Originally Posted by
TheShadow
Η ηλικία αποδεδειγμενα δε παιζει κανενα ρολο στο ψυχολογικο φορτιο του καθενος.Οσο και να εισαι τα παντα εξαρτατωνται απο το τι εζησες.Πχ.Στη προηγουμενη δουλεια μου με αυτα που γινονταν ενιωθα 30 χρονια πιο γερασμενη κι ας ημουν οσο ειμαι και δεν ειχα θεληση να κανω τιποτα της ηλικιας μου..Τα βιωματα σε γαλουχουν και ανθρωποι που συναντας στη πορεια της ζωης σου.Δε μ ενδιαφερει καν εκτιμησει την εξωτερικη ομορφια μου ΚΑΝΕΙΣ..Αυτο με τρωει σα σαρκοβορο ον.Με κουρασε και ουρλιαζω στον εαυτο μου.Δε το θελω..Τι να το κανω αν ολοι κοιτουν,θαμπωνονται απο το ωραια βιτρινα.Μα κανεις να μπει μεσα να δει το εσωτερικο.Να δει αν αυτα τα ματια οταν μενουν μονα τυλιγονται στο σκοταδι και γινονται σαν το μιρρουαρ πανω στις τουρτες?Την εσωτερικη ομορφια μου θελω να εκτιμησει καποιος.Τη καρδια μου.Οπως ειπε και ο αγαπητικος "τι να το κανω αν η αλλη εχει κωλαρα αν στο μυαλο ειναι στοκος ?Αν δε μπορει να κερδισει το μυαλο μου και την καρδια μου τι να τη κανω"Κι εγω υποτιθεται ελεγε τα κερδισα..Χαχα ποση ειρωνεια καταμουτρα....Σχεσεις πολλες δεν ειχα.Και οσους σκεφτομαι τελικα καταληγω πολλες φορες να λεω καλυτερα να εμενα παρθενα ακομη και σημερα γιατι κανεις τους δεν αξιζε να μ ακουμπησει.Δεν ημουν ποτε με καποιον πολυ καιρο.Δυστυχως.Μετα απο καθε σχεση αποκοβομουν και αποστασιοποιουμουν για αρκετο καιρο στην μοναξια μου μπας και μαθω απο τα λαθη αλλα μετα ξανα η ελπιδα και η πιστη οτι τωρα ο κοσμος αλλαξε..Χαχα τωρα θα ερθει το παλικαρι ,οχι ο μαλακας.Το λες ομως κι εσυ καποια στιγμη γνωρισες εναν που σου εδειξε πως ειναι αυτα που γραφω σε τοσα μηνυματα και λαχταραω τοσο.Αν δε το γνωριζες πως πιστευεις θα ενιωθες?Αυτην την ελπιδα ειχα κι εγω.Αλλα δυστυχως οπως λεει η Δημουλα: ''Ειμαι θυμωμενη οπως καταλαβαινεις..Θα επρεπε να εχω ωριμασει ,να μην απορω μετ ιποτα."
Κι αυτο εχω σκοπο να κανω απο εδω και στο εξης αλλιως ,θ αρρωστησω και δε το αξιζω ..Θα μαθω να αγαπω οπως ειπεη κοπελα τον εαυτο μου και να τον προστατευω και δε θελω να με ξανακουμπησει κανεις χωρις να αισθανεται κατι για μενα,χωρις να σκεκεται στα χαρακτηριστικα μου .Εχω μεινει μονη μου πολλες φορες και τη ζωη μου ολη ως τωρα.Αυτη τη φορα θα το αξιοποιησω σωστα.Ηθλεα να γνωρισω καποιον που θα μ αγαπαει και θα λιωνει για μενα και θα ειναι αμοιβαιο,αυτον που θα σταθω κρατωντας τον απο το χερι και θα παντρευτω,θα γεννησω και θα γερασω μαζι του.Αυτον που θα νιωσω οτι αξιζε να γεννηθει για να με συναντησει.Αυτον που θα τα κανω ολα μαζι του.Που ποτε δε θα πληγωσει τη καρδια μου και θα γυαλισει τα ματια μου απο πικρα.Αυτον περιμενω και αν δεν ερθει τουλαχιστον να εχω τη δουλεια μου οπως τη θελω υστερα απο τοσο που εχω μοχθησει,να ζω αξιοπρεπως και να μην εξαρτιεμαι απο κανεναν.Να εχω τη δουλεια μου.Τη μονη φιλη μου.Αυτο.
Οσον αφορα καλη μου αγνωστη την ιστορια σου.Η δικη μου ταπεινη συμβουλη ειναι η εξης:
Αν εχει συναισθηματα για τον παντρεμενο μιλα ξεκαθαρα μαζι του,προσωπο με προσωπο πες τα πραγματα οπως εχουν και μη κολλησεις.Οπως τα νιωθεις και τα γραφεις εδω.Η αντιδραση του θα σου δωσει μιαν σαφη απαντηση.Αν ειναι δειλος και υποκριτης και απλα θελει τη σιγουρια της γυναικας τουκαι τη θαλπωρη του σπιτιου κι εσενα σε εχει για να ξεδινει ,διλαδη κυριολεκτικα το γκομενακι που εκτωνονεται και δεν εχει σκοπο να διακυνδυνεψει τη βολεμενη ζωη του σκεψου απλα ποσο κακομοιρης ειναι.Σκεψου οτι σε λιγο καρο θα λες γιατι δεν εφυγα νωριτερα ξοδεψα τοσο χρονο.Φυγε και μην αφησεις περιθωρια επανασυνδεσης οσο μενεις ,τοσο δενεσαι.Σκεψου να ησουν στη θεση εκεινης της γυναικας?Αισθανεσαι καλα να μοιραζεσαι τον αντρα με καποια που εχει μικρα παιδια μαζι της?Η ηθικη σου τι λεει?Φυγε για σενα.Μιλα και στον αλλον και πες του την αληθεια .Σου φερθηκαν ασχημα στο παρελθον ,μη γινεσαι τωρα σαν αυτους.Φερσου ντομπρα και αντρικια και πες του την αληθεια.Αν και αυτος ειναι βολεμενος απ τη φαση και θελει απλα να εχει καποια να γαμαει μιας στο τοσο απο το να ειναι μονος του και πιθανως να δυσκολευεται να βρεια αλλη,το καλυτερο που θα κανεις ειναι να τον αφησεις ησυχο.Απομακρυνσου και απο τους .Σκεψου τι θελεις πραγματικα,τι ψαχνεις τι ζητας και θα καταλαβεις γιατι καταληγεις σε τετοιους ανθρωπους και προθα προσελυσεις τους σωστους.Μεινε μονη σου με τον εαυτο σου και ξεκαθαρισε μεσα σου.Μα πανω απο ολα μιλα ξεκαθαρα.Τα ξεκαθαρα λογια σωσανε ανθρωπους,η σιωπη ποτε.