Εγω επςιμενω στοσεξ ...οι αντρες απο αυτο υποφερουν ..τα callgirl πανε τρενο ...
Printable View
Εγω επςιμενω στοσεξ ...οι αντρες απο αυτο υποφερουν ..τα callgirl πανε τρενο ...
Η τύπισσα νόμιζε ότι θα τον "αλλάξει" τον τύπο, θα τον "ωριμάσει" για να θέλει παιδιά.
Έτσι είναι.
Οι γυναίκες νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τους άντρες.
Οι άντρες ελπίζουν κι εύχονται ότι οι γυναίκες θα μείνουν για πάντα όπως τις γνώρισαν ...
Δεν ισχύει αυτό.
830 μικτά για 40-48 ώρες. Σε καμία περίπτωση οι πτυχιούχοι δεν παίρνουν 950 καθαρά! Το πτυχίο δεν δίνει περισσότερα λεφτά!!! Ίσως υπονοείτε πως με πτυχίο μπορείς να βρείς ανώτερη θέση και να πληρωθείς καλύτερα από τον βασικό...
Τώρα που είναι καλοκαίρι η παραλία είναι μέρος για να βρείς γκόμενο.
Βέβαια πως να κάνεις κίνηση... Αν δεις παρέα ανδρών δεν ξέρεις αν είναι ζευγάρι. Για να σε πλησιάσουν σιγά να μην μπουν στη διαδικασία για σχέση, ένας 40 δεν θα έχει θάρρος να το κάνει, πρέπει να πιάνεις εσύ συζήτηση και φυσικά αν τσιμπήσει να λες πως ψάχνεις για οικογένεια μην χάνεις χρόνο.
κι ομως, οπως τα λεει ειναι... 950 καθαρα πτυχιουχος στο δημοσιο, πρωτος μισθος... και φυσικα δινει περισσοτερα λεφτα απο χαρτι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. στο δημοσιο... στο ιδιωτικο, ειναι ο,τι βρεις..
σιγα μην παει γυμνη στην παραλια να πλησιασει ανδρα... εδω δεν πλησιαζει ντυμενη..
Αν βγεις έξω βράδια , θα σε πλησιάσουν κάποιοι να σου μιλήσουν . Και σε μαγαζιά, οπουδήποτε κυκλοφορείς αν δείξεις δεκτική, κάποιοι θα σε πλησιάσουν . Οι άνδρες που σου μιλάνε, γνωριμία θέλουν , όχι πληροφορίες. Οτιδήποτε πουν ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ . Αν έχεις πράσινο φως, θα προχωράει . Οι ανώμαλοι και οι βιαστές, είναι σε ποσοστό κάτω από 0.001%.
Οπότε πιο πιθανό είναι να σε πατήσει ΙΧ στο δρόμο , ειδικά έτσι όπως οδηγούν οι έλληνες.
Το θέμα είναι ότι αυτοί που θα σε πλησιάσουν , μπορεί να μην είναι σαν τον Τζεημς Μποντ. Με Άστον Μάρτιν και να σε πάνε με ξύλινο κρις κραφτ σε παλάτσο στη Βενετία των 15.000€/βραδιά (χωρίς πρωινό) να πιείτε κοκτέηλ των 250€ το ποτήρι . Αν το αποδέχεσαι αυτό , μπορείς να βρεις άνδρες. Έχοντας υπόψη ότι αν δεχθείς να βγεις με κάποιον πας για σχέση. Δηλαδή ολοκληρωμένη .
Το φουκαρά τον τυφλό , κάνε τον πέρα και πες του να μείνει μακριά σου. Μην είσαι άλλη μία δυστυχία για αυτόν.
Εφόσον, τυφλώθηκε από ασθένεια , που ελάχιστες είναι κληρονομικές και είναι πασίγνωστες, η τύφλωση έχει πιθανότητες να κληρονομηθεί όσες και ενα κομμένο πόδι από τροχαίο ή τύφλωση από ... βεγγαλικά , αλλά αφού δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό , μείνει μακριά του και κόψε κάθε επαφή. Μην τον κάνεις πιο δυστυχισμένο.
Το έχω συζητήσει με άλλους άνδρες, συγγενείς, φίλους, παντρεμένους. Οι άνδρες σήμερα δε φλερτάρουν, γιατί φοβούνται, και γιατί προτιμούν τις εφαρμογές έτοιμων γνωριμιών από το κυνήγι. Δεν είμαστε στη δεκαετία '80s, 90s, άντε και 2000. Ειδικά οι άνδρες στην ηλικία μου 35-45 δεν έχουν σκληραγωγηθεί, τα έμαθαν όλα στο πιάτο από τους γονείς τους και δεν κόπιασαν ποτέ ν' αποκτήσουν το οτιδήποτε, όπως άλλες γενιές. Φοβούνται την απόρριψη, ότι θα τον σχολιάζει η άλλη και θα το πει στις φίλες της, οι περισσότεροι έχουν στρες με τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει ούτε να βγουν.
Τη δεκαετία του '80, τα βλέπουμε και στις ταινίες με τον Ψάλτη, έδινε κι έπαιρνε το greek καμάκι. Όπου πήγαινες υπήρχε φλερτ: παραλία, ντίσκο, σε γάμους, βαφτίσεις, κηδείες, όλοι φλέρταραν. Τώρα δείξε μου έναν άνθρωπο που δε χρησιμοποιεί το κινητό ως προέκταση του χεριού του.
Γυρίζουν σπίτια τους και πέφτουν ξεροί 7 μέρες την εβδομάδα. Σε άλλες εποχές, αν έλεγες σε κάποιον να δουλέψει Κυριακή, θα σε θεωρούσε ανώμαλο. Έχουν αλλάξει οι ρυθμοί ζωής και η τεχνολογία έχει κυριαρχήσει και στο φλερτ. Με κόβεις εμένα να θέλω Τζέημς Μποντ; Αρκεί να σου πω ότι και οι δύο προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κάποια κιλάκια παραπάνω, όχι πολλά, αλλά κοιλιά είχαν. Αλλά δε με πείραζε, σκεφτόμουν ότι αν πάχαινα κι εγώ στα γεράματα, δε θα έλεγαν τίποτα! Θέλω έναν άντρα-νοικοκύρη, ν' ανοίξω σπίτι και να γεράσουμε μαζί.
Σου λέω δεν είναι το πρόβλημα αν μια ασθένεια είναι κληρονομική ή ποιανού θα είναι τα παιδιά. Τόσες γυναίκες με πρόβλημα υπογονιμότητας έκαναν παιδιά με δανεικά ωάρια. Τι σημασία έχει ποιανού αίμα είναι; Εσύ το μεγαλώνεις, εσύ το αναγνωρίζεις, εσύ είσαι γονιός. Αλλά αν κάνεις σχέση με έναν φίλο καρδιακό, τον χάνεις από φίλο και δημιουργείς μια σχέση εκμετάλλευσης.
Τζοάννα, έχεις σκεφτεί ότι (ΠΟΛΛΟΙ) άντρες κουράστηκαν να τρώνε ατέλειωτες χυλόπιτες από κοντά και παράτησαν το άθλημα, αρκούμενοι μόνο σε ονλάιν εφαρμογές και οίκους ανοχής? Εγώ- και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, δεν έχω πάρα πολλές γνωριμίες- ξέρω πολλούς, πάνω από 30, κάποιους και πάνω από 40, που δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση και οι μόνες εμπειρίες τους είναι σε στριπτίζ-μπουρδέλα. Αυτό το παραμύθι, ότι δεν φλερτάρουν πια κτλ, εντάξει, όταν κάποιος ξέρει ότι δε "μετράει" πολύ και έχει μόνο αρνητικές εμπειρίες-αδιαφορία, δεν θα κάθεται αιωνίως να πηγαίνει στα μπαρ, να πληρώνει ποτά και να την πέφτει!
Κακά τα ψέματα Eagle. Οι γενιές του '80 και μετά είμαστε μεγάλοι φλώροι. Αιώνια βουτυρόπαιδα άνδρες και γυναίκες που τα μάθαμε όλα στο πιάτο από τους βολεμένους μας γονείς. Σύγκρινέ μας με τους παππούδες μας που πέρασαν κατοχή. Αυτών το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν να φάνε, και το δικό μας ότι μας απορρίπτουν. Κι όμως αυτοί είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι θα κάνουν κάτι στη ζωή τους. Μερικές φορές λέω, κακώς ξεφύγαμε από αυτό το μοτίβο. Ήξεραν ότι σε κάθε άνδρα αντιστοιχεί μια γυναίκα, τις όμορφες θα τις έπαιρνε ένας, τους πλούσιους μία, και οι υπόλοιποι θα βολευόταν με όποιον/α ξέμενε, αλλιώς τίποτα. Και το είχαν αποδεχτεί αυτό οι άνθρωποι. Κάπου το '80 άλλαξαν τα πράγματα. Οι άνδρες τρώνε χυλόπιτες, γιατί στοχεύουν πάνω από τα κυβικά τους και μόνο. Αλλά οι πάνω από τα κυβικά τους, συνήθως είναι πιασμένες. Το ίδιο και οι γυναίκες πλέον (για να μην τα ρίξω στο ένα φύλο μόνο): θέτουμε πολλά στάνταρντς αρχικά. Μετά, κάνουμε υποχωρήσεις, κυρίως για να βιώσουμε το αίσθημα της μητρότητας, γιατί έτσι είναι το ένστικτο. Αλλά όσο κάνουμε εκπτώσεις, περνάει ο χρόνος. Και φτάνουμε σε μια στιγμή που συνηθίζουμε τη μοναξιά. Μας είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε συνθήκες συγκατοίκησης με άλλον, που δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε για τον άλλο, γιατί έχουμε μπει σε ένα καθημερινό πρόγραμμα ατομικά για εμάς και "σκουριάζουμε" από τη συνήθεια.
Εγω επειμενω....σεξ χωρις αναστολες
Δε με βοηθάς. Αυτό μπορείς να το πετύχεις και χωρίς σχέση. Εγώ σκέφτομαι ή να γνωρίσω στοχευμένα έναν άνθρωπο που έχει τον ίδιο σκοπό, δηλαδή να δημιουργήσει οικογένεια, ή να βρω έναν πολύ μεγαλύτερο, πάμε στα 50, που θα με βλέπει ως πιπίνι και θα με κοιτάζει σαν ξερολούκουμο, οπότε θα μου κάνει όλα τα χατίρια, γιατί δε θα ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία. Συνήθως εκεί οι άνδρες βιώνουν κρίση ηλικίας και κοιτάνε για οικογένεια μέχρι και τα τελευταία μπακούρια. Αλλά από την άλλη, αυτά είναι κινήσεις απελπισίας και θα γίνω σαν τη Ματίνα Μανταρινάκη.
οι ανδρες πεθαινουν νεωτεροι απο τις γυναικες.
αν παρεις ανδρα πολυ μεγαλυτερο στα 40 σου, σε 10-15 χρονια, παλι μονη θα εισαι... κι αν τον παρεις μονο για την παρεα, χωρις να ερωτευθεις, τοτε την πατησες για τα καλα.. θα ζησεις τα τελευταια ενεργα σου χρονια χωρις ερωτα και μετα θα γερασεις μονη σου...
παρε εναν νεωτερο, ωστε αν μεινεις μονη αργοτερα, να ειναι απο χωρισμο, οχι απο χηρεία...
Η μοναξια ειναι απορριψη. Οταν εισαι μονος νιωθεις μοναξια επειδη απορριπτεις τον εαυτο σου.
Καλή η θεωρία σου. Αλλά αν αύριο-μεθαύριο πας σε ένα νοσοκομείο, κανείς δε θα είναι δίπλα σου. Αν πάθεις κάτι, κανείς δε θα σου φέρει ένα ποτήρι νερό. Όταν ήταν ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, ήταν ένας στον θάλαμο με παιδιά και γυναίκα και πάντα ήταν κάποιος δίπλα του και του μίλαγε και τον αγκάλιαζε και του έδινε θάρρος. Ενώ ήταν κι ένας μαγκούφης είχε την κουνιάδα του και γκρίνιαζε όλη την ώρα ότι θα του τα φάνε οι γιατροί και δε θα πεθάνει ποτέ και πώς πρέπει να τον βάλει ο άντρας της να τους γράψει το σπίτι. Βλέπεις τη διαφορά;
Ανοίγεις άλλο θέμα. Το καμάκι που έβλεπες στις ελληνικές ταινίες αρχών 80s , έφτασε κάπου μέχρι το 1988 το πολύ.
Πέθανε με τις ντίσκο . Είμαι 15 χρόνια σχεδόν μεγαλύτερος από σένα και έχω πολύ καλή γνώση της νύχτας.
Είχα παραστάσεις και από ντίσκο στις οποίες αναφέρεσαι , στις οποίες πήγαινα ως παιδί , με γονείς και θείους, λεφτάδες ξενύχτηδες της εποχής εκείνης. Οπότε και το 1990 και το 2000 , όπως τώρα ακριβώς ήταν και ακόμη χειρότερα, γιατί τότε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛ. Και τότε, είχες έντονο ανταγωνισμό από όσους δούλευαν νύχτα . Αυτοί που έτρωγαν τις περισσότερες ήταν όσοι πήγαιναν να δουλέψουν νύχτα, όχι τόσο για τη δουλειά , όσο για να βγάζουν γυναίκες που τους παρακάλαγαν, γιατί αυτό ήταν το τρεντ που έβλεπαν στα περιοδικά και παντού. Οι υπόλοιποι ένα αγγούρι έβγαζαν . Παρηγορήσου λοιπόν.
Δεν λέω ότι με 5 εξόδους θα βρεις κάποιον , αλλά μετά από μήνες ναι θα βρεις κάποιον . Απλά εφόσον σου αρέσει και βγεις, να είσαι αποφασισμένη , ότι πας για σχέση , όχι για να γίνετε κολλητοί . Εκτός από ξενυχτια μπαρ καφε, πήγαινε σε θέατρο, μικρές θεατρικές ομάδες, συναυλίες , χορευτικά μαθήματα δήμων , ομιλίες , παρουσιάσεις βιβλίων , τα πάντα όλα. Παντού γίνονται γνωριμίες.
Τον κολλητό μην του αφήνεις ελπίδες, είναι αμαρτία να κάνει όνειρα.
Οχι, εγω δεν παω σε νοσοκομεια, με αγχωνουν, ακομα λιγοτερο θελω να ειναι αλλοι ανθρωποι κοντα μου οταν αρχισω να χεζομαι. Πας σε ενα βουνο και τελειωνεις με αξιοπρεπεια χωρις να επιβαρυνεις κανεναν.
Δεν εννοώ ότι φοράω εντελώς φλατ ή αρβύλες. Μέχρι 8 πόντους, τα 15ποντα δεν μπορώ να τα πατήσω και ειδικά το στιλέτο που φοράει η Μελάνια Τραμπ. Ντύνομαι πολύ ωραία, βάζω χρώμα στα ρούχα μου. Και μου αρέσουν τα φορέματα. Όμως, ανησυχώ και για το άλλο: Μετά από 7 χρόνια σχέσης, νιώθω ότι σκούριασα στο φλερτ. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή ή θα του προκαλέσω ενδιαφέρον ώστε να θέλει να με ξαναδεί. Η τεμπελιά των μακροχρόνιων σχέσεων μού έκανε κακό σε αυτό τον τομέα.
Κακά τα ψέματα, ναι, είμαστε πιο καλομαθημένες γενιές. Αλλά αν πάμε με βάση τι γινόταν στο παρελθόν, εντάξει, και στην εποχή των Βίκινγκς ντύνονταν οι άντρες με βαριές πανοπλίες, πολεμούσαν συνεχώς, κοιμόντουσαν στους πάγους, και τώρα όλοι οι βόρειοι λαοί παίζουν βίντεογκειμς, πάνε για μπύρες και παίρνουν επιδόματα. Να γυρίσουμε πίσω 1000 χρόνια λοιπόν? Εγώ λέω να ψάξουμε λύσεις με βάση τις σημερινές συνθήκες.
Πες τα τύπε με τις ΜΙΤΟΥΔΕΣ εδώ μέσα!
οι άνδρες μπορούν εύκολα να βρουν γυναίκα μόνο για σεξ , για βόλτα, για βιτρίνα. Κάποιοι γουστάρουν να τους εκμεταλλεύεται γυναίκα, δεν ξέρω τι βίτσιο είναι αυτό αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνδρες. Οι περισσότεροι όμως ελέγχουν την εκμετάλλευση προς την γυναίκα απαιτώντας αντάλλαγμα! Όταν χαλάει η συμφωνία γίνεται καταγγελία ή χωρίζουν.
Στο θέμα που γράφουμε η γυναίκα περιγράφει μια αλήθεια για την γενιά 35-45, δεν βρίσκει ελεύθερο άνδρα και χωρίς παιδιά που να θέλει οικογένεια.
Γέρασαν με ανασφάλεια, άγχος οικονομικό, επαγγελματικό και χωρίς όνειρα. Ακόμα και με 950€ (για το 2024? )πόσοι άνδρες μπόρεσαν να μπουν στο δημόσιο... Με λίγα ένσημα ξέρουν πως θα δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν.
Είναι και αμέτρητα παραδείγματα από γυναίκες που χώρισαν, πήραν τα παιδιά και ο σύζυγός πληρώνει...
Υπάρχουν και γάμοι που απλά συμβιώνουν, ζουν μαζί για τα παιδιά και για τα έξοδα. Όλα αυτά τρομάζουν τους ανύπαντρους άνδρες και δεν θέλουν ούτε σχέση.
Αν είναι γραφτό να πεθάνεις μόνος δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Μπορεί να αφήσεις χρήματα και περιουσία στα παιδιά και στα δύσκολα να σε εγκαταλείψουν, ίσως να είναι και μακρυά με δική τους οικογένεια και υποχρεώσεις, αδύνατον να σε στηρίξουν. Φαντάσου να γίνεις 75 και να πεθάνουν οι γονείς σου , ο σύζυγός, τα παιδιά σου και να έχεις να φροντίζεις κάνα
εγγόνι...
Μεγάλος φόβος η αρρώστια για τους μοναχικούς αλλά αν έχεις λεφτά θα πληρώσεις κάποιο ξένο και θα σε προσέχει, η οικογένεια που θα κάναμε δεν είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει δίπλα μας και να μπορεί να μας φροντίζει...
Το ότι μια κουταλιά νερό μπορεί να μας πνίξει, οδηγεί σε αδιέξοδο λύσεων. Δε μας έχουν σκληραγωγήσει, είμαστε οι αιώνιοι έφηβοι. Εγώ μπορεί να πηγαίνω και να τη στήνω έξω από το ΟΑΚΑ και να περιμένω να βγουν οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού για να τους την πέσω. Θα με απορρρίψουν; 1000%. Ε, μετά δεν μπορώ να διαμαρτύρομαι ότι δε με θέλουν οι άντρες και πόσο σνομπ είναι σήμερα οι άντρες που δεν εκτιμάνε τα καλά κορίτσια. Το ίδιο λάθος κάνει και ο άντρας. Πάει και την πέφτει στο μοντελάκι με 2 μέτρα πόδια, ή τέλος πάντων σε γυναίκες που ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν όποιον θέλουν. Θα την έπεφτες ποτέ σε μια παχουλή κοπέλα με γυαλιά και ατημέλητο ντύσιμο, προκειμένου να μη σε απορρίψει και να σε έχει και για θεό που γύρισες και την κοίταξες; Κι όμως οι προηγούμενες γενιές αυτό έκαναν. Σου έλεγαν καλύτερα με άσχημο/η ή φτωχό, παρά μόνος/η. Σήμερα λέμε δε βαριέσαι, αν δεν έχω ό,τι θέλω, πιο καλή η μοναξιά.
Εκτός από αυτό ο άνδρας δεν έκανε καμία δουλειά στο σπίτι και η μάνα είχε δουλειές πολλές ίσως υπήρχαν και αδέρφια δεν μπορούσε να τα προλάβει όλα μόνη της ήθελε νύφη για βοηθό. Σήμερα ο άνδρας ξέρει από δουλειές γιατί να μπλέξει με μια γυναίκα που θα έχει μόνο απατήσεις και θα δουλεύει, δεν θα έχει χρόνο και δεν θα θέλει να τον φροντίζει ως υπηρέτρια... Θα έχει και γκρίνια σύγκριση με άλλους άνδρες. Παλιά έκαναν σεξ η συγκατοικούσαν μετά το γάμο. Ό,τι ήταν ο άλλος η γυναίκα έκανε υπομονή, ανεχόταν την βία και ένιωθε πως αυτή φταίει και κάτι έκανε που τον ενοχλούσε. Ήξερε να τον χειρίζεται και δεν τον προκαλούσε για να ξεσπάει πάνω της τα νεύρα του. οι γυναίκες με αναλογίες μοντέλου δεν είναι αυτές που παντρεύονται οι άνδρες.
Ποιός θα γύριζε να δεί μια " χαλασμένη" γυναίκα, αρκούσε μόνο να την δουν μόνη με άνδρα και μετά της έβγαινε το όνομα, τώρα αν έκανε σεξ η έμενε έγκυος και δεν παντρευόταν ήταν καταδικασμένη. Οι συγγενείς μπορεί να υποχρεώναν τον γαμπρό να την παντρευτεί ή την πασαραν σε έναν προβληματικό που ήταν φτωχός, άσχημος, με προβλήματα ή πολύ μεγαλύτερος με υποχρεώσεις.
απο την αρχη του θρεντ, αναζητας "κολπα" και "κολπακια" για να κερδισεις εναν ανδρα και μαλιστα για σχεση με διαρκεια (!!!!) δεν χρειαζεται ουτε κολπα, ουτε να εισαι "λαδωμενη" στο φλερτ. αυτα που περιγραφεις και ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι εντελως επιπολαιος και επιφανειακος και δεν εχει καμια σχεση με σχεσεις ζωης...
χρειαζεται να του αρεσεις σαν προσωπικοτητα, σαν παρεα και σαν γυναικα...
αυτο δεν θελει κολπακια, ουτε ετοιμοτητα στο φλερτ. θελει να ΕΙΣΑΙ αυτο που του αρεσει, οπως και να βρεις εναν που να ΕΙΝΑΙ αυτο που σου αρεσει για να ζησεις μαζι του....
μηπως, επειδη τωρα μενεις με καποιον/α που ειναι επιλογη σου, τοντην αγαπας, θελεις να ζεις μαζι του/της και δεν παντρευεσαι απο προξενιο για να αυγατισεις τα χωραφια η για να γεννησεις εργατες για τα χωραφια;;;;;
γιατι εχει "μονο απαιτησεις" μια γυναικα που εργαζεται, φερνει εισοδημα, κανει παιδια, και θελει να ζει με εναν ανδρα που επισης εργαζεται, εχουν μαζι τα παιδια και δεν ειναι τουριστας και εχουν μαζι υποχρεωσεις και δικαιωματα στην σχεση τους;;
ξεχασα να πω, οτι γυναικες θελουν οι ανδρες που τους αρεσουν οι γυναικες...
οι ανδρες που τους αρεσουν οι ανδρες αλλα δεν θελουν να το κοινολογησουν, δεν παντρευονται πλεον για τα ματια του κοσμου... ζουν μονοι τους, ή με αλλους ανδρες...