36 ετών-χωρίς παιδιά και σύντροφο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 180
    Senior Member
    Εγω επειμενω....σεξ χωρις αναστολες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Κακά τα ψέματα Eagle. Οι γενιές του '80 και μετά είμαστε μεγάλοι φλώροι. Αιώνια βουτυρόπαιδα άνδρες και γυναίκες που τα μάθαμε όλα στο πιάτο από τους βολεμένους μας γονείς. Σύγκρινέ μας με τους παππούδες μας που πέρασαν κατοχή. Αυτών το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαν να φάνε, και το δικό μας ότι μας απορρίπτουν. Κι όμως αυτοί είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι θα κάνουν κάτι στη ζωή τους. Μερικές φορές λέω, κακώς ξεφύγαμε από αυτό το μοτίβο. Ήξεραν ότι σε κάθε άνδρα αντιστοιχεί μια γυναίκα, τις όμορφες θα τις έπαιρνε ένας, τους πλούσιους μία, και οι υπόλοιποι θα βολευόταν με όποιον/α ξέμενε, αλλιώς τίποτα. Και το είχαν αποδεχτεί αυτό οι άνθρωποι. Κάπου το '80 άλλαξαν τα πράγματα. Οι άνδρες τρώνε χυλόπιτες, γιατί στοχεύουν πάνω από τα κυβικά τους και μόνο. Αλλά οι πάνω από τα κυβικά τους, συνήθως είναι πιασμένες. Το ίδιο και οι γυναίκες πλέον (για να μην τα ρίξω στο ένα φύλο μόνο): θέτουμε πολλά στάνταρντς αρχικά. Μετά, κάνουμε υποχωρήσεις, κυρίως για να βιώσουμε το αίσθημα της μητρότητας, γιατί έτσι είναι το ένστικτο. Αλλά όσο κάνουμε εκπτώσεις, περνάει ο χρόνος. Και φτάνουμε σε μια στιγμή που συνηθίζουμε τη μοναξιά. Μας είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε συνθήκες συγκατοίκησης με άλλον, που δεν έχουμε χρόνο να αφιερώσουμε για τον άλλο, γιατί έχουμε μπει σε ένα καθημερινό πρόγραμμα ατομικά για εμάς και "σκουριάζουμε" από τη συνήθεια.
    Εγω επιμενω ....σεξ χωρις αναστολες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δλδ εσυ πιστευεις πως οι αντρες ειναι μαζοχιστες που πεθαινουν να βρουν καποια να τους εκμεταλλευεται;
    Εξαρτάται σε τι κατάσταση βρίσκονται. Υπάρχουν άνδρες απελπισμένοι που σκέφτονται ότι η μοναξιά είναι κακό πράγμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Εγω επειμενω....σεξ χωρις αναστολες
    Δε με βοηθάς. Αυτό μπορείς να το πετύχεις και χωρίς σχέση. Εγώ σκέφτομαι ή να γνωρίσω στοχευμένα έναν άνθρωπο που έχει τον ίδιο σκοπό, δηλαδή να δημιουργήσει οικογένεια, ή να βρω έναν πολύ μεγαλύτερο, πάμε στα 50, που θα με βλέπει ως πιπίνι και θα με κοιτάζει σαν ξερολούκουμο, οπότε θα μου κάνει όλα τα χατίρια, γιατί δε θα ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία. Συνήθως εκεί οι άνδρες βιώνουν κρίση ηλικίας και κοιτάνε για οικογένεια μέχρι και τα τελευταία μπακούρια. Αλλά από την άλλη, αυτά είναι κινήσεις απελπισίας και θα γίνω σαν τη Ματίνα Μανταρινάκη.

Senior Member
    Εξαρτάται σε τι κατάσταση βρίσκονται. Υπάρχουν άνδρες απελπισμένοι που σκέφτονται ότι η μοναξιά είναι κακό πράγμα.
    Επειδη δεν ξερουν τι ειναι να εισαι σε σχεση, μια φαντασιωση εχουν και νομιζουν πως ετσι ειναι η ζωη. Αυτοι που νοιωθουν πραγματικη μοναξια ειναι οι αντρες που κοιμουνται στον καναπε.

Senior Member
    Επειδη δεν ξερουν τι ειναι να εισαι σε σχεση, μια φαντασιωση εχουν και νομιζουν πως ετσι ειναι η ζωη. Αυτοι που νοιωθουν πραγματικη μοναξια ειναι οι αντρες που κοιμουνται στον καναπε.
    Ο ανύπανδρος ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σαν σκύλος. Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος.

Εσύ αποφασίζεις τι θες. Επαναλαμβάνω, κακό πράγμα η μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να γυρίζεις σπίτι και να ζεις ανάμεσα σε 4 τοίχους.

Senior Member
    οι ανδρες πεθαινουν νεωτεροι απο τις γυναικες.
    αν παρεις ανδρα πολυ μεγαλυτερο στα 40 σου, σε 10-15 χρονια, παλι μονη θα εισαι... κι αν τον παρεις μονο για την παρεα, χωρις να ερωτευθεις, τοτε την πατησες για τα καλα.. θα ζησεις τα τελευταια ενεργα σου χρονια χωρις ερωτα και μετα θα γερασεις μονη σου...
    παρε εναν νεωτερο, ωστε αν μεινεις μονη αργοτερα, να ειναι απο χωρισμο, οχι απο χηρεία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι ανδρες πεθαινουν νεωτεροι απο τις γυναικες.
    αν παρεις ανδρα πολυ μεγαλυτερο στα 40 σου, σε 10-15 χρονια, παλι μονη θα εισαι... κι αν τον παρεις μονο για την παρεα, χωρις να ερωτευθεις, τοτε την πατησες για τα καλα.. θα ζησεις τα τελευταια ενεργα σου χρονια χωρις ερωτα και μετα θα γερασεις μονη σου...
    παρε εναν νεωτερο, ωστε αν μεινεις μονη αργοτερα, να ειναι απο χωρισμο, οχι απο χηρεία...
    Συμφωνώ, αλλά τον νεότερο, είναι σπάνιο να τον βρεις, δηλαδή άνδρα που του αρέσουν οι μεγαλύτερες, όχι για την εμπειρία, αλλά για να κάνει κάτι σοβαρό.
    Ο νεότερος θέλει μια γυναίκα να περνάει η ώρα. Άσε που οι άνδρες προτιμούν τις νεότερες.

Senior Member
    Η μοναξια ειναι απορριψη. Οταν εισαι μονος νιωθεις μοναξια επειδη απορριπτεις τον εαυτο σου.

Senior Member
    Η μοναξια ειναι απορριψη. Οταν εισαι μονος νιωθεις μοναξια επειδη απορριπτεις τον εαυτο σου.
    Καλή η θεωρία σου. Αλλά αν αύριο-μεθαύριο πας σε ένα νοσοκομείο, κανείς δε θα είναι δίπλα σου. Αν πάθεις κάτι, κανείς δε θα σου φέρει ένα ποτήρι νερό. Όταν ήταν ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, ήταν ένας στον θάλαμο με παιδιά και γυναίκα και πάντα ήταν κάποιος δίπλα του και του μίλαγε και τον αγκάλιαζε και του έδινε θάρρος. Ενώ ήταν κι ένας μαγκούφης είχε την κουνιάδα του και γκρίνιαζε όλη την ώρα ότι θα του τα φάνε οι γιατροί και δε θα πεθάνει ποτέ και πώς πρέπει να τον βάλει ο άντρας της να τους γράψει το σπίτι. Βλέπεις τη διαφορά;

Senior Member
    Το έχω συζητήσει με άλλους άνδρες, συγγενείς, φίλους, παντρεμένους. Οι άνδρες σήμερα δε φλερτάρουν, γιατί φοβούνται, και γιατί προτιμούν τις εφαρμογές έτοιμων γνωριμιών από το κυνήγι. Δεν είμαστε στη δεκαετία '80s, 90s, άντε και 2000. Ειδικά οι άνδρες στην ηλικία μου 35-45 δεν έχουν σκληραγωγηθεί, τα έμαθαν όλα στο πιάτο από τους γονείς τους και δεν κόπιασαν ποτέ ν' αποκτήσουν το οτιδήποτε, όπως άλλες γενιές. Φοβούνται την απόρριψη, ότι θα τον σχολιάζει η άλλη και θα το πει στις φίλες της, οι περισσότεροι έχουν στρες με τη δουλειά τους και δεν τους νοιάζει ούτε να βγουν.
    Τη δεκαετία του '80, τα βλέπουμε και στις ταινίες με τον Ψάλτη, έδινε κι έπαιρνε το greek καμάκι. Όπου πήγαινες υπήρχε φλερτ: παραλία, ντίσκο, σε γάμους, βαφτίσεις, κηδείες, όλοι φλέρταραν. Τώρα δείξε μου έναν άνθρωπο που δε χρησιμοποιεί το κινητό ως προέκταση του χεριού του.
    Γυρίζουν σπίτια τους και πέφτουν ξεροί 7 μέρες την εβδομάδα. Σε άλλες εποχές, αν έλεγες σε κάποιον να δουλέψει Κυριακή, θα σε θεωρούσε ανώμαλο. Έχουν αλλάξει οι ρυθμοί ζωής και η τεχνολογία έχει κυριαρχήσει και στο φλερτ. Με κόβεις εμένα να θέλω Τζέημς Μποντ; Αρκεί να σου πω ότι και οι δύο προηγούμενες σχέσεις μου είχαν κάποια κιλάκια παραπάνω, όχι πολλά, αλλά κοιλιά είχαν. Αλλά δε με πείραζε, σκεφτόμουν ότι αν πάχαινα κι εγώ στα γεράματα, δε θα έλεγαν τίποτα! Θέλω έναν άντρα-νοικοκύρη, ν' ανοίξω σπίτι και να γεράσουμε μαζί.
    Σου λέω δεν είναι το πρόβλημα αν μια ασθένεια είναι κληρονομική ή ποιανού θα είναι τα παιδιά. Τόσες γυναίκες με πρόβλημα υπογονιμότητας έκαναν παιδιά με δανεικά ωάρια. Τι σημασία έχει ποιανού αίμα είναι; Εσύ το μεγαλώνεις, εσύ το αναγνωρίζεις, εσύ είσαι γονιός. Αλλά αν κάνεις σχέση με έναν φίλο καρδιακό, τον χάνεις από φίλο και δημιουργείς μια σχέση εκμετάλλευσης.
    Ανοίγεις άλλο θέμα. Το καμάκι που έβλεπες στις ελληνικές ταινίες αρχών 80s , έφτασε κάπου μέχρι το 1988 το πολύ.
    Πέθανε με τις ντίσκο . Είμαι 15 χρόνια σχεδόν μεγαλύτερος από σένα και έχω πολύ καλή γνώση της νύχτας.
    Είχα παραστάσεις και από ντίσκο στις οποίες αναφέρεσαι , στις οποίες πήγαινα ως παιδί , με γονείς και θείους, λεφτάδες ξενύχτηδες της εποχής εκείνης. Οπότε και το 1990 και το 2000 , όπως τώρα ακριβώς ήταν και ακόμη χειρότερα, γιατί τότε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛ. Και τότε, είχες έντονο ανταγωνισμό από όσους δούλευαν νύχτα . Αυτοί που έτρωγαν τις περισσότερες ήταν όσοι πήγαιναν να δουλέψουν νύχτα, όχι τόσο για τη δουλειά , όσο για να βγάζουν γυναίκες που τους παρακάλαγαν, γιατί αυτό ήταν το τρεντ που έβλεπαν στα περιοδικά και παντού. Οι υπόλοιποι ένα αγγούρι έβγαζαν . Παρηγορήσου λοιπόν.

Δεν λέω ότι με 5 εξόδους θα βρεις κάποιον , αλλά μετά από μήνες ναι θα βρεις κάποιον . Απλά εφόσον σου αρέσει και βγεις, να είσαι αποφασισμένη , ότι πας για σχέση , όχι για να γίνετε κολλητοί . Εκτός από ξενυχτια μπαρ καφε, πήγαινε σε θέατρο, μικρές θεατρικές ομάδες, συναυλίες , χορευτικά μαθήματα δήμων , ομιλίες , παρουσιάσεις βιβλίων , τα πάντα όλα. Παντού γίνονται γνωριμίες.

Τον κολλητό μην του αφήνεις ελπίδες, είναι αμαρτία να κάνει όνειρα.

Senior Member
    Οχι, εγω δεν παω σε νοσοκομεια, με αγχωνουν, ακομα λιγοτερο θελω να ειναι αλλοι ανθρωποι κοντα μου οταν αρχισω να χεζομαι. Πας σε ενα βουνο και τελειωνεις με αξιοπρεπεια χωρις να επιβαρυνεις κανεναν.

Senior Member
    Συμφωνώ, αλλά τον νεότερο, είναι σπάνιο να τον βρεις, δηλαδή άνδρα που του αρέσουν οι μεγαλύτερες, όχι για την εμπειρία, αλλά για να κάνει κάτι σοβαρό.
    Ο νεότερος θέλει μια γυναίκα να περνάει η ώρα. Άσε που οι άνδρες προτιμούν τις νεότερες.

Αν είσαι 36, μέχρι 42-43 κάποιος, δεν είναι και γέρος που θα πεθάνει και θα ζεις μόνη. Μην τρελαθούμε.
    Πιο βασικό από την ηλικία είναι να μην καπνίζει και να μην παίρνει μουρλόχαπα. Και να μην είναι μηχανόβιος.
    Τότε μπορεί να ... φύγει πολύ πρόωρα.

Senior Member
    Σε τακούνια δεν μπαίνω, δεν τα μπορώ.
    Με αυτό μόνο , χάνεις αρκετα. Μήπως είσαι μόνιμα στα μαύρα ; Κυκλοφορείς με αρβύλες, μαύρα ολ σταρ , ταγάρι , έθνικ φούστες ; Καλλυντικά χρησιμοποιείς ; Αν έχεις τις παραπάνω επιλογές, κοιτάς μόνο του συναφιού άνδρες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Με αυτό μόνο , χάνεις αρκετα. Μήπως είσαι μόνιμα στα μαύρα ; Κυκλοφορείς με αρβύλες, μαύρα ολ σταρ , ταγάρι , έθνικ φούστες ; Καλλυντικά χρησιμοποιείς ; Αν έχεις τις παραπάνω επιλογές, κοιτάς μόνο του συναφιού άνδρες.
    Δεν εννοώ ότι φοράω εντελώς φλατ ή αρβύλες. Μέχρι 8 πόντους, τα 15ποντα δεν μπορώ να τα πατήσω και ειδικά το στιλέτο που φοράει η Μελάνια Τραμπ. Ντύνομαι πολύ ωραία, βάζω χρώμα στα ρούχα μου. Και μου αρέσουν τα φορέματα. Όμως, ανησυχώ και για το άλλο: Μετά από 7 χρόνια σχέσης, νιώθω ότι σκούριασα στο φλερτ. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλή ή θα του προκαλέσω ενδιαφέρον ώστε να θέλει να με ξαναδεί. Η τεμπελιά των μακροχρόνιων σχέσεων μού έκανε κακό σε αυτό τον τομέα.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast