γραψε και αυτο....
Πολλές φορές στα όρια
τσ' απελπισίας φτάνω,
σε θέλω κι όμως δε μπορώ
δικια μου να σε κάνω.
Printable View
γραψε και αυτο....
Πολλές φορές στα όρια
τσ' απελπισίας φτάνω,
σε θέλω κι όμως δε μπορώ
δικια μου να σε κάνω.
Εγώ στη θέση της κοπελιάς θα σκεφτόμουν "Κοίτα με ένα μαλάκα που μπλέξαμε, του μιλάω και δεν καταλαβαίνει τίποτα" και θα σου έκοβα και την καλημέρα και θα ειδοποιούσα κι όλες τις φίλες μου μη τυχόν και μπλέξουν. Οπότε θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Τώρα δεν είμαι και η κοπέλα, αλλά αφού σου είπε να μην επικοινωνήσεις κι εσύ πάλι πας έμμεσα να το κάνεις, τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις;
Γιάννη εγώ δεν είμαι τόσο παλιά στο site, αλλά βλέπω ότι από τότε που ακόμα ήσουν μαθητής ανα διαστήματα ανοίγεις θέματα με το ίδιο λίγο-πολύ μοτίβο. Πέφτεις αμέσως με τα μούτρα σε μία κοπέλα και στο τέλος μένεις μπουκάλα. Δεν μπορεί τώρα που κοντεύεις να τελειώσεις την σχολή να έχεις την ίδια συμπεριφορά που είχες πριν χρόνια και να μην έχεις εντοπίσει γιατί συμβαίνει αυτό! Το θέμα είναι τα "παθήματα" να μας γίνονται και μαθήματα. Τι σου συμβαίνει γενικά στη ζωή σου; Χαμηλή αυτοπεποίθηση; Ελάχιστες παρέες; Άσχημα παιδικά βιώματα; Το έχεις ψάξει; Εντάξει, δεν θα φτάσουμε και στο άλλο άκρο να βγάζουμε προβληματικό όποιον είναι πιο ευαίσθητος, αλλά όχι και να κάνεις έτσι για γνωριμία ενός μήνα!
Η απελπισία δεν είναι ένδειξη ρομαντισμού... Και φίλε αυτό δείχνεις. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει δίπλα του ένα απελπισμένο άνθρωπο.. Ρίχνεις την αξία σου στα μάτια της.. Σου ζητάει χρόνο και πιέζεις.. Αν το τόσο απλό δεν μπορείς να το κάνεις τότε το πιο περίπλοκο που ήταν και η αιτία που χωρισατε γιατί να το κάνεις;
Θα πρέπει να δουλέψεις με την αυτοπεποίθηση σου.. Αυτό βασανίζει εσένα και πιέζει τους άλλους. Σιγά σιγά θα μπορέσεις να βλέπεις τον άλλο όπως ακριβώς είναι χωρίς να τον κάνεις Θεό σου.. Χαλάρωσε φίλε.. Για να μπορέσεις να ζήσεις ότι σου έρχεται. Χαλάρωσε
Πω πω μη κάνεις τίποτα τέτοιο.
αυτο δεν ειναι απλη πιεση, ειναι απελπισια.
δεν θα ερθει καμια απο λυπηση.
αυτα που κανεις προκαλουν λυπηση και οχι επιθυμια.
οταν το παρακανεις, προκαλουν και θυμο, γιατι δεν σεβεσαι το απλο πραγμα που σου ειπε τοσες φορες. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ , κι εσυ εισαι συνεχεια εκει, σαν να μην ακουσες τιποτε, σαν να μην καταλαβαινεις τι σου λενε, να της υπενθυμιζεις οτι τρελαινεσαι απο απελπισια.
γιαννη, ο,τι κι αν κανεις προς αυτην την κατευθυνση που μας λες, την διωχνει πιο μακρια. αληθεια σου λεω, πιστεψε με.
αν επιμεινεις, μονο απο αυτοκαταστροφικοτητα δικαιολογειται.
προφανως εχεις τοσο κακη ιδεα για τον εαυτο σου, που χαλας μονος σου τις σχεσεις σου γιατι νομιζεις οτι δεν σου αξιζουν.
πρεπει να ηρεμησεις και να μην ασχοληθεις.
Φίλε Γιάννη το τερμάτισες τελείως βλέπω! Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκοψεις εσύ από αυτή; να πιάσεις το κινητό σου, να σβήσεις το νούμερο της, και να εξαφανιστείς; είναι χαμένο το παιχνίδι φίλε μου. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να γυρίσει θα τα έκανες πάλι μαντάρα και φαινεται γιατί αντί να χαλαρώνεις έχεις τσιτωσει πιο πολύ. Εγώ δεν θα σου πω γιατί τσιτωνεις αφου σου είπε ότι θέλει χρονο(και δεν το σεβάστηκες από την αρχή) αλλά γιατι δεν εξαφανίζεσαι να αραξεις, να σκεφτείς αυτά που λες, να κάνεις κάτι άλλο για το μυαλό σου το οποίο έχει κολλήσει. Δεν είναι κακό να κολλήσει, σε όλους μας έχει κολλήσει κάποια στιγμή αλλά δεν πρέπει να το καταλάβεις; υπάρχει θέμα, δεν το βλέπεις;
Πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί εδώ τα παιδιά μια χαρά σου τα λένε.....εύστοχα και to the point που λέμε.....
Είναι χαμένο παιχνίδι....Εσύ καψουρευτηκες αυτή ήταν επιφυλακτική για αρχή...Τώρα έπεσες πάνω της.....δείχνεις απελπισία δεν το καταλαβαίνεις; άλλο να είσαι ευαίσθητος και να δείχνεις συναισθήματα και άλλο αυτό.....έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου τις συνήθειες σου....τις υποχρεώσεις σου και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από μια τύπισσα που στη τελική ένα μήνα νταβαριζεστε
Και αυτό φαίνεται και θα τη διώξει ακόμα πιο μακριά στο υπογράφω....αν έχεις ίσως μια μικρή ευκαιρία να τη φέρεις θα ήταν να αδιαφορήσεις τελείως Αλλά με το να τις δηλώνεις κάνα και κανα τα συναισθήματα σου αυτό θα τη σπρώξει μακριά μέχρι να πεις κύμινο....
Φίλε θεματοθετη πρέπει να βρεις τι συμβαίνει με σένα στον ψυχισμό σου και απελπίζεσαι τόσο εύκολα όσο γρηγορότερα το δεις τόσο καλύτερα
Αυτο είναι καθαρά θέμα δικό σου. Δεν είναι ότι δεν της άρεσες της κοπέλας απλά την απομακρύνες με το τρόπο σου. Άρα βρες τι φταίει κ άλλαξε το μόνος σου κ αν δεν μπορείς κ το κάνεις συνέχεια τότε ένας ειδικός πιστεύω θα σε βοηθήσει. Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι δια μαγείας.
Παιδιά είμαι πολύ χάλια... Αλήθεια.. της έστειλα μήνυμα που γύρισε και μου είπε ότι αυτές τις μέρες που δεν μιλούσαμε σκέφτηκε και συνηδητοποιησε ότι είναι καλύτερα μόνη.. πράγματα είμαι πολύ χάλια ρε γαμωτο δεν αντέχω αλλο
Αναμενόμενο.....Δυστυχώς....Τ� �ρα είναι καλύτερο για σένα από την άποψη ότι έχεις κι απάντηση για κάτι οριστικό
Όμως αλήθεια κάτι πρέπει να κάνεις γ αυτό......δλδ αν στον ένα μήνα γνωριμίας είσαι του θανατά στους έξι μήνες τι θα έκανες;; θα ήσουν τέρμα κτητικός δεν θα την άφηνες να κάνει τπτ ....θα ήσουν πιεστικος γτ θα φοβοσουν μη σε άφησει....κτλ κτλ.....Έτσι όμως δεν γίνεται...θα βαλτώσει
Που ήδη βαλτωσε
Πρέπει να το κοιτάξεις
καλημερα γιαννη...
μαζοχιστης δεν εισαι.
σαμποταρεις ομως τις σχεσεις σου , γιατι νομιζεις οτι δεν σου αξιζουν.
και βεβαια σου αξιζουν, αλλα μεχρι να το καταλαβεις θα φερεσαι ετσι οπως φερεσαι και θα ταλαιπωρεισαι.
εκτος αν βρεις καμια εξισου ανασφαλη με σενα και κυνηγατε ο ενας τον αλλον και τσεκαρετε καθε 5 λεπτα ο ενας τον αλλον, αν ειστε ακομα στην θεση σας. "να με κρατας να σε κρατω, να πνιγουμε και οι δυο"...
η λυση ειναι να ζητησεις στηριξη για να βελτιωσεις την αυτοπεποιθηση σου, αλλα μεχρι τοτε, εγω σου προτεινω να πας απο τον αντιθετο δρομο μπας και σταυρωσεις καμια σχεση οπως την θελεις.
fake it till you make it λεγεται η τεχνικη.
ΞΕΡΕΙΣ πολυ καλα ποιες αντιδρασεις σου σε χαντακωνουν. πρεπει να τις κρατας κι ας νοιωθεις οτι πρεπει να τις κανεις. μιλα καπου. μιλα εδω, μιλα σε καποιον φιλο, μιλα σε εναν θεραπευτη. κατσε και γραψε κανενα δοκιμιο. ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ, ομως.
παρτο σαν δοκιμασια.
υποσχεσου στον εαυτο σου, την επομενη φορα να εισαι πιο συγκρατημενος.
βαλε καποιον κανονα συμπεριφορας για να μην ξεφευγεις.
κανε το συστημα να μην κανεις περισσοτερες προτασεις απο οσες δεχεσαι. να τσεκαρεις δλδ αν εχεις ανταποπκριση. μην σολαρεις.
πες μια φορα να βγειτε, δυο. μετα περιμενε απο εκεινην.
παρε ενα τηλεφωνημα, δυο. μην παιρνεις μονο εσυ.
να τσεκαρεις συνεχεια οτι ειστε στην ιδια φαση, ωστε να μην γινεσαι κουραστικος.
και ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ, ΠΟΤΕ!
ξεχασα να σου πω, οτι η κοπελα σε απελευθερωσε με τον χωρισμο.
φαινοταν οτι πηγαινε εκει η ιστορια.
τωρα που στο ξεκαθαρισε, σε βοηθαει να προχωρησεις αντι να σκεφτεσαι ποτε θα ξανακανεις την εμφανιση σου, μπας και μετανοιωσε.
Κοίτα για να αλλάξεις συμπεριφορά πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης πρώτα...
με το να εξακολουθεις να σκέφτεσαι με αυτόν τον τρόπο για τις σχεσεις δεν θα μπορείς να καταπνίξεις τις συμπεριφορές αυτές που σου βγαινουν...
έχεις μεγάλη ανησυχία και άγχος.....φόβο εγκατάλειψης και τεράστια ανάγκη για επιβεβαίωση της αξίας σου από την εκάστοτε κοπέλα....
Θες πολύ να είστε κοντά αλλα παράλληλα φοβάσαι κιόλας και πιέζεσαι.....
Επίσης νομίζω ότι δεν πιστεύεις κιόλας ότι αξίζεις να έχεις σχέση ...έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση και βάζεις τα δυνατά σου για να τη πείσεις να μείνει μαζί σου
Ίσως στο παρελθόν σου μέσω οικογένειας.. και από άλλες εμπειρίες να έχεις ζησει ΑΠΟΡΡΙΨΗ και να πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει η αποδοχή....
Γ αυτό πολεμάς και θες να την βρεις στις ερωτικές σχέσεις σου όμως τελικά καταλήγεις να σαμποτάρεις τη κατάσταση και να βιώνεις ξανά την ΑΠΟΡΡΙΨΗ ώστε να επιβεβαιώνεις αυτό που ηδη πιστεύεις.
Ότι δηλαδή ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ
Επιπλέον λογω αυτου του σκεπτικού μπορεί να κάνεις και λάθος επιλογές......
Μήπως έχει τύχει κάποιες φορές να μην δίνεις σημασία σε κοπέλες που φαίνονται διαθέσιμες για σένα;; και αντίθετα να πέφτεις πάνω σε κοπέλες που φαίνονται από την αρχή ότι είναι δύσκολες και ότι θα την φας τη χυλόπιτα; και ο μόνος λόγος που το κάνεις αυτό είναι γιατί καταβαθος θες να μετατρέψεις την απόρριψη σε αποδοχή για να πεις στον εαυτό σου ότι τα κατάφερες και ότι αξίζεις;;
Για να ξεπεράσεις την ασφάλεια θέλει δουλειά με ειδικό σίγουρα....μη το αφήσεις γιατί κάθε φορά τα ίδια θα παθαίνεις
Ένας τρόπος πάντως να αλλάξεις οπτική και να βοηθηθείς είναι να συνειδητοποιησεις ότι όλοι είμαστε μόνοι μας στη ζωή.....κανένας αλλος δεν μας ανήκει και κανένας δεν υπάρχει εδώ για να καλύψεις τις ανάγκες και τα κενά μας.....καθένας μας είναι κάτι ξεχωριστό και δεν μπορείς κανένα να πείσεις να είναι μαζί σου με το ζόρι
Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας....μπαίνουν σε αυτήν επειδή οι ίδιοι ήθελαν και όχι επειδή εμείς τους εξαναγκασαμε και φεύγουν από αυτήν πάλι επειδή οι ίδιοι δεν ήθελαν άλλο να βρίσκονται μαζί μας
Οπότε ηρέμησε και οποία είναι να έρθει και να μείνει θα ρθει επδ θα σε γουστάρει...........Και θα φύγει πάλι οπότε θέλει ότι και να κάνεις...Ακόμα και τέλειος να είσαι για να κρατήσεις κάποια πάλι θα τη χάσεις άμα εκείνη θέλει να φύγει
Άρα μην αγχώνεσαι για τίποτα δεν βοηθάει
Νομίζω πως με έχετε παρεξηγήσει. Δεν πιέζω καταστάσεις. Εκείνη δεν ξέρει τι θέλει, όταν την μια λέει δεν τελείωσε και μετά από 4 μέρες λέει θέλω να είμαι μόνη. Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτή δεν ξέρει τι θέλει και μου λέει ότι την πίεζα. Αλλά πριν 4 μέρες αλλά τώρα. Αν την ρωτήσω τον λόγο δεν θα κου πει ότι την πιέζω γι'αυτό δεν θέλει τίποτα μαζί μου.
Από μικρός ήμουν αντικοινωνικός, δεν μιλούσα δεν είχα παρέες να κάνουμε πράγματα όμορφα να πω ότι θα τα θυμάμαι και το καταλαβαίνω τώρα γιατί ακούω συμφοιτητές από χωριά να έχουν και γ@μ@ τις ιστορίες από τα παιδικά χρόνια.. εμένα τινκου έχουν μείνει; Τσακωμοί σπίτι, πίσω από μια οθόνη να παίζω παιχνίδια.. πλέον δεν υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό τσακωμοί σπίτι οι γονείς μου έχουν αλλάξει σίγουρα με ένα ποσοστό τις τάξης 90%..
Επικοινώνησα με 2 ψυχολογους εδώ που είμαι και ζητάνε αρκετά χρήματα για κάθε συνεδρία πράγμα που δεν μπορώ να κάνω..
Στο παρελθόν υπήρξαν φορές που είχα τάσεις για αυτοκτονία.. είχα επισκεφτεί ειδικό για λίγο καιρό μου έδωσε χάπια αντικαθληπτικα μετά μου είπε σταματά τα σε βλέπω καλυτερα.παιδια πρέπει να αλλάξω και πρέπει να γίνει από τώρα. Δεν αντέχω άλλο αλήθεια.. εχθές ήμουν στα πατώματα και εκλαιγα..
Να βλέπεις μόνος σου τα λες.......θες μέσω της σχέσης σου να δώσεις νόημα στη ζωή σου .......Για να αποφορτιστείς και να ξεχάσεις αλλα προβλήματα γι αυτό πέφτεις τόσο γρήγορα με τα μούτρα σε μια νέα γνωριμία
Εδώ εμείς δεν είμαστε να σου πούμε τι είσαι και τι δεν είσαι.....εικασίες κάνουμε για το θέμα σου...μήπως σου πούμε κάτι που σε πρώτη φάση ίσως σε βοηθήσει
Ποιος είσαι εσύ ξέρεις
Φίλε Γιάννη καταρχάς δεν σε νοιάζει τι έκαναν οι άλλοι συμφοιτητές σου και τι σου λένε ότι έκαναν. Εσύ ζεις για σένα. Αν την ώρα που οι άλλοι γκομενιζαν και εσύ έπαιζες pro στο PlayStation σπίτι δικαίωμα σου.μην κοιτάς τι σου λένε να κάνεις αλλά εσύ τι θες. Δικιά σου είναι η ζωή. Τώρα αν πραγματικά σε χαλάει η συμπεριφορά σου για σένα και νοιώθεις ότι πρέπει να αλλάξεις τότε άλλαξε την μόνος σου. Διάβασε κάποιο βιβλίο γιαυτό αν δεν έχεις λεφτά για ψυχολόγους. Κάτι θα βρεις πιστευω. Μου έχεις δώσει την εντύπωση από την αρχή ότι σε νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων γιαυτό στο λέω φίλε μου. Δεν ζεις για τους άλλους.ειναι κ αυτό ένας βασικός λόγος που τα έκανες μαντάρα πιστεύω. Για δες το λιγο
remedy, μπηκα μονο για σενα ξανα στο φορουμ , σε θεωρω την σοβαροτερη και εξυπνοτερη κοπελα ........... δινεις ευκατανοητες συμβουλες , ακριβεις , ωριμες , λακωνικες και πολυ σωστες ( υπαρχουν κι αλλα μελη εξυπνα , κυριως γυναικες ) .......με ειχες ρωτησει στο ' πως θεραπευτηκα απο την κτθλψη ' κατι .......ναι , λοιπον , δεν παιρνω τιποτα , δεν πινω τιποτα εδω και 3 μηνες ........δεν ειμαι παρολα αυτα εντελως καλα , αλλα ενα 70% καλυτερα , ( ε , δεν γινεται σε 3 μηνες νασαι περιφημα ) με καλες προοπτικες ............. δεν θελω να γραφω πια , διοτι βλεπω παντου τοσες ανακριβειες , κι εχω βοηθησει τοσο κοσμο , ειτε δημοσιως , ειτε με 100αδες πμ. , βαρεθηκα πια ....................και αμα δεις τα θρεντ μου , καμμια 200αρια , ποτε δεν ζητησα την βοηθεια κανενος , οχι απο εγωισμο , απλα δεν πιστεψα ποτε οτι καποιο μελος μπορει να με βοηθησει ( ουτε βοηθηθηκα απο ψυχοτετοιους , αυτοι χειροτερα με εκαναν , δεν παταω πια ) , ο μονοφθαλμος θα βοηθησει τον τυφλο ? ........ βαρεθηκα .......ιδιως με την ελλειψη διακριτικοτητας στα πμ . ......... λες κι εισαι ο ψυχιατρος τους .......αναφερομαι σε μελη που μου στελναν στην κυριολεξια 100αδες πμ., οχι αυτοι που μουστειλαν καμμια 15αρια ......
δε σε εχει ερωτευτει αλλα αυτο το βρισκω προτημοτερο γιατι οπιος ερωτευεται κολαζεται..
αμα ειναι να κανεις μια σχεση για να αλαξεις το ενα το αλλο και εκεινο δε πολυκαταλαβαινω ποιο το οφελος
πολυ ωραια τα νεα σου μαγκ και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
φυσικα και ειναι εξαιρετικη κατασταση αν εχει βελτιωθει ενα 70% χωρις ουσιες, ακομα κι αν ειναι λιγοτερο. ευχομαι να συνεχιστει η καλη πορεια.
για τα πμ εχω να σου πω μονο, οτι κανεις δεν σου στελνει 10 και 100 μνμτα αν δεν τον ενθαρρυνεις... ειναι παααρα πολυ ευκολο να κοψεις τα πμ. αρα οποιος τα δεχεται, τα θελει κιολας.
Εχεις δικιο , remedy, εδειχνα πολυ ανεκτικος σε μελη που με πρηζανε στα πμ. ς , που δεν υπηρχε στο λεξιλογιο τους η λεξη ' διακριτικοτητα ' ......... 3 τον αριθμο....... τοκοψα πλεον, δεν απαντω ......
Σίγουρα θα με βρίσετε όλοι το κάνουν για το καλό μου..... Δεν τελείωσε εκεί με εκείνη, είχε γενέθλια προχθές και της έκανα δώρο ένα βραχιόλι, δεν μιλούσαμε, όταν έλεγα να βρεθούμε έλεγε όχι... Πάλι εγώ κλασικα στα πατώματα να κλαίω δίχως αύριο εκείνη μια χαρά ψυχολογικά τι σκατα κάνω ρε γαμωτο γιατί δεν αλλάζω συμπεριφορά μου λέτε ; Σήμερα παω στο άκυρο σπίτι της χωρίς να το ξέρει και της έλεγα δεν θέλω να σε χάσω μου λέει δεν γίνεται αλλιώς, γιατί θέλει να είναι μόνη τι κανωωωωω
Τι άλλο να κάνεις δηλαδή ρε Γιάννη δηλαδή;
Ήδη το έχεις τραβήξει πάρα πολύ. Η κοπέλα είναι πολύ ξεκάθαρη μαζί σου,εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Από εδώ και πέρα είναι θέμα δικής σου αξιοπρέπειας.
Θα πάρει χρόνο αλλά θα περάσει. Ξεκόλλα, βγες με φίλους να ξεχαστείς και συνέχισε την καθημερινότητα σου, κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα.
Εντάξει και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε έτσι : )
Φίλε Γιάννη το τι θα αγοράσει από εμάς ένας άνθρωπος έχει να κάνει με το τι πουλαμε.. Έχεις ιδέα πόσο έχεις ρίξει τον εαυτό σου; θες να είναι μαζί σου επειδή σε λυπάται; Έτσι κερδίζουμε τους ανθρώπους; Αν δεν σε θαυμάζει η γυναίκα που θα είσαι μαζί της έχασες το παιχνίδι.. Βάζω στοίχημα ότι θα σε σχολιάζει στις φίλες της και θα γελά.. Σταμάτα. Μην την ενοχλείς. Αστην ήσυχη. Ασχολήσου με τον εαυτό σου..
Ας υποθέσουμε ότι θες επανασύνδεση... Νομίζεις πως έτσι θα κερδίσεις; εξαφανίζεσαι από παντού για ένα μήνα. Αν την συναντάς τυχαία θα λες ένα τυπικό γειά και τέλος. Αρχίζεις και ασχολησε με τον εαυτό σου, με χόμπι, με ότι σε ευχαριστεί. Με αυτόν τον τρόπο ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση σου, απομακρυνεσαι από αυτήν και την βοηθάς να "ξεχάσει" τους λόγους που σε χώρισε.. Μεσα σε αυτό το διάστημα θα έχεις και εσύ την δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα κάτω και να δεις αν όντως αξίζει αυτή η κοπέλα ή αν εσύ την έκανες θεός σου. Της είχες ζητήσει δεύτερη ευκαιρία και δεν στην έδωσε.. Θα πρέπει να τα δεις όλα όπως ακριβώς είναι.
Θα το πω αυτό για να μου φύγει ο πόνος :( με έβγαλε από τους στενούς φίλους του Instagram και δεν μπορώ να βλέπω τις ιστορίες που βάζει στους στενούς φίλους
Καλύτερα.. Άκου μην μπαίνεις fb, instagram μην ασχολησε. Αγνόησε την.. Θες να ξεκολλήσεις; μην ασχολησε. Θες να τα βρείτε ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ.. Ξέρεις πως είναι όταν έχεις έναν να τρέχει από πίσω σου και ξαφνικά... Να μην υπάρχει;; Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να ξεκολλήσεις από πίσω της. Γίνεσαι κουραστικός, πειστικός. Πρηχτης..
Βασικά δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολική, αλλά η συμπεριφορά σου είναι creepy κι αρχίζει κι αγγίζει το stalking. Είσαι 22 κι έχεις αυτά τα θέματα από παλιά. Αν δεν καταφέρνεις με τίποτα να τα ξεπεράσεις μόνος σου, καιρός να δεις ψυχολόγο, διότι οδεύεις προς πολύ αφύσικες συμπεριφορές.
Στη θέση της κοπέλας θα είχα αρχίσει να φρικάρω. Δεν είναι αστείο από κάποιο σημείο και μετά, αρχίζει και αγγίζει την παρενόχληση.
Τι τι να κάνεις;; δεν σου μένει κάτι να κάνεις! Σου είπε η ίδια δεν θέλει άλλο.....Δεν μπορούμε να στη φέρουμε εμείς πίσω ούτε εσύ να τη φέρεις.
Πρέπει να σεβαστείς την απόφαση της και να πάψεις να ασχολείσαι μαζί της....ξεπέρασε την μην κοιτάς ούτε ινστα ούτε τίποτα.......
Και σιγά πια!!!!! Πάω στοίχημα ότι αν εκείνη σε κυνηγούσε .....εσύ πρώτος θα την εφτηνες......έχεις εξιδανίκευσει μια γκόμενά που δεν σε θέλει και που δεν την έχεις ζήσει και καθόλου
Ή ζωή συνεχίζεται πήγαινε παρακάτω.....
Εγώ δεν λέω τίποτα. Βαρέθηκα :)
καλυτερα βρε γιαννη.
αφου δεν μπορεις να παψεις να ασχολεισαι μονος σου, ισως ο αποκλεισμος σε βοηθησει να ηρεμησεις.
οσο χωνεσαι στα σοσιαλ της, τοσο περισσοτερο κολλας.
αν σου φευγει ο πονος, μιλα εδω οσο θες. οποιος βαρεθει , ας μην διαβαζει.
αλλα μην ασχολεισαι λαιβ με εκεινην, οπως σου ειπαν ηδη, εχεις ξεπερασει τα επιτρεπτα ορια.
η κοπελα ειναι ξεκαθαρη. δεν υπαρχουν πλεον οι αμφιβολιες που ειχες αρχικα για την συμπεριφορα της αν θελει η δεν θελει. ΔΕΝ θελει.
Θα κανω πράγματα να ξεχάστω δεν πάει άλλο εντάξει...
Κάτι άκυρο αλλά το έχω ανάγκη, κάποιες είχε αναφέρει να πάρω βιβλίο να διαβάσω που θα βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο στο να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου.. πως τα ζητάω αυτά στα βιβλιοπωλεία;
Όλο σκέφτομαι ότι θα γυρίσω στο σπίτι μου τώρα για Χριστούγεννα στην οικογένεια μου και θα την σκέφτομαι συνέχεια και ότι μπορεί να κάνει κάτι με άλλον και με πιάνει τρέμουλο..
δεν θέλω να της στείλω ρε γαμωτο γιατί ενώ θέλω να πάω παρακάτω και να χαλαρώσω από όλο αυτό γίνομαι έτσι σκατα και την σκέφτομαι συνέχεια
Ρε παιδιά οκ το έχω παρατραβηξει, έχει περάσει καιρος από τότε που της μιλησα τελευταία φορά πριν 3 εβδομάδες .
Συνέχεια την σκέφτομαι την βλέπω μπροστά μου , στην σχολή παντού.. δεν μιλάμε όμως.
Παρακολουθώ συνέχεια το Instagram της ποιος είναι κοινός τόπος σκέφτομαι αν τον γνώρισε μήπως έκαναν κάτι μαζι, έξω , στο κρεβάτι.
Τι τρέλα είναι αυτή που έχω;
Κάνω συνέχεια πράγματα βγαίνω έξω πάω για ποτό........