Τι παίζει με τον νεο συναδελφο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 148
    george1520
    Guest
    Προφανώς δεν είναι σίγουρη ότι άλλος την θέλει και δεν ρισκάρει..
    Τα σενάρια που παίζουν.. Θεωρεί τον εαυτό της ότι δεν αξίζει να έχει σχέση με τον συγκεκριμένο γιαυτό λέει ότι τον θέλει μόνο για σένα. Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω.
    Νομίζει ότι τον θέλει αλλά στην ουσία θέλει να τον πάρει πρώτη για να νικήσει τις "άλλες".
    Στην ουσία θέλει σχέση και δεν της αρέσει η ιδέα "μόνο σεξ"..

Εμμ αυτα

Senior Member
    Εμάς πάλι στο δημοτικό επειδή κάποιοι στην παρέα είχαν μεγαλύτερα αδέρφια, μας είχαν ξυπνήσει από νωρίς, θυμάμαι παίζαμε μια εποχή συνεχώς μπουκάλα και θυμάμαι προσπαθούσα να κάθομαι απέναντι από έναν που μου άρεσε τότε. ΧαΧαΧα.
    6η δημοτικού ειχαμε μαζευτεί στο τέλος ενός πάρτύ κι είχαμε βάλει και βλέπαμε τσόντες θυμάμαι και μπαίνει η γιαγιά του εορταζόμενου στο δωμάτιο και το γύρισε ο φίλος μας σε ένα ελεεινό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Μαστοράκης και φωνάζαμε όλοι μαζί σα βλαμμένα "Σουυυυύπερ Μπιιιίνγκο" . Έφευγε η γιαγιά, τσόντα εμείς, ερχόταν να δει τι κάνουμε, Σούπερ Μπίνγκο σαν βλαμμένα.... Τι εποχές....

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τα σενάρια που παίζουν.. Θεωρεί τον εαυτό της ότι δεν αξίζει να έχει σχέση με τον συγκεκριμένο γιαυτό λέει ότι τον θέλει μόνο για σένα. Εγώ προσωπικά αμφιβάλλω.
    Νομίζει ότι τον θέλει αλλά στην ουσία θέλει να τον πάρει πρώτη για να νικήσει τις "άλλες".

Εμμ αυτα
    Συμφωνώ με το συμπέρασμα. Οτι μάλλον δεν θέλει μόνο σεξ. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ ως τρίτη βασιζόμενη στο ότι όταν θες μόνο σεξ από τον αλλον, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν σε θέλει γενικά, αν θέλει σεξ μαζί σου σε νοιάζει μόνο...και σε αυτό δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μην θέλει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Συμφωνώ με το συμπέρασμα. Οτι μάλλον δεν θέλει μόνο σεξ. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ ως τρίτη βασιζόμενη στο ότι όταν θες μόνο σεξ από τον αλλον, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν σε θέλει γενικά, αν θέλει σεξ μαζί σου σε νοιάζει μόνο...και σε αυτό δεν έχω γνωρίσει άντρα που να μην θέλει.
    Ε,ναι. Μάλλον κάτι τετοιο ισχύει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εμάς πάλι στο δημοτικό επειδή κάποιοι στην παρέα είχαν μεγαλύτερα αδέρφια, μας είχαν ξυπνήσει από νωρίς, θυμάμαι παίζαμε μια εποχή συνεχώς μπουκάλα και θυμάμαι προσπαθούσα να κάθομαι απέναντι από έναν που μου άρεσε τότε. ΧαΧαΧα.
    6η δημοτικού ειχαμε μαζευτεί στο τέλος ενός πάρτύ κι είχαμε βάλει και βλέπαμε τσόντες θυμάμαι και μπαίνει η γιαγιά του εορταζόμενου στο δωμάτιο και το γύρισε ο φίλος μας σε ένα ελεεινό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Μαστοράκης και φωνάζαμε όλοι μαζί σα βλαμμένα "Σουυυυύπερ Μπιιιίνγκο" . Έφευγε η γιαγιά, τσόντα εμείς, ερχόταν να δει τι κάνουμε, Σούπερ Μπίνγκο σαν βλαμμένα.... Τι εποχές....
    Α εγώ στο νηπιαγωγείο είχα αρραβωνιαστεί. Αυτός δύο χρόνια μεγαλύτερος. Πήγαμε και το ανακοινώσαμε περιχαρείς στους γονείς του και στους δικούς μου και συμφωνήσαμε ότι οκ, εντάξει αρραβωνιαστήκαμε αλλά θα περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να παντρευτούμε, δεν θα βιαστούμε. Η πεθερά μου ξίνισε την μούρη της αμέσως. Θεωρητικά είμαι ακόμα αρραβωνιασμένη με αυτόν, δεν θυμάμαι να το διαλύσαμε ποτέ.
    Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να γελούσαν για μέρες!

Senior Member
    Ελισάβετ, θεϊκό, εδώ το διαβάζω και γελάω εγώ που δεν ήμουν και μπροστά. Σκέψου οι γονείς!

Miliva21
    Guest

Εμμ αυτα
    Και τι πάει να πει δεν είναι σίγουρη;;;
    Δλδ τι θέλει γραπτή εγγύηση από τον άλλον;;;;

Δεν γίνονται αυτά......

Όταν σου αρέσει κάποιος θες να βρίσκεσαι κοντά του........Πας κάθεσαι δίπλα του.....του πιάνεις τη κουβέντα.....του κάνεις κάνα γελακι τιναζεις και το μαλλακι που λέει ο λόγος και ολα καλά ....
    Όσο λιγότερο σ αρεσει και οσο λιγότερο το σκέφτεσαι τόσο πιο εύκολο είναι

Ας το κάνει.....! Εξάλλου όπως είπαν και οι κοπέλες ούτε και εγώ ξέρω κάποιον που θα έλεγε οχι......

Για να θέλει πιο μεγάλο ενδιαφέρον από εκεινον όπως λέτε σημαίνει ή ότι τον γουστάρει και δεν είναι εκείνη μόνο του σεξ αλλα θέλει σχέση καταβαθος

Ή ότι απλά θέλει να τη γούσταρει ο τύπος γιατί την ανανεώνει.....εξάλλου είπε ότι εκείνης αρχικά δεν της άρεσε Αλλά αυτός ήταν παιχνιδιάρης μαζί της.....Τελικά όμως είπε ότι είναι παιχνιδιάρης με όλες....άρα τίθεται και θέμα εγωισμού αν δεν παίζει κάτι άλλο

Senior Member

Εμμ αυτα
    εχω αλλο ενα σεναριο.
    την χαλαει τοσο ΠΟΛΥ η απορριψη, πιθανως λογω παρελθοντος, η δεν ξερω για ποιον λογο, που οντως διαλεξε καποιον που δεν της πολυαρεσει και δεν θελει και πολλα πολλα, ακριβως για να μειωθουν οι πιθανοτητες να φαει χιλοπιτα κι αν φαει, να την αντεξει.
    ακομα και μ αυτον ομως, δισταζει να ρισκαρει, γιατι δεν αντεχει την απορριψη ουτε καν απο ανδρα που δεν γουσταρει..

ουτε κι εγω ξερω κανεναν ελευθερο που θα ελεγε οχι σε μερικες ξεπετες, χωρις συνεχεια.

Miliva21
    Guest
    Ίσως να είναι επιφυλακτική παραπανω επειδή ο τύπος είναι από τη δουλειά της

Και σε περίπτωση που κάνει κίνηση και φάει χυλόπιτα τότε θα εκτεθεί και στις άλλες του γραφείου (που κουτσομπολευουν κιόλας).....Και μετά φοβάται ότι θα τη κοροϊδεύουν και πως θα το παίζει μοιραία στη δουλειά και πως θα φτιάξει το ιματζ στο κόσμο εκεί;;;;;

Μπορεί όντως να εννοει ότι θέλει μόνο σεξ,.........

Μπορεί απλά να θέλει να του τραβήξει τη προσοχή και να τον κάνει να ενδιαφέρεται και να την κηνυγαει ΕΚΕΙΝΟΣ στη δουλειά .....! Για να τον βλέπουν οι άλλες ότι τρέχει από πίσω της συνέχεια και να λένε "καλέ κοίτα να δεις αυτός τη γούσταρει και εκείνη τον φτύνει!"

Και να τους μπει απλα στο μάτι!

Γι αυτό κιόλας λέει η θεματοθετρια

" με τρόπο που να μην φανει ότι εγώ τον προκαλώ....."

"Να τον σαγηνεύσω" κτλ

Φοβάται μάλλον περισσότερο ότι αν κάνει φανερή κίνηση θα ξεφτιλίστει στη δουλειά και δεν το θέλει γιατί σκοπός της είναι να δειχτει στις συναδέλφισσες! (Και δεν τη νοιάζει για την γνώμη του τύπου και αν θα εκτεθεί σε αυτον τόσο)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Επιμένω ότι όταν το πας για κάτι σεξουαλικό και υπάρχει ήδη μία έλξη, μια βάση, αν του κουνηθείς και λίγο που λένε, σπάνια άντρας να μην τσιμπήσει.
    Εγώ θα τον είχα ήδη βγάλει έξω για ποτό πάντως. Τι όλο έξοδοι μαζί με συναδέλφους κι αηδίες;
    Που θα πηγαινες πρωτο ραντεβου στην Αθηνα;

Senior Member
    ωραια τα λεμε εδω μεταξυ μας, σαν να μην μας βλεπει η ελιζα.. χαχαχαχα!

Senior Member
    Γεια σας παιδιά, χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκινήσατε να λέτε και τα δικά σας, να γελάμε γιατί είναι του στύλ μου το χιούμορ γενικά.
    Θα απαντήσω στα κύρια σχόλια που επισήμαναν κάποιοι αργότερα. Οι παρατηρήσεις κάποιων είναι αρκετά εύστοχες. Πάντως στο ζουμί, αυτός ούτε που με κοιτάει καν αν διασταυρωθούμε στο διάδρομο 2 μέρες τώρα, κοιτάει κάτω. Ακόμη και να τον ρωτήσω κάτι απλά θα απαντήσει και δεν θα ανοίξουμε κουβέντα. Και επίσης χθες που έφυγα με την "αντίζηλο" είδα ότι μιλάνε με μηνύματα και αυτή γελούσε όταν τα διάβαζε. Τι λένε δεν ξέρω, πάντως με εμένα δεν έχει προσωπικό τσατ, μόνο το ομαδικό των διδακτόρων. Άσε που άμα του μιλήσω καμιά φορά μπορεί και να τσιβδίζει λίγο λες και δεν ξέρει τι να απαντήσει. Με φοβάται, δεν θέλω εγώ να του την πέσω τόσο στη φόρα, έχει αλλού το μυαλό του. Δεν ξέρω, δεν θα το αναλύσω, πάντως δεν θα χάσω και παραπάνω χρόνο για χαμένο ματσάκι. Σιγά μην μπει γκολ με τέτοιο μπονόμπο!

Senior Member
    μπορει να τα βρηκαν τα παιδια.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by little_eliza View Post
    Γεια σας παιδιά, χαίρομαι ιδιαίτερα που ξεκινήσατε να λέτε και τα δικά σας, να γελάμε γιατί είναι του στύλ μου το χιούμορ γενικά.
    Θα απαντήσω στα κύρια σχόλια που επισήμαναν κάποιοι αργότερα. Οι παρατηρήσεις κάποιων είναι αρκετά εύστοχες. Πάντως στο ζουμί, αυτός ούτε που με κοιτάει καν αν διασταυρωθούμε στο διάδρομο 2 μέρες τώρα, κοιτάει κάτω. Ακόμη και να τον ρωτήσω κάτι απλά θα απαντήσει και δεν θα ανοίξουμε κουβέντα. Και επίσης χθες που έφυγα με την "αντίζηλο" είδα ότι μιλάνε με μηνύματα και αυτή γελούσε όταν τα διάβαζε. Τι λένε δεν ξέρω, πάντως με εμένα δεν έχει προσωπικό τσατ, μόνο το ομαδικό των διδακτόρων. Άσε που άμα του μιλήσω καμιά φορά μπορεί και να τσιβδίζει λίγο λες και δεν ξέρει τι να απαντήσει. Με φοβάται, δεν θέλω εγώ να του την πέσω τόσο στη φόρα, έχει αλλού το μυαλό του. Δεν ξέρω, δεν θα το αναλύσω, πάντως δεν θα χάσω και παραπάνω χρόνο για χαμένο ματσάκι. Σιγά μην μπει γκολ με τέτοιο μπονόμπο!
    Τότε άλλαξε γήπεδο.. Ήδη παίζει μπάλα με άλλη..

george1520
    Guest
    Δοκίμασες το τιναγμα των μαλλιών που πρότεινε πιο πάνω η Miliva21;;

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast