Originally Posted by
Αβ-ω
Καλημερα σας
Ευχαριστω ξανα για τις τοποθετησεις σας.
Μου ειναι αδυνατον να γραψω αναλυτικα τα παντα μεχρι κ την λεπτομερεια που κανει τη διαφορα.
Ας πουμε πως εκανα πολλα φαλτσα αλλα βρε παιδια οταν ειπα τρομαξα οταν μου ειπε το κ το,δεν θα εαναλαβω,τι καταλαβατε,πως την εβαλα στο στοχαστρο;Τι θα πει ανακατευτηκα τι θα κανει με τους γονεις.Ερχεται κ μου λεει ,τι να κανω,μου ειπαν αυτο κι αυτο.Τι να της πω τοτε,δικοι σου ειναι κανε οτι θελεις?της ειπα ει δυνατον να τα βρει με τους γονεις της οπως κ τα βρηκε.Κι ενω οι γονεις της ειπαν το γιο μου αχρηστο κι εμας τυχαρπαστους δεν τους εκλεισα την πορτα.Ο γιος μου δεν τους ηθελε κ δεν τους θελει ακομη αλλα με το ζορι παει κ τους βλεπει κ τρωει κ μαζι τους.
Ειχε μια πολυ καλη δουλεια αλλα εφευγε 2-3 μερες το μηνα στο εξωτερικο.Κλαμα η γυναικα του.Μου ελεγε τη λυπαμαι κ τελικα εφυγε απο την εταιρια.Βρηκε αμεσα αλλη ,τωρα κ γι αυτην γκρινιαζει γιατι λειπει αρκετες ωρες.Τον ζητησαν απο τη Βουδαπεστη αλλα αυτη μου ειπε πως αν πανε εκει θα βρει καμια κουκλαρα κ θα μπλεξει.
Ε πια τι αλλο να πω.Ο γιος μου την αγαπαει τρελα,τη λυπαται,τι ,ισως σιγουρα κ τα δυο.
Γιατι δηλαδη ,ολες οι γυναικες ειναι το ιδιο?
Κ στην τελικη τι ρωτησα βρε παιδια?να διαχειριστω την αδισφορια,οχι να αναλυσουμε τις εμπειριες που ειχαμε στη μητρα της μανας μας.
Κ την αδιαφορια την αντιμετωπιζεις με αδιαφορια.Η καλοσυνη κ τα παρακαλια μονο χειροτερα κανουν τα πραγματα κ παιρνουν τα μυαλα αερα.
Τωρα πειτε παλι αυτα που ηδη ειπατε.
Σημερα μιλησα με τον ψυχιατρο μου στη Χαγη.Μου εστειλε ενα κειμενο,το οποιο μετεφρασα απο τα Ολλανδικα.
Δεν θελω να σας το στειλω αν κ το σκεφτηκα.
Πηρα τις αποφασεις μου.Εδω κ μια βδομαδα δεν επικοινωνησα με το γιο μου κ περασαν 3 βδομαδες που δεν πηρα τη νυφη μου.Αυτη σκασιλα της,ο γιος μου μας παιρνει καθε μερα κ ρωτα τι εχετε,τι συμβαινει.
Ας καταλαβουν τι συμβαινει,τερμα η επαιτια.
Θα με πειτε παλι σκληρη ,χειριστικη κ ο,τι αλλο αλλα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε.Ισως παλι εσεις να μην εχετε τοξικους ανθρωπους διπλα σας κ το ευχομαι ολοψυχα.