Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Εδώ, έρχεται και γράφει ο καθένας τον προβληματισμό του και συμφωνώ. Όμως εμείς εναποθέτουμε τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Δεν είμαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος, για να δίνω την πλήρη λύση σε όλα τα πράγματα. Ούτε περιμένω να με ακούσει κάποιος και να εστερνιστεί τις απόψεις μου. Εκφράζω, όπως όλοι σας, τις απόψεις και τις σκέψεις μου, ούτε του είπα "αυτό θα κάνεις και τέλος". Ο καθένας έχει την ελευθερία των επιλογών του και επιλέγει να ακούσει εσένα και όχι εμένα. Αυτό δεν σημαίνει, ότι εγώ δεν θα εκφράζω την άποψή μου. Αν θέλετε να εκφράζετε τις απόψεις σας μόνο εσύ, η ρέμεντυ, η ναταλία, η μαρα και η ελισάβετ να μου πείτε Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα, μην ξανασχοθηθείς με αυτό το σαιτ, φύγε. Και εγώ, φυσικά θα φύγω, αλλά με την χειρότερη εντύπωση για εσάς και χωρίς να σας ξέρω, μόνο από τον γραπτό λόγο. Και εσύ μπορείς να το εκφράσεις ως απόλυτη άποψη την δική μου, αλλά διαβάστε και τις δικές σας απαντήσεις, που του λέτε. Είναι απόλυτες ή όχι; Δεν λέω αν είναι σωστές ή όχι, λέω αν είναι απόλυτες. Επιλέγει ο νηματοθέτης να ακούσει ή να μην ακούσει τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Εσύ φαντάζομαι νομίζεις ότι με ακούνε όλοι, οπότε και καταστράφηκαν. Και εγώ σου λέω ότι μια, άντε δύο απόψεις διάβασε και τις υπόλοιπες που λέμε και λέτε, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με τις δικές μου. Αν θέλετε να ξεγυμνώνεστε πχ από το πρώτο ραντεβού, κάντε το, δεν σου είπε κανείς να μην το κάνετε, όμως εγώ θα πω την άποψή μου πάνω σε αυτό.