δλδ ειναι ωριμοτητα να προεξοφλεις το επιπεδο ενος ανθρωπου απο το ποσο εμφανισιμος ειναι?ή μηπως λεγεται απλα κομπλεξ?
Printable View
'Oχι δεν σημαίνει πως αν κάποια είναι ωραία κοπέλα ειναι και μαλακισμένη, εγώ απλώς είπα γενικά τι ισχύει. Εγώ θέλω να βρω μια ωραία κοπέλα που δεν θα είναι μαλακισμένη και ξέρω οτι υπάρχουν, γιατί ωραιος ειμαι και δεν ειμαι μαλακισμένος (έτσι πιστεύω δηλαδή). Δηλαδή θέλω να πω οτι οι περισσότερες ωραίες κοπέλες έχουν ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων, είναι απόμακρες και ψυχρές σαν ένα pc, δεν ξέρουν να μιλάνε, πολλές φορές δεν ειναι και ευγενικές, δεν ξέρουν απο στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά. Eγώ δεν γουστάρω απόμακρους και φαντασμένους ανθρώπους. Εγώ είμαι απλός άνθρωπος και αν μου την πέσει ακόμη και μια κοπέλα που δεν μου αρέσει δεν θα την διαλοστείλω θα πω και δύο λογια μαζί της, με χαμόγελο στα χειλη. Απορώ αυτές οι κοπέλες τι αρχές πήραν απο την μάνα και τον πατέρα τους... αν πήραν δηλαδή... και αν πήραν τελικά κατά πόσο αυτό που τους πασάρετε απο εδώ και κει τις έχει τόσο επιρρεάσει και κάψει τα εγκεφαλικά τους κύτταρα..
Εσύ Σοφία τώρα γιατί θίχτηκες είσαι ωραία και εμφανισιακά και στον χαρακτήρα; χεχε...
Σωστος η ομορφια και ο καλωπισμος πρεπει να υπαρχει στην γυναικα.Δυστυχως σε καποιες εχει γινει αυτοσκοπος και εμμονη.η γυναικα πρεπει να ειναι περιποιημενη αλλα κακα τα ψεματα καποιες πασχουν απο ναρκισισμο.Μην το ψαχνετε εκει εξω κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι.Ας ειναι οπως θελει αρκει να ξερει ποιος ειναι τι ζηταει και που να παει να το βρει.ΠΟλλοι δεν εχουν καταλαβει την πραγματικοτητα και ποσο δυσκολοι καιροι ειναι σε ολα τα πραγματα.Απλως εκει που θα καταταξει τον εαυτο του με τους ομοιους του να ασχολειται.και ειναι πολλες γυναικες γιατι δυστυχως οι πιο πολλες ειναι γυναικες που για διαφορους λογους πανε και μπλεκουν με ανθρωπους που δεν τους φταινε σε τιποτα.εισαι ωραια θες το χρημα τραβα εκει που συχναζουν οι φραγκατοι και ασχολεισου με αυτους.εισαι νορμαλ θες εναν ανθρωπο απλο να σε αγαπαει τοτε θα τον βρεις.Ποτε ομως δεν ξερεις με ποιον θα την πατησεις και τι σου επιφυλασει η μοιρα.... Γιαυτο ποτε μηλες ποτε.......
Ακριβώς για αυτό αν ζευγαρώσω με κάποια θέλω αυτή η κάποια να ειναι περιποιημένη κτλ όπως και γω εντάξει αλλά άλλο πράμα περιποιημένος άνδρας και άλλο πράμα περιποιημένη γυναίκα. Νομίζω αυτό τα λέει όλα..
http://img59.imageshack.us/img59/881...4413947.th.jpg
Και πράματι οι καιροί ειναι πολύ δύσκολοι και οικονομικά και σε ανθρώπινες σχέσεις, γενικά σε όλα.
Κοίτα,κι αυτό δεν αποκλείεται.Πολλές κουτοπόνηρες κοπελίτσες ξέρουν σε τί μαγαζιά συχνάζουν οι λεφτάδες και πηγαίνουν μπας και πιάσουν την καλή.Ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτό το κάνουν όλο και περισσότερες,κυρίως φοιτήτριες.Αλλά ακόμα και αν δεν το κάνουν γι'αυτό,το κάνουν λόγο ναρκισσισμού και ματαιοδοξίας για να τραβάνε απλώς τα βλέμματα.Βλέπεις γυναικοπαρέες που βγαίνουν μόνες τους και η συμπεριφορά τους δείχνει κάτι σαν 'γουστάρουμε μόνες μας και δεν έχουμε ανάγκη από άνδρα'.Κι έτσι εξαιτίας τους τα περιθώρια νέων γνωριμιών γίνονται μηδαμινά,αφού δεν ρίχνουν ούτε βλέμμα σε άνδρες.Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους άνδρες πλέον,ή όλοι θα ψάχνουμε πλέον μόνο απ'το ιντερνετ γυναίκα ή θα μεταναστεύσουμε όλοι για να βρούμε μια για να παντρευτούμε.Θέλει πραγματικά μεγάλη τύχη για να βρει γυναίκα κάποιος ο οποίος δεν έχει γνωριμίες κι επειδή πολλοί δεν έχουν αυτές τις γνωριμίες τη βγάζουν με μοναξιά,ίντερνετ,μπουρδέλα κλπ.Και όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο πολύ στερεύουν και τα λίγα περιθώρια γνωριμιών.
Kαι γιατί όχι όπου γης πατρίς, δεν βρίσκεις δουλειά εδώ πάς αλλού, δεν βρίσκεις γυναίκα στην πόλη σου πας να βρεις σε άλλη πόλη γιατί και δουλειά και γυναίκα έχει δικαίωμα να έχει ο καθένας.
Αν οι γκομενίτσες (έτσι τις αποκαλώ αυτές) ντύνονται έτσι καθαρά και μόνο απο ναρκισισμό τότε κατι δεν πάει καλά με αυτές ως άτομα. Νομίζω κανείς άντρας δεν ντύνεται ωραία μόνο για αυτόν αλλά και για να ειναι αρεστός σε κάποια και να έχει κάποιες πιθανότητες. Επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ του να ντύνεται κάποια ωραία ή να ντύνεται προστυχα. Βλεπω κοριτσάκια που μπαίνουν σε μέρη όπου ξέρουν πως δεν θα βρουν λεφτά, είναι πρόστυχα ντυμένες, μόνες μπαίνουν μόνες φεύγουν. Αυτά συζητούσα με έναν φίλο μου πρόσφατα.
Πράγματι αν γνωστοί σου φίλοι δεν έχουν καμιά κοπέλα να σε γνωρίσουν (βέβαια πρέπει να σε αρέσει και να της αρέσεις) τα πράματα δυσκολεύουν αρκετά εώς πολύ. Δεν ειναι και το ευκολότερο να κάνεις κάτι με μια άγνωστη, αν και γω όλες όσες προσέγγισα άγνωστες ήταν εκτός από μία που τα ειχα για καιρό. Για όλες αυτές τις άγνωστες δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις εκτός από μία που δεν είναι Ελληνίδα.
Όπως και να εχει δεν ξέρεις πως μπορεί να σου τύχει το πως θα γνωρίσεις κάποια, ίσως καποια στιγμή η τύχη και ο καλός Θεός να σου επιφυλλάσουν καλύτερες εκπλήξεις. Έτσι δεν πρέπει κάποιος να τρελένεται αλλά να αγαπάει τον εαυτό του και να γουστάρει και τα χόμπυ του και όπως και να χει κάτι θα γίνει κάποια στιγμή.
χμ..εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι πως θα μπορούσε να ειναι η γυναίκα μου και τρομάζω χαχά ως προς τι θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά εντάξει την γυναίκα την δοκιμάζεις πριν προχωρήσεις σε κοινό βίο μαζί της, δεν είναι μια απλή γκόμενα.
Aiur,μου φαίνεται περίεργο να εμφανίζεται ένα νέο μέλος και να ταυτίζεται άξαφνα με απόψεις που βρωμάνε μισογυνισμό από χιλιόμετρα.Να πιστέψω πως με το που μπήκες στο φόρουμ βρήκες το alter ego σου στον Κενό ή να υποθέσω άραγε πως είστε το ίδιο άτομο?Εγώ λέω το δεύτερο.Και όχι τίποτε άλλο,το σιχαίνομαι το παιχνιδάκι γράφουμε δέκα που στην ουσία είμαστε δύο ξέρω γω.Το έχουμε ξανασυζητήσει το θεματάκι με τα προφίλ,δεν είμαι τυπολάτρης,αλλά και μαλάκας να συζητάω με το ίδιο άτομο σε διαφορετικές παραλλαγές,πάλι δε μου γουστάρει.
Εν τω μεταξύ όλο το θρεντ κυριολεκτικά "σκούζει"στέρηση,ζήλεια και λαγνεία με κάλυμμα υποτίμησης,άρα όλο αυτό το παιχνιδάκι δεν είναι παρά μία διέξοδος για θυμό από ματαιώσεις...Κι επειδή πιο πάνω μίλησες για πουτανίτσες,αλλά στην υπογραφή σου έχεις η γυναίκα δεν πρέπει να βρίζει γιατί είναι σα να κατουράει ξερωγώ όρθια,μάθε πως δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των αντρών ούτε το βρισίδι ούτε το όρθιο κατούρημα.Κι εγώ όταν πάω σε τουαλέτες ξένες όρθια κατουράω,λολ.Επίσης,ούτε στο "παρά φύσιν" πιστεύω,ειδικά όταν θέλουν να μου το κοτσάρουν στο σβέρκο κάποιοι κλειστόμυαλοι ως υπέρτατο κανόνα που χρήζει σεβασμού και λιβανίσματος.
Και στην τελική,άμα βγάλετε γκόμενα με τέτοιες απόψεις,εμένα να με χέσετε(ή να με κατουρήσετε παρά φύσιν).λοολ
σωστη η ρειν! :D
κ για να μην ξεχνιομαστε, τωρα με αυτο το πολυ απλο γκατζετακι φυσικα κ μπορουμε να κατουραμε ορθιες!!! δειτε το σχετικο βιντεακι! :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=aeIMV...eature=related :cool:
τζανετ!
τζανετ παντου!!!
αααργκκ!
Λολ ρε συ Rainwind (επειδή έχω δουλειά δεν θα γράψω τώρα πολλά). Από τα post μου κατάλαβες ότι ειμαι μισογύνης; (αν είναι δυνατόν) α και φυσικά δεν είμαι ο Kενός (άλλη κοτσάνα που είπες). Σε όλα τα post μου (αν τα διάβασες βέβαια γιατί μπορεί να διαβάζεις και επιλεκτικά) δεν αναφέρομαι όλες τις κοπέλες αλλά μια συγκεκριμένη κατηγορία κοριτσιών τις οποίες ουσιαστικά στοχοποίησε και ο Boltseed λέγοντας ''Εγω γιατι τις συνανταω μονο σε νυχτερινα μερη με διαπασων μουσικη με μπιτακια? ''. Αυτές εννοώ, τώρα αν δεν δέχεσαι πως υπάρχουν και τέτοιες, με λες μισογύνη (προσβολή για μένα) τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Όπως και να χει και αυτές τις αγαπώ, γενικά όλες τις γυναίκες τις αγαπώ. Η υπογραφή είναι χιουμοριστική και τίποτε άλλο την φράση μου την είπε ένας φίλος στο msn και γελούσα αν και σε μένα δεν μου αρέσει μια κοπέλα να χρησιμοποιεί λέξεις σαν "αρχίδι'' ''γαμώ την παν..." κτλ σαν τον τελευταίο αλητάμπουρα του δρόμου, είναι δικαίωμά μου;; Εντάξει χαλάρωσε λίγο κορίτσι μου μη με φάς;). Αυτά προς το παρόν.
παναγια μου τι διαβαζω εδω μεσα. αλλη ορεξη δεν ειχα να καθομαι να απαντω στα ιδια ατομα κατεβατα, με διαφορετικα nicknames.
πηγαινε και ρωτα αυτη τη στιγμη τους admins, να σου ξεκαθαρισουν οτι δεν εχω απολυτος κανενα κοινο με τον Aiur, να τσεκαρουν ips και διευθυνσεις, τα παντα ολα.
ειλικρινα τι πιστευεις θα κερδιζε ενα ατομο αν το εκανε αυτο ? support στον εαυτο του ? λες κι αλλαζει κανενος το προβλημα ετσι. χασιμο χρονου ειναι απλα.
και γιατι δεν ελεγες πως κι ο Paolo_1 ειναι το ιδιο ? ακριβως ιδιες αποψεις ειχαμε στο αλλο θεμα, εκει που λεγαμε για τις γυναικες απο εξω.
Αχαααααααααααααααααααα!!! Ακριβώς.
Όσο για τα αι πι και τα συναφή που μας λες ΚΕΝΟ, δεν χρειάζεται να είναι κανείς αινστάιν για να σκεφτεί να πεταχτεί μέχρι το διπλανό νετ καφέ και να φτιάξει 17 λογαριασμούς.
Το θέμα είναι πως μερικές φορές είναι τόσο εξώφθαλμο αυτό που δεν χρειάζεται καν να το συζητλαμε, απλά να αποφασίσουμε κάποια στιγμή να μην απανταμε για να πάψει αυτό το φαινόμενο.....
εχει αρχισει να γινετε να γινετε κουραστικο αυτο το πραμα και θα σηκωθω να φυγω απο δω γιατι η συμπεριφορα σας ειναι ηλιθια κι εφτασα να απολογουμαι και να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας για χαρη ενος αλλου χρηστη.
οποιος νομιζει οτι ειμαι ο Aiur μπορω να του στειλω τα στοιχεια μου σε message, facebook msn κι ολα για να εξακριβωσει ποιος πραγματικα ειμαι. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΑΥΤΟΝ!
ποιος ο λογος να κανω δευτερο λογαριασμο, ειδικα σε αυτο το θεμα ? θα κανα στο δικο μου αν ηταν, που ανελυσα την απογοητευση μου προσωπικα. τι κερδιζω με το να εχω 2ο λογιαριασμο απλα για να συμφωνω με τον εαυτο μου ? για ποσο χρονων με εχετε περασει ? ουτε την ορεξη εχω να καθομαι να αναλυω ενα προβλημα που δεν αλλαζει μεσα απο ενα φορουμ, ουτε θα καθομουν να ξανασχοληθω ειδικα με τον Boltseed αφου ηδη τα κατεβατα του με εχουν κουρασει.
η διαφορα μου με τον Aiur, για οποιον εκατσε να διαβασει τι εγραψε, ειναι οτι εγω θελω να ξεκουμπιστω τελειως απ'την Ελλαδα γιατι τη σιχαινομαι. αυτος εγραψε οπου γης και πατρις, σκεφτηκε να αλλαξει πολη απλα...
δεν μπηκα εδω μεσα ουτε με διαθεση να τσακωθω, αλλα ουτε να κοροϊδεψω κανεναν. εσεις νομιζετε οτι εχετε να κανετε με παιδακι που παιζει σε ιντερνετ καφε, αποχωρω λοιπον απο το θεμα κι ας νομιζει ο καθενας οτι θελει!
Ρε παιδιά το έχετε κάψει; εγώ και ο κενό δεν είμαστε το ίδιο άτομο! Επειδή συμφώνησα σε κάποια πράματα που ειπε ο κενό σχετικά με ψιλομύτες γκόμενες (και οχι ο μόνος απ'οτι είδα) νομίζεται πως ειμαι αυτός; πρώτη φορά μου συνέβη αυτή η κατάσταση σε forum...που εντάξει προκαλεί και γέλια και είναι για γέλια.
κανε copy paste και την απαντηση μου στο message που μου στειλες, δεν ειναι δυνατον αυτο το πραμα εδω μεσα
ενταξει παιδια μη βαρατε, μπορει να εγινε κ παραξηγηση. απλα εχουν δει πολλα τα ματακια μας εδω μεσα κ ισως καποιες φορες να ειμαστε επιρρεπεις σε τετοιες υποψιες. αυτο το φορουμ εχει μια ροπη να εμφανιζονται εντελως ξαφνικα καινουργια μελη τα οποια πανε κ ποσταρουν με φοβερη ανεση σε ενα θεμα κ η υπερασπιζονται καποιο μελος, η βριζουν καποιο αλλο μελος, γνωριζουν τα απαντα του φορουμοιστορικου μας κ αλλα χαριτωμενα! :D οσο για τον παολο ειναι υπερανω υποψιας, πολυ απλα γιατι ειναι παλιος στο φορουμ κ τον ξερουμε!!! (κ πολυ σταθερος στις αποψεις του φυσικα φυσικα!) :D
http://img146.imageshack.us/img146/7140/postmk.th.jpg
εντάξει ήμαρτον.
πραγματικα τετοια συμπεριφορα σε φορουμ δε περιμενα. φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται, ουτε καν με 15χρονα να πεις παιζουν.
κι οσον αφορα τον Παολο, ειπαμε ακριβως τα ιδια και μ'αυτον στο αλλο θεμα, για τις γυναικες απο εξω. γιατι κανεις δεν τον κατηγορισε να με πει εμενα δευτερο λογαριασμο του ή οτι αλλο οπως εδω ?
μου ερχεται να ξερασω απο την αηδια με το τι μπορει να σκεφτονται ορισμενα ατομα για μενα εδω μεσα...
Εχω βαρεθει να ακουω απο αντρες(που προφανος δεν ειναι τοσο αρεστοι απο τις γυναικες ή τρων ακυρα με το τσουβαλι)ποσο εγωιστριες,απαιτητικες,κακ ες κλπ ειμαστε οι ελληνιδες.
Σαν λαος,συμφωνω οτι ειμαστε πιο επιφανειακοι απο αλλους λαους,αλλα και τα δυο φιλλα.
Απορηψεις εχουμε ολοι βιωσει,αλλα αυτο δεν ειναι λογος να κατηγορουμε το αλλο φιλλο.Τελευταια κι εγω εχω γνωρισει αντρες που με εχουν προβληματισει πολυ με τη συμπεριφορα τους(τη μια δεν κανουν ποτε σχεσεις γιατι εχουν συνηθησει την ποικιλια,την αλλη να εχουν σεξουαλικα προβληματα και να το ριχνουν στο συναισθημα),αυτο δεν ειναι λογος να γενικευω τετοια φαινομενα.
Εχει σκεφτει κανεις ,απο τους αντρες που μιλουν εδω υποτιμιτικα για τις γυναικες ,τι πρεπει να εχει μια γυναικα και τι ενας αντρας για να ναι αρεστος?
Οι αντες με ενα πτυχιο,ενα καλο αμαξι,και ελειψη γυφτοσυμπεριφορας ειναι και ο πρωτος ,ανεξαρτητα αν πηδαει οτι βρεθει μπροστα του,αν δεν ειναι πολυ εμαφανισιμος,ειναι μαμακιας κλπ
Οι γυναικα απαραιτητα εμφανιση και στιλ(που για να αποκτηθει ή να διατηριθει θελει πολυ κοπο και χρημμα,οχι οπως οι αντρες που καθαριζετε ευκολα),θηλυκοτητα(χωρις ομως να εχει εμπειρια στους αντρες :p ),παιδεια,να ειναι ανεξαρτητη οικονομικα,να μην γρινιαζει κλπ . Γενικα οσο θυμαμαι εβλεπα αντρες να προσεγγιζουν ενα συγγεκριμενο μοντελο γυναικας το οποιο τωρα κατηγορητε,και απορηπτατε κατι λιγοτερο ελκιστικο(...το οποιο για λογους ανασφαλειας το θυμοντουσαν για κατι σταθερο).Οπως επισεις θυμαμαι πολλους ''γοηδες'' με καμπριο (...δωρο του μπαμπα :p )που την πευταν σε οτι ξεκωλο συναντουσαν.
Ισως πολλους αντρες δεν τους βολευει το οτι οι γυναικες πλεον δεν κολλαμε σε οτι καγκουρα και καφρο συναντησουμε,αλλα ετσι εκτιμουμε αυτους που αξιζουν :)
Οσο για τις αλλοδαπες,αν ενοειτε δυτικες να ενημερωσω οτι εχετε πολυ κακο ονομα σαν συντροφοι(αντιθετα με τις ελληνιδες που εχουμε καλο).Οσο αφορα τις ''του ανατολικου μπλοκ''....ξεπεστε εκει που μιλαει η απογοητευση και η πεινα,αν και εχω γνωρισει αρκετες που εχουν μετανοιωσει μια τετοια πραξη απελπισιας.
Οκ αλλά αν δεν εισαι για κάτι σίγουρος δεν κατηγορείς άδικα ούτε ειρώνευεσαι άδικα, φαντάσου τι εικόνα σχηματίζει ο άλλος για σένα και για το forum ειδικά αν είναι νέο μέλος.
Κeno εντάξει μην σε πειράζει τόσο, περισσότερο σαν ανεκδοτο μοιάζει, θα έχω να διηγηθώ κάτι επιπλέον στους φίλους μου σήμερα το βράδυ χαχά.
Και εγώ έχω βαρεθεί να ακούω απο γυναίκες πως όλοι οι άντρες είναι μαλάκες γιατί δεν είναι όλοι μαλάκες όπως και όλες οι γυναίκες δεν ειναι μαλακισμένες. Έτσι αν μια γυναίκα έχει λάθος επιλογές και έχει αγνοήσει άνδρες που ήταν χρυσάφι δεν την φταίει κανείς το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, άρα αν ειχαμε απογοητεύσεις δεν είναι σωστό να γενικεύουμαι γι' αυτό και γω επανελλημένως έχω πει πως δεν κατηγορώ (σε εισαγωγικά) όλα τα κορίτσια αλλά αυτά στα οποία αναφέρθηκε και ο Boltseed. Tελικα όμορφη + ώριμη κοπέλα δεν βρίσκεις εύκολα σε μέρη με ντάμπα-ντούμπου (όπου απο τον θόρυβο δεν μπορείς και να μιλήσεις) χωρίς να το αποκλείω.
Τα έχω και τα 3 αλλά και πάλι δεν έχω γκόμενα και όπως είπα ίσως φταίω και γω που αγνοώ κοπέλες που αξίζουν και δίνω σημασία σε άλλες που δεν αξίζουν.
Αν ίσχυε αυτό κανείς κάφρος δεν θα ειχε κοπέλα και όσοι πραγματικά αξίζουν (βέβαια όπως είπα και πριν είναι δικαίωμα όλων να έχουν ένα έτερο ήμισυ) δεν θα ήταν μόνοι, αλλά ποιος ειπε πως ο κόσμος ειναι δικαιος.;
Το να παραθέσει κάποιος ένα μνμ από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, δε σημαίνει τίποτα, όπως και το ότι μιλάμε για το ίδιο μέλος με δυο νικ πάλι δεν μπορεί να αποδειχτεί κατά 100%. Σημασία έχει η αίσθηση που μένει και μόνο αυτή.
Τώρα, εκφράσεις τύπου, "αηδιάζω" ,"θέλω να ξεράσω" κλπ, δε βοηθούν κανένα.
Τζενη1985, συμφωνώ μαζί σου.
aiur, τα 2 τελευταια quote στο προτελευταιο ποστ σου γραφουν "αρχικα καταχωρημενο απο Λου", αλλα δεν τα εγραψα εγω, ειναι της tzeni1985.
αν θελεις διορθωσε το προς αποφυγη παραξηγησεων.
Quote:
Αρχικά καταχωρημένο από Θεοφανία
Το να παραθέσει κάποιος ένα μνμ από τον ένα λογαριασμό στον άλλο, δε σημαίνει τίποτα, όπως και το ότι μιλάμε για το ίδιο μέλος με δυο νικ πάλι δεν μπορεί να αποδειχτεί κατά 100%.
Έτσι είναι η ζωή φίλε μου.....Quote:
Θεοφανία είσαι απίστευτη! Σκέφτομαι να τα ειχα με σένα. Θα νόμιζες πως πάω με άλλη, θα σε λεγα όχι, θα με έλεγες "ψέματα με λες", θα αυτομαστιγωνόμουν πάλι δεν θα με πίστευες, στο τέλος δεν θα σε άντεχα και θα φεύγα.
Το πτυχιο που ακριβως βοηθαει σε μια σχεση;το μετριο αμαξι γιατι ειναι υποτιμητικο;η γυφτοσυμπεριφορα απο εναν με καλο αμαξι και πτυχιο τι σημαινει για σενα;οταν γνωριζεια καποιον πρεπει να εχει μαζι αντιγραφο του πτυχιου και το μπρελοκ με τα κλειδια του αυτοκινητου;οταν αυτος ξενοπηδαει στο καλο αμαξι και ερχεται να παρει εσενα μετα καθαριζεις το καθισμα προτου κατσεις;
Το θέμα είναι ότι εσείς οι γυναίκες έχετε την πολυτέλεια να δοκιμάζετε τους άνδρες για να δείτε πιο στυλ σας ταιριάζει,μπορείτε δηλαδή να τα φτιάξετε μ'έναν κάγκουρα,έναν σόβαρο,έναν μεγαλύτερο,έναν μικρότερο κλπ.Πολλοί άνδρες που θέλουν να κάνουν σχέση δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα και οι περισσότεροι βολεύονται με ό,τι τους κάτσει.Πολλοί δηλαδή ανάμεσα στο δίλημμα 'μοναξιά ή μια ό,τι να'ναι' προτιμούν το δεύτερο,απλώς για να έχουν κάτι.Δηλαδή απλώς καθόμαστε σαν λαλάκες και περιμένουμε κάποια να μας επιλέξει και να μας την πέσει,γιατί εμείς αν κάνουμε το πρώτο βήμα ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη.Επίσης,για ποιο λόγο έχουμε κακό όνομα οι Έλληνες στις δυτικοευρωπαίες;Τουλάχιστ� �ν δεν θα δεις εύκολα Έλληνα να γυρνάει σουρωμένος και ξεβράκωτος τα βράδια όπως πολλοί δυτικοί.Και γι'αυτές του ανατολικού μπλοκ για ποιο λόγο θεωρείται ξεπεσμός να πας με τέτοιες;Αν του άλλου για να του κάτσει ελληνίδα πρέπει να κάνει τάμα,πώς να μην πάει με Ρωσίδες κλπ;Που στο κάτω κάτω σε ομορφιά και θηλυκότητα απέχουν έτη φωτός από εσάς.
Και κάτι άλλο:δεν μπορούν να με χαρακτηρίζουν κάποιοι μισογύνη,αφού λέω συνέχεια ότι η ζωή ενός άνδρα χωρίς γυναίκα δεν είναι ζωή.
(συνέχεια του προηγούμενου).Τουλάχιστον δεν θα δεις Έλληνα να γυρνάει τα βράδια σουρωμένος και ξεβράκωτος όπως πολλοί δυτικοί.Και γιατί να είναι ξεπεσμός να πας με γυναίκα του ανατολικού μπλοκ;Αν ο άλλος για να σταυρώσει ελληνίδα πρέπει να κάνει τάμα,γιατί να μην παρέι μια τέτοια;Που στο κάτω σε ομορφιά και θηλυκότητα απέχουν έτη φωτός από εσάς.
Και κάτι άλλο:δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι με λένε μισογύνη από τη στιγμή που λέω συνέχεια ότι η ζωή ενός άνδρα χωρίς γυναίκα δεν είναι ζωή.
αν δοκιμαζουμε εμεις ολα αυτα που αναφερεις ?? εσεις με τι δοκιμαζεται με εξωγηινες ???
Λες οτι αναμεσα στην μοναξια ,και στο να εχουν κατι ,προτιμουν το δευτερο ,απλώς για να έχουν κατι Εμενα μου ακουγετε οτι ναναι ,αρκει να ειναι
Κανενας ξεπεσμος πραγματικα ,για μενα να πας με μια γυναικα του ανατολικου του δυτικου του νοτιου η του κρονου της αφροδιτης η του αρη
Αλλα !! με αυτα που λετε ειναι : Oi ελληνιδες εχουν αποψη θεση οικονομικη ανεξαρτησια και γνωση.Και εμεις ειμαστε πολυ λιγοι γ αυτο ,δεν το εχουμε δεν μπορουμε ,οποτε παμε σε καμια αλλη χωρα που ακομα οι γυναικες εκει ειναι υποχειρια .Καπως ετσι μου ακουγετε εμενα
Γιατι ακριβως δεν εχουν ολα τα παραπανω Οποτε για μενα δεν περνεις γυναικα δεν θελεις γυναικα ,αλλα ενα κομματι κρεας , { κατακοκκινο απο ομαρφαδα } για να μην σηκωσει κεφαλι γενικα .........κτλ
Και συνεχιζω ,σε αυτο που ειπες οτι δεν θα δεις Ελληνα ξεβρακωτο ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟς ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
Αν βλεπεις αυτα που προβαλουν τα καναλια για τους ξενους στην Μυκονο στην Νιο και στην Κρητη ,καλυτερα να αναθεωρισεις
Γιατι τα καναλια δεν πανε σε αλλα νησια μικρα για να δουν και να δειξουν τα εκτροπα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ" ΕΛΛΗΝΙΔΑ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ
Και τελευταιο ,να πω οτι
Αντι να καθεστε σαν λαλακες ,παρτε και καμια πρωτοβουλια
Αν ξεχασα κατι επανερχομαι :)
AA!! ναι ξεχασα ,αυτο που ειπε η θεοφανια πιο πανω νομιζω
οτι η γυναικα θελει ενα {δυναμικο ανδρα }και εχει δικιο
Δεν κατηγορω τους ελληνες αντρες οτι εχουν ολα τα κουσουρια του κοσμου επανω τους,απλα εκνευριζομαι να ακουω ελληνες να μιλουν ασχημα για τις ελληνιδες.Πιστευω οτι υπαρχουν και αντρες οπως και γυναικες σκαρτοι και καλοι.Επισης δεν ειναι λιγοι οι αντρες που ενδιδουν και δειχνουν προτιμιση στο απαιτητικο στιλακι των γυναικων που περιγραφετε...αν δεν γουσταρετε αυτες τις γυναικες απλα μην κολλατε μαζι τους και μην γινεστε περαν του δεοντος δοτικοι:)
Συγγνωμη αλλα το οτι λες οτι ζωη χωρις γυναικα δεν υπαρχει δεν λεει κατι,αν θες να πεις οτι θα σου αρεσαι να εχεις διπλα σου μια διμετρη Ρωσιδουλα(....αυτα που ελεγα για την εμφανιση),η οποια ειναι διπλα σου γιατι δεν εχει στον ηλιο μοιρα,που δεν θα αντιδρα και δεν θα μιλα για να μην την σχολασεις ,μονο μισογυνιστικα μου φαινοντε.
Το οτι ειμαστε απιλεκτηκες δεν νομιζω οτι ειναι αρνητικο,το αντιθετο μαλιστα.
nik μαλλον δεν με διαβασες καλα,δεν ειπα οτι μετραει στη σχεση ουτε οτι διχνει κατι για το χαρακτηρα του αλλου.Ειπα μετραει στο αν καποιος αντρας θεωρητε περισσοτερο ή λιγοτερο αρεστος(...αν εχει περαση κοινος)προσωπικα(για να μην το γενικευσω)θα μου αρεσαι πιο πολυ καποιος με volvo παρα με fiat,χωρις φυσικα αυτο να συμαινει οτι αρκει το αμαξι για με κερδισει καποιος,δεν παυει να ειναι κατι που μετραει....και πριν βιαστητε να με πειτε απαιτιτικη,επιφανειακη κλπ να πω οτι οι περισσοτερες σχεσεις ηταν με ατομα που δεν ειχαν καλο αμαξι ουτε χρηματα.Αρκετα πιο σημαντικο θεωρω τη συμπεριφορα του αλλου.
Συγγνωμη αλλα στο προτελευταιο μου μην.εξαφανηστηκε η απαντηση μου,ενω ειχε καταχορηθει,υπαρχει καποιος να το διορθωσει γιατι βαριεμαι να το ξαναγραφω :)
Πάντως εγώ χθες εκεί που ήμουν ξενερωμένος μου λέει μια άγνωστη κοπέλα θες να χορέψουμε; και μου έφτιαξε την διάθεση.Βασικά την έβαλε η δεύτερη η πιο όμορφη (είχε κοκκινίσει και γελούσε). Ωραίες στιγμές.
Tzeni συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Πες μου κατι όμως. Η κυρια Μαρι Κυριακου λες να είχε όλα αυτά στο μυαλό της όταν αποφασισε ότι ο αντρας της ζωης της είναι ο προεδρος του ομιλου Αντεννα?
Γιατι να μην ειμαστε εστω για λιγο ειλικρινείς και να αποδεχομαστε μερικα πραγματα?
Είναι ψεματα ότι η τηλεοραση αυτή τι στιγμη δυστιχως διαμορφωνει και την κοινη γνώμη?
Είναι ψεματα ότι τα πρότυπα που μας παρουσιαζονται είναι ότι εάν εισαι κατι λιγοτερο από μοντελο (αντρας και γυναικα)και επιχειρηματίας η χρηματιστης απλα εισαι αποτυχημενος?
Εχετε δει πολλες οκογενειες πλην των διαφημίσεων να τρωνε ολοι μαζί το πρωινο τους?
Εχετε δει περιοδικα που να φιλοξενούν ανθρώπους της λεγομενης μικρομεσαιας τάξης?
Είναι τυχαιο ότι ο καθενας μας μολις πιασει καποια χρηματα στα χερια του το πρωτο πραγμα που κανει είναι να παρη μια BMW η Mercentes μονο και μονο για να ανεβει το κοινωνικο status?
Ζουμε σε μια κοινωνια υποκριτων.
Ζουμε σε μια κοινωνια επιδερμικων προσεγγισεων και τιποτε παραπανω…
Είναι απολυτα λογικο ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση αλλα και αυτοπεποιθηση (ανδρες και γυναικες)να αντιμετοπιζουν προβληματα κοινωνικοποιησης.
Αγαπητε Κενο εχεις εξαντλήσει το θεμα. Μην περιμενεις να ακουσεις τη μαγικη λεξη η να παραδεχτουν καποιες κοπελες ότι εάν ειχαν να επιλεξουν αναμεσα σε ενα επιτυχημένο επιχειρηματια και ένα απλο υπάλληλο θα επελεγαν τον δευτερο επειδη είναι ρομαντικες…Τζαμπα τρως την ωρα σου…
Και κατι τελευταιο που θεωρω ότι κανεις μεγαλο λαθος…
Απολογείσαι συνεχως σε κατηγοριες που σου προσαπτουν διάφοροι σε αυτό το φορουμ… Αγνοησε τους. Είναι τοσο απλο
Μαλλον αντι για χαμηλη αυτοεκτιμηση και αυτοπεποιθηση, εννοεις ελλειψη σωστης παιδειας, γιατι καποιος που πιστευει πραγματικα οτι με μια mercentes θα λυσει ολα του τα προβληματα, ειναι αξιος της μοιρας του.
Τα παραπανω που αναφερεις, ναι, συμβαινουν, αλλα το οτι συμβαινουν δε σημαινει οτι ψαρωνουν και ολοι με αυτα.
Η τηλεοραση εχει δικαιωμα να πει οτι βλακεια της κατεβει, δικαιωμα της και μαγκια της,δικα τους ειναι τα καναλια οτι θελουν μπορουν να λενε,
ομως απο την αλλη και εμεις εχουμε δικαιωμα επισης να αποδεχτουμε ή να μην αποδεχτουμε αυτα που μας λεει.
Το προβλημα ξεκιναει οταν δεν καταλαβαινουμε οτι εχουμε αυτο το δικαιωμα και πιστευουμε οτι ειμαστε απροστατευτοι. Αλλα αυτο ειναι προβλημα ΜΑΣ οχι προβλημα αλλων.
Αληθεια, γιατι περιμενεις να αποδεχτουν οι κοπελες του φορουμ κατι τετοιο? Για να νιωσεις δικαιωμενος για τη σταση σου? Για τις αποψεις σου? Για να δικαιωθεις για το ποσο θυμωμενος νιωθεις?
Σιγουρα υπάρχουν οι ανθρωποι (αντρες, γυναικες) που προτιμουν το χρημα, σιγουρα υπάρχουν και οι αλλοι που εχουν αλλη ιεραρχια αξιών. Το ποιους θα προτιμας να βλεπεις, με το ποιους θα εισαι κ ποιους θα αφησεις πισω, ειναι παντα δικο σου θεμα, δικη σου επιλογη.
Υπάρχουν ομορφοι ανθρωποι εκει εξω...ελπιζω βρεις την διαθεση να τους ανακαλυψεις.