Μεγάλο Ερωτικό Αδιέξοδο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 135
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2000 View Post
    Γεια σας είμαι ο Νίκος , 17 ετών και θα ήθελα να σας πω λίγο την ιστορία μου γιατί τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Νιώθω ότι καμία σχέση δεν με έχει ικανοποιήσει ολοκληρωτικά και ότι οι εμπειρίες που έχω μέχρι τώρα με έχουν μπερδέψει ολοκληρωτικά και με έχουν αποπροσανατολίσει συναισθηματικά. Θα σας πω την εμπειρία μου και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Ελπίζω να έχετε όρεξη να διαβάσετε όλο το κείμενο γιατί είναι μακρύ :P ( Δίνω και πανελλήνιες φέτος και θέλω να ξεμπερδεύω με αυτές τις ιδέες όσο πιο γρήγορα γίνεται)

3 κορίτσια έχουν δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα στο κεφάλι μου, τις άλλες περιπτώσεις τις αφήνω εκτός επειδή δεν έχουν μεγάλη σημασία για μένα.

Το κορίτσι Α (ονόματα δεν λέμε) ήταν το πρώτο κορίτσι μου (εξαιρούμε τις περιπτώσεις του δημοτικού-γυμνασίου που είναι για κλάματα) πριν από 2 χρόνια περίπου.
    Γνωριστήκαμε μέσω μηνυμάτων και όταν βρεθήκαμε για 1η φορά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος γιατί ήταν σχετικά όμορφη κοπέλα και ένιωθα τότε ότι μπορούσα επιτέλους να αρχίσω
    κάτι σοβαρό. Ήμουν πολύ καλός μαζί της και ήταν καλή μαζί μου και είχαμε κάνει κάποιες ευχάριστα πράγματα μαζί αλλά περίπου στον 1ο μήνα της σχέσης μου είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε χωρίς να καταλάβω ποτέ τον λόγο. Ήμουν στενοχωρημένος για κάποιες μέρες γιατί ένιωθα ότι δεν είχα κάνει κάτι λάθος αλλά μετά λέω η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω.

Θα μου πείτε μέχρι τώρα εντάξει τυπικό μου ακούγεται γιατί να έχει πρόβλημα από αυτό. Από την Β κορίτσι χοντραίνει λίγο το πράγμα.

Η ιστορία με το κορίτσι Β γίνεται περίπου 4 μήνες μετά το κορίτσι Α. Η γνωριμία μας ήταν τυχαία, με σταμάτησε στον δρόμο μου είπε ότι με ήξερε από το φβ και μετά μου έστειλε το βράδυ μήνυμα γνωριστήκαμε λίγο, είχαμε βγει και 2 φορές για περπάτημα χωρίς να κάνουμε κάτι και ομολογώ ότι ήθελα και εγώ στη συνέχεια να κάνω κάτι μαζί της σαν τρελός, ο τρόπος της δημιουργούσε πάθος δεν ξέρω πως το έκανε. Το γύρισα από το ψευτοφιλικό στο ερωτικό μετά και της είπα ότι θέλω να βρεθούμε ξανά. Με είχε ξαφνιάσει πολύ όταν μου είπε ότι ήθελε να βρεθούμε στο σπίτι μου. Αφού είχα ρωτήσει σχετικά μ'αυτήν από έμπιστα άτομα και είδα ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχώ μήπως θέλει κάτι από το σπίτι μου κτλ της είπα εντάξει μπορείς να έρθεις. Εκεί πέρα στο σπίτι τα πράγματα έφυγαν από την φαντασία μου καθώς πάνω στη φάση άρχισε να γυμνώνεται και μου ζήτησε να κάνω το ίδιο. Με έπιασε πανικός γιατί δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο από την 1η φορά και ήταν η πρώτη τέτοια εμπειρία μου αλλά δεν είχα σκοπό να γίνω ρεζίλι και να δειλιάσω οπότε ακολούθησα και εγώ. Μετά από αυτό επί 2 μήνες τις περισσότερες φορές βρισκόμασταν σπίτι μου όπου κάθε φορά κάναμε όλο και πιο ανώμαλα πράγματα τα οποία σκεφτόμουν εγώ. Είχε αρχίσει να αλλάζει πολύ ο χαρακτήρας μου, άρχισα να σκεφτόμουν μόνο το σεξ και δεν με ένοιαζε η συναισθηματική μου φύση με την κοπέλα. Αυτή βέβαια δεν είχε πρόβλημα γιατί μου έλεγε ότι πέρναγε καλά. Εγώ όμως άρχισα να νιώθω ένα συναισθηματικό κενό μέσα μου και αφού πλέον η σχέση μας είχε μεταμορφωθεί σε μια πιο ήπια μορφή του 50 αποχρώσεις του γκρι και το τσατ μας αλλά και οι κοντινές μας συζητήσεις είχαν θέμα μόνο το σεξ πήρα την απόφαση μετά από 2 μήνες να χωρίσουμε. Για 1 βδομάδα ένιωθα παράξενα και την ήθελα πίσω όμως είπα να συγκρατηθώ γιατί η σχέση μου με αυτήν την κοπέλα μου άλλαζε εντελώς τον χαρακτήρα προς το χειρότερο.

Ήταν μία πολύ απότομη αλλαγή από την Α στην Β καθώς η Α ήταν κάτι πολύ αθώο και το Β κάτι που ελάχιστοι στην ηλικία μου το έχουν βιώσει. Οι φίλοι μου με έβριζαν μου έλεγαν που θα ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία όμως ξέρω ότι ήταν η σωστή απόφαση για μένα. Η επόμενη περίπτωση όμως ήταν η αποτελειωτική για μένα καθώς πλέον βρίσκομαι σε μεγάλο αδιέξοδο.

Πέρασα πολύ καιρό μόνος μετά επί 8 μήνες περίπου δεν είχα κάνει κάτι με κάποια κοπέλα, περισσότερο επειδή ήμουν μπερδεμένος σχετικά με μένα αλλά και επειδή ήθελα να ζήσω κάτι σωστό επιτέλους. Εκεί ήρθε η κοπέλα Γ που είναι του σχολείου μου, την οποία ερωτεύτηκα εγώ και έκανα κίνηση. Και τι κίνηση δηλαδή γιατί τα είχε με κάποιον για 2 μήνες αλλά δεν της φερόταν καλά και της έκανα ψηστήρι να τον χωρίσει και να βρεθούμε. Τελικά την έπεισα και τον χώρισε και μου ζήτησε να βρεθούμε όπου και βρεθήκαμε. Όμως από την πρώτη στιγμή ενώ την είχα ερωτευτεί δεν ένιωσα αυτό το πάθος που είχα νιώσει με τις Α και Β ούτε στο πρώτο φιλί, ούτε στις εξόδους που είχαμε κάνει στο σύντομο διάστημα που τα είχαμε. Ενώ ήμουν σίγουρος ότι δεν την απασχολούσε άλλος (μην ρωτήσετε πως αλλά είμαι 100% σίγουρος), ήταν πολύ ψυχρή απέναντί μου και η πιο ερωτική πρωτοβουλία που είχε πάρει ήταν να μου κρατήσει το χέρι. Από τη μία νοιαζόμουν για εκείνη γιατί ήταν πολύ καλό κορίτσι αλλά από την άλλη ερωτικά ήμουν πολύ μουντός αλλά ήμουν διατεθιμένος να κάνω υπομονή μήπως φτιάξει η κατάσταση. Στις 2 εβδομάδες όμως περίπου πήγαμε στα βραχάκια της ακρόπολης και ένιωσα λες και πήγα να πιώ μπύρα με τον φίλο μου. Και ήξερα ότι ήταν τόσο παράξενο το κλίμα εκείνη τη μέρα που θα χωρίζαμε. Το βράδυ της έστειλα να της πω ότι κάτι δεν πήγε καλά στη σημερινή μας βόλτα και μου είπε ότι και εκείνη δεν πέρασε καλά και συμφωνήσαμε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να χωρίσουμε. Από όλο αυτό εδώ και 2 μέρες νιώθω εξαιρετικά απογοητευμένος γιατί πραγματικά πίστευα ότι ήταν η κατάλληλη κοπέλα για να με βγάλει από το αδιέξοδο μου όμως όχι μόνο δε με έβγαλε αλλά έκανε τα πράγματα χειρότερα γιατί πλέον νιώθω ότι εγώ φταίω για αυτήν την αμηχανία και την ψυχρότητα και ότι λόγω του μπερδέματος που έχω δεν θα μπορέσω να συμπεριφερθώ κανονικά σε μία σχέση.

Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους διάβασαν το κείμενό μου ως εδώ και θα εκτιμούσα πραγματικά κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω τι συμβαίνει μέσα μου και πως να το αντιμετωπίσω.
    Εγω σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με τη μιλιβα.αλλα θα σε κανω μια ερωτηση.γιατι ακριβος πραγμα χαλαστικες ρε συ??εγω στη ηλικια σου ουτε γυναικειο χερι δεν ειχα πιασει.εσυ παραπονιεσε κι ολας?φανταζομε δεν περασες κι ασχημα..μπορει να σου ηρθε απο κει που δεν το περιμενςς λιγο αποτομα λιγο νωρις αλλα οκ.δεν επαθες και κατι κακο.προχορα και μην μασας τιποτα.αλλοι ταματα κανουν να βρεθουν στη θεση σου.ολοκληρωθηκες ως ανδρας.μην φοβασε της μαχες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Την απάντηση, μόνος σου την έδωσες. Βλέπεις τις κοπέλες σαν ένα δοχείο ηδονής, γι'αυτό και με την δεύτερη κοπέλα απλά δεν ένιωθες τίποτα συναισθηματικό. Είναι χαζοί εφηβικοί λόγοι και εκνευρίζομαι όταν βλέπω τέτοιες χαζές εφηβικές ιστορίες, χωρίς συναισθηματισμούς αλλά ωμό σεξ. Σου έλειπε το συναισθηματικό κενό με την Β κοπέλα, αλλά από την άλλη επέλεξες να απωθήσεις τους συναισθηματισμούς. Πως γίνεται αυτό; Αφού εσύ έκανες αυτή την επιλογή και προφανώς η Β κοπέλα, όπως σχεδόν όλες στα 17, με 0 μυαλό, να ψάχνουν την εμπειρία του σεξ και το θεωρούν προτέρημα να πηγαίνουν με όσους περισσότερους μπορούν, γι'αυτό και σου ξεγυμνώθηκε από το πρώτο ραντεβού. Δεν την ενδιάφερες εσύ, αλλά η εμπειρία και το γεννητικό όργανο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι είναι. Όσον αφορά για την Α κοπέλα, μάλλον βρήκε κάποιον καλύτερο, γι'αυτό και δεν υπήρχε λόγος χωρισμού. Όσον αφορά για την Γ κοπέλα, προφανώς σκεφτόταν τον πρώην της, γι'αυτό εσένα σε έβλεπε σαν υποκατάστατο, αλλά όχι γκομενικά, περισσότερο για να "γιατρέψεις" τις συναισθηματικές "πληγές" της, από τον πρώην. Θέλει χρόνο μια τέτοια σχέση και κυρίως για να ηρεμίσει αυτή πρώτα. Παρ' όλα αυτά, οι επιλογές που κάνουμε είναι δικές μας και ο λόγος που είσαι μπερδεμένος, είναι επειδή θέλεις η κοπέλα να είναι και αθώα-γλυκιά και συναισθηματική όπως η Α και η Γ με λουλουδάκια και άλλες τέτοιες αηδίες και πύραυλος στο κρεβάτι, όπως είχες με την Β αλλά δεν σε κάλυπτε γιατί δεν ήταν συναισθηματική. Προτείνω να ασχοληθείς με τις πανελλήνιες που είναι το μέλλον σου και να αφήσεις κατά μέρος τους έρωτες. Έκανες κάποιες επιλογές σωστές-λάθος δεν ξέρω, αυτό θα το κρίνεις εσύ. Βλέπω όμως μια συναισθηματική ανωριμότητα και αυτό θα καταλάβεις στο μέλλον, πως πρέπει να βλέπουμε τις γυναίκες. Τέλος μην ακούς τους φίλους, όσο περίεργο και αν ακούγεται, μόλις μπείτε σε κάποια σχολή, θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του, αυτό εκ πείρας.
    Γιατι ρε συ να βλεπει τα κοριτσια σαν δοχειο ηδονης?μην ξεχνας η β μονης της γδυθηκε τι να εκανε το παιδι??και πολυ καλα εκανε και ανταποκριθηκε(μεγαλε)..και απο αλλα μηνυματα σου που διαβαζω περιπου κατακρινης τους συνομιλικους σου ειτε γιατι δινουν μεγαλη σημασια στο σεξ ειτε γιατι ασχωλουνται με τα ερωτικα.οκ εσυ μπορει να μην θελεις καλα κανεις αλλα γιατι ολοι να σκεφτονται σαν εσενα γιατι ολοι να ενδιαφερονται για τα ιδια πραγματα με εσενα??δηλαδη οποιος κανει σεξ βλεπει της γυναικες ως δοχεια ηδονης??

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Γιατι ρε συ να βλεπει τα κοριτσια σαν δοχειο ηδονης?μην ξεχνας η β μονης της γδυθηκε τι να εκανε το παιδι??και πολυ καλα εκανε και ανταποκριθηκε(μεγαλε)..και απο αλλα μηνυματα σου που διαβαζω περιπου κατακρινης τους συνομιλικους σου ειτε γιατι δινουν μεγαλη σημασια στο σεξ ειτε γιατι ασχωλουνται με τα ερωτικα.οκ εσυ μπορει να μην θελεις καλα κανεις αλλα γιατι ολοι να σκεφτονται σαν εσενα γιατι ολοι να ενδιαφερονται για τα ιδια πραγματα με εσενα??δηλαδη οποιος κανει σεξ βλεπει της γυναικες ως δοχεια ηδονης??
    κοιτα να δεις που εχω αρχισει να συμφωνω με τον γιωργο πανου.
    συμφωνω απολυτα.
    δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα οταν και η κοπελα και το αγορι θελουν το ιδιο πραγμα, που μπορει να ειναι μονο σεξ, η εστω "μονο σεξ και μετα βλεπουμε"
    το προβλημα ειναι οταν μια κοπελα παραμυθιαζει καποιον οτι ειναι πορνοσταρ ενω προσπαθει να τον συρει σε σχεση που ο αλλος δεν θελει, η οταν ο ανδρας θελει μονο να πηδηξει και λεει τερατωδη παραμυθια για αγαπες και λουλουδια που ουτε νοιωθει, ουτε πιστευει.

Senior Member
    Φίλε οι 3 πρώτες σειρές σου είμαι απλά εγώ. Ξέρεις πόσες φορές μου την έχουν πει όλοι που κάθομαι και τα αναλύω αυτά ; Εγώ πάντα πίστευα ότι από την κάθε εμπειρία έχεις να μάθεις πολλά πράγματα και αξίζει να τις ψυχολογήσεις. Με έχεις καταλάβει απόλυτα και αυτό φαίνεται και στο σημείο που λες ότι θέλω μια μόνιμη σχέση και να μην αγχώνομαι που δεν έχει τύχει ακόμα. Την απάντηση σου θα την πάρω σοβαρά υπόψιν μου
    εγω δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το αδιεξοδο και βασικα, δεν βλεπω απολυτως κανενα αδιεξοδο.
    ειχες καποιες εμπειριες ΛΙΓΕΣ, αλλα παρα πολλες για την ηλικια σου.
    αν φανταζεσαι οτι τον πρωτο ανθρωπο που μας αρεσει στην ζωη μας, οταν τον γνωρισουμε ειναι ο ΕΝΑΣ, κανουμε μια ομορφη σχεση και ζουμε μαζι μεχρι το τελος της ζωης μας, οπως στις ταινιες, κατι τετοιο δεν ισχυει.
    συνηθως μετα απο πολλες και διαφορες γνωριμιες με ατυχη καταληξη, η απλως οχι και πολυ ταιριαστες, βρισκουμε τον ΕΝΑΝ, η εστω τον εναν απο τους 2-3 σημαντικους ανθρωπους της ζωης μας.

οποτε στην περιπτωση σου , ποιο ειναι το δραμα??
    εκανες μια γνωριμια που εδειχνε μια χαρα αλλα τελικα δεν προχωρησε απο την μερια της κοπελας.
    εκανες αλλη μια που αποδειχθηκε οτι ηταν μονο για το σεξ, αρχικα συμμετειχες αλλα συντομα βαρεθηκες και εφυγες.
    εκανες και μια τριτη που σε ενεπνεε λογικα, αλλα μολις πηγατε να προχωρησετε δεν ταιριαζατε ερωτικα και ξενερωσατε.
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
    ειναι πολυ φυσιλογικα ολα τα παραπανω.
    που ειναι το προβλημα???
    σε καποια επομενη φαση θα γνωρισεις και καποια που και θα σου ταιριαζει και θα της ταιριαζεις και θα εχει συνεχεια η αρχικη σας γνωριμια και θα γινει μια ομορφη σχεση οπως επιθυμεις.
    ειναι θεμα χρονου καθαρα. τπτ αλλο δεν συμβαινει και αδικα ανησυχεις.

να ξερεις ομως οτι οι "μονιμες σχεσεις" σαν αυτη που ψαχνεις, δεν προκυπτουν ετοιμες απο τον ουρανο.
    ξεκινανε σαν απλες γνωριμιες, γινονται ερωτικες γνωριμιες κι αν ολα πανε καλα, γινονται μονιμες σχεσεις.
    οι σχεσεις δεν ειναι οπως στο γυμνασιο που ισχυαν επειδη λεγαμε "τα φιαξαμε" τα χαλασαμε", "τα εχουμε", τα "βαζουμε, "τα βγαζουμε".
    οι σχεσεις προκυπτουν στην πορεια , οταν δυο ανθρωποι ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ μεταξυ τους ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, γιατι πραγματικα ταιριαζουν κι ετσι νοιωθουν να κανουν και οι δυο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitriseas View Post
    Αν στα 17 έχεις κάνει ότι ανωμαλία υπάρχει στα 30 τι θα κάνεις? Εγώ στα 17 ήμουν παρθένακι οπότε δε ξέρω να σ απάντησω
    μπορει για παραδειγμα στα 30 να ειναι παντρεμενος με παιδια.
    οι εμπειριες ειναι προτιμοτερες απο τα απωθημενα...
    αρκει να τις θελεις ομως. να μην τις κανεις ουτε με το ζορι, ουτε απο μοδα.

Junior Member
    Εγω σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με τη μιλιβα.αλλα θα σε κανω μια ερωτηση.γιατι ακριβος πραγμα χαλαστικες ρε συ??εγω στη ηλικια σου ουτε γυναικειο χερι δεν ειχα πιασει.εσυ παραπονιεσε κι ολας?φανταζομε δεν περασες κι ασχημα..μπορει να σου ηρθε απο κει που δεν το περιμενςς λιγο αποτομα λιγο νωρις αλλα οκ.δεν επαθες και κατι κακο.προχορα και μην μασας τιποτα.αλλοι ταματα κανουν να βρεθουν στη θεση σου.ολοκληρωθηκες ως ανδρας.μην φοβασε της μαχες.
    Οχι δεν με χαλασε, πιστευω πως πλεον με ολες αυτες τις εμπειριες εχω μεγαλυτερη αντιληψη των πραγματων στις ερωτικες σχεσεις απλως δεν ξερω αν αυτο ειναι για μενα τωρα πλεονεκτημα...Γιατι στην Γ κοπελα συμπεριφερομουν πολυ κρυα αν και ηθελα κατα βαθος να γινω λιγο τρυφερος απλα δεν μου εβγαινε (βεβαια και αυτη κρυα συμπεριφοταν). Το αγχος μου ειναι επειδη βλεπω τα πραγματα διαφορετικα πλεον απο τα περισσοτερα κοριτσια της ηλικιας μου αν δεν θα μπορεσω να ταιριαξω με καποια μεχρι να μεγαλωσουν και αυτες και να αλλαξει η αντιληψη τους. Γιατι κακα τα ψεματα αν κολλουσε τελικα με την Γ πιστευω οτι θα ηταν απο τις καλυτερες κοπελες που θα μπορουσα να εχω στην ηλικια μου...μετρημενη, εξυπνη, ομορφη

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοιτα να δεις που εχω αρχισει να συμφωνω με τον γιωργο πανου.
    συμφωνω απολυτα.
    δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα οταν και η κοπελα και το αγορι θελουν το ιδιο πραγμα, που μπορει να ειναι μονο σεξ, η εστω "μονο σεξ και μετα βλεπουμε"
    το προβλημα ειναι οταν μια κοπελα παραμυθιαζει καποιον οτι ειναι πορνοσταρ ενω προσπαθει να τον συρει σε σχεση που ο αλλος δεν θελει, η οταν ο ανδρας θελει μονο να πηδηξει και λεει τερατωδη παραμυθια για αγαπες και λουλουδια που ουτε νοιωθει, ουτε πιστευει.
    Φιλε στις 4 τελευταιες σειρες εκλαψα πραγματικα γιατι ειδικα τωρα που ειναι λιγο ευκολοπιστα τα κοριτσια σε αυτα πολλοι στην ηλικια μου ακολουθουν αυτη τη τακτικη

Junior Member
    εγω δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το αδιεξοδο και βασικα, δεν βλεπω απολυτως κανενα αδιεξοδο.
    ειχες καποιες εμπειριες ΛΙΓΕΣ, αλλα παρα πολλες για την ηλικια σου.
    αν φανταζεσαι οτι τον πρωτο ανθρωπο που μας αρεσει στην ζωη μας, οταν τον γνωρισουμε ειναι ο ΕΝΑΣ, κανουμε μια ομορφη σχεση και ζουμε μαζι μεχρι το τελος της ζωης μας, οπως στις ταινιες, κατι τετοιο δεν ισχυει.
    συνηθως μετα απο πολλες και διαφορες γνωριμιες με ατυχη καταληξη, η απλως οχι και πολυ ταιριαστες, βρισκουμε τον ΕΝΑΝ, η εστω τον εναν απο τους 2-3 σημαντικους ανθρωπους της ζωης μας.

οποτε στην περιπτωση σου , ποιο ειναι το δραμα??
    εκανες μια γνωριμια που εδειχνε μια χαρα αλλα τελικα δεν προχωρησε απο την μερια της κοπελας.
    εκανες αλλη μια που αποδειχθηκε οτι ηταν μονο για το σεξ, αρχικα συμμετειχες αλλα συντομα βαρεθηκες και εφυγες.
    εκανες και μια τριτη που σε ενεπνεε λογικα, αλλα μολις πηγατε να προχωρησετε δεν ταιριαζατε ερωτικα και ξενερωσατε.
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
    ειναι πολυ φυσιλογικα ολα τα παραπανω.
    που ειναι το προβλημα???
    σε καποια επομενη φαση θα γνωρισεις και καποια που και θα σου ταιριαζει και θα της ταιριαζεις και θα εχει συνεχεια η αρχικη σας γνωριμια και θα γινει μια ομορφη σχεση οπως επιθυμεις.
    ειναι θεμα χρονου καθαρα. τπτ αλλο δεν συμβαινει και αδικα ανησυχεις.

να ξερεις ομως οτι οι "μονιμες σχεσεις" σαν αυτη που ψαχνεις, δεν προκυπτουν ετοιμες απο τον ουρανο.
    ξεκινανε σαν απλες γνωριμιες, γινονται ερωτικες γνωριμιες κι αν ολα πανε καλα, γινονται μονιμες σχεσεις.
    οι σχεσεις δεν ειναι οπως στο γυμνασιο που ισχυαν επειδη λεγαμε "τα φιαξαμε" τα χαλασαμε", "τα εχουμε", τα "βαζουμε, "τα βγαζουμε".
    οι σχεσεις προκυπτουν στην πορεια , οταν δυο ανθρωποι ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ μεταξυ τους ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, γιατι πραγματικα ταιριαζουν κι ετσι νοιωθουν να κανουν και οι δυο.
    Εχεις δικιο σε αυτα που λες...Τα δραματοποιω πολυ αλλα φταιει και η ηλικια μου σε αυτο και εγω στην ηλικια σας θα βλεπω αυτο το thread και θα γελαω πιθανοτατα

Senior Member
    Εχεις δικιο σε αυτα που λες...Τα δραματοποιω πολυ αλλα φταιει και η ηλικια μου σε αυτο και εγω στην ηλικια σας θα βλεπω αυτο το thread και θα γελαω πιθανοτατα
    μα δεν γελαω, ουτε γελαει κανεις.
    απλα σου λεω οτι ολα οσα περιγραφεις ειναι πολυ φυσιολογικα, δεν συμβαινει κατι ασχημο στα ερωτικα σου.

ολους για ανδρες μας περνας. να μην το παρω προσωπικα τουλαχιστον :p

Banned
    Άμα διαβάσεις ένα μήνυμά του πρός εμένα, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι την είδε σαν σκεύος ηδονής. Κυρίως όχι τόσο επειδή αυτή η μηδαμινής ποιότητας 17χρονη, γδύθηκε από το πρώτο ραντεβού, όσο επειδή ο ίδιος έπλαθε με το μυαλό του καταστάσεις 50 αποχρώσεις του γκρί και ήθελε ότι είχε δει, να το κάνει πραγματικότητα με αυτήν. Ναι, αυτό λέγεται δοχείο ηδονής.

Banned
    Φιλε στις 4 τελευταιες σειρες εκλαψα πραγματικα γιατι ειδικα τωρα που ειναι λιγο ευκολοπιστα τα κοριτσια σε αυτα πολλοι στην ηλικια μου ακολουθουν αυτη τη τακτικη
    Αλίμονο αν δεν ήταν ευκολόπιστες σε τέτοιες μπούρδες θα ανησυχούσα μήπως καταλάθος άλλαξα πλανήτη...

Senior Member
    Άμα διαβάσεις ένα μήνυμά του, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι την είδε σαν σκεύος ηδονής. Κυρίως όχι τόσο επειδή αυτή η μηδαμινής ποιότητας 17χρονη, γδύθηκε από το πρώτο ραντεβού, όσο επειδή ο ίδιο έπλαθε με το μυαλό του καταστάσεις 50 αποχρώσεις του γκρί και ήθελε ότι είχε δει, να το κάνει πραγματικότητα με αυτήν. Ναι, αυτό λέγεται δοχείο ηδονής.
    η "ποιοτητα" δηλαδη αποδεικνυεται με το οτι καποιος ειναι αδιαφορος η απειρος στο σεξ?
    δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα οταν και η κοπελα και το αγορι ηθελαν κατι σεξουαλικο κι οχι μια συναισθηματικη συνεχεια.

Banned
    η "ποιοτητα" δηλαδη αποδεικνυεται με το οτι καποιος ειναι αδιαφορος η απειρος στο σεξ?
    δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα οταν και η κοπελα και το αγορι ηθελαν κατι σεξουαλικο κι οχι μια συναισθηματικη συνεχεια.
    Η "ποιότητα" πηγαίνει, ότι με το "καλημέρα" σας, χωρίς καλά καλά να γνωρίσει το παιδί, γδύθηκε. Εντάξει ο αντικειμενικός σκοπός είναι το σεξ, αλλά κάντο μετά από ένα δύο ραντεβού, όχι με το καλημέρα σας, 50 αποχρώσεις του γκρί. Κατάλαβες που θέλω να το πάω.

Senior Member
    Η "ποιότητα" πηγαίνει, ότι με το "καλημέρα" σας, χωρίς καλά καλά να γνωρίσει το παιδί, γδύθηκε. Εντάξει ο αντικειμενικός σκοπός είναι το σεξ, αλλά κάντο μετά από ένα δύο ραντεβού, όχι με το καλημέρα σας, 50 αποχρώσεις του γκρί. Κατάλαβες που θέλω να το πάω.
    Γιατι αποκλειεις μια κοπελα μυαλο και συναισθηματα και ενδιαφερουσα και ικανη να της αρεσουν οι 50 αποχρωσεις του γκρι;
    Επισης που κολλανε τα σαδομαζοχιστικα με το ποσο γρηγορα αποφασιζει να κανει καποια σεξ μαζι σου;
    Μπορει καποια να θελει σεξ με το καλημερα σας και μετα να θελει και αλλα πραγματα, η να μη θελει τιποτα στη συγκεκριμενη φαση της ζωης της και να το θελει αργοτερα. Σημαινει οτι δεν ειναι "ποιοτικη";

Καταλαβαινεις γιατι μας βγαζεις συντηρητισμο; Και αμα δεν σε εμποδιζε να εχεις υγιεις σχεσεις δεν θα ηταν κακο αυτο.. Αλλα σε εμποδιζει και θα σε εμποδιζει μεχρι να παψεις να κρινεις τις κοπελες ως "καλα κοριτσια" και "π**κια". Αυτο ειναι μεγααααλο προβλημα φιλε μου...οχι για κανεναν αλλον, για εσενα.
    Ισχυριζεσαι οτι εισαι του βαθους αλλα κρινεις πολυ ρηχα τις επιλογες των αλλων...σκεψου το λιγο αυτο.

Junior Member
    μα δεν γελαω, ουτε γελαει κανεις.
    απλα σου λεω οτι ολα οσα περιγραφεις ειναι πολυ φυσιολογικα, δεν συμβαινει κατι ασχημο στα ερωτικα σου.

ολους για ανδρες μας περνας. να μην το παρω προσωπικα τουλαχιστον :p
    Και εναν αλλον εδω κοπελα τον ειχα βγαλει δεν εχω μαντεψει καθολου σωστα κανεναν [emoji14] Απλως ηθελα να πω καπου τον πονο και την εμπειρια μου ρε παιδια να δω τι γνωμες θα παρω και μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο τις απαντησεις

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast