Έλα βρε ....τέτοια εννοούσες χαχα
Καλά αυτά βγαίνουν και αυθόρμητα τα πιο πολλά πράγματα άμα σου αρέσει κάποιος
Εγώ νόμιζα ότι λέγαμε για πιο hardcore καταστάσεις...παιχνίδια μυαλού και στρατηγικές πιο ψαγμένες ξέρω γω.;;;
Printable View
Θα πέσεις πάνω του και μετά θα πεις "συγγνώμη ήταν τυχαίο!" χαχαχα
συγγνώμη κορίτσια καλά τα λέτε, αλλά αυτό μου ρθε στο νου!
εγώ πάλι πιστεύω πως άμα μια γυναίκα δεν το χει με αυτά, μπορεί εύκολα να γίνει γελοία οπότε καλύτερα να μην τα προσπαθήσει. Η καθεμιά μας έχει τον τρόπο της, σε άλλη αυτές οι κινήσεις που περιέγραψε η Σονια βγαίνουν φυσικές , άλλη το χει πιο εύκολο με τις ατάκες και τα παιχνίδια του μυαλού.... γενικά όταν σου αρέσει κάποιος είναι δύσκολο να το κρύψεις οπότε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο του το περνάς το μνμ τελικά... εκτός κι αν ο άλλος είναι εντελώς ντουβάρι οπότε αστον καλύτερα.
Όχι, δεν είναι μόνο αυτά, Σάφως και ναι, παίζουν και πιο περίπλοκα πράγματα, αλλά συνήθως δεν πάνε μονομπλόκ, έχει να κάνει με τον τρόπο επικοινωνίας που έχεις αναπτύξει με τον άλλον, το πως μιλάτε, σε τι φάση είναι και είσαι κτλ. Συνήθως η καθεμια μας μπορεί να κατεβάσει 2-3 Μακιαβελικά σχέδια στο πι και φι αν έχει λίγο πείρα και φαντασία, αλλά είναι εξατομικευμένα και αυθόρμητα και δύσκολο να τα αποτυπώσεις σε ένα φόρουμ έτσι κι αλλιώς : )
Βάζεις όλη σου τη δύναμη όμως να τον λιώσεις ενώ πέφτεις πάνω του οχι αστεία!!!!!!!
Το έχω κάνει αυτό πολύ μικρή (εφηβεία) αλλά πιο πολύ για τρολ και για να του τραβήξω τη προσοχή.....( Τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν πολύ άσχημο και ενοχλητικο για αυτόν ......)
Στο Δημοτικό πάντως μου άρεσε ένας συμμαθητής μου και μια φορά θυμάμαι μου είχε κάνει πάρτυ έκπληξη η τάξη....Για γενέθλια ....όλοι μου έγραψαν κάτι εκτός από αυτον! Πήγα και του έριξα τη πορτοκάλαδα πάνω του.....για μα του δείξω εγώ.....Χαχαχα
Ούτε 9 χρονών δεν θα ήμουν
Δίκιο έχεις για αυτά που λες καθένας έχει τον τρόπο του και όταν συνήθως ενδιαφέρεσαι για κάποιον φαίνεται.....το θέμα είναι να είναι και αμοιβαίο γτ αλλιώς χυλοπιτουλα
Επιμένω ότι όταν το πας για κάτι σεξουαλικό και υπάρχει ήδη μία έλξη, μια βάση, αν του κουνηθείς και λίγο που λένε, σπάνια άντρας να μην τσιμπήσει.
Εγώ θα τον είχα ήδη βγάλει έξω για ποτό πάντως. Τι όλο έξοδοι μαζί με συναδέλφους κι αηδίες;
Προφανώς δεν είναι σίγουρη ότι άλλος την θέλει και δεν ρισκάρει..
Τα σενάρια που παίζουν.. Θεωρεί τον εαυτό της ότι δεν αξίζει να έχει σχέση με τον συγκεκριμένο γιαυτό λέει ότι τον θέλει μόνο για σένα. Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω.
Νομίζει ότι τον θέλει αλλά στην ουσία θέλει να τον πάρει πρώτη για να νικήσει τις "άλλες".
Στην ουσία θέλει σχέση και δεν της αρέσει η ιδέα "μόνο σεξ"..
Εμμ αυτα
Εμάς πάλι στο δημοτικό επειδή κάποιοι στην παρέα είχαν μεγαλύτερα αδέρφια, μας είχαν ξυπνήσει από νωρίς, θυμάμαι παίζαμε μια εποχή συνεχώς μπουκάλα και θυμάμαι προσπαθούσα να κάθομαι απέναντι από έναν που μου άρεσε τότε. ΧαΧαΧα.
6η δημοτικού ειχαμε μαζευτεί στο τέλος ενός πάρτύ κι είχαμε βάλει και βλέπαμε τσόντες θυμάμαι και μπαίνει η γιαγιά του εορταζόμενου στο δωμάτιο και το γύρισε ο φίλος μας σε ένα ελεεινό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Μαστοράκης και φωνάζαμε όλοι μαζί σα βλαμμένα "Σουυυυύπερ Μπιιιίνγκο" . Έφευγε η γιαγιά, τσόντα εμείς, ερχόταν να δει τι κάνουμε, Σούπερ Μπίνγκο σαν βλαμμένα.... Τι εποχές....
Συμφωνώ με το συμπέρασμα. Οτι μάλλον δεν θέλει μόνο σεξ. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ ως τρίτη βασιζόμενη στο ότι όταν θες μόνο σεξ από τον αλλον, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν σε θέλει γενικά, αν θέλει σεξ μαζί σου σε νοιάζει μόνο...και σε αυτό δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μην θέλει.
Α εγώ στο νηπιαγωγείο είχα αρραβωνιαστεί. Αυτός δύο χρόνια μεγαλύτερος. Πήγαμε και το ανακοινώσαμε περιχαρείς στους γονείς του και στους δικούς μου και συμφωνήσαμε ότι οκ, εντάξει αρραβωνιαστήκαμε αλλά θα περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να παντρευτούμε, δεν θα βιαστούμε. Η πεθερά μου ξίνισε την μούρη της αμέσως. Θεωρητικά είμαι ακόμα αρραβωνιασμένη με αυτόν, δεν θυμάμαι να το διαλύσαμε ποτέ.
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να γελούσαν για μέρες!
Ελισάβετ, θεϊκό, εδώ το διαβάζω και γελάω εγώ που δεν ήμουν και μπροστά. Σκέψου οι γονείς!
Και τι πάει να πει δεν είναι σίγουρη;;;
Δλδ τι θέλει γραπτή εγγύηση από τον άλλον;;;;
Δεν γίνονται αυτά......
Όταν σου αρέσει κάποιος θες να βρίσκεσαι κοντά του........Πας κάθεσαι δίπλα του.....του πιάνεις τη κουβέντα.....του κάνεις κάνα γελακι τιναζεις και το μαλλακι που λέει ο λόγος και ολα καλά ....
Όσο λιγότερο σ αρεσει και οσο λιγότερο το σκέφτεσαι τόσο πιο εύκολο είναι
Ας το κάνει.....! Εξάλλου όπως είπαν και οι κοπέλες ούτε και εγώ ξέρω κάποιον που θα έλεγε οχι......
Για να θέλει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από εκεινον όπως λέτε σημαίνει ή ότι τον γουστάρει και δεν είναι εκείνη μόνο του σεξ αλλα θέλει σχέση καταβαθος
Ή ότι απλά θέλει να τη γούσταρει ο τύπος γιατί την ανανεώνει.....εξάλλου είπε ότι εκείνης αρχικά δεν της άρεσε Αλλά αυτός ήταν παιχνιδιάρης μαζί της.....Τελικά όμως είπε ότι είναι παιχνιδιάρης με όλες....άρα τίθεται και θέμα εγωισμού αν δεν παίζει κάτι άλλο
εχω αλλο ενα σεναριο.
την χαλαει τοσο ΠΟΛΥ η απορριψη, πιθανως λογω παρελθοντος, η δεν ξερω για ποιον λογο, που οντως διαλεξε καποιον που δεν της πολυαρεσει και δεν θελει και πολλα πολλα, ακριβως για να μειωθουν οι πιθανοτητες να φαει χιλοπιτα κι αν φαει, να την αντεξει.
ακομα και μ αυτον ομως, δισταζει να ρισκαρει, γιατι δεν αντεχει την απορριψη ουτε καν απο ανδρα που δεν γουσταρει..
ουτε κι εγω ξερω κανεναν ελευθερο που θα ελεγε οχι σε μερικες ξεπετες, χωρις συνεχεια.
Ίσως να είναι επιφυλακτική παραπανω επειδή ο τύπος είναι από τη δουλειά της
Και σε περίπτωση που κάνει κίνηση και φάει χυλόπιτα τότε θα εκτεθεί και στις άλλες του γραφείου (που κουτσομπολευουν κιόλας).....Και μετά φοβάται ότι θα τη κοροϊδεύουν και πως θα το παίζει μοιραία στη δουλειά και πως θα φτιάξει το ιματζ στο κόσμο εκεί;;;;;
Μπορεί όντως να εννοει ότι θέλει μόνο σεξ,.........
Μπορεί απλά να θέλει να του τραβήξει τη προσοχή και να τον κάνει να ενδιαφέρεται και να την κηνυγαει ΕΚΕΙΝΟΣ στη δουλειά .....! Για να τον βλέπουν οι άλλες ότι τρέχει από πίσω της συνέχεια και να λένε "καλέ κοίτα να δεις αυτός τη γούσταρει και εκείνη τον φτύνει!"
Και να τους μπει απλα στο μάτι!
Γι αυτό κιόλας λέει η θεματοθετρια
" με τρόπο που να μην φανει ότι εγώ τον προκαλώ....."
"Να τον σαγηνεύσω" κτλ
Φοβάται μάλλον περισσότερο ότι αν κάνει φανερή κίνηση θα ξεφτιλίστει στη δουλειά και δεν το θέλει γιατί σκοπός της είναι να δειχτει στις συναδέλφισσες! (Και δεν τη νοιάζει για την γνώμη του τύπου και αν θα εκτεθεί σε αυτον τόσο)
ωραια τα λεμε εδω μεταξυ μας, σαν να μην μας βλεπει η ελιζα.. χαχαχαχα!
Γεια σας παιδιά, χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκινήσατε να λέτε και τα δικά σας, να γελάμε γιατί είναι του στύλ μου το χιούμορ γενικά.
Θα απαντήσω στα κύρια σχόλια που επισήμαναν κάποιοι αργότερα. Οι παρατηρήσεις κάποιων είναι αρκετά εύστοχες. Πάντως στο ζουμί, αυτός ούτε που με κοιτάει καν αν διασταυρωθούμε στο διάδρομο 2 μέρες τώρα, κοιτάει κάτω. Ακόμη και να τον ρωτήσω κάτι απλά θα απαντήσει και δεν θα ανοίξουμε κουβέντα. Και επίσης χθες που έφυγα με την "αντίζηλο" είδα ότι μιλάνε με μηνύματα και αυτή γελούσε όταν τα διάβαζε. Τι λένε δεν ξέρω, πάντως με εμένα δεν έχει προσωπικό τσατ, μόνο το ομαδικό των διδακτόρων. Άσε που άμα του μιλήσω καμιά φορά μπορεί και να τσιβδίζει λίγο λες και δεν ξέρει τι να απαντήσει. Με φοβάται, δεν θέλω εγώ να του την πέσω τόσο στη φόρα, έχει αλλού το μυαλό του. Δεν ξέρω, δεν θα το αναλύσω, πάντως δεν θα χάσω και παραπάνω χρόνο για χαμένο ματσάκι. Σιγά μην μπει γκολ με τέτοιο μπονόμπο!
μπορει να τα βρηκαν τα παιδια.
Δοκίμασες το τιναγμα των μαλλιών που πρότεινε πιο πάνω η Miliva21;;
Έρχομαι Αθήνα το σκ άρα θα στανιάρω με σωστό ελληνικό φλερτ χωρίς να ιδρώσει πολύ το αυτί μου από την προσπάθεια! Για να μην προσπάθησα παραπάνω και να είχα δεύτερες σκέψεις πιστεύω κάτι θα διασθανόμουν..Οπότε καλύτερα που δεν βούτηξα, όχι για την απόρριψη αλλά γιατί μάλλον είναι αλλού, οπότε δεν είναι ωραίο να χώνεσαι.
Λοιπόν παιδιά ξεκινάω να τα αναλύω από εκεί που τα αφήσαμε.
Προσωπικά τον τύπο δεν το θεωρώ ούτε έμπειρο ούτε λιγούρη (για κάτι που ειπώθηκε ότι τους μπερδεύω). Απλά δεν ξέρει να φλερτάρει και πολύ στο στυλ που μου αρέσει εμένα. Εδώ του μιλάω και τσιβδίζει όταν απαντάει, δεν θεωρώ έναν τέτοιο ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικά. Επίσης μπορεί να έχει και ανασφάλειες και αυτός όπως έχω κι εγώ.
Η ιστοριούλα νομίζω ότι αποτελεί κυρίως ένεση της αυτοπεποίθησής μου και του εγωισμού μου- που θα προέρθει από τον εργασιακό χώρο. Νομίζω το πως ακούω και από άλλους ότι αν και όχι εμφανίσιμος είναι καλό παιδί με κάνει να πιστεύω πως είναι άξιος κατάκτησης αν και κάτω του μετρίου εμφανισιακά. Η απόρριψη δεν νομίζω να με πείραζε δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Εδώ δεν τα βάφω μαύρα αν είναι από όμορφο, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει αν είναι από κάποιον μέτριο? απλά αν είναι να παίζει κάτι με κάποια που είμαστε στο ίδιο γραφείο θα είναι σαν να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου. Αυτό με κάνει να το ξεψειρίζω.
Για τον τρόπο πεσίματος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να την πέσω σε κάποιον εγώ στην ψύχρα. Δεν μου αρέσει, δεν με φτιάχνει και δεν είναι του στυλ μου. Δεν είναι θέμα κολλάω δεν κολλάω. Θα το κάνω πάντα πιο μαλακά ώστε να μην χάσει ο άντρας το ρόλο του κατακτητή γιατί έτσι μου αρέσει το φλερτ.
Νομίζω ο george1520 περιγράφει κάποια σημεία που όντως ισχύουν. Πρώτον όχι απλά δεν έχω ένα εμφανές σημάδι ότι ο άλλος θέλει αλλά έχω και όλο και πιο βάσιμες υποψίες ότι το στήνει το παραμύθι με την άλλη. Δεν ξέρω αν θα ήθελα σχέση με το συνάδελφο για διάφορους λόγους. Κυρίως γιατί πιστεύω πως θα ήθελα να είμαι με ένα πιο εμφανίσιμο από αυτόν. Δεν είναι κάποιος που θα σκεφτόμουν δίπλα μου ούτε για ένα φεγγάρι. Το ότι τον σκέφτομαι στο κρεβάτι μου για ένα βράδυ είναι πιο πολύ να τον πάρω εγώ πρώτη από τις άλλες ή γιατί έχει πχ την εκτίμηση των αντρών του γραφείου.
Εν κατακλείδι λοιπόν, εφόσον το ένστικτό μου - με σημαντικές ενδείξεις που είχα και από σήμερα- λέει πως παίζει κάτι με την αντίζηλο, καλώς να γίνει έτσι. Είναι πολύ καλύτερο να αφιερώσω την ενέργειά μου στο να γνωρίσω κάποιον που με ελκύει αρχικά από έξω (εμφάνιση) και μετά (χαρακτήρα) από μέσα για σεξάκι, σχέση, καψούρα ή ό,τι άλλο προκύψει που θα είναι κιόλας εκτός εργασιακού. Άρα καλύπτει όλα τα θετικά..!!
Ωραίο θέμα, είχα καιρό να μπω και σε διαβασα με πολύ ενδιαφέρον... Τελικά απλά σου τράβηξε τη προσοχή και τελικα σε ξενέρωσε :p άδοξο τελος ιστορίας.
Διάβαζα κάτι σήμερα για δεύτερες σκέψεις, δεύτερες αναγκες, δεύτερες ευκαιρίες κλπ.. Εεε κ αυτός λύση δεύτερης διαλογής είναι και πιστεύω ακράδαντα πως δεν είμαι για δεύτερα πράματα σ'αυτή τη φάση της ζωής μου... Ας κάνει ό,τι θέλει με την άλλη, με την οποία δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά.
Δ
"Δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά".. Χμμμμμ... Μάλλον εννοείς ότι είσαι καλύτερη της. Αλλά γιατί διάλεξε αυτήν?
Για ένα περίεργο λόγο θέλεις να μας "πουλήσεις" τον εαυτό σου.. Χωρίς να υπάρχει λόγος. Θες να περάσεις ότι είσαι όμορφη και άνετη.. Γιατί όμως? Η αξία σου έχει να κάνει με το τι είσαι ή με το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα?
Ασχέτως με το τι πιστεύω για εμένα δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω στο γιατί διάλεξε την άλλη. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο έγραψα ότι δεν με συγκρίνω μαζί της. Αυτός μπορεί να έκανε τη σύγκριση, δε την κάνω όμως εγώ ούτε με νοιάζει να αναλύσω την επιλογή του.
Επίσης που βρίσκεις το κακό να έχω μια κάποια αυτοπεποίθηση? Καθένας θα πρέπει να έχει σε λογικά πλαίσια, είναι και μια αυτοεκτίμηση. Αυτό δεν είναι πουλάω τον εαυτό μου αυτομάτως, είναι απλά εκτιμώ ό,τι έχω. Κι είπα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το εκτιμώ αφού το έχω συγκρίνει με το τι έχουν οι άλλοι.
Θα σου πω τι πιστεύω και αν κάνω λάθος θα ζητήσω συγνώμη.. Είσαι σε ένα φόρουμ με τόσους αγνωστους. Έχεις την δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου, να πεις ότι έχεις μέσα σου και να ακούσεις μια αντικειμενική γνώμη..
Τώρα θα σου πω.
Πιστεύω ότι δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου.. Ότι σε νοιάζει πάρα πολύ η γνώμη των άλλων για σένα.. Γιαυτό τόσο άγχος για την επέμβαση, γιαυτό και τόση επιμονή "θέλω μόνο σεξ" ενώ οοοοολα έδειχναν πως δεν θες μόνο αυτό. Ίσως να θεωρούσες ότι μέχρι εκεί αξίζεις(?). Ακόμη και το γεγονός ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου με την άλλη ή με οποιασδήποτε άλλη γυναίκα δείχνει χαμηλή αυτοπεποίθηση.
Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί διάλεξε την άλλη. Το γεγονός ότι επέλεξε αυτή δεν ρίχνει την δική σου αξία.. Έχει να κάνει με τα δικά του γούστα, με τις δικές του ανάγκες αυτή την περίοδο..
Αυτά.
Καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου, γι αυτό γράφω κι εγώ εδώ για να ακούσω γνώμες.
Λοιπόν από την αισθητική επέμβαση κατάλαβα ότι όντως δεν αγαπούσα όσο έπρεπε την εικόνα του προσώπου μου γιατί είχα εμμονή με τη μύτη. Τώρα που βλέπω παλιές εικόνες, λέω ρε συ καλή ήταν και τότε. Φυσικά όμως παρατηρώ πως τώρα που τη διόρθωσα και μου αρέσει όταν τη βλέπω με ενοχλούν οι άλλες μύτες που είναι μεγάλες. Είναι ένα θέμα που έχω με την αρμονία μάλλον. Τον εαυτό μου εσωτερικά πιστεύω ότι τον αγαπάω γιατί προσπαθώ να τον έχω καλά και ψυχικά υγιή.
Όσο για το πόσο με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Το θέμα μου ξεκινάει από το ότι δεν μου πολυαρέσει να μιλάνε για εμένα- προφανώς επειδή μεγάλωσα σε χωριό- ασχέτως από το τι λένε. Δεν θέλω να είμαι στο επίκεντρο ακόμη και κάτι καλό να πούνε. Δεν με κάνει να νιώθω άνετη. Εφόσον όμως αυτό είναι αναπόφευκτο πάμε στο πόσο με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Παλιά μπορεί να με ένοιαζε η γνώμη όλων ακόμη και των άσχετων για κάποια θέματα. Πλέον είναι πολύ οριοθετημένο στο κεφάλι μου γιατί υπάρχουν κάποια κριτήρια για το τι με νοιάζει πχ ποιος το λέει, με τι πρόθεση, για ένα θέμα που με ενοχλεί (μύτη), η ποιότητα του σχολίου, τι ιστορία-σχέση έχω με το άτομο (δλδ φίλοι, συνάδελφοι κλπ). Κατανοείς ότι εφόσον η μύτη είναι ενα θέμα που με ενοχλεί δεν θα νιώσω άνετα να με ρωτήσουν αλλά όταν ξέρω ότι είναι από ένα άτομο που ρωτάει από απλή περιέργεια γιατί θέλει να τα ξέρει όλα δεν θα νοιαστώ παραπάνω από 10-20-30' για το τι είπε.
Στο θέμα αυτής της συζήτησης που έχουμε εδώ. Από το συγκεκριμένο θέλω μόνο σεξ όχι γιατί θεωρώ πως μέχρι εκεί αξίζω αλλά γιατί μετά την αλλαγή την μύτη πιστεύω πως μου αξίζει κάποιος πιο εμφανίσιμος (και με τη μεγάλη μύτη πάλι αυτό θα πίστευα αλλά ίσως συμβιβαζόμουν με τον πιο μέτριο σε εμφάνιση). Επίσης ακόμη και το ότι θέλω να τον κατακτήσω είναι θέμα γοήτρου, δηλαδή να πάρω εγώ πρώτη κάποιον που χαίρει εκτίμησεις από τους συναδέλφους (πχ τα σχόλια ότι είναι καλό παιδί κλπ). Δεν θέλω σχέση με αυτόν γιατί θέλω σχέση με έναν πιο όμορφο δίπλα μου. Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει να λες αυτός ο άνθρωπος ταιριάζει δίπλα μου.
Τέλος είπαμε ότι ασχέτως ποια γνώμη έχω, δεν με συγκρίνω με την άλλη κοπέλα. Δεν με νοιάζει. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές λόγω εγωισμού λέμε "γιατί αυτήν και οχι εμένα" αλλά στην συγκεκριμένη ιστορία δεν με νοιάζει να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αντιθέτως βλέπω πολλά θετικά στο γεγονός ότι δεν προχωρησε η ιστορία μαζί του.
η εικονα σου θελει καποιον να μετραει εσυ τι θεσ ;
Μεγάλωσα και μένω σε χωριό.. Ξέρω πως λειτουργούν και πως σκέφτονται αλλά αυτό δεν με επηρέασε κάπου. Στο να με νοιάζει για το τι θα πει ο ένας κι άλλος.
Οσο αφορά το θέμα με την κοπέλα που λες.. Δεν το είδα μόνο στην σύγκριση που κάνεις μαζί της (αν και λες ότι δεν το κάνεις) αλλά και στον τρόπο που την περιγράφεις. Θεωρώ πως μια επέμβαση όσο καλο και να είναι το αποτέλεσμα αυτά που κουβαλάμε μέσα μας δεν φεύγουν.. Ακόμη και εσύ το λες πως κοιτάς τον άλλον στην μύτη και γενικά ασχολησε με αυτό το κομμάτι. Θεωρώ πως ακόμη δεν έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι, δεν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου γιαυτό δίνεις τόση έμφαση στο θέμα εμφάνιση.
Για να είμαι ειλικρινής, ναι το πρώτο πράγμα που θα δω σε μια γυναίκα είναι η εμφάνιση της αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει να είμαι μαζί της. Να πω αυτό που είπες εσύ.. Θα επιλέξω μια λιγότερο όμορφη αλλά να έχει ένα χαρακτήρα που θαυμαζω πάρα μια όμορφη που δεν έχει προσωπικότητα..
Αν ήθελες καθαρά το σεξ θεωρώ πως θα έκανες κίνηση. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει ένα άντρα να κάνει πρώτος το βήμα . Πόσο μάλλον όταν δεν έχει να χάσει κάτι και θέλει απλά σεξ. Η υπερβολική αναλυση και ο χρόνος που πέρασε δείχνει ότι στο μυαλό σου δεν υπήρχε μόνο το σεξ..
Πάντα κοιτούσα κάποιος να είναι εμφανίσιμος εξωτερικά. Φυσικά γούστα είναι αυτά και ο ωραίος για εμένα μπορεί να είναι χάλια για εσένα. Αλλά ο συγκεκριμένος που πιάσαμε εδώ σε γενικές συζητήσεις δεν θεωρείται εμφανίσιμος. Κι όσο τυφλός κι αν είναι ο έρωτας είπαμε κάποια στιγμή ξεστραβώνεσαι..! Οπότε σίγουρα δεν στοχεύω σε κάποιον σαν αυτόν.
Ζεις σε χωριό κι εσύ αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες. Εγώ έχω και ένα σύνδρομο της γειτονίας όπως έχω αναφέρει που άλλοτε το καταπολεμώ άλλοτε όχι.
Για την κοπέλα, παλαιότερα με προσέγγισε και κάναμε παρέα εντός και εκτός δουλειάς. Την είχα συστήσει και σε πολύ καλές μου φίλες εκτός δουλειάς. Πάντα κάτι δεν μου κολλούσε στο χαρακτήρα της κι έτσι όταν οι φίλες μου μου είπαν τη γνώμη τους απομακρύνθηκα. Μάλιστα θυμάμαι ότι είχα πει στις φίλες μου "κάτι δεν μου αρέσει σε αυτή τη συνάδελφό μου" και τότε μου είπαν την άποψή τους "πως κάνεις παρέα μαζί της? έχει κάτι κακό". Γενικά τη θεωρώ αλαζόνα και οπορτουνίστρια στη δουλειά οπότε όσο μπορώ την αποφεύγω. Μου φαίνεται τοξική. Απο κει και πέρα όμως δεν θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω κάτι από τον εαυτό μου μαζί της. Είναι ανούσιο, ακόμη κι αν έχει να κάνει με το ότι τη διάλεξε κάποιος που μου γυάλισε.
Για την επέμβαση, δεν είναι η αιτία είναι όμως μια καλή αφορμή να αρχίσουμε να εκτιμούμε παραπάνω τον εαυτό μας. Κι εγώ έτσι αποφάσισα και θέλω να την χρησιμοποιήσω. Ήδη βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες και μου αρέσει πολύ, ήδη νιώθω πιο σίγουρη να φλερτάρω με έναν που παλιά θα έλεγα "εεε σιγά μη γυρίσει να με κοιτάξει". Όσο για τη φράση που είπες, δεν είπα ότι ο πανέμορφος θα με κρατήσει αλλά σίγουρα μετράει κι αυτό για εμένα να βλέπω κάτι που μου αρέσει (όπου υπάρχει και υποκειμενικότητα εδώ φυσικά). Αλλά σε αυτόν δεν βλέπω τίποτα που να μου αρέσει στο πρόσωπο για παράδειγμα. Ακόμη και όταν μιλάει τσιβδίζει (σε εμένα τουλάχιστον).. Τον ρωτάω ξανά και ξανά "τι είπες" "τι είπες" γιατί δεν τον καταλαβαίνω.
Κινήσεις ξεκάθαρες δεν έκανα αλλά τώρα ακόμη και κουβέντα να του πιάσω δεν θα μου μιλήσει ούτε θα πει πολλά πολλά. Άρα με έχει τελειώς χεσμένη και το μυαλό του είναι αλλού.
παλι κοιτασ την εικονα σου