Δεν με νοιάζει αν σε πείσω ή όχι, συζήτηση κάνουμε έτσι και αλλιώς.
Και φυσικά θα παραθέσω ιατρικά αποσπάσματα από το νετ, αντί να κάθομαι και να γράφω ότι μου κατεβαίνει ή ότι με συμφέρει να πιστεύω.
Printable View
Επομενως μιλας για κατι που δεν εχει τεκμηριωθει σωστα?
το οτι ημουν χρηστρια και δεν ειμαι πλεον χωρις να ειχα οταν διεκοψα τη χρηση σωματικα συμπτωματα αποδεικνυει οτι δεν υπαρχει σωματικη εξαρτηση.
Εχω αρχισει να νιωθω σαν παιδακι δημοτικου στην συζητηση μεταξυ μας...
Υγ ξαναδιαβασε το συγκεκριμενο ποστ μου γιατι προσθεσα κατι που μπορει να σε κανει να διαπιστωσεις και καποια πραγματα για εσενα
Σε λιγο θα μου πεις οτι κανω και εμποριο.εαν πιστευεις οτι με συμφερει μπορεις να δεις παλαιοτερα μνματα μου επι του θεματος σε αλλα θρεντς.Και μια παρακληση..σταματα να μιλας εχοντας επιχειρημα οτι παρλαπιπα σου κατεβει..
για εμενα, η διαφορα στην περιστασιακη χρηση, δεν οφειλεται τοσο στο ιδιο το ναρκωτικο, οσο στον βαθμο της ψυχικης αρρωστιας που σπρωχνει καποιον σε ενα σκληρο ναρκωτικο.
και εξηγουμαι:
η ηρωινη ειναι ενα πιο ακριβο ναρκωτικο, με ασχημες και αντικοινωνικες συνθηκες χρησης. βελονες τρυπηματα, αιματα, σιχαματα...
το χασις ειναι ενα τσιγαρακι που μπορει να το κανει κανεις τραλαλι τραλαλο στις παρεες του, χαζα-χαζα και να κοινωνικοποιειται κιολας.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, σημαινει οτι ενας που κανει ηρωινη εχει περισσοτερες πιθανοτητες ναειναι ψυχικα προβληματικος απο εναν που κανει χασις και μπορει να ειναι οντως ενας περιστασιακος χρηστης.
δλδ για πες μου πως το βλεπεις να ειναι καποιος περιστασιακος χρηστης ηρωινης? να παρει μαθηματα νοσκομας και να ψαχνει εμτα συριγγες κλπ για να "δοκιμασει"? για να τα κανει κανεις ολα αυτα πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
ΕΑΝ ομως το χασις, δεν το κανει κανεις περιστασιακα , αλλα εθιστει.
ειναι πολυ βαρια εξαρτηση επισης, με πολυ σοβαρες επιπτωσεις στην υγεια του, απλα εχει ενα πιο κοινωνικο προσωπειο.
στα μπολντ συμφωνω.
Εαν θελει καποιος να κανει χρηση βρισκει σχεδον οποτε θελει.Συμφωνα με αυτο ναι θα μπορουσε αν ηθελε κ γινοταν αυτο να ειναι και περιστασιακος χρηστης ηρωινης.Ομως δεν υπαρχουν αυτα γιατι απλα δεν μπορει.Ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο να κανεις τετοιου ειδους ουσιες και να μεινεις περιστασιακος,στο χασις δεν ισχυει το ιδιο.
Αλλο το ποσο καταστρεφει τον εγκεφαλο επαναλαμβανω.Μιλαμε καθαρα για το θεμα εξαρτηση και κατα ποσον φταιει το ιδιο το ναρκωτικο ή ο χαρακτηρας του εξαρτώμενου.Στις βλαβες που προκαλει η μακροχρονια κ συστηματικη χρηση του με βρισκεις απολυτα συμφωνη
ναι οντως,ειναι πολυ δυσκολο να αντικρουσει καποιος τα μη επιχειρηματα σου.Δεν τα λεω για να σε προσβαλλω,μιλω για αντικειμενικα γεγονοτα..μονη σου προσβαλλεσαι απο αυτα.
Μου περασε τωρα
χαιρομαι για το τελευταιο.Κοιτα να μην ασχολεισαι με πραγματα τα οποια δεν κατεχεις επισης.
Και ψαξε λιγο το θεμα με τη συμπεριφορα σου.αναφερομαι περισσοτερο στο αλλο θρεντ..ξερεις εσυ.
ΥΓ Κανε με ριπορτ τωρα.μου αρκει να καταλαβεις
Νομίζω το θέμα ξεφυγε..!!!
εν πασει περιπτωσει για να μπει μια τελεία..με πειραξε το τοσο ψεμα...(οταν μου υποτιμανε τη νοημοσυνη τρελαινομαι..!)
και με πειραξε το γεγονος οτι θυμωσε τοσο πολυ επειδη σε καποια πραγματα ειναι εντελως κουκουρουκου και θιχτηκε οταν καταλαβε πως χρειαζεται καποιος να
του λεει το σωστο..παρολαυτα μου πε οτι ξενερωσε αλλα το αφησε σε εμενα..αμα του αρεσω να μεινω αλλιως να φυγω..φυσικα και μονο απο τον τροπο που το εθεσε εφυγα..
Απλα οταν εμαθα πως εχει ψυχολογικα..σαν ανθρωπος στενοχωρεθηκα και του εστειλα πως αν με χρειαστει περα απο το οτι εγινε ειμαι εδω..
και απλα χτες μου εστειλε πως με τον στρατο ξεμπερδεψε..κατι που δε καταλαβα..αφορμη να μου μιλησει?αφορμη να με δει?ουφ!ισως να χει θιχτει και εμενα ο εγωισμος μου η τσιγκλωθηκε η ανασφαλεια μου μηπως εκανα κατι λαθος!
κοίτα...με το να είσαι εμπαθής με κάποιον και να κουβαλάς θέματα από άλλα...θέματα, πρώτον δεν σε τιμά, δεύτερον εκτίθεσαι και τρίτον σίγουρα δεν σε κάνει να έχεις δίκιο.
Τώρα, αν σε ενοχλώ...λυπάμαι, αλλά μόνο ξύδι έχω να σου συστήσω.
Κατά τα άλλα, όταν διαβάζω άκυρα, δυστυχώς δεν μπορώ να μην απαντήσω. Το ξέρω πως είναι θανάσιμο αμάρτημα, αλλά όσο βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο θα μάθεις να ζεις με αυτό....
Ναι ειδες,ειναι θεματα που δεν επιτρεπεται να αγγιξει καποιος κι εσυ το εκανες,κι απο οτι εχω καταλαβει το εχεις συστημα αυτο.Εαν αυτο τιμα εσενα θα προτιμησω τη δικη μου ατιμια.Οντως ειμαι εμπαθης απεναντι σου κι αυτο το προκαλεσες εσυ,οπως προκαλλεις πολλα αλλα μελη αντιστοιχως.Για αυτο οπως κι εσυ πολλες φορες συμβουλευεις κοιτα μην τυχων δεν ειναι οι υπολοιποι λαθος και εμπαθεις,αλλα εσυ που καπου σφαλεις.
Στην τελευταια σου προταση ακριβως αυτο ισχυει για εμενα απεναντι σου.Ηταν απαντησεις που δεν επρεπε καν να ασχοληθω μιας και προδιδαν,εκραζαν θα ελεγα το ποιον σου και το τι μπορει να κουβαλας μεσα σου,αλλα δεν μπορεσα.Γιατι αναφεροταν σε λεπτα θεματα και γιατι επισης νομιζω οτι εισαι απο τα ατομα που οτι και να πουν αν δεν τους απαντησει ο αλλος θα νομιζουν λανθασμενα οτι εχουν δικιο.Δεν κανουμε διαγωνισμο κοπελιά!..
Επισης πραγματικη παρακληση μην καθεσαι να συμβουλευεις σε σοβαρα θεματα γιατι μπορει να προκαλεσεις προβλημα χωρις να το καταλαβαινεις.Πηγαινε και ασχολησου με τις κατηγοριες που σε παιρνει και που κατεχεις.
Λιονταρακι εχεις δικιο,συγγνωμη.
πω πω επίθεση!
Φαντάζομαι πως ότι σου έγραψα στο άλλο θέμα θα έτσουξε πολύ.
Λυπάμαι, αλλα όπως σου είπα θα λέω τη γνώμη μου είτε σου αρέσει είτε όχι.
Εδώ είναι ένας δημόσιος χώρος και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου υποδείξεις που θα γράφω και που δεν θα γράφω κατά τη βόλεψη σου.....
Οντως με τσουζει η αδικια και η βλακεια οταν μια κυρατσα μιλαει για θεματα μου, χωρις να εχει ιδεα για το περιεχομενο αυτων των οποιων σχολιαζει.
Ειναι δημοσιο φορουμ ψυχολογιας και η μη εμπειρια σου σε ορισμενα θεματα μπορει να αποβει καταστροφικη με τις απαντησεις σου.Εαν ηξερα οτι γινοταν θα σε εκανα ριπορτ επι του θεματος αλλα ορισμενα ατομα εχουν τοσο υπουλο τροπο που προσπαθουν αυτα που θα τους κατεβει να γραψουν, να μην αγγιζουν κανονες του φορουμ.
Αλλοι παλι ειναι πιο γνησιοι και αυθορμητοι και δεν μπορουν να ανεχτουν την καθε π***ρια κ ειρωνια που θα κατεβει στο οποιο κοτιστικο μυαλο, προσεχοντας μη φανε ριπορτ.
Εγω δεν εχω δικαιωμα να σου υποδειξω που θα γραφεις,για αυτο και εκανα παρακληση,εσυ με ποιο δικαιωμα σχολιαζεις και μιλας οπως να ναι για θεματα τα οποια δε γνωριζεις?
Μαθε να κλεινεις το στομα σου εκει που πρεπει.
Πραγματικα πιστευεις οτι ειναι τυχαια η επιθεση που εχεις δεκτει απο τοσα διαφορετικα ατομα?
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο πως ΔΕΝ εχω δεχτεί ποτέ επίθεση από σοβαρά μέλη του φόρουμ.
τώρα, αν η ημιμάθεια σου σε κάνει τόσο έξαλλη ώστε να με βρίζεις γιατί δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ αλλο επιχείρημα, πάλι δικό σου θέμα είναι.
Νοήμονες άνθρωποι είμαστε, (οι περισσότεροι), τα συμπεράσματα του καθενός είναι πανεύκολο να βγουν.
Μολις χαρακτηρισες ως γελοιο το οποιο μελος δεν ειναι φιλος σου.
Πιστευω πως ο καθε νοημων αν κανει μια βολτα στο εν λογω θρεντ το οποιο δημιουργησε την εμπαθεια που αναφερεις,θα καταλαβει.Γιατι απλουστατα απ τον τωρινο διαλογο δεν μπορει να βγει αντικειμενικο συμπερασμα.
Η συζητηση αυτη γινεται εδω για τον απλουστατο λογο οτι εκει απ οπου ξεκινησε εσυ πεταξες τη βλακεια σου,και δεν ξαναγραψες για τους δικους σου λογους,
Εχεις θεματακια θεοφανια,λυστα,και παψε να κρινεις,να κατακρινεις κ να χαρακτηριζεις θεματα και προσωπα που δεν γνωριζεις κ που δεν σου δινουν το δικαιωμα αυτο.
Αποχωρω απο σεβασμο κ μονο στη θεματοθετρια.Μην συμπαιρανεις ακυρα οτι το επομενο ποστ σου δεν θα απαντηθει λογω ελειψης επιχειρηματων ή οτι αλλη παρομοια δικαιολογια σ αρεσει να λες στον εαυτο σου,ειναι οντως μια πεποιθηση που μας ανεβαζει,δεν σημαινει ομως οτι ειναι και αληθινη.Ειναι απλως πεποιθηση.
ΥΓ.Αν θες μπορω να αρχισω να σε αντιμετωπιζω με τη ιδια λογικη που με αντιμετωπισες εσυ,μπας και καταλαβεις τη συμπεριφορα σου.Μπορω να το κανω,αλλα ειμαι εδω για καποιο λογο.Κι αυτος δεν ειναι να το παιξω η κυρια που γνωριζει και κρινει τα παντα κ ολους πλην του εαυτου της.
εσυ δηλαδη νομιζεις οτι βριζοντας αποκτας καποιου ειδους "δικιο" στους ισχυρισμους σου?
δηλαδη ποιοι θα ηθελες να σχολιαζουν στα θεματα σου? ομαδα ειδικων επιστημονων?
νομιζω οτι εχεις μπερδεψει το φορουμ με καποιο φορουμ ιατρικης βοηθειας απο ειδικους.
εδω ολοι απλα μελη ειναι, την γνωμη τους λενε...
πολλες γνωμες ειναι λαθος, γιαυτο ακριβως απαγορευονται διαγνωσεις και συνταγες.
κατα τα αλλα, τι σε κανει εσενα γνωστρια καιν τους αλλους ασχετους, εκτος απο την προσωπικη σου πεποιθηση?
δεν το καταλαβαινω!
τα γραπτα μενουν.
ας τα διαβασει οποιος ενδιαφερεται κι ας βγαλει μονος του συμπερασματα για το σωστο....
αρχίσαμε και τις διαγνώσεις....μάλιστα.
επειδή λοιπόν θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε στο άλλο θέμα, διαφωνήσαμε γιατί ένας άνθρωπος περνούσε πένθος και όπως και τώρα, έτσι και εκεί, έβγαζες διάγνωση πως έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Σε ρωτούσα λοιπόν επίμονα αν έχεις περάσει πένθος για να βγάζεις τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα και επί σελίδες δεν μου απαντούσες μέχρι που με την επιμονή μου, απάντησες.
από εκείνη τη στιγμή και μετά πετάς σπόντες και σιγοντάρεις οποιονδήποτε μου τη λέει.
Μάθε όμως κάτι κοπελιά που θα σε βοηθήσει και στην έξω ζωή σου: με εμπάθειες, σπόντες και πισώπλατες επιθέσεις σε ανθρώπους που απλώς διαφωνούν μαζί σου, δεν θα κάνεςι ούτε ένα ποιοτικό βήμα στη ζωή σου.
εαν θελεις να συνεχισουμε τη συζητηση ελα στο θεμα που ανοιξα μην κανουμε κι αυτο το θεμα αλλα ντ αλλων.
λοιπόν, για να ξέρουμε τι λέμε: από το παρακάτω σου ποστ, ξεκίνησα να σε ρωτάω αν έχεις χάσει κάποιον δικό σου ή όχι.
Λέγοντας λοιπόν στη θεματοθέτρια να τρέξει τον άντρα της σε γιατρούς γιατί ο ΕΝΑΣ χρόνος στο πένθος σου φαινόταν ΠΟΛΥΣ για απώλεια μητέρας/πατέρα, σε ρώτησα αν έχεις χάσει κάποιον δικό σου. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί πολύ απλά, έξω από το χορό ο καθένας μπορεί να πει ότι @@ του κατέβει.
Κρίνοντας λοιπόν από τον εαυτό μου, υποστήριζα πως ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να πονάει και να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ακόμη και ένα χρόνο μετά, καθώς δεν έχασε το σκύλο του αλλά τη μάνα του.
Είναι τόσο δύσκολο να σεβαστείς την (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ) άποψη ενός ανθρώπου που έχει περάσει κάτι ανάλογο και δεν μιλάει μόνο γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει?
Θέλω να μου βρεις το ποστ που έβγαζα συμπεράσματα για σένα και διαφωνούσα για πράγματα που αφορούν ΕΣΕΝΑ και όχι τον άνθρωπο που είχε την απώλεια.
Τώρα, αν η αμφισβήτηση μου στο πένθος σου, (που ήταν δική σου επιλογή να εισπράξεις), σε έκανε να με μισείς τόσο πολύ, να με προσβάλεις και να με βρίζεις για τις απόψεις μου, καταλαβαίνεις πως είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξεις.
Όσο για την φορά που αναφέρθηκες δημόσια στο άτομο μου, (δηλαδή ονομαστικά) και όχι με σπόντες/ειρωνίες και πισώπλατες αναφορές, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μου το δείξεις.
δεν καταλαβαινω γιατι το εκανες ποστ και σε αυτο το θεμα,ενω ειπαμε οτι η συζητηση μεταφερθηκε.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BD%CE%B9%CE%B1....
Remedy,εκει εχω απαντησει και σε εσενα.Για να μην νομιζεις οτι αγνοησα την απαντηση σου.
to thema ksefige
ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ 23, Σαν απλως αναγνωστης θα σου προτεινα να ακουσεις την καρδια σου και οχι το μυαλο σου ! αφου το θεμα εχει να κανει με την αγαπη και με αισθηματα! εσυ ξερεις αν νιωθεις κατι ομορφο για αυτον ,εσυ ξερεις αν ονειρευεσαι ρομαντικες στιγμες μαζι του!
Οσο για το αν θα ειναι προβλημα η χρηση χασις του παιδιου στην μελοντικη σχεση σας αποψη μου ειναι πως ΟΧΙ , ειδικα αμα ειναι περιστασιακος χρηστης δεν τρεχει τιποτα!! Προσωπικα σχεδον ποτες δεν εχω αναφερει σε κοπελα μου οτι ειμαι χρηστης , σε πολυ λιγες περιπτωσεις το εχω πει , εκτως απο αυτες που την πιναμε μαζι βεβαια!
Και πιστεψε με σχεδον καμια τους δεν καταλαβε ποτε ! οτι πινω κρυφα! και οχι μονο χασις που ειναι οντως πολυ λιγο βλαβερο -αν το κανεις με μετρο βεβαια - .
Οσο για την ΘΕΟΦΝΙΑ και κανα δυο ακομα κοπελες , εχω απορεια ! σε γυαλα ζητε? η σας εχει ξεχασει ο χρονος? ευχομαι να ειναι λογο ηλικιας αυτα που λετε γιατι κριμα !
ΥΜΑΡΤΟΝ ρεσεις , ΘΕΟΦΑΝΙΑ & ΝΙΑΗ σαν μικρα παιδακια κανετε! δεν συναντιεστε να παιξετε κλωτσες να τελειωνει το θεμα σας! ¨)¨) η μονομαχια οπως στην αγρια δυση ! καποτες στο Τεξας¨)
Ξεκαρφοτο - ( σορρυ λιονταρακι μου) Παιζω στοιχημα πως
ΘΕΟΦΑΝΙΑ & ΡΕΜΕΝΤΥ ειναι το ιδιο ατομο! ¨)¨)
Πως γινετε να ειστε παντα τις ιδιες ωρες πανω κατω, να εχετε παντα την ιδια αποψη εκτως απο καποιες ανουσιες φορες -για το ξεκαρφομα δλδη! να τσακονεστε και οι δυο σχεδον παντα με το ιδιο ατομο ! Ο συνταξη του γραπτου σας λογου ειναι σχεδον ιδια! με τον ιδιο τροπο ,ιδια σηρα γραφετε τους υποτακτικους συνδεσμους !
Δεν ειναι κακο να κρυβεις καποιες αληθειες ,κακο ειναι να λες ψεματα!
Με πυκρανες με αυτο που ειπες , κανεις λαθος "φιλη μου" εχεις κομπλεξ μαλον με τους χρηστες και σου βγαινει πανω μου!
Οποια κοπελα ειχε την τυχη και ειχα την τυχη να μοιραστουμε καποια χρονια μαζι , καποιες ωραιες στηγμες ! δεν νομιζω να εχει παραπονο απο εμενα ! δεν της ελυψαι κατι , ουτε υλικο ουτε ιδεατο ! καταλαβες ΡΕΜΕΝΤΥ??
εχω προβλημα με τα ψεματα και την υποκρισια γιωργο πανου.
αν τυχαινει να τα λενε χρηστες (αν και λενε οτι δεν ειναι τυχαιο κι οτι το συνηθιζουν ) δεν φταιω εγω.
δεν εχω ιδεα τι προβληματα ειχαν η δεν ειχαν οι κοπελες σου, μαζι σου.ουτε και με ενδιαφερει.
ρωτα τες.
εγω συζηταω, αυτο που λες.
οτι εκανες χρηση και τους ελεγες ψεματα.
Ειναι οι συνδετες λεξεις , αυτες που βαζουμε για να συνεχισουμε μια προταση , -παντως , βεβαια - φυσικα - επισης και αλλα τετοια. ΕΜενα μου μοιαζουν παντως πολυ ! τι να πω?? μπορει να φταιει και η υπερβολικη χρηση που κανω τον τελευαιο μηνα!
http://users.sch.gr/ipap/Ellinikos%2...-protaseon.htm
μάλλον δν ειναι αυτό που λες.
Οσο για τα αλλα θεματα , ΑΡΚΤΟς , δεν μπορουσα να κανω αλλιως ! ειδικα σε καποιες περιπτωσεις θα εχανα πολλα πραματα! οπως την εμπιστοσυνη ,ποια θα με πιστευε μετα αμα ελεγα πως θελω να παω καπου μονος μου? ασε που αμα θα εκοβα μετα ολο θα με ελενχαν , ολο θα ειχα την καχυποψια ! γιατι οντως εκοβα! πολλες φορες ειχα μεγαλα χρονικα διαστυματα που ειμουν καθαρος ,μηνες! η και χρονια!
γιώργο, σε μια σχεση οφείλουμε κατι τοσο σημαντικο να το πουμε στον αλλο.
τί θα γινοταν αν η κοπελα σου έμενε εγκυος κ ήθελε να αποκτήσει παιδί?
σε ποια θεση θα βρισκοσουν τοτε?
το να κρυβεις την αληθεια με το να λες ψεματα θεωρώ πως ειναι ακριβώς το ιδιο.
http://filologikofrontistirio.wordpr...2010/01/28/15/ εδω λεει αλλα
Μην κολαμε πρωι πρωι με συντακτικα ! εδω εχω προβλημα με την ορθωραφια ¨)¨)