το αλλαξουμε...ομως δν ειναι ο κανονας ουτε το ελαττωμα που θα αφησει μονους πσους δεν ειναι κουκλοι....
Εκτος της εμφανισης μετραει επισης η αυτοπεποιθηση, οι καλοι τροποι, το χιουμορ, η εξυπναδα....η διεκδικητικοτητα...η αισθηση ασφαλειας που μπορει να να κανεις καποια να νιωθει οταν ειναι μαζι σου....πολλα περα απο την εμφανιση..απλα αυτο ειναι το δυσκολο κομματι γτ δεν εχουμε ολοι αυτα τα χαρακτηριστικα....οι ωραιοι μπορει να μην κοπιαζουν και να εχουν πολλες επιλογες ...οι αλλοι απλως θ πρπει μαλλον να μπουν στη διαδικασια να αναπτυξουν περισσοτερα τα ελκυστικα τους χαρακτηριστικα κ να τα αναδειξουν.....επισης εχω ακουσει χιλιες φορες οτι οι γυναικες κηνυγουν τα χρηματα κ την εξουσια ( καποιες ισως ειναι ετσι......) γτ τοτε αφου θες να μπεις στο κλαπμ με τα " κελεπουρια και καλα " δεν φροντιζεις να αποκτησεις χρηματα ή κοινωνικο στατους...αν παση θυσια θες ν εχεις κ εσυ πολλες επιλογες αλλα δν σ ευνει λες η εμφανιση.....χD xD xD
16-03-2017, 21:43 #104
16-03-2017, 21:56 #105
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει