Τελικά είναι αλήθεια ότι πιο εύκολα τελειώνεις μια νορμάλ σχέση όταν το αποφασίσεις για τους λόγους σου, παρά τη νοσηρή και αρρωστημένη. Εκεί εθίζεσαι
Printable View
Τελικά είναι αλήθεια ότι πιο εύκολα τελειώνεις μια νορμάλ σχέση όταν το αποφασίσεις για τους λόγους σου, παρά τη νοσηρή και αρρωστημένη. Εκεί εθίζεσαι
Έχεις δίκιο είναι δύσκολο όταν μπαίνεις σε τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις και όχι μόνο σαν την δική σου και πολλές άλλες...
Φτάνεις σε σημείο να χάνεις και εσύ τον ίδιο σου τον ευατο και να απορείς με τις κινήσεις σου...
Να ξέρεις όμως αυτός που έχει γερές βάσεις μπορεί όσο δύσκολο και να είναι να πηγαίνει παρακάτω και να ξαναβρίσκει τον ευατο του...
Και είμαι σίγουρη ότι εσύ έχεις και θα καταφέρεις να βγεις από όλο αυτό το αρρωστημένο .
Ειλικρινά σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.... Εξάλλου δεν έχω πια ενθουσιασμό και απλό έρωτα. Είναι μια καψούρα και ένα απωθημένο να είμαστε μαζί που με κάνουν να υποφέρω. Ο υγιής έρωτας είναι αυτός που κάνει τον άνθρωπο χαρούμενο και τον πάει και ένα βήμα παραπέρα
Μην ευχαριστείς λέω αυτό που εισπράττω από τον άλλον ακομα και μέσα από τον γραπτό λόγο!
Δεν έχει πιο όμορφο συναίσθημα από τον έρωτα και τον ενθουσιασμό σε οποια ηλικία και να έρθει...πίστεψε με όμως αυτά είναι αέρας γιατί φεύγουν κάποια στιγμή ...
Η αγάπη είναι αυτή που θα μεινει και θα σου δωσει κίνητρο να ξεπερνάς τα πάντα.
Γι αυτό μην μετανοιωνεις και μην στεναχωριέσαι για κάποιον που την προσέφερες αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να την εκτιμήσει ..
Δεν χρειάζονται ούτε κακίες ούτε τίποτα ,τελειώνει κάτι ,κλαις οδύρεσαιι φωνάζεις και το αφεινεις εκεί και πας παρακάτω....
Όταν πάρεις την οριστική σου απόφαση για το τι θα κάνεις όπως και να είσαι εμείς θα είμαστε εδώ να μας πεις τα νέα σου !
Το βλέπω σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί αν όντως αυτή έχει πάει να μείνει εκεί, δε με σηκώνει το κλίμα και δε μ αρέσει
οπως σου ειπε στην αρχη οτι εχουν χωρισει απλα "αυτη" μενει ακομα στην δουλεια, ετσι σου ειπε μετα οτι "αυτη" πηγε να μεινει σπιτι του!! (εκτος αν ηταν δικα σου λογια αυτα).
η αληθεια ηταν τελικα οτι ποτε δεν ηταν χωρισμενος, αλλα ειχε παντα σχεση συν 10 ξεπετες γυρω-γυρω, και βεβαια, δεν ειναι κοινοχρηστο το σπιτι του να παει οποιος θελει να μενει εκει. εκεινος την καλεσε να μεινουν μαζι, γιατι την θελει διπλα του. ουτε στα χωρισματα ειναι, ουτε περιπου στα χωρισματα. μαλλον προς γαμο τους κοβω να πηγαινουν. οπωσδηποτε "παρελειψε" να σου πει και πολλα αλλα, οπως οτι ποτε δεν θα χωριζε αν εσυ επεμενες.. δεν θα στο εκρυβε καν αν ηξερε οτι θα το καταπιεις. οποτε δεν κολλαει το οτι "σε εμπιστευεται". σου ειπε την αληθεια επειδη δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα μιας και το καταλαβαες.
εσυ το εφαγες κι αυτο, εμεινες αν και ειχε σχεση, να περιμενεις εναν δεσμευμενο ποτε θα τον δεις, οποτε τον απηλαξες κι απο το αγχος να σου λεει ψεματα.του εδειξες οτι μια χαρα την ανεχεσαι την αληθεια... με τις αλλες κοβει επειδη τους λεει ψεματα. αν ηξερε οτι ολες ανεχονται εναν που συζει να τον βλεπουν στην χαση και στην φεξη για κανενα σεξακι οποτε τις φωναξει, θα ειχε κι αλλες μονιμες ξεπετες, δεν θα απομακρυνοταν. αλλα βλεπεις, δεν ειναι ολες διατεθιμενες να χαντακωσουν την ζωη τους.
Μου μιλάς με μεγάλη οργή και δεν καταλαβαίνω τον λόγο
Ιιιιιιιι έλα ρε ...γινονται και τέτοια;;;;;
Α καλα............
Δεν ξέρω πάντως ευτυχώς πέρα από αυτόν τον βλαμμένο δεν έπεσα σε άλλον. Σου λέω κωλοβαραγε και μόλις σκάω στα εκδοτήρια με βλέπει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.....φορουσα τακουνι και φούστα ήμουν και ψηλή και σου λέει εδώ είμαστε. Βγάζω μια ξινιλα του δίνω το εισιτήριο φορούσα τα γυαλιά ηλίου δεν έβγαλα κιχ! Πόσο μαλακας με ειρωνευοταν επίτηδες για να του απαντήσω αλλα δεν χαραμισα ούτε μια λέξη μου για πάρτη του. Και εκεί που ήθελα να του χωσω μπουφλα ήταν που μου λέει: και εμείς τη δουλειά μας κάνουμε!! Και γαβγίζε....ναι θα σου λεγα τώρα τι δουλειά κάνεις μαλακα.........
Και ήταν μεγάλος γύρω στα 35-38 .....αντε τώρα να τον έχεις και άντρα στολίδι του σπιτιού σου και να κάθεται να σταματαει οποία του αρεσει επειδή μπορεί...και να σου λέει και ότι κάνει τη δουλειά του .....
Nooooot..........
Ναι, όπως καταλαβαίνετε εγώ δε θέλω να εξωραΐσω την κατάσταση ή να μην ακούσω τη γνώμη των άλλων
Απλά είμαι από τους ανθρώπους που με τον ήρεμο τρόπο καταλαβαίνω καλύτερα
Ε εντάξει άνθρωποι είμαστε και μερικές φορές .....
Αλλα δεν υπάρχει θέμα στο είπε αυτό για να μην τρέφεις ελπίδες γιατί όσο τρέφεις ελπίδες δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις ...
Δεν πειράζει που το εξωραιζεις λογικό είναι να θες να ζήσεις το παραμύθι.....απλα άλλαξε πρίγκιπα
Πολύ ωραίο το τελευταίο....
Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα και η λέξη αρχοντοκοπανος
Δεν το ξερά πως οι μπάτσοι εχουν τετοια περαση σε σημείο δηλαδή να παίζουν με πολλές και κάποιες να το αποδέχονται σιωπηλα
Εγώ ποτέ δεν είχα κολλήματα με στολή και τέτοια που αρέσει σε κάποιες, δεν ξέρω αν ήταν περαση λόγω δουλειάς, πάντως όπως και να χει είναι πολύ ωραίος άντρας
Η συμπεριφορα σου μου φαίνεται τουλαχιστον ντροπιαστικη για το γυναικείο φυλο.Λες τον γουστάρεις και ταυτοχρονα δεχεσαι να πηγαίνει και με αλλες.Αυτοεκτιμηση μηδεν.δεν ειναι ότι ήσουν κενη συναισθημάτων και απλα σου κάλυπτε το σεξ εσυ μιλας σαν να εισαι ερωτευμένη αλλα δεχεσαι τη πολυγαμια του αληθεια τι φαση; αξιοπρέπεια δεν έχεις;Δεν ειναι ευαισθητος αυτός απλα σε εχει κάνει ψυχολογο και εισαι ενα παραπάνω σεξ γι αυτόν.Ενα σεξ μεσα στα τοσα αλλα.Πρεπει καποια στιγμή να αφυπνιστείς και να τον στείλεις στην ευχή.ολα αυτα υποτιμουν εσενα.Αυτος βρισκει και τα κάνει δυστυχώς
Βρίσκουν και τα κάνουν σε εμένα αν θα έρθει να μου κανει κάτι τετοιο θα του δείξω με το τροπο μου πως παει να παίξει με τη φωτιά. Αν θέλει να παίξει κανένα πρόβλημα, εγω για παράδειγμα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον κυνηγάω για τα επόμενα 10 χρονια στα δικαστήρια και να του πάρω κυριολεκτικά και τα σώβρακα. Όταν θα πεις σε μπάτσο εχεις αιτιολογημένη πιθανή αιτία που θες να μου ασκησεις σωματικό έλεγχο ειναι σαν να του λες πως παίζεις με τη φωτιά.
Σιγά τα αυγά κοπελιά.......
Λες και εσύ ποτέ δεν έχεις μπλέξει στη ζωή σου με κάποιον που σε κορόιδευε....ή δεν έχεις κάνει και συ ποτέ κάτι που δεν θα πρέπε .....
μπορει να έτρωγες κερατο πχ και να μην το ήξερες και να έβγαινες και χαρούμενη να το παίζεις ότι χτύπησες κελεπούρι..........
Προφανώς και η κοπέλα ήταν ερωτευμένη ή έστω ενθουσιασμένη και επειδή ήθελε να το ζήσει αυτό και ο τύπος ήξερε καλά να τη παίζει καλά....εγινε το παιχνίδι του χωρίς να το καταλάβει.....
Οι γυναίκες φταίνε στη τελική;;;;; ή αυτός που το ξεκινάει ...;; δεν σέβεται τη σχέση του και τη γυναίκα του και το παίζει γκόμενος σε όποιον θηλυκό περάσει.;;; αυτή δεν ήξερε τπτ στην αρχή.....οτι έχει ο άλλος σχέση
Αυτός έδωσε αφορμή να χωθεί τρίτο πρόσωπο στη σχέση του...
Απλά μαζευτήκατε να τα ριξετε σε άλλες γυναίκες για την απιστία που έγινε....... λες και οι άντρες είναι αγιοι..........Και η οποία γυναίκα κουνιέται και μόνο....
Σιγά....
Έχω υπάρξει τόσο ερωτευμένη μαζι του που είπα ότι από το να μην τον εχω καθόλου ας τον έχω έστω έτσι. Για την πολυγαμια του η ψυχή μου το ξέρει αν είμαι κουλ με αυτό αλλά δε μου πέφτει και λόγος να τον διαταξω να είναι μονογαμικος άπαξ και δεν είμαστε κανονικό ζευγάρι. Δεν έχεις υπάρξει καψούρα εσύ, βάζοντας σε προτεραιότητα το συναίσθημα έναντι της λογικής κάνοντας ενδεχομένως λάθη; και το ντροπιαστική συμπεριφορά για το γυναικείο φύλο είναι πολύ υπερβολικο
Εντάξει, η εμφάνιση ήταν η πρώτη εντύπωση που με έκανε να μιλήσω μαζί του, στην πορεία κόλλησα γενικότερα. Όχι προς θεού δεν έχει σημασία μόνο η εμφάνιση
Αλλα έτσι είναι...οταν γίνεται μια απιστία όλα τα ριχνουμε στις γυναίκες ....η μια γυναικα πάει να βγάλει τα νύχια της άλλης... τους αντρουληδες δεν τους πειράζετε......λες και αυτοί είναι τα αθώα και η άλλη είναι η ******* που κουνιεται.....
Για αυτό βλέπεις και εγκλήματα αντί να σκοτώνουν τους άντρες η κερατωμενες σκοτώνουν την αντιζηλη λες και ο άλλος ο μαλακας δεν το προκάλεσε...που σίγουρα δλδ κατά πάσα πιθανότητα ο κόκορας τη κυνηγάει πρώτος τη κότα
Αλλα σωστά είμαστε γυναίκες δεν μπορούμε να φερθούμε με σεβασμό η μια στην άλλη μόνο να δείχνουμε το κόμπλεξ μας και τον ανταγωνισμό μας
Κακα τα ψέματα, φταιμε και οι δύο. Φταίει κ αυτός που παίζει πολύ και στην αρχή μάλιστα που ήμουν στη διαδικασία που κολλούσα δε μου είχε πει για τη σχέση του. Και φταίω κ εγώ που δεν το σταμάτησα μετά, αλλά ίσως έχω μειωμένο καταλογισμό γιατί ήμουν στα πατώματα για εκείνον. Το ότι όμως ο άντρας που αντί να κοιτάξει να διορθώσει τα ψυχολογικά του παίζει με τις γυναίκες δε φταίει ποτέ, είναι όντως ένα διαδεδομένο αλλοθι
Φταίει αυτός κατά κύριο λόγο και μετά η κοπέλα
Γιατί αυτός ήταν νηφαλιος από συναισθήματα και μπορούσε να την ελέγξει....να τη χειραγωγήσει όπως θέλει
Ήταν και επιλογή της μετά....κατα κάποιον τρόπο ....αλλα παρασύρθηκε από το συναίσθημα........περιμενει τώρα να γίνει όπως θέλει αυτη...αλλα αυτό είναι λάθος ......
Και φταίει αυτός γιατί ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗ ΣΧΈΣΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ σου αφήνεις κάποιον άλλον να μπει....η κοπέλα δεν το ήξερε στην αρχή ότι αυτός είχε γκόμενά.....μετα της τα έλεγε....
Σε όλους έχει τύχει να είναι ερωτευμένοι και να κάνουν λάθη........ο άλλος που δεν την ήθελε γιατί την παραμυθιαζε ε;;;; και δήθεν σε εμπιστεύομαι....και νιώθω καλά μαζί σου και μπλα μπλα....
Ηρέμησε.. Κόλλησες μόνο στην μια της φράση και έγινες χείμαρρος. Αυτό που κάνει ο κύριος στο θέμα εδώ μπορεί να το κάνει κι μια γυναίκα.. Δεν έχει να κάνει με το φυλο αλλά με τον άνθρωπο.. Και όλα αυτά με τα εγκλήματα, ψάξε και θα δεις πως κι εκεί ισχύει το ίδιο.
Φυσικά και ήταν λάθος σου....αλλα ήταν περισσότερο δικό του κατά τη γνώμη μου
Στη σχέση υπάρχει ο δυνατός και ο αδύναμος.....ο δυνατός είναι αυτός που ελέγχεται και είναι κιλλερ....σκοτωνει έχοντας γνώση και χειραγωγεί χωρίς να έχει τύψεις. Ο ερωτευμένος κάνει το λάθος ότι δεν μπορεί να ξεκόψει από το συναίσθημα που θέλει....
Αν όμως εκείνος τη σεβόταν και δεν τις έδινε ελπίδες για να πιαστεί από κει....εκεινη θα το σταματούσε....
Οκ θα σου απαντήσω με το τροπο μου. Σε κάποιο θέμα ρωτάς Τι θα θέλατε αυτή τη στιγμή, εγω λοιπόν θα ήθελα καποια η οποία να ακούει ότι να ναι απο τα εσώψυχα μου να μου καλύπτει τα εμφανισιακά στάνταρ και παράλληλα να αποδέχεται αμαχητί το κέρατο
Δεν ζητάω τίποτα το ουτοπικό βλέπω πως εχω ελπίδες τελικά και ισως να μην ειναι ονειρο
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αυτός που είναι σωστός δεν φλερτάρει και δεν δημιουργεί καταστάσεις όταν είναι σε σχεση. Ούτε ανάβει φωτιές ...
Φυσικά και έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο όμως ποιος θα πούμε ότι έχει το μεγαλύτερο;
Όταν βλέπεις έναν άντρα που παίζει μια γυναικα, που τη χειρίζεται όπως εκείνος θέλει....που ξέρει ότι εκείνη τον γουστάρει και το εκμεταλλεύεται αυτο στο έπακρο πετώντας της επίτηδες ψιχουλα αγάπης η ενδιαφέροντος .....για να την έχει κολλημένη ενώ εκείνος δεν τη χρειάζεται ....
Και όταν από την άλλη βλέπεις μια γυναίκα να είναι ενθουσιασμένη και να ελπίζει....και να αναβει από το παραμύθι που της ελεγε στρατηγικά ο άλλος.....δεν μπορούμε να πούμε ότι φτου σου εσύ φταις γιατι είσαι τσούλα...και δεν σταμάτησες
Είναι σαν το θέμα που λέγαμε ότι δεν μπορούμε να τα ρίξουμε στους άντρες ότι ειναι λιγουρηδες επειδή πθέλουν σεξ ότι ....οταν συγκεκριμένα η γυναικες τους προκαλούν με φωτογραφίες και με κουνηματα και φασωματα
Το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι...!!!!..Όπως μια γυναικα κουνιέται σε έναν άντρα και τον ανάβει και τον κάνει να θέλει σεξ..... έτσι και ένας άντρας κάνει σε μια γυναικα όταν της πουλάει φούμαρα να τον θέλει και να μην μπορεί να απομακρυνθεί....
Φουντωνεις παθη
Οι γυναίκες δεν πέφτουν με κουνηματα
Πέφτουν με παραμύθια και με το να της το παίζει ήρωας αυτός με τον οποίο ειναι ερωτευμένες...
Αυτός φρόντιζε να της πετάει το ψιχουλακι ότι είναι μπερδεμένος και ότι την εμπιστεύεται και ότι έχει οικειότητα και να το παιζει θυμα για να ρη μπερδέψει και να τη κάνει να ελπίζει....μέχρι που εκραζε και τις άλλες ξεπετες μπροστά της για να την κανει να νιώθει ότι είναι η νούμερο 1 ξεπετα ....και αλλα φούμαρα δήθεν ότι δεν θέλει τη κοπέλα του
Όταν το κάνεις αυτός σε κάποιον που ξέρει ότι είναι χαμένος αλλα ψάχνει ένα έστω μικρό σημάδι για να κρεμαστεί τοτε τον χειρίζεσαι τον άνθρωπο που τρέφει αισθήματα άσχημα...και με συνειδηση
Αυτός που τα λέει γιατί κάνει την αρχή
Με το να τα λες πληγώνεις τον άλλον
Με το να τα τρως πληγώνεις τον εαυτό σου
Και το να πληγωνεσαι εσύ είναι δικό σου θέμα, το να πληγώνεις έναν άλλον όμως επηρεάζει και αυτόν
Ρε εδώ μέσα θα μας τρελαίνετε.. Εσύ ανεχοσουν ενώ ήξερες ότι έχει ένα σωρό άλλες και σε ικανοποιουσε το γεγονός ότι τις κατηγορουσε. Το γεγονός ότι τους τον σφυραγε δεν σε ένοιαζε.. Ή μήπως τον βίαζαν? Ήταν καθαρά λάθος δικό σου. Άλλο να είσαι σε μια σχέση και να σε παραμυθιασει ο άλλος λέγοντας για γάμους και παιδιά αλλά στο τέλος γίνεται Λούης κι άλλο να ξέρεις τι γίνεται και να το ανέχεσαι. Είναι καθαρά λάθος δικό σου.
Και οι δύο φταίνε.....μονο που του το δίνω περισσότερο το φτιάξιμο γιατι ΚΑΙ ξεκινησε πρώτος .....ΚΑΙ του ήταν πιο εύκολο να αποστασιοποιηθεί πρώτος και να την αφησει σε σύγκριση με εκείνη που είχε αισθήματα....ΚΑΙ επειδή ήταν και μεγαλύτερος και ήξερε τους κανόνες του παιχνίδιου καλύτερα
Σίγουρα ήταν λάθος της να μπλέξει μαζί του αλλα μαθαίνουμε από αυτά
Χαλαρωσε λιγακι !
Δεν ειναι ντροπος αυτος να μιλας σε εναν ανθρωπο και μαλιστα τον συγκεκριμενο....
Οσο για το γυναικειο φύλο μην ανχωνεσαι υπαρχουν πολυ χοντρες περιπτωσαρες που φροντιζουν να το ξεφτυλιζουν και οχι το κοριτσι μας.....
Αν δεν εχεις κατι να πεις καλυτερα να μην κανεις επιθεση σε εναν ανθρωπο που ζητα βοηθεια.....
Εκει φαινεται η αξιοπρπειεα του ....
Το φταίξιμο του ανήκει όσο η γυναίκα δεν ήξερε. Από την στιγμή που έμαθε και έμεινε τότε φταίει αυτή.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μοιραστούν οι ευθύνες. Θα χωρίσει και τέλος. Τι συζητάμε;
Συμφωνώ απόλυτα ......λες και για όλες τις ντροπες του γυναικείου φυλου φταίει μια κοπέλα που την βρήκε ένας έμπειρος παπαρας.....της πούλησε έρωτες της έκρυψε στην αρχή το γεγονός ότι είχε σχέση και μετά αφού την έδεσε και την έριξε με το ψέμα της ελεγε την αλήθεια κ εκείνη έκανε μόνο το λάθος ότι δεν το σταμάτησε όταν κατάλαβε ότι γινόταν αυτό.
Λες και αν εκείνη σταμάταγε .....ο άλλος θα έκοβε τις ξεπετες και θα γύρναγε στη σχέση του........