Έστω! Τουλάχιστον!
Printable View
Λάθος είναι που ενώ κάτι δεν πάει καλά με την μακροχρόνια σχέση σου και μετέπειτα για 2 χρόνια αρραβωνιαστικό σου, δεν κάθεσαι να τα ξεκαθαρίσεις μαζί του. Ζητάς χρόνο να σκεφτείς, που σημαίνει ότι είστε σε μία demi κατάσταση, όχι χωρισμένοι, και δεν κάθεσαι πραγματικά να σκεφτείς εαν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει ή όχι κι αν δεν σου κάνει να του πεις ότι δεν τραβάει άλλο και να χωρίσεις και να μείνεις μόνη σου, ανεξάρτητα από το αν θα βρεις άλλον στο μέλλον ή όχι. Αντίθετα του λες ότι δεν σου κάνει και να χωρίσετε αφού ήδη τα έμπλεξες με τον άλλο. Συνεπώς δεν είσαι κι εσύ καλύτερη από τον παντρεμένο. Αυτό που θα έπρεπε να καθίσεις τώρα να σκεφτείς και να προβληματιστείς είναι γιατί αφού είχατε θέματα τόσα χρόνια με τον πρώην σου καθόσουν μαζί του και δεν χωρίζατε και γιατί τον χώρισες μόλις βρήκες άλλον, άσχετα με το εάν σου βγήκε ή όχι με τον άλλον.Θα τον χώριζες και πάλι αν απλά ήσουν μόνη σου και δεν γνώριζες τον άλλον; Αυτά είναι που θα πρέπει να σε προβληματίζουν αυτή τη στιγμή, ο εαυτός σου κι ο τρόπος που λειτουργεί συναισθηματικά και ο τρόπος που σκέφτεται, όχι ο κάθε τρίτος κι η γυναίκα του, που σε τελική ανάλυση γνωριμία είχατε, δεν είχατε και καμια σοβαρή σχέση...
[QUOTE=GoldenM;1044615]Για άλλη μια φορά εύστοχος
Ετσι είναι η εκδικητική συμπεριφορά της θείας έφτασε τη κοπέλα στο σημείο να αυτοκτονήσει....Γιατί ήθελε να κάνει κακο και στους δύο γι αυτό το σχεδίασε έτσι...Αλλιώς θα το διαχειριζόταν αλλιώς με τον άντρα της και μόνο.....
Να κάνει κακο και στους δύο ήθελε όμως κατάφερε να το κάνει μόνο στη κοπελίτσα......
Και τώρα αν μαθευτεί για εκδίκηση θα είναι εκδίκηση και προς τον ένοχο και προς την (απατημενη) επίσημη γυναίκα..Αφού θα καταστρέψει τη ζωή και των δύο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΙΑΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΠΙΟΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΜΗ ΓΙΝΩ ΕΓΏ ΑΝΤΡΟΧΟΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΠΙΑ ΆΛΛΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΓΙΑΤΊ ΑΦΟΎ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΔΎΟ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΑΝΕΙ.ΈΤΣΙ ΌΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΈΤΣΙ ΟΙ ΣΧΈΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΊΣΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΜΕ ΈΝΑ ΣΟΡΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΌΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΆ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΓΆΜΟ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.ΤΟΝ ΈΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΌΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΝΈΑ ΑΡΧΉ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΌ. ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΑΛΛΆ ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
[QUOTE=GoldenM;1044615]Σοβαρά μιλάς τώρα;;;;
Γιατί, έπρεπε η θεία μου να μαντέψει το ποιόν της γυναίκας με την οποία είχε σχέσεις ο θείος μου και να προβλέψει οτι μπορεί εκείνη να αυτοκτονούσε; Να πάρει δηλαδή πάνω της την δική του παλιανθρωπιά και ευθύνη; Εκείνη εξαπάτησε την κοπέλα; Χώρια οτι κάνεις μεγάλο λάθος που λες οτι το έκανε από εκδίκηση. Δεν το έκανε καθόλου από εκδίκηση. Εκείνη είχε δυό μωρά παιδιά που θα έμεναν "στους πέντε δρόμους" αν δεν έβγαινε το διαζύγιο σε βάρος του να παίρνει την διατροφή.
Πάλι το θύμα της εξαπάτησης να μπει στην θέση του θύτη; Σοβαρευτείτε επιτέλους καμιά φορά! Η θεία μου παράτησε την δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά, τότε δεν ήταν όπως σήμερα που τα άφηναν τα παιδιά σε μπέιμπι σίτερ, αυτό ήταν γενικά μη αποδεκτό .
Βασικά τα λες πολύ μπερδεμένα από μήνυμα σε μήνυμα. Στο πολύ πρώτο μας συστήθηκες ως αρραβωνιασμένη, μετά λες έβγαινες με τον άλλον 3 μήνες αλλά δεν έκανες σεξ πριν χωρίσεις, μετά λες μετά από μήνα έμαθες ότι είναι παντρεμένος... Την αλήθεια σου την ξέρεις μόνο εσύ εν πάση περιπτώση, ωστόσο εγώ επιμένω στο ότι το κεντρικό σου θέμα δεν είναι ο παντρεμένος και η γυναίκα του αλλά ο εαυτός σου, πως δηλαδή μετά από μία τόσο μακροχρόνια σχέση μεταπηδάς σε κάτι άλλο παράλληλα ή τέλοςπάντων σχεδόν παράλληλα...
Σταυρούλα,
Πάρε μαθήματα από την ιστορία της Κασσάνδρας.
Ο τύπος, αν είναι γκομενιάρης και γουστάρει να ξενοκοιτάει, ότι και να κάνεις εσύ θα συνεχίσει να φέρεται με τον ίδιο τρόπο.
Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και ο Θείος της Κασσάνδρας. Προχώρησε με άλλη γυναίκα στη ζωή του.
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του τυφλωμένου πάθους για εκδίκηση της Θείας; Μια νεκρή κοπέλα....
Ποιος κέρδισε από όλο αυτό;
ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Άλλαξε κάτι στην κοινωνία;
ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Τιμωρήθηκε ο κύριος υπαίτιος;
ΟΧΙ!!!
Μην αφήνεις τα πληγωμένα σου αισθήματα να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η στιγμή για να αποφασίσεις το σωστό είναι τώρα...
[QUOTE=ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;1044630]Αυτός ο τρόπος σκέψης μου θυμίζει μια γνωστή μου περίπτωση, που ο σύζυγος έχει κάνει τη γυναίκα του εντελώς τάρανδο εδώ και πολλά χρόνια. Παίρναν λοιπόν την σύζυγο τηλέφωνο "Τάδε τρέξε, ο άντρας σου πηδιέται με τη λεγάμενη στο τάδε ξενοδοχείο". Έτρεχε λοιπόν αυτή, τους έπιανε στα πράσα και ξέρεις τι έκανε; Ξεμάλλιαζε την εκάστοτε λεγάμενη και τα έβαζε με τις γκόμενες αντί να τα βάλει με τον άντρα της. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν αυτός να μη συμμαζευτεί ποτέ, κάποια στιγμή να τα έχει φανερότατα με μία άλλη παντρεμένη και να καβλολογάνε φορα παρτίδα μέσα στο χωριό και η γυναίκα να έχει σχεδόν λαλήσει από την προδοσία που αισθάνεται. Εμ, ποιός σου φταίει κυρά μου, η καθεμιά ή ο άντρας σου; Γκόμενα την έχεις την άλλη ή κόρη; Τι σε νοιάζει τι κάνει αυτή και ποια είναι και γιατί να την κάνεις εκείνη ρεζίλι; Τον τριμάλακα τον άντρα σου πρέπει να συμμαζέψεις και να δεις τι γίνεται μεταξύ σας, όχι να τα ρίχνεις στις άλλες.
Όσοι λέτε για εκδίκηση , η θεία μου δεν την γνώριζε καν την κοπέλα, δεν την ενδιέφερε να εκδικηθεί. Και πραγματικά, θα ήθελα να σας δω τί θα κάνατε, εσείς οι γυναίκες που τα γράφετε αυτά, αν ήσασταν στην θέση της απατημένης γυναίκας. Ο γάμος δεν είναι απλά μια ελεύθερη σχέαη. Έχει ευθύνες, πρακτικές, νομικές, ηθικές, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
Εντάξει, μπορείτε να αφήνετε τους συζύγους σας να έχουν 25 γκόμενες, μην τους δυσαρεστήσετε μωρέ, μην τους ενοχλήσετε ποτέ. Ούτε αν κάποιος σας πουλήσει παραμύθια και είναι παντρεμένος με 5-6 παιδιά να του πείτε τίποτα. Μην τον κακοκαρδήσετε τον άνθρωπο, κρίμα είναι...
Να βράσω εγώ την πρόοδο και τον φεμινισμό και τις ισότητες και τα γυναικεία κινήματα!
Χανουμάκια γουστάρουν οι περισσότερες να είναι με τον πασά να διατάζει και να κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να τον δυσαρεστούν τα χανουμάκια του, 200 χρόνια πίσω!
ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ ΑΡΑΒΩΝΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΔΈΚΑ ΣΧΕΣΗ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΊ. ΌΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΗ ΣΧΈΣΗ ΔΕΝ ΛΉΓΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΊΑ ΜΈΡΑ ΣΤΗΝ ΆΛΛΗ. ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΆΤΙ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΆΡΕΙ ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΌΧΙ ΝΑ ΧΩΡΊΣΩ.ΧΏΡΙΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΛΊΓΟ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΝΑΝΙΟΣΑ.ΑΠΛΆ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΘΑ ΞΑΝΆ ΓΥΡΊΣΩ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ.ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΕΛΙΚΑ
Ναι Κασσάνδρα μιλάω πολύ σοβαρά!!!
Η θεία σου θα μπορούσε να κάνει άλλες επιλογές.
Θα μπορούσε να μιλήσει στη κοπέλα και να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Το έκανε; ΟΧΙ!!!
Θα μπορούσε να δείξει τα στοιχεία στον Θείο σου και να τον φέρει ενώπιον των ευθυνών του. Το έκανε; ΟΧΙ!!!
Τι έκανε λοιπόν;
Τράβηξε τα πράγματα στα άκρα, ώστε να βγάλει διαζύγιο υπέρ της. Τα ενορχήστρωσε όλα, προβάλλοντας το άλλοθι των παιδιών. Τα οποία φαντάζομαι ότι ο πατέρας τους δεν θα τα άφηνε έτσι. Διότι οι γκομενοδουλειές προϋποθέτουν την ύπαρξη ικανού πορτοφολιού.
Προφανώς ο θείος σου είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό που έγινε. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα το αρνηθεί. Όμως για το θάνατο της κοπέλας, έχει συμβάλλει και η Θεία σου με την οργισμένη συμπεριφορά της. Και μην μου πεις πως το έκανε για τα παιδιά της. Τα παιδιά της θα μεγάλωναν και χωρίς να έχει συρθεί ο πατέρας τους ξεβράκωτος με ένα σεντόνι στην Αστυνομία.
Δεν έχω φυσικά την απαίτηση να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς την ευθύνη της θείας σου. Δεν θα το κάνεις και το καταλαβαίνω.
Σε ευχαριστώ πολύ όμως που με την ιστορία σου κατάφερες να δείξεις με εμφατικό τρόπο, όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να αφήνουμε ταπεινά αίτια και εκδικητικά ένστικτα να καθοδηγούν την συμπεριφορά μας.
Μα δεν τα έβαλε με την κοπέλα. Την κοπέλα ούτε την ήξερε, ούτε είχε μιλήσει ποτέ μαζί της.
Η διαδικασία των διαζυγίων τότε, σε περίπτωση μοιχείας ήταν από τον νόμο αυτή. Δεν καταλαβαίνετε γιατί είστε αρκετά μικρότεροι. Ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα για εσάς τους νεώτερους. Δεν τα γνωρίζετε αυτά.
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε μάλλον...
Λοιπόν για να τελειώνουμε με την πλάκα.
Αντιλαμβάνομαι ότι έχεις προφανώς μια πιο προχωρημένη/ώριμη ηλικία. Προφανώς και έχεις εμπειρίες από τη ζωή και προφανώς πρέπει να έχεις διδαχτεί από αυτές.
Θεωρείς ώριμο, σοφό και πρέπον να προτρέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος είναι σε συναισθηματική ταραχή να προβεί σε πράξεις αντεκδίκησης;
Θεωρείς ότι θα μπορέσει κάποιος - ή ακόμα και εσύ η ίδια που την προτρέπεις σε αυτή τη κατεύθυνση - να εξασφαλίσει προστασία και υποστήριξη στην Σταυρούλα, στην περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν (το παράδειγμα στην ιστορία σου δείχνει πως πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας);
Τι ακριβώς προσπαθείς να πετύχεις με τις προτροπές σου; Να βοηθήσεις την Σταυρούλα ή τιμωρώντας τον Μ@λ@κ@ που της φέρθηκε έτσι επιθυμείς να ξορκίσεις ενδεχόμενες δικές σου κακές εμπειρίες από τους άντρες;
Φαντάζεσαι μια αυτοκτονία της συζύγου αυτού του άντρα; Μια μεγάλη κατάθλιψη; Πως θα ένοιωθε η Σταυρούλα για αυτό το γεγονός; Δεν αισθάνεσαι άβολα να νουθετείς προς αυτή τη κατεύθυνση;
Προσωπικά συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση με πλήρη κατανόηση για την Σταυρούλα. Αντιλαμβάνομαι το άγχος και τη στεναχώρια της, και με αίσθημα ευθύνης και αλτρουισμού απέναντι σε έναν συνάνθρωπο μου, προσπαθώ να της δείξω πιο ωφέλιμα μονοπάτια για τον εαυτό της. Αποδέχομαι τις αμφιβολίες της. Αντιλαμβάνομαι την καχυποψία της. Στηρίζω την επιλογή της να κάνει το σωστό για την ίδια. Καταδικάζουν τις εύκολες λύσεις και τους ανούσιους συναισθηματισμούς.
Η Σταυρούλα έχει την δικαιολογία να μην μπορεί να σκεφτεί ξεκάθαρα. Οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε ως τρίτοι, οφείλουμε να αρθρώνουμε υπεύθυνο και γόνιμο λόγο.
Οντως κανεις δεν συμφωνει με κανεναν αλλά γι αυτό είναι το φορουμ για να εκφραζει ο καθένας τις απόψεις του. Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου παντως όσον αφορά την ιστορία με την νεκρή κοπελα που πραγματικα είναι λύπηρο γεγονός στην περίπτωση της θεματοθετριας θα μπορούσε να συμβει καλλιστα το ίδιο. Γιατί δηλαδή να είναι το θύμα της ιστοριας η γυναικα του αλλου που θα της αποκαλυψει το κέρατο του άντρας της και θα πληγωθει ανεπανορθωτα και να μην είναι η ίδια το θύμα που εξαπαταθηκε και ίσως πληγωνοταν θανασιμα?λέω εγώ τώρα.
Δεν την παρακινω να κάνει κάτι άλλο.εγώ η ίδια της είπα να σεβαστει αν όχι αυτόν και την γυναικα του τα παιδιά του που δεν φταινε σε κάτι. Κατά τα άλλα ναι όρθα μιλάς και εσύ απλά επειδή την καταλαβαινω εν μέρη δεν χρειάζεται να κατακρινεται τόσο. Ούτε να χαρακτηριζεται σαν γυναίκα που θέλει να διαλυσει μια οικογένεια για να εκδικηθει.δεν είναι η εκδίκηση που την τυφλωνει.απλά την τυφλωνει το άδικο της υποθεσης και πρέπει να το συμμεριστουμε.
Εγώ είπα απλά ότι δεν είναι το θέμα της Σταυρούλας η οικογένεια αυτουνού, η οικογένεια αυτουνού είναι θέμα του ίδιου και της γυναίκας του, δεν μπήκα καν σε συζήτηση για το αν θα πρέπει να μη διαλυθεί ή να διαλυθεί η οικογένεια ή θα πληγωθούν τα παιδιά ή αν η γυναίκα του είναι θύμα ή θύτης ή ξέρω κι εγώ τι ή τι είναι σωστό να κάνουν μεταξύ τους το αντρόγυνο και πάει λέγοντας. Απλά επικεντρώθηκα στο ποιά "δουλειά" είναι ποιανού και να μην μπαίνει σε ξένα χωράφια. Το θέμα της Σταυρούλας ως προς αυτόν τον τύπο είναι η όποια μεταξύ τους σχέση (Σταυρούλας-του τάδε) και από εκεί και πέρα γενικότερα ο εαυτός της. Εγώ έτσι το βλέπω.
Καταλαβαίνω ότι η Σταυρούλα έχει πληγωθεί. Θα μπορούσα όμως να την καταλάβω ακόμα περισσότερο αν δεν έκανε ότι έκανε ενώ ήταν κι εκείνη σε σχέση. Όπως και να χει το καλύτερο για εκείνη νομίζω ότι είναι να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τον παντρεμένο που ναι είναι ο μεγαλύτερος Μ@λ@κ@ς και τη γυναίκα του για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα.
Συγγνώμη Σταυρούλα αν είμαι πολύ αυστηρός απέναντι σου. Ειλικρινά.
ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΌ.ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ;ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΚΔΙΚΙΘΩ ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΩ ΚΑΚΌ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΙΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΕΓΏ ΝΑ ΠΆΘΩ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ Η ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΑΛΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΏ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΑΘΕΝΑΝ ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ. ΣΉΜΕΡΑ ΉΜΟΥΝ ΕΓΏ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΒΓΉΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΉ ΌΜΩΣ;
Αυτή φέρει η ίδια την ευθύνη να προστατέψει τον εαυτό της. Δεν είναι δική σου δουλειά. Μην θεωρείς ιεραποστολή το να ανοίξεις τα μάτια αυτής της γυναίκας. Δεν θα κερδίσει κανένας τίποτα. Αν η ίδια θέλει να μάθει για τον άντρα της, τον οποίο και ξέρει καλλίτερα από εμάς, θα ανοίξει κάποια στιγμή τα μάτια της.
Καλά εσύ από όσα έγραψα αυτό κατάλαβες.....; ότι της λέω να μη πάει να τα πει για να μη στεναχώρησε το λεγαμενο....
Απαντάω επδ ανάφερες τις γυναίκες....
Και φεμινίστριες είμαστε και ισότητα θέλουμε και την απαιτούμε και τη διεκδικούμε......
Αν η λύση στο πρόβλημα είναι η θεματοθετρια να τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι να τη πληρώσουν τα παιδάκια και να βάλει και η ίδια τον εαυτό της στη ψυχοφθόρα διαδικασία της εκδίκησης ας το κάνει......
Ο καθένας παίρνει την ευθύνη στη ζωή του όμως δεν μπορεί να ξέρει ότι θα τους κάνει καλό αν τους ξεσηκωσει...κανένας δεν το ξέρει ............Και μετά φυσικά θα λουστεί και όλες τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν έπειτα από τέτοια αποκάλυψη ......Εγώ προσωπικά δεν θα τον κάρφωνα για ένα σωρό λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τον τύπο...καταρχάς από ανωτερότητα και έπειτα για να μη βλαψω μια οικογένειά τώρα ο καθένας ότι θέλει ας κάνει
ΝΑΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΉ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΗΣ ΊΣΩΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΎ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΆΡΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΆΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΆΛΟ.ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΑΝ ΜΗΝΗΜΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΆΣ ΚΑΛΌ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ.ΕΙΔΙΚΆ ΌΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΆΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ
ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ.ΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΆΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΉΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ,Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΆΣ ,Η ΚΌΡΗ ΣΑΣ ,Η Η ΜΆΝΑ ΣΆΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ?ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
Αν ήταν κοντινό πρόσωπο θα ξέραμε και κάποια πράγματα παραπάνω για τις μεταξύ τους σχέσεις, τον χαρακτήρα τους κτλ. Οπότε η απάντηση για εμένα είναι Εξαρτάται...
Αν ήταν η αδερφή μου ή η κόρη μου όπως λες, θα έπιανα τον Μ@λ@κ@ και θα του έλεγα ότι ξέρω τα πάντα. Θα του ζητούσα να μου πει τι έχει σκοπό να κάνει και τι επιθυμεί. Αν διέκοπτε αμέσως τις σχέσεις δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά θα τον παρακολουθούσα διακριτικά. Αν συνέχιζε θα τον έκανα τόπι στο ξύλο μπροστά στην αδερφή/κόρη μου μέχρι να της ομολογήσει ο ίδιος γιατί τον δέρνω.
Σίγουρα όμως δεν θα έτρεχα να το πω στην αδερφή/κόρη μου από τη πρώτη στιγμή. Δεν ξέρεις πως μπορεί να το πάρει το συγκεκριμένο άτομο.
Αναλόγως......αν ήταν πολύ ευαίσθητο άτομο ή στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν ευάλωτη και είχε να αντιμετωπίσει και Αλλά θέματα θα της το έκρυβα....βασικά θα το έκρυβα και θα μιλούσα σε αυτόν να μαζευτεί μετά δεν ξέρω τι θα έκανα ......θα το σκεφτόμουν πολύ....όμως δεν θα μιλούσα πριν μιλήσω στον άλλο....μη μπλέκεις όμως καταστάσεις........Η γυναίκα του είναι ξένη....Ούτε αδερφή σου είναι ούτε τη βλέπεις έτσι για να σου δώσουμε το άλλοθι να μιλήσεις.......
Δεν λέω ότι το ιδανικό είναι να την αφήσεις να κοιμάται στον αιώνιο λήθαργο..........σε καμία περίπτωση.......όμως δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα τους κάνεις καλό......Και έπειτα ότι και εσύ η ίδια δεν θα μπλέξεις ή δεν θα πληγωθείς περισσότερο......
Αυτός μπορεί να βρει άλλες και να κοροϊδεύει τη γυναίκα του μπορεί και όχι..... Και κάποια στιγμή πιστεύω η γυναίκα του θα υποψιαστεί......Δεν γίνεται.........Όπως και να χει θα άφηνα τα πράγματα να κυλήσουν όπως έχουν χωρίς να εμπλακώ στις ζωές άλλων παίρνοντας τόσο μεγάλες πρωτοβουλίες που θα ήξερα ότι θα έχουν μεγάλες συνέπειες για τη ζωή τους ( και αναφέρομαι στη γυναίκα και στα παιδιά...Αυτός παπάρας είναι χεστηκα)
Εγώ αν μάθαινα ότι το κάνει συχνά και κοροϊδεύει κοριτσάκια νομίζω για αρχή θα ήταν καλό ένα χέρι ξύλο από κάποιον τρίτο έτσι για να σοβαρευτεί και μετά βλέπαμε. Τώρα αν ήταν κάτι που το έκανε πρώτη φορά θα τον πλησίαζα για να μου μιλήσει, να μου πει τι συμβαίνει. Με διάθεση να τον καταλάβω ως άντρας. Από αυτά θα εξαρτιόταν και αν και τι θα έλεγα στην αδερφή μου
ΆΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΆΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΎ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΘΕΤΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΆΡΑ ΓΙΑΤΊ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΝ ΑΙΟΝΙΟ ΎΠΝΟ;ΆΡΑ ΑΜΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΌΡΗ ΑΔΕΡΦΉ ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΟΥ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΆΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ.ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΩ ΚΆΝΕΙΣ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΕΓΏ ΘΑ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΌ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΆΤΟΜΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΨΈΜΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΜΗ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟ ΔΊΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ.ΌΜΩΣ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΆΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΜΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΆΛΛΟ ΤΟ ΨΈΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΊ ΌΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΌΣΟ ΤΟ ΔΙΟΓΚΟΝΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΑ