λακρυμοζα μου τα φαρμακα τα πληρωνετε απο την τσεπη σας????
δεν εισαι ασφαλισμενη καπου???
σχετικα με αυτο που λες να μην καταντησω τζανκι...εχω ηδη καταντησει προ πολλου...
τι τζανκι δηλαδη? σουπερ-τζανκι θα με αυτοπροσδιοριζα!
Printable View
Λου,
πισω απο το αγχος , οντως κρυβονται πολλες σκεψεις , οι οποιες απλα "ναρκωνονται" προσωρινα με τα χαπια και το αλκοολ.
ας μην τις αναλυσω καλυτερα τωρα.
εξαλλου εδω και τρια χρονια , σας εχω πει τοσα πολλα για μενα που νομιζω οτι εχετε κανει (οι παλιοτεροι τουλαχιστον) ενα ψυχογραφημα μου.:p
ως προς το θεμα της παραλιας ισως να ισχυει σε ενα βαθμο αυτο που λες δλδ οτι φοβαμαι μην με κοροιδεψουνε για το σωμα μου , αλλα περα απο αυτο η βασικοτερη φοβια που με κανει να μενω κλειδαμπαρωμενη στο σπιτι και να στερουμαι την ιδια τη ζωη, ειναι οτι φοβαμαι μηπως καταλαβει ο κοσμος το αγχος μου απο το βλεμμα μου,το οποιο εκτος σπιτιου ειναι μονιμως αγχωμενο.(και δεν ειναι της ιδεας μου αυτο , προκειται για βασιμη φοβια)
οκ δεν περναω ολη τη μερα στο σπιτι : παω για ψωνια , παω σουπερ-μαρκετ , παω στο φουρνο ,μπαινω στα μμμ , αλλα παντα φορωντας τα γυαλακια ηλιου μου.
αλλα ειτε καταλαβει ειτε δεν καταλαβει ο κοσμος το αγχος μου , ειτε βαλω ειτε δεν βαλω γυαλια ,το θεμα ειναι οτι εγω υποφερω απο αγχος εκτος σπιτιου... και εντος σπιτιου ενιοτε...
οκ, ας παρουμε το χειροτερο δυνατο σεναριο, που ειναι οτι οντως θα το καταλαβουν οι αλλοι λουομενοι οτι εισαι αγχωδης ανθρωπος κ αγχωνεσαι. γιατι αυτο σε ενοχλει τοο πολυ? γιατι το βλεπεις τοσο αρνητικα το να ειναι καποιος αγχωδης? δηλ, κ τι θα συμβει, τι θα γινει αν καταλαβουν οτι εισαι αγχωδης?
σκεψου το λιγο, take your time! :)
φυσικα υπαρχουν κ καλυτερα σεναρια, που ειναι οτι οι αλλοι λουομενοι δεν πολυασχολουνται με το τι κανεις εσυ, ουτε με την εμφανιση σου, ουτε με τα κιλα σου, ουτε με το αν φαινεσαι αγχωμενη ή οχι. διοτι κ αυτοι εχουν παει στην παραλια για να ικανοποιησουν τις δικες τους αναγκες, να μιλησουν με τη παρεα τους κ δεν τους απασχολει ιδιαιτερα το τι κανουν οι τριγυρω! μην ξεχναμε αλλωστε οτι ζουμε κ σε καπως παρτακιστικη εποχη. ο καθενας εγκλωβισμενος στον εαυτο του, δυσκολα μπορει να επικοινωνησει με τα ατομα της παρεας του, ποσο μαλλον να ασχοληθει κ με το τι κανει ο γειτονας!!!
νομιζω οτι φτιαχνεις μονη σου ενα φαυλο κυκλο αγχους κ εγκλωβιζεσαι σε αυτον. που πανω κατω παει ως εξης:
βγαινω εξω κ νιωθω αγχος -> φοβαμαι οτι οι αλλοι θα το καταλαβουν κ αυτο με ενοχλει -> νιωθω ακομα μεγαλυτερο αγχος -> δεν μπορω να απαλλαγω απο το αγχος οσο σκεφτομαι οτι ειναι πολυ ασχημο να καταλαβουν οι αλλοι οτι εχω αγχος -> γυρναω σπιτι -> θελω πρωτα να απαλλαγω απο το αγχος κ μετα να αρχισω να κυκλοφορω γιατι εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι πολυ κακο αν οι αλλοι καταλαβουν οτι εχω αγχος -> δεν μπορω ομως να απαλλαγω απο το αγχος γιατι η σκεψη οτι οι αλλοι θα το καταλαβουν, οπως κ πολλοι αλλοι παραγοντες μου δημιουργουν αγχος -> αποφευγω να πηγαινω σε πολλα κοινωνικα δρωμενα κ καθομαι σπιτι μου κ αποφευγω τους ανθρωπους.
νομιζω οτι θα σε βοηθουσε να αρχισεις να σκεφτεσαι σιγα σιγα πανω στην αποδοχη του αγχους. οπως κανενας ανθρωπος δεν ειναι τελειος, ετσι δεν εισαι κ εσυ κ εχεις κ αδυναμιες, οπως φυσικα εχεις κ πρωτερηματα. μια απο τις αδυναμιες σου ειναι να εισαι αγχωδης! so what? κ τι εγινε? θα αποφευγεις τους ανθρωπους επειδη εισαι αγχωδης? θα τους συναναστρεφεσαι ακομα κ αν εισαι αγχωδης!
αυτο σιγα σιγα αν το αποδεχτεις θα μπορεις να αρχισεις να συναναστρεφεσαι, κ μαλιστα πιθανοτατα να σου μειωθει κ το αγχος, αν το αποδεχτεις! τουλαχιστον θα γλυτωσεις απο το δευτερογενες αγχος, που ειναι να εχεις αγχος απο φοβο μηπως καταλαβουν οι αλλοι οτι εχεις αγχος! :cool:
ουφ! αστειο δεν ακουγεται?! :D
Λου,
αυτο το τελευταιο που ειπες δλδ οτι εχω που εχω το αγχος μου τουλαχιστον ας γλυτωσω απο το δευτερογενες αγχος μου ( το οποιο ειναι να μην καταλαβουν οι αλλοι οτι εχω αγχος ) ηταν τρομερα πετυχημενο και ευστοχο!
ωστοσο ξερεις τι?
και στην παραλια και στον δρομο και στα καταστηματα και στο σουπερ-μαρκετ και στις καφετεριες και στα μμμ , εχω παρατηρησει πολλα βλεμματα πανω μου να με καρφωνουν. (οταν ειμαι αγχωμενη ).
καποιες φορες τα βλεμματα ειναι αντρικα οποτε αυτο ειναι ισως κολακευτικο για μενα αλλα παρα πολλες φορες προκειται για γυναικια βλεμματα.τι θελουν αυτες οι κοτες και κοιτανε? γιατι δεν κοιτανε την παρτυ τους? αυτες ειναι τοσο τελειες?
οκ μπορει να μην εχουν αγχωμενο βλεμμα ουτε μπακα αλλα ειμαι βεβαιη οτι εχουν αλλα ελλατωματα καμουφλαρισμενα ( και εξωτερικα και εσωτερικα ).
μου τη σπαει να με καρφωνουν γυναικες γιατι ετσι επαληθευεται η φοβια μου οτι το προβλημα μου γινεται αντιληπτο.
μου 'ρχεται να τους ριξω μια μπουνια απο τα νευρα μου εκεινη την ωρα!
btw σημερα το πηρα αποφαση να παω κοντρα στις φοβιες μου.
θα βγω εξω ειτε για μπανακι , ειτε για ψωνια , ειτε με τον Μαριο.:cool:
σε ευχαριστω θερμα Λου!:)
αχ, βρε αμελάκι, αν σε κοιτάνε γυναίκες σημαίνει ότι κάτι ωραίο μπορεί να παρατηρούν πάνω σου!
όσο για την παραλία, εννοείται ότι ο περισσότερος κόσμος έχει κάποια ανασφάλεια με το σώμα του, δεν θα κοιτάνε εσένα, έχουν να ασχοληθούν με τα δικά τους. στην τελική δεν κάνεις κάτι κακό, το μπανάκι σου απολαμβάνεις.
στο μεταξύ αυτό με το δευτερογενές άγχος που περιγράφει η λου, το έχω κι εγώ κάποιες φορές, δεν θέλω οι άλλοι να καταλάβουν ότι είμαι σούπερ αγχωμένη, οπότε αγχώνομαι με αυτό και ξεχνάω το αρχικό άγχος :P
λες ε? :PQuote:
αχ, βρε αμελάκι, αν σε κοιτάνε γυναίκες σημαίνει ότι κάτι ωραίο μπορεί να παρατηρούν πάνω σου!
μπα....χλωμο το κοβω αυτο γιατι με κοιτανε μονο οταν ειμαι αγχωμενη.
χεχεχε...σορρυ που γελαω αλλα αν το δεις απο μια σκοπια εχει γελιο αυτο που παθαινουμε :PQuote:
στο μεταξύ αυτό με το δευτερογενές άγχος που περιγράφει η λου, το έχω κι εγώ κάποιες φορές, δεν θέλω οι άλλοι να καταλάβουν ότι είμαι σούπερ αγχωμένη, οπότε αγχώνομαι με αυτό και ξεχνάω το αρχικό άγχος :P
εσενα κλερ αν επιτρεπεται ποια ειναι διαγνωση σου?
τελικα τα καταφερα και νικησα την αγοραφοβια μου και πηγα για ψωνια.
βεβαια πηγα επιτηδες πολυ πρωι που οι περισσοτεροι κοιμουνται Σαββατιατικα , οποτε δεν ενιωσα ιδιαιτερο αγχος.
α εντος καταστηματος εβγαλα και τα γυαλακια!
παλιοτερα δεν το κανα ουτε αυτο!
μονο στα δοκιμαστηρια τα εβγαζα :P
αυριο ισως βγω για καφε.
μπανακια απο βδομαδα γιατι σαββατο-κυριακη γινεται ο χαμος!
δεν μου εχει φυγει βεβαια εντελως η καταθλιπτικη διαθεση , αλλα...τελικα οσο μενεις στο σπιτι τοσο χειροτερα νιωθεις.
μήπως το συνειδητοποείς περισσότερο όταν είσαι αγχωμένη, επειδή σε νοιάζει? δηλαδή παρατηρείς κι εσύ περισσότερο για να δεις αν σε παρατηρούνε, οπότε πιάνεις και τα βλέματα?
εγώ είχα διαταραχή άγχους (με κρίσεις πανικού)
χαίρομαι που έκανες τη βολτούλα και το σκέφτεσαι και για θάλασσα!
αμελι, ισως να ειναι αυτο που λεει η κλαιρ.
εγω με αγχος δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, πιο πολυ με συναισθηματα θλιψης. παντως προχτες ημουν στο μετρο κ πηγαινα σε ενα ραντεβου, αλλα τα εκανα σκατα με το χρονο κ την εστησα την κοπελα μιση ωρα. τεσπα, με επιασε ενα καταθλιπτικο στο μετρο κ σε ολη τη διαδρομη ειχα βαλει τα κλαματα. καθομουν σε μια θεση κ ειχα καποιον διπλα κ 2 απεναντι μου. σε καποια φαση γυρισα απο περιεργεια να δω αν κανεις με κοιτουσε ετσι κλαμμενη, κ δεν ειδα τπτ. ολοι ηταν στην κοσμαρα τους. βεβαια κ εγω το εχω απομυθοποιησει μεσα μου. δηλ κ να ασχοληθουν αν εγω κλαιω, κ τι εγινε? προβλημα μου αν κλαιω, μιση ντροπη δικη τους κ μιση δικη μου. βεβαια τα κοινωνικα θεματα κ τις πεποιθησεις που ειχα πιο παλια, προσπαθω κ σιγα σιγα τα εχω αναθεωρησει (κ τα αναθεωρω) απο το 2007. δηλαδη εδω κ 4 χρονια πανω κατω δουλευω με τον εαυτο μου σε κοινωνικα θεματα! εχω κανει κ καποιες συνεδριες, το 2008, κ φετος, εχω διαβασει κ πολλα βιβλια αυτοβοηθειας σχετικα με τις κοινωνικες σχεσεις, κ σιγα σιγα βλεπω αλλαγες στον εαυτο μου. αλλα σε βαθος χρονου, οπως καταλαβαινεις! :p
καλα εκανες κ πηγες για ψωνια, κ οσο μπορεις να βγαινεις! η αρχη ειναι το πιο δυσκολο, σιγα σιγα θα εξοικειωνεσαι κ θα αισθανεσαι πιο ανετα!
καλη συνεχεια ευχομαι! :)
ρε συ, κι εμένα από εκεί ξεκινάει, αλλά δεν γίνεται κατάθλιψη με όλη τη σημασία της λέξης, μου το γυρίζει στα ψυχοσωματικά. ο γιατρός μου είχε πει ότι το σώμα σου δεν σε αφήνει να συνεχίζεις τις αρνητικές σκέψεις, προσπαθεί να σε ταρακουνήσει. αμελί, μήπως κι εσένα το άγχος ξεκινά από εκεί?
οχι ρε συ, εννοειται δεν τα πληρωνω απο την τσεπη μου, αυτο ελειπε δα, αν ηταν ετσι πλεον θα ημουν ζητιανα στους δρομους, αλλα υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι ασφαλισμενοι κ που ειναι αναγκασμενοι να τα πληρωνουν απο την τσεπη τους (την αδεια)
Κ οσο για το τζανκι κ το σουπερτζανκι που λες, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εισαι περισσοτερο τζανκι κ καμμενη απο μενα!! Αυτο ειναι στανταρ!!!
αμελι οσο για το θεμα της κοινωνικης φοβιας κ οτι ολοι σε κοιτανε θα σου ξαναγραψω αυτα που σου ελεγα κ στο τσατ αμα θυμασαι.. λοιπον η καλυτερη αμυνα ειναι η ΕΠΙΘΕΣΗ !!! πρεπει να πας κοντρα στο φοβο κ να εχεις επιθετικη τακτικη !!! σε καμια περιπτωση μην παριστανεις το θυμα η την καημενη, αλλα με τη σταση σου δειξε οτι δεν σηκωνεις πολλα πολλα κ ισως ετσι απωθεις τους αλλους, αλλα στην τελικα καλυτερα να τους απωθεις παρα να νιωθεις αγχος κ οτι σε κοιτανε !! Οπως λενε κ 2 παροιμιες "καλυτερα να σε ζηλευουν παρα να σε λυπουνται" κ "καλυτερα να σε φοβουνται παρα να τους φοβασαι"!!!
λοιπον οταν κυκλοφορεις φροντισε να εχεις αγριο, επιθετικο ,arrogant κ reckless υφος του στυλ "μη με πλησιαζετε δαγκωνω!" κ βγεις μια μερα κ πες "δεν πα να γαμηθουνε ολοι τους κ οποις τολμησει κ πει τιποτα τον πηρε κ τον σηκωσε!" κ θα δεις οτι θα αλλαξει η αυτοπεποιθηση σου κ εξακολουθουν να ισχυουν κ τα αλλα που σ ελεγα με το μαυρο eyeliner, τις μπλουζες με νεκροκεφαλες κ iron maiden, αλυσιδες, καρφια κ βραχιολια με ξυραφακια λολ εγω οποτε κυκλοφορω ετσι ολοι με αποφευγουν κ εχω την ησυχια μου!
οσο για την παραλια, να πας κ χεστους αλλους κ τι πιστευουν κ οσοι σε κοιτανε ριξ τους ενα αγριο βλεμμα κ να δεις μετα πως θα το βουλωσουν κ θα δουν οτι δεν τους περναει κ αμα δεν μπορεις τις ψωνισμενες σουπερ γκομενες σου ειπα πανε σε παραλια πιο ησυχη οικογενειακου τυπου!!
αυτα by lacrymosa bipοlar bitch ειναι εγγυημενα κ 100% δοκιμασμενα, πιανουνε αρκει να τα χρησιμοποιησεις !!!!!!!! :)
Δεν το ηξερα, τωρα καταλαβα, περιπου, περιμενα ωρα, μαλλον δεν θα ειμαι συγκροτημενη τωρα, εχει πολλα αγκαθια, δεν ξερω αν ειναι διπολικη, πολυπολικη, δεν ξερω τιποτα. Δεν θυμαμαι ποσα ηρεμιστικα εχω παρει, ποσες φορες κοπηκα, ποσα ποτηρακια εχω πιει, δεν εχω κοιμηθει απο χθες, δεν θυμαμαι ποσους εμετους εχω κανει, δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να κλεισω τα ματια, τρυπαω συνεχεια το χερι μου με μια μεγαλη συριγγα, δεν φοβαμαι, το κανουν οι αλλοι, κουραστηκα καπως, βαρεθηκα καπως, πολυ, να σβησω κι αλλο τσιγαρο πανω μου; δε θα αλλαξει κατι. σφιγγω τα δοντια, δεν αλλαζει κατι. σκατα, δεν αλλαζουν κατι, αγκαθια παντου, αστεια παντου, φτου και μπαινω, αν και ειχα οιστρο πριν.
Θα ανοιξω. Απλα δεν ξερω αν μπορω να μιλησω τωρα γιατι δεν ειμαι καλα, δεν εχω κοιμηθει και εχω πιει και εχω κανει και αλλες μλκ. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Μολις βρω λιγη δυναμη θα πω περισσοτερα.
μολις γυρισα απο την ψυχολογο μου.
της αποκαλυψα οτι τις τρεις τελευταιες φορες , πηγα στο γραφειο της εχοντας πιει μπυρες.
μου ειπε να μην το επαναλαβω γιατι :
1)πρωτον η εικονα που της ειχα δωσει -ουσα μπεκρουλιασμενη- , ηταν λαθεμενη ( ειχε κρατησει στις σημειωσεις της "διασπαση προσοχης -μειωμενη αντιληψη-ευφορικη διαθεση" ).
2)γιατι ειναι σαν να "καιω την συμμαχια μας."
3)ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.
ηταν στενοχωρημενη οταν μου τα λεγε , οσο και αν προσπαθουσε να δειχνει σοβαρη.
κοντευε να δακρυσει.
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ "ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ" ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ.
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.
Και πως θα το ονομασω το θεμα μου; Αυτος ειναι ο προβληματισμος μου. Δεν βρισκω κατι που να αρμοζει. Οπως και να εχει δεν ηρεμω με τιποτα, ειμαι αγρυπνος φρουρος, μονο που δεν φρουρω κατι :Ρ και εμενα μου αρεσει να πηγαινω λιγουλακι μπεκρουλιασμενη στον αγαπητο μου κυριο, και αλλου βεβαιως.
Δεν αντεχεται και πολυ παντως. Ξανα αυτο, ξανα εκεινο, ξανα το αλλο, οι λυκοι νιαουριζουν κι εγω κι εγω καπνιζω και δεν κανω πλακα.
Και οσον αφορα τις καλυτερες μερες μπρρρρ μαλλον θα ερθουν και καλυτερες και χειροτερες ;-)
Αλλα amelie ηθελα να σε ρωτησω, τι σε κανει θελεις να πιεις πριν πας στην γιατρο σου;
Επισης θα ηθελα να κανω γενικοτερα μια ερωτηση, ο/η γιατρος σας, σας λεει σχετικα συντομα οτι εχετε διπολικη διαταραχη; Αφηνει να περασει καποιος καιρος; Το διαπιστωνετε οι ιδιοι απο τα συμπτωματα και την φαρμακευτικη αγωγη; ο δικος μου δε μου λεει τιποτα.
Η αληθινη μου απορια ειναι γιατι δεν ποναει οσο θα επρεπε.
Που ειναι οι διπολικοι οταν τους χρειαζομαι??????????????
εδω ειμαστε!τι σου συμβαινει?
αμελι τι εγινε?
γιατι το ριχνεις στο ποτο?
δεν μπορεις να βγεις εξω αν δεν πιεις?
ζητηθηκε μανιοκαταταθλιπτικη?
παρουσα!:p
καλο θα ηταν να ανοιξεις ενα δικο σου θεμα με οποιον τιτλο θες , στο οποιο να μας πεις τι ακριβως σε βασανιζει και εμεις εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε:)
ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΧΙΝΕ!
ενω η συμπτωματολογια μου ειναι σχετικα ελαφρια τους τελευταιους μηνες (με εξαιρεση το αγχος που νιωθω καποιες φορες ) απλα κανω ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
οκ το να βγω με εναν φιλο και να πιω ενα ποτο δεν νομιζω οτι ειναι κακο αλλα στην ψυχολογο μου ειλικρινα δεν ξερω να σου απαντησω τι με ωθησε να πιω πριν παω.
ισως το αγχος μου μεχρι να φτασω στο γραφειο της...αλλα και παλι αυτο ειναι δικαιολογια του κωλου , γιατι η ψυχολογος μου ειναι πολυ πιο ισχυρο αγχολυτικο κ' αντικαταθλιπτικο απο τα μπυρακια...
Δεν ξερω ακριβως τι μου συμβαινει. Μικρη, στα 17-18 ειχα καταθλιψη και ηταν ξεκαθαρα καταθλιψη. Επαιρνα αντικαταθλιπτικα για 1 περιπου χρονο και καπως ηρεμησα. παντα ημουν ωστοσο ανησυχος ανθρωπος. Τωρα ειμαι ενας αλλος ανθρωπος. Γινομαι πολυ επιθετικη, ειμαι απιστευτα παρορμητικη, νιωθω σαν να μη με βλεπουνε, μπορω εκει που περπαταω στο δρομο να σηκωσω το φορεμα μου, πεταω πραγματα, σπαω πραγματα, ειμαι πολυ αυτοκαταστροφικη, εχω διατροφικες διαταραχες, κανω συχνα εμετο 5 φορες σε μια μερα, πληττω, σιχαινομαι, αμφιβαλλω. Σας λενε οτι εχετε διπολικη?
Χειροτερα απο ποτε. Χιλιες φορες καταθλιψη. Σφιγγω τα δοντια.
και βεβαια μου λεει ο γιατρος μου οτι εχω διπολικη!
εσυ πας σε γιατρο?
Ναι πηγαινω, πηγαινα πριν 10 χρονια που ειχα καταθλιψη για 2 περιπου χρονια και τωρα πηγαινω εδω και 3-4 μηνες(δεν τα παω καθολου καλα με τον χρονο) σε εναν αλλο, αλλα δεν μου εχει κανει διαγνωση, στην αρχη μου εδινε μονο ηρεμηστικα κι αντικαταθλιπτικα, εδω και 2 εβδομαδες seroquel και topamac, αν τα γραφω σωστα. Αλλα δε μου λεει ξεκαθαρα κατι. Γιατι? Κατα τη γνωμη μου παθαινω καθαρα μανιακα επεισοδια.
τα ιδια περνω και εγω.αυτα ειναι για να ισοροπουν το συναισθημα εγω τα περνω για τα μανιακα επεισοδια και για την καταθλιψη περνω efexor.τωρα τα συμπτωματα που μας λες δεν δειχνουν μανιακο επεισοδιο αλλα αυτο θα σου το πει ο γιατρος σου καλιτερα.τι αισθανεσαι ακριβως?
το topamac και το seroquel θα τα περνω για μια ζωη.ειναι και για θεραπεια αλλα και για συντιρηση,για να αποφυγω καινουργιο μανιακο επεισοδιο.
απο οτι εχω διαβασει εδω και αλλου εχω βρει παρα πολλα κοινα στα μανιακα. απιστευτη υπερενταση, ξαπλωνω στους δρομους, απιστευτη σεξουαλικοτητα, πεταω παγακια στις καφετεριες, ψαροκεφαλα σε ταβερνες, χορευω με μανια, δεν κοιμαμαι, βριζω χωρις λογο, γινομαι απιστευτα επιθετικη, δαγκωνω, μπορει να ακουγονται αστεια, αλλα οι αλλοι μερικες φορες φρικαρουν, σηκωνω το φορεμα μου και φαινεται το βρακι μου, σα να μη καταλαβαινω οτι με βλεπουνε, βαζω νερο στο στομα μου και το χυνω πανω μου μπροστα σε κοσμο, σκαρφαλωνω σε δεντρα, φωναζω, τρελαινομαιιιιιιιιι αληθεια τρελαινομαιιι.... και μετα πεφτω ξαφνικα σκατα, κουραστικα, εχω να κοιμηθω 2 μερες, εχω καψει το ποδι μου σε 5 σημεια και δεν ποναει πια, δεν αισθανομαι πια, αυτο με ενοχλει. παιρνεις topamak οχι seroquel?
καλα και πως εισαι εξω?σορυ κιολας!
τοπαμακ και σεροκουελ περνω
αυτα πο μου λες ειναι παρα πολυ σοβαρα!
κυνδινευεις να κανεις κακο στον εαυτο σου!
οι δικοι σου τι λενε?
Κολλαει ο υπολογιστης μου. εχω μαθει απο μικρη να κρυβομαι πολυ,οποτε οι δικοι δεν εβλεπαν πολλα, τωρα τελευταια ομως δεν γινεται να κρυφτω, να φοραω μακρυμανικα, με βλεπουν, κακως μαλλον κρυβομουν τοσο, δεν ηθελα να τους στεναχωρω. δεν ξερω, δεν αντεχω αλλο. μπορει να ακουγεται αστειο,, αλλα θα ηθελα να ημουνα καπου μεσα, να μην ειχα τον ελεγχο του εαυτου μου, να ημου σε καταστολη, θελω να κοιμηθω....πολυ...