Results 106 to 120 of 266
-
18-12-2020, 02:25 #106
περιπλεκεις τα πραγματα, το πας απο δω, το πας απο εκει, μπας και καταφερεις να μην δεις την αληθεια.
ο παντρεμενος ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. μονο για κανενα σεξακι την θελει. δεν ειναι ελευθερος και της το εχει ξεκοψει κιολας. επειδη της το εχει ξεκοψει, λυσσαει και τον παρακαλαει. εχει προβλημα η γυναικα.
αν θελει να ειναι μονο μαζι του, δεν μπορει, γιατι ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
εσυ εισαι ελευθερος. αν ηταν ερωτευμενη, θα ηθελε να ειναι μαζι σου. εσυ την θελεις μαζι σου. εκεινη δεν θελει. σε θελει, επειδη δεν μπορει να τον ε χει δικο της. για να την τονωνεις, να την θαυμαζεις και να την διεκδικεις.
επειδη την απορριπτει. εσυ νομιζεις οτι το σεξ ειναι αποδοχη. το σεξ το βρισκεις παντου. το να θελει να ειναι μαζι σου καποιος ειναι αποδοχη.
ετσι σκεφτεται μια γυναικα. δεν εχει καμια γυναικα ελλειψη απο σεξ αν θελει μονο αυτο, ακομα κι αν ειναι σαν αναποδο γαμωτο... επειδη οι ανδρες βρισκετε πιο δυσκολα σκετο σεξ, νομιζετε οτι αυτο θελουν και οι γυναικες..
- 18-12-2020, 02:26 #107MeditationGuest
Εντάξει, αφού εγώ σου λέω σκόρδα και συ μου λες κρεμμύδια, θα φτιάξω εγώ σκορδαλιά να φάω και εσύ φτιάξε τζατζίκι.
Last edited by Meditation; 18-12-2020 at 15:33.
18-12-2020, 02:31 #108MeditationGuest..............
Last edited by Meditation; 18-12-2020 at 15:31.
18-12-2020, 02:41 #109MeditationGuestΚαι εσύ μου λες για τη δικιά σου που φαντάζομαι δεν σου έχει κάνει ούτε ένα δώρο ποτέ της...που η σχέση σας δεν μετράει τόσο καιρό...και από πάνω σπιτωνεται με άλλον και του δίνει και λεφτά ενώ το ξέρεις!!!
Και για να της παίρνει ο τύπος λεφτά είναι πολύ πιθανό να τη παραμυθιάζει τη δικιά σου!!!! Τέτοιοι τύποι που δέχονται να περνούν λεφτά από γκόμενες παίζουν με τα συναισθήματα τους και τους πουλάνε παραμύθι για να τους τα σκανε
Τις χειρίζονται και χρησιμοποιούν το ενδιαφέρον και τη προσοχή τους.
Και εσύ μου λες ότι ενδιαφέρεται ουσιαστικά για σένα..ξυπνα!
Δεν αξίζει να τα δίνεις όλα σε κάποια που δεν μπορεί να σε δει ως πρωταγωνιστή. Κράτα όλο σου το πάθος και τον έρωτα για κάποια που πράγματα αξίζει....Για κάποια που θα καλύπτεται αποκλειστικά από σένα!!! Υπάρχει ο έρωτας εκεί έξω και όλοι θα τον βρούμε μια μέρα. Απλά αυτές οι σχέσεις που κάνουμε μέχρι τότε....μέχρι τη στιγμή που θα νιώσουμε πληρότητα....είναι δοκιμές
Μη τα δίνεις όλα από τους τίτλους αρχής.....μεινε μέχρι την ολοκλήρωση και τη κορύφωση της ταινίας που έχει το ζουμί!!!Last edited by Meditation; 18-12-2020 at 15:30.
18-12-2020, 04:52 #110
Δηλαδη εσένα αυτό που σε ικανοποιεί είναι να ακούσεις ότι ψιλό γούσταρε? Ότι ένιωσε κάτι κάτι?
Προσπαθούμε όλοι να σιυ εξηγήσουμε πως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν απλά ερωτευμένη,και αυτό νομίζω το βλέπεις γιατί απλά δεν είναι μαζί σου. Για τον λόγο που δεν γνώρισε τις άλλες δύο σχέσεις γιατί από ότι κατάλαβα ντρεποταν για τα πιστεύω τους και φοβόταν επειδή ήταν περίεργοι μην ξανά πάθει τα ίδια δεν δείχνει αλλαγή προς εσένα.
Εγω στην ζωή μου έχω γνωρίσει μόνο έναν άνθρωπο σε φίλες.. Όλοι οι άλλοι είναι κρυφοί
Αλλά αυτό δεν σημάνει πως ο επόμενος που θα τύχει να μου έρθει να τον γνωρίσω να πει ότι το έκανα γιατί ένιωθα κάτι παραπάνω και δεν δείχνει κάποια αλλαγή ή έστω βήμα.
Αν κάτσεις και δεις βίντεο ψυχολογίας η διαβάσεις βιβλία ψυχολογίας, το ζήτημα είναι πολύ λεπτό
Ο άνθρωπος λειτουργεί και είναι σε πόλεμο με τον ευατο του, και ότι κάνει το κάνει για τον ευατο του
Και αυτοί όπου έχουν χαθεί και απομακρύνθει από τον ευατο τους δεν κάνουν πράγματα για εσένα αλλά για αυτούς.
Η κοπέλα μπορεί να έκλαιγε γιατί απλά έτσι θα την λυποσουν.. Ηθελε να στο παίξει θύμα και σου έλεγε γιατί σε εμένα όλοι αυτοί... Όμως όλα είναι επιλογή της...
Πριν είπες πως φοβόταν για μελλοντική σχέση όμως προσπάθησε έκανε με 2 περίεργους τύπους απλά είχαν άλλες απόψεις αλλά δεν είχαν βίαιη συμπεριφορά οπότε πως φοβάται?
Επίσης δεν πιστεύω το γεγονός ότι δικαιολογείς αυτό με τον παντρεμένο, ξέρεις πόσοι υπάρχουν σε διάσταση? Δηλαδή όλες θα πρεπε να χωθουμε και να πούμε ααα εγώ είμαι κυρία αυτός είναι σε διασταση? Μια τίμια κοπέλα προς τον ευατο της του λέει κοίτα να δεις με παντρεμένο ακόμα και σε διάσταση δεν κάνω γειά σου και ένας τίμιος παντρεμένος ΧΩΡΊΖΕΙ όλα τα άλλα είναι για το εγώ μας.
Να σχολιάσω κι το άλλο που είπε ότι ήθελε καλλιέργειμενους λέει ανθρώπους και αυτό το βρήκε στον πρώην της που την κοπανουσε αυτό αν ήταν έτσι η μόρφωση και η καλλιέργεια σωθήκαμε... Αλλά πράγματα κάνουν τους ανθρώπους μορφωμένους και καλλιεργειμενους όχι τα γράμματα, όταν θα το καταλάβουμε αυτό ίσως κάνουμε κάτι..
Δεν θα ξανα σχολιάσω κάτι γιατί νιώθω πως δεν καταλαβαίνεις όλους εμάς... Δεν θέλεις να δεχτείς πως ο άνθρωπος αυτός ότι έκανε το έκανε για ανασφάλεια της... Ένιωθε απλά ένιωθε ότι πρέπει να περναει καλά το εγώ της εξου και η ζήλιες και όλα αυτά... Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβεις...
Ελπίζω να καταλάβεις κι να μπορέσεις να συγκρίνεις καθαρά, μάτια που κλαίνε μην τα πιστεύεις, το κλάμα είναι ενας τρόπος να ξεφύγεις ουσιαστικά και να σε λυπηθουν...
Όπως σου είπα με όλη μου την καλοσύνη στο λέω αυτό πως έχεις και εσύ θέματα και λειτουργείς με τα εγώ σου δεν έχεις αυτοεκτίμηση με αποτέλεσμα μηχανικά να νομίζεις πως ερωτεύτηκες..
Εγω όταν ήμουν μικρή ζήλευα τις φίλες μου που είχαν αγόρι και εγώ δεν είχα, και έψαχνα... Εν τέλει ότι έκατσε το πήρα τότε σου ελαγα ότι ήμουν φουλ ερωτευμένη ήταν η ζωή μου κάναμε όνειρα και τέτοια... Ύστερα από 7 χρόνια λέω ξεκάθαρα πως τον χρησιμοποίησα για τις ανασφάλειες μου τώρα δεν θα τον κοίταγα καν (εξαιρετικό παιδί αλλά η ανασφάλεια μου τον επέλεξε όχι η προσωπικότητα μου) είχαμε λόγια είχα κλάματα είχα ζήλιες είχα τα πάντα όμως έρχομαι σου λέω πως τον χρησιμοποίησα... Αυτό εννοώ και με την κοπέλα πως αν ήταν καλά με τον ευατο της μπορεί να μην σε κοίταγε καν... Αλλά επειδή έχει προβλήματα ότι κάτσει όπου κάτσει αλλά δεν έχει καθαρό μυαλό και συναισθηματικο κόσμο όλα τα συναισθήματά της είναι ψεύτικα γιατί πίσω κρύβεται η αποτυχία πχ η κάτι άλλο.
Όπως και εσύ έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση η θέλεις κοπέλα όπως διποτε... Λειτουργείς με αυτά τα συναισθήματα δεν τα έχεις βρει με εσενα να πεις θέλω αυτό και αυτό κι αυτό πας με τα συναισθήματα σου χαμηλή αυτοεκτίμηση? Σιγά μωρέ είναι με παντρεμένο σε διάσταση μου κάνει είμαι ερωτευμένος με ερωτεύτηκε κ αυτή γιατί με γνώρισε σε κάποιους μου κάνει...
Αλλά αν είχες καθαρό μυαλό δεν θα ασχολιοσουν καν.
Τα συναισθήματα που πιάνονται από κάποια ανασφάλειας μας είναι ψεύτικα η ανασφάλεια μας μα χειρίζεται και σε άμυνα για να μην την αντιμετωπίσουμε λέμε ερωτεύτηκα τον αγαπώ.. Για αυτό δεχόμαστε άσχημες καταστάσεις.
Τα έχεις βρει με εσενα? Δεν έχεις κανέναν ανάγκη και στην ζωή σου θα βάζεις ΜΌΝΟ ανθρώπους που σε κάνουν να χαμογελάς με πραξεις
Έχεις ανασφάλειες? Θα πέσεις στα σκατα.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ακόμη ότι είσαι και ήταν ερωτευμένη μαζί σου παραδίδω τα όπλα που λέμε
Βρες τα με τον ευατο σου γιατί θα χαθείς και εσύ και θα είναι αργά...
18-12-2020, 04:54 #111
Πρώτα από όλα ο παντρεμένος της είχε πει εξαρχής ότι ήταν σε διάσταση. Μάλιστα ο λόγος για τον οποίο έμενε μαζί της ήταν ότι δεν ήθελε να μένει στο ίδιο σπίτι με τη γυναίκα του. Μου λες ότι με θέλει μαζί της επειδή δεν μπορεί να έχει τον άλλο. Μα με ήθελε και όταν είχε τον άλλο σπίτι της. Μαζί της. Επιπλέον τι να τονωσω? Σου είπα έχει και πολλούς άλλους για αυτή τη δουλειά. Θα μπορούσε να τονωθεί από άλλους δύο τρεις. Και αν ισχύουν αυτά που λέτε ότι ψάχνει διακαώς την τόνωση, τότε δεν τρέχει τίποτα, θα μπορούσε να την βρει παντού, ακόμα και από κάποιον που δεν της άρεσε. Επίσης σας έχω θέσει μερικα ερωτήματα τα οποία δεν απαιτούνται. Επίσης, ναι το σεξ είναι αποδοχή. Γνώμη μου. Αποδέχεσαι τον άλλον εμφανισιακά, ερωτικά και δέχεσαι να μοιραστείς μαζί του κάτι πολύ προσωπικό. Ακόμα και όταν είναι μονο για μια φορά.
18-12-2020, 05:04 #112
Μεντιτεισον ειλικρινά σόρρυ που θα στο πω αλλά στα δικά μου μάτια δεν διαφέρεις πολύ από την κοπέλα του θέματος. Ενώ είχες σχέση όπως λες, έκανες πράγματα με άλλους. Ήσουν σε αυτήν τη σχέση προφανώς επειδή βαριόμουν η ήθελες να περάσεις το χρόνο σου. Ενώ ήξερες εξαρχής ότι δεν θα είχε καμία συνέχεια. Για τον χψ λόγο. Άφησες ένα ανθρωπο να πιστεύει σε εσένα τσάμπα. Έκανες δηλαδή ένα τεστ ντραιβ. Μόνο που είχες το αμάξι πολύ καιρό παραμυθιαζόμαστε την αντιπροσωπεία ότι θα το αγοράσεις, ενώ μετά από λίγο το γύρισες και τους είπες παιδιά, σόρρυ, δεν μου κάνει.
Αναλύεις τους λόγους που δεν ήσουν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Να σου πω όμως ότι ο κάθε ανθρωπος ψάχνει διαφορετικά πράγματα από τον άλλον. Κάποιος πχ μπορεί να ψάχνει μόνο εμφάνιση, άλλος καλλιέργεια. Αυτά που έψαχνες δεν σου τα κάλυπτε ο άλλος.
Θα σου κάνω όμως μια ερώτηση. Όταν βρήκες τον επόμενο που σε κάλυπτε πλήρως, ξαναγύρισες σε αυτόν το δεδομένο? Του έλεγες να τα ξαναβρείτε? Τον ζηλευες? Τον έψαχνες? Ήθελες να τον βλέπεις? Η κοπέλα ακόμα κι όταν βρήκε σύμφωνα με εσάς αυτό που ήθελε γύριζε σε εμένα. Όχι με κομπλιμέντα κτλ, αλλά έμπρακτα.
Κι επίσης ρε κοπέλα μου, σόρρυ, αλλά τι έκλαιγε όταν χωρίσατε? Αφού έτσι κι αλλιώς δεν τον ήθελες?
18-12-2020, 05:07 #113
Προσωπικά αν έχει καταλάβει τι έπαιζε και οτιεκναες πράγματα. Και με άλλους δεν νομίζω ότι θα πει καλά λόγια,αλλά όλα αυτά ανήκουν στησφαιρα του υποθετικού. Απλά και σόρρυ δεν θέλω να σεπροσβαλλω χρησιμοποιούσες κι εσύ αυτήν τη σχέση. Χρησιμοποιησες έναν άνθρωπο για τους δικούς σου λόγους και ενδεχομένως να τον πληγωσες
18-12-2020, 05:13 #114
Σε αυτό με τα δώρα κάνεις λάθος γιατί μου έχει κάνει. Αυτό με τα λεφτά είπα στο ποστ μου ξεκάθαρα ότι υποπτεύονται ότι έχει συμβεί. Δεν είμαι σίγουρος. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτό είναι που σας είπα μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Επίσης για αυτό που λες ότι δεν ήταν ερωτευμένη η τάδε γιατί εγώ ήθελα τον άντρα να μην είναι δεδομένος κτλ, εκφράζεις καθαρά προσωπικές απόψεις. Άλλη κοπέλα μπορεί να πει το μόνο που με νοιάζει στον άντρα είναι να έχει λεφτά και δουλεια
18-12-2020, 09:58 #115
Αυτά όλα που λες όμως, όπως σου ξαναέγραψα, είναι εξηγήσεις ή έστω ελαφρυντικά κάποιων καταστάσεων και συμπεριφορών, δεν είναι δικαιολογίες για άφεση αμαρτιών και μη απόδοση ευθυνών ή για ανοχή αυτών των απαράδεκτων καταστάσεων. Με το να δικαιολογείς συμπεριφορές όπως πχ που ήταν παράλληλα με άλλον ενώ ήταν με εσένα ή να δικαιολογείς τον εαυτό σου που ανέχεσαι αυτή την κατάσταση και κυνηγάς την κοπέλα από πίσω, όπως ξαναείπα σπάει πολλά από τα όρια που είχες και ξεπερνάς πολλές κόκκινες γραμμές. Άρα αφού έκανες την αρχή στην συνέχεια δεν θα μπορείς να βάλεις στοπ και θα σπασεις κι άλλα όρια και η κατρακύλα δεν θα έχει τέλος. Σε δούλευε και έβλεπε παράλληλα και τον άλλο; Τέλος. Εκεί έπρεπε ήδη να το λήξεις αν είχεες υγιές σκεπτικό. Ήδη έχεις μπλέξει άσχημα και δεν το έχεις καταλάβει. Κάνεις αναλύσεις επι αναλύσεων για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Έτσι ξεκινάνε και είναι οι αρρωστημένες καταστάσεις.
Πήγαινε να τα συζητήσεις όλα αυτά με κάποιον ειδικό, αλλά να είσαι πρόθυμος να ακούσεις. Αν πας απλά για να κάνεις το δικό σου στο τέλος είναι χαμένος κόπος.
Δυστυχώς δύσκολα βλέπω να σώζεσαι και είναι κρίμα. Ίσως και λάθος που ξαναέγραψα, φαίνεται ότι θα κακοπάθεις άσχημα για να μάθεις, θα πάρει φωτιά η γούνα σου, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το προλάβουμε, ότι κι αν λέμε δεν ακούς...
18-12-2020, 10:01 #116
18-12-2020, 10:05 #117
Δεν έχουν ίδια βαρύτητα, έχουν όμως παραλληλισμό στο ότι όταν μετατίθονται τα όρια χάνεται η μπάλα.
Είναι μεγάλη παγίδα να μετακινείς τα όριά σου. Λες δεν δικαιολογείς, αλλά πάλι εκεί μένεις. Αν δεν δικαιολογούσες, θα είχες φύγει με χίλια!
Τεςπα, δεν ξαναγράφω γιατί νομίζω είναι τσάμπα κόπος. Έλα μετά από κάποιο καιρό να μας πεις τι έγινε όμως, γιατί πολλοί ανοίγουν ένα θέμα, αφιερώνουμε χρόνο για αυτό και μετά γίνονται Λούης. Βέβαια είναι κι ο εγωισμός στη μέση, σπάνια να έρθει κάποιος και να πει "μου τα λέγατε εσείς, αλλά εγώ ο μπιπ δεν άκουγα" .
18-12-2020, 11:07 #118MarilouGuest
Καλημερα!
Την δικαιολογεις και ας τα εζησες ολα αυτα .Γιατι πολυ απλα αν οντως τα εζησες και μεχρι σημερα την υποστηριζεις σε ολο αυτο, με συνχωρεις αλλα εχεις και εσυ μεριδιο ευθυνης και ξέρεις γιατι?Γιατι εχει βρει εναν ανθρωπο που την παρηγορει ενω εκεινη συνεχιζει να ξευτιλιζει τον ιδιο της τον ευατο και οχι εναν ανθρωπο που θα την ταρακουνήσει ,θα της φωνάξει ,θα θυμώσει μαζι της για να καταλαβει το λαθος της.
Γιατι οταν πραγματικα θελουμε να βοηθησουθε εναν ανθρωπο και θα του φωναξουμε και θα μαλωσουμε και θα του πουμε τηην σκληρη αληθεια μπας και ξυπνησει επιτελους και δει την ολη κατασταση .Δεν μαλωνουμε παντα με τους φιλους μας ή δεν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους επειδη θελουμε το κακό τους ..Τα κανουμε ολα αυτα γιατι τους αγαπαμε και τους νοιαζομαστε και θελουμε επιτελους να αγαπησουν και οι ιδιοι τον ευατο τους και να τους φερθει οπως τους αξιζει.
Τωρα οσο αφορα για το πηδημα τωρα τι να πω ρε συ Yugim....μου λες οτι ενας ανθρωπος που ασκουσε βια επάνω της ειχε μυαλό ,μορφωση και ηταν καλλιεργημενος ...Πραγματικα τα πιστευεις αυτα που σου λεει?
Εσυ δηλαδη με το δικο σου μυαλο πιστευεις οτι ενα τετοιος ανθρωπος θα ηταν με αυτη την κοπελα με τετοιο παρελθον και χαρακτηρα και οχι με καποια αλλη?Και μαλιστα θα την χτυπουσε κιολας ..
Βρε καλο μου ,αυτες ειναι δικαιολογιες που σε ενα παιδακι του δημοτικου να της πει ,σιγουρα θα καταλαβει οτι εκτος οτι υποτιμα την νοημοσυνη σου ,οτι ειναι με συνχωρεις χαζομαρες ...
Τωρα οσο αφορα για την δικη μου διαπιστωση τι να σου πω?
Ανετα αυτοι οι ανθρωποι μπορω να σου πω χρησημοποιουν οτιδηποτε προκυπτει στην ζωη τους για το δικο τους και μονο συμφερων...Δεν τους ενδιαφερει τιποτα απο την δικη σου ζωη ..Ισα ισα οταν επιτρεπεις τετοια ατομα να εισβαλουν στην δικη σου, θελουν να την κανουν μπαχαλο οπως και την δικη τους ..Δεν αντεχουν το νορμαλ ,το φυσιολογικο πως να το πω ....
Γνωρισα και εγω ατομο που εκανε χρονια υποτιθετε ψυχοθεραπεια για ενα θεμα του και υποστηριζε οτι τον εχει βοηθησει απιστευτα αλλα πραγματικα οταν εγω τον γνωρισα ανακαλυψα ενα ατομο που οχι μονο δεν αφησε τιποτα απο ολο αυτο για να παει παρακατω ,αλλα δικαιολογουσε αυτες τις αρρωστημενες συμπεριφορες στο επαρκο.Δεν δισταζε να λεει του κομσου τα ψεματα ,να το παιζει πληγωμενος και κατατρεγμενος προκειμεου να πατησει επανω στην λυπηση οποιουδηποτε βρισκόταν στο δρομο του προκειμένου και μονο για να ικανοποιει το εγω του.
Θελοντας λοιπον να το παιξω και εγω νοσοκομα σε ενα τετοιο χαρακτηρα ξερεις πως κατεληξα?Να με εχει φορτωσει με ολα τα δικα του κομπλεξ ,ανασφαλειες για να νιωθει εκεινος καλα .Φυσικα και εγω μεχρι σε ενα σημειο τον δικαιολογουσα αλλα ξερεις γιατι ?Γιατι δεν ημουν καλα ...καθολου καλα ψυχολογικα και ημουν και εγω μεσα σε μια θλιψη και το μυαλο μου ηταν εκεινη την περιοδο ανυπαρκτο.Ηθελα να βοηθησω ενα φιλο να νοιωσει καλα ,αλλα πες μου πως θα το κανεις αυτο οταν το δικο σου μυαλο δεν ειναι σε θεση να σκεφτει καθαρα?
Ερχομαι στο σημερα και λεω οτι ξερεις κατι?Ποιος φταει για ολο αυτο?
Εγω και μονο εγω και κανενανς αλλος .Γιατι εγω του εδωσα το δικαιοωμα να με χειραγωγεί και να με κατευθεινη θαρρεις και δεν ημουν ο ευτος μου....Πεσμου σε παρακαλω πολυ ποιος νοημων ανθρωπος ανεχεται και δικαιολογει ασυστολα ψεματα ,υποτηθενα αισθηματα που μονο τα δικα του θελω ικανοποιουσαν ,συμπεριφορες λεκτικης βιας και ποσα μα ποσα αρρωστα πραγματα που οσο τα θυμαμαι ,πλεον λεω δεν μπορει να υπαρχουν τετοιου ειδους ανθρωποι.
Ανθρωποι που δεν διατζουν να διαλύουν σπιτια με παιδια μονο και μονο απο κακια και εγωισμο ,ανθρωπους που χρησημοποιουν τριτους τεταρτους για να αποδειξουν στο ιδιο το ¨θυμα ¨οτι εχουν αλλάξει και νοιαζονται πλεον για το καλο τους και ποσα μα ποσα αλλα περαστατικα...Γι αυτο επιμενω με το θεμα με τον παντρεμενο..Ποια κοπελα που εχει εστω ιχνος γυναικειας αλληλεγγύης και σεβασμο προς μια μανα μπαινει σφινα μεσα σε ενα γαμο μονο και μονο για να ειναι καλα εκεινη αδιαφορώντας τι κακο κανει οχι σε εκεινων αλλα σε ενα παιδι...Θα μου πεις δεν το σκεφτεται ο πατερας του ,αλλα εδω ειναι και η διαφορα μας απο τους υπολοιποιυς.Δεν ειμαστε ολοι ίση ως προς τις αρχες και την αξιοπρεπεια που πρπει να εχουμε ...
Δεν ξερω ειλικρινα τι να σου πρωτοπω για να σου δωσω να καταλαβεις πως πρεπει να αφησεις το θεμα της κοπελας και να δεις το δικο σου γιατι εχεις και εσυ θεμα .Δεν μπορει να υποτιμας ετσι τον ευατο σου ,δεν αξιζει για κανεναν.Κοιτα να βρεις τροπο να ενισχύσεις την αυτοπεποιθηση σου ,να δεις καθαρα οτι δεν σου αξιζει ολο αυτο ...
Αν θελεις να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο εδω ειμαι γιατι σου λεω αυτα που εζησα γραφω ανετα βιβλιο για το τι τεχνασματα μπορει να σκαρφιτσει ενα αρρωστο μυαλο για να μπορεσει να δικαιολογησει το ψυχικα αρρωστο εγω του ...Δυστηχως σε τετοια ατομα μονο η περιφρόνηση τους αξιζει και τιποτε παραπανω..Να πω οτι εκανε βηματα προς το καλυτερο ,ναι μαζι σου ,κατσε να την βοηθησεις ,αλλα βλεπεις εσυ κατι τετοιο?
Ενα τελευταιο θα σου πω και βαλτω καλα στο μυαλο σου ..
Μην πας να βοηθησεις ενα ατομο να βρει το μυαλο του ,την αξιοπρέπεια του και οτι αλλο νομιζεις οτι θα τον κανει καλυτερο σαν ανθρωπο και χασεις το δικο σου μυαλο ,την δικη σου αξιοπρέπεια και γενικα ερθει η μερα που φας μια σφαλιαρα και δεις οτι δεν αξιζει οχι τα λογια σου ,αλλα ουτε ενα δευτερολεπτο παραπανω να χαραμισεις στην ζωη σου για τετοια ατομα που οσο και να λενε οτι θελουν να αλλαξουν και πανε σε ψυχολογος ,δεν εχουν την διαθεση να το κανουν....
Πανω απ ολα η ψυχική μας ηρεμία και η αυτοεκτίμηση μας !
18-12-2020, 11:22 #119
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σου ειπα. της ειπε εξ αρχης οτι δεν χωριζει και αυτη μπηκε στην διαδικασια να τον παρακαλαει και να τον διεκδικει, αντι να φυγει.
μα δεν ΣΕ ηθελε. αν ΣΕ ηθελε, θα ηταν μαζι σου, γιατι εσυ ησουν ελευθερος.
ηθελε να εισαι εκει γυρω, γιατι δεν αντεχε την απορριψη.
τι τον ηθελε τον αλλον αν σε ηθελε;
σε ηθελε για τα κενα, για την μοναξια της γυναικας που τα εχει με δεσμευμενο και ειναι συνεχεια μονη.
απ οτι θυμαμαι, οταν πηγε να μεινει για λιγο σπιτι της, σου ειπε και να χωρισετε κι εσυ επεμεινες να μεινεις στην ζωη της.
οταν σε ξαναθυμηθηκε, εκεινος ειχε γυρισει στην γυναικα του.
να στο ξαναπω.
δεν μπορει να ειναι σε σχεση μαζι του. της το εχει ξεκοψει.
μαζι σου, μπορει να ειναι. εκεινη, δεν θελει. αν σε ηθελε, θα εκοβε με εκεινον και θα εκανε σχεση μαζι σου (αυτο που εχετε δεν ειναι σχεση, σε οσες αδερφες κι αν σε γνωρισει..)
18-12-2020, 14:39 #120MeditationGuest[QUOTE=Yugi m;1142094]Μεντιτεισον ειλικρινά σόρρυ που θα στο πω αλλά στα δικά μου μάτια δεν διαφέρεις
Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν ξέρω αν είναι λόγω απειρίας. Αλλά τα έχεις σε κουτάκια. Και τα βλέπεις άσπρο-μαυρο. Εφοσον έχει σχέση έχει πολύ δυνατά συναίσθηματα. Με θέλει όσο θέλει τον παντρεμένο. Όχι, όχι, όχι και όχι. Τι να πω; Ναι...;;, για να ευχαριστηθείς; Δεν την ενδιαφέρεις τόσο πουλάκι μου. Αλλιώς που είναι όλες αυτές τις μέρες που δεν μιλάτε; σε έχει πλησιάσει; έχει σκοπό να τα βρείτε; ή κάθεται και φαντασιώνεται στη καραντίνα τον παντρεμένο και για σένα ψιλοχεστηκε;ή ακόμα χειρότερα τρεχει από πίσω του και τον χαρτζικικωνει ενώ εσύ κλαις;
Το ότι έχω μια σχέση δεν σημαίνει κιόλας ότι θα τον παντρευτώ τον άλλον. Απλά ζω μια κατάσταση που μου έφερε η ζωή για τους Χ,Ψ λόγους και είμαι με τον τάδε άνθρωπο. Δεν τον είδα ποτέ ως αυτοκίνητο που το κάνω βόλτα ενω δεν εχω σκοπο να το πάρω.
Είναι δυνατόν ρε φίλε να βγαίνεις πρώτο ραντεβού με τη γκόμενά και να κάθεται να σου λέει για τον πρώην !!!!αυτό σημαίνει ότι δεν της τράβηξες τόσο το ενδιαφέρον!!!οταν κάποιου μου αρέσει τόσο η αυρα και η χημεία του, εκείνη τη στιγμή ξεχνάω ό,τι έχω στο μυαλό μου για να γνωρίσω τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου .....εκείνη αντί να κάτσει να σε γνωρίσει, να σε μάθει, να αφεθεί στη στιγμή καθόταν και σου έλεγε για άλλους άντρες λες και είσαι καμια φιλεναδιτσα της. Μόνο και μόνο αυτό είναι τεράστιο καμπανάκι ότι κάτι πάει στραβά για να φύγεις.!!!
Και επιπλέον η δικιά σου είναι και 6 ολόκληρα χρόνια πιο μεγάλη από σένα!!!! Και πιο περπατημενη και έμπειρη από σένα. Αυτό δεν σε προβληματίζει να σκεφτείς ότι ίσως να σε βλέπει σαν το πιτσιρικι που το έχει στη πρίζα;; και που δεν σε σέβεται τόσο;;;;; τα χρόνια που σε περνάει και η εμπειρία που έχει άνετα της επιτρέπουν να σε χειρίζεται
Η δικιά σου έχει και προβάδισμα μιας που είναι και έμπειρη.
Αυτή είναι 30 χρονών λογικά.... και εσύ 24 και δεν βγήκες από το αυγό. Πώς γίνεται μια γυναίκα με τόσες εμπειρίες και που έχει ζήσει με πολύ μεγαλύτερους και εμπειρους άντρες από αυτή...να μπορεί να σε βλεπει ως άντρα ισάξιο της και όχι ως το παιχνίδι της; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και σύμφωνα με συμπεριφορές της που μας περιγράφεις.
Τέλος πάντως. Εσύ στο μυαλό σου τα έχεις τακτοποιημένα. Οι άνθρωποι κάνουν σχέση μονο όταν είναι ερωτευμένοι και όταν κάνουν όνειρα για το μέλλον. Αλλιώς κάθονται μόνοι. Όλα είναι άσπρο ή μαύρο. Μόνο που η ψυχή των ανθρώπων είναι μια άβυσσος. Και όταν μιλάμε για σχέσεις και για συναισθήματα τα πράγματα περιπλέκονται στη πραγματικότητα.
Δεν γίνεται να είμαστε 5 γυναίκες εδώ διαφόρων ηλικιών που όλες κάποια εμπειρία μας έχουμε να σου πούμε και εσύ να συνεχίζεις το βιολί σου.
Εγώ βαρέθηκα να γράφω άλλο. Κάνε ότι καταλαβαίνειςLast edited by Meditation; 19-12-2020 at 14:20.