Μεγάλο Ερωτικό Αδιέξοδο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 135
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Εσύ έδωσες αυτή την εξήγηση λανθασμένα, στο δικό μου μήνυμα. Δεν ανέφερα εγώ κάτι τέτοιο, απλά εσύ έδωσες μια δική σου ερμηνεία. Ανώμαλοι, βιαστές και δολοφόνοι παντού υπάρχουν, γιατί να μην υπάρχει μια πρώτη γνωριμία για προστασία ΔΙΚΗ ΤΗΣ, για τον εαυτό της. Τον ανώμαλο δεν τον αλλάζεις, έτσι θα παραμείνει αυτό το ον, αυτό που πρέπει να κάνουν όμως οι γυναίκες κυρίως, είναι να προστατεύουν από μόνες τους, τον εαυτό τους, χωρίς να κάνουν επιπόλαιες κινήσεις. Αν θέλει η ρέμεντυ και η κάθε ρέμεντυ ή εσύ να κινήστε διαφορετικά, ας κάνετε ό,τι θέλετε. Η δική άποψη αυτή είναι...
    Δεν νιώθεις...παραιτουμαι!
    Επιπλέον χαλάσαμε το θέμα του παιδιού, δεν το συνεχίζω άλλο.

Senior Member
    Προφανώς η μία φορά διάβασμα δεν σε βοηθάει, διάβαζε δύο φορές αυτό το μήνυμα, εγώ έχω επιχειρήματα. Η διαφορά με εσένα βέβαια που λες ότι μιλάω με αφορισμούς και δαιμονοποιήσεις, καλύτερα μάθε τι σημαίνουν αυτά τα δύο, διότι δεν γνωρίζεις, αυτό φαίνεται και μάθε επίσης πότε, πως και σε ποιές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και ο στόχος αυτών των δύο λέξεων. Ο αφορισμός τέλος, είναι ειδική ευχή της Εκκλησίας και αν εσύ χρησιμοποίησες πάλι αυτόν τον όρο, ανεπιτυχώς για ειρωνεία, μάλλον αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι έχεις ένα κενό, όσον αφορά τα δικά μου μηνύματα...
    αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι εχεις ενα κενο στις γραμματικες γνωσεις...
    περα απο το "θεολογικο" λεξικο στο οποιο αναφερεσαι, υπαρχει το λεξικο της ελληνικης γλωσσας.
    αν το ανοιξεις θα δεις οτι ο 'αφορισμος" δεν ειναι μονο ο αφορισμος της εκκλησιας, αλλα εμταφορικη εννοια της ελληνικης γλωσσας.
    δεν θα κατσω να σου κανω ελληνικα για να συνεννοηθουμε.
    μεινε στις περιχαρακωσεις σου και στις αγνοιες σου.
    οι ειρωνιες σε μαραναν. ανοιξε κανενα βιβλιο ελληνικης γραμματικης και κανε μας μετα, μαθηματα

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν είναι ειρωνεία προς εσένα αυτό!! Θα το έγραφα απευθείας σε σένα αν ήθελα.
    Κρίνω την θέση, την άποψη η οποία ναι μου φαίνεται γελοία και προσβλητική προς κάποιους ανθρώπους που έχουν πέσει όντως θύματα κακοποίησης. Είναι σα να δίνει άλλοθι στους βιαστές αυτή η άποψη. Είναι σα να του κλείνει το μάτι, οτι ναι μωρε κ αυτή τα ήθελε ο πισινός της...Οχι! δεν είναι έτσι. Αν την βίαζε κάποιος αυτό δεν θα έκανε την κοπέλα επιπόλαιη, θα έκανε εκείνον βιαστή.

Και όσο για αυτό που σου είπε η Ρεμεντυ και θύμωσες οτι προφανώς εσύ αυτό θεωρείς ως λύση, συμφωνώ. Δεν το λες με τα λόγια, αλλά το δείχνουν οι πράξεις σου γιατί αυτό εφαρμόζεις στην δικιά σου ζωή. Εχεις φτιάξει ένα κλουβί και έχεις μπει μέσα από φόβο μη πληγωθείς. Αυτό δεν κάνει τους άλλους που είναι έξω από τα κλουβιά επιπόλαιους, κάνει εσένα πληγωμένο και φοβισμένο.

Δεν είναι επιπόλαιο ένα κοριτσάκι 17 χρονών που κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού, βασικά δεν το ξέρουμε αν είναι, είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπέρασμα δικό σου. Θα μπορούσαν να είχαν βγει 100 ραντεβού και πάλι να την κακοποιούσε ο άλλος αν ήταν μαλ@κας.
    Ναι υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Όμως μπορούσε να καταλάβαινε τον όποιο κίνδυνο από την αρχή ή να τον καταλάβαινε στην συνέχεια. Υπήρχε μια περίπτωση στην αμερική και την εξομολογούνταν η ίδια η κοπέλα, πριν αρκετά χρόνια είχε γίνει αυτό. Έφηβοι και οι δύο ηλικίας 16 το κορίτσι, 17 το αγόρι, έβγαιναν αρκετά ραντεβού, αυτή νόμιζε ότι ήταν ο έρωτας της ζωής της. Έτσι πάνε με το αυτοκίνητο του 17χρονου, πάει το κορίτσι σε μια ερημική τοποθεσία και αρχίζει να την μαχαιρώνει. Αυτός έφυγε από το αμάξι, αλλά αυτή έζησε και πήρε την αστυνομία τηλέφωνο. Τον έπιασαν βέβαια, αλλά βρήκαν και άλλα θύματα που δεν έζησαν από αυτόν στην ίδια ηλικία. Η μοναδική που έζησε ήταν αυτή. Και αυτή είναι μια περίπτωση. Φυσικά και από το πρώτο-δεύτερο ραντεβού δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά, αλλά ούτε αυτό βοηθάει, το αμέσως σεξ, χωρίς αύριο.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο που καταλαβαινω εγω, ειναι οτι εχεις ενα κενο στις γραμματικες γνωσεις...
    περα απο το "θεολογικο" λεξικο στο οποιο αναφερεσαι, υπαρχει το λεξικο της ελληνικης γλωσσας.
    αν το ανοιξεις θα δεις οτι ο 'αφορισμος" δεν ειναι μονο ο αφορισμος της εκκλησιας, αλλα εμταφορικη εννοια της ελληνικης γλωσσας.
    δεν θα κατσω να σου κανω ελληνικα για να συνεννοηθουμε.
    μεινε στις περιχαρακωσεις σου και στις αγνοιες σου.
    οι ειρωνιες σε μαραναν. ανοιξε κανενα βιβλιο ελληνικης γραμματικης και κανε μας μετα, μαθηματα
    χαχαχα, δεν περιμμένω να μου κάνεις μάθημα νεοελληνικής γλώσσας, γιατί όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν ρέμεντυ. Όταν διάβαζες ψευτο ψυχολογικά βιβλία, για να βρεις το "νόημα" της ζωής, εγώ διάβαζα Νίτσε, Παπανούτσο και τους τόμους του Διονυσίου Κόκκινου που είναι στην καθαρεύουσα, αλλά δεν θα κάτσω να δίνω αναφορά σε μια άγνωστη. Πίστευε ό,τι θέλεις και ούτε θα κάτσω να συνεχίσω αυτή την συζήτηση, γιατί κρατάω ένα επίπεδο. Μπήκες με μια επιθετική στάση με ειρωνίες και κατηγορίες. Κατάλαβα αμέσως το γνωσιακό κενό σου, οπότε δεν συνεχίζω την συζήτηση, αν θέλεις μίλα μόνη σου...

Senior Member
    αν εσυ δεν εισαι ο Μ 87 (και ολοι οι αλλοι κλωνοι), εγω ειμαι ο πάπας
    συνεχισε μονος σου.
    μονος εσυ συμφωνεις μαζι σου.

Senior Member
    Ρε εν οιδα...το προβλημα σου ως προς το συγκεκριμενο θεμα της σεξουαλικοτητας που προσπαθουμε να σου εξηγησουμε ξερεις ποιο ειναι; Θα στο πω οσο πιο ξεκαθαρα και απλα γινεται και προσπαθησε να μην αμυνεσαι, σκεψου το λιγο καλα αυτο που θα σου πω οταν θα εισαι πιο χαλαρος..:
    Τον προβλημα ειναι οτι την β κοπελα και την καθε κοπελα στην ουσια, οσο και αν την "σεβεσαι" την βλεπεις ουσιαστικα εσυ ως "σκευος ηδονης", ως δεκτη, ως παθητικο δοχειο σεξουαλικων ενορμησεων απο τις οποιες πρεπει να υπερασπιζεται τον εαυτο της η να το "επιτρεπει" μετα απο τον χ αριθμο ραντεβου η αμα δει οτι νοιαζεται ξερω γω ο αλλος και θεωρεις υποχρεωση σου και υποχρεωση καθε αντρα να το καταπιεζετε.

Δηλαδη βλεπεις την γυναικα αποκλειστικα ως δεκτη σεξουαλικης ενεργειας (αντικειμενο) και οχι ως το υποκειμενο που μπορει να επιθυμει να κανει σεξ.
    Στο μυαλο σου μια κοπελα που κανει σεξ κατι "δινει", κατι "χανει", κανει καποιου ειδους υποχωρηση για να λαβει κατι αλλο...την δεσμευση, την σχεση με αγαπη και νοιαξιμο και δεν ξερω τι.... Για αυτο και πρεπει να περιμενει να γνωρισει τον αλλον πρωτα και να πανε στον ταδε αριθμο ραντεβου για να την θεωρησεις "σοβαρη".
    Και ερωτω: Αν απλα εχει καυλες; Αν θελει να επιδιωξει την σεξουαλικη εμπειρια; Γιατι να πεις οτι την εκμεταλλευεται καποιος και ειναι ανευθυνο; Ποιος ειπε οτι αυτο μειωνει την ποιοτητα της ως ανθρωπου; Καθολου ετσι δεν ειναι, ισα ισα εσυ με την κριση σου την μειωνεις ως ανθρωπο, ως οντοτητα μονο στην σεξουαλικοτητα της...
    Ποιος σου ειπε οτι δεν εκμεταλλευεται αυτη τον εκαστοτε αντρα; Ποιος σου ειπε οτι δεν ξερει πολυ ξεκαθαρα τι θελει;

Επισης ποιος σου ειπε οτι το να εχεις στο μυαλο σου μια στερεοτυπικη εικονα του "οταν βγουμε σε τοσα ραντεβου και μαθω τα ταδε πραγματα για εκεινη τοτε σημαινει οτι τη νοιαζομαι και αρα μπορουμε να κανουμε σεξ" δεν ειναι εκμεταλλευση; Επισης και με ενα τροσεκατομμυριο ραντεβου μπορει η εκμεταλλευση να ειναι συναισθηματικη: να της δινει λουλουδια να πηγαινετε σε ρομαντικες βολτες και πικνικ και να κανεις στερεοτυπικα ρομαντικες χειρονομιες και δε ξερω και εγω τι αλλο για να κανεις τοσο τον εαυτο σου οσο και εκεινη να πιστεψετε οτι ειστε ερωτευμενοι ενω στην ουσια απλα ακολουθειτε μια ανοητη συνταγη και μένετε στην επιφανεια για να νιωθετε συναισθηματικα καλυτερα. Εσυ δεν θα εκμεταλλευτεις κοπελα για να ξεκαυκωσεις, αλλα σου εγγυωμαι οτι θα εκμεταλλευτεις καποια κοπελα μολις μπορεσεις για να καλυψεις τις συναισθηματικες σου αναγκες, και αυτο ειναι χειροτερο.
    Ξερεις τι θα πει βαθος; Ενα παραδειγμα πραγματικου βαθους θα ηταν να σου ξεγυμνωθει μια κοπελα απο το πρωτο ραντεβου γιατι ετσι ηθελε, σε ηθελε, και εσυ να συνεχισεις να την βλεπεις ως ανθρωπο και οχι ως γυναικα "ευκολη" η "δυσκολη" που ισως αξιζει να γνωρισεις. Και ισως δεις οτι μπορει να προκυψει μεταξυ σας κατι παρα πολυ ομορφο και απο αυτο.

Σε παρακαλω αν μου απαντησεις να μην πιαστεις απο καμια εκφραση ετσι για να φερεις απλα αντιρρηση και χωρις να εχεις προσπαθησει να καταλαβεις τι εννοω.
    Αν δεν καταλαβαινεις ρωτα με ξανα...θα σου κι αλλο παραδειγμα γλωσσολογικο αμα θελεις για να σου εξηγησω τι εννοω...

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε εν οιδα...το προβλημα σου ως προς το συγκεκριμενο θεμα της σεξουαλικοτητας που προσπαθουμε να σου εξηγησουμε ξερεις ποιο ειναι; Θα στο πω οσο πιο ξεκαθαρα και απλα γινεται και προσπαθησε να μην αμυνεσαι, σκεψου το λιγο καλα αυτο που θα σου πω οταν θα εισαι πιο χαλαρος..:
    Τον προβλημα ειναι οτι την β κοπελα και την καθε κοπελα στην ουσια, οσο και αν την "σεβεσαι" την βλεπεις ουσιαστικα εσυ ως "σκευος ηδονης", ως δεκτη, ως παθητικο δοχειο σεξουαλικων ενορμησεων απο τις οποιες πρεπει να υπερασπιζεται τον εαυτο της η να το "επιτρεπει" μετα απο τον χ αριθμο ραντεβου η αμα δει οτι νοιαζεται ξερω γω ο αλλος και θεωρεις υποχρεωση σου και υποχρεωση καθε αντρα να το καταπιεζετε.

Δηλαδη βλεπεις την γυναικα αποκλειστικα ως δεκτη σεξουαλικης ενεργειας (αντικειμενο) και οχι ως το υποκειμενο που μπορει να επιθυμει να κανει σεξ.
    Στο μυαλο σου μια κοπελα που κανει σεξ κατι "δινει", κατι "χανει", κανει καποιου ειδους υποχωρηση για να λαβει κατι αλλο...την δεσμευση, την σχεση με αγαπη και νοιαξιμο και δεν ξερω τι.... Για αυτο και πρεπει να περιμενει να γνωρισει τον αλλον πρωτα και να πανε στον ταδε αριθμο ραντεβου για να την θεωρησεις "σοβαρη".
    Και ερωτω: Αν απλα εχει καυλες; Αν θελει να επιδιωξει την σεξουαλικη εμπειρια; Γιατι να πεις οτι την εκμεταλλευεται καποιος και ειναι ανευθυνο; Ποιος ειπε οτι αυτο μειωνει την ποιοτητα της ως ανθρωπου; Καθολου ετσι δεν ειναι, ισα ισα εσυ με την κριση σου την μειωνεις ως ανθρωπο, ως οντοτητα μονο στην σεξουαλικοτητα της...
    Ποιος σου ειπε οτι δεν εκμεταλλευεται αυτη τον εκαστοτε αντρα; Ποιος σου ειπε οτι δεν ξερει πολυ ξεκαθαρα τι θελει;

Επισης ποιος σου ειπε οτι το να εχεις στο μυαλο σου μια στερεοτυπικη εικονα του "οταν βγουμε σε τοσα ραντεβου και μαθω τα ταδε πραγματα για εκεινη τοτε σημαινει οτι τη νοιαζομαι και αρα μπορουμε να κανουμε σεξ" δεν ειναι εκμεταλλευση; Επισης και με ενα τροσεκατομμυριο ραντεβου μπορει η εκμεταλλευση να ειναι συναισθηματικη: να της δινει λουλουδια να πηγαινετε σε ρομαντικες βολτες και πικνικ και να κανεις στερεοτυπικα ρομαντικες χειρονομιες και δε ξερω και εγω τι αλλο για να κανεις τοσο τον εαυτο σου οσο και εκεινη να πιστεψετε οτι ειστε ερωτευμενοι ενω στην ουσια απλα ακολουθειτε μια ανοητη συνταγη και μένετε στην επιφανεια για να νιωθετε συναισθηματικα καλυτερα. Εσυ δεν θα εκμεταλλευτεις κοπελα για να ξεκαυκωσεις, αλλα σου εγγυωμαι οτι θα εκμεταλλευτεις καποια κοπελα μολις μπορεσεις για να καλυψεις τις συναισθηματικες σου αναγκες, και αυτο ειναι χειροτερο.
    Ξερεις τι θα πει βαθος; Ενα παραδειγμα πραγματικου βαθους θα ηταν να σου ξεγυμνωθει μια κοπελα απο το πρωτο ραντεβου γιατι ετσι ηθελε, σε ηθελε, και εσυ να συνεχισεις να την βλεπεις ως ανθρωπο και οχι ως γυναικα "ευκολη" η "δυσκολη" που ισως αξιζει να γνωρισεις. Και ισως δεις οτι μπορει να προκυψει μεταξυ σας κατι παρα πολυ ομορφο και απο αυτο.

Σε παρακαλω αν μου απαντησεις να μην πιαστεις απο καμια εκφραση ετσι για να φερεις απλα αντιρρηση και χωρις να εχεις προσπαθησει να καταλαβεις τι εννοω.
    Αν δεν καταλαβαινεις ρωτα με ξανα...θα σου κι αλλο παραδειγμα γλωσσολογικο αμα θελεις για να σου εξηγησω τι εννοω...
    Ανέφερα πουθενά για τρελούς αριθμούς ραντεβού; Αυτά τα λέτε εσύ, η ρέμεντυ και η ελισάβετ, χωρίς να έχω αναφέρει εγώ κάτι. Ναι για εμένα η γυναίκα, είναι πρώτα απ' όλα άνθρωπος με συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες και άλλα πολλά. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος δεν θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του. Δίνεις λανθασμένα δικές σου ερμηνείες, ότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το σεξ, αλλά μόνο για κάτι βαθύτερο. Φυσικά και ενδιαφέρομαι για το σεξ, αλλά με προϋποθέσεις, αλλά ενδιαφέρομαι και για τον άνθρωπο παράλληλα και δεν αποτελεί δικαιολογία, το ότι έχει απλά καύλες και γι'αυτό ξεγυμνώνεται. Υπάρχει από πίσω από αυτή την πράξη, ένα ιστορικό είτε καλό, είτε κακό από επιπολαιότητα. Εγώ σε αυτή έχω μείνει, στην επιπολαιότητα.

Miliva21
    Guest
    Οταν εγω απο την αρχη ειχα μυριστει οτι "ο ουδεν οιδα" ειναι απολυτος και ακραιος στις αποψεις του ....εσεις λεγατε μα γτ....?? Ενας νεος με σκεψη με.βαθος..με με με...

"Εν οιδα" δεν αμφισβητω οτι εισαι ενας σκεπτομενος ανθρωπος..παρα το νεαρο της ηλικιας σου ομως βρισκεσαι σε ενα σαιτ ψυχολογιας που μπαινουν ατομα που ζητουν βοηθεια...θελει και λιγο ενσυναισθηση το πραγμα και οχι κηρυγμα μονο κ κριτικη .......επισης επειδη οπως ειπα και πριν... βρισκεσαι σε ενα σαιτ ψυχολογιας..το οτιδηποτε λεμε εδω μεσα σε αυτα τα ατομα που ζητουν βοηθεια εχει ενα μεριδιο ευθυνης......γ αυτο καλο θα ειναι να μην εισαι τοσο απολυτος στις αποψεις σου (εγω αν ημουν στη θεση σου ειδικα σε θεματα σχεσεων... και δεν ειχα εστω κ τη παραμικρη εμπειρια γ να καταλαβω κ να συμβουλεψω τον αλλον ..δεν θα εξεφραζα τοσο ακαμπτες αποψεις)........

Καθενας εχει δικαιωμα να ζει οπως θελει τη ζωη του ....και να παιρνει την ευθυνη των πραξεων του....

αν εσυ θες να κανεις σχεσεις μονο με συναισθημα και να κανεις σεξ ενα μηνα αφου γνωρισεις την αλλη ειναι δικαιωμα σου... καλο θα ηταν ομως να .μην επιβαλλουμε στους αλλους να ζουν με τον τροπο που θελουμε εμεις....αν ο αλλος θελει σεξ απο το πρωτο ραντεβου με γεια του με χαρα του.........οποιος κ αν ειναι ο λογος δν τον μειωνει σαν προσωπικοτητα.....κ ειναι ελευθερος να το κανει

Επισης η ΣΟΦΙΑ στον ανθρωπο δν ερχεται μονο μεσω της βαθιας κ αναλυτικης σκεψης ....
    οσο ωριμος γ την ηλικια του κ αν.ειναι καποιος δν σημαινει οτι κατεχει την πληρη σοφια γτ αυτη ερχεται μεσα απο τις εμπειριες....

Λεμε γ τους ηλικιωμενους οτι ειναι σοφοι ...αλλα γτ ομως? Επδ εχουν εξερευνησει...εχουν ζησει..εχουν εμπειριες κ εχουν διδαχτει στη πραξη τη ζωη....αν ζουσαν ολα τα χρονια σε μια γυαλα...σκατα σοφοι ειναι....( το λεω αυτο γτ αγνοεις τον παραγοντα εμπειρια στη διαμορφωση της προσωπικοτητας)

Οσον αφορα την αποψη μου στο θεμα ...δεν ηθελα να φερω σε απολογητικη θεση το νηματοθετη...το μονο που ειπα ειναι οτι κατα την αποψη μου,μου φανηκε οτι δν ηταν ετοιμος γ αυτην την εμπειρια....γ αυτο και φρικαρε..απο εκει κ περα ο ιδιος ξερει..και αν ειπα καποιο σχολιο γ τους εφηβους σμρ....εκανα απλα μια διαπιστωση....ο τονος μου δν ηταν αυστηρος ουτε απολυτος....(εαν αναφερεστε στο δικο μ σχολιο γτ νμζ παρεξηγηθηκε αυτο π ηθελα ν πω) .....

Senior Member
    Ανέφερα πουθενά για τρελούς αριθμούς ραντεβού; Αυτά τα λέτε εσύ, η ρέμεντυ και η ελισάβετ, χωρίς να έχω αναφέρει εγώ κάτι. Ναι για εμένα η γυναίκα, είναι πρώτα απ' όλα άνθρωπος με συναισθήματα, σκέψεις, ιδέες και άλλα πολλά. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος δεν θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του. Δίνεις λανθασμένα δικές σου ερμηνείες, ότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το σεξ, αλλά μόνο για κάτι βαθύτερο. Φυσικά και ενδιαφέρομαι για το σεξ, αλλά με προϋποθέσεις, αλλά ενδιαφέρομαι και για τον άνθρωπο παράλληλα και δεν αποτελεί δικαιολογία, το ότι έχει απλά καύλες και γι'αυτό ξεγυμνώνεται. Υπάρχει από πίσω από αυτή την πράξη, ένα ιστορικό είτε καλό, είτε κακό από επιπολαιότητα. Εγώ σε αυτή έχω μείνει, στην επιπολαιότητα.
    Δεν εδωσες σημασια στο επιχειρημα μου ουτε προσοχη, απλα αντεδρασες...δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Οταν εγω απο την αρχη ειχα μυριστει οτι "ο ουδεν οιδα" ειναι απολυτος και ακραιος στις αποψεις του ....εσεις λεγατε μα γτ....?? Ενας νεος με σκεψη με.βαθος..με με με...

"Εν οιδα" δεν αμφισβητω οτι εισαι ενας σκεπτομενος ανθρωπος..παρα το νεαρο της ηλικιας σου ομως βρισκεσαι σε ενα σαιτ ψυχολογιας που μπαινουν ατομα που ζητουν βοηθεια...θελει και λιγο ενσυναισθηση το πραγμα και οχι κηρυγμα μονο κ κριτικη .......επισης επειδη οπως ειπα και πριν... βρισκεσαι σε ενα σαιτ ψυχολογιας..το οτιδηποτε λεμε εδω μεσα σε αυτα τα ατομα που ζητουν βοηθεια εχει ενα μεριδιο ευθυνης......γ αυτο καλο θα ειναι να μην εισαι τοσο απολυτος στις αποψεις σου (εγω αν ημουν στη θεση σου ειδικα σε θεματα σχεσεων... και δεν ειχα εστω κ τη παραμικρη εμπειρια γ να καταλαβω κ να συμβουλεψω τον αλλον ..δεν θα εξεφραζα τοσο ακαμπτες αποψεις)........

Καθενας εχει δικαιωμα να ζει οπως θελει τη ζωη του ....και να παιρνει την ευθυνη των πραξεων του....

αν εσυ θες να κανεις σχεσεις μονο με συναισθημα και να κανεις σεξ ενα μηνα αφου γνωρισεις την αλλη ειναι δικαιωμα σου... καλο θα ηταν ομως να .μην επιβαλλουμε στους αλλους να ζουν με τον τροπο που θελουμε εμεις....

Επισης η ΣΟΦΙΑ στον ανθρωπο δν ερχεται μονο μεσω της βαθιας κ αναλυτικης σκεψης ....
    οσο ωριμος γ την ηλικια του κ αν.ειναι καποιος δν σημαινει οτι κατεχει την πληρη σοφια γτ αυτη ερχεται μεσα απο τις εμπειριες....

Λεμε γ τους ηλικιωμενους οτι ειναι σοφοι ...αλλα γτ ομως? Επδ εχουν εξερευνησει...εχουν ζησει..εχουν εμπειριες κ εχουν διδαχτει στη πραξη τη ζωη....αν ζουσαν ολα τα χρονια σε μια γυαλα...σκατα σοφοι ειναι....( το λεω αυτο γτ αγνοεις τον παραγοντα εμπειρια στη διαμορφωση της προσωπικοτητας)

Οσον αφορα την αποψη μου στο θεμα ...δεν ηθελα να φερω σε απολογητικη θεση το νηματοθετη...το μονο που ειπα ειναι οτι κατα την αποψη μου,μου φανηκε οτι δν ηταν ετοιμος γ αυτην την εμπειρια....γ αυτο και φρικαρε..απο εκει κ περα ο ιδιος ξερει..και αν ειπα καποιο σχολιο γ τους εφηβους σμρ....εκανα απλα μια διαπιστωση....ο τονος μου δν ηταν αυστηρος ουτε απολυτος....(εαν αναφερεστε στο δικο μ σχολιο) .....
    Εδώ, έρχεται και γράφει ο καθένας τον προβληματισμό του και συμφωνώ. Όμως εμείς εναποθέτουμε τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Δεν είμαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος, για να δίνω την πλήρη λύση σε όλα τα πράγματα. Ούτε περιμένω να με ακούσει κάποιος και να εστερνιστεί τις απόψεις μου. Εκφράζω, όπως όλοι σας, τις απόψεις και τις σκέψεις μου, ούτε του είπα "αυτό θα κάνεις και τέλος". Ο καθένας έχει την ελευθερία των επιλογών του και επιλέγει να ακούσει εσένα και όχι εμένα. Αυτό δεν σημαίνει, ότι εγώ δεν θα εκφράζω την άποψή μου. Αν θέλετε να εκφράζετε τις απόψεις σας μόνο εσύ, η ρέμεντυ, η ναταλία, η μαρα και η ελισάβετ να μου πείτε Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα, μην ξανασχοθηθείς με αυτό το σαιτ, φύγε. Και εγώ, φυσικά θα φύγω, αλλά με την χειρότερη εντύπωση για εσάς και χωρίς να σας ξέρω, μόνο από τον γραπτό λόγο. Και εσύ μπορείς να το εκφράσεις ως απόλυτη άποψη την δική μου, αλλά διαβάστε και τις δικές σας απαντήσεις, που του λέτε. Είναι απόλυτες ή όχι; Δεν λέω αν είναι σωστές ή όχι, λέω αν είναι απόλυτες. Επιλέγει ο νηματοθέτης να ακούσει ή να μην ακούσει τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Εσύ φαντάζομαι νομίζεις ότι με ακούνε όλοι, οπότε και καταστράφηκαν. Και εγώ σου λέω ότι μια, άντε δύο απόψεις διάβασε και τις υπόλοιπες που λέμε και λέτε, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με τις δικές μου. Αν θέλετε να ξεγυμνώνεστε πχ από το πρώτο ραντεβού, κάντε το, δεν σου είπε κανείς να μην το κάνετε, όμως εγώ θα πω την άποψή μου πάνω σε αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν εδωσες σημασια στο επιχειρημα μου ουτε προσοχη, απλα αντεδρασες...δεν μπορω να κανω κατι αλλο.
    Κατάλαβα ποιό είναι το επιχείρημά σου, αλλά δεν μπορούν να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εσύ μπορεί να γουστάρεις αυτό το πράγμα, άλλη κοπέλα μπορεί να μην της αρέσει. Δεν είναι μαγκιά όταν ξεγυμνώνεσαι στον άλλον με την πρώτη, ούτε εξερευνείς το σώμα σου, ούτε δηλώνει εμπειρία...

Senior Member
    Εδώ, έρχεται και γράφει ο καθένας τον προβληματισμό του και συμφωνώ. Όμως εμείς εναποθέτουμε τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Δεν είμαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος, για να δίνω την πλήρη λύση σε όλα τα πράγματα. Ούτε περιμένω να με ακούσει κάποιος και να εστερνιστεί τις απόψεις μου. Εκφράζω, όπως όλοι σας, τις απόψεις και τις σκέψεις μου, ούτε του είπα "αυτό θα κάνεις και τέλος". Ο καθένας έχει την ελευθερία των επιλογών του και επιλέγει να ακούσει εσένα και όχι εμένα. Αυτό δεν σημαίνει, ότι εγώ δεν θα εκφράζω την άποψή μου. Αν θέλετε να εκφράζετε τις απόψεις σας μόνο εσύ, η ρέμεντυ, η ναταλία, η μαρα και η ελισάβετ να μου πείτε Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα, μην ξανασχοθηθείς με αυτό το σαιτ, φύγε. Και εγώ, φυσικά θα φύγω, αλλά με την χειρότερη εντύπωση για εσάς και χωρίς να σας ξέρω, μόνο από τον γραπτό λόγο. Και εσύ μπορείς να το εκφράσεις ως απόλυτη άποψη την δική μου, αλλά διαβάστε και τις δικές σας απαντήσεις, που του λέτε. Είναι απόλυτες ή όχι; Δεν λέω αν είναι σωστές ή όχι, λέω αν είναι απόλυτες. Επιλέγει ο νηματοθέτης να ακούσει ή να μην ακούσει τις προτάσεις και τις σκέψεις μας. Εσύ φαντάζομαι νομίζεις ότι με ακούνε όλοι, οπότε και καταστράφηκαν. Και εγώ σου λέω ότι μια, άντε δύο απόψεις διάβασε και τις υπόλοιπες που λέμε και λέτε, πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με τις δικές μου. Αν θέλετε να ξεγυμνώνεστε πχ από το πρώτο ραντεβού, κάντε το, δεν σου είπε κανείς να μην το κάνετε, όμως εγώ θα πω την άποψή μου πάνω σε αυτό.
    Να σε ρωτησω κατι αλλο;
    Αυτο το "εγω εναντια στον κοσμο" η το "ο κοσμος εναντια σε μενα" και το "ειμαι οσιομαρτυρας του δικαιου και της αληθειας" ποσες φορες το εχεις βιωσει;
    Νομιζω βρισκεις συχνα τον ευατο σου σε αυτη τη θεση...αρα μηπως καπου κατι κανεις λαθος; Οχι απαραιτητα στο εκαστοτε αντικειμενο συζητησης η θεμα διαμαχης, σε κατι αλλο ισως...δεν αναρωτιεσαι; Δεν ειναι παραξενο; Και κυριως δεν ειναι κουραστικο;

Senior Member
    οι αποψεις ολων, σχολιαζονται απο οποιον θελει να το κανει, σε ενα φορουμ, αν δν το εχεις διαπιστωσει.
    κι εσυ εχεις δικαιωμα να πεις την αποψη σου κι οποιος διαφωνει μαζι σου εχει δικαιωμα να πει την αποψη του.
    αυτα ειναι μαλλον γνωστα.
    αλλα εσυ δεν θελεις να εκφραζεται καποιος που διαφωνει με τις αποψεις σου.
    σορι, αυτο δεν γινεται.
    γραψε στο κομματι του φορουμ που λεει οτι δεν πρεπει να απανταμε και να σχολιαζουμε , αν θελεις να μιλας χωρις αντιλογο.

Senior Member
    Κατάλαβα ποιό είναι το επιχείρημά σου, αλλά δεν μπορούν να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εσύ μπορεί να γουστάρεις αυτό το πράγμα, άλλη κοπέλα μπορεί να μην της αρέσει. Δεν είναι μαγκιά όταν ξεγυμνώνεσαι στον άλλον με την πρώτη, ούτε εξερευνείς το σώμα σου, ούτε δηλώνει εμπειρία...
    Τιποτα δεν καταλαβες.
    Αν ειχες καταλαβει θα ειχες δει πως δεν λεω πουθενα οτι ειναι μαγκια, ουτε οτι δεν ειναι μαγκια, αλλα το οτι αυτο απο μονο του δεν σημαινει τίποτα απολυτως.
    Τεσπα...

Miliva21
    Guest
    Δεν σε εμποδισε κανενας να γραφεις την αποψη σου ουτε εχουμε το δικαιωμα να σου πουμε φυγε.......αυτο π ειπα ειναι οτι εισαι απολυτος και δν ακους κανεναν αλλο...... αντιδρας επδ εισαι ισχυρογνωμων κ δεν αντεχεις καποιος αλλος περα απο σενα να εχει δικιο γ αυτο προσπαθεις να κανεις τον αντιλογο.....

αυτο που προσπαθουμε ολοι ν σ πουμε ειναι οτι καλο θ ειναι να ακους και λιγο (ειδικα οταν καποιος ξερει και πεντε δεκα πραγματα παραπανω εκ πειρας κ εχει μια αλλη οπτικη ).....αν θελεις βεβαια....δικαιωμα σου.....

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast