Μετά το sex εξαφανίστηκε - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 137
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Καλημέρα.Ευχαριστω για την απάντηση σου.
    Η αλήθεια είναι ότι ναι τον αδικω.γιατί ενώ του έχω πει ότι έχω βγει με άλλον και έχουμε απλώς μεινει στα φιλιά αυτός όμως δεν το δέχεται, η μάλλον κάνει πως δεν το δέχεται. Απλως μου ειπε αυτό να μην το ξανα πω.θεωρεί δηλαδή ότι του ειπα ψέμματα ότι βγήκα ραντεβού με άλλον. Αφού να φανταστεις με περνει τηλ βλέπει το όνομα του και του λέω είναι ο μπαμπάς μου επειδη τυχαινει και έχουν το ίδιο ονομα και το πιστευει.δεν θα ψαξει κινητο δεν θα ρωτησει δεν θα ζηλεψει δειχνει μια μεγάλη αδιαφορία. Κοιμάται και εγώ μιλάω στο άλλο δωμάτιο με τον άλλον και κανονιζω ραντεβού και αυτός δεν ακούει η δεν θέλει να ακούσει. Κοινως με έχει γραμμενη θεωρώ.
    Δεν δέχεται μεν να βγω με άλλον αλλά δεν κάνει και κάτι να με σταματήσει. Απλώς λέει μη τολμήσεις να κάνεις κάτι. Αυτό.
    Επίσης του έχω πει να βελτιωσουμε κάποια πράγματα στη σχέση και αυτός αδιάφορει.τον μόνο που τον ενδιαφέρει έχω καταλάβει είναι η δουλειά. Τώρα να ζητάς στον άλλον μια φορά την βδομάδα να πηγαίνεις για μπανιο η για κανένα κρασί φαγητό και να σου λέει δεν είμαι και ο Ωνάσης αυτό δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει να περασετε χρονο μαζί εφοσον όπου και να πάμε πληρωνουμε και οι δύο μαζί τα μοιραζομαστε τα εξοδα. Έρωτικα εχει και αυτός τα θέματα του όπως εγώ. Δεν είναι δηλαδή και πολύ του αθληματος.
    Καλημερα Αποστολια να σε ρωτησω κατι; Γιατι μένεις εκει με αυτον; Λυπασαι εκεινον; σκεφτεσαι πως μετα θα εισαι μονη σου; Γιατι; Το ξερω πως σε βοηθησε καποια στιγμη αλλα αυτο το κεφαλαιο εκλεισε, τωρα γιατι μενεις ειλικρινα; Τι προσδοκεις μετα απο ενα χρονο να εχει συμβει σε αυτη τη σχεση; Τι πιστευεις για τον εαυτό σου εσυ; Σου αξιζει αυτος που εχεις για σχεση ειναι αυτος που θες;

TheShadow
    Guest
    Επιπλέον λες ότι είσαι όμορφη πολύ όμορφη όπως καταλαβα.λες να μην το εκτιμησει ποτέ κανείς αυτο?δεν νομίζω. Έχεις κάνει πολλές σχέσεις? Και όταν λεω σχέση εννοώ να είσαι με κάποιον πολύ καιρό μαζί.

Δεν μου αρέσει να ακούω τέτοια λόγια γιατί και εγω τα ίδια πίστευα για μένα μέχρι κάποια ηλικία. Εγώ βέβαια τους απεφευγα όλους μεχρι που έκανα μια σχέση και μου φερθηκε πολύ άσχημα. Μετά όμως γνώρισα ένα καλό παιδί που με αγάπησε θέλω να πιστεύω πραγματικά.

Πάντως όπως περιγράφεις την ζωή σου τώρα έτσι ήμουν και εγώ πριν λίγα χρόνια. Ίδια όμως σαν να ακουω εμένα.
    Η ηλικία αποδεδειγμενα δε παιζει κανενα ρολο στο ψυχολογικο φορτιο του καθενος.Οσο και να εισαι τα παντα εξαρτατωνται απο το τι εζησες.Πχ.Στη προηγουμενη δουλεια μου με αυτα που γινονταν ενιωθα 30 χρονια πιο γερασμενη κι ας ημουν οσο ειμαι και δεν ειχα θεληση να κανω τιποτα της ηλικιας μου..Τα βιωματα σε γαλουχουν και ανθρωποι που συναντας στη πορεια της ζωης σου.Δε μ ενδιαφερει καν εκτιμησει την εξωτερικη ομορφια μου ΚΑΝΕΙΣ..Αυτο με τρωει σα σαρκοβορο ον.Με κουρασε και ουρλιαζω στον εαυτο μου.Δε το θελω..Τι να το κανω αν ολοι κοιτουν,θαμπωνονται απο το ωραια βιτρινα.Μα κανεις να μπει μεσα να δει το εσωτερικο.Να δει αν αυτα τα ματια οταν μενουν μονα τυλιγονται στο σκοταδι και γινονται σαν το μιρρουαρ πανω στις τουρτες?Την εσωτερικη ομορφια μου θελω να εκτιμησει καποιος.Τη καρδια μου.Οπως ειπε και ο αγαπητικος "τι να το κανω αν η αλλη εχει κωλαρα αν στο μυαλο ειναι στοκος ?Αν δε μπορει να κερδισει το μυαλο μου και την καρδια μου τι να τη κανω"Κι εγω υποτιθεται ελεγε τα κερδισα..Χαχα ποση ειρωνεια καταμουτρα....Σχεσεις πολλες δεν ειχα.Και οσους σκεφτομαι τελικα καταληγω πολλες φορες να λεω καλυτερα να εμενα παρθενα ακομη και σημερα γιατι κανεις τους δεν αξιζε να μ ακουμπησει.Δεν ημουν ποτε με καποιον πολυ καιρο.Δυστυχως.Μετα απο καθε σχεση αποκοβομουν και αποστασιοποιουμουν για αρκετο καιρο στην μοναξια μου μπας και μαθω απο τα λαθη αλλα μετα ξανα η ελπιδα και η πιστη οτι τωρα ο κοσμος αλλαξε..Χαχα τωρα θα ερθει το παλικαρι ,οχι ο μαλακας.Το λες ομως κι εσυ καποια στιγμη γνωρισες εναν που σου εδειξε πως ειναι αυτα που γραφω σε τοσα μηνυματα και λαχταραω τοσο.Αν δε το γνωριζες πως πιστευεις θα ενιωθες?Αυτην την ελπιδα ειχα κι εγω.Αλλα δυστυχως οπως λεει η Δημουλα: ''Ειμαι θυμωμενη οπως καταλαβαινεις..Θα επρεπε να εχω ωριμασει ,να μην απορω μετ ιποτα."
    Κι αυτο εχω σκοπο να κανω απο εδω και στο εξης αλλιως ,θ αρρωστησω και δε το αξιζω ..Θα μαθω να αγαπω οπως ειπεη κοπελα τον εαυτο μου και να τον προστατευω και δε θελω να με ξανακουμπησει κανεις χωρις να αισθανεται κατι για μενα,χωρις να σκεκεται στα χαρακτηριστικα μου .Εχω μεινει μονη μου πολλες φορες και τη ζωη μου ολη ως τωρα.Αυτη τη φορα θα το αξιοποιησω σωστα.Ηθλεα να γνωρισω καποιον που θα μ αγαπαει και θα λιωνει για μενα και θα ειναι αμοιβαιο,αυτον που θα σταθω κρατωντας τον απο το χερι και θα παντρευτω,θα γεννησω και θα γερασω μαζι του.Αυτον που θα νιωσω οτι αξιζε να γεννηθει για να με συναντησει.Αυτον που θα τα κανω ολα μαζι του.Που ποτε δε θα πληγωσει τη καρδια μου και θα γυαλισει τα ματια μου απο πικρα.Αυτον περιμενω και αν δεν ερθει τουλαχιστον να εχω τη δουλεια μου οπως τη θελω υστερα απο τοσο που εχω μοχθησει,να ζω αξιοπρεπως και να μην εξαρτιεμαι απο κανεναν.Να εχω τη δουλεια μου.Τη μονη φιλη μου.Αυτο.
    Οσον αφορα καλη μου αγνωστη την ιστορια σου.Η δικη μου ταπεινη συμβουλη ειναι η εξης:
    Αν εχει συναισθηματα για τον παντρεμενο μιλα ξεκαθαρα μαζι του,προσωπο με προσωπο πες τα πραγματα οπως εχουν και μη κολλησεις.Οπως τα νιωθεις και τα γραφεις εδω.Η αντιδραση του θα σου δωσει μιαν σαφη απαντηση.Αν ειναι δειλος και υποκριτης και απλα θελει τη σιγουρια της γυναικας τουκαι τη θαλπωρη του σπιτιου κι εσενα σε εχει για να ξεδινει ,διλαδη κυριολεκτικα το γκομενακι που εκτωνονεται και δεν εχει σκοπο να διακυνδυνεψει τη βολεμενη ζωη του σκεψου απλα ποσο κακομοιρης ειναι.Σκεψου οτι σε λιγο καρο θα λες γιατι δεν εφυγα νωριτερα ξοδεψα τοσο χρονο.Φυγε και μην αφησεις περιθωρια επανασυνδεσης οσο μενεις ,τοσο δενεσαι.Σκεψου να ησουν στη θεση εκεινης της γυναικας?Αισθανεσαι καλα να μοιραζεσαι τον αντρα με καποια που εχει μικρα παιδια μαζι της?Η ηθικη σου τι λεει?Φυγε για σενα.Μιλα και στον αλλον και πες του την αληθεια .Σου φερθηκαν ασχημα στο παρελθον ,μη γινεσαι τωρα σαν αυτους.Φερσου ντομπρα και αντρικια και πες του την αληθεια.Αν και αυτος ειναι βολεμενος απ τη φαση και θελει απλα να εχει καποια να γαμαει μιας στο τοσο απο το να ειναι μονος του και πιθανως να δυσκολευεται να βρεια αλλη,το καλυτερο που θα κανεις ειναι να τον αφησεις ησυχο.Απομακρυνσου και απο τους .Σκεψου τι θελεις πραγματικα,τι ψαχνεις τι ζητας και θα καταλαβεις γιατι καταληγεις σε τετοιους ανθρωπους και προθα προσελυσεις τους σωστους.Μεινε μονη σου με τον εαυτο σου και ξεκαθαρισε μεσα σου.Μα πανω απο ολα μιλα ξεκαθαρα.Τα ξεκαθαρα λογια σωσανε ανθρωπους,η σιωπη ποτε.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Μη θες ο άλλος να σκάει από ζήλεια για να νιώθεις εσύ επιθυμητή. Ο άνθρωπος αυτός που είστε μαζί μπορεί να έχει αποφασίσει ότι δε θέλει να ζηλεύει γιατί μπορεί στο παρελθόν να ζήλευε πολύ και αυτό να τον αρρώσταινε. Η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα. Σε καταστρέφει. Άσε τον να κάνει τις επιλογές του και μη λες κατευθείαν ότι αδιαφορεί. Κι αν τόσο αδιαφορεί σήκω φύγε τι κάθεσαι; Με τον αδιάφορο θα είσαι; Τη θες και συ τη σιγουριά σου. Όλα να τα θες δε γίνεται. Διαλέγεις
    Αυτό ακριβώς θέλω κοπελα.την σιγουριά μου. Γιατί αν χωρισω αυτόν λόγω του προβληματος μου δεν θα ξανά κάνω σχέση με άλλον. Δεν είπα ότι θέλω να ζηλεύει αλλά είπα ότι θέλω να ενδιαφέρεται αν βγαίνω με άλλον η όχι και όχι να το προσπερνα.τουλάχιστον θα πρέπει αφού του είπα ότι φιληθηκα με άλλον να με χωρισει.αλλά αυτή η απαθεια του με σκοτώνει.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    ουτε χαζος ειναι, ουτε αδιαφορος.
    απλα, κανει κι αυτος ακριβως το ιδιο που κανεις εσυ με το θεμα του γαμου του παντρεμενου.
    αν παραδεχτει οτι τσιλιμπουρδιζεις, θα πρεπει να κανει κατι γι αυτο.
    ειτε να χωρισει, ειτε να κανει προσπαθεια να δει αν βελτιωνεται η σχεση σας.
    και δεν θελει να κανει τιποτε απο τα δυο...
    επιπλεον, εχει ενοχες, γιατι θεωρω οτι το μεγαλυτερο μερος του προβληματος του ΜΗ σεξ μεταξυ σας, οφειλεται σε εκεινον και το ξερετε κι οι δυο. οποτε δεν μπορει ουτε να σε διαολοστειλει, γιατι εκεινος, δεν μπορει να σε ικανοποιησει...

εγω δεν θεωρω οτι τον εξαπατας , γιατι του το εχεις πει καταμουτρα και δεν θελει να το δει, ουτε να το αντιμετωπισει.
    Σύμφωνω με αυτά που λες ίσως δεν θέλει να το αντιμετώπισει το θέμα μας.αλλά θα διαφωνήσω ότι έχει αυτός το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης επειδή δεν κάνουμε σεξ.αυτό το έχω εγω.γιατί ουτε με τον πρώην εκανα ούτε με αυτόν ούτε με τον μπάτσο θα κάνω. Θεωρω ότι αν εβρισκε άλλη κοπέλα θα είχε κάνει σεξ τόσα χρόνια. Γιατί πιστεύω αν και μου το κρυβει ότι ούτε αυτός έχει κανει σεξ ποτε.
    Last edited by Αποστολια; 02-06-2022 at 15:11.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Καλημερα Αποστολια να σε ρωτησω κατι; Γιατι μένεις εκει με αυτον; Λυπασαι εκεινον; σκεφτεσαι πως μετα θα εισαι μονη σου; Γιατι; Το ξερω πως σε βοηθησε καποια στιγμη αλλα αυτο το κεφαλαιο εκλεισε, τωρα γιατι μενεις ειλικρινα; Τι προσδοκεις μετα απο ενα χρονο να εχει συμβει σε αυτη τη σχεση; Τι πιστευεις για τον εαυτό σου εσυ; Σου αξιζει αυτος που εχεις για σχεση ειναι αυτος που θες;
    Γειά σου.
    Μένω μαζί του για πολλούς λογους.πρωτον γιατί αν φύγω από αυτόν με το θέμα που έχω δεν θα ξανα κάνω ποτέ σχέση. Δευτέρον μου έχει σταθει πολύ στο παρελθόν οπότε αν δεν με χωρισει αυτός εγώ δεν μπορώ να τον χωρίσω ποτέ .αν με θέλει στην ζωή του εγώ θα μείνω.
    Για τον εαυτό μου έχω την χειροτερη αποψη.πολλές φορες θεωρώ ότι δεν μ
    Του αξιζω γιατί εγώ τον εξαπατω με αυτό που κάνω.αλλες πάλι λέω ότι δεν μου αξιζει εμένα γιατί δεν κάνει σχεδόν τίποτα για μένα για να είμαι ευτυχισμενη μαζί του.
    Προσδοκια δεν έχω καμία. Νοιώθω πολύ άσχημα με όλα αυτά και εύχομαι την επομενη μέρα να μη ξυπνησω.πιστεύω ότι η ζωη μόνο ταλαιπωρία είναι για μένα. Απλώς είχα και κάποιες στιγμές πολύ μικρες ευτυχιας.αλλά έτσι δεν αξίζει να ζεις.
    Last edited by Αποστολια; 02-06-2022 at 15:12.

Quote Originally Posted by TheShadow View Post
    Η ηλικία αποδεδειγμενα δε παιζει κανενα ρολο στο ψυχολογικο φορτιο του καθενος.Οσο και να εισαι τα παντα εξαρτατωνται απο το τι εζησες.Πχ.Στη προηγουμενη δουλεια μου με αυτα που γινονταν ενιωθα 30 χρονια πιο γερασμενη κι ας ημουν οσο ειμαι και δεν ειχα θεληση να κανω τιποτα της ηλικιας μου..Τα βιωματα σε γαλουχουν και ανθρωποι που συναντας στη πορεια της ζωης σου.Δε μ ενδιαφερει καν εκτιμησει την εξωτερικη ομορφια μου ΚΑΝΕΙΣ..Αυτο με τρωει σα σαρκοβορο ον.Με κουρασε και ουρλιαζω στον εαυτο μου.Δε το θελω..Τι να το κανω αν ολοι κοιτουν,θαμπωνονται απο το ωραια βιτρινα.Μα κανεις να μπει μεσα να δει το εσωτερικο.Να δει αν αυτα τα ματια οταν μενουν μονα τυλιγονται στο σκοταδι και γινονται σαν το μιρρουαρ πανω στις τουρτες?Την εσωτερικη ομορφια μου θελω να εκτιμησει καποιος.Τη καρδια μου.Οπως ειπε και ο αγαπητικος "τι να το κανω αν η αλλη εχει κωλαρα αν στο μυαλο ειναι στοκος ?Αν δε μπορει να κερδισει το μυαλο μου και την καρδια μου τι να τη κανω"Κι εγω υποτιθεται ελεγε τα κερδισα..Χαχα ποση ειρωνεια καταμουτρα....Σχεσεις πολλες δεν ειχα.Και οσους σκεφτομαι τελικα καταληγω πολλες φορες να λεω καλυτερα να εμενα παρθενα ακομη και σημερα γιατι κανεις τους δεν αξιζε να μ ακουμπησει.Δεν ημουν ποτε με καποιον πολυ καιρο.Δυστυχως.Μετα απο καθε σχεση αποκοβομουν και αποστασιοποιουμουν για αρκετο καιρο στην μοναξια μου μπας και μαθω απο τα λαθη αλλα μετα ξανα η ελπιδα και η πιστη οτι τωρα ο κοσμος αλλαξε..Χαχα τωρα θα ερθει το παλικαρι ,οχι ο μαλακας.Το λες ομως κι εσυ καποια στιγμη γνωρισες εναν που σου εδειξε πως ειναι αυτα που γραφω σε τοσα μηνυματα και λαχταραω τοσο.Αν δε το γνωριζες πως πιστευεις θα ενιωθες?Αυτην την ελπιδα ειχα κι εγω.Αλλα δυστυχως οπως λεει η Δημουλα: ''Ειμαι θυμωμενη οπως καταλαβαινεις..Θα επρεπε να εχω ωριμασει ,να μην απορω μετ ιποτα."
    Κι αυτο εχω σκοπο να κανω απο εδω και στο εξης αλλιως ,θ αρρωστησω και δε το αξιζω ..Θα μαθω να αγαπω οπως ειπεη κοπελα τον εαυτο μου και να τον προστατευω και δε θελω να με ξανακουμπησει κανεις χωρις να αισθανεται κατι για μενα,χωρις να σκεκεται στα χαρακτηριστικα μου .Εχω μεινει μονη μου πολλες φορες και τη ζωη μου ολη ως τωρα.Αυτη τη φορα θα το αξιοποιησω σωστα.Ηθλεα να γνωρισω καποιον που θα μ αγαπαει και θα λιωνει για μενα και θα ειναι αμοιβαιο,αυτον που θα σταθω κρατωντας τον απο το χερι και θα παντρευτω,θα γεννησω και θα γερασω μαζι του.Αυτον που θα νιωσω οτι αξιζε να γεννηθει για να με συναντησει.Αυτον που θα τα κανω ολα μαζι του.Που ποτε δε θα πληγωσει τη καρδια μου και θα γυαλισει τα ματια μου απο πικρα.Αυτον περιμενω και αν δεν ερθει τουλαχιστον να εχω τη δουλεια μου οπως τη θελω υστερα απο τοσο που εχω μοχθησει,να ζω αξιοπρεπως και να μην εξαρτιεμαι απο κανεναν.Να εχω τη δουλεια μου.Τη μονη φιλη μου.Αυτο.
    Οσον αφορα καλη μου αγνωστη την ιστορια σου.Η δικη μου ταπεινη συμβουλη ειναι η εξης:
    Αν εχει συναισθηματα για τον παντρεμενο μιλα ξεκαθαρα μαζι του,προσωπο με προσωπο πες τα πραγματα οπως εχουν και μη κολλησεις.Οπως τα νιωθεις και τα γραφεις εδω.Η αντιδραση του θα σου δωσει μιαν σαφη απαντηση.Αν ειναι δειλος και υποκριτης και απλα θελει τη σιγουρια της γυναικας τουκαι τη θαλπωρη του σπιτιου κι εσενα σε εχει για να ξεδινει ,διλαδη κυριολεκτικα το γκομενακι που εκτωνονεται και δεν εχει σκοπο να διακυνδυνεψει τη βολεμενη ζωη του σκεψου απλα ποσο κακομοιρης ειναι.Σκεψου οτι σε λιγο καρο θα λες γιατι δεν εφυγα νωριτερα ξοδεψα τοσο χρονο.Φυγε και μην αφησεις περιθωρια επανασυνδεσης οσο μενεις ,τοσο δενεσαι.Σκεψου να ησουν στη θεση εκεινης της γυναικας?Αισθανεσαι καλα να μοιραζεσαι τον αντρα με καποια που εχει μικρα παιδια μαζι της?Η ηθικη σου τι λεει?Φυγε για σενα.Μιλα και στον αλλον και πες του την αληθεια .Σου φερθηκαν ασχημα στο παρελθον ,μη γινεσαι τωρα σαν αυτους.Φερσου ντομπρα και αντρικια και πες του την αληθεια.Αν και αυτος ειναι βολεμενος απ τη φαση και θελει απλα να εχει καποια να γαμαει μιας στο τοσο απο το να ειναι μονος του και πιθανως να δυσκολευεται να βρεια αλλη,το καλυτερο που θα κανεις ειναι να τον αφησεις ησυχο.Απομακρυνσου και απο τους .Σκεψου τι θελεις πραγματικα,τι ψαχνεις τι ζητας και θα καταλαβεις γιατι καταληγεις σε τετοιους ανθρωπους και προθα προσελυσεις τους σωστους.Μεινε μονη σου με τον εαυτο σου και ξεκαθαρισε μεσα σου.Μα πανω απο ολα μιλα ξεκαθαρα.Τα ξεκαθαρα λογια σωσανε ανθρωπους,η σιωπη ποτε.
    Ρε συ κουκλα μου ξέρεις πόσες θα ήθελαν να έχουν ωραια βιτρίνα όπως λες?είσαι τυχερή που είσαι όμορφη είναι δωρο Θεού η ομορφιά. Σιγουρα θα προσελκυσεις άτομα που δεν αξίζουν αλλά κάποια στιγμή θα συναντησεις και τον καταλληλο όπως λες. Εγώ στάθηκα πιο τυχερή γιατί βρέθηκε κάποιος να με αγαπάει. Αρκει όμως αυτο?
    Παλια είχα τις ίδιες σκέψεις με εσένα για αυτό σου λέω σε καταλαβαινω απόλυτα. Έτσι προδομενη θα ενοιωθα και εγώ όπως εσύ. Ξέρω τι είναι να δίνεις την ψυχη σου κάπου και να μην περνεις τίποτα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σταθει εμπόδιο στο να συνεχίσεις την ζωή σου και να βγαίνεις με άντρες. Μη κάνεις τα ίδια λάθη που εκανα και κάνω ακόμη. Όταν γνωρισεις κάποιον βγες ραντεβου κανονικό. Όχι στο αμαξι η στο σπίτι ή στην έρημια.αυτά δειχνουν κατευθείαν ότι και εσύ θες σεξ.έτσι κάνω και εγώ με τον παντρεμένο και θεωρεί ότι εγω είμαι τελειωμενη.
    Κάνε λοιπόν στις επόμενες γνωριμιες σου το αντίθετο από αυτο που έκανες μέχρι τώρα. Γιατί έναν που γνωρίσες από το ίντερνετ να τον πας σπίτι η να σε πάει σπίτι του?Αν θες να κάνεις σεξ πήγαινε αν δεν θες όμως κράτα μια πιο φιλική επαφή στα πρώτα ραντεβού.
    Όσο για αυτά που λες ότι θες να βρεις τον έναν να παντρευτεις να κάνεις παιδιά και να αγαπιεστε πάντα θεωρώ ότι δεν υπάρχουν αυτά. Και εγώ τις ίδιες σκεψεις εκανα μέχρι τα 30.τώρα στα 34 είδα την ζωή διαφορετικά όπως είναι δηλαδή. Μπορεί αυτό να συμβεί με καποιους.αλλά θεωρώ είναι λίγο εως πολυ σπάνιο.
    Ευχαριστώ καλή μου για τις συμβουλές σου με την παντρεμενο είναι όλες σωστες.απλώς δεν ξέρεις μάλλον δεν έχεις διαβάσει κάποιο θέμα μου.έχω πρόβλημα στις σχεσεις μου γιατί δεν μπορώ και δεν έχω κανει ποτε σεξ.αυτό με έχει πάει όπως βλέπεις πίσω σε όλα και δεν βλέπω φως στον οριζοντα.απλώς μένω με κάποιον που δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του για να μη μείνω μόνη και πέσω πάλι σε καταθλιψη όπως παλιά.

Senior Member
    Αποστολία στο έχω πει κι άλλες φορές. Αυτό που έχεις δεν είναι σχέση. Και δεν εννοώ μόνο λόγω του σεξουαλικού θέματος. Αδιαφορεί ο ένας για τον άλλον, δεν τον ποθεί, βρίσκεστε λίγες μέρες την εβδομάδα και δεν περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί παρά κάνεις δουλειές στο σπίτι και ανταλλάσετε κοινοτυπίες, δεν έχετε κοινές δραστηριότητες που σας γεμίζουν, δεν δεν δεν...

Δεν έχεις κάτι να χάσεις παρά το θεαθήναι, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και το καλύτερο θεαθήναι όταν τόσα χρόνια μετά είστε σε αυτή τη φάση. Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου δεν αξίζει. Λες δεν θα βρεις άλλη σχέση λες και τώρα έχεις. Δεν έχεις. Και γκόμενο να μη βρεις, μπορεί να βρεις συγκάτοικο, φίλους, κατοικίδιο ή να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αποστολία στο έχω πει κι άλλες φορές. Αυτό που έχεις δεν είναι σχέση. Και δεν εννοώ μόνο λόγω του σεξουαλικού θέματος. Αδιαφορεί ο ένας για τον άλλον, δεν τον ποθεί, βρίσκεστε λίγες μέρες την εβδομάδα και δεν περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί παρά κάνεις δουλειές στο σπίτι και ανταλλάσετε κοινοτυπίες, δεν έχετε κοινές δραστηριότητες που σας γεμίζουν, δεν δεν δεν...

Δεν έχεις κάτι να χάσεις παρά το θεαθήναι, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και το καλύτερο θεαθήναι όταν τόσα χρόνια μετά είστε σε αυτή τη φάση. Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου δεν αξίζει. Λες δεν θα βρεις άλλη σχέση λες και τώρα έχεις. Δεν έχεις. Και γκόμενο να μη βρεις, μπορεί να βρεις συγκάτοικο, φίλους, κατοικίδιο ή να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου.
    Σονια μου το ξέρω ότι μου τα έχεις πει κι άλλες φορές και ξέρω ότι έχεις δίκιο.
    Αλλά εγώ θεωρώ ότι έχουμε σχεση αλλά όχι κανονικη γιατί δεν είναι ολοκληρωμένη. Όλα σχεδόν τα ζευγάρια που ξέρω εκτός του ότι σιγουρα θα κάνουν σεξ έχουν ακριβώς την ίδια ζωή με εμάς.Στο ότι δεν μένουμε κάθε μερα μαζί ναι σε αυτό θα συμφωνήσω ότι κανουμε λάθος. Αλλά δεν μπορώ να μενώ περισσότερες μαζί του γιατί λείπει πολλές ώρες από το σπίτι λογω δουλειά και δεν θελω να μένω μόνη βαριέμαι απίστευτα.
    Πάντως πολλες φορές εκτός από μερικές που υπάρχει λίγο το ερωτικό στοιχειο σαν συγκατοικο τον βλέπω και αυτόν. Κατοικίδιο εχω οπότε τα έχω όλα. Με τον εαυτό μου πάλι δεν θα τα βρω ποτέ θεωρώ.

Senior Member
    Τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ γνωρίζω ζευγάρια που μπορεί να μην είναι όλα τέλεια, αλλά έχουν καλη επαφή μεταξύ τους, καλή επικοινωνία, κοινή ζωή, ακόμα έρωτα κι ενθουσιασμό μεταξύ τους. Εδώ μέσα βλέπω ότι θεωρείτε πως όλες οι σχέσεις είναι αναπόφευκτα μία ατελείωτη ρουτίνα, προβλήματα, βαρεμάρα, συμβιβασμός. Ή ίσως εσείς επικεντρώνεστε στις αρνητικές περιπτώσεις ή βλέπετε μόνο τα αρνητικά των σχέσεων κι εγώ το αντίθετο, τι να πω.
    Σίγουρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αλλά το καλύτερο δεν πρέπει να επιδιώκουμε, να πιστεύουμε και να θέλουμε για τον εαυτό μας; Αν μένουμε στο χειρότερο, πως θα έρθει το καλύτερο;

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Τι να σας πω ρε παιδιά, εγώ γνωρίζω ζευγάρια που μπορεί να μην είναι όλα τέλεια, αλλά έχουν καλη επαφή μεταξύ τους, καλή επικοινωνία, κοινή ζωή, ακόμα έρωτα κι ενθουσιασμό μεταξύ τους. Εδώ μέσα βλέπω ότι θεωρείτε πως όλες οι σχέσεις είναι αναπόφευκτα μία ατελείωτη ρουτίνα, προβλήματα, βαρεμάρα, συμβιβασμός. Ή ίσως εσείς επικεντρώνεστε στις αρνητικές περιπτώσεις ή βλέπετε μόνο τα αρνητικά των σχέσεων κι εγώ το αντίθετο, τι να πω.
    Σίγουρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αλλά το καλύτερο δεν πρέπει να επιδιώκουμε, να πιστεύουμε και να θέλουμε για τον εαυτό μας; Αν μένουμε στο χειρότερο, πως θα έρθει το καλύτερο;
    Ειπες πολύ σωστή κουβέντα. Η αλήθεια σίγουρα είναι κάπως στη μέση. Και ναι έχεις δίκιο πρέπει να θέλουμε το καλύτερο και να το πιστευουμε.αλλά μερικα βιωματα μας μας κάνουμε να τα βλέπουμε όλα αρνητικα.εγώ πχ φοβάμαι να χωρίσω για να μείνω μόνη λόγω του θεματος.και μετά λέω δίκιο έχετε όλοι εδώ που μου λέτε να χωρίσω. Πες χωρίσω και πες βρω άλλον. Αν ο άλλος είναι σαν τον παντρεμενο που πηγαινει δεξια και αριστερα?δεν θα το αντέξω και σίγουρα θα πέσω σε κατάθλιψη. Ζυγιζω λίγο τα πράγματα και λέω από τον έρωτα προτιμω την ήρεμη και ησυχη ζωή και ας θεωρουμαστε και συγκατοικοι.

Senior Member
    Ειπες πολύ σωστή κουβέντα. Η αλήθεια σίγουρα είναι κάπως στη μέση. Και ναι έχεις δίκιο πρέπει να θέλουμε το καλύτερο και να το πιστευουμε.αλλά μερικα βιωματα μας μας κάνουμε να τα βλέπουμε όλα αρνητικα.εγώ πχ φοβάμαι να χωρίσω για να μείνω μόνη λόγω του θεματος.και μετά λέω δίκιο έχετε όλοι εδώ που μου λέτε να χωρίσω. Πες χωρίσω και πες βρω άλλον. Αν ο άλλος είναι σαν τον παντρεμενο που πηγαινει δεξια και αριστερα?δεν θα το αντέξω και σίγουρα θα πέσω σε κατάθλιψη. Ζυγιζω λίγο τα πράγματα και λέω από τον έρωτα προτιμω την ήρεμη και ησυχη ζωή και ας θεωρουμαστε και συγκατοικοι.
    Βρε μανια ντε και καλα να πιστευεις πως θα μεινεις μονη σου... Μονη σου μένεις απο επιλογή Αποστολία, όχι γιατί είναι δεδομενο πως θα γίνει αυτό. Αν δεν θέλεις να μείνεις μόνη, τότε δεν θα μείνεις μόνη. Για τη γυναίκα είναι εύκολο να βρει αυτο που θέλει, ναι το ξέρω όλες κανετε και έχετε παράπονα αλλα κορίτσια είναι πιο εύκολο λίγο ανοιχτές να είστε και όλες θα βρείτε αυτο που θέλετε. Δεν μπορώ να διαβάζω ότι γυναίκα θα μείνει μόνη, πραγματικά δεν μπορώ... ρε κοριτσια. Τι να πουνε οι δόλιοι οι άνδρες...λυπηθείτε και εμάς που δεν μας ευνοεί η τύχη να σταυρώσουμε ουτε θηλυκια γάτα...ε; :)

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Βρε μανια ντε και καλα να πιστευεις πως θα μεινεις μονη σου... Μονη σου μένεις απο επιλογή Αποστολία, όχι γιατί είναι δεδομενο πως θα γίνει αυτό. Αν δεν θέλεις να μείνεις μόνη, τότε δεν θα μείνεις μόνη. Για τη γυναίκα είναι εύκολο να βρει αυτο που θέλει, ναι το ξέρω όλες κανετε και έχετε παράπονα αλλα κορίτσια είναι πιο εύκολο λίγο ανοιχτές να είστε και όλες θα βρείτε αυτο που θέλετε. Δεν μπορώ να διαβάζω ότι γυναίκα θα μείνει μόνη, πραγματικά δεν μπορώ... ρε κοριτσια. Τι να πουνε οι δόλιοι οι άνδρες...λυπηθείτε και εμάς που δεν μας ευνοεί η τύχη να σταυρώσουμε ουτε θηλυκια γάτα...ε; :)
    Εμείς οι γυναίκες πιστευουμε ότι εσεις οι άντρες βρίσκεται πιο εύκολα γυναίκες αρκεί να έχετε τον τρόπο. Παράδειγμα ο παντρεμενος έχει την γυναίκα ας πουμε μπορούσε να είχε εμένα και μάλλον πρέπει να έχει κι άλλες πολλές. Ε μη λες ότι δεν βρισκεται γυναίκα.
    Πάντως σίγουρα θα μείνω μόνη βρε.Αφού δεν μπορώ να δώσω σε μια σχέση το πιο ουσιαστικο κομμάτι. Κανείς δεν θα το δεχτεί εκτός από τον φίλο μου.

TheShadow
    Guest
    Αποστολια..Ειμαι τυχερη που ειμαι ομορφη?????Οχι αυτην τη τυχη δε τη θελω αν συνεπαγεται με οτι ακολουθησε.Πολλες φορες σκεφτομαι αν ημουν μια μετρια μια αδιαφορη κοπελα να με αντιμετωπιζαν πιο ανθρωπινα και αξιοκρατικα.Ισως να μπορουσα να αγαπησω τον εαυτο μου.Ξερεις τι ειναι να σε μισουν απλα επειδη εισαι "αλλιωτικη" και δεν μπορουν να σε αντιγραψουν?Ξερεις πως ειναι ολοη τη ζωη σου να παλευεις να ζηεις διακριτικα και ησυχα και ολοι ν ασχολουνται μαζι σου.Ολοι να περιμενουν απο εσενα το υψηλοτερο.?Εχει πολυ βαρος.Να σε χρησιμοποιουν και να σ εκμεταλλευονται γιατι πιστευουν οτι δεν εχεις αναγκη.Δεν εισαι τιποτα αλλο περα απο ενα ομορφο γυναιο.Οτι εισαι αδεια και η μονη σου εγνοια να διατηρησεις τη φθαρτη ομορφια σου.Να ζεις οσο πιο ταπεινα γινεται και ολοι να μιλουν για σενα.Ολοι να σε κραζουν και να σε ζηλευουν σαν να τους πηρες κατι δικο τους και το θελουν πισω ακομα και αν χρειαστει να σε ξεσκισουν.Μια φραση..''Δεν εχει αναγκη αυτη,δε νιωθει,οτι θελησει μπορει να το εχει στα ποδια της,δεν ειναι σαν εμας"..Ξερεις τι ειναι να σε βαζουν στοιχημα και αν καταφερει καποιος να σε ριξει εχει γινει γαμιας ανωτατου λεβελ χωρις να σε νοιαζει αν την πληγωσεις γιατι απλα θα βρεθει αλλος να την διασκεδασει.δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑ.Θα σκεφτω πολυ αυτα που λες κι εσυ και ολοι σας και θα τα βαλω σ εφαρμογη.Πρεπει να θεσω καινουριους ορους και μετρα πριν ερθω κοντα με καποιον.Ομως αν και ξαναλεω παντα θα ελπιζω και μεσα μου για μενα ακομη η φλογα θα καει για να βρω εκεινον που θα τον νοιαζει η ψυχη μου,η μπαλομενη μου καρδια οπως και να ειμαι.Εκεινον που ακομη και ασχημη, θα σκιρτιζει η καρδια του γιατι λατρευει τον ανθρωπο που γνωρισε πνευματικα...Τι εννοεις δεν κανεις σεξ?Δεν εκανες ποτε?Γιατι?Φοβασαι?Και οι αντρες που γνωρισες το δεχτηκαν?Ουτε προκαταρκτικα?

Quote Originally Posted by TheShadow View Post
    Αποστολια..Ειμαι τυχερη που ειμαι ομορφη?????Οχι αυτην τη τυχη δε τη θελω αν συνεπαγεται με οτι ακολουθησε.Πολλες φορες σκεφτομαι αν ημουν μια μετρια μια αδιαφορη κοπελα να με αντιμετωπιζαν πιο ανθρωπινα και αξιοκρατικα.Ισως να μπορουσα να αγαπησω τον εαυτο μου.Ξερεις τι ειναι να σε μισουν απλα επειδη εισαι "αλλιωτικη" και δεν μπορουν να σε αντιγραψουν?Ξερεις πως ειναι ολοη τη ζωη σου να παλευεις να ζηεις διακριτικα και ησυχα και ολοι ν ασχολουνται μαζι σου.Ολοι να περιμενουν απο εσενα το υψηλοτερο.?Εχει πολυ βαρος.Να σε χρησιμοποιουν και να σ εκμεταλλευονται γιατι πιστευουν οτι δεν εχεις αναγκη.Δεν εισαι τιποτα αλλο περα απο ενα ομορφο γυναιο.Οτι εισαι αδεια και η μονη σου εγνοια να διατηρησεις τη φθαρτη ομορφια σου.Να ζεις οσο πιο ταπεινα γινεται και ολοι να μιλουν για σενα.Ολοι να σε κραζουν και να σε ζηλευουν σαν να τους πηρες κατι δικο τους και το θελουν πισω ακομα και αν χρειαστει να σε ξεσκισουν.Μια φραση..''Δεν εχει αναγκη αυτη,δε νιωθει,οτι θελησει μπορει να το εχει στα ποδια της,δεν ειναι σαν εμας"..Ξερεις τι ειναι να σε βαζουν στοιχημα και αν καταφερει καποιος να σε ριξει εχει γινει γαμιας ανωτατου λεβελ χωρις να σε νοιαζει αν την πληγωσεις γιατι απλα θα βρεθει αλλος να την διασκεδασει.δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑ.Θα σκεφτω πολυ αυτα που λες κι εσυ και ολοι σας και θα τα βαλω σ εφαρμογη.Πρεπει να θεσω καινουριους ορους και μετρα πριν ερθω κοντα με καποιον.Ομως αν και ξαναλεω παντα θα ελπιζω και μεσα μου για μενα ακομη η φλογα θα καει για να βρω εκεινον που θα τον νοιαζει η ψυχη μου,η μπαλομενη μου καρδια οπως και να ειμαι.Εκεινον που ακομη και ασχημη, θα σκιρτιζει η καρδια του γιατι λατρευει τον ανθρωπο που γνωρισε πνευματικα...Τι εννοεις δεν κανεις σεξ?Δεν εκανες ποτε?Γιατι?Φοβασαι?Και οι αντρες που γνωρισες το δεχτηκαν?Ουτε προκαταρκτικα?
    Αχ αγάπη μου.μακαρι να είχα και εγώ και πολλές άλλες αυτό που εσύ λες κατάρα.έχεις την δύναμη στα χέρια σου απλά δεν ξέρεις ακόμη να την εκμεταλλευτεις.δεν πιστεύω όλες να σε ζηλευουν για αυτό που είσαι. Σίγουρα θα υπαρχουν καποιες που ζηλευουν την ομορφιά σου αλλά δεν θα είναί όλοι και όλες ιδιες.αυτό με το στοίχημα που λες είναι όντως πολύ θλιβερο αν σου συνεβει.φαντάζομαι θα εγινε σε μικρή ηλικία με μικρά αγόρια γιατί ένας άντρας ώριμος δεν νομίζω να στο κάνε ποτε αυτό.
    Σου ξανα λέω είναι προνομιο η ομόρφια σου πρέπει να την εκμεταλλευτεις κατάλληλα και έξυπνα. Προσεχε τις επιλογές σου από εδώ και πέρα και απλά γίνε λιγο πιο απαιτητικη με τους αντρες και διεκδικησε ότι σου αξίζει. Μη συμβιβαστεις με τίποτα λιγότερο και θα κερδίσεις αυτό που θες.
    Εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση σου από αποψη ομορφιάς.θα τους επαιζα όλους στα δαχτυλα αν ήμουν κούκλα και θα ετρεχαν από πίσω μου.σκέψου πόσο χειρότερο είναι για πιο ασχημες κοπελες να βρουν ένα σύντροφο.Αγάπησε την ομορφιά σου κοριτσακι μου είναι ευλογια.
    Εγώ δεν έχω κάνει σεξ ποτέ ναι.ακόμη δεν ξέρω γιατί. Έχω πάει σε ψυχολογο σε ψυχιατρο και ακόμη δεν έχω βρει λύση. Μάλλον από φοβο δεν έχω κάνει γιατί φοβάμαι αρκετά και ακόμη περισσότερο όσο περνανε τα χρόνια την πράξη.ο πρώτος μετά από κάποιο διάστημα με εδιωξε.ο δεύτερος το έχει δεχτει.προκαταρκτικα και τα υπόλοιπα ναι.οτι έχει σχέση με διείσδυση οχι.

kopela93
    Guest
    Σορι αλλά τι να το κάνεις που είσαι όμορφη άμα είναι να μην έχεις αυτοπεποίθηση;;; Είναι σα να έχεις ένα χρυσόψαρο σε μια γυάλα χωρίς νερό. Ψοφιο είναι. Όσο και να σου την πέσουν, αν δεν είσαι καλά μέσα σου, τότε γ*μησε το. Κάνε δουλειά πάνω στον εαυτό σου. Όλοι υποφέρουμε από κάτι. Συνήθως και σχεδόν όλοι με την αυτοπεποίθηση έχουμε θέματα όσο και να μη θέλουν μερικοί να το παραδεχτούν. Δε λέω για σένα. Γενικά μιλάω . Από μικρή ηλικία γίνεται το κακό. Τεσπά είναι μεγάλη συζήτηση.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast