αυτή είναι έτοιμοι και σε θέση να σου πουν ότι ταυτίζεις τους ομοφυλόφιλους με τους με τους κτηνοβάτες
Printable View
Εδώ μιλάμε για μια κατοχυρωμένη ομάδα ανθρώπων, δηλαδή τους LGBTQI, που έχει αποδειχθεί από την επιστήμη ότι υπάρχουν στους ανθρώπους και, με τις μάχες τους με την κοινωνία που τους απέρριπτε ως ανώμαλους, έχουν καταφέρει πια να υπάρχουν χωρίς την άδεια κανενός. Και ειδικά την άδεια την εκκλησίας. Μιλάμε για ανθρώπους νορμάλ κατά γενική ομολογία παγκοσμίως πλέον, που δεν βλάπτουν κανέναν και έχουν και αυτοί τις ηθικές τους.
Το να διαστρεβλώνεις τα νοήματα, να διαστρέφεις την κουβέντα από μια ομάδα νορμάλ ανθρώπων σε μια ομάδα τυποποιημένων αρρώστων μυαλών -κτηνοβάτες και παιδεραστές- και να προσπαθείς να τα εξισώσεις με του LGBTQ, αυτό δείχνει πόσο δεν μπορείς να εστιάσεις στο θέμα αλλά την πονηριά σου να το στρέψεις αλλού, ώστε να δικαιωθείς.
Αλήθεια, η εκκλησία γιατί δεν μιλάει για τους παιδεραστές τόσο πολύ αλλά για τους γκέι και τις λεσβίες;
Γιατί δεν βάζει τους παιδεραστές στο σωστό δρόμο -που αυτούς πρέπει να βάλει- αλλά τα έχει πάρει με τους υπόλοιπους που λέμε;
Τι να πεις Harley, να συζητάμε για πολιτικές ταυτότητας και να υπερασπίζονται την άρνηση του δικαιώματος στην άμβλωση. Είναι αιώνες πίσω.
Κάτω τα χέρια και τις διδαχές σας από τα σώματά μας ρε άχρηστοι. Αντίχριστοι για πάντα! Ζήτω ο σατανάς!
Πάω ν'ακούσω Rotting Christ. xD
Αλήθεια, πώς προκύπτει από τα ευαγγέλια ότι ο Χριστός δεν θέλει τους ομοφυλόφιλους, αλλά για τους παιδεραστές κουβέντα!
Πες μου γιατί δεν λέει για τους παιδεραστές κουβέντα;
Θα σου πω εγώ. Γιατί οι παιδεραστές τιμωρούνται έτσι κι αλλιώς από το κράτος και η εκκλησία έχει τόσο μίσος που οι ομοφυλόφιλοι δεν τιμωρούνται ώστε προσπαθεί να καταφέρει την τιμωρία τους.
Το κράτος αναγνωρίζει τους παιδεραστές ως εγκληματίες, οπότε και το παπαδαριό δεν έχει λόγο μίσους εναντίον τους ενώ θα έπρεπε να τους λιδωρεί πρώτους και καλύτερους με βάση την λογική και τα ευαγγέλια.
Όμως επειδή το κράτος δεν φυλακίζει ομοφυλόφιλους όπως θα ήθελαν με βάση το άκρατο μίσος τους, "γι' αυτό" βγαίνουν με κάθε τρόπο και τους χτυπάνε.
Αμ δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Και οι ίδιοι κάποτε θα μπαίνουν μέσα για ρητορικό λόγο μίσους, όπως οι ναζί.
αριστεροστροφα κατακαθια μην κλαιτε τοσο πολυ για τους ομοφυλοφιλους
https://pame.gr/tse-gke-vara-misos-gia-omofilogilous/
Ο Τσε Γκεβάρα και το μίσος του για τους ομοφυλόφιλους..............λολ.... .
χωρις πολλα πολλα λογια ξερουμε τα χαλια των χασαπιδων που θαυμαζετε δεν ζουμε στην αλβανια του 1980
Και γιατί πρέπει να απολογηθούμε για τον Γκεβάρα; Τα'χετε χάσει μερικοί. Αναρχική είμαι, άρα κατά των ειδώλων, δε θεοποιώ κανέναν, δεν είμαι πιστή να κρατάω ιερότητες. Άντε, να έχω πετάξει την εικόνα του χριστούλη και να φιλάω τα πόδια άλλων. Δε νομίζω.
Επανέρχομαι στο θέμα του γιατί φαίνεται η χριστιανική εκκλησία, οι εκπρόσωποί της και η συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών να είναι τόσο ομοφοβικοί.
Συμφωνώ με την ανάλυση που γίνεται σε αυτό το άρθρο στο λινκ αυτό, πώς "το τυφλό μίσος των ιεραρχών και μοναχών έχει ως ρίζα τη δική τους, ασυνείδητη ή συνειδητή, ομοφυλοφιλία."
Δεν είναι λοιπόν καθεαυτό το θέμα η ομοφυλοφιλία, αλλά η εσωτερικευμένη ομοφοβία του κλήρου και κατά συνέπεια και των πιστών τους ακόλουθων, που μοιράζονται τα ομοφοβικά αυτά αισθήματα και απόψεις. Προέρχεται από συμπλέγματα, τρομερές φοβίες και ενοχές που η θρησκεία έχει φροντίσει άπλετα να διασπείρει.
https://falsefaith.blogspot.com/2011...post.html#more
Ο Τσε Γκεβάρα ήταν κομμουνιστής. Ο κομμουνισμός θεωρεί την ομοφυλοφιλία προϊόν του καπιταλισμού. Αυτό σου είναι γνωστό;
Όπως ο Σιχαμένος Κουτσούμπας και το ΚΚΕ του που δεν ψήφισαν τον γάμο των ομοφυλοφίλων.
Ποιος σου είπε ότι είμαστε κομμουνιστές;
The relationship between communism and homosexuality has varied over time and across different communist societies. Historically, some communist governments initially decriminalized homosexual activity, while others considered it illegal or a sign of capitalist degeneracy. For example, the Soviet Union decriminalized homosexuality after the revolution but later recriminalized it. The French Communist Party initially vilified homosexuality but changed its stance to support LGBT rights by the 1980s1. It’s important to note that views and policies have evolved over time and can differ significantly between countries and political parties.
@Harley, μου άρεσε και η σύνδεση-ανάλυση Κομμουνισμού και ομοφοβίας. Θα συμπληρώσω το εξής: στον κομμουνισμό υπάρχει τοξική αρρενωπότητα. Το επαναστατικό υποκείμενο ήταν κατεξοχήν ο άνδρας, και απαγορευόταν δια ροπάλου τα επαναστατικά υποκείμενα να επέδειχναν θηλυπρέπεια ή ομοερωτισμό, θα τους χαλούσε την επαναστατική μόστρα.
Το παραλληλίζω με την ίδια κομμουνιστική εμμονή με την ιδέα της εργατιάς και του "λαού". Και στα δύο έχουν επενδύσει, με μια εμμονική αυταπάτη, το ίδιο με την ανόθευτη, πτωχή αλλά ντόμπρα εργατιά. Κανένα από αυτά δεν ισχύει, είναι παλαιάς κοπής ιδεοληψίες που στην σημερινή εποχή καταρρέουν. Η φτώχεια δε σημαίνει αυτόματη ριζοσπαστικοποίηση, η εργατιά το ίδιο, η ταξική προέλευση το ίδιο, κτλ. Καιρός να μιλάμε τη γλώσσα του σήμερα.
"Η λέξη "πιστεύω" κατ' ακρίβειαν σημαίνει "δεν γνωρίζω".
Κάποιος που γνωρίζει, δεν έχει ανάγκη να πιστεύει, αφού γνωρίζει.
Συνεπώς η λέξη "πίστη" σημαίνει κατ' ακρίβειαν την άγνοια.
Έτσι λοιπόν η μεταφυσική πρόταση "η πίστη σώζει ψυχές" αποτελείται από τρεις λέξεις εκ των οποίων μόνο η μία σημαίνει κάτι.
Έτσι λοιπόν η φράση αυτή μεταφράζεται στην πραγματικότητα ως "η άγνοια σώζει το τίποτα".
Η λέξη "πιστεύω" και η λέξη "ψυχή" είναι μόνο πολύχρωμα ρούχα για να καλύπτουν το κενό. Βεβαίως η μεταφυσική πρόταση "η πίστη σώζει ψυχές" είναι μία πέρα για πέρα εμπειρική πρόταση με τεράστια σημασία.
Οι περισσότερες από τις μεταφυσικές λέξεις με ρούχα που ντύνουν την απουσία του περιεχομένου, αφορούν δυστυχώς σε πράγματα τεράστιας σημασίας...."
Νίκος Καρβέλας Νοοσοφία
(Aytα διάβαζα στο τρένο)
https://youtu.be/7JWU8ESiMno?si=VOdgTkVwOUVrDLJK
Για δείτε τι λέει ένας άνθρωπος ψαγμένος για την θρησκεία σας, διαβάστε και τα σχόλια που ως επί το πλείστον είναι από χριστιανούς που τον παρακολουθούν και όχι από ομοϊδεάτες (!!!) και ανοίξτε λίγο το μυαλό σας.
Και μην μου πει κάποιος γιατί βάζω συνέχεια Καρβέλα...
Απλά τον μελετάω αυτόν τον καιρό και σας τον παραθέτω κι εσάς για σχόλια κλπ...
εδώ έχει μπύρα στην ακρογιαλιά
Μια που μελετάς τον καρβελα αυτοσ τι είναι στρέητ μοντέρνος είναι κ πολύ μάλιστα αν φέρεται καλά κ είναι καλός άνθρωπος no problem εγώ δε νομίζω ότι σασ μισούν πάντως αν κρίνω από μένα εμένα με νοιάζει να δουλεύεις να είσαι ευπρεπης κάπως συμμαζεμενος κι όλα καλά αν ταιριαξουμε κ είσαι καλός άνθρωπος εκεί στα δίνω όλα κ δεν ρωτάω να ξέρετε ότι μου πεις αυτό ισχύει αν μου πεις μαύρο μαύρο αν μου πεις μπλε μπλε επίσης ένα πρόβλημα ΠΩΣ θα παρουσιασθείτε σε ένα χώρο να δηλώσετε είμαι αυτοσ κάνω αυτά κ θέλω αυτό η πουλάω αυτό η ότι θέτε τέλος πάντων
Δεν μισεί κανένας κανέναν απλά σου λέει ο άλλος μαλακασ είμαι εγώ που ζω έτσι κι ο άλλος ζει αλλιώς αυτό είναι μια ανισότητα που δημιουργεί προβλήματα κι έτσι ξεκινάει το μίσος
https://m.youtube.com/watch?v=_-dhoF...uc6x#searching
Για ανθρώπους που υποφέρουν σωματικά η ψυχικά..είναι μια καλή επιλογή για την ψυχή.
https://m.youtube.com/watch?v=FpAJpZ...-Fzr7Otw%3D%3D
Όταν οι σπουδαίοι μιλάνε,οι υπόλοιποι πρέπει να σωπάσουν!
η τεραστια διαφορα του Χριστιανισμου απο τις υπολοιπες θρησκειες ειναι οτι αυτοι που γραψαν την καινη διαθηκη αλλα και οι χριστιανοι της ανατολης ηταν φορεις του ελληνικου πολιτισμου ετσι δεν εμειναν πολλα περιθωρια για τους υπολοιπους να φτιαξουν κατι καλλιτερο
Στο χωριό μου η εκκλησία είναι φτιαγμένη από τα μάρμαρα ενός ναού του Απόλλωνα. Και χτισμένη ΠΑΝΩ στον αρχαίο ναό. Θες να μιλάς και για τον ελληνικό πολιτισμό τρομάρα σου νικουδυοτρία. Οι χριστιανοί ό,τι αρχαιοελληνικό έβρισκαν το μισούσαν και το κατέστρεφαν. Ακόμη και στις βαφτίσεις παιδιών ΠΑΝΤΑ τα αρχαία ελληνικά ονόματα προέτρεπαν να μην τα χρησιμοποιούν και να διαλέγουν "χριστιανικά" αγίων. Να μιλήσουμε για το τι έκαναν στους ιθαγενείς πολιτισμούς όλων των λαών με τον προσηλυτισμό; Στην Αφρική για παράδειγμα; Που για να δίνουν ένα κομμάτι ψωμί το συνόδευαν με μία βίβλο; Έχουν ποτίσει τον πλανήτη ολόκληρο με την ιδιοτέλειά τους, την ανελέητη προπαγάνδιση των ψεμάτων, τη συναισθηματική εκμετάλλευση του ανθρώπινου ψυχισμού και των πηγαίων αναγκών για ελπίδα και αποφυγή του τέλους, πάτησαν το γυναικείο φύλο κάτω για χιλιετηρίδες. Και έρχεστε και μας μιλάτε για την υπεροχή του...Καλά, τυφλοί οδηγοί τυφλών (γιατί είμαστε και διαβασμένοι οι άθεοι, δε μασάμε).
Εγώ τουλάχιστον δε ζητάω από τον διαχειριστή να αποκλείσει τα χριστιανορθόδοξα νήματα από το φόρουμ. Από αυτή την άποψη μου χρωστάς χάρη, και γι αυτό δε φεύγω, χα χα
Χαρη δεν χρωστάω σε κανέναν!Εσυ μου χρωστάς γιατί αρκετά ανέχθηκα τις ανοησίες σου!Συνεχισε να γράφεις τις ανοησίες σου για να γελάμε και να καταλαβαίνουμε ποσό πίσω είσαι σε σκέψη και πνευματικότητα.Είσαι πολύ ρηχή και χωρίς ουσιαστική γνώση..παρά φανφάρες που κάπου τις διάβασες για να το παίξεις Μπουμπουλίνα!
https://m.youtube.com/watch?v=eHsVWu...XPh863IA%3D%3D
Εξαιρετική εκπομπή του 2000,με τον Βλάσση μπονατσο και θέμα την ψυχή!
Αν και έχουν γίνει αμέτρητες έρευνες στις μεταθανάτιες εμπειρίες που αναφέρουν πολλοί και έχουν διαψευσθεί στο σύνολό τους ως αποτέλεσμα μιας συνηθισμένης νευρολογικής λειτουργίας. Παρόλα αυτά υπάρχει μια περίπτωση που δεν μπορεί να εξηγηθεί εξ ολοκλήρου από την επιστήμη.
Η συγκεκριμένη αναφορά έγινε μετά από την καρδιακή προσβολή που υπέστη η γυναίκα και μετά την ανάνηψή της περιέγραψε σε μια κοινωνική λειτουργό ότι είχε βγει εκτός του νοσοκομείου και είχε δει ένα παπούτσι έξω από το παράθυρο του τρίτου ορόφου. Αργότερα η κοινωνική λειτουργός όχι μόνο βρήκε το παπούτσι αλλά ανακάλυψε και όλες τις λεπτομέρειες από τη περιγραφή της γυναίκας. Το γεγονός έδωσε τροφή σε πολλούς να υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί των θρησκειών για μεταθανάτια ζωή είναι βάσιμοι.
Τι παπούτσι ήταν; Αν ήταν καμιά μάπα, δεν άξιζε τον κόπο. Ναι, βάσιμοι οι ισχυρισμοί, ιδιαίτερα όταν έχουν...παπούτσια. Αν ήταν παντόφλα, τα πράγματα βέβαια θα ήταν διαφορετικά. Α ρε παντόφλα που πάει χαμένη. :P
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
https://simeiakairwn.wordpress.com/2...-%cf%83%ce%b1/
Αγιασμός κάθε πρώτη του μήνα!
χαίρομαι να γνωρίζω αληθινούς πιστούς, έστω και από αντίπαλες θρησκείες. Εγώ είμαι μέλος της Εκκλησίας Του ΣΑΤΑΝΑ. Και αφού ο Θεός της παλαιάς διαθήκης είναι αιώνιος εχθρός του δικού μου Θεού, τότε δεν μπορώ παρά να μισώ τον δικό σου. Ας είναι, μιας και βρήκα τον χώρο εδώ που αναφέρεται σε θρησκευτικότητα ας αφήσω μια προσευχή και όποιος θέλει ας επικαλεστεί τον Άρχοντα του κόσμου τούτου Κατά Ιωάννην 14,30: οὐκέτι πολλὰ λαλήσω μεθ᾿ ὑμῶν· ἔρχεται γὰρ ὁ τοῦ κόσμου ἄρχων) για να τον βοηθήσει.
ΣΤΟ ΌΝΟΜΆ ΑΥΤΟΎ ΑΔΕΛΦΟΎ ΣΑΤΑΝΆ ΚΑΙ ΤΉΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΉΣ ΤΕΛΕΙΌΤΗΤΑΣ
«Έλθε ω Εωσφόρε έλθε».
Συ κύριέ αυτού του κόσμου οπού οι ιερείς σε συκοφάντησαν
Συ κύριέ αυτής της Γης οπού βασιλείς σε καταδίκασαν
Συ που έδωσες σε μας τον Καρπό της γνώσης και της καθαρής Σοφίας, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
«Έλθε ω Σατανά έλθε».
Συ που έδωσες τον Καρπό της ύλης και του αίματος, τον γευτήκαμε κι έγινε για μας σύμβολο ενός κόσμου δίχως τέλος
Δίχως τα δικά σου έργα ω Σατανά το σύμπαν θα ήταν παράλογο
συ γονιμοποιείς την αμαρτία
συ εξευγενίζεις την αδικία
συ επισφραγίζεις την αρετή
«Εσύ είσαι η αρχή εσύ είσαι ο θρόνος»
Δαίμων ο κύριος
Δαίμων ο Ισχυρός
Δαίμων ο Αθάνατος
άξιων ειμή λατρευτή της κόλασης
Δαίμων εξ αρχής και Σατανική αδελφότητα στο κέντρο της γης, Διαβολικό το όνομά σου καταχθόνια η βασίλεια σου, πραγματοποίησε το θέλημά μου.
Ως εν γης και επί της κόλασης
Χαίρε ω Σατανά
Χαίρε ω Εωσφόρε
*έχουμε ανεξιθρησκεία οπότε και οφείλουμε, ως πολιτισμένοι ανθρωποι και με χριστιανική κουλτούρα η θεματοθέτρια - είμαι σίγουρος για αυτό, δλδ της αγάπης και της αποδοχής, να αφήνουμε τους υπόλοιπους να είναι όπως θέλουν.
https://i.postimg.cc/1XFC2s4S/118852...09763219-n.jpg
Η χριστιανική αγάπη δε γνωρίζει όρια.