Originally Posted by
sabb
Θεοφανία και Ρέμεντι,
έκανα μια παρέμβαση για να επισημάνω μια άκομψη επισήμανση, βρήκα ένα ντουέτο απίστευτης εμπάθειας που δεν μπορούσα να φανταστώ να με περιμένει στη γωνία...
θα σε παρακαλουσα να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους, διαφορετικα αποδεικνυεις σε ποιον αξιζουν, σου επιστρεφονται και να τους χαιρεσαι...
1. Δεν έχω δώσει ποτέ δείγματα συμπεριφοράς που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να καταγγείλει σαν παραβατική, εν τούτοις αντιμετωπίζομαι κάτι σαν ο "εμπρηστής" του φόρουμ που ανασύρει παλιές έριδες, μια που αναφέρθηκα στο αυτονόητο , πως δεν είναι σωστό να μιλούμε απαξιωτικά για μέλη που έχουν αποχωρήσει, διαγραφεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας, για τον απλούστατο λόγο γιατί , αν έχουν αποχωρήσει ίσως να μην θέλουν να επανέλθουν ή αν έχουν διαγραφεί να μην μπορούν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους. Όλη η υπόλοιπη συζήτηση είναι εκ του περισσού, περιστρέφεται σε δική μου κατά τη γνώμη σας έλλειψη ευαισθησίας ή επιλεκτική τέτοια. Όλο αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο.
γκρινιαζεις και διαμαρτυρεσαι γενικολογωντας, αλλα δεν απαντας στο πολυ συγκεκριμενο που σχολιασα , σε αφορα και οντως το εκανες:
ΕΣΥ ανεφερες την νατουρε χωρις να την εχει αναφερει κανεις, αναγκαζοντας με να σχολιασω την αναφορα σου.
δεν εχει σημασια που την ανεφερες υποστηριζοντας την, το εμπρηστικο ειναι οτι την ανεφερες προκαλωντας μια συνεχεια συζητησης περι παλιων διαμαχων...
αυτο σε απλα ελληνικα , οσο κι αν σε ξεβολευει, λεγεται "εμπρηστικη συμπεριφορα" και η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι καλο να το αποφευγεις...
κατα τα αλλα δεν σε ειπα ουτε ΤΟΝ εμπρηστη του φορουμ ουτε τον δολοφονο με το πριονι.
ειναι ομως γεγονος οτι την προσφατη φορα που επεστρεψες στο φορουμ, με το καλημερα, μου ανοιξες μια συζητηση πετωντας ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ περι νατουρε.
εδωσα τοπο στην οργη για να μην αρχισουμε βαρετες συζητησεις.
ξυνιστηκες αλλα αναγκαστηκες να το αποδεχτεις οτι δεν προκειται να σου κανω την χαρη να σου απαντησω.
χθες παλι κι ενω συζητουσες με την θεοφανια και δεν σου ειχα απευθυνει τον λογο καθολου παρολο που ειχα αποψη γιαυτα που εκανες (καρι) κι αυτα που ελεγες, ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΝΑΤΟΥΡΕ.
ε οχι σαββ, δεν θα αποφασισεις εσυ ποση διαθεση εχει ο καθενας να τον κουρντιζεις και μετα να γκρινιαζεις οτι σχολιαζουμε αποντες.
να μην ανοιγεις τετοιες συζητησεις για να μην τους σχολιαζουμε..
2. Κατηγορούμαι για το στιλ που εκφράζομαι. ....
οσον με αφορα, μπορεις να εκφραζεσαι οπως θελεις.
εδω δεν ειναι λογοτεχνικο περιοδικο για να με ενοχλει ενα κουραστικο κειμενο κι εφοσον σε ευχαριστουν οι λεκτικοι ακροβατισμοι, πραγματικα, μπι μαι γκεστ.. προτιμω ενα κειμενο με σωστα ελληνικα απο ενα ανορθογραφο και κακοδιατυπωμενο.
η ενσταση μου ειναι, οτι μου δινεις την εντυπωση οτι πιστευεις οτι τα γραπτα σου πρεπει να λαμβανονται ως θεσφατα, ενω εσυ προσβαλεις και αμφισβητεις ενα σωρο κοσμο (να θυμηθω προσφατα την καρι, την οποια κατακεραυνωσες ,εμενα και την θεοφανια ως εμπαθεις, κλπ κλπ)
3. Είδα σε quote την αποστροφή μου , να αναφερόμαστε σε όσους έχουν διαγραφεί ....
στο ειχα ηδη πει, αλλα εχεις την κακη συνηθεια (που ειχε και καποιος φιλος σου) να μην σχολιαζεις τα επιχειρηματα που σε αντικρουουν. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
είμαι απόλυτα βέβαιος πως ακόμη κι εσείς ενδόμυχα, με όλους αυτούς κάποια στιγμή συνταυτιστήκατε σε ένα μίνιμουμ επίπεδο απόψεων, απλά δεν θα μπορούσατε ποτέ να το παραδεχτείτε. Θέλει θάρρος για να συμβεί αυτό...
προφανως, αυτη ειναι αλλη μια απο τις λαθος βεβαιοτητες σου.
προσωπικα εχω συμφωνησει με ολους σχεδον οσους κρινω ως επιβλαβεις, η βαρετους, η κουραστικους η απαραδεκτους , η οτιδηποτε.
δεν ερωτηθηκα ποτε γι αυτο για να βγω με "θαρρος" και αν το πω, αν με ρωτησεις θα το κανω (αν ειναι αυτο ενδειξη θαρρους, αχαχουχααα)
παρολα αυτα, στο ισοζυγιο της γνωμης μου, βαραινει η αρνητικη τους πλευρα και σαυτην στεκομαι
Δεν έχω διάθεση να συνεχίσω μια άγονη συζήτηση. Έχετε την άποψη σας για το ποιος είμαι κι αντίστοιχα , το ίδιο συμβαίνει κι από την δική μου πλευρά. Όπου έχω λαθέψει, να αναλάβω την ευθύνη μου, αλλά σε κουτσομπολίστικο θρεντ - έτσι όπως έχει καταντήσει - λέω να μη συνεχίσω να συμμετέχω.
κουτσομπολιστικο το εχεις κανει εσυ το θρεντ, μιλωντας μας για τις προσωπικες σου συναντησεις με μελη εκτος φορουμ, για τις συζητησεις που εχετε για τα μελη και τα σχολια που ανταλλαξατε!!!!
και οχι μονο κουτσομπολευεις, αλλα ουτε καν το αντιλαμβανεσαι!!!!!!
προφανως κατ εσενα
ο σαββ σχολιαζει τα πεπραγμενα# η καρι (και λοιποι)κουτσομπολευουν
ΥΓ Ίσως να μην πρέπει να το δημοσιοποιήσω, αλλά είπαμε δεν διεκδικώ το αλάθητο - κυρίως σε κάποιες επιλογές μου...Όταν συναντήθηκα με τον κρίνο (Δημήτρη κατά κόσμο), μου ζήτησε την άποψη μου και για τις δύο σας remedy & Θεοφανία. Εκείνο που απάντησα, ....
ναι, ισως δεν επρεπε....
αλλα πιο πολυ, δεν επρεπε να αποκαλεις κουτσομπολια δημοσιες συζητησεις στο φορουμ ενω κρατας για τον εαυτο σου το δικαιωμα να μας μεταφερει τα νεα της γειτονιας σου...