ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 223
    Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σωστο ως προς τι.....;

Ίσως θα σου έκανε καλό να σκεφτείς για ποιο λόγο θες να τα πεις στη γυναίκα του .....

Επδ θα νιώσεις ότι σωζεις μια άλλη γυναίκα τουλάχιστον από το ψέμα που δέχτηκες; ( δεν ξέρεις αν κάνεις καλό ή κακο με το να παιρνεις πρωτοβουλίες για ξένες ζωες)

Επδ θες εκδίκηση;;; να νιώσεις δικαιωμένη;;;; (λογικό είναι να το σκέφτεσαι αλλά η γνώμη μου είναι ότι μπορεί και να το μετανιώσεις μετά.......καλύτερα να κρατήσεις τις ωραιες στιγμές για σένα και να το τελειώσεις με σεβασμό στον εαυτό σου ......παρά να δημιουργήσεις φασαρία και να σπειρεις μίσος........που θα σε τρώει μέσα σου.......Και θα δώσεις και στην άλλη το δικαίωμα να σε πιάνει στο στομα της και να μιλάνε και οι δύο για σένα και γι αυτό που έζησες μαζί του.....Γιατί δεν νομίζω ότι θα βρεις σύμμαχο αν πας και της μιλήσεις για να τον εκδικηθείτε μαζί....μάλλον θα σε παρεξηγήσει και θα είναι καχύποπτη και δύσπιστη απέναντι σου.....έπειτα και αυτός δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει αν του διαλύσεις την οικογένεια ....μπορεί να δεις ένα πρόσωπο πολυ σκληρό και να πληγωθείς...μπορεί να θελήσει να σου κάνει κακο για το κακο που θα το κάνεις......το θες αυτο;; σου αξίζει μια καλύτερη ζωή....έκανες ένα λάθος αλλά μη καταδικάζεις τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν σου αξίζουν.....
    Προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου και να προσπαθήσεις να ξαναφτιάξει τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που θα έχετε ουσιαστική και αληθινή σχέση.....Αυτός αυτό μπορούσε και ήθελε να δώσει και αυτό έδωσε....πάρτο σαν μάθημα ζωής ναι προχώρα)
    ΕΓΏ ΤΙ ΛΆΘΟΣ ΕΚΑΝΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ.ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΘΈΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΠΕ Η ΚΑΣΑΝΔΡΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35 View Post
    ΆΡΑ ΚΑΙ ΕΣΎ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΆ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΆΝΩ ΕΓΏ ΣΤΗΣ ΣΧΈΣΗ ΜΟΥ.Η ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΤΡΕΣ ΈΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΟΘΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΌ ΕΣΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΟΛΗ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.ΕΊΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΟΠΌΤΕ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    Εγραψες
    "ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ."
    Αυτό τι σημαίνει;
    Για μένα προσωπικά ας έχεις τη χειρότερη άποψη για εμάς τους άντρες! Εσύ μπαίνεις σε επικίνδυνα για τον εαυτό σου μονοπάτια! Γιατί εγώ τα γράφω μπας και προβληματιστείς λίγο για τον εαυτό σου κι εσύ κάθεσαι και μου λες για τους άντρες. Ειλικρινά θεωρείς ότι κερδίζεις κάτι από αυτό;

Banned
    Ας μιλησουμε και εδω τουλαχιστο Σταυρουλα τα εγραψες και ρωτας κατι μπαμ. Εγω σου λεω αμα θες πανε πες στη γυναικα του ο αντρας ειναι απατεωνας και βγαιναμε και μου πε πως ειναι λευτερος και σταματατο εκει ή αλλιως μη κανεις τιποτα και πες του αυτου ποσο απατεωνας ειναι και καραγκιοζεις και λειχτο.

Miliva21
    Guest
    [QUOTE=ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;1044602]
    Να αντιδράσεις σε ότι αφορά τη ζωή σου μόνο..Ναι! Έχεις το δικαίωμα εκεί να αντιδράσεις...αυτό σημαίνει ότι η θεματοθετρια είναι ελεύθερη να δράσει όπως θέλει και να αποφασίσει για τη ζωή της είτε να συνεχίσει να είναι μαζί του είτε να τον χωρίσει είτε να φύγει χωρίς να πει τίποτα είτε να τον βρίσει...
    Μπορεί να πάρει αποφάσεις και επιβάλλεται να πάρει για τη ζωή της......Η σχέση της μαζί του είναι αυτό που την αφορά και την επηρεάζει.....το τι σχέση έχει αυτός με τη γυναίκα του είναι ξένο χωράφι..................εκείνη μπήκε άθελά της ανάμεσα τους ο γάμος προϋπήρχε..........άρα η γυναίκα του δεν έκανε κάτι να τη βλάψει....το λάθος είναι αυτουνού που δεν μίλησε και της θεματοθετριας που τα κατάπιε αμάσητα...
    /QUOTE]

Αντίδραση λοιπόν απέναντί του σημαίνει μόνο να φύγει "αβρόχοις ποσί;" Έτσι ατιμώρητος θα μείνει αυτός για την ατιμία που έκανε σε βάρος της Σταυρούλας; Και σε λίγο θα προσπαθήσει να βρει άλλο θύμα που όπως λες "τα καταπίνει αμάσητα". Είναι θέμα εξυπνάδας δηλαδή, όχι ηθικής.
    Και επίσης, επιμερίζεις την ευθύνη ίσα και στους δύο με αυτό που αναφέρεις: "το λάθος είναι αυτουνού που δεν μίλησε και της θεματοθέτριας που τα κατάπιε αμάσητα". Ε, όχι! Δεν θα βάλουμε ίσα τον απατεώνα με τον εξαπατημένο! Δηλαδή αυτός που είναι π.χ. λιγότερο έξυπνος και δεν αντιλαμβάνεται τις πονηριές του κάθε απατεώνα έχει την ίδια ευθύνη με τον απατεώνα γι αυτό που γίνεται εις βάρος του;;;;;;
    Θα σου πω μια αληθινή ιστορία που έγινε πριν 45 περίπου χρόνια:
    Η αδελφή του πατέρα μου ήταν παντρεμένη με έναν άνθρωπο που μετά από μερικά χρόνια γάμου έκανε μία εξωσυζυγική σχέση. Η κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ήταν από χωριό και είχε έρθει στην Αθήνα, έγινε νοσοκόμα και εργαζόταν σε κάποιο νοσοκομείο. Ο άντρας της θείας μου της εμφανίστηκε ως ελεύθερος, εκείνη ήταν άβγαλτο κορίτσι (ήταν και ο πρώτος της) και τον πίστεψε. Η θεία μου κάποια στιγμή "μυρίστηκε" τί γινόταν και έβαλε ντέντεκτιβ ο οποίος τα βρήκε όλα και μάλιστα βρήκε και το σπίτι που είχε νοικιάσει η κοπέλα και έμενε και που την επισκεπτόταν εκεί ο θείος.Τότε υπήρχε ο περιβόητος νόμος περί μοιχείας, η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα και αν σε συλλάμβαναν "επ αυτοφόρω" έβγαινε σε βάρος σου το διαζύγιο και έτρωγες και ποινή φυλάκισης (εξαγοράσιμη). Όταν δε, σε έπιαναν "επ αυτοφόρω" σε πήγαιναν στο τμήμα και ξεβράκωτο με τα σεντόνια. Η θεία μου λοιπόν παραφύλαξε, με μάρτυρες και την αστυνομία, μπούκαραν στο σπίτι και τους έπιασαν "επ αυτοφόρω".
    Η κοπέλα, που δεν ήξερε την παλιανθρωπιά του θείου μου, έπαθε σοκ. Φανταστείτε μια κοπέλα από χωριό, που ήλπιζε να αγαπήσει κάποιον και να τον παντρευτεί, να την τραβάνε γυμνή στο Τμήμα παρουσία αστυνομικών και της θείας μου! Ξέρετε τί έγινε μετά από μιά εβδομάδα; Η κοπέλα αυτοκτόνησε! Και ο θείος μου μιά χαρά τα έμπλεξε με άλλη σε καναδυό μήνες. Με την θεία μου χώρισαν οριστικά και εκείνος μιά χαρά ξαναέκανε οικογένεια με πολύ νεότερη γυναίκα και ζει ακόμα χωρίς να έχει συμβεί τίποτα.
    Όχι Milova μου, πρέπει να πληρώνουν κάτι τέτοια αποβράσματα σαν τον θείο μου.
    Λυπάμαι ειλικρινά για αυτή την ιστορία και καταλαβαίνω ότι έχεις λόγους για να υποστηρίζεις αυτή την αποψη.....εν μέρει θα μπορούσε να τιμωρηθεί ο ένοχος.....όμως εδώ μιλάμε για οικογένεια μη το ξεχνάς αυτό.......για παιδάκια που έχουν ανάγκη ένα σταθερό και ήρεμο περιβαλλον.....ξέρεις τι θα γίνει μεσα στην οικογενεια αν μαθευτεί; τσακωμοί....βρισιές....μπορεί να πάθει καμία κατάθλιψη η γυναίκα......Και γενικά όλο αυτό όπως γίνεται πάντα να το ρουφήξουν και να το υποστούν τα παιδιά....Και θα βγουν μετά με ένα σωρό θέματα συναισθηματικά και μετά κλαιγομαστε για τι υπάρχουν άνθρωποι σκαρτοι που δεν ξέρουν να αγαπούν....Και να κάνουν σχέσεις! Ε βέβαια όταν είναι από μια οικογενεια που υπήρχε αναταραχή και δεν υπήρχε αγάπη πως να γίνουν μετά ώριμοι ενήλικες να ξέρουν να σχετίζονται με άλλους;;;;;;;;;;

Γιατί για να μη θέλει να χωρίσει δεν σημαίνει ότι η οικογένεια τους είναι διαλυμένη.....! Μπορεί να έχουν βρει έναν κώδικα και να μοιάζουν όλα ήρεμα και τακτοποιημένα......! Αλλο να ψάξει η γυναίκα να δει τι φταίει στο γάμο της και να το μάθει αφού το υποψιαστεί η ίδια...Γιατί σε περίπτωση που θα το υποψιάζοταν η ίδια μπορεί να είχε παραπανω χρόνο να το επεξεργαστεί μέσα της και επομένως να το διαχειριζόταν πιο ψύχραιμα και με κατάλληλο τρόπο ώστε να μην τραυματιστούν τα παιδιά .....Ενώ άμα πάει εκείνη και της το πει το πιο πιθανό είναι να της έρθει κεραυνός της καημενης της απατημενης και να δράσει εν θερμώ με άσχημες συνέπειες στην οικογένεια... .!!

Επιπλεον όπως είπα πριν Εκτός από μικροπρέπεια είναι ότι θα βρει το μπελά της και ότι μπορεί η ίδια να πληγωθεί ακόμα περισσότερο αν δει ότι εκείνος αγαπάει και προτιμάει τη γυναίκα του .....
    Το κακο που θα κάνει μπορεί να την επηρεάσει και να το μετανιώσει και η ίδια......χαραμιζοντας το χρόνο της για σκαρτους ανθρώπους

Senior Member
    Να αντιδράσεις σε ότι αφορά τη ζωή σου μόνο..Ναι! Έχεις το δικαίωμα εκεί να αντιδράσεις...αυτό σημαίνει ότι η θεματοθετρια είναι ελεύθερη να δράσει όπως θέλει και να αποφασίσει για τη ζωή της είτε να συνεχίσει να είναι μαζί του είτε να τον χωρίσει είτε να φύγει χωρίς να πει τίποτα είτε να τον βρίσει...
    Μπορεί να πάρει αποφάσεις και επιβάλλεται να πάρει για τη ζωή της......Η σχέση της μαζί του είναι αυτό που την αφορά και την επηρεάζει.....το τι σχέση έχει αυτός με τη γυναίκα του είναι ξένο χωράφι..................εκείνη μπήκε άθελά της ανάμεσα τους ο γάμος προϋπήρχε..........άρα η γυναίκα του δεν έκανε κάτι να τη βλάψει....το λάθος είναι αυτουνού που δεν μίλησε και της θεματοθετριας που τα κατάπιε αμάσητα...
    /QUOTE]

Αντίδραση λοιπόν απέναντί του σημαίνει μόνο να φύγει "αβρόχοις ποσί;" Έτσι ατιμώρητος θα μείνει αυτός για την ατιμία που έκανε σε βάρος της Σταυρούλας; Και σε λίγο θα προσπαθήσει να βρει άλλο θύμα που όπως λες "τα καταπίνει αμάσητα". Είναι θέμα εξυπνάδας δηλαδή, όχι ηθικής.
    Και επίσης, επιμερίζεις την ευθύνη ίσα και στους δύο με αυτό που αναφέρεις: "το λάθος είναι αυτουνού που δεν μίλησε και της θεματοθέτριας που τα κατάπιε αμάσητα". Ε, όχι! Δεν θα βάλουμε ίσα τον απατεώνα με τον εξαπατημένο! Δηλαδή αυτός που είναι π.χ. λιγότερο έξυπνος και δεν αντιλαμβάνεται τις πονηριές του κάθε απατεώνα έχει την ίδια ευθύνη με τον απατεώνα γι αυτό που γίνεται εις βάρος του;;;;;;
    Η αδελφή του πατέρα μου ήταν παντρεμένη με έναν άνθρωπο που μετά από μερικά χρόνια γάμου έκανε μία εξωσυζυγική σχέση. Η κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ήταν από χωριό και είχε έρθει στην Αθήνα, έγινε νοσοκόμα και εργαζόταν σε κάποιο νοσοκομείο. Ο άντρας της θείας μου της εμφανίστηκε ως ελεύθερος, εκείνη ήταν άβγαλτο κορίτσι (ήταν και ο πρώτος της) και τον πίστεψε. Η θεία μου κάποια στιγμή "μυρίστηκε" τί γινόταν και έβαλε ντέντεκτιβ ο οποίος τα βρήκε όλα και μάλιστα βρήκε και το σπίτι που είχε νοικιάσει η κοπέλα και έμενε και που την επισκεπτόταν εκεί ο θείος.Τότε υπήρχε ο περιβόητος νόμος περί μοιχείας, η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα και αν σε συλλάμβαναν "επ αυτοφόρω" έβγαινε σε βάρος σου το διαζύγιο και έτρωγες και ποινή φυλάκισης (εξαγοράσιμη). Όταν δε, σε έπιαναν "επ αυτοφόρω" σε πήγαιναν στο τμήμα και ξεβράκωτο με τα σεντόνια. Η θεία μου λοιπόν παραφύλαξε, με μάρτυρες και την αστυνομία, μπούκαραν στο σπίτι και τους έπιασαν "επ αυτοφόρω".
    Η κοπέλα, που δεν ήξερε την παλιανθρωπιά του θείου μου, έπαθε σοκ. Φανταστείτε μια κοπέλα από χωριό, που ήλπιζε να αγαπήσει κάποιον και να τον παντρευτεί, να την τραβάνε γυμνή στο Τμήμα παρουσία αστυνομικών και της θείας μου! Ξέρετε τί έγινε μετά από μιά εβδομάδα; Η κοπέλα αυτοκτόνησε! Και ο θείος μου μιά χαρά τα έμπλεξε με άλλη σε καναδυό μήνες. Με την θεία μου χώρισαν οριστικά και εκείνος μιά χαρά ξαναέκανε οικογένεια με πολύ νεότερη γυναίκα και ζει ακόμα χωρίς να έχει συμβεί τίποτα.
    Έχοντας λοιπόν στην οικογένεια σου μια τόσο τραγική ιστορία δεν βλέπεις την τραγικότητα που ενέχει η προσπάθεια εκδίκησης;

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το εντελώς διαφορετικό χρονικό πλαίσιο της ιστορίας που αναφέρεις.

Η θεία σου τυφλωμένη από αισθήματα εκδίκησης φρόντισε να τους πιάσει "επ αυτοφόρω". Αφού είχε στοιχεία από τον ντετέκτιβ θα μπορούσε να ζητήσει διαζύγιο από τον θείο σου, αφού αυτή ήταν η επιθυμία της. Όμως επέλεξε τον πλήρη εξευτελισμό του θείου σου καθώς και της άμοιρης κοπέλας. Η εκδικητικότητα της δεν της επέτρεπε να δει ότι αυτή η κοπέλα θα πεθάνει από ντροπή. Πράγμα που σίγουρα θα μπορούσε να κατανοήσει αφού την εποχή εκείνη κάτι τέτοιο ήταν απαράδεκτο.

Όχι Κασσάνδρα.

Για το θάνατο της δύστυχης κοπέλας δεν φταίει μόνο ο Θείος σου, ο οποίος είναι και αναμφίβολα ο κύριος υπαίτιος για το κακό. Τεράστια ευθύνη έχει και η Θεία σου, η οποία τυφλωμένη και ορμώμενη από εκδικητικά συναισθήματα, δεν υπολόγισε την αξία της ζωής της κοπέλας που θα καταστρεφόταν. Συνυπαίτια είναι και η Θεία σου, όσο και αν βολεύει να κατηγορούμε "το απόβρασμα" που είχες για Θείο.

Για αυτό το λόγο καλώ την Σταυρούλα να περιορίσει τα εκδικητικά της συναισθήματα. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το κακό που θα προκληθεί από πράξεις και συμπεριφορές που λαμβάνονται και υλοποιούνται εν βρασμώ ψυχής και με βάση ταπεινά αίτια.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Ας μιλησουμε και εδω τουλαχιστο Σταυρουλα τα εγραψες και ρωτας κατι μπαμ. Εγω σου λεω αμα θες πανε πες στη γυναικα του ο αντρας ειναι απατεωνας και βγαιναμε και μου πε πως ειναι λευτερος και σταματατο εκει ή αλλιως μη κανεις τιποτα και πες του αυτου ποσο απατεωνας ειναι και καραγκιοζεις και λειχτο.
    Έστω! Τουλάχιστον!

Miliva21
    Guest
    ΕΓΏ ΤΙ ΛΆΘΟΣ ΕΚΑΝΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ.ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΘΈΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΊΠΕ Η ΚΑΣΑΝΔΡΑ
    Ενημερώνοντας όμως μπορεί να προκαλέσεις μεγαλύτερο πρόβλημα σε αθώους ανθρώπους...........

Senior Member
    ΠΙΑ ΉΤΑΝ ΤΑ ΛΆΘΟΙ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΉ,;
    Λάθος είναι που ενώ κάτι δεν πάει καλά με την μακροχρόνια σχέση σου και μετέπειτα για 2 χρόνια αρραβωνιαστικό σου, δεν κάθεσαι να τα ξεκαθαρίσεις μαζί του. Ζητάς χρόνο να σκεφτείς, που σημαίνει ότι είστε σε μία demi κατάσταση, όχι χωρισμένοι, και δεν κάθεσαι πραγματικά να σκεφτείς εαν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει ή όχι κι αν δεν σου κάνει να του πεις ότι δεν τραβάει άλλο και να χωρίσεις και να μείνεις μόνη σου, ανεξάρτητα από το αν θα βρεις άλλον στο μέλλον ή όχι. Αντίθετα του λες ότι δεν σου κάνει και να χωρίσετε αφού ήδη τα έμπλεξες με τον άλλο. Συνεπώς δεν είσαι κι εσύ καλύτερη από τον παντρεμένο. Αυτό που θα έπρεπε να καθίσεις τώρα να σκεφτείς και να προβληματιστείς είναι γιατί αφού είχατε θέματα τόσα χρόνια με τον πρώην σου καθόσουν μαζί του και δεν χωρίζατε και γιατί τον χώρισες μόλις βρήκες άλλον, άσχετα με το εάν σου βγήκε ή όχι με τον άλλον.Θα τον χώριζες και πάλι αν απλά ήσουν μόνη σου και δεν γνώριζες τον άλλον; Αυτά είναι που θα πρέπει να σε προβληματίζουν αυτή τη στιγμή, ο εαυτός σου κι ο τρόπος που λειτουργεί συναισθηματικά και ο τρόπος που σκέφτεται, όχι ο κάθε τρίτος κι η γυναίκα του, που σε τελική ανάλυση γνωριμία είχατε, δεν είχατε και καμια σοβαρή σχέση...

Senior Member
    /QUOTE]

Σε κάποιες χώρες νομίζω τους λιθοβολούν. Πάμε αν είναι όλοι μαζί!
    Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
    Αποδεχτείτε τον άνθρωπο!

Miliva21
    Guest
    [QUOTE=GoldenM;1044615]
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post

Έχοντας λοιπόν στην οικογένεια σου μια τόσο τραγική ιστορία δεν βλέπεις την τραγικότητα που ενέχει η προσπάθεια εκδίκησης;

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το εντελώς διαφορετικό χρονικό πλαίσιο της ιστορίας που αναφέρεις.

Η θεία σου τυφλωμένη από αισθήματα εκδίκησης φρόντισε να τους πιάσει "επ αυτοφόρω". Αφού είχε στοιχεία από τον ντετέκτιβ θα μπορούσε να ζητήσει διαζύγιο από τον θείο σου, αφού αυτή ήταν η επιθυμία της. Όμως επέλεξε τον πλήρη εξευτελισμό του θείου σου καθώς και της άμοιρης κοπέλας. Η εκδικητικότητα της δεν της επέτρεπε να δει ότι αυτή η κοπέλα θα πεθάνει από ντροπή. Πράγμα που σίγουρα θα μπορούσε να κατανοήσει αφού την εποχή εκείνη κάτι τέτοιο ήταν απαράδεκτο.

Όχι Κασσάνδρα.

Για το θάνατο της δύστυχης κοπέλας δεν φταίει μόνο ο Θείος σου, ο οποίος είναι και αναμφίβολα ο κύριος υπαίτιος για το κακό. Τεράστια ευθύνη έχει και η Θεία σου, η οποία τυφλωμένη και ορμώμενη από εκδικητικά συναισθήματα, δεν υπολόγισε την αξία της ζωής της κοπέλας που θα καταστρεφόταν. Συνυπαίτια είναι και η Θεία σου, όσο και αν βολεύει να κατηγορούμε "το απόβρασμα" που είχες για Θείο.

Για αυτό το λόγο καλώ την Σταυρούλα να περιορίσει τα εκδικητικά της συναισθήματα. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το κακό που θα προκληθεί από πράξεις και συμπεριφορές που λαμβάνονται και υλοποιούνται εν βρασμώ ψυχής και με βάση ταπεινά αίτια.
    Για άλλη μια φορά εύστοχος
    Ετσι είναι η εκδικητική συμπεριφορά της θείας έφτασε τη κοπέλα στο σημείο να αυτοκτονήσει....Γιατί ήθελε να κάνει κακο και στους δύο γι αυτό το σχεδίασε έτσι...Αλλιώς θα το διαχειριζόταν αλλιώς με τον άντρα της και μόνο.....
    Να κάνει κακο και στους δύο ήθελε όμως κατάφερε να το κάνει μόνο στη κοπελίτσα......

Και τώρα αν μαθευτεί για εκδίκηση θα είναι εκδίκηση και προς τον ένοχο και προς την (απατημενη) επίσημη γυναίκα..Αφού θα καταστρέψει τη ζωή και των δύο

Senior Member
    [QUOTE=GoldenM;1044615]

...
    Όχι Κασσάνδρα.

Α γειά σου!

Banned
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΙΑΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΠΙΟΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΜΗ ΓΙΝΩ ΕΓΏ ΑΝΤΡΟΧΟΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΠΙΑ ΆΛΛΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΓΙΑΤΊ ΑΦΟΎ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΔΎΟ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΑΝΕΙ.ΈΤΣΙ ΌΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΈΤΣΙ ΟΙ ΣΧΈΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΊΣΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΜΕ ΈΝΑ ΣΟΡΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΙΑΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΠΙΟΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΜΗ ΓΙΝΩ ΕΓΏ ΑΝΤΡΟΧΟΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΠΙΑ ΆΛΛΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΓΙΑΤΊ ΑΦΟΎ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΔΎΟ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΑΝΕΙ.ΈΤΣΙ ΌΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΈΤΣΙ ΟΙ ΣΧΈΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΊΣΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΜΕ ΈΝΑ ΣΟΡΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ
    Άρα κακώς κάποιος δεν έπιασε και τον αρραβωνιαστικό σου να του πει " Εσυ νομίζεις ότι η Σταυρούλα κάθεται και προβληματίζεται για την σχέση σας, αλλά ένα μήνα τώρα ήδη καβλαντίζει με άλλον" , σωστά;

Miliva21
    Guest
    [QUOTE=believeInYourself;1044621]

Σε κάποιες χώρες νομίζω τους λιθοβολούν. Πάμε αν είναι όλοι μαζί!
    Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
    Αποδεχτείτε τον άνθρωπο!
    Όχι και λιθοβολισμος είπαμε......
    Ο κύριος "ένοχος" είναι εκείνος...Αλλά και αυτός καταβαθος ποιος ξέρει τι μπορεί να ζούσε η να ένιωθε για να το κάνει αυτό.... μεγάλη κουβέντα......

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Άρα κακώς κάποιος δεν έπιασε και τον αρραβωνιαστικό σου να του πει " Εσυ νομίζεις ότι η Σταυρούλα κάθεται και προβληματίζεται για την σχέση σας, αλλά ένα μήνα τώρα ήδη καβλαντίζει με άλλον" , σωστά;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΌΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΆ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΓΆΜΟ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.ΤΟΝ ΈΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΌΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΝΈΑ ΑΡΧΉ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΌ. ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΑΛΛΆ ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast