Μεγάλο Ερωτικό Αδιέξοδο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 135
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Γιατι αποκλειεις μια κοπελα μυαλο και συναισθηματα και ενδιαφερουσα και ικανη να της αρεσουν οι 50 αποχρωσεις του γκρι;
    Επισης που κολλανε τα σαδομαζοχιστικα με το ποσο γρηγορα αποφασιζει να κανει καποια σεξ μαζι σου;
    Μπορει καποια να θελει σεξ με το καλημερα σας και μετα να θελει και αλλα πραγματα, η να μη θελει τιποτα στη συγκεκριμενη φαση της ζωης της και να το θελει αργοτερα. Σημαινει οτι δεν ειναι "ποιοτικη";

Καταλαβαινεις γιατι μας βγαζεις συντηρητισμο; Και αμα δεν σε εμποδιζε να εχεις υγιεις σχεσεις δεν θα ηταν κακο αυτο.. Αλλα σε εμποδιζει και θα σε εμποδιζει μεχρι να παψεις να κρινεις τις κοπελες ως "καλα κοριτσια" και "π**κια". Αυτο ειναι μεγααααλο προβλημα φιλε μου...οχι για κανεναν αλλον, για εσενα.
    Ισχυριζεσαι οτι εισαι του βαθους αλλα κρινεις πολυ ρηχα τις επιλογες των αλλων...σκεψου το λιγο αυτο.
    Διάβασε λίγο το αρχικό ποστ του νηματοθέτη, μετά διάβασε ένα άλλο ποστ που μου απαντάει ο νηματοθέτης, ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής. Εντάξει είναι εύκολο να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, τα παραπάνω που αναφέρω τα έχει παραδεχτεί μέχρι και ο νηματοθέτης, ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής. Άρα δεν είναι μόνο δικά μου συμπεράσματα. Και τέλος εάν εσύ πιστεύεις ότι καλά έκανε το 17χρονο κορίτσι και ξεγυμνώθηκε χωρίς καλά καλά να ανταλλάξουν μια πρόταση που λέει ο λόγος, οκ πάω πάσο, αλλά και πάλι κρατάω την αρχική μου άποψη, ότι θα μπορούσε μετά από ένα δυο ραντεβού να γίνει κάτι τέτοιο, να γνωριστούν πρώτα. Προφανώς και σε αυτές τις ηλικίες είναι σεξ, σεξ και πάνω από όλα σεξ, αλλά δεν είπα κάτι παράλογο, ούτε είμαι ο τρελός του χωριού. Αυτό που είπα είναι ότι θεωρώ χαμηλής ποιότητα άτομα, που με το καλημέρα σας, σεξ. Καταλαβαίνεις πάνω κάτω ποιά είναι η προσωπικότητα αυτού του κοριτσιού. Αύριο θα την εκμεταλεύονται, όχι επειδή κάνει σεξ, αλλά με την κακή κρίση των πράξεών της. Το πρόβλημά μου δεν είναι στο ότι κάνει ή έκανε ή θα εξακολουθεί να κάνει σεξ, το πρόβλημα είναι στην κρίση των πράξεων, δηλαδή πότε πρέπει το ένα και πότε πρέπει το άλλο. Και αν σου ακούγεται η λέξη "πρέπει" βαρετή και θέλεις να μου κάνεις επανάσταση γι'αυτή, θα απαντήσω, πως υπάρχουν μερικά πράγματα στην ζωή μας, που πρέπει να γίνονται στην κατάλληλη ώρα. Εδώ τα 17χρονα αγόρια, "πουλάνε" στις κοπέλες φούμαρα και καλά ότι έχουν την δήθεν εμπειρία και τρέχουν από πίσω σαν τα σκυλάκια. Αυτό αναφέρει ο νηματοθέτης λίγο πιο πάνω με άλλα λόγια, βγάζοντας με σωστό από το πρώτο θέμα που έκανα εδώ για πρώτη φορά για την "ρηχότητα των νέων σήμερα και ο ρόλος της παιδείας". Αυτά έλεγα τότε και σχεδόν όλοι με λέγατε απόλυτο κλπ, έρχεται τώρα ένας 17χρονος και σου λέει ακριβώς τα ίδια με άλλα λόγια, άρα βγήκα αυτομάτως σωστός, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει, ότι μερικές φορές δεν έχω πει και βλακείες. Τα έλεγα εγώ από την αρχή, αλλά ήμουν ο συντηρητικός και ότι η θρησκεία με έκανε έτσι, έρχεται ένα παιδί 17 χρονών και σου λέει τα ίδια αλλά με άλλα λόγια και σε διαφορετικές καταστάσεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Διάβασε λίγο το αρχικό ποστ του νηματοθέτη, μετά διάβασε ένα άλλο ποστ που μου απαντάει ο νηματοθέτης, ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής. Εντάξει είναι εύκολο να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, τα παραπάνω που αναφέρω τα έχει παραδεχτεί μέχρι και ο νηματοθέτης, ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής. Άρα δεν είναι μόνο δικά μου συμπεράσματα. Και τέλος εάν εσύ πιστεύεις ότι καλά έκανε το 17χρονο κορίτσι και ξεγυμνώθηκε χωρίς καλά καλά να ανταλλάξουν μια πρόταση που λέει ο λόγος, οκ πάω πάσο, αλλά και πάλι κρατάω την αρχική μου άποψη, ότι θα μπορούσε μετά από ένα δυο ραντεβού να γίνει κάτι τέτοιο, να γνωριστούν πρώτα. Προφανώς και σε αυτές τις ηλικίες είναι σεξ, σεξ και πάνω από όλα σεξ, αλλά δεν είπα κάτι παράλογο, ούτε είμαι ο τρελός του χωριού. Αυτό που είπα είναι ότι θεωρώ χαμηλής ποιότητα άτομα, που με το καλημέρα σας, σεξ. Καταλαβαίνεις πάνω κάτω ποιά είναι η προσωπικότητα αυτού του κοριτσιού. Αύριο θα την εκμεταλεύονται, όχι επειδή κάνει σεξ, αλλά με την κακή κρίση των πράξεών της. Το πρόβλημά μου δεν είναι στο ότι κάνει ή έκανε ή θα εξακολουθεί να κάνει σεξ, το πρόβλημα είναι στην κρίση των πράξεων, δηλαδή πότε πρέπει το ένα και πότε πρέπει το άλλο. Και αν σου ακούγεται η λέξη "πρέπει" βαρετή και θέλεις να μου κάνεις επανάσταση γι'αυτή, θα απαντήσω, πως υπάρχουν μερικά πράγματα στην ζωή μας, που πρέπει να γίνονται στην κατάλληλη ώρα. Εδώ τα 17χρονα αγόρια, "πουλάνε" στις κοπέλες φούμαρα και καλά ότι έχουν την δήθεν εμπειρία και τρέχουν από πίσω σαν τα σκυλάκια. Αυτό αναφέρει ο νηματοθέτης λίγο πιο πάνω με άλλα λόγια, βγάζοντας με σωστό από το πρώτο θέμα που έκανα εδώ για πρώτη φορά για την "ρηχότητα των νέων σήμερα και ο ρόλος της παιδείας". Αυτά έλεγα τότε και σχεδόν όλοι με λέγατε απόλυτο κλπ, έρχεται τώρα ένας 17χρονος και σου λέει ακριβώς τα ίδια με άλλα λόγια, άρα βγήκα αυτομάτως σωστός, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει, ότι μερικές φορές δεν έχω πει και βλακείες. Τα έλεγα εγώ από την αρχή, αλλά ήμουν ο συντηρητικός και ότι η θρησκεία με έκανε έτσι, έρχεται ένα παιδί 17 χρονών και σου λέει τα ίδια αλλά με άλλα λόγια και σε διαφορετικές καταστάσεις...
    Αυτο ρε φιλε οτι με δυο φρασεις για αυτη την κοπελα και μια αποφαση και πραξη της στα 17 της εχεις αποφασισει και εχεις συμπερανει το πως θα ειναι ολη η ζωη της το θεωρεις φυσιολογικο;
    Δεν με νοιαζουν οι λεπτομερειες του συγκεκριμενου θεματος, εγω σε αυτο το σκεπτικο σου αναφερομαι.
    Το θεωρεις νορμαλ;

Γιατι να συμπερανεις την αξια και την ποιοτητα ενος ατομου απο το αν κανει με το καλημερα σας σεξ η οχι;
    Ειναι το ιδιο ηλιθιο με το να πεις πως μπορεις να συμπερανεις την αξια και την ποιοτητα ενος ατομου απο το αν του αρεσει με το καλημερα σας καθε πρωι να πινει καφε η οχι.
    Γιατι το να κανει καποιος αβερτα κουβερτα σεξ τον καθιστα "χαμηλης ποιοτητας ατομο"?
    Και γιατι σου ειναι τοσο ευκολο να κρινεις τι σοι ανθρωπος ειναι ο αλλος απο ενα δυο πραγματα που επιλεγει να κανει στη ζωη του χωρις να τον γνωριζεις καν...κατηγορεις συνεχεια την ρηχοτητα... Ε δεν ειναι θεορηχο αυτο;
    Ναι εισαι συντηρητικος και αυτο σε βλαπτει...

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;677671]κοιτα να δεις που εχω αρχισει να συμφωνω με τον γιωργο πανου.
    συμφωνω απολυτα.
    δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα οταν και η κοπελα και το αγορι θελουν το ιδιο πραγμα, που μπορει να ειναι μονο σεξ, η εστω "μονο σεξ και μετα βλεπουμε"
    το προβλημα ειναι οταν μια κοπελα παραμυθιαζει καποιον οτι ειναι πορνοσταρ ενω προσπαθει να τον συρει σε σχεση που ο αλλος δεν θελει, η οταν ο ανδρας θελει μονο να πηδηξει και λεει τερατωδη παραμυθια για αγαπες και λουλουδια που ουτε νοιωθει, ουτε πιστευει.[/QUOTE

χαχα.γιατι σου φενετε τοσο παραξενο να συμφωνεις μαζη μου τοσο κακο ειναι??σε αυτες της ηλικιες εχει ξυπνηση ηδη η σεξουαλικοτητα μας και κανουμε αναζητησεις ανδρες/γυναικες
    .γιατι να ειναι τοσο κακο αυτο??(για τον ουδεν ειδα λεω)ειδικα αυτο οταν ειναι επιθυμητο και απτης δυο πλευρες.και ουτε σημενη οτι τα παιδια αργοτερα δεν θα ερωτευθουν.ολα στο προγραμμα ειναι

Junior Member
    Επαναλαμβανω οτι την ειδα ετσι επειδη αυτη ηθελε να την δω ετσι, εγω δεν ειχα σκοπο να την εκμεταλλευτω μονη της δωθηκε...Εγω στο μυαλο μου τοτε πριν ερθει στο σπιτι μπορει να ειχα φαντασιωσεις με σεξ (λογικο δεν ειναι ; ) αλλα αν δεν εκανε κινηση θα αρκομουν και σε πιο ηπια πραγματα... (Εντωμεταξυ το ελεγα με τους δικους μου και λεγαμε για φαντασου να τα πεταξει ολα ξαφνικα ελα ντε που η πλακα εγινε πραγματικοτητα[emoji23] )

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2000 View Post
    Οχι δεν με χαλασε, πιστευω πως πλεον με ολες αυτες τις εμπειριες εχω μεγαλυτερη αντιληψη των πραγματων στις ερωτικες σχεσεις απλως δεν ξερω αν αυτο ειναι για μενα τωρα πλεονεκτημα...Γιατι στην Γ κοπελα συμπεριφερομουν πολυ κρυα αν και ηθελα κατα βαθος να γινω λιγο τρυφερος απλα δεν μου εβγαινε (βεβαια και αυτη κρυα συμπεριφοταν). Το αγχος μου ειναι επειδη βλεπω τα πραγματα διαφορετικα πλεον απο τα περισσοτερα κοριτσια της ηλικιας μου αν δεν θα μπορεσω να ταιριαξω με καποια μεχρι να μεγαλωσουν και αυτες και να αλλαξει η αντιληψη τους. Γιατι κακα τα ψεματα αν κολλουσε τελικα με την Γ πιστευω οτι θα ηταν απο τις καλυτερες κοπελες που θα μπορουσα να εχω στην ηλικια μου...μετρημενη, εξυπνη, ομορφη
    λοιπον.το οτι ηταν το κοριτση ευαισθητη και εσυ ηθελες να εισαι τρυφερος απεναντη της αλλα δεν τα καταφερες.η να την ερωρευθης αν αυτο εννοεις και τελικα δεν σου βγηκε μην σε ανυσηχη αυτο.πρεπει να μας κανει και κλικ για να ερωτευθουμε.δηλαδη πιστευω οτι ο ερωτας μας βγενη αυθορμητα δεν το ελεγχουμε.με αυτην προσπαθησες δεν τα καταφερες(αναφερομε στην τελευταια κοπελα)στην επομενη κοπελα μπορει ο ερωτας να σου ερθη κατακουτελα με το καλησπερα.πολλες φορες ειναι αυθορμητος μην βαζεις διαφορες ιδεες μονος σου και ταλαιπωρεις το μυαλο σου.θα ερθη και ο ερωτας ακομα 17 εισαι.ειναι νωρις ακομα για να φοβασε μηπως δεν ερωτευθεις.η στο μελλον πως θα ειναι οι σχεσεις σου.ασε να ερθει το μελλον και βλεπεις.υστερα αυτο θα ειναι υπο ελεγχο σου δηλαδη θα λες θελω π.χ αυτη τη σχεση η π.χ την αλλη σχεση.και σιγουρα θα βρεις τη καταλληλη για τα κριτηρια σου.αλλα για ολα αυτα ειναι νωρις ακομα θεωρω.ηταν τρεις πολυ ωραιες εμπειριες στην αρχη της σεξουαλικης σου ζωης.μην της ενοχοποιησεις ποτε.(δεν λεω οτι το εκανες αλλα να προσεχεις να μην το κανεις)

Senior Member
    Άμα διαβάσεις ένα μήνυμά του πρός εμένα, το παραδέχτηκε και ο ίδιος ότι την είδε σαν σκεύος ηδονής. Κυρίως όχι τόσο επειδή αυτή η μηδαμινής ποιότητας 17χρονη, γδύθηκε από το πρώτο ραντεβού, όσο επειδή ο ίδιος έπλαθε με το μυαλό του καταστάσεις 50 αποχρώσεις του γκρί και ήθελε ότι είχε δει, να το κάνει πραγματικότητα με αυτήν. Ναι, αυτό λέγεται δοχείο ηδονής.
    αυτο δεν λεγετε δοχειο ηδονης.λεγετε σεξουαλικες αναζητησεις
    η αναζητηση εμπειριων.το δοχειο ηδονης τουλαχιστον εμενα με παραπεμπη σε ασχημες εννοιες.συμφωνησε προφανος γιατι επιρεασθηκε απτα σχολια σου η δεν ξερει να εξηγηση για ποιο λογο δεν καταφερε να ερωτευθη την τελευταια κοπελα το θεωρουσε δεδομενο οτι επρεπε να την ερωτευθη διοτη ηταν η ευαισθητη κοπελα και μολις του ειπες για δοχεια ηδονης ηταν η προχηρη εξηγηση γιαυτον.για αυτο ειπε ναι.δεν ειναι καθολου ετσι ομως

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    αυτο δεν λεγετε δοχειο ηδονης.λεγετε σεξουαλικες αναζητησεις
    η αναζητηση εμπειριων.το δοχειο ηδονης τουλαχιστον εμενα με παραπεμπη σε ασχημες εννοιες.συμφωνησε προφανος γιατι επιρεασθηκε απτα σχολια σου η δεν ξερει να εξηγηση για ποιο λογο δεν καταφερε να ερωτευθη την τελευταια κοπελα το θεωρουσε δεδομενο οτι επρεπε να την ερωτευθη διοτη ηταν η ευαισθητη κοπελα και μολις του ειπες για δοχεια ηδονης ηταν η προχηρη εξηγηση γιαυτον.για αυτο ειπε ναι.δεν ειναι καθολου ετσι ομως
    Πιστευω οτι για την Β κοπελα δωσατε περισσοτερη σημασια απ'οσο επρεπε...Ο καθενας και η καθεμια παιρνει τις επιλογες του, και αφου πηρε αυτην την επιλογη το θεωρησα βλακεια να μην την παρω και εγω, αφου και θα εβλεπα πως ηταν στην πραγματικοτητα, και θα κερδιζα εμπειρια ομως δεν υπολογισα οτι μετα αυτο θα με εκανε να αλλαξω συναισθηματικα εκει ειναι το φαουλ μου...Οσο για την Γ κοπελα το θεμα μου ειναι οτι οντως την ερωτευτηκα αλλιως δεν θα εκανα κινηση ο ιδιος δεν ειμαι ο τυπος που την πεφτει σε οτι κινειται. Το ιδιο εγινε με την Α και τη Β κοπελα ομως αυτη τη φορα απο τη στιγμη που ημουν μαζι της δεν ενιωθα το ιδιο ερωτευμενος πλεον..Για οσους πουν οτι αφου δεν την ηξερες πριν πως γινεται να την εχεις ερωτευτει να πω πως μιλαγα για λιγο καιρο μαζι της απο κοντα και απο μηνυματα για να καταλαβω αν οντως νιωθω κατι. Το μεγαλυτερο προβλημα μου εδω ειναι οτι δεν εχω ξανανιωσει πιο αμηχανα και κρυα μαζι με κοπελα και πιστευω οτι δεν ειναι μονο το οτι δεν ταιριαζαμε. Πιστευω οτι εχω επηρεαστει απο την Β κοπελα δεν ξερω ομως πως....

Senior Member
    Ρε ανθρωπε τι α και β και γ μας λες...δεν εχεις επηρεαστει σε τιποτα, γνωρισε την καταλληλη δ με το καλο χωρις να χρειαζεται να την λες δ λογω συγκρισεων και θα σου περασει.
    Οσο για τα υπολοιπα που αναλυουμε για την "β" το κανουμε για ασχετο λογο, επειδη ο "εν οιδα" εχει δικα του θεματα και το χρησοποιουμε ως παραδειγμα.
    Σταματα να προσπαθεις να βαλεις την καθε κοπελα που θα γνωρισεις σε κουτακια και φερσου οπως σου βγαινει. Και αμα δε σου βγαινει δε πειραζει, τζαμπα το τυραννας και αστο να παει...

Senior Member
    Πιστευω οτι για την Β κοπελα δωσατε περισσοτερη σημασια απ'οσο επρεπε...Ο καθενας και η καθεμια παιρνει τις επιλογες του, και αφου πηρε αυτην την επιλογη το θεωρησα βλακεια να μην την παρω και εγω, αφου και θα εβλεπα πως ηταν στην πραγματικοτητα, και θα κερδιζα εμπειρια ομως δεν υπολογισα οτι μετα αυτο θα με εκανε να αλλαξω συναισθηματικα εκει ειναι το φαουλ μου...Οσο για την Γ κοπελα το θεμα μου ειναι οτι οντως την ερωτευτηκα αλλιως δεν θα εκανα κινηση ο ιδιος δεν ειμαι ο τυπος που την πεφτει σε οτι κινειται. Το ιδιο εγινε με την Α και τη Β κοπελα ομως αυτη τη φορα απο τη στιγμη που ημουν μαζι της δεν ενιωθα το ιδιο ερωτευμενος πλεον..Για οσους πουν οτι αφου δεν την ηξερες πριν πως γινεται να την εχεις ερωτευτει να πω πως μιλαγα για λιγο καιρο μαζι της απο κοντα και απο μηνυματα για να καταλαβω αν οντως νιωθω κατι. Το μεγαλυτερο προβλημα μου εδω ειναι οτι δεν εχω ξανανιωσει πιο αμηχανα και κρυα μαζι με κοπελα και πιστευω οτι δεν ειναι μονο το οτι δεν ταιριαζαμε. Πιστευω οτι εχω επηρεαστει απο την Β κοπελα δεν ξερω ομως πως....
    Δεν δωσαμε περισοτερη σημασια απο οσο θα επρεπε.δωσαμε τη σημασια που επρεπε.απλα πιο πολλη εκφραζα της αντιρησεις μου στον ουδεν ειδα.εννοειτε οτι η κοπελα καλα εκανε επισης και εσυ.μισο λεπτο τωρα γιατι με ψιλο μπερδεψες παλι.
    Γνωριζες απο πιο πριν τη Γ.και μετα γνωρισες τη Β.μετα τη Β ξενερωσες με τη Γ?
    Καταλαβα καλα αυτο λες??
    Πολλες γυναικες φιλε μου.ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.
    Ειμαι πολυ υπερηφανος για σενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Δεν δωσαμε περισοτερη σημασια απο οσο θα επρεπε.δωσαμε τη σημασια που επρεπε.απλα πιο πολλη εκφραζα της αντιρησεις μου στον ουδεν ειδα.εννοειτε οτι η κοπελα καλα εκανε επισης και εσυ.μισο λεπτο τωρα γιατι με ψιλο μπερδεψες παλι.
    Γνωριζες απο πιο πριν τη Γ.και μετα γνωρισες τη Β.μετα τη Β ξενερωσες με τη Γ?
    Καταλαβα καλα αυτο λες??
    Πολλες γυναικες φιλε μου.ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.
    Ειμαι πολυ υπερηφανος για σενα
    ...... -____-

Senior Member
    Γεια σου Νίκο...
    Θα συμφωνήσω με την Remedy πως δεν έχω καταλάβει ακριβώς γιατί το δραματοποιείς τόσο πολύ, ειλικρινά δεν βλέπω τίποτα παράξενο στην ιστορία σου, βλέπω έναν νέο άνθρωπο που ψάχνεται, δοκιμάζει και προσπαθεί να μάθει τον εαυτό του και τον κόσμο.
    Ένιωσες πως βιάστηκες με την Β; Θα ήθελες να είχαν πάει λίγο πιο αργά τα πράγματα; Είδα που έγραψες οτι χαίρεσαι που δοκίμασες και αυτό και τώρα έχεις την γνώση για το αν σου αρέσει και αν είναι αυτό που σου ταιριάζει και νομίζω πως κάνεις πολύ καλά που σκέφτεσαι έτσι.
    Ούτε νομίζω πως σε επηρέασε αυτή η σχέση με τέτοιο τρόπο που χάλασες την σχέση σου με την επόμενη. Εξάλλου μόνος σου είπες πως και εκείνη ήταν κάπως ψυχρή (η Γ). Δεν χάλασες τίποτα, ίσως είχες σχηματίσει στο νου σου μια ρομαντική εικόνα για εκείνη, αλλά ερωτικά μετά δεν σας βγήκε. Συμβαίνει. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί.

Αλλά πάλι έχω την αίσθηση πως κάτι άλλο θες να πεις και δεν το λες ή δεν το καταλαβαίνουμε εμείς.

Senior Member
    Σε ωραίο επίπεδο οδηγήσατε όλοι την κουβέντα.. Το παλικάρι ήθελε βοήθεια στο να εξηγήσει την αμηχανία που ένιωθε με μια κοπέλα που τον ενδιέφερε πραγματικά και για κάτι πιο σοβαρό, και την ψυχρότητα που αισθάνθηκε και δεν έβρησκε τρόπο να την δικαιολογήσει.
    Και επειδή ανέφερε τις εμπειρίες του με τις κοπέλες μέχρι σήμερα, πιαστήκατε όλοι στις σεξουαλικές προτημίσεις, στο α,β,γ..στην κοινωνιολογια για το πως σκέφτονται οι 17χρονες (που δεν έχετε και την καλύτερη άποψη), διαβάσαμε για πρωκτικά, για χιλιες δυο βλακείες΄και φυσικά δεν παραλείψατε και τις ειρωνίες και κριτικές.. παραβλέποντας το γεγονός οτι συνομιλείτε με έναν ανήλικο 17 χρονών.

Δεν θα ήταν προτιμότερο αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό και σοβαρό να πείτε να βοηθήσετε τον άλλον να μην επεμβένετε και αποπροσανατολίζετε την κουβέντα και να φέρνετε και τους άλλους σε δύσκολη θέση? Βλέπω σε κάθε ποστ το παλικάρι να προσπαθεί να απολογηθεί για τον εαυτό του. Τι να πω.. λυπάμαι πολύ...

Senior Member
    Οχι δεν λέτε καθόλου τα ίδια με τον νηματοθέτη. Εκείνος θεωρεί οτι ακόμα κι αν τελικά η εμπειρία με την Β τον έκανε να βαρεθεί και να την σταματήσει, οτι έμαθε μέσω αυτής της εμπειρίας περισσότερα για τον εαυτό του. Επίσης δεν έβαλε ταμπέλες στην κοπέλα οτι είναι "χαμηλής ποιότητας" και τα συναφή που είπες εσύ.
    Επίσης διαφώνησε μαζί σου όταν του είπες οτι οι περισσότερες κοπέλες είναι έτσι και σου τόνισε ότι οι περισσότερες είναι μεν ανοιχτές στο θέμα του σεξ αλλά θέλουν τον χρόνο τους.
    ΜΗν διαβάζεις μόνο όσα θες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    ...... -____-
    ?????δεν καταλαβα τη ειναι αυτο πραγματικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γεια σου Νίκο...
    Θα συμφωνήσω με την Remedy πως δεν έχω καταλάβει ακριβώς γιατί το δραματοποιείς τόσο πολύ, ειλικρινά δεν βλέπω τίποτα παράξενο στην ιστορία σου, βλέπω έναν νέο άνθρωπο που ψάχνεται, δοκιμάζει και προσπαθεί να μάθει τον εαυτό του και τον κόσμο.
    Ένιωσες πως βιάστηκες με την Β; Θα ήθελες να είχαν πάει λίγο πιο αργά τα πράγματα; Είδα που έγραψες οτι χαίρεσαι που δοκίμασες και αυτό και τώρα έχεις την γνώση για το αν σου αρέσει και αν είναι αυτό που σου ταιριάζει και νομίζω πως κάνεις πολύ καλά που σκέφτεσαι έτσι.
    Ούτε νομίζω πως σε επηρέασε αυτή η σχέση με τέτοιο τρόπο που χάλασες την σχέση σου με την επόμενη. Εξάλλου μόνος σου είπες πως και εκείνη ήταν κάπως ψυχρή (η Γ). Δεν χάλασες τίποτα, ίσως είχες σχηματίσει στο νου σου μια ρομαντική εικόνα για εκείνη, αλλά ερωτικά μετά δεν σας βγήκε. Συμβαίνει. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί.

Αλλά πάλι έχω την αίσθηση πως κάτι άλλο θες να πεις και δεν το λες ή δεν το καταλαβαίνουμε εμείς.
    Απαντάω στο δικό μου για να συμπληρώσω...
    Μήπως αυτό που εννοείς για το πως φέρθηκες στην Γ είναι οτι επειδή με την Β γίνανε όλα "ευκολα" και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να την "ψήσεις", οτι τελικά για αυτό ήσουν ψυχρός με την Γ;
    Ενιωσες δηλαδή πως έπρεπε να ήσουν πιο τρυφερός μαζί της, πιο εκφραστικός και δεν το έκανες περιμένοντας απο κεινη να κάνει την πρώτη κίνηση;
    Υπόθεση κάνω...

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast