Originally Posted by
Ορέστης
Aυτα που βλεπω λεω. Στις τουαλετες των μπαρ τι κανουν οι γυναικες, για πες μας. Που ειναι ο Αντωνης να μας οει τι γινεται στα νησια, εκει που δεν τις ξερει κανεις. Εγω περσι στην παραλια της Ιου πετυχα παρτουζα, πεντε αγορια, ενα κοριτσι. Και το τραβουσαν και βιντεο με τα κινητα.
Πιστευω και η παρθενοπιπιτσα με την οποια βγηκα εγω ραντεβου ηθελε να κανουμε κατι στην τουαλετα του παγωτατζιδικου. Μου λεει εσυ θα ερθεις. Οχι λεω. Μπα, μου κανει, δε θελεις; Ειναι αυτο θεμα να το συζηταει καποιος και να απορει; Ηταν λες και ηθελε να παω μαζι της.
Μετα ημασταν Τεχνοπολη. Λεω παω λιγο τουαλετα. Α οχι μου κανει, εγω δε θελω να παω. Το ελεγε σα να μην της αρεσε ο χωρος. Ποιος της ειπε να παει σκεφτηκα. Δυο δυο πηγαινουν οι Κινεζοι;
Εγω μονο σε τσοντες εχω δει φασωματα σε τουαλετες. Δεν το ξερα οτι ετσι κανουν ολες. Νομιζα οτι εχω βρωμικο μυαλο. Κατηγορειτε τους αντρες για να εχουν τα καλα παιδια ενοχες, και μετα οργιαζετε με τους αλητες που δεν καταλαβαινουν απο ενοχες.
Ειναι ενα ειδος φιλτρου που επιβαλλουν οι γυναικες στην κοινωνια. Ενα τεστ σχεδιασμενο για να αποτυγχανουν οι καλοι ανθρωποι. Ετσι κι αυτα που λεγονται εδω για 27χρονους. Θα το διαβασει το καλο παιδι, θα σκεφτει η κοινωνια δεν εγκρινει, θα καταπιεσει τον εαυτο του. Θα το διαβασει κι ο μαγκας (αυτος που οραγματικα μπορει να ειναι επικινδυνος) και θα χαμογελασει αυταρεσκα. Νατο το φιλτρο που εφαρμοσατε χωρις καν να το συνειδητοποιειτε. Γιατι ειναι η φυση σας να το κανετε.