Απο περίπτωση...σε περίπτωση..!! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 142
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Ναι ειδες,ειναι θεματα που δεν επιτρεπεται να αγγιξει καποιος κι εσυ το εκανες,κι απο οτι εχω καταλαβει το εχεις συστημα αυτο.Εαν αυτο τιμα εσενα θα προτιμησω τη δικη μου ατιμια.Οντως ειμαι εμπαθης απεναντι σου κι αυτο το προκαλεσες εσυ,οπως προκαλλεις πολλα αλλα μελη αντιστοιχως.Για αυτο οπως κι εσυ πολλες φορες συμβουλευεις κοιτα μην τυχων δεν ειναι οι υπολοιποι λαθος και εμπαθεις,αλλα εσυ που καπου σφαλεις.
    Στην τελευταια σου προταση ακριβως αυτο ισχυει για εμενα απεναντι σου.Ηταν απαντησεις που δεν επρεπε καν να ασχοληθω μιας και προδιδαν,εκραζαν θα ελεγα το ποιον σου και το τι μπορει να κουβαλας μεσα σου,αλλα δεν μπορεσα.Γιατι αναφεροταν σε λεπτα θεματα και γιατι επισης νομιζω οτι εισαι απο τα ατομα που οτι και να πουν αν δεν τους απαντησει ο αλλος θα νομιζουν λανθασμενα οτι εχουν δικιο.Δεν κανουμε διαγωνισμο κοπελιά!..
    Επισης πραγματικη παρακληση μην καθεσαι να συμβουλευεις σε σοβαρα θεματα γιατι μπορει να προκαλεσεις προβλημα χωρις να το καταλαβαινεις.Πηγαινε και ασχολησου με τις κατηγοριες που σε παιρνει και που κατεχεις.
    πω πω επίθεση!
    Φαντάζομαι πως ότι σου έγραψα στο άλλο θέμα θα έτσουξε πολύ.
    Λυπάμαι, αλλα όπως σου είπα θα λέω τη γνώμη μου είτε σου αρέσει είτε όχι.
    Εδώ είναι ένας δημόσιος χώρος και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου υποδείξεις που θα γράφω και που δεν θα γράφω κατά τη βόλεψη σου.....

Senior Member
    Οντως με τσουζει η αδικια και η βλακεια οταν μια κυρατσα μιλαει για θεματα μου, χωρις να εχει ιδεα για το περιεχομενο αυτων των οποιων σχολιαζει.
    Ειναι δημοσιο φορουμ ψυχολογιας και η μη εμπειρια σου σε ορισμενα θεματα μπορει να αποβει καταστροφικη με τις απαντησεις σου.Εαν ηξερα οτι γινοταν θα σε εκανα ριπορτ επι του θεματος αλλα ορισμενα ατομα εχουν τοσο υπουλο τροπο που προσπαθουν αυτα που θα τους κατεβει να γραψουν, να μην αγγιζουν κανονες του φορουμ.
    Αλλοι παλι ειναι πιο γνησιοι και αυθορμητοι και δεν μπορουν να ανεχτουν την καθε π***ρια κ ειρωνια που θα κατεβει στο οποιο κοτιστικο μυαλο, προσεχοντας μη φανε ριπορτ.
    Εγω δεν εχω δικαιωμα να σου υποδειξω που θα γραφεις,για αυτο και εκανα παρακληση,εσυ με ποιο δικαιωμα σχολιαζεις και μιλας οπως να ναι για θεματα τα οποια δε γνωριζεις?
    Μαθε να κλεινεις το στομα σου εκει που πρεπει.
    Πραγματικα πιστευεις οτι ειναι τυχαια η επιθεση που εχεις δεκτει απο τοσα διαφορετικα ατομα?

Οντως με τσουζει η αδικια και η βλακεια οταν μια κυρατσα μιλαει για θεματα μου, χωρις να εχει ιδεα για το περιεχομενο αυτων των οποιων σχολιαζει.
    Ειναι δημοσιο φορουμ ψυχολογιας και η μη εμπειρια σου σε ορισμενα θεματα μπορει να αποβει καταστροφικη με τις απαντησεις σου.Εαν ηξερα οτι γινοταν θα σε εκανα ριπορτ επι του θεματος αλλα ορισμενα ατομα εχουν τοσο υπουλο τροπο που προσπαθουν αυτα που θα τους κατεβει να γραψουν, να μην αγγιζουν κανονες του φορουμ.
    Αλλοι παλι ειναι πιο γνησιοι και αυθορμητοι και δεν μπορουν να ανεχτουν την καθε π***ρια κ ειρωνια που θα κατεβει στο οποιο κοτιστικο μυαλο, προσεχοντας μη φανε ριπορτ.
    Εγω δεν εχω δικαιωμα να σου υποδειξω που θα γραφεις,για αυτο και εκανα παρακληση,εσυ με ποιο δικαιωμα σχολιαζεις και μιλας οπως να ναι για θεματα τα οποια δε γνωριζεις?
    Πραγματικα πιστευεις οτι ειναι τυχαια η επιθεση που εχεις δεκτει απο τοσα διαφορετικα ατομα?
    Φυσικά και δεν είναι τυχαίο πως ΔΕΝ εχω δεχτεί ποτέ επίθεση από σοβαρά μέλη του φόρουμ.
    τώρα, αν η ημιμάθεια σου σε κάνει τόσο έξαλλη ώστε να με βρίζεις γιατί δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ αλλο επιχείρημα, πάλι δικό σου θέμα είναι.
    Νοήμονες άνθρωποι είμαστε, (οι περισσότεροι), τα συμπεράσματα του καθενός είναι πανεύκολο να βγουν.

Senior Member
    Μολις χαρακτηρισες ως γελοιο το οποιο μελος δεν ειναι φιλος σου.
    Πιστευω πως ο καθε νοημων αν κανει μια βολτα στο εν λογω θρεντ το οποιο δημιουργησε την εμπαθεια που αναφερεις,θα καταλαβει.Γιατι απλουστατα απ τον τωρινο διαλογο δεν μπορει να βγει αντικειμενικο συμπερασμα.
    Η συζητηση αυτη γινεται εδω για τον απλουστατο λογο οτι εκει απ οπου ξεκινησε εσυ πεταξες τη βλακεια σου,και δεν ξαναγραψες για τους δικους σου λογους,
    Εχεις θεματακια θεοφανια,λυστα,και παψε να κρινεις,να κατακρινεις κ να χαρακτηριζεις θεματα και προσωπα που δεν γνωριζεις κ που δεν σου δινουν το δικαιωμα αυτο.
    Αποχωρω απο σεβασμο κ μονο στη θεματοθετρια.Μην συμπαιρανεις ακυρα οτι το επομενο ποστ σου δεν θα απαντηθει λογω ελειψης επιχειρηματων ή οτι αλλη παρομοια δικαιολογια σ αρεσει να λες στον εαυτο σου,ειναι οντως μια πεποιθηση που μας ανεβαζει,δεν σημαινει ομως οτι ειναι και αληθινη.Ειναι απλως πεποιθηση.

ΥΓ.Αν θες μπορω να αρχισω να σε αντιμετωπιζω με τη ιδια λογικη που με αντιμετωπισες εσυ,μπας και καταλαβεις τη συμπεριφορα σου.Μπορω να το κανω,αλλα ειμαι εδω για καποιο λογο.Κι αυτος δεν ειναι να το παιξω η κυρια που γνωριζει και κρινει τα παντα κ ολους πλην του εαυτου της.

Senior Member
    εσυ δηλαδη νομιζεις οτι βριζοντας αποκτας καποιου ειδους "δικιο" στους ισχυρισμους σου?
    δηλαδη ποιοι θα ηθελες να σχολιαζουν στα θεματα σου? ομαδα ειδικων επιστημονων?
    νομιζω οτι εχεις μπερδεψει το φορουμ με καποιο φορουμ ιατρικης βοηθειας απο ειδικους.
    εδω ολοι απλα μελη ειναι, την γνωμη τους λενε...
    πολλες γνωμες ειναι λαθος, γιαυτο ακριβως απαγορευονται διαγνωσεις και συνταγες.
    κατα τα αλλα, τι σε κανει εσενα γνωστρια καιν τους αλλους ασχετους, εκτος απο την προσωπικη σου πεποιθηση?
    δεν το καταλαβαινω!
    τα γραπτα μενουν.
    ας τα διαβασει οποιος ενδιαφερεται κι ας βγαλει μονος του συμπερασματα για το σωστο....

Μολις χαρακτηρισες ως γελοιο το οποιο μελος δεν ειναι φιλος σου.
    Πιστευω πως ο καθε νοημων αν κανει μια βολτα στο εν λογω θρεντ το οποιο δημιουργησε την εμπαθεια που αναφερεις,θα καταλαβει.Γιατι απλουστατα απ τον τωρινο διαλογο δεν μπορει να βγει αντικειμενικο συμπερασμα.
    Η συζητηση αυτη γινεται εδω για τον απλουστατο λογο οτι εκει απ οπου ξεκινησε εσυ πεταξες τη βλακεια σου,και δεν ξαναγραψες για τους δικους σου λογους,
    Εχεις θεματακια θεοφανια,λυστα,και παψε να κρινεις,να κατακρινεις κ να χαρακτηριζεις θεματα και προσωπα που δεν γνωριζεις κ που δεν σου δινουν το δικαιωμα αυτο.
    Αποχωρω απο σεβασμο κ μονο στη θεματοθετρια.Μην συμπαιρανεις ακυρα οτι το επομενο ποστ σου δεν θα απαντηθει λογω ελειψης επιχειρηματων ή οτι αλλη παρομοια δικαιολογια σ αρεσει να λες στον εαυτο σου,ειναι οντως μια πεποιθηση που μας ανεβαζει,δεν σημαινει ομως οτι ειναι και αληθινη.Ειναι απλως πεποιθηση.
    αρχίσαμε και τις διαγνώσεις....μάλιστα.
    επειδή λοιπόν θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε στο άλλο θέμα, διαφωνήσαμε γιατί ένας άνθρωπος περνούσε πένθος και όπως και τώρα, έτσι και εκεί, έβγαζες διάγνωση πως έχει ψυχολογικά προβλήματα.
    Σε ρωτούσα λοιπόν επίμονα αν έχεις περάσει πένθος για να βγάζεις τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα και επί σελίδες δεν μου απαντούσες μέχρι που με την επιμονή μου, απάντησες.
    από εκείνη τη στιγμή και μετά πετάς σπόντες και σιγοντάρεις οποιονδήποτε μου τη λέει.
    Μάθε όμως κάτι κοπελιά που θα σε βοηθήσει και στην έξω ζωή σου: με εμπάθειες, σπόντες και πισώπλατες επιθέσεις σε ανθρώπους που απλώς διαφωνούν μαζί σου, δεν θα κάνεςι ούτε ένα ποιοτικό βήμα στη ζωή σου.

Senior Member
    εαν θελεις να συνεχισουμε τη συζητηση ελα στο θεμα που ανοιξα μην κανουμε κι αυτο το θεμα αλλα ντ αλλων.

Θεοφανια ακριβως.Σ αυτο το θεμα αναφερομουν,οπου πουθενα δεν ειπα οτι ο ανθρωπος εχει ψυχολογικα προβληματα,ουτε κι εβγαλα κανενα συμπερασμα.
    Σ αυτην ακριβως τη λογικη σου αναφερομουν,του βγαλε τους πονους σου να τους μετρησουμε αν θες να παρθει σοβαρα υποψην η γνωμη σου.Απαραδεκτο απλα.Και θεωρωντας το περιτο και ανοησια να απαντησω σε κατι που λεγοταν μ αυτον τον τροπο,εβγαζες συμπερασματα επι συμπερασματων για το ατομο μου.Τα οποια ναι πονουσαν για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το ατομο μου και του τι εχω περασει..Προσωπο με προσωπο κουβεντα σου κανω οπως βλεπεις κι οχι πισωπλατες..Αλλη μια φορα μοναχα αναφερθηκα στο ατομο σου κι αυτο επισης δημοσια.Μπορουσες αν ηθελες να συμμετασχεις.
    Και καταλαβε το εξης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.Σου ειναι ευκολο να το καταλαβεις αυτο?
    λοιπόν, για να ξέρουμε τι λέμε: από το παρακάτω σου ποστ, ξεκίνησα να σε ρωτάω αν έχεις χάσει κάποιον δικό σου ή όχι.

Θεοφανια αυτο ακριβως εξηγω.Δεν χρειαζεται καποιος να αφησει μια κατασταση να γινει παθολογική για να ζητησει βοηθεια η συμβουλη ειδικου.Πολλα πραγματα αν τα προλαβαιναμε πριν γινουν παθολογικα δεν θα γινομασταν οπως καταληξαμε να ειμαστε.Φυσικα ειναι βασικο να πεσει σε σωστο ειδικο κι οχι σε καποιον που θα κανει την κατασταση χειροτερα.
    Βλεπεις οτι αυτο το πραγμα κραταει ενα χρονο τωρα,Δεν ειναι τοσο μικρο το διαστημα λοιπον.Και κατα τη διαρκεια αυτου εχει βαλει σε κινδυνο κ τον εαυτο του (με το ζαχαρο) κ το παιδι του.
    Εγω δεν θα το χαρακτηριζα απολυτα φυσιολογικο να συμβαινει αυτο μετα απο ενα χρονο.Πως μπορει να "αδιαφορησει" κ να το δεχτει?
    Λέγοντας λοιπόν στη θεματοθέτρια να τρέξει τον άντρα της σε γιατρούς γιατί ο ΕΝΑΣ χρόνος στο πένθος σου φαινόταν ΠΟΛΥΣ για απώλεια μητέρας/πατέρα, σε ρώτησα αν έχεις χάσει κάποιον δικό σου. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί πολύ απλά, έξω από το χορό ο καθένας μπορεί να πει ότι @@ του κατέβει.
    Κρίνοντας λοιπόν από τον εαυτό μου, υποστήριζα πως ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να πονάει και να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ακόμη και ένα χρόνο μετά, καθώς δεν έχασε το σκύλο του αλλά τη μάνα του.
    Είναι τόσο δύσκολο να σεβαστείς την (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ) άποψη ενός ανθρώπου που έχει περάσει κάτι ανάλογο και δεν μιλάει μόνο γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει?
    Θέλω να μου βρεις το ποστ που έβγαζα συμπεράσματα για σένα και διαφωνούσα για πράγματα που αφορούν ΕΣΕΝΑ και όχι τον άνθρωπο που είχε την απώλεια.
    Τώρα, αν η αμφισβήτηση μου στο πένθος σου, (που ήταν δική σου επιλογή να εισπράξεις), σε έκανε να με μισείς τόσο πολύ, να με προσβάλεις και να με βρίζεις για τις απόψεις μου, καταλαβαίνεις πως είναι ένα θέμα που πρέπει να ψάξεις.
    Όσο για την φορά που αναφέρθηκες δημόσια στο άτομο μου, (δηλαδή ονομαστικά) και όχι με σπόντες/ειρωνίες και πισώπλατες αναφορές, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μου το δείξεις.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω γιατι το εκανες ποστ και σε αυτο το θεμα,ενω ειπαμε οτι η συζητηση μεταφερθηκε.

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BD%CE%B9%CE%B1....

Remedy,εκει εχω απαντησει και σε εσενα.Για να μην νομιζεις οτι αγνοησα την απαντηση σου.
    Last edited by niah; 05-08-2011 at 19:11.

Senior Member
    to thema ksefige
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Banned
    ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ 23, Σαν απλως αναγνωστης θα σου προτεινα να ακουσεις την καρδια σου και οχι το μυαλο σου ! αφου το θεμα εχει να κανει με την αγαπη και με αισθηματα! εσυ ξερεις αν νιωθεις κατι ομορφο για αυτον ,εσυ ξερεις αν ονειρευεσαι ρομαντικες στιγμες μαζι του!
    Οσο για το αν θα ειναι προβλημα η χρηση χασις του παιδιου στην μελοντικη σχεση σας αποψη μου ειναι πως ΟΧΙ , ειδικα αμα ειναι περιστασιακος χρηστης δεν τρεχει τιποτα!! Προσωπικα σχεδον ποτες δεν εχω αναφερει σε κοπελα μου οτι ειμαι χρηστης , σε πολυ λιγες περιπτωσεις το εχω πει , εκτως απο αυτες που την πιναμε μαζι βεβαια!

Και πιστεψε με σχεδον καμια τους δεν καταλαβε ποτε ! οτι πινω κρυφα! και οχι μονο χασις που ειναι οντως πολυ λιγο βλαβερο -αν το κανεις με μετρο βεβαια - .

Οσο για την ΘΕΟΦΝΙΑ και κανα δυο ακομα κοπελες , εχω απορεια ! σε γυαλα ζητε? η σας εχει ξεχασει ο χρονος? ευχομαι να ειναι λογο ηλικιας αυτα που λετε γιατι κριμα !

ΥΜΑΡΤΟΝ ρεσεις , ΘΕΟΦΑΝΙΑ & ΝΙΑΗ σαν μικρα παιδακια κανετε! δεν συναντιεστε να παιξετε κλωτσες να τελειωνει το θεμα σας! ¨)¨) η μονομαχια οπως στην αγρια δυση ! καποτες στο Τεξας¨)

Banned
    Ξεκαρφοτο - ( σορρυ λιονταρακι μου) Παιζω στοιχημα πως
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ & ΡΕΜΕΝΤΥ ειναι το ιδιο ατομο! ¨)¨)

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ηπαναγιαμαζισου

βουλομενω γραμα ωμος δηαβαζης.

Senior Member
    .....
    Οσο για το αν θα ειναι προβλημα η χρηση χασις του παιδιου στην μελοντικη σχεση σας αποψη μου ειναι πως ΟΧΙ , ειδικα αμα ειναι περιστασιακος χρηστης δεν τρεχει τιποτα!! Προσωπικα σχεδον ποτες δεν εχω αναφερει σε κοπελα μου οτι ειμαι χρηστης , σε πολυ λιγες περιπτωσεις το εχω πει , εκτως απο αυτες που την πιναμε μαζι βεβαια!

Και πιστεψε με σχεδον καμια τους δεν καταλαβε ποτε ! οτι πινω κρυφα! και οχι μονο χασις που ειναι οντως πολυ λιγο βλαβερο -αν το κανεις με μετρο βεβαια - .
    κι επειδη το κανεις εσυ, ειναι κατι το αξιομιμητο δηλαδη?

συγχαρητηρια για την εξαπατηση τους. φαινεται λες πολυ επιτυχημενα ψεματα.
    εκτος αν δεν το μαθαινες ποτε οτι το μαθαιναν και αποχωρουσαν ησυχως...

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast