οι σχεσεις σημερα... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 186
    Member
    Εγω παντως επιμενω να πιστευω οτι ζουμε στην γρηγορη εποχη.Γρηγορα λες οτι αγαπας,γρηγορα ερωτευεσαι γρηγορα τα παρατας,γρηγορα ξεχνας,γρηγορα μισεις,γρηγορα προχωρας.Το πιο σημαντικο γρηγορατα παρατας...σε οποιο φορουμ και να μπεις και να πεις χωρισα αλλα αγαπαω ακομα ολοι θα σου πουν ξεχνα,μην ασχολεισαι ,παρατα τα,προχωρα.Κανενας δεν θα πει προσπαθησες;συζητησες;βεηκ ες τι φταιει;κυνηγα οτι αγαπας.γιναν της μοδας τα φιλοσοφικα στιχακια και οι φιλοσοφιες ''καθε εμποδιο για καλο,τελειωνει κατι καλο και αρχιζει κατι καλυτερο κλπ''τα χρησιμοποιουμε ολοι για να παρουμε κουραγιο και να τονωσουμε τον πληγωμενο εγωισμο.και ομως ποσοι ανθρωποι κυνηγησαν κατι το οποιο θεωρουνταν τελειωμενο η δωσαν μια δευτερη ευκαιρια και τωρα απολαμβανουν την ευτυχια με τον ανθρωπο τους γιατι επεμεναν και δεν τα παρατησαν ....δεν πρεπει να βιαζομστε να κρινουμε και να μην τα παραταμε ευκολα,γιατι αυτο κανουμε πλεον.ΑΛλα δυστυχως εχει χαθει η εκτιμηση πλεον και δεν αναγνωριζονται οι προσπαθειες ευκολα γιατι εξακολουθω να λεω τα πραγματα ειναι απλα και τα καλυτερα πραγματα στη ζωη δεν ειναι πραγματα!!!!!

Παραθετω κατι στο οποιο πιστευω απολυτα

Πικρή Αλήθεια, ένα ποίημα από την Ella Wheeler Wilcox.
    Υπάρχει μια πικρή αλήθεια στη ζωή, που ανακάλυψα
    ταξιδεύοντας ανατολικά και δυτικά.
    Οι μόνοι που πραγματικά πληγώνουμε
    είναι αυτοί που αγαπάμε περισσότερο.
    Κολακεύουμε όσους γνωρίζουμε ελάχιστα
    Ευχαριστούμε τον περαστικό επισκέπτη
    Ενώ χτυπάμε απερίσκεπτα
    όσους μας αγαπούν περισσότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το Cosmopolitan μπορει να το αναφερω καθε 3 και λιγο, ομως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα επιχειρηματα για το σημερινο χαλι των γυναικων, κι εσυ εχεις συμφωνισει μαζι μου στο παρελθον οτι οντως μπορει να εχω δικιο, αρα οταν βλεπω μαζα και προβατοποιηση οτι ολες κι ολοι ειναι ιδιο θα το αναφερω, αντιστοιχα σαν το τσουβαλιασμα.
    ναι , η διαφορα ομως ειναι οτι αν διαβασεις καλυτερα στο λινκ που παρεθεσες, πουθενα δεν ειπα οτι ολες ειναι ιδιες. αυτο εσυ το ειπες . οχι εγω. για την ακριβεια ειχα πει:

"δεν συναναστρεφομαι συχνα με τετοιες γυναικες που παιρνουν στα σοβαρα το cosmopolitan ή που ολη τους η ζωη περιστρεφεται γυρω απο το star chanel και τα παρασκηνια του x-factor . Οχι οτι εχω κατι με αυτην την κατηγορια πλυθησμου, ισα ισα μαγκια τους καμαρι τους, απλα δεν τις εχω στον κυκλο μου , ισως γιατι τα βλεπω ολιγον κωμικα ολα αυτα τα παραπανω. Αλλα ετσι ειμαι απλα εγω."

το οποιο με απλα λογια σημαινει οτι υπαρχει και αυτη η κατηγορια αλλα δεν ειναι η μοναδικη.

Μια φορα ειχα γνωρισει μια αρκετα ενδιαφερον γυναικα μεσα σε..... βιβλιοθηκη.. οταν της καημενουλας κολησε το pc! Μια αλλη φορα ... στο διπλανο καθισμα του αεροπλανου οταν την ειδα να φοβαται τις αναταραξεις που μετατρεπανε τον ελληνικο καφε σε φραπε! Μια αλλη φορα μεσω... ενος σάιτ με κοινα ενδιαφεροντα! Μια γνωστη μου μου ελεγε πως γνωρισε εναν τυπα που ειναι κοντα-κοντα να γινει κατι τωρα, στο......σουπερμαρκετ..! ναι , σε ενα freaky σουπερμακετ εγινε η γνωριμια!

Ολες οι παραπανω δεν εχουν καμια μα ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με αυτο το προτυπο γυναικας που λιβανιζεις εδω και 32 σελιδες απο δω και απο εκει.

Αναρωτιεμαι παρολα αυτα, εσυ που εχεις κανει ολες αυτες τις γνωριμιες σου και εβγαλες το συμπερασμα οτι ολες ειναι κενες και φαν κλαμπ του "i_am_a_fake_woman.gr" ?

Banned
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    το οποιο με απλα λογια σημαινει οτι υπαρχει και αυτη η κατηγορια αλλα δεν ειναι η μοναδικη.
    δεν υπαρχει απλα αυτη η κατηγορια, η πλειοψηφια ειναι ετσι πλεον!

Senior Member
    τοτε απο οτι φαινεται πρεπει να ψαξεις στην μειοψηφια.

ποιος σου ειπε οτι θα ηταν ολα ευκολα και μπροστα μας αυτα που θελουμε?

εξακολουθω να απορω παντως, που τις βρισκεις ολες αυτες που αφοριζεις..! Εγω γιατι τις συνανταω μονο σε νυχτερινα μερη με διαπασων μουσικη με μπιτακια?

Banned
    στη μειοψηφια ψαχνω.

απλα κουβεντα κανουμε.

και δεν ειμαι εγω ο μοναδικος με αυτο το προβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    E ναι φίλε μου δυστυχώς πολλές κοπέλες είναι έτσι (ανώριμες). Αυτό που έχει σημασία είναι να μην δίνει κάποιος σημασία σε αυτές ούτε να χαλιέται και να δίνει την προσοχή του σε ποιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες που ειναι πιο ανοιχτές σε συζήτιση. Μια φορά μεταξύ σοβαρού και αστείου λεω σε έναν μεγαλύτερο φίλο μου ''δεν έχεις να με γνωρίσεις καμιά κοπέλα; και μέτρια δεν με πειράζει" και μου λέει "οι μέτριες είναι περιζήτιτες"!χαχα.
    δλδ ειναι ωριμοτητα να προεξοφλεις το επιπεδο ενος ανθρωπου απο το ποσο εμφανισιμος ειναι?ή μηπως λεγεται απλα κομπλεξ?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

'Oχι δεν σημαίνει πως αν κάποια είναι ωραία κοπέλα ειναι και μαλακισμένη, εγώ απλώς είπα γενικά τι ισχύει. Εγώ θέλω να βρω μια ωραία κοπέλα που δεν θα είναι μαλακισμένη και ξέρω οτι υπάρχουν, γιατί ωραιος ειμαι και δεν ειμαι μαλακισμένος (έτσι πιστεύω δηλαδή). Δηλαδή θέλω να πω οτι οι περισσότερες ωραίες κοπέλες έχουν ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων, είναι απόμακρες και ψυχρές σαν ένα pc, δεν ξέρουν να μιλάνε, πολλές φορές δεν ειναι και ευγενικές, δεν ξέρουν απο στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά. Eγώ δεν γουστάρω απόμακρους και φαντασμένους ανθρώπους. Εγώ είμαι απλός άνθρωπος και αν μου την πέσει ακόμη και μια κοπέλα που δεν μου αρέσει δεν θα την διαλοστείλω θα πω και δύο λογια μαζί της, με χαμόγελο στα χειλη. Απορώ αυτές οι κοπέλες τι αρχές πήραν απο την μάνα και τον πατέρα τους... αν πήραν δηλαδή... και αν πήραν τελικά κατά πόσο αυτό που τους πασάρετε απο εδώ και κει τις έχει τόσο επιρρεάσει και κάψει τα εγκεφαλικά τους κύτταρα..

Εσύ Σοφία τώρα γιατί θίχτηκες είσαι ωραία και εμφανισιακά και στον χαρακτήρα; χεχε...
    Last edited by Aiur; 09-12-2010 at 19:09.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Member
    Σωστος η ομορφια και ο καλωπισμος πρεπει να υπαρχει στην γυναικα.Δυστυχως σε καποιες εχει γινει αυτοσκοπος και εμμονη.η γυναικα πρεπει να ειναι περιποιημενη αλλα κακα τα ψεματα καποιες πασχουν απο ναρκισισμο.Μην το ψαχνετε εκει εξω κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι.Ας ειναι οπως θελει αρκει να ξερει ποιος ειναι τι ζηταει και που να παει να το βρει.ΠΟλλοι δεν εχουν καταλαβει την πραγματικοτητα και ποσο δυσκολοι καιροι ειναι σε ολα τα πραγματα.Απλως εκει που θα καταταξει τον εαυτο του με τους ομοιους του να ασχολειται.και ειναι πολλες γυναικες γιατι δυστυχως οι πιο πολλες ειναι γυναικες που για διαφορους λογους πανε και μπλεκουν με ανθρωπους που δεν τους φταινε σε τιποτα.εισαι ωραια θες το χρημα τραβα εκει που συχναζουν οι φραγκατοι και ασχολεισου με αυτους.εισαι νορμαλ θες εναν ανθρωπο απλο να σε αγαπαει τοτε θα τον βρεις.Ποτε ομως δεν ξερεις με ποιον θα την πατησεις και τι σου επιφυλασει η μοιρα.... Γιαυτο ποτε μηλες ποτε.......

Ακριβώς για αυτό αν ζευγαρώσω με κάποια θέλω αυτή η κάποια να ειναι περιποιημένη κτλ όπως και γω εντάξει αλλά άλλο πράμα περιποιημένος άνδρας και άλλο πράμα περιποιημένη γυναίκα. Νομίζω αυτό τα λέει όλα..
    http://img59.imageshack.us/img59/881...4413947.th.jpg

Και πράματι οι καιροί ειναι πολύ δύσκολοι και οικονομικά και σε ανθρώπινες σχέσεις, γενικά σε όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post

Xαχά ε τότε γιατί πολλές κοπελίτσες βγαίνουν έξω μόνες ντυμένες σαν πουτανίτσες; για να βρούνε κάνα πλούσιο; μα εκεί που πηγαίνουν δεν υπάρχει κανείς πλούσιος.

Κοίτα,κι αυτό δεν αποκλείεται.Πολλές κουτοπόνηρες κοπελίτσες ξέρουν σε τί μαγαζιά συχνάζουν οι λεφτάδες και πηγαίνουν μπας και πιάσουν την καλή.Ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτό το κάνουν όλο και περισσότερες,κυρίως φοιτήτριες.Αλλά ακόμα και αν δεν το κάνουν γι'αυτό,το κάνουν λόγο ναρκισσισμού και ματαιοδοξίας για να τραβάνε απλώς τα βλέμματα.Βλέπεις γυναικοπαρέες που βγαίνουν μόνες τους και η συμπεριφορά τους δείχνει κάτι σαν 'γουστάρουμε μόνες μας και δεν έχουμε ανάγκη από άνδρα'.Κι έτσι εξαιτίας τους τα περιθώρια νέων γνωριμιών γίνονται μηδαμινά,αφού δεν ρίχνουν ούτε βλέμμα σε άνδρες.Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους άνδρες πλέον,ή όλοι θα ψάχνουμε πλέον μόνο απ'το ιντερνετ γυναίκα ή θα μεταναστεύσουμε όλοι για να βρούμε μια για να παντρευτούμε.Θέλει πραγματικά μεγάλη τύχη για να βρει γυναίκα κάποιος ο οποίος δεν έχει γνωριμίες κι επειδή πολλοί δεν έχουν αυτές τις γνωριμίες τη βγάζουν με μοναξιά,ίντερνετ,μπουρδέλα κλπ.Και όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο πολύ στερεύουν και τα λίγα περιθώρια γνωριμιών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Βλέπεις γυναικοπαρέες που βγαίνουν μόνες τους και η συμπεριφορά τους δείχνει κάτι σαν 'γουστάρουμε μόνες μας και δεν έχουμε ανάγκη από άνδρα'.Κι έτσι εξαιτίας τους τα περιθώρια νέων γνωριμιών γίνονται μηδαμινά,αφού δεν ρίχνουν ούτε βλέμμα σε άνδρες.
    Δηλαδη θες να πεις οτι τις προτιμας με μειγμα και απο αντρες αναμεσα τους?

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους άνδρες πλέον,ή όλοι θα ψάχνουμε πλέον μόνο απ'το ιντερνετ γυναίκα ή θα μεταναστεύσουμε όλοι για να βρούμε μια για να παντρευτούμε.
    Kαι γιατί όχι όπου γης πατρίς, δεν βρίσκεις δουλειά εδώ πάς αλλού, δεν βρίσκεις γυναίκα στην πόλη σου πας να βρεις σε άλλη πόλη γιατί και δουλειά και γυναίκα έχει δικαίωμα να έχει ο καθένας.

Αν οι γκομενίτσες (έτσι τις αποκαλώ αυτές) ντύνονται έτσι καθαρά και μόνο απο ναρκισισμό τότε κατι δεν πάει καλά με αυτές ως άτομα. Νομίζω κανείς άντρας δεν ντύνεται ωραία μόνο για αυτόν αλλά και για να ειναι αρεστός σε κάποια και να έχει κάποιες πιθανότητες. Επίσης υπάρχει διαφορά μεταξύ του να ντύνεται κάποια ωραία ή να ντύνεται προστυχα. Βλεπω κοριτσάκια που μπαίνουν σε μέρη όπου ξέρουν πως δεν θα βρουν λεφτά, είναι πρόστυχα ντυμένες, μόνες μπαίνουν μόνες φεύγουν. Αυτά συζητούσα με έναν φίλο μου πρόσφατα.

Πράγματι αν γνωστοί σου φίλοι δεν έχουν καμιά κοπέλα να σε γνωρίσουν (βέβαια πρέπει να σε αρέσει και να της αρέσεις) τα πράματα δυσκολεύουν αρκετά εώς πολύ. Δεν ειναι και το ευκολότερο να κάνεις κάτι με μια άγνωστη, αν και γω όλες όσες προσέγγισα άγνωστες ήταν εκτός από μία που τα ειχα για καιρό. Για όλες αυτές τις άγνωστες δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις εκτός από μία που δεν είναι Ελληνίδα.
    Όπως και να εχει δεν ξέρεις πως μπορεί να σου τύχει το πως θα γνωρίσεις κάποια, ίσως καποια στιγμή η τύχη και ο καλός Θεός να σου επιφυλλάσουν καλύτερες εκπλήξεις. Έτσι δεν πρέπει κάποιος να τρελένεται αλλά να αγαπάει τον εαυτό του και να γουστάρει και τα χόμπυ του και όπως και να χει κάτι θα γίνει κάποια στιγμή.

όλοι για να βρούμε μια για να παντρευτούμε.
    χμ..εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι πως θα μπορούσε να ειναι η γυναίκα μου και τρομάζω χαχά ως προς τι θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά εντάξει την γυναίκα την δοκιμάζεις πριν προχωρήσεις σε κοινό βίο μαζί της, δεν είναι μια απλή γκόμενα.

Senior Member
    Aiur,μου φαίνεται περίεργο να εμφανίζεται ένα νέο μέλος και να ταυτίζεται άξαφνα με απόψεις που βρωμάνε μισογυνισμό από χιλιόμετρα.Να πιστέψω πως με το που μπήκες στο φόρουμ βρήκες το alter ego σου στον Κενό ή να υποθέσω άραγε πως είστε το ίδιο άτομο?Εγώ λέω το δεύτερο.Και όχι τίποτε άλλο,το σιχαίνομαι το παιχνιδάκι γράφουμε δέκα που στην ουσία είμαστε δύο ξέρω γω.Το έχουμε ξανασυζητήσει το θεματάκι με τα προφίλ,δεν είμαι τυπολάτρης,αλλά και μαλάκας να συζητάω με το ίδιο άτομο σε διαφορετικές παραλλαγές,πάλι δε μου γουστάρει.
    Εν τω μεταξύ όλο το θρεντ κυριολεκτικά "σκούζει"στέρηση,ζήλεια και λαγνεία με κάλυμμα υποτίμησης,άρα όλο αυτό το παιχνιδάκι δεν είναι παρά μία διέξοδος για θυμό από ματαιώσεις...Κι επειδή πιο πάνω μίλησες για πουτανίτσες,αλλά στην υπογραφή σου έχεις η γυναίκα δεν πρέπει να βρίζει γιατί είναι σα να κατουράει ξερωγώ όρθια,μάθε πως δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των αντρών ούτε το βρισίδι ούτε το όρθιο κατούρημα.Κι εγώ όταν πάω σε τουαλέτες ξένες όρθια κατουράω,λολ.Επίσης,ούτε στο "παρά φύσιν" πιστεύω,ειδικά όταν θέλουν να μου το κοτσάρουν στο σβέρκο κάποιοι κλειστόμυαλοι ως υπέρτατο κανόνα που χρήζει σεβασμού και λιβανίσματος.

Και στην τελική,άμα βγάλετε γκόμενα με τέτοιες απόψεις,εμένα να με χέσετε(ή να με κατουρήσετε παρά φύσιν).λοολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    σωστη η ρειν! :D

κ για να μην ξεχνιομαστε, τωρα με αυτο το πολυ απλο γκατζετακι φυσικα κ μπορουμε να κατουραμε ορθιες!!! δειτε το σχετικο βιντεακι! :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=aeIMV...eature=related :cool:

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast