μεχρι να μιλησεις με το δικηγορο σου καλυτερα να προσεχεις τι ποσταρεις....παντως αν σε τσιμπησε πρωτα παιζει να αποδειχθει αυτοαμυνα...
Printable View
και συμφωνω με militon!!
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ!!!!!
συμφωνω με τον μαθηματικο τυπο.
μονον που επειδη η πραξη εγινε εν καιρω φαλλοκρατιας, ξεχασε ο μαθηματικος να ενημερωσει
ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ!!!
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΧΟΧΟΧΟΟΧΟ!!!!
οσο για το σχολιο σου που εχω υπογραμμισει, περιμενω τα επιχειρηματα σου που το στηριζουν , γιατι διαφωνω κι εχω και αποδειξεις...
Το ποιόν του καθένα, καλά το λες, αλλά και ο βαθμός που χάνει λάδια από τον εγκέφαλο. Τι άλλο να συμπεράνω εφόσον με συνδέεις με τέτοια που εννοείς;;; Μάλιστα τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες κοινωνικά δίκτυα γνωριμιών, σε 10 λεπτά για να καταλάβεις μπορώ να φροντίσω απόψε να γαμήσω, και ήρθα εδώ να βρω μουνί που όλος ο κόσμος εδώ μέσα είναι φορτωμένος με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα;;;
Κοίταξε το, άκου που σου λέω, κι εγώ έχανα λάδια κάποτε και το κοίταξα, το φρόντισα, και επιδιόρθωσα την διαρροή. Κοίταξε το.
Σας χρειαζόταν ένα τρολάκι για να επανέλθετε στο θέμα και να μην συνεχίζετε την ίδια πολεμική μανιέρα οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι πάντα! Μπράβο! Συνεχίστε την όμορφη συζήτηση σε πολιτισμένο κλίμα επιτέλους!
πρέπει να έχεις κάνει σοβαρή δουλειά με τον εαυτό σου, αν κρίνω από την ποιότητα των λέξεων που χρησιμοποιείς.
Κατα τα άλλα επιμένω πως ένας άνθρωπος 40 φεύγα δεν μπαίνει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας ανεβάζοντας θέμα για το αν είναι παιδεραστής επειδή του αρέσουν οι 20αρες.
Ακόμη και με ένα κουκούτσι για μυαλό, καταλαβαίνει ο καθένας πως το θέμα αποσκοπεί αλλού.
Διότι αγαπητή μου, ο νεαρός θα πάει με την ΜΙΛΦΑΡΑ που λέει και η Broken και θα κάτσει μόνο αν έχει κανένα οιδιπόδειο άσε που θα ήταν απαγορευτικό και αυτοκτονικό μην σου πω να την παντρευτεί, ενώ η γυναίκα είναι διαπαιδαγωγημένη για την αποκατάσταση. Θα μου πεις βέβαια θα τον παντρευτεί, θα πάρει ότι μπορεί και μετά θα τον πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα! ******** γυναίκες!
Δεν πειράζει το γεγονός πως δεν παίρνει στροφές, πειράζει που γίνετε προσβλητικιά. Λες και είναι το κέντρο του κόσμου και νομίζει πως όλα και όλοι νοιώθουν και σκέπτονται με τον δικό της τρόπο. Αισ' χτίρ που έλεγε και ο Γιακόμπ... χοχοχο... χεχεχε... χιχιχι...
Αυτό τώρα είναι συζήτηση για την παιδεραστία; (ελπίζω η ερώτησή μου να μην χαλάει την σοβαρή συζήτηση)
εχεις σκεφτει ποτε πως μπορει να ναι ετσι το στυλ τους οταν μιλανε κ επειδη δεν τις ακουμε αλλα τις διαβαζουμε, να τις παρεξηγουμε?
κ μενα μαρεσουν οι 17χρονοι!!!!!!!!!
.....................μην το πειτε πουθενα......
ΚΕΝΟ άρχισες τους συμβιβασμούς; 22 από τώρα; :-ρ
Broken μήπως τελικά πρέπει να εκπαιδεύσεις έναν; Ίσως την δεις αλλιώς και ξεπεράσεις το πρόβλημά σου!
Το στιλ της ανίχνευσης των προθέσεων του κάθε ένα που ανοίγει ένα θέμα και η δημόσια έκθεσή του, κριτική του, ειρωνική αντιμετώπισή του, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που μιλάει κάποιος, αλλά με τον τρόπο που σκέπτεται και νιώθει και με αυτό το υλικό που κουβαλάει η καρδιά του.
Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει και τους απαλύνει τον πόνο να βάζουν κάποιον στην μέση και να του διαμελίζουν τις σάρκες.
Ουτιδανε μην ασχολεισαι! Κανε οτι δεν υπαρχει.. ακου τον ΚΕΝΟ τι λεει! Δεν θες να σου χαλασει το θεμα...
Πάντως οι 17χρονοι να δείτε πως θα τους αρέσετε! :D
Αν κολλάμε στην ουσία, τότε, ανεξάρτητα αν το θέμα είναι ακριβές ή όχι, η ουσία είναι ότι το πρόσωπο χρίζει ψυχικής υποστήριξης και όχι αυτό που κάνετε. Ψυχική καταρράκωση. Αν υπάρχει η υποψία ότι κάποιος είναι φαιδρός, υπάρχει η επιλογή να φύγεις από το νήμα του χωρίς ειρωνεία και επίθεση.
Κανείς δεν έχει αντίρρηση να εκφράζεις την γνώμη σου. Πρώτα όμως να σκέπτεσαι και μετά να μιλάς. Αυτό που θα λες να ξέρεις πως είναι αυθεντικό και όχι κάλπικο όπως σου έρχετε στο μυαλό αμέσως ως πρώτη σκέψη. Τις πρώτες σκέψεις σου μάθε να τις απορρίπτεις, είναι σαθρές, και άθελά σου εκδηλώνεις τον ανάλογο χαρακτήρα. Είσαι άπειρη όμως και δεν είναι κακό, κακό θα είναι να παραμείνει όμως. Μάθε πως οι πρώτες μέσα σου κινήσεις είναι σάπιες. Και να τις απορρίπτεις. Να σκέπτεσαι πρώτα καλά και μετά να μιλάς.
Εχασα επεισοδια εδω μεσα, για να επανελθω ομως στο θεμα.
Ουτιδανε, εσυ εχεις παιδια?
ναι, μια κοπελα 20-25 θα μπορουσε να ηταν παιδι σου.
Μπορεις να φανταστεις το παιδι σου σε αυτην την ηλικια να το πασπατευει ενας μεσηλικας?
Ο προβληματισμος σου ειναι αν γινεσαι παιδεραστης? ή μολις γινει 15 χρονων πχ μια κορη σου ( αν εχεις) οτι μπορει να την πολιορκει ακομη και ο 30-40-50ρης ο μπακαλης απεναντι?Αισθανεσαι ανετα με αυτο?
Θες να εχει βγαλει δοντια?( αυτο μπορει να ειναι και τρολλινγκ--- δεν τα εχω καλα με αυτην την εννοια του τρολλ στειλτε μου καποιος πμ να μαθω!)Ρωταω για να δω αν εισαι οντως παιδερας ( μου φανηκε βαρυγδουπο η λεξη παιδεραστης και εχω φαει σκαλωμα τωρα) μην ξεχνας οτι ορισμενοι αναμεσα μας εχουν υποστει μια μορφη σεξουαλικης κακοποιησης .Αυτο σιγουρα το γνωριζες.
Μηπως σε εξιταρει το λειο κορμακι και τα στητα στηθη τα οποια δεν προκειτε να τα βρεις σε 30+ γυναικα?
Προσεγγισεις κανω....και θελω να μιλησω ωριμα να δω αποψεις... σχολιασε ελευθερα.
edit:Μηπως βρε θες να γινεις ο νεος μπουλας του 50-50 ?? ε? Ε? :)
ΥΓ.Σιχαινομαι την παιδεραστια και γαμησα στα 17 εναν 40ρη στο ξυλο επειδη την εστηνε εξω απο το δημοτικο της αδερφης μου.Μην με παρεξηγησεις εχω μαθει απο μικρος να προστατευω αδυνατους.
αφενος, φυσικα αυτο θα σου πω.
αφετερου, ο νεαρος θα παει μονο αν εχει οιδιποιδειο, ενω η μικρη θα παει διοτι λατρευει: τον σκεμπε, την φαλακρα, την βαθια ρυτιδα στο μετωπο, αλλα πανω απ ολα τρελαινεται για σεξ 1 φορα τη βδομαδα, με ελλειπη στυση κι ακομα περισσοτερο για γρηγορη εξπερματωση για να μην παιδευεται!!!!
η επιθεση κατα την γνωμη μου πλεον εχει ξεφυγει απ τα ορια του θεματος. βασικα η επιθεση και η ολη ανακατωσουρα δεν εχει να κανει ΚΑΝ με το θεμα αλλα με την ''καυστικη'' συμπεριφορα που πλανιεται στην ατμοσφαιρα! καλο ειναι που και που να υπαρχει ρε σεις τι σας χαλαει?!!!
αμα ενα θεμα ειναι βαρετο τσουπ παρτε θεοφανια και ρεμεντι και αμεσως γεμιζει 8 σελιδες!!!!! ο γιεεεεα!!!!!! κοινωνικο λειτουργημα κανουν τα κοριτσια!!!!
(θεοφανια γι αυτο που ειπες δεν σου ξαναδανειζω γκομενακια που ψαρευω)
Ναι, θα σε βάλω τιμωρία στη γωνία να φωνάζεις δυνατά στην τάξη "μάγκες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τρένο". Και μετά να το γραψεις με κιμωλία μέχρι να δηλητιριαστεί το αίμα σου από κιμωλία. Παρέα με τα υπόλοιπα άτακτα παιδάκια του φορουμ που επιτίθονται με λέξουλες και εκθέσεις και διψάνε για κουνουποαίμα.