Originally Posted by
kutchunie
΄Στέκει το ότι εγινα μονη μου καλά. Ενδιαφέρθηκα, ενημερώθηκα, διαβασα, έκανα πράγματα με το ζόρι, δεν περιμενα οι κουβεντούλες να με κάνουν καλα. Αλλά δεν παρεξηγώ γιατί δεν καταλαβαίνεις, το κατανοώ απολύτως. 10 χρόνια, κοντά 11 αν βαλουμε κ τους μηνες που χαζομαρίζεις στο φόρουμ και δεν επιασες να δεις γιατι εκανε παυσεις ο ψυχοθεραπευτής. Και πολύ περισσότερο έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις και κάτι. Και ναι, δεν μπορώ να καταδικάσω τίποτα μεχρι να έχω αποδείξεις, όχι στο μυαλό μου, απτές. Είναι άτιμο το μυαλό, ΄μας φανερώνει πραγματικότητες που μας βολευουν και μας ησυχάζουν και δεν μπορούμε να δουμε την αλήθεια.
Έχω παραδεχτεί πλήρως το γεγονός του ότι δεν είμαι ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος, ούτε καν αντιπροσωπευτικό δείγμα, και επιλέγω να πιστεύω και να θεωρώ αλήθεια μόνο ότι χαρακτηρίζεται αδιαμφισβήτιτο από όλους. Εσύ; Δεν θα καταδικάσω τίποτα μέχρι να έχεις αποδείξεις για ότι λες πως έγινε και μέχρι να κάνεις μια κίνηση που να ανταποκρίνεται σε πραγματικό χωροχρόνο και να είναι μη αμφισβητίσιμο (δι΄καστική απόφαση ας πουμε για το ότι οντως εξαπατήθηκες). Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω μέχρι τότε, οι οποίες είναι δικες μου και δεν μπορώ να εμπιστευτώ το μυαλό μου για να τις θεωρήσω αδιαμφισβήτητη αλήθεια