Results 76 to 90 of 137
Thread: Μετά το sex εξαφανίστηκε
-
01-06-2022, 15:57 #76
- 01-06-2022, 16:18 #77
Γεια σου ρεμεντυ μου.
Είχαμε πολυ καιρό περίπου ένα χρόνο να βρεθουμε σε ραντεβού.τον αποφεύγα συνεχως.
Ώσπου πριν λίγες μέρες και αφού μου είχε πει τοσες φορές να βρεθουμε γιατί περνάει λόγω της δουλειά του από το σπίτι μου του έιπα ναι.
Με ξεκίνησε πάλι από την αρχη τα ίδια πόσο ερωτευμενος είναι μαζί μου πόσο με θέλει και σφιχτες αγκαλιες και φιλιά σαν να μη πέρασε μια μέρα.
Του είπα να μου πει τι έχεις στη ζωη του. Παλια υποτίθεται ήξερα ότι είχε σχέση και θα χωριζε.τώρα του λέω έχεις κάτι? Και λέει ότι και να έχω είμαι εδώ μαζί σου.ούτε παραδεχτηκε αν είχε ουτε ότι δεν έχει.κυριως ελεγε δεν εχω τιποτα θελω μονο εσενα και στο μελλον να ξερεις θα ειμαστε μαζι.Για γάμο και παιδιά εννοείται ουτε λογο δεν μου κανε γιατί του είπα αν έχεις κάτι με άλλη εγώ δεν θέλω να μπλεξω.κάνω την χαζή δηλαδη ότι δεν ξέρω.
01-06-2022, 16:22 #78
Όσο και να γελας πάντως είναι αλήθεια. Υπάρχουν κοπελες που έχουν τοσεεεες ανασφαλειες που ενώ ξέρουν την αλήθεια δεν θέλουν να την πιστεψουν.και μετά θα γυρίσω να πω ότι φταίει αυτος που με κοροϊδεύει και θέλει να με πηδηξει?όχι εγώ φταίω που τον ανεχομαι και η κάθε κοπέλα που κάνει το ίδιο.
01-06-2022, 17:03 #79
01-06-2022, 17:18 #80
Κανω την χαζή γιατί μάλλον είμαι χαζή.
Αν παραδεχτώ ότι ξέρω ότι είναι παντρεμένος και ότι παρόλα αυτά βρίσκομαι μαζί του θα είμαι ανηθικη και θα πέσω στα μάτια του.φυσικά πιστεύω ότι είμαι πολύ ανηθικη κυριως γιατί κοροιδευω και τον φίλο μου και την γυναίκα του και τα παιδιακια του που δεν φταινε σε κατι.
Αν μου παραδέχτει ότι είναι παντρεμένος και θέλει μόνο σεξ και πάλι θα πρέπει να φύγω για αυτό δεν τον πίεζω πολύ να μου πει.
Για μένα είναι η τελευταία ευκαιρία που εχω μήπως τελικά κάνω σεξ.γιατί είναι ο μόνος που μου προκαλεί μεγαλο πάθος και ναι οσο ανηθικο κι αν ειναι είμαι ερωτευμενη μαζι του. Δεν μπορώ να περιγράψω γιατί τον θέλω τόσο. Μάλλον είπαμε γιατί είμαι πολυ χαζη.
Ακόμη μιλάμε. μια βδομάδα έχουμε που ξανά αρχισαμε να τα λέμε από κοντά μετά από πολυ καιρό. Θέλει να βρεθούμε αύριο που θα δουλευει στα μέρη μου να συνδιασει δηλαδή και δουλειά και γκομενα.μάλιστα του προτεινα για να δω τι θα μου πει να παμε Στην πόλη του για καφέ δημόσια και είπε οκ.φυσικά ξέρω ότι ούτε εγώ ούτε αυτός μπορουμε να κυκλοφορουμε δημόσια γιατί και αυτός έχει γυναίκα και εγώ σχέση.
01-06-2022, 17:39 #81
ακριβως...
γι αυτο το κανεις. επειδη αν το παραδεχτεις η τον βαλεις να το πει ξεκαθαρα, μετα πρεπει να παρεις θεση.
οταν απανταει "ο,τι και να χω η να μην εχω, τωρα ειμαι μαζι σου", ειναι σαν να λεει οτι και οι δυο ξερετε οτι εχει, αλλα ειναι κατι που θα το προσπερασετε. σιγουρος δηλαδη οτι δεν θα τον εδιωχνες γι αυτο...
οχι, δεν εισαι χαζη. εχεις συγκεκριμενες ελλειψεις (συναισθηματικες) και κανεις συνειδητα αυτην την λαθος επιλογη, με την ελπιδα να τις καλυψεις.
01-06-2022, 17:53 #82
Ευχαριστώ ρεμεντυ μου για τις απαντήσεις σου.παντα δινεις σωστες συμβουλες εδώ μέσα και πάντα τις διαβάζω προσεκτικα.
Ναι αν μου πει ξεκαθαρα ότι είναι παντρεμένος τότε πρέπει να πω τέλος. Έχεις δικιο ότι ο ίδιος ξέρει ότι δεν θα τον διωξω γι αυτό. Πριν λίγο στο τηλ μάλιστα μου είπε ότι ξέρω ότι με αγαπάς και εσύ όπως εγώ που σημαίνει ότι ξέρει ότι τον θέλω και το εκμεταλλευεται.
Μάλιστα μου είπε ότι σίγουρα και εσύ θα έχεις σχέση αφου είσαι κουκλαρα αλλιώς το είπε βέβαια με βρισια απλώς εγώ το λέω πιο ευγενικα εδώ. Οταν του είπα ότι εγώ ναι έχω σχέση εσύ εχεις?είπε θα περιμένω να χωρίσει,όχι εγω δεν έχω. Θέλω να είμαι μαζί σου.παραδεχτηκε ότι φυσικά και θελει να κάνει σεξ μαζί μου ποιος δεν θα θέλει λεει αλλά δεν είναι εκεί μαζί μου μόνο για αυτό.
Το καλό είναι ότι ξέρω ότι μου λέει ψέματα. Το νοιώθω. Άρα δεν θα καλύψω καμία ανάγκη μου με αυτόν αντίθετα θα προκαλέσω κι άλλες πληγες στα τραυματα μου και δεν θα φταιει αυτός αλλά εγώ. Απλώς μου αρέσει να ακούω αυτά που μου λέει,μου αρέσει να με αγκαλιαζει σφιχτά να με περνει αγκαλια.και με αυτόν ενώ σκεφτομαι το σεξ εντονα δεν πιστεύω να το κανω μαζί του γιατί πρώτα απ ολα δεν τον εμπιστεύομαι. Όταν σε βάζουν στο ίδιο τσουβαλι με όλες πως να τον εμπιστευτεις.γιατί πιστεύω το έχει συστημα αυτό που κάνει.
Και για αυτό συμφωνησα και κατάλαβα απόλυτα την θεματοθετρια γιατί μπορω να καταλάβω πως ενοιωσε.απλώς δεν φταιει μόνο αυτός αλλά και η φιλη μας εδώ.Last edited by Αποστολια; 01-06-2022 at 18:12.
01-06-2022, 21:10 #83
Αποστολία μου ειμαι ο τελευταιος που θα κρινω εδω μέσα, αλλά να σε ρωτησω κάτι, αν η σχεση σου εβρισκε κάποιον και σε κεράτωνε θα σου άρεσε;
01-06-2022, 21:22 #84TheShadowGuestΚαι για αυτό συμφωνησα και κατάλαβα απόλυτα την θεματοθετρια γιατί μπορω να καταλάβω πως ενοιωσε.απλώς δεν φταιει μόνο αυτός αλλά και η φιλη μας εδώ.[/QUOTE]
Αποστολία μου,εχεις διαβασει ολα τα μηνυματα που εχω γραψει?Γιατι αν το εχεις κανεις θα καταλαβαινες οτι -σε καμια περιπτωση δεν απαξιωνω και υποβαθμιζω την δικη σου θλιβερη ιστορια-τα μονα κοινα μας σημεια ειναι πως μας ποσταραν ωραια λογια και μας πουλησαν ερωτα για αληθινο και ολα αυτα στο βωμο της δικης τους εφημερης σαρκικης διασκεδασης .αδιαφορωντας και τον ολεθρο των συναισθηματαων που θα επεφεραν.Εγω ειμαι 27 χρονων και εχω περασει παρα πολλα στη ζωη μου ,πολλα για τα οποια καθε πρωι που ξυπναω και καθε βραδυ που κλεινω τα ματια μου και προσπαθω να γαληνεψω για λιγο τη ψυχη μου για να κοιμηθω,ευχομαι τα ματια μου να μην τα ειχαν δει ποτε.Ευχομαι να γυριζα το χρονο πισω και να με εσωζα απο πολλα.Το κυριοτερο ευχομαι να ευτυχισω εστω λιγο επιτελους στη ζωη μου.Γιατι οπως ειπα ειμαι 27 και ειμαι πολυ δυστυχισμενη.Δεν εχω γελασει ποτε αληθινα και εχω κλαψει τοσο βαθεια που τα δακρυα μου εκαιγαν πολλες φορες τα μαγουλα μου και σκιζανε το δερμα μου.Ελειπαν μονο οι εγκοπες για να συμβουν στα αληθεια.Δεν ενιωσα ποτε τη τρυδεροτητα και τη στοργη .Γι αυτο και τη ζηταω τοσο.Γι αυτο και αυτος νιωθω μεσα μου οτι ηταν η τελευταια μου ελπιδα.Να νιωσω την αγαπη,τον ερωτα απο καποιον προς εμενα και οχι μονο εγω προς τον αλλον.Ποτε δεν με φωναξε κανεις με μια γλυκεια προσφωνηση,ποτε!Ουτε καν ν ακουσω να φωναζει εστω με το ονομα μου χαιδευτικα.Ποτε δε με κοιταξε κανεις στα ματια με αγαπη,δε μου κρατησε το χερι.Δεν με αγκαλιασαν με στοργη.Ξερεις τι βαρος ειναι αυτο οταν βλεπεις τα χρονια να περνανε και να πιστευεις καθε μερα ολο και πιο πολυ οτι τελικα "καποιοι ηρθαν στο κοσμο για ν αγαπηθουν και καποιοι αλλοι οχι και εσυ να βλεπεις τη κλεψυδρα της ζωης να γερνει προς το δευτερο σκελος και να κοιτας αποστεωμενη με παραπονο γιατι ανοιξες τα χερια σου ν αγκαλιασεις τους ανρωπους κι αυτοι σε κατασπαραξαν."Δε ξερω τι του εδειξα ..Αληθεια ..Ξερω ομως οτι του μιλησα ειλικρινα,του εδειξα ποια ημουν,του μιλησα για τις πληγες μου,να μαθει εμενα προτου να εστιασει στην ομορφια μου και μου μιλουσε γλυκα,ομορφα,συνειδητοποιη μενα.Αλλιωτικα απο ολους τους αλλους.Φαινοταν για 32 που ειναι πως ηξερε τι ηθελε.Εμοιαζε διαφορετικος η μαλλον εγω ηθελα να το πιστεψω.Ακιμη και σημερα περιμενω μια απαντηση κατι..γιατι μια εξηγηση οφειλε να μου τη δωσει.Φερθηκε με ανηθικοτητα σ εναν ανθρωπο που του ανοιχτηκε,αγγιξε τοσα ιερα για μενα θεματα μονο και μονο για να βρεθουμε και να ατιμασει ,να λερωσει τη καρδια και την αξιοπρεπεια μου γελοιποιοντας με σωματικα και υστερα καπνος?Ενα ξερω με σιγουρια...Οτι ποτε δε θα βρει αλλη γυναικα με ομορφοτερη καρδια απο τη δικη μου γιατι γκομενες μπορει να βρει δεκαδες πιο ωραιες απο μενα.Με καρδια και παιδεια σα τη δικη μου καμια.Κανενας του απο οσους γνωρισα.Αν εψαχνε στ αληθεια μια γυναικα σαν εμενα τοτε ειναι ξιος της μοιρα του.Γιατι αν το καλο το προσπερασεις,δε θα ξαναρθει.Μαλλον-ευχομαι-το δικο δε εχει ερθει ακομη.Αλλα δεν εχω πια κουραγιο να πιστεψω σε κανεναν πια..Ολοι κοιτουν εφημερους κρυσταλλινους ερωτες,σχεσεις με αραιες,χαλαρες βελονες για να μπορουν να ξηλωνονται ευκολα.Οπως ειπε ο λειβαδιτης..''και αφου εζησα απο παιδι το μαρτυριο της ελπιδας,εφτασα στο πιο εσχατο εγκλημα:να πιστεψω στους ανθρωπους ....
Ω..απεραντη νοσταλγια για κατι που ποτε δε ζησαμε κι ομως αυτο υπηρξε ολη η ζωη μας...
01-06-2022, 21:29 #85
Κατσε βρε κούκλα μου.εισαι 27 μόνο. Πολύ μικρή για να λες τέτοια λόγια. Θες να μου περιγραψεις λίγο γιατι λες ότι όλοι σε κοροιδευαν?σου έχει τύχει και σε παλιές σου σχέσεις να υποθεσω.συγνώμη αλλά δεν διαβασα όλα τα μηνύματα σου αν το έχεις αναφέρει κάπου.
Επιπλέον λες ότι είσαι όμορφη πολύ όμορφη όπως καταλαβα.λες να μην το εκτιμησει ποτέ κανείς αυτο?δεν νομίζω. Έχεις κάνει πολλές σχέσεις? Και όταν λεω σχέση εννοώ να είσαι με κάποιον πολύ καιρό μαζί.
Δεν μου αρέσει να ακούω τέτοια λόγια γιατί και εγω τα ίδια πίστευα για μένα μέχρι κάποια ηλικία. Εγώ βέβαια τους απεφευγα όλους μεχρι που έκανα μια σχέση και μου φερθηκε πολύ άσχημα. Μετά όμως γνώρισα ένα καλό παιδί που με αγάπησε θέλω να πιστεύω πραγματικά.
Πάντως όπως περιγράφεις την ζωή σου τώρα έτσι ήμουν και εγώ πριν λίγα χρόνια. Ίδια όμως σαν να ακουω εμένα.
01-06-2022, 21:34 #86
Δεν θα μου αρεσε καθόλου. Γιατί το έχω ζήσει και αυτό να βγαίνω με κάποιον και να είναι και αλλού.
Δεν είμαι περηφανη γι αυτό. Δεν αισθάνομαι τόσο τυψεις όσο ότι θα με τιμωρησεί ο Θεος αργά ή γρήγορα.Αυτό φοβάμαι. Τώρα ότι και να πουν εδώ μέσα για την ιστορία μου (γιατί είναι λίγο ιδιαιτερη δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει κάποιο θέμα μου) θα έχουν δίκιο.
Συγνώμη κι αν χαλαμε το θεμα της κοπελας.
02-06-2022, 00:52 #87
Αδικείς αυτόν που έχεις δίπλα σου, στειλτον και κάνε ό,τι θες, εκτός αν του έχεις πει πως σκέφτεσαι να το κάνεις με άλλον γιατί με εκείνον σου βγαίνει και εκείνος το αποδέχεται. Το αποδέχεται; Αν το αποδέχεται εκείνος, τότε ακόμα και ο Θεός θα σου δώσει την ευλογία του. Εχω διαβάσει την ιστορία σου τουλάχιστον την τελευταία, ή τουλάχιστον ξέρω ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις...
02-06-2022, 07:47 #88
Καλημέρα.Ευχαριστω για την απάντηση σου.
Η αλήθεια είναι ότι ναι τον αδικω.γιατί ενώ του έχω πει ότι έχω βγει με άλλον και έχουμε απλώς μεινει στα φιλιά αυτός όμως δεν το δέχεται, η μάλλον κάνει πως δεν το δέχεται. Απλως μου ειπε αυτό να μην το ξανα πω.θεωρεί δηλαδή ότι του ειπα ψέμματα ότι βγήκα ραντεβού με άλλον. Αφού να φανταστεις με περνει τηλ βλέπει το όνομα του και του λέω είναι ο μπαμπάς μου επειδη τυχαινει και έχουν το ίδιο ονομα και το πιστευει.δεν θα ψαξει κινητο δεν θα ρωτησει δεν θα ζηλεψει δειχνει μια μεγάλη αδιαφορία. Κοιμάται και εγώ μιλάω στο άλλο δωμάτιο με τον άλλον και κανονιζω ραντεβού και αυτός δεν ακούει η δεν θέλει να ακούσει. Κοινως με έχει γραμμενη θεωρώ.
Δεν δέχεται μεν να βγω με άλλον αλλά δεν κάνει και κάτι να με σταματήσει. Απλώς λέει μη τολμήσεις να κάνεις κάτι. Αυτό.
Επίσης του έχω πει να βελτιωσουμε κάποια πράγματα στη σχέση και αυτός αδιάφορει.τον μόνο που τον ενδιαφέρει έχω καταλάβει είναι η δουλειά. Τώρα να ζητάς στον άλλον μια φορά την βδομάδα να πηγαίνεις για μπανιο η για κανένα κρασί φαγητό και να σου λέει δεν είμαι και ο Ωνάσης αυτό δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει να περασετε χρονο μαζί εφοσον όπου και να πάμε πληρωνουμε και οι δύο μαζί τα μοιραζομαστε τα εξοδα. Έρωτικα εχει και αυτός τα θέματα του όπως εγώ. Δεν είναι δηλαδή και πολύ του αθληματος.
02-06-2022, 09:33 #89kopela93GuestΜη θες ο άλλος να σκάει από ζήλεια για να νιώθεις εσύ επιθυμητή. Ο άνθρωπος αυτός που είστε μαζί μπορεί να έχει αποφασίσει ότι δε θέλει να ζηλεύει γιατί μπορεί στο παρελθόν να ζήλευε πολύ και αυτό να τον αρρώσταινε. Η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα. Σε καταστρέφει. Άσε τον να κάνει τις επιλογές του και μη λες κατευθείαν ότι αδιαφορεί. Κι αν τόσο αδιαφορεί σήκω φύγε τι κάθεσαι; Με τον αδιάφορο θα είσαι; Τη θες και συ τη σιγουριά σου. Όλα να τα θες δε γίνεται. Διαλέγεις
02-06-2022, 10:02 #90
καλημερα.
ουτε χαζος ειναι, ουτε αδιαφορος.
απλα, κανει κι αυτος ακριβως το ιδιο που κανεις εσυ με το θεμα του γαμου του παντρεμενου.
αν παραδεχτει οτι τσιλιμπουρδιζεις, θα πρεπει να κανει κατι γι αυτο.
ειτε να χωρισει, ειτε να κανει προσπαθεια να δει αν βελτιωνεται η σχεση σας.
και δεν θελει να κανει τιποτε απο τα δυο...
επιπλεον, εχει ενοχες, γιατι θεωρω οτι το μεγαλυτερο μερος του προβληματος του ΜΗ σεξ μεταξυ σας, οφειλεται σε εκεινον και το ξερετε κι οι δυο. οποτε δεν μπορει ουτε να σε διαολοστειλει, γιατι εκεινος, δεν μπορει να σε ικανοποιησει...
εγω δεν θεωρω οτι τον εξαπατας , γιατι του το εχεις πει καταμουτρα και δεν θελει να το δει, ουτε να το αντιμετωπισει.