Results 76 to 90 of 161
-
15-11-2019, 22:55 #76
- 15-11-2019, 23:03 #77
Ε, άμα λες ότι αν δεν κάτσει η φάση δεν θα μπορείς ούτε σχολή να παρακολουθήσεις ούτε τίποτα, φαίνεται ότι πέφτεις με τα μούτρα και ασυναίσθητα τον πνίγεις τον άλλον. Μπορείς εσύ να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη;
Δεν ξέρω, θα δείξει.
16-11-2019, 15:24 #78Miliva21GuestΚαι εγώ στο οχι την κόβω...βασικά νομίζω πως ήδη προσπαθεί να αραιωσει
.....έπεσες πάνω της με τα μούτρα ενθουσιάστηκες αλλά εκείνη μπορεί να ήταν ντεμί....σε φάση πάμε και θα δούμε
17-11-2019, 00:57 #79
Παιδιά δεν αντέχω άλλο την θέλω πολύ τι να κανωωω
17-11-2019, 03:09 #80
Αυτή γυρνάει αύριο.. έχω στο μυαλό μου να της αφησω ένα χαρτί κάτω από το σπίτι της.... βλακεία ;
Μαρία το ξέρω δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, αυτό που εσύ αντικρίζεις αυτή την στιγμή, ίσως το θεωρήσεις παιδιαριστικο, ίσως έχεις νευριάσει , πολύ πιθανό να σου φανεί αδιάφορο, πολύ πιθανό να νιώσεις μια πίεση μέσα σου. Αλλά ήθελα πολύ να το κάνω, σε παρακαλώ όποτε θέλεις να μιλήσουμε και νιώθεις καλά μέσα σου και έχεις χαλαρώσει στείλε μου μήνυμα ξέρεις που να με βρεις . Η μπορει και όχι, αλλά μην με αφήσεις έτσι , ίσως γνωριζόμαστε λίγο καιρό αλλά έχω πράγματα να σου πω
Γιάννης
17-11-2019, 03:36 #81
γραψε και αυτο....
Πολλές φορές στα όρια
τσ' απελπισίας φτάνω,
σε θέλω κι όμως δε μπορώ
δικια μου να σε κάνω.
17-11-2019, 03:40 #82
17-11-2019, 03:42 #83
17-11-2019, 09:23 #84
Εγώ στη θέση της κοπελιάς θα σκεφτόμουν "Κοίτα με ένα μαλάκα που μπλέξαμε, του μιλάω και δεν καταλαβαίνει τίποτα" και θα σου έκοβα και την καλημέρα και θα ειδοποιούσα κι όλες τις φίλες μου μη τυχόν και μπλέξουν. Οπότε θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Τώρα δεν είμαι και η κοπέλα, αλλά αφού σου είπε να μην επικοινωνήσεις κι εσύ πάλι πας έμμεσα να το κάνεις, τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις;
Γιάννη εγώ δεν είμαι τόσο παλιά στο site, αλλά βλέπω ότι από τότε που ακόμα ήσουν μαθητής ανα διαστήματα ανοίγεις θέματα με το ίδιο λίγο-πολύ μοτίβο. Πέφτεις αμέσως με τα μούτρα σε μία κοπέλα και στο τέλος μένεις μπουκάλα. Δεν μπορεί τώρα που κοντεύεις να τελειώσεις την σχολή να έχεις την ίδια συμπεριφορά που είχες πριν χρόνια και να μην έχεις εντοπίσει γιατί συμβαίνει αυτό! Το θέμα είναι τα "παθήματα" να μας γίνονται και μαθήματα. Τι σου συμβαίνει γενικά στη ζωή σου; Χαμηλή αυτοπεποίθηση; Ελάχιστες παρέες; Άσχημα παιδικά βιώματα; Το έχεις ψάξει; Εντάξει, δεν θα φτάσουμε και στο άλλο άκρο να βγάζουμε προβληματικό όποιον είναι πιο ευαίσθητος, αλλά όχι και να κάνεις έτσι για γνωριμία ενός μήνα!
17-11-2019, 10:16 #85george1520GuestΗ απελπισία δεν είναι ένδειξη ρομαντισμού... Και φίλε αυτό δείχνεις. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει δίπλα του ένα απελπισμένο άνθρωπο.. Ρίχνεις την αξία σου στα μάτια της.. Σου ζητάει χρόνο και πιέζεις.. Αν το τόσο απλό δεν μπορείς να το κάνεις τότε το πιο περίπλοκο που ήταν και η αιτία που χωρισατε γιατί να το κάνεις;
Θα πρέπει να δουλέψεις με την αυτοπεποίθηση σου.. Αυτό βασανίζει εσένα και πιέζει τους άλλους. Σιγά σιγά θα μπορέσεις να βλέπεις τον άλλο όπως ακριβώς είναι χωρίς να τον κάνεις Θεό σου.. Χαλάρωσε φίλε.. Για να μπορέσεις να ζήσεις ότι σου έρχεται. Χαλάρωσε
17-11-2019, 11:14 #86
Πω πω μη κάνεις τίποτα τέτοιο.
17-11-2019, 11:53 #87
αυτο δεν ειναι απλη πιεση, ειναι απελπισια.
δεν θα ερθει καμια απο λυπηση.
αυτα που κανεις προκαλουν λυπηση και οχι επιθυμια.
οταν το παρακανεις, προκαλουν και θυμο, γιατι δεν σεβεσαι το απλο πραγμα που σου ειπε τοσες φορες. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ , κι εσυ εισαι συνεχεια εκει, σαν να μην ακουσες τιποτε, σαν να μην καταλαβαινεις τι σου λενε, να της υπενθυμιζεις οτι τρελαινεσαι απο απελπισια.
γιαννη, ο,τι κι αν κανεις προς αυτην την κατευθυνση που μας λες, την διωχνει πιο μακρια. αληθεια σου λεω, πιστεψε με.
αν επιμεινεις, μονο απο αυτοκαταστροφικοτητα δικαιολογειται.
προφανως εχεις τοσο κακη ιδεα για τον εαυτο σου, που χαλας μονος σου τις σχεσεις σου γιατι νομιζεις οτι δεν σου αξιζουν.
πρεπει να ηρεμησεις και να μην ασχοληθεις.
17-11-2019, 17:58 #88
Φίλε Γιάννη το τερμάτισες τελείως βλέπω! Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκοψεις εσύ από αυτή; να πιάσεις το κινητό σου, να σβήσεις το νούμερο της, και να εξαφανιστείς; είναι χαμένο το παιχνίδι φίλε μου. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να γυρίσει θα τα έκανες πάλι μαντάρα και φαινεται γιατί αντί να χαλαρώνεις έχεις τσιτωσει πιο πολύ. Εγώ δεν θα σου πω γιατί τσιτωνεις αφου σου είπε ότι θέλει χρονο(και δεν το σεβάστηκες από την αρχή) αλλά γιατι δεν εξαφανίζεσαι να αραξεις, να σκεφτείς αυτά που λες, να κάνεις κάτι άλλο για το μυαλό σου το οποίο έχει κολλήσει. Δεν είναι κακό να κολλήσει, σε όλους μας έχει κολλήσει κάποια στιγμή αλλά δεν πρέπει να το καταλάβεις; υπάρχει θέμα, δεν το βλέπεις;
Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!
17-11-2019, 18:58 #89Miliva21GuestΠρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί εδώ τα παιδιά μια χαρά σου τα λένε.....εύστοχα και to the point που λέμε.....
Είναι χαμένο παιχνίδι....Εσύ καψουρευτηκες αυτή ήταν επιφυλακτική για αρχή...Τώρα έπεσες πάνω της.....δείχνεις απελπισία δεν το καταλαβαίνεις; άλλο να είσαι ευαίσθητος και να δείχνεις συναισθήματα και άλλο αυτό.....έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου τις συνήθειες σου....τις υποχρεώσεις σου και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από μια τύπισσα που στη τελική ένα μήνα νταβαριζεστε
Και αυτό φαίνεται και θα τη διώξει ακόμα πιο μακριά στο υπογράφω....αν έχεις ίσως μια μικρή ευκαιρία να τη φέρεις θα ήταν να αδιαφορήσεις τελείως Αλλά με το να τις δηλώνεις κάνα και κανα τα συναισθήματα σου αυτό θα τη σπρώξει μακριά μέχρι να πεις κύμινο....
Φίλε θεματοθετη πρέπει να βρεις τι συμβαίνει με σένα στον ψυχισμό σου και απελπίζεσαι τόσο εύκολα όσο γρηγορότερα το δεις τόσο καλύτερα
17-11-2019, 19:13 #90