παλεύοντας την διπολική διαταραχή - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 143
    Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    λακρυμοζα μου τα φαρμακα τα πληρωνετε απο την τσεπη σας????
    δεν εισαι ασφαλισμενη καπου???

σχετικα με αυτο που λες να μην καταντησω τζανκι...εχω ηδη καταντησει προ πολλου...
    τι τζανκι δηλαδη? σουπερ-τζανκι θα με αυτοπροσδιοριζα!
    οχι ρε συ, εννοειται δεν τα πληρωνω απο την τσεπη μου, αυτο ελειπε δα, αν ηταν ετσι πλεον θα ημουν ζητιανα στους δρομους, αλλα υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι ασφαλισμενοι κ που ειναι αναγκασμενοι να τα πληρωνουν απο την τσεπη τους (την αδεια)

Κ οσο για το τζανκι κ το σουπερτζανκι που λες, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εισαι περισσοτερο τζανκι κ καμμενη απο μενα!! Αυτο ειναι στανταρ!!!
    Last edited by Lacrymosa; 18-06-2011 at 17:29.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    αμελι οσο για το θεμα της κοινωνικης φοβιας κ οτι ολοι σε κοιτανε θα σου ξαναγραψω αυτα που σου ελεγα κ στο τσατ αμα θυμασαι.. λοιπον η καλυτερη αμυνα ειναι η ΕΠΙΘΕΣΗ !!! πρεπει να πας κοντρα στο φοβο κ να εχεις επιθετικη τακτικη !!! σε καμια περιπτωση μην παριστανεις το θυμα η την καημενη, αλλα με τη σταση σου δειξε οτι δεν σηκωνεις πολλα πολλα κ ισως ετσι απωθεις τους αλλους, αλλα στην τελικα καλυτερα να τους απωθεις παρα να νιωθεις αγχος κ οτι σε κοιτανε !! Οπως λενε κ 2 παροιμιες "καλυτερα να σε ζηλευουν παρα να σε λυπουνται" κ "καλυτερα να σε φοβουνται παρα να τους φοβασαι"!!!

λοιπον οταν κυκλοφορεις φροντισε να εχεις αγριο, επιθετικο ,arrogant κ reckless υφος του στυλ "μη με πλησιαζετε δαγκωνω!" κ βγεις μια μερα κ πες "δεν πα να γαμηθουνε ολοι τους κ οποις τολμησει κ πει τιποτα τον πηρε κ τον σηκωσε!" κ θα δεις οτι θα αλλαξει η αυτοπεποιθηση σου κ εξακολουθουν να ισχυουν κ τα αλλα που σ ελεγα με το μαυρο eyeliner, τις μπλουζες με νεκροκεφαλες κ iron maiden, αλυσιδες, καρφια κ βραχιολια με ξυραφακια λολ εγω οποτε κυκλοφορω ετσι ολοι με αποφευγουν κ εχω την ησυχια μου!

οσο για την παραλια, να πας κ χεστους αλλους κ τι πιστευουν κ οσοι σε κοιτανε ριξ τους ενα αγριο βλεμμα κ να δεις μετα πως θα το βουλωσουν κ θα δουν οτι δεν τους περναει κ αμα δεν μπορεις τις ψωνισμενες σουπερ γκομενες σου ειπα πανε σε παραλια πιο ησυχη οικογενειακου τυπου!!

αυτα by lacrymosa bipοlar bitch ειναι εγγυημενα κ 100% δοκιμασμενα, πιανουνε αρκει να τα χρησιμοποιησεις !!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    μήπως το συνειδητοποείς περισσότερο όταν είσαι αγχωμένη, επειδή σε νοιάζει? δηλαδή παρατηρείς κι εσύ περισσότερο για να δεις αν σε παρατηρούνε, οπότε πιάνεις και τα βλέματα?
    ναι ισως ισχυει αυτο που λες κλερ.
    εχεις δικιο.
    δεν το ειχα σκεφτει ετσι.
    σε ευχαριστω που μου το επισημαινεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    δηλαδη εδω κ 4 χρονια πανω κατω δουλευω με τον εαυτο μου σε κοινωνικα θεματα! εχω κανει κ καποιες συνεδριες, το 2008, κ φετος, εχω διαβασει κ πολλα βιβλια αυτοβοηθειας σχετικα με τις κοινωνικες σχεσεις, κ σιγα σιγα βλεπω αλλαγες στον εαυτο μου. αλλα σε βαθος χρονου, οπως καταλαβαινεις!

καλη συνεχεια ευχομαι!
    ειναι εμφανες οτι εισαι ατομο που εχει κανει δουλεια με τον εαυτο του , απο τον τροπο που γραφεις.
    καλη συνεχεια και σε σενα!
    Last edited by amelie74; 19-06-2011 at 10:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    λοιπον οταν κυκλοφορεις φροντισε να εχεις αγριο, επιθετικο ,arrogant κ reckless υφος του στυλ "μη με πλησιαζετε δαγκωνω!" κ βγεις μια μερα κ πες "δεν πα να γαμηθουνε ολοι τους κ οποις τολμησει κ πει τιποτα τον πηρε κ τον σηκωσε!" κ θα δεις οτι θα αλλαξει η αυτοπεποιθηση σου κ εξακολουθουν να ισχυουν κ τα αλλα που σ ελεγα με το μαυρο eyeliner, τις μπλουζες με νεκροκεφαλες κ iron maiden, αλυσιδες, καρφια κ βραχιολια με ξυραφακια λολ εγω οποτε κυκλοφορω ετσι ολοι με αποφευγουν κ εχω την ησυχια μου!
    λακρυμοζα μου,
    εγω νομιζω , οτι αν κανω ολα αυτα που λες , τοτε ειναι που θα γινω "στοχος" στα σιγουρα.
    Last edited by amelie74; 19-06-2011 at 10:28.

Δεν το ηξερα, τωρα καταλαβα, περιπου, περιμενα ωρα, μαλλον δεν θα ειμαι συγκροτημενη τωρα, εχει πολλα αγκαθια, δεν ξερω αν ειναι διπολικη, πολυπολικη, δεν ξερω τιποτα. Δεν θυμαμαι ποσα ηρεμιστικα εχω παρει, ποσες φορες κοπηκα, ποσα ποτηρακια εχω πιει, δεν εχω κοιμηθει απο χθες, δεν θυμαμαι ποσους εμετους εχω κανει, δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να κλεισω τα ματια, τρυπαω συνεχεια το χερι μου με μια μεγαλη συριγγα, δεν φοβαμαι, το κανουν οι αλλοι, κουραστηκα καπως, βαρεθηκα καπως, πολυ, να σβησω κι αλλο τσιγαρο πανω μου; δε θα αλλαξει κατι. σφιγγω τα δοντια, δεν αλλαζει κατι. σκατα, δεν αλλαζουν κατι, αγκαθια παντου, αστεια παντου, φτου και μπαινω, αν και ειχα οιστρο πριν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Δεν το ηξερα, τωρα καταλαβα, περιπου, περιμενα ωρα, μαλλον δεν θα ειμαι συγκροτημενη τωρα, εχει πολλα αγκαθια, δεν ξερω αν ειναι διπολικη, πολυπολικη, δεν ξερω τιποτα. Δεν θυμαμαι ποσα ηρεμιστικα εχω παρει, ποσες φορες κοπηκα, ποσα ποτηρακια εχω πιει, δεν εχω κοιμηθει απο χθες, δεν θυμαμαι ποσους εμετους εχω κανει, δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να κλεισω τα ματια, τρυπαω συνεχεια το χερι μου με μια μεγαλη συριγγα, δεν φοβαμαι, το κανουν οι αλλοι, κουραστηκα καπως, βαρεθηκα καπως, πολυ, να σβησω κι αλλο τσιγαρο πανω μου; δε θα αλλαξει κατι. σφιγγω τα δοντια, δεν αλλαζει κατι. σκατα, δεν αλλαζουν κατι, αγκαθια παντου, αστεια παντου, φτου και μπαινω, αν και ειχα οιστρο πριν.
    καλησπερα
    ποια εισαι? σε ξερουμε?
    αν δεν εισαι η αμελι, ανοιξε ενα δικο σου θεμα, αν εχεις διαθεση να συζητησεις με καποιους αυτο που σου συμβαινει, η απλα να το πεις..

Θα ανοιξω. Απλα δεν ξερω αν μπορω να μιλησω τωρα γιατι δεν ειμαι καλα, δεν εχω κοιμηθει και εχω πιει και εχω κανει και αλλες μλκ. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Μολις βρω λιγη δυναμη θα πω περισσοτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Θα ανοιξω. Απλα δεν ξερω αν μπορω να μιλησω τωρα γιατι δεν ειμαι καλα, δεν εχω κοιμηθει και εχω πιει και εχω κανει και αλλες μλκ. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Μολις βρω λιγη δυναμη θα πω περισσοτερα.
    κανεις δεν βιαζεται.
    ξεκουρασου οσο θελεις.
    θα ερθουν και καλυτερες μερες

Senior Member
    μολις γυρισα απο την ψυχολογο μου.

της αποκαλυψα οτι τις τρεις τελευταιες φορες , πηγα στο γραφειο της εχοντας πιει μπυρες.
    μου ειπε να μην το επαναλαβω γιατι :

1)πρωτον η εικονα που της ειχα δωσει -ουσα μπεκρουλιασμενη- , ηταν λαθεμενη ( ειχε κρατησει στις σημειωσεις της "διασπαση προσοχης -μειωμενη αντιληψη-ευφορικη διαθεση" ).

2)γιατι ειναι σαν να "καιω την συμμαχια μας."

3)ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

ηταν στενοχωρημενη οταν μου τα λεγε , οσο και αν προσπαθουσε να δειχνει σοβαρη.
    κοντευε να δακρυσει.

ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
    ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
    ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.
    ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ "ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ" ΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
    ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.
    Last edited by amelie74; 21-06-2011 at 04:46.

Και πως θα το ονομασω το θεμα μου; Αυτος ειναι ο προβληματισμος μου. Δεν βρισκω κατι που να αρμοζει. Οπως και να εχει δεν ηρεμω με τιποτα, ειμαι αγρυπνος φρουρος, μονο που δεν φρουρω κατι :Ρ και εμενα μου αρεσει να πηγαινω λιγουλακι μπεκρουλιασμενη στον αγαπητο μου κυριο, και αλλου βεβαιως.
    Δεν αντεχεται και πολυ παντως. Ξανα αυτο, ξανα εκεινο, ξανα το αλλο, οι λυκοι νιαουριζουν κι εγω κι εγω καπνιζω και δεν κανω πλακα.

Και οσον αφορα τις καλυτερες μερες μπρρρρ μαλλον θα ερθουν και καλυτερες και χειροτερες ;-)

Αλλα amelie ηθελα να σε ρωτησω, τι σε κανει θελεις να πιεις πριν πας στην γιατρο σου;

Επισης θα ηθελα να κανω γενικοτερα μια ερωτηση, ο/η γιατρος σας, σας λεει σχετικα συντομα οτι εχετε διπολικη διαταραχη; Αφηνει να περασει καποιος καιρος; Το διαπιστωνετε οι ιδιοι απο τα συμπτωματα και την φαρμακευτικη αγωγη; ο δικος μου δε μου λεει τιποτα.

Η αληθινη μου απορια ειναι γιατι δεν ποναει οσο θα επρεπε.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast