Originally Posted by
Yugi m
Γεια σου Μαριλου και ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Ο παντρεμένος εξ αρχής της είχε πει ότι είναι σε διάσταση. Της το είχε πει επίσης ότι δε σκέφτεται το διαζύγιο για κάποιους λόγους παιδιών κυρίως. Επομένως δεν θέλει εκείνη να διαλύσει μια οικογένεια εφόσον το ζευγάρι είναι σε διάσταση.
Επίσης μπορεί να μην έγινε σαφές στο σχόλιο μου, αλλά δεν είναι εκείνος δικηγόρος αλλά η μαμά της. Και απλά αυτός ο τύπος μαζί με άλλους έχουν πάει σε αυτήν , άσχετα με το ζήτημα με την δικιά μου,για διεκδίκηση δεδουοεθμενων απόζημιωσης από τον πρώην εργοδότη τους που έκλεισε. Συγχωρώ με αν το λέω λάθος, δεν ξέρω τη νομική ορολογία.
Εκείνος είναι απλά υπάλληλος σε ρουχαδικο. Καμία σχέση με νομική. Ούτε της δίνει λεφτά. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν άκουσα για αυτήν την περίπτωση είναι ότι έλα ο παντρεμένος της τα σκάει,αλλά δεν είναι έτσι. Μάλιστα, η ίδια του έχει δανείσει κιόλας λεφτά και μάλιστα νομίζω ήταν και αγύριστα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Τώρα εκεί που ρωτάς αν αλλάζει ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι μεγάλο θέμα. Πιστεύω ότι όντως ξεκίνησε η αλλαγή της από το γεγονός ότι ξεκίνησε και μαζί μου, ότι πήγε σε ψυχολόγο, ότι με έβαλε στη ζωή της και με γνώρισε σε αδελφές και φίλους. Αυτά για εκείνη είναι τεράστια βήματα. Γιατί πολύ όλα οι πρώην της της ασκούσαν βία η την κακομεταχειρίζονται ακόμα και μπροστά σε φίλους της. Πχ ξέρω για ξύλο μπροστά σε κόσμο κτλ τα οποία όντως είναι αλήθεια, μου τα είπαν και άλλοι. Επομένως έκανε πολλά βήματα μαζί μου. Ξεκίνησε η αλλαγή και τη είδα. Κι εγώ κι εκείνη? Πίστεψα ότι το μόνο πρόβλημα είναι να ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγη
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως αναλώνεται μια κοπέλα σε τέτοιες σχεσεις αρρωστημένες. Που την χτυπούσαν, που εμπλέκει με αλκοολικούς, που εμπλέκει με τζογαδόρους , άλλη φάση αυτή, που της έτρωγαν λεφτά κιόλας και πόσα αρκετά μεγάλα για την οικονομική της κατάσταση.