Results 76 to 90 of 180
-
02-07-2024, 18:10 #76
Οι μεγαλύτεροι δεν σου κάνουν ... και θα δείχνουν ζήλια ....
Τις εφαρμογές δεν τις εμπιστεύεσαι ... είναι για one night stand ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... one night stand ....
Στις μέρες μας ο κόσμος δεν φλερτάρει στις καφετέριες ... όπως την εποχή των γιαγιάδων ... που στέλναν προξενητές και κανόνιζαν κιλά λάδι και κατσίκια για το γάμο .....
Αλήθεια, αυτά τα έχεις διαπιστώσει μόνη σου ; Τα έχεις δει να συμβαίνουν ; ή σου αρέσει να πιστεύεις ότι είναι έτσι ;
Ουσιαστικά ρωτάς αν είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζεις. Ο γυαλός δεν φταίει ποτέ.
Ζητάς παραπάνω από όσα μπορείς να βρεις. Αυτό που του αξίζει ο καθένας και σε εφαρμογές και σε καφετέριες και στη δουλειά ... μπορεί να το βρει ... ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ .
Αν είναι στην κλίμακα στο 7/20 και ψάχνει 19/20 ... φυσικά δεν θα το βρει ποτέ.
Γιατί τα άτομα του άλλου φύλου που αξίζουν 19/20 βρίσκουν 19/20 και δεν κοιτάνε ποτέ το 7/20 .
Για παιδιά στην ελλάδα με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση ... αν είναι να παίρνουν 730€ μικτά
για 9ωρη 6μερη εργασία ως ανειδικευτοι ή 950€ καθαρά ως πτυχιούχοι ... έχουν δίκιο να μη θέλουν να κάνουν .
- 02-07-2024, 18:18 #77
Είπες για πρόβλημα όρασης .... από τι προέρχεται ;
Γιατί να είναι κληρονομικό ;;;
Γιατί εξωσωματική ;;; ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;;; Φυσιολογικά δεν μπορεί να κάνει παιδιά ;;;;
Αν δεν σου αρέσει καθόλου και εφόσον αυτός έχει τέτοιες βλέψεις , γιατί ασχολείσαι μαζί του ;;
02-07-2024, 18:32 #78
02-07-2024, 18:57 #79
Ε, ναι από ασθένεια το έπαθε όταν ήταν μωρό. Εξωσωματική εννοώ γιατί δε θέλω να κάνω σεξ μαζί του, είναι φίλος-φίλος. Για γάμο βιτρίνα μίλησα. Και με σπέρμα δότη για να μην υπάρχει κίνδυνος να κληρονομήσει αυτή την ασθένεια. Είναι κίνηση απελπισίας και δε θέλω να το κάνω για την ώρα.
02-07-2024, 19:00 #80
Άρα να εξαφανιστεί η ανθρωπότητα; Το 99% του πληθυσμού της γης έτσι και χειρότερα. Και δεν είναι μόνο ο μισθός για εμένα. Έχω και ενοίκια. Το ότι ο κόσμος δε φλερτάρει το βλέπω παντού. Πλέον πάνε σε εφαρμογές, βλέπουν, και αν βρουν κάτι, τσουπ. Εμένα στη δουλειά μου οι άνδρες είναι λίγοι και όλοι είναι πιασμένοι, είναι και κάποιοι που τους αρέσουν οι άνδρες. Οι φίλοι μου δεν έχουν κύκλο να με συστήσουν. Εδώ παντρεύτηκε άνδρα μέχρι κι ο Έλτον Τζον που είναι σαν πίθηκος και δεν έχω παντρευτεί εγώ!
02-07-2024, 19:11 #81
Εγω επςιμενω στοσεξ ...οι αντρες απο αυτο υποφερουν ..τα callgirl πανε τρενο ...
02-07-2024, 22:40 #82
Η τύπισσα νόμιζε ότι θα τον "αλλάξει" τον τύπο, θα τον "ωριμάσει" για να θέλει παιδιά.
Έτσι είναι.
Οι γυναίκες νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τους άντρες.
Οι άντρες ελπίζουν κι εύχονται ότι οι γυναίκες θα μείνουν για πάντα όπως τις γνώρισαν ...
02-07-2024, 22:52 #83
03-07-2024, 07:47 #84
Δεν ισχύει αυτό.
830 μικτά για 40-48 ώρες. Σε καμία περίπτωση οι πτυχιούχοι δεν παίρνουν 950 καθαρά! Το πτυχίο δεν δίνει περισσότερα λεφτά!!! Ίσως υπονοείτε πως με πτυχίο μπορείς να βρείς ανώτερη θέση και να πληρωθείς καλύτερα από τον βασικό...
Τώρα που είναι καλοκαίρι η παραλία είναι μέρος για να βρείς γκόμενο.
Βέβαια πως να κάνεις κίνηση... Αν δεις παρέα ανδρών δεν ξέρεις αν είναι ζευγάρι. Για να σε πλησιάσουν σιγά να μην μπουν στη διαδικασία για σχέση, ένας 40 δεν θα έχει θάρρος να το κάνει, πρέπει να πιάνεις εσύ συζήτηση και φυσικά αν τσιμπήσει να λες πως ψάχνεις για οικογένεια μην χάνεις χρόνο.
03-07-2024, 08:05 #85
κι ομως, οπως τα λεει ειναι... 950 καθαρα πτυχιουχος στο δημοσιο, πρωτος μισθος... και φυσικα δινει περισσοτερα λεφτα απο χαρτι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης. στο δημοσιο... στο ιδιωτικο, ειναι ο,τι βρεις..
σιγα μην παει γυμνη στην παραλια να πλησιασει ανδρα... εδω δεν πλησιαζει ντυμενη..
03-07-2024, 14:15 #86
Αν βγεις έξω βράδια , θα σε πλησιάσουν κάποιοι να σου μιλήσουν . Και σε μαγαζιά, οπουδήποτε κυκλοφορείς αν δείξεις δεκτική, κάποιοι θα σε πλησιάσουν . Οι άνδρες που σου μιλάνε, γνωριμία θέλουν , όχι πληροφορίες. Οτιδήποτε πουν ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ . Αν έχεις πράσινο φως, θα προχωράει . Οι ανώμαλοι και οι βιαστές, είναι σε ποσοστό κάτω από 0.001%.
Οπότε πιο πιθανό είναι να σε πατήσει ΙΧ στο δρόμο , ειδικά έτσι όπως οδηγούν οι έλληνες.
Το θέμα είναι ότι αυτοί που θα σε πλησιάσουν , μπορεί να μην είναι σαν τον Τζεημς Μποντ. Με Άστον Μάρτιν και να σε πάνε με ξύλινο κρις κραφτ σε παλάτσο στη Βενετία των 15.000€/βραδιά (χωρίς πρωινό) να πιείτε κοκτέηλ των 250€ το ποτήρι . Αν το αποδέχεσαι αυτό , μπορείς να βρεις άνδρες. Έχοντας υπόψη ότι αν δεχθείς να βγεις με κάποιον πας για σχέση. Δηλαδή ολοκληρωμένη .
Το φουκαρά τον τυφλό , κάνε τον πέρα και πες του να μείνει μακριά σου. Μην είσαι άλλη μία δυστυχία για αυτόν.
Εφόσον, τυφλώθηκε από ασθένεια , που ελάχιστες είναι κληρονομικές και είναι πασίγνωστες, η τύφλωση έχει πιθανότητες να κληρονομηθεί όσες και ενα κομμένο πόδι από τροχαίο ή τύφλωση από ... βεγγαλικά , αλλά αφού δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτό , μείνει μακριά του και κόψε κάθε επαφή. Μην τον κάνεις πιο δυστυχισμένο.
03-07-2024, 15:09 #87
Το έχω συζητήσει με άλλους άνδρες, συγγενείς, φίλους, παντρεμένους. Οι άνδρες σήμερα δε φλερτάρουν, γιατί φοβούνται, και γιατί προτιμούν τις εφαρμογές έτοιμων γνωριμιών από το κυνήγι. Δεν είμαστε στη δεκαετία '80s, 90s, άντε και 2000. Ειδικά οι άνδρες στην ηλικία μου 35-45 δεν έχουν σκληραγωγηθεί, τα έμαθαν όλα στο πιάτο από τους γονείς τους και δεν κόπιασαν ποτέ ν' αποκτήσουν το οτιδήποτε, όπως άλλες γενιές. Φοβούνται την απόρριψη, ότι θα τον σχολιάζει η άλλη και θα το πει στις φίλες της, οι περισσότεροι έχουν στρες με τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει ούτε να βγουν.
Τη δεκαετία του '80, τα βλέπουμε και στις ταινίες με τον Ψάλτη, έδινε κι έπαιρνε το greek καμάκι. Όπου πήγαινες υπήρχε φλερτ: παραλία, ντίσκο, σε γάμους, βαφτίσεις, κηδείες, όλοι φλέρταραν. Τώρα δείξε μου έναν άνθρωπο που δε χρησιμοποιεί το κινητό ως προέκταση του χεριού του.
Γυρίζουν σπίτια τους και πέφτουν ξεροί 7 μέρες την εβδομάδα. Σε άλλες εποχές, αν έλεγες σε κάποιον να δουλέψει Κυριακή, θα σε θεωρούσε ανώμαλο. Έχουν αλλάξει οι ρυθμοί ζωής και η τεχνολογία έχει κυριαρχήσει και στο φλερτ. Με κόβεις εμένα να θέλω Τζέημς Μποντ; Αρκεί να σου πω ότι και οι δύο προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κάποια κιλάκια παραπάνω, όχι πολλά, αλλά κοιλιά είχαν. Αλλά δε με πείραζε, σκεφτόμουν ότι αν πάχαινα κι εγώ στα γεράματα, δε θα έλεγαν τίποτα! Θέλω έναν άντρα-νοικοκύρη, ν' ανοίξω σπίτι και να γεράσουμε μαζί.
Σου λέω δεν είναι το πρόβλημα αν μια ασθένεια είναι κληρονομική ή ποιανού θα είναι τα παιδιά. Τόσες γυναίκες με πρόβλημα υπογονιμότητας έκαναν παιδιά με δανεικά ωάρια. Τι σημασία έχει ποιανού αίμα είναι; Εσύ το μεγαλώνεις, εσύ το αναγνωρίζεις, εσύ είσαι γονιός. Αλλά αν κάνεις σχέση με έναν φίλο καρδιακό, τον χάνεις από φίλο και δημιουργείς μια σχέση εκμετάλλευσης.
03-07-2024, 15:17 #88
Τζοάννα, έχεις σκεφτεί ότι (ΠΟΛΛΟΙ) άντρες κουράστηκαν να τρώνε ατέλειωτες χυλόπιτες από κοντά και παράτησαν το άθλημα, αρκούμενοι μόνο σε ονλάιν εφαρμογές και οίκους ανοχής? Εγώ- και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, δεν έχω πάρα πολλές γνωριμίες- ξέρω πολλούς, πάνω από 30, κάποιους και πάνω από 40, που δεν έχουν κάνει ποτέ σχέση και οι μόνες εμπειρίες τους είναι σε στριπτίζ-μπουρδέλα. Αυτό το παραμύθι, ότι δεν φλερτάρουν πια κτλ, εντάξει, όταν κάποιος ξέρει ότι δε "μετράει" πολύ και έχει μόνο αρνητικές εμπειρίες-αδιαφορία, δεν θα κάθεται αιωνίως να πηγαίνει στα μπαρ, να πληρώνει ποτά και να την πέφτει!
03-07-2024, 15:34 #89
Κακά τα ψέματα Eagle. Οι γενιές του '80 και μετά είμαστε μεγάλοι φλώροι. Αιώνια βουτυρόπαιδα άνδρες και γυναίκες που τα μάθαμε όλα στο πιάτο από τους βολεμένους μας γονείς. Σύγκρινέ μας με τους παππούδες μας που πέρασαν κατοχή. Αυτών το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν να φάνε, και το δικό μας ότι μας απορρίπτουν. Κι όμως αυτοί είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι θα κάνουν κάτι στη ζωή τους. Μερικές φορές λέω, κακώς ξεφύγαμε από αυτό το μοτίβο. Ήξεραν ότι σε κάθε άνδρα αντιστοιχεί μια γυναίκα, τις όμορφες θα τις έπαιρνε ένας, τους πλούσιους μία, και οι υπόλοιποι θα βολευόταν με όποιον/α ξέμενε, αλλιώς τίποτα. Και το είχαν αποδεχτεί αυτό οι άνθρωποι. Κάπου το '80 άλλαξαν τα πράγματα. Οι άνδρες τρώνε χυλόπιτες, γιατί στοχεύουν πάνω από τα κυβικά τους και μόνο. Αλλά οι πάνω από τα κυβικά τους, συνήθως είναι πιασμένες. Το ίδιο και οι γυναίκες πλέον (για να μην τα ρίξω στο ένα φύλο μόνο): θέτουμε πολλά στάνταρντς αρχικά. Μετά, κάνουμε υποχωρήσεις, κυρίως για να βιώσουμε το αίσθημα της μητρότητας, γιατί έτσι είναι το ένστικτο. Αλλά όσο κάνουμε εκπτώσεις, περνάει ο χρόνος. Και φτάνουμε σε μια στιγμή που συνηθίζουμε τη μοναξιά. Μας είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε συνθήκες συγκατοίκησης με άλλον, που δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε για τον άλλο, γιατί έχουμε μπει σε ένα καθημερινό πρόγραμμα ατομικά για εμάς και "σκουριάζουμε" από τη συνήθεια.
03-07-2024, 15:38 #90