Μεγάλο Ερωτικό Αδιέξοδο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 135
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ?????δεν καταλαβα τη ειναι αυτο πραγματικα
    Αυτο ειναι φατσα αποδοκιμασιας. Μπουυυυυυυ :P
    Το παιδι σου λεει εχουν γινει το μυαλο του και τα συναισθηματα του πουρες κι εσυ λες "πολλες γκομενες μπραβο ειμαι περηφανος;" Αυτο ειναι το ζητουμενο; Απλα μου φανηκε θεοχαζο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Σε ωραίο επίπεδο οδηγήσατε όλοι την κουβέντα.. Το παλικάρι ήθελε βοήθεια στο να εξηγήσει την αμηχανία που ένιωθε με μια κοπέλα που τον ενδιέφερε πραγματικά και για κάτι πιο σοβαρό, και την ψυχρότητα που αισθάνθηκε και δεν έβρησκε τρόπο να την δικαιολογήσει.
    Και επειδή ανέφερε τις εμπειρίες του με τις κοπέλες μέχρι σήμερα, πιαστήκατε όλοι στις σεξουαλικές προτημίσεις, στο α,β,γ..στην κοινωνιολογια για το πως σκέφτονται οι 17χρονες (που δεν έχετε και την καλύτερη άποψη), διαβάσαμε για πρωκτικά, για χιλιες δυο βλακείες΄και φυσικά δεν παραλείψατε και τις ειρωνίες και κριτικές.. παραβλέποντας το γεγονός οτι συνομιλείτε με έναν ανήλικο 17 χρονών.

Δεν θα ήταν προτιμότερο αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό και σοβαρό να πείτε να βοηθήσετε τον άλλον να μην επεμβένετε και αποπροσανατολίζετε την κουβέντα και να φέρνετε και τους άλλους σε δύσκολη θέση? Βλέπω σε κάθε ποστ το παλικάρι να προσπαθεί να απολογηθεί για τον εαυτό του. Τι να πω.. λυπάμαι πολύ...
    Κανεις τεραστιο λαθος.εγω και πολλα ατομα προσπαθουμε να τον καταλαβουμε και να τον βοηθησουμε οσο μπορουμε.ομολογο ομως οτι δεν βλεπω ουσιαστικο προβλημα σε αυτα που λεει εγω τουλαχιστον.και του εχουμε εξηγηση οι πιο πολλοι οτι αυτα ειναι φυσιολογικα να συμβαινουν
    Και δεν ειναι κατι ανυσηχητικο.δεν τον ενοχοποιησαμε σε τιποτα και κυριος δεν τον χλευασαμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο ειναι φατσα αποδοκιμασιας. Μπουυυυυυυ :P
    Το παιδι σου λεει εχουν γινει το μυαλο του και τα συναισθηματα του πουρες κι εσυ λες "πολλες γκομενες μπραβο ειμαι περηφανος;" Αυτο ειναι το ζητουμενο; Απλα μου φανηκε θεοχαζο.
    Ναι.του εχουμε εξηγηση και εγω και πολλα αλλα ατομα οτι δεν ειναι κατι ανησηχητικο.δηλαδη κατι αφυσικο δεν υπαρχει κατι στο οποιο επρεπε να αγχωνετε.αν δεν βαριεσε διαβασε λιγο τα μηνυματα μου για το ποσο πολυ τον στηριξα και προσπαθησα να βοηθησω και γενικοτερα τη θεση πηρα στη συζητηση.
    Υ.Γ
    ηξερα οτι υα προκαλεσω την αντιδραση σου.και πολλων αλλον στο συγκεκριμενο σχολιο μου.αλλα αυτο ειναι καθαρα ενα αστειακι που κανουμε μεταξυ μας οι ανδρες.
    Last edited by giorgos35; 21-06-2017 at 22:15.

Senior Member
    Κανεις τεραστιο λαθος.εγω και πολλα ατομα προσπαθουμε να τον καταλαβουμε και να τον βοηθησουμε οσο μπορουμε.ομολογο ομως οτι δεν βλεπω ουσιαστικο προβλημα σε αυτα που λεει εγω τουλαχιστον.και του εχουμε εξηγηση οι πιο πολλοι οτι αυτα ειναι φυσιολογικα να συμβαινουν
    Και δεν ειναι κατι ανυσηχητικο.δεν τον ενοχοποιησαμε σε τιποτα και κυριος δεν τον χλευασαμε.
    Τότε μάλλον διαβάζουμε διαφορετική συζήτηση..γιατί στην συγκεκριμένη διάβασα για ανωμαλίες,παρθενάκια,δοχεί α ηδονής, πορνοστάρ,σαδομαζοχιζτικά, ευκολόπιστα 17χρονα,ξεγυμνώματα,γκόμενε ς και γκομενάκια, κρύα αστειάκια και κάμποσα ακόμη που δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που βοηθάνε το παλικάρι αυτό? ο ίδιος επαναλαμβάνει συνεχώς (σε επανειλημμένες ερωτήσεις τύπου "ποιο είναι το προβλημα σου") οτι το πρόβλημα του είναι οτι προσπαθεί να εξηγήσει την αμηχανία και ψυχρότητα που ένιωσε με μια κοπέλα που τον ενδιέφερε για κάτι ποιο σοβαρό. Παρ ολα αυτα η συζήτηση συνεχίζει να θήγει την σεξουαλικότητα των νεαρών αγοριών και κοριτσιών. (και να διορθώσω σε αυτό το σημείο το "ολοι" που έγραψα με το "οι περισσότεροι")
    Συν της άλλης την κοπέλα που του δώθηκε την ξεφτιλίσατε εντελώς.. και αν το παλικάρι δεν την είχε σκεφτεί σαν "π...." θα την σκέφτεται τώρα.. και είναι άδικο για την κοπέλα αυτή δεν νομίζετε? Και άδικο για ένα τόσο ισορροπιμένο παλικάρι να του γεμίζετε το μυαλό με χιλιες δυο βλακείες που και ισορροπιμένος να μπήκε εδώ θα βγεί ανισσόροπος.

Senior Member
    Τότε μάλλον διαβάζουμε διαφορετική συζήτηση..γιατί στην συγκεκριμένη διάβασα για ανωμαλίες,παρθενάκια,δοχεί α ηδονής, πορνοστάρ,σαδομαζοχιζτικά, ευκολόπιστα 17χρονα,ξεγυμνώματα,γκόμενε ς και γκομενάκια, κρύα αστειάκια και κάμποσα ακόμη που δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που βοηθάνε το παλικάρι αυτό? ο ίδιος επαναλαμβάνει συνεχώς (σε επανειλημμένες ερωτήσεις τύπου "ποιο είναι το προβλημα σου") οτι το πρόβλημα του είναι οτι προσπαθεί να εξηγήσει την αμηχανία και ψυχρότητα που ένιωσε με μια κοπέλα που τον ενδιέφερε για κάτι ποιο σοβαρό. Παρ ολα αυτα η συζήτηση συνεχίζει να θήγει την σεξουαλικότητα των νεαρών αγοριών και κοριτσιών. (και να διορθώσω σε αυτό το σημείο το "ολοι" που έγραψα με το "οι περισσότεροι")
    Συν της άλλης την κοπέλα που του δώθηκε την ξεφτιλίσατε εντελώς.. και αν το παλικάρι δεν την είχε σκεφτεί σαν "π...." θα την σκέφτεται τώρα.. και είναι άδικο για την κοπέλα αυτή δεν νομίζετε? Και άδικο για ένα τόσο ισορροπιμένο παλικάρι να του γεμίζετε το μυαλό με χιλιες δυο βλακείες που και ισορροπιμένος να μπήκε εδώ θα βγεί ανισσόροπος.
    Συμφωνω απολυτα.

Senior Member
    Μήπως επειδή ήταν δυναμική σου χάλασε την εικόνα που είχες για τον εαυτό σου δηλαδή του καταφερτζη;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ολα τα παραπανω που αναφερεις πολυ σωστα τα εγραψε ο ουδεν ειδα.ειδικα το δοχεια ηδονης με εβγαλε απτα ρουχα μου δες λιγο τη του απαντησα και με ποσο αυστηροτητα.σε αυτο το σημειο μπηκα στη συζητηση. γιατι?επειδη ο θεματοθετης ειπε οτι συμφωνη με τα δοχεια μαλακιας. Και αισθανθηκα οτι καπου μεσα του αρχιση να ενοχοποιη το σεξ και ενιωσα την αναγκη να τον αποτρεψω απο κατι τετοιο για αυτο σε πολλα μηνυματα προσωπικα στεκομε στο θεμα του σεξ.με τιποτα δεν θα ηθελα ενας ανθρωπος αισθανετε οτι το σεξ ειναι κακο.οσο αφορα της παρθενες τα πρωκτικα και αλλα που ειπωθηκαν και για την ηθικοτητα τον κοριτσιων εγω προσωπικα ειπα οτι δεν ειναι κακο οι ανθρωποι να κανουν σεξ καθε αλλο φυσιολογικο και ομορφο ειναι.και επεισης κατα λεξη ειπα καλα εκανε το κοριτση επεισης πολυ καλα εκανε και το παλικαρη.στα πιο πολλα μου ποστ ειμουν αντιθετος στον ουδεν ειδα.παντως για ηθικοτητα και πρωκτικα δεν μηλισα εγω.

Banned
    Δεν έχω τίποτα με τον νηματοθέτη, αλλά σαν π.... την είδε από την αρχή, ο ίδιος αναφέρει πως έκανε διάφορες σκέψεις και έφερε ένα παράδειγμα 50 αποχρώσεις του γκρι (που σε ένα βαθμό είναι φυσιολογικό, σε έναν άλλον βαθμό δεν είναι, για εμένα πάντα). Και ρωτάω η κοπέλα ευθύνεται που την είδε έτσι ο άντρας σαν π.... ή ο άντρας επειδή έκανε τέτοιες σκέψεις από την αρχή γι'αυτή. Η αφορμή που λέει και ο ίδιος επειδή δεν την γνώριζε, την πήρε επειδή ήταν κατά κάποιον τρόπο "εύκολη".

Banned
    Ολα τα παραπανω που αναφερεις πολυ σωστα τα εγραψε ο ουδεν ειδα.ειδικα το δοχεια ηδονης με εβγαλε απτα ρουχα μου δες λιγο τη του απαντησα και με ποσο αυστηροτητα.σε αυτο το σημειο μπηκα στη συζητηση. γιατι?επειδη ο θεματοθετης ειπε οτι συμφωνη με τα δοχεια μαλακιας. Και αισθανθηκα οτι καπου μεσα του αρχιση να ενοχοποιη το σεξ και ενιωσα την αναγκη να τον αποτρεψω απο κατι τετοιο για αυτο σε πολλα μηνυματα προσωπικα στεκομε στο θεμα του σεξ.με τιποτα δεν θα ηθελα ενας ανθρωπος αισθανετε οτι το σεξ ειναι κακο.οσο αφορα της παρθενες τα πρωκτικα και αλλα που ειπωθηκαν και για την ηθικοτητα τον κοριτσιων εγω προσωπικα ειπα οτι δεν ειναι κακο οι ανθρωποι να κανουν σεξ καθε αλλο φυσιολογικο και ομορφο ειναι.και επεισης κατα λεξη ειπα καλα εκανε το κοριτση επεισης πολυ καλα εκανε και το παλικαρη.στα πιο πολλα μου ποστ ειμουν αντιθετος στον ουδεν ειδα.παντως για ηθικοτητα και πρωκτικα δεν μηλισα εγω.
    Εγώ ανέφερα πως την έβλεπε έτσι, δεν ανέφερα τα άλλα που αναφέρει η jock77, μην μου βάζετε λόγια που δεν έχω πει και δεύτερον το έχω εξηγήσει γιατί το είπα αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μήπως επειδή ήταν δυναμική σου χάλασε την εικόνα που είχες για τον εαυτό σου δηλαδή του καταφερτζη;
    Αυτό συμβαίνει να σου πω την αλήθεια ειδικά σε τέτοιες ηλικίες, αλλά και σε λίγο μεγαλύτερες. Οι δυναμικές κοπέλες από την μία είναι σέξι, από την άλλη όλοι τις αποφεύγουν γιατί τους χαλάνε την εικόνα.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο ρε φιλε οτι με δυο φρασεις για αυτη την κοπελα και μια αποφαση και πραξη της στα 17 της εχεις αποφασισει και εχεις συμπερανει το πως θα ειναι ολη η ζωη της το θεωρεις φυσιολογικο;
    Δεν με νοιαζουν οι λεπτομερειες του συγκεκριμενου θεματος, εγω σε αυτο το σκεπτικο σου αναφερομαι.
    Το θεωρεις νορμαλ;

Γιατι να συμπερανεις την αξια και την ποιοτητα ενος ατομου απο το αν κανει με το καλημερα σας σεξ η οχι;
    Ειναι το ιδιο ηλιθιο με το να πεις πως μπορεις να συμπερανεις την αξια και την ποιοτητα ενος ατομου απο το αν του αρεσει με το καλημερα σας καθε πρωι να πινει καφε η οχι.
    Γιατι το να κανει καποιος αβερτα κουβερτα σεξ τον καθιστα "χαμηλης ποιοτητας ατομο"?
    Και γιατι σου ειναι τοσο ευκολο να κρινεις τι σοι ανθρωπος ειναι ο αλλος απο ενα δυο πραγματα που επιλεγει να κανει στη ζωη του χωρις να τον γνωριζεις καν...κατηγορεις συνεχεια την ρηχοτητα... Ε δεν ειναι θεορηχο αυτο;
    Ναι εισαι συντηρητικος και αυτο σε βλαπτει...
    Αυτό το ανέφερα λόγω της επιπολαιότητας που έδειξε η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν είπα ότι όλες είναι έτσι. Δηλαδή εσύ θεωρείς φυσιολογικό ένα κορίτσι που φαντάζομαι ότι θα της έχει δώσει η οικογένειά της μαζί με την ανατροφή της και κάποιες αξίες, να κάνει επιπόλαιες κινήσεις πάνω στο θέμα του σεξ. Ο περισσότερος κόσμος είτε άντρες, είτε γυναίκες, επιθυμούν μια πρώτη προσέγγιση μέσω των ραντεβού, εδώ ούτε τον γνώριζε καλά καλά. Γι'αυτό λέω πως η επιπολαιότητα είναι ένα χαρακτηριστικό του χαρακτήρα, καλό ή κακό αυτό το δείχουν οι πράξεις, που το έχει ο άνθρωπος επάνω του και δεν του φεύγει. Όπως είναι η εσωστρέφεια ή η εξωστρέφεια. 'Ενας εσωστρεφής δεν θα πάψει να είναι ποτέ του να είναι εσωστρεφής και μετά ξαφνικά να γίνει εξωστεφής, είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα και της προσωπικότητας αυτό και δεν φεύγει. Και να σου πω και το άλλο. Ο νηματοθέτης φαίνεται καλό παιδί, εάν έκανε το ίδιο σε έναν άλλον και την βίαζε ή θα μπορούσε να γίνει και κάτι πολύ χειρότερο, επειδή θα ήταν κακός αυτός. Πότε πρόλαβε να τον γνωρίσει; Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί, ούτε όλοι κακοί, αλλά όταν υπάρχει το σώμα στην μέση, θα πρέπει να υπάρξουν συντηρητικές πράξεις και όχι επιπόλαιες. Αυτό κατά την δική μου άποψη.

Senior Member
    Τότε μάλλον διαβάζουμε διαφορετική συζήτηση..γιατί στην συγκεκριμένη διάβασα για ανωμαλίες,παρθενάκια,δοχεία ηδονής, πορνοστάρ,σαδομαζοχιζτικά, ευκολόπιστα 17χρονα,ξεγυμνώματα,γκόμενες και γκομενάκια, κρύα αστειάκια και κάμποσα ακόμη που δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που βοηθάνε το παλικάρι αυτό? ο ίδιος επαναλαμβάνει συνεχώς (σε επανειλημμένες ερωτήσεις τύπου "ποιο είναι το προβλημα σου") οτι το πρόβλημα του είναι οτι προσπαθεί να εξηγήσει την αμηχανία και ψυχρότητα που ένιωσε με μια κοπέλα που τον ενδιέφερε για κάτι ποιο σοβαρό. Παρ ολα αυτα η συζήτηση συνεχίζει να θήγει την σεξουαλικότητα των νεαρών αγοριών και κοριτσιών. (και να διορθώσω σε αυτό το σημείο το "ολοι" που έγραψα με το "οι περισσότεροι")
    exm.... κοιτα...
    εχεις δικιο σε καποια πραγματα, αλλα κανεις ενα μεγαλο λαθος.
    προσπαθεις να παρουσιασεις τον προβληματισμο του μελους σαν προβληματισμο ενος αθωου παιδιου (η σχεδον παιδιου) που καμια σχεση δεν εχει με τετοια ποταπα πραγματα οπως η σεξουαλικοτητα (ουτε το παιδι, ουτε ο προβληματισμος του).

παραλειπεις να δεις και να πεις ομως, οτι ο ιδιος ανεφερε αναλυτικα τις σεξουαλικες (μαζι με τις ερωτικες) του εμπειριες και μαλιστα με λεπτομερειες για ξεγυμνωματα, ανωμαλιες, 50 αποχρωσεις του γκρι , που ο ιδιος ανεφερε κι οχι καποιος αλλος.
    ο ιδιος επισης εξεφρασε την ανησυχια μηπως αυτες του οι εμπειριες εχουν επιδρασει αρνητικα στην συμπεριφορα του η στον ψυχισμο του.
    ειναι λοιπον ΠΟΛΥ μακρια απο την πραγματικοτητα να το παρουσιασουμε σαν εναν προβληματισμο που καμια σχεση δενε χει με το σεξ, παρα μονο με αγνα ασισθηματα για μια ρομαντικη σχεση κι εμεις οι ανωμαλοι βαζουμε με το ζορι στην συζητηση την σεξουαλικοτητα των νεαρων αγοριων και κοριτσιων (η οποιουδηποτε αλλου). το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα, αλλα σε αλλα μελη, αλλα δεν εχει σημασια.

κατ αρχας, ελπιζω να συμφωνουμε οτι το σεξ και η σεξουαλικοτητα (ακομα και στην ηλικια των 17) δεν ειναι ποταπα και θεματα προς αποφυγην, οπως επισης οτι ενας νεος 17 χρονων μπορει να ασχολειται με αυτα και δεν μιλαει μονο για ρομαντικη αγαπη.

ΔΕΝ ειναι ετσι, αφενος γιατι ο ιδιος το λεει οτι τον απασχολει, αφετερου γιατι το σεξ δεν ειναι αμαρτια.
    μαλλον κατι στις σεξουαλικες συζητησεις η στο σεξ το ιδιο σε ενοχλει προσωπικα.
    συμφωνω βεβαια οτι καποιοι χαρακτηρισαν την κοπελα που εκανε σεξ κλπ κλπ, αλλα αυτο ειναι ΑΛΛΟ και αλλο το να λεμε οτι το μελος δεν εχει ασχοληθει με το σεξ και αναλυτικες κουβεντες γι αυτο, παρα μονο με μια αμηχανια του κι εμεις το σκανδαλιζουμε...

Banned
    Γιατι ρε συ να βλεπει τα κοριτσια σαν δοχειο ηδονης?μην ξεχνας η β μονης της γδυθηκε τι να εκανε το παιδι??και πολυ καλα εκανε και ανταποκριθηκε(μεγαλε)..και απο αλλα μηνυματα σου που διαβαζω περιπου κατακρινης τους συνομιλικους σου ειτε γιατι δινουν μεγαλη σημασια στο σεξ ειτε γιατι ασχωλουνται με τα ερωτικα.οκ εσυ μπορει να μην θελεις καλα κανεις αλλα γιατι ολοι να σκεφτονται σαν εσενα γιατι ολοι να ενδιαφερονται για τα ιδια πραγματα με εσενα??δηλαδη οποιος κανει σεξ βλεπει της γυναικες ως δοχεια ηδονης??
    Εξήγησα και στην ναταλία πιο κάτω, ότι θεωρώ λάθος κατά την δική μου άποψη, αυτή την επιπόλαιη κίνηση. Αν ήταν άλλος που δεν θα ήταν καλός όπως ο νηματοθέτης και την εκμεταλευόταν μπορεί και με άλλα άτομα, πολλές περιπτώσεις υπάρχουν τέτοιες στις ΗΠΑ, με εκμετάλευση ανηλίκων αλλά και όχι μόνο στις ΗΠΑ, τότε θα έλεγες τα ίδια; Με την επιπόλαιη σκέψη της τα βάζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Εξήγησα και στην ναταλία πιο κάτω, ότι θεωρώ λάθος κατά την δική μου άποψη, αυτή την επιπόλαιη κίνηση. Αν ήταν άλλος που δεν θα ήταν καλός όπως ο νηματοθέτης και την εκμεταλευόταν μπορεί και με άλλα άτομα, πολλές περιπτώσεις υπάρχουν τέτοιες στις ΗΠΑ, με εκμετάλευση ανηλίκων αλλά και όχι μόνο στις ΗΠΑ, τότε θα έλεγες τα ίδια; Με την επιπόλαιη σκέψη της τα βάζω...
    Τι εννοείς με αυτή τη φράση; Αν ήταν άλλος που εκμεταλλευόταν ένα 17χρονο κορίτσι , ναι τότε θα λέγαμε πως αυτός ήταν ένας διεστραμμένος/βιαστής/ άρρωστος κτλ. Εσύ θα έλεγες πως έφταιγε το κορίτσι δηλαδή που ήταν επιπόλαιο;
    Υγ ο νηματοθετης έχει αναφέρει χίλιες φορές πως με το κορίτσι γνωρίζονταν, μιλούσαν , κάτι τέτοιο. Ο ίδιος μάλιστα λέει πως είχε φροντίσει και είχε μάθει πληροφορίες για αυτήν πριν την φέρει στο σπίτι του. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να είχε μάθει κι εκείνη, που το ξέρεις πως δεν το έκανε και την χαρακτηρίζεις ως επιπόλαιη επειδή έκανε σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    κανεις υποθετικα σεναρια, που δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που συζηταμε.
    προσπαθεις να ενοχοποιησεις την κοπελα σαν μελλοντικο θυμα (του εαυτου της) με μονο στοιχειο οτι εκανε γρηγορα σεξ με ενα αγορι.
    και μια κοπελα που ειναι συγκρατημενη μπορουν να την εκμεταλλλευτουν, η να την κακοποιησουν, εδω δεν μιλαμε για κακοποιηση, μιλαμε για σεξ μεταξυ συνομηλικων ανηλικων, ανω των 16, με την θεληση τους.
    οση σαλτσα και εκφοβισμους και να βαλεις απο ταινιες που εχεις δει, δν μπορεις να αποδειξεις οτι αυτη η κοπελα ειναι πιο ευκολο θυμα για εναν εγκληματια απο μια αλλη που θα κανει σεξ μετ το 10ο ραντεβου...
    ειναι σαν να λες οτι τις κοπελες που ντυνονται προκλητικα μπορει να τις βιασουν, γιαυτο να φορανε μπουρκα αν θελουν να ειναι ασφαλεις.
    μεσαιωνικο επιχειρημα, για να μην πω μουσουλμανικο..

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast