Θέλει χρόνο γιατί την πιέζω η δεν ξέρει τι θέλει; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 161
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Κάτσε ρε Γιάννη, τι ακριβώς είχατε στον ένα μήνα και το έχεις δέσει κόμπο; Σε φάση διερευνητική είσαστε ακόμα. Είδε κάποια πράγματα που την ξενέρωσαν, ζήτησε χρόνο και χώρο, αν υπάρχουν κάποιες ελπίδες να γυρίσει θα είναι με το να σεβαστείς αυτό που σου ζήτησε. Προσωπικά δεν το θεωρώ και καλό σημάδι να ξενερώσει ο άλλος στον ένα μήνα και ένα δεύτερο φάουλ είναι που ήδη δεν σεβάστηκες τι σου ζήτησε. Τώρα αν δείξεις μία σταθερότητα όντως, μακάρι να την κερδίσεις. Καλή αρχή δεν το λες πάντως όλο αυτό.
    Δεν λέω ότι είχαμε κάτι στοκ έναν μήνα γνωριμίας, δηλαδή σε ολο αυτά που έγιναν δεν πιστεύεις και εσύ ότι μπορώ να αλλάξω κάποια πράγματα ; Και να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι ;

Senior Member
    Ε, άμα λες ότι αν δεν κάτσει η φάση δεν θα μπορείς ούτε σχολή να παρακολουθήσεις ούτε τίποτα, φαίνεται ότι πέφτεις με τα μούτρα και ασυναίσθητα τον πνίγεις τον άλλον. Μπορείς εσύ να αλλάξεις από τη μία μέρα στην άλλη;
    Δεν ξέρω, θα δείξει.

Miliva21
    Guest
    Και εγώ στο οχι την κόβω...βασικά νομίζω πως ήδη προσπαθεί να αραιωσει
    .....έπεσες πάνω της με τα μούτρα ενθουσιάστηκες αλλά εκείνη μπορεί να ήταν ντεμί....σε φάση πάμε και θα δούμε

Senior Member
    Παιδιά δεν αντέχω άλλο την θέλω πολύ τι να κανωωω

Senior Member
    Αυτή γυρνάει αύριο.. έχω στο μυαλό μου να της αφησω ένα χαρτί κάτω από το σπίτι της.... βλακεία ;

Μαρία το ξέρω δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, αυτό που εσύ αντικρίζεις αυτή την στιγμή, ίσως το θεωρήσεις παιδιαριστικο, ίσως έχεις νευριάσει , πολύ πιθανό να σου φανεί αδιάφορο, πολύ πιθανό να νιώσεις μια πίεση μέσα σου. Αλλά ήθελα πολύ να το κάνω, σε παρακαλώ όποτε θέλεις να μιλήσουμε και νιώθεις καλά μέσα σου και έχεις χαλαρώσει στείλε μου μήνυμα ξέρεις που να με βρεις . Η μπορει και όχι, αλλά μην με αφήσεις έτσι , ίσως γνωριζόμαστε λίγο καιρό αλλά έχω πράγματα να σου πω
    Γιάννης

Senior Member
    γραψε και αυτο....

Πολλές φορές στα όρια
    τσ' απελπισίας φτάνω,
    σε θέλω κι όμως δε μπορώ
    δικια μου να σε κάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    γραψε και αυτο....

Πολλές φορές στα όρια
    τσ' απελπισίας φτάνω,
    σε θέλω κι όμως δε μπορώ
    δικια μου να σε κάνω.
    Να το εκλαβω ως ειρωνία ; :/

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Να το εκλαβω ως ειρωνία ; :/
    οχι ρε συ.....!!!!!! μαντιναδα ειναι xD

Senior Member
    Εγώ στη θέση της κοπελιάς θα σκεφτόμουν "Κοίτα με ένα μαλάκα που μπλέξαμε, του μιλάω και δεν καταλαβαίνει τίποτα" και θα σου έκοβα και την καλημέρα και θα ειδοποιούσα κι όλες τις φίλες μου μη τυχόν και μπλέξουν. Οπότε θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Τώρα δεν είμαι και η κοπέλα, αλλά αφού σου είπε να μην επικοινωνήσεις κι εσύ πάλι πας έμμεσα να το κάνεις, τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις;

Γιάννη εγώ δεν είμαι τόσο παλιά στο site, αλλά βλέπω ότι από τότε που ακόμα ήσουν μαθητής ανα διαστήματα ανοίγεις θέματα με το ίδιο λίγο-πολύ μοτίβο. Πέφτεις αμέσως με τα μούτρα σε μία κοπέλα και στο τέλος μένεις μπουκάλα. Δεν μπορεί τώρα που κοντεύεις να τελειώσεις την σχολή να έχεις την ίδια συμπεριφορά που είχες πριν χρόνια και να μην έχεις εντοπίσει γιατί συμβαίνει αυτό! Το θέμα είναι τα "παθήματα" να μας γίνονται και μαθήματα. Τι σου συμβαίνει γενικά στη ζωή σου; Χαμηλή αυτοπεποίθηση; Ελάχιστες παρέες; Άσχημα παιδικά βιώματα; Το έχεις ψάξει; Εντάξει, δεν θα φτάσουμε και στο άλλο άκρο να βγάζουμε προβληματικό όποιον είναι πιο ευαίσθητος, αλλά όχι και να κάνεις έτσι για γνωριμία ενός μήνα!

george1520
    Guest
    Η απελπισία δεν είναι ένδειξη ρομαντισμού... Και φίλε αυτό δείχνεις. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει δίπλα του ένα απελπισμένο άνθρωπο.. Ρίχνεις την αξία σου στα μάτια της.. Σου ζητάει χρόνο και πιέζεις.. Αν το τόσο απλό δεν μπορείς να το κάνεις τότε το πιο περίπλοκο που ήταν και η αιτία που χωρισατε γιατί να το κάνεις;
    Θα πρέπει να δουλέψεις με την αυτοπεποίθηση σου.. Αυτό βασανίζει εσένα και πιέζει τους άλλους. Σιγά σιγά θα μπορέσεις να βλέπεις τον άλλο όπως ακριβώς είναι χωρίς να τον κάνεις Θεό σου.. Χαλάρωσε φίλε.. Για να μπορέσεις να ζήσεις ότι σου έρχεται. Χαλάρωσε

Senior Member
    Πω πω μη κάνεις τίποτα τέτοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Αυτή γυρνάει αύριο.. έχω στο μυαλό μου να της αφησω ένα χαρτί κάτω από το σπίτι της.... βλακεία ;

Μαρία το ξέρω δεν είναι σωστό αυτό που κάνω, αυτό που εσύ αντικρίζεις αυτή την στιγμή, ίσως το θεωρήσεις παιδιαριστικο, ίσως έχεις νευριάσει , πολύ πιθανό να σου φανεί αδιάφορο, πολύ πιθανό να νιώσεις μια πίεση μέσα σου. Αλλά ήθελα πολύ να το κάνω, σε παρακαλώ όποτε θέλεις να μιλήσουμε και νιώθεις καλά μέσα σου και έχεις χαλαρώσει στείλε μου μήνυμα ξέρεις που να με βρεις . Η μπορει και όχι, αλλά μην με αφήσεις έτσι , ίσως γνωριζόμαστε λίγο καιρό αλλά έχω πράγματα να σου πω
    Γιάννης
    αυτο δεν ειναι απλη πιεση, ειναι απελπισια.
    δεν θα ερθει καμια απο λυπηση.
    αυτα που κανεις προκαλουν λυπηση και οχι επιθυμια.

οταν το παρακανεις, προκαλουν και θυμο, γιατι δεν σεβεσαι το απλο πραγμα που σου ειπε τοσες φορες. ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ , κι εσυ εισαι συνεχεια εκει, σαν να μην ακουσες τιποτε, σαν να μην καταλαβαινεις τι σου λενε, να της υπενθυμιζεις οτι τρελαινεσαι απο απελπισια.
    γιαννη, ο,τι κι αν κανεις προς αυτην την κατευθυνση που μας λες, την διωχνει πιο μακρια. αληθεια σου λεω, πιστεψε με.
    αν επιμεινεις, μονο απο αυτοκαταστροφικοτητα δικαιολογειται.
    προφανως εχεις τοσο κακη ιδεα για τον εαυτο σου, που χαλας μονος σου τις σχεσεις σου γιατι νομιζεις οτι δεν σου αξιζουν.

πρεπει να ηρεμησεις και να μην ασχοληθεις.

Senior Member
    Φίλε Γιάννη το τερμάτισες τελείως βλέπω! Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκοψεις εσύ από αυτή; να πιάσεις το κινητό σου, να σβήσεις το νούμερο της, και να εξαφανιστείς; είναι χαμένο το παιχνίδι φίλε μου. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να γυρίσει θα τα έκανες πάλι μαντάρα και φαινεται γιατί αντί να χαλαρώνεις έχεις τσιτωσει πιο πολύ. Εγώ δεν θα σου πω γιατί τσιτωνεις αφου σου είπε ότι θέλει χρονο(και δεν το σεβάστηκες από την αρχή) αλλά γιατι δεν εξαφανίζεσαι να αραξεις, να σκεφτείς αυτά που λες, να κάνεις κάτι άλλο για το μυαλό σου το οποίο έχει κολλήσει. Δεν είναι κακό να κολλήσει, σε όλους μας έχει κολλήσει κάποια στιγμή αλλά δεν πρέπει να το καταλάβεις; υπάρχει θέμα, δεν το βλέπεις;
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Miliva21
    Guest
    Πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί εδώ τα παιδιά μια χαρά σου τα λένε.....εύστοχα και to the point που λέμε.....

Είναι χαμένο παιχνίδι....Εσύ καψουρευτηκες αυτή ήταν επιφυλακτική για αρχή...Τώρα έπεσες πάνω της.....δείχνεις απελπισία δεν το καταλαβαίνεις; άλλο να είσαι ευαίσθητος και να δείχνεις συναισθήματα και άλλο αυτό.....έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου τις συνήθειες σου....τις υποχρεώσεις σου και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από μια τύπισσα που στη τελική ένα μήνα νταβαριζεστε

Και αυτό φαίνεται και θα τη διώξει ακόμα πιο μακριά στο υπογράφω....αν έχεις ίσως μια μικρή ευκαιρία να τη φέρεις θα ήταν να αδιαφορήσεις τελείως Αλλά με το να τις δηλώνεις κάνα και κανα τα συναισθήματα σου αυτό θα τη σπρώξει μακριά μέχρι να πεις κύμινο....

Φίλε θεματοθετη πρέπει να βρεις τι συμβαίνει με σένα στον ψυχισμό σου και απελπίζεσαι τόσο εύκολα όσο γρηγορότερα το δεις τόσο καλύτερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Πρέπει να είσαι χαρούμενος γιατί εδώ τα παιδιά μια χαρά σου τα λένε.....εύστοχα και to the point που λέμε.....

Είναι χαμένο παιχνίδι....Εσύ καψουρευτηκες αυτή ήταν επιφυλακτική για αρχή...Τώρα έπεσες πάνω της.....δείχνεις απελπισία δεν το καταλαβαίνεις; άλλο να είσαι ευαίσθητος και να δείχνεις συναισθήματα και άλλο αυτό.....έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου τις συνήθειες σου....τις υποχρεώσεις σου και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από μια τύπισσα που στη τελική ένα μήνα νταβαριζεστε

Και αυτό φαίνεται και θα τη διώξει ακόμα πιο μακριά στο υπογράφω....αν έχεις ίσως μια μικρή ευκαιρία να τη φέρεις θα ήταν να αδιαφορήσεις τελείως Αλλά με το να τις δηλώνεις κάνα και κανα τα συναισθήματα σου αυτό θα τη σπρώξει μακριά μέχρι να πεις κύμινο....

Φίλε θεματοθετη πρέπει να βρεις τι συμβαίνει με σένα στον ψυχισμό σου και απελπίζεσαι τόσο εύκολα όσο γρηγορότερα το δεις τόσο καλύτερα

αυτο ειναι το θεμα με εμενα, δεν ξερω τι κανω και φταιει και ειμαι συνεχεια ετσι, με τα μουτρα κατω, απελπισμενος χωρις καμια αξιοπρεπεια πανω μου τιποτα απολυτως ολα αρνητικα

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast