Ο ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΑΦΑΣ - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 52 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 774
    Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Εσύ θες να αποδόσεις το σύνολο της ευθύνης σε εμένα λόγω χρονικής διάρκειας της απάτης [ότι τράβηξε δέκα χρόνια]. Όπως είπα όμως και στην μαρκέλα πουθενά δεν υπάρχει όριο, ούτε στην αντίληψη, ούτε στη χαζομάρα και στο να εξαπατηθείς. Για ανθρωπους οι οποίοι έχουν τη μισή αντίληψη από εμένα, θα αναπροσαρμόσεις το όποιο φανταστικό και αυθαίρετο χρονικό όριο το οποίο τους θέτεις προκειμένου να αντιληφθούν την απάτη; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Επιπλεόν δε, δεν αναφέρεσαι στις μ****ιες των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων παρότι αναγνωρίζεις την ύπαρξη αυτών. Αλλά ως εκεί. Μια επιφανειακή αναγνώριση και τίποτα παραπάνω.

Είτε σου αρέσει, είτε όχι, ακόμα και αν θεωρείς ότι τα όσα λέω είναι λάθος [προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ να σου πω την αλήθεια] θα τα θίξω αυτά τα ζητήματα και θα βγάλω συμπεράσματα. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις και υποκρισία απέναντι σε κάτι εμφανώς ΛΑΘΟΣ το οποίο εξαπατά και εκμεταλλεύεται ανθρώπους σε ανάγκη.
    Λάθος κάνεις. Δεν σου αποδίδω καμία ευθύνη για το σύνολο της αθλιότητας που βιώνουμε. Να σε βοηθήσω προσπαθώ, αλλά δεν θέλεις να ακούσεις. Δεν πιστεύω ότι νοιάζεται κανεις για εμένα, κανένα κράτος και καμία κυβέρνηση και καμία κοινωνία. Εχω κακοποιηθεί από τα 7 μου χρόνια από τον ίδιο τον πατέρα μου Μ87. Ούτε η μάνα μου δεν ενδιαφέρθηκε. Μονη μου εγινα καλά, με την βοήθεια επαγγελματία, αλλά εγω εκανα αγώνα, εκεινος εκανε την δουλεια του απλώς. Κανένα κράτος δε θα σε βοηθήσει ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια για όσους νοσουν.
    Παρε την ευθυνη στα χέρια σου και δουλεψε σκληρά για να βγεις νικητής από την ψυχική νόσο και αν΄είχες ασχοληθεί με το να ορίσεις βάση βιβλιογραφίας το τι πηγε λάθος με την ψυχοθεραπεία σου, νομικά και με όλα τα μέσα, θα είχες προσφέρει το εργο που φαντάζεσαι πως προσφέρεις. Το μεσημέρι σου απάντησα πως αυτό που εγραφες πως δεν υπάρχει ψυχή, αφορά το ότι παλαιότερα οι επιστιμονες της ιατρικής πιστευαν πως υπάρχει όργανο όπως η καρδια ας πουμε που είναι η ψυχη μας. Δεν υπάρχει όμως ανατομικά ψυχη στο σωμα του ανθρώπου. καρδια εντερα συκώτια ναι, ΄΄οργανο που να ονομάζεται ψυχη δεν υπάρχει. Όσο αγνη και να είναι η πρόθεση, καταντά βλαβερή λόγω χάσιμου. Δεν εχω άλλο τρόπο να στο πω.
    Σου έχω πει την άποψή μου. Προληψη. Όλα τα υπόλοιπα που λες ήταν να χαμε να λέγαμε γιατί πολύ απλά είναι η δική σου οπτική στα πράγματα χωρίς καμία βάση στην πραγματικότητα. Σα να πηγαίνω εγω που έχω μαύρα μεσάνυχτα από ποδοσφαιρο και να το παιζω διαιτητης, γινεται;; όχι!

Senior Member
    Πες καλύτερα ότι δεν έχεις επιχειρήματα να υπερασπιστείς τις θέσεις σου και ότι καταλήγεις να λές πράγματα για τα οποία σε έχω κατακρίνει. Και όχι μια φορά. Η πλέον πρόσφατη φορά - χωρίς να είναι η τελευταία, είναι στη σελίδα 26 κάτω, κάτω στο σχόλιο #390.

Να κάτσω να διαβάσω το βιβλίο σου. Όχι, κάτσε εσύ να διαβάσεις το δικό μου. Αν δεν μπορείς να σταθείς στη συζήτηση επειδή δεν έχεις επιχειρήματα δεν πειράζει. Θα συνεχίσω την κουβέντα με την cube.
    Ποι επιχείρημα έχεις; ότι οι ψυχολόγοι δεν παραδέχονται πως υπάρχει ψυχή?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μην ασχολείσαι με μένα σε παρακαλώ, κοίτα τον εγωισμό σου και εδώ και στο άλλο θέμα και θα μάθεις πολλά πράγματα ..........εγώ προσωπικά παύω να ασχολούμαι, τελευταίο μήνυμα ήταν αυτό ........και μη μου πεις γουστάρω τον εγωισμό , ε ναι, τους άλλους θα πληγώνεις μια ζωή , εσύ θα επιβιώσεις μια χαρά.....αυτά είχα να πω ..........
    γτ μου κανεις μουτρακια κιουμπ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε δεν ξέρω για τα 10 χρόνια, γενικά το είπα για έναν άσχετο......και πολλοί δεν τους αρέσει να διαβάζουν , δεν είναι όλοι το ίδιο.....εδώ γενικά λέμε βέβαια, εσύ καλά έκανες που κάνεις ότι κανεις και διαβάζεις κλπ
    cube εγω για να γινω καλα μεχρι φωτόσπαθα θα κατάπινα, όχι μονο θα διάβαζα. Είναι τι αναγκη εχει ο καθένας και πόσο πολύ θελει να γινει καλά

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Λάθος κάνεις. Δεν σου αποδίδω καμία ευθύνη για το σύνολο της αθλιότητας που βιώνουμε. Να σε βοηθήσω προσπαθώ, αλλά δεν θέλεις να ακούσεις. Δεν πιστεύω ότι νοιάζεται κανεις για εμένα, κανένα κράτος και καμία κυβέρνηση και καμία κοινωνία. Εχω κακοποιηθεί από τα 7 μου χρόνια από τον ίδιο τον πατέρα μου Μ87. Ούτε η μάνα μου δεν ενδιαφέρθηκε. Μονη μου εγινα καλά, με την βοήθεια επαγγελματία, αλλά εγω εκανα αγώνα, εκεινος εκανε την δουλεια του απλώς. Κανένα κράτος δε θα σε βοηθήσει ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια για όσους νοσουν.
    Εσύ έχεις την - κατ' εμέ αντιφατική - προσέγγιση την οποία έχεις. Αφ' ενός αναγνωρίζεις τα κακώς κέιμενα ... αλλά δεν τα καταδικάζεις, ούτε και μπαίνεις στον κόπο να τα πεξεργαστείς, εκθέσεις, καταδικάσεις. Αφ' ετέρου, λες: "ότι κάνω μόνη μου" ενώ προηγουμένως έχεις ήδη πει ότι "με τη βοήθεια επαγγελματία έγινα καλά" το οποίο δεν στέκει λογικά. ΜΟΝΟ αντιφάσεις διακρίνω στα όσα λες. Τίποτα παραπάνω. Και είτε το παραδεχτείς, είτε όχι, στη συγκεκριμένη συζήτηση μαζί μου έχεις οδηγηθεί σε αυτές όπως και σε θέσεις ακατανόμαστες. Δεν σου έχω χαριστεί. Στις προηγούμενες σελίδες υπάρχουν όλες αυτές καταγεγραμμένες.

Παρε την ευθυνη στα χέρια σου και δουλεψε σκληρά για να βγεις νικητής από την ψυχική νόσο και αν΄είχες ασχοληθεί με το να ορίσεις βάση βιβλιογραφίας το τι πηγε λάθος με την ψυχοθεραπεία σου, νομικά και με όλα τα μέσα, θα είχες προσφέρει το εργο που φαντάζεσαι πως προσφέρεις.
    Η ατομική ευθύνη είναι ένα μόνο σκέλος οφειλόμενων. Υπάρχει και η συλλογική ευθύνη. Ενδεχομένως συμφέρει πολύ κόσμο να κάτσω να ασχοληθώ ΜΟΝΟ με έναν θεραπευτή. Εγώ όμως προτιμώ να ασχοληθώ με όλους ταυτόχρονα. Δεν θα σκοτώσω μια-μια τις σφήκες. Θα ξηλώσω τη φωλιά. Εσύ αν θες, εφάρμοσε τη δική σου προσέγγιση. Στο τέλος ένας από τους δυό μας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Το μεσημέρι σου απάντησα πως αυτό που εγραφες πως δεν υπάρχει ψυχή, αφορά το ότι παλαιότερα οι επιστιμονες της ιατρικής πιστευαν πως υπάρχει όργανο όπως η καρδια ας πουμε που είναι η ψυχη μας. Δεν υπάρχει όμως ανατομικά ψυχη στο σωμα του ανθρώπου. καρδια εντερα συκώτια ναι, ΄΄οργανο που να ονομάζεται ψυχη δεν υπάρχει. Όσο αγνη και να είναι η πρόθεση, καταντά βλαβερή λόγω χάσιμου. Δεν εχω άλλο τρόπο να στο πω.
    Και οι αλχημιστές πίστευαν ότι θα δούν την ψυχή καποια στιγμή να εγκαταλείπει το σώμα. Αίντε και χωνέψαμε ότι οι γιατροί του 1800 μέσα-τέλη κατέληξαν ότι "ο άνθρωπος δεν έχει ψυχή" και ότι με αυτό εννοούν ότι δεν έχει "όργανο το οποίο να ονομάζεται ψυχή". Που διαφωνείς όταν λέω ότι η ψυχολογία / ψυχοθεραπεία / ψυχιατρική ορίζει αυθαίρετα την ανθρώπινη ψυχή ως:

"ΨΥΧΗ" = ΙΔΕΕΣ + ΣΚΕΨΕΙΣ + ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ + ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ ;

'Ετσι δεν την ορίζουν οι προαναφερθείσες θρησκείες; Απάντησε μου σε παρακαλώ για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου.

Σου έχω πει την άποψή μου. Προληψη. Όλα τα υπόλοιπα που λες ήταν να χαμε να λέγαμε γιατί πολύ απλά είναι η δική σου οπτική στα πράγματα χωρίς καμία βάση στην πραγματικότητα. Σα να πηγαίνω εγω που έχω μαύρα μεσάνυχτα από ποδοσφαιρο και να το παιζω διαιτητης, γινεται;; όχι!
    Γίνεται! Γίνεται!... Δηλαδή ότι λες εσύ δεν θα γίνεται ή θα γίνεται;. Να παίξουμε την κολοκυθιά. Εγώ λέω ότι γίνεται. Και εν πάσει περιπτώσει, αφού δεν ασχολείται κανένας άλλος, θα ασχοληθώ εγώ.

Senior Member
    Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντησω τα ψέμματα σου και τις παρερμηνίες σου. Ντροπή σου να λες ότι δεν θελω να γινεται ο κόσμος καλά. Μου πηγαίνεις και στις εκκλησίες γιατι; για να νοιώσεις καλά; σκέφτεσαι τόσο κακά για όλους. Δε νομίζω να σε βοηθά ούτε η εκκλησία.

Καλώς ή κακώς κανείς δεν σε κάνει κάλά στην ψυχική νόσο, είναι προσωπικός αγώνας και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο.

Μπορεί να υπάρχουν δυο ανθρωποι με χαρακτήρα καταθλιπτικού τυπου. Ο ένας να εχει ένα περιβάλλον ιδανικό και να μην νοσήσει ποτε, ο άλλος να είναι ατυχος και να έχει ένα σωρο άσχημα στο περιβάλλον του και να εκδήλωθει η ασθένια. Εσυ νομίζεις ότι επειδή θα πληρώσει και θα πάει να τα πει θα αλλάξει χαρακτηρα κ θα είναι μεσα στην τρελή χαρά. Εμ δεν πάει έτσι, γι αυτό δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω, γιατί φοβάσαι να διαβάσεις μην τυχόν και ανακαλύψεις πως δεν υπάρχει κανεις για να σε σώσει.

Banned
    cube εγω για να γινω καλα μεχρι φωτόσπαθα θα κατάπινα, όχι μονο θα διάβαζα. Είναι τι αναγκη εχει ο καθένας και πόσο πολύ θελει να γινει καλά
    ΜΟΝΟ φωτόσπαθα; :)

Banned
    Ποι επιχείρημα έχεις; ότι οι ψυχολόγοι δεν παραδέχονται πως υπάρχει ψυχή?????
    Πες μου εσύ που τους ξέρεις καλύτερα. Για τους ψυχολόγους / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατρους, υπάρχει ανθρώπινη ψυχή και αν "ναι" πως ορίζεται αυτή;

Banned
    Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντησω τα ψέμματα σου και τις παρερμηνίες σου. Ντροπή σου να λες ότι δεν θελω να γινεται ο κόσμος καλά. Μου πηγαίνεις και στις εκκλησίες γιατι; για να νοιώσεις καλά; σκέφτεσαι τόσο κακά για όλους. Δε νομίζω να σε βοηθά ούτε η εκκλησία.

Καλώς ή κακώς κανείς δεν σε κάνει κάλά στην ψυχική νόσο, είναι προσωπικός αγώνας και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο.

Μπορεί να υπάρχουν δυο ανθρωποι με χαρακτήρα καταθλιπτικού τυπου. Ο ένας να εχει ένα περιβάλλον ιδανικό και να μην νοσήσει ποτε, ο άλλος να είναι ατυχος και να έχει ένα σωρο άσχημα στο περιβάλλον του και να εκδήλωθει η ασθένια. Εσυ νομίζεις ότι επειδή θα πληρώσει και θα πάει να τα πει θα αλλάξει χαρακτηρα κ θα είναι μεσα στην τρελή χαρά. Εμ δεν πάει έτσι, γι αυτό δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω, γιατί φοβάσαι να διαβάσεις μην τυχόν και ανακαλύψεις πως δεν υπάρχει κανεις για να σε σώσει.
    Δηλαδή λες ότι όσοι αναζητάμε βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας είμαστε πλανεμένοι [το λιγότερο] και ότι πρέπει να κάτσουμε σπίτι μας - ή μόνοι μας εν' πάσει περιπτώσει - και να προσπαθήσουμε να λύσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα προβλήματα μας χωρίς να τα ακουμπάμε σε όλους αυτούς. Αν είναι έτσι, θα συμφωνήσω αλλά για διαφορετικούς λόγους. Σαν συμβουλή όμως δεν είναι κακή.

Senior Member
    ΄Στέκει το ότι εγινα μονη μου καλά. Ενδιαφέρθηκα, ενημερώθηκα, διαβασα, έκανα πράγματα με το ζόρι, δεν περιμενα οι κουβεντούλες να με κάνουν καλα. Αλλά δεν παρεξηγώ γιατί δεν καταλαβαίνεις, το κατανοώ απολύτως. 10 χρόνια, κοντά 11 αν βαλουμε κ τους μηνες που χαζομαρίζεις στο φόρουμ και δεν επιασες να δεις γιατι εκανε παυσεις ο ψυχοθεραπευτής. Και πολύ περισσότερο έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις και κάτι.
    Και ναι, δεν μπορώ να καταδικάσω τίποτα μεχρι να έχω αποδείξεις, όχι στο μυαλό μου, απτές. Είναι άτιμο το μυαλό, ΄μας φανερώνει πραγματικότητες που μας βολευουν και μας ησυχάζουν και δεν μπορούμε να δουμε την αλήθεια. Έχω παραδεχτεί πλήρως το γεγονός του ότι δεν είμαι ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος, ούτε καν αντιπροσωπευτικό δείγμα, και επιλέγω να πιστεύω και να θεωρώ αλήθεια μόνο ότι χαρακτηρίζεται αδιαμφισβήτιτο από όλους. Εσύ;
    Δεν θα καταδικάσω τίποτα μέχρι να έχεις αποδείξεις για ότι λες πως έγινε και μέχρι να κάνεις μια κίνηση που να ανταποκρίνεται σε πραγματικό χωροχρόνο και να είναι μη αμφισβητίσιμο (δι΄καστική απόφαση ας πουμε για το ότι οντως εξαπατήθηκες). Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω μέχρι τότε, οι οποίες είναι δικες μου και δεν μπορώ να εμπιστευτώ το μυαλό μου για να τις θεωρήσω αδιαμφισβήτητη αλήθεια

Senior Member
    Δηλαδή λες ότι όσοι αναζητάμε βοήθεια από επαγγελματίες ψυχικής υγείας είμαστε πλανεμένοι [το λιγότερο] και ότι πρέπει να κάτσουμε σπίτι μας - ή μόνοι μας εν' πάσει περιπτώσει - και να προσπαθήσουμε να λύσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα προβλήματα μας χωρίς να τα ακουμπάμε σε όλους αυτούς. Αν είναι έτσι, θα συμφωνήσω αλλά για διαφορετικούς λόγους. Σαν συμβουλή όμως δεν είναι κακή.
    Αυτά εσυ τα λές και μου τα έστειλες και σε μηνυμα πριβέ. Εγώ λέω πως όσοι ζητάμε βοηθεια από ειδικούς καλά κανουμε και την ζητάμε. Αλλά πχ αν παιρνεις ναρκωτικά και πας σε 1000 ψυχολόγους θεραπευτες ψυχιατρους, αν δεν κοψεις την πρέζα καλα δεν γίνεσαι. Ε το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση που είσαι αδιάφορος για τον εαυτό σου. σε 100000000000 ειδικους να πας, αν δεν αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι για τον εαυτό σου ο ίδιος, δουλεια δεν γίνεται κι εσύ δεν ενδιαφέρεσαι γιατί θεωρείς ως πραγματικότητα, αυτό που αντιλαμβάνεται το αρρωστο μυαλό σου, μυαλό που έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα για καποιους λόγους, και μετά από 10 χρόνια ούτε αυτό δεν παραδέχεσαι.

Και όχι, δεν θα γινουμε καλα αν προσπαθήσουμε μόνο μόνοι μας. Δεν είμαστε σε θέση να προσπαθήσουμε μόνοι μας και με μαθηματική ακρίβεια τα πραγματα θα οδηγηθούν σε χειρίοτερο σημείο. Υποπτεύεσαι γιατι; γιατί πολύ απλά, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι είναι αληθεια και τι όχι. Εγω για να μιλάω με παραδείγματα πίστευα πως μου αξιζε η κακοποίηση που είχα υποστεί. Λες και 7 χρονών παιδί ας πουμε είχα κάνει κι εγώ δεν ξέρω τι για να μου αξίζει τέτοια καφρίλα. Ο θεραπευτής μου εμαθε ως δεν μου αξιζε, μου το απέδειξε. Αν έμενα μονη μου δεν θα έφευγε αυτή η ιδέα γιατί πολύ απλά από τα 7 παγιώθηκε ως πραγματικότητα μέσα μου.

Banned
    ΄Στέκει το ότι εγινα μονη μου καλά. Ενδιαφέρθηκα, ενημερώθηκα, διαβασα, έκανα πράγματα με το ζόρι, δεν περιμενα οι κουβεντούλες να με κάνουν καλα. Αλλά δεν παρεξηγώ γιατί δεν καταλαβαίνεις, το κατανοώ απολύτως. 10 χρόνια, κοντά 11 αν βαλουμε κ τους μηνες που χαζομαρίζεις στο φόρουμ και δεν επιασες να δεις γιατι εκανε παυσεις ο ψυχοθεραπευτής. Και πολύ περισσότερο έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις και κάτι. Και ναι, δεν μπορώ να καταδικάσω τίποτα μεχρι να έχω αποδείξεις, όχι στο μυαλό μου, απτές. Είναι άτιμο το μυαλό, ΄μας φανερώνει πραγματικότητες που μας βολευουν και μας ησυχάζουν και δεν μπορούμε να δουμε την αλήθεια.

Έχω παραδεχτεί πλήρως το γεγονός του ότι δεν είμαι ο πιο ισορροπημένος άνθρωπος, ούτε καν αντιπροσωπευτικό δείγμα, και επιλέγω να πιστεύω και να θεωρώ αλήθεια μόνο ότι χαρακτηρίζεται αδιαμφισβήτιτο από όλους. Εσύ; Δεν θα καταδικάσω τίποτα μέχρι να έχεις αποδείξεις για ότι λες πως έγινε και μέχρι να κάνεις μια κίνηση που να ανταποκρίνεται σε πραγματικό χωροχρόνο και να είναι μη αμφισβητίσιμο (δι΄καστική απόφαση ας πουμε για το ότι οντως εξαπατήθηκες). Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω μέχρι τότε, οι οποίες είναι δικες μου και δεν μπορώ να εμπιστευτώ το μυαλό μου για να τις θεωρήσω αδιαμφισβήτητη αλήθεια
    Και γιατί νομίζεις ότι προωθώ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ; Για να σου δώσω ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ αποδειξεις. Τα forum και blog ΒΡΩΜΑΝΕ από καταγγελίες κατά των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων επειδή δεν λειτουργει ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΑ! Οι θεραπευόμενοι συνδικαλίζονται ΜΠΑΣ και βρουν το δίκιο τους η kutchunie αναγνωρίζει ότι με εκμεταλλεύτηκαν... αλλά χρειάζεται ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΔΕΙΞΕΙΣ!

Και όλως τυχαίως οι σχολές ψυχολογίας διδάσκουν την συντεταγμένη άρνηση συμμετοχής σε συνεργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν τον έλεγχο των αποφοίτων τους από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Με λίγα λόγια, έχουμε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες κόσμου οι οποίοι διαμαρτύρονται ... "αλλα δεν έχουμε αποδείξεις". Όμως δεν αγωνίζεσαι ΟΥΤΕ στην κατευθυνση του να αποκτήσουμε αποδείξεις. Ότι μέτρο έχω προτείνει, παρότι ήδη εφαρμόζεται σε πληθυσμό 330 εκατομμυρίων [ΗΠΑ] από την οποία αντιγράφουμε το σύνολο σχεδόν της ιατρικής πρακτικής, το έχεις σχολιασει δυσμενώς στην καλύτερη των περιπτωσεων [όχι ότι σε οφέλησε αυτό, αλλά πάντως προσπάθησες].

Συνοπτικά - και για να μη το κουράζουμε:

Α. Αναγνωρίζεις την εκμετάλλευση.
    Β. Δεν καταδικάζεις και δεν συζητάς τις λεπτομέρειες αυτής.
    Γ. Δεν αμφισβητείς ούτε την προσωπική μου εκμετάλλευση, ούτε την εκμετάλλευση άλλων θεραπευομένων
    Δ. Χρειάζεσαι όμως αποδείξεις για να "βεβαιωθείς".
    Ε. Δεν κάνεις τίποτα προκειμένου να αποκτήσουμε αποδείξεις.
    ΣΤ. Συνιστάς "ότι κάνουμε μόνοι μας"
    Ζ. Εσύ η ίδια όμως πήγες σε ψυχοθεραπευτή.

Αυτά.

Senior Member
    Και γιατί νομίζεις ότι προωθώ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ; Για να σου δώσω ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ αποδειξεις. Τα forum και blog ΒΡΩΜΑΝΕ από καταγγελίες κατά των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών / ψυχιάτρων επειδή δεν λειτουργει ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΑ! Οι θεραπευόμενοι συνδικαλίζονται ΜΠΑΣ και βρουν το δίκιο τους η kutchunie αναγνωρίζει ότι με εκμεταλλεύτηκαν... αλλά χρειάζεται ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΔΕΙΞΕΙΣ!

Και όλως τυχαίως οι σχολές ψυχολογίας διδάσκουν την συντεταγμένη άρνηση συμμετοχής σε συνεργασίες οι οποίες περιλαμβάνουν τον έλεγχο των αποφοίτων τους από οποιονδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο. Με λίγα λόγια, έχουμε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες κόσμου οι οποίοι διαμαρτύρονται ... "αλλα δεν έχουμε αποδείξεις". Όμως δεν αγωνίζεσαι ΟΥΤΕ στην κατευθυνση του να αποκτήσουμε αποδείξεις. Ότι μέτρο έχω προτείνει, παρότι ήδη εφαρμόζεται σε πληθυσμό 330 εκατομμυρίων [ΗΠΑ] από την οποία αντιγράφουμε το σύνολο σχεδόν της ιατρικής πρακτικής, το έχεις σχολιασει δυσμενώς στην καλύτερη των περιπτωσεων [όχι ότι σε οφέλησε αυτό, αλλά πάντως προσπάθησες].

Συνοπτικά - και για να μη το κουράζουμε:

Α. Αναγνωρίζεις την εκμετάλλευση.
    Β. Δεν καταδικάζεις και δεν συζητάς τις λεπτομέρειες αυτής.
    Γ. Δεν αμφισβητείς ούτε την προσωπική μου εκμετάλλευση, ούτε την εκμετάλλευση άλλων θεραπευομένων
    Δ. Χρειάζεσαι όμως αποδείξεις για να "βεβαιωθείς".
    Ε. Δεν κάνεις τίποτα προκειμένου να αποκτήσουμε αποδείξεις.
    ΣΤ. Συνιστάς "ότι κάνουμε μόνοι μας"
    Ζ. Εσύ η ίδια όμως πήγες σε ψυχοθεραπευτή.

Αυτά.
    Μα είναι παράλογα αυτά που λες. Δεν το καταλαβαίνεις; και ψέμματα είναι. Πρώτων, διχως αποδείξεις δεν μπορεις να αποδείξεις τίποτα. Όλοι μας θεωρούν τρελους ρε Μ87, εγώ όμως θεωρώ πως δεν είμαστε. Είμαστε στην πλειοψηφία άτυχα άτομα που νοσήσαμε, προσωπικά θεωρώ πως το να νοσήσουμε δεν ήταν τυχαίο ούτε γέννημα ενώς δευτερολέπτου, όλοι είχαμε ένα υπόβαθρο. Ακόμα και για αυτό το υπόβαθρο θεωρώ το κράτος υπευθυνο γιατί θα έπρεπε να μεριμνει ώστε να μην υπάρχουν κατάληλες συνθήκες ώστε ένας άνθρωπος να αναπτύξει στρεβλή εικονα για την πραγματικότητα (βία, παραμέληση ανηλικών, οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες κτλ) Και αφού δεν είμαστε τρελοί, γιατί να περιμένουμε κάποιον ηλιθιο κομπλεξικό να μας προστατεύσει; Πες το κράτος πες το ψυχολόγο πες το όπως θέλεις. Ναι, φορολογούμαστε και υποτίθεται πως πρέπει να έχουμε τα στοιχειώδη, δεν τα εχουμε όμως και με το να φωνάζουμε δεν κερδίζουμε τίποτα, δεν το βλέπεις.Οι αδιαμφισβήτητες αλήθειες όμως είναι οι αποδείξεις και σε αυτές ως "λογικοί" δεν μπορούν να σωπάσουν ούτε να αμφισβητήσουν. Μόνο οι αδιαμφισβήτητες αλήθειες μας βγάζουν εκτός νοητικού περιθωρίου, ως ψυχικά νοσούντες. Μπορείς να το καταλάβεις;; Απέδειξε πως έπεσες θύμα, κοντα σε εσένα θα αποδείξουν κι άλλοι. Καλώς ή κακώς αυτός ο κόσμος έτσι λειτουργεί. Μέχρι να έχεις αποδείξεις όλοι τρελό θα σε λένε κι ας εχεις 1000 δίκια. Μέχρι να έχεις αποδείξεις για το σάπιο του πραγματος, δεν μπορείς να εχεις φωνή που θα ακουστεί, ούτε και θα αλλάξει κάτι. Σου το φωνάζω και δεν το καταλαβαίνεις.
    Όσο για το μόνη κ με ψυχοθεραπευτή εντάξει, το τερμάτησες. Εγραψα ακριβώς τι εννοω ότι εκτός του θεραπευτή πρέπει να υπάρχει και προσωπικη προσπάθεια

Banned
    Μα είναι παράλογα αυτά που λες. Δεν το καταλαβαίνεις; και ψέμματα είναι. Πρώτων, διχως αποδείξεις δεν μπορεις να αποδείξεις τίποτα. Όλοι μας θεωρούν τρελους ρε Μ87, εγώ όμως θεωρώ πως δεν είμαστε. Είμαστε στην πλειοψηφία άτυχα άτομα που νοσήσαμε, προσωπικά θεωρώ πως το να νοσήσουμε δεν ήταν τυχαίο ούτε γέννημα ενώς δευτερολέπτου, όλοι είχαμε ένα υπόβαθρο. Και αφού δεν είμαστε τρελοί, γιατί να περιμένουμε κάποιον ηλιθιο κομπλεξικό να μας προστατεύσει; Πες το κράτος πες το ψυχολόγο πες το όπως θέλεις. Ναι, ΄φορολογούμαστε και υποτίθεται πως πρέπει να έχουμε τα στοιχειώδη, αλλά με το να φωνάζουμε δεν κερδίζουμε τίποτα. Μπορείς να το καταλάβεις;; Απέδειξε πως έπεσες θύμα, κοντα σε εσένα θα αποδείξουν κι άλλοι. Καλώς ή κακώς αυτός ο κόσμος έτσι λειτουργεί. Μέχρι να έχεις αποδείξεις όλοι τρελό θα σε λένε κι ας εχεις 1000 δίκια. Μέχρι να έχεις αποδείξεις για το σάπιο του πραγματος, δεν μπορείς να εχεις φωνή που θα ακουστεί, ούτε και θα αλλάξει κάτι. Σου το φωνάζω και δεν το καταλαβαίνεις.
    Όσο για το μόνη κ με ψυχοθεραπευτή εντάξει, το τερμάτησες. Εγραψα ακριβώς τι εννοω ότι εκτός του θεραπευτή πρέπει να υπάρχει και προσωπικη προσπάθεια
    Ένα δικαστήριο δέχεται δύο διαφορετικά πράγματα ως πειστήριο.

1. Αποδείξεις.
    2. Μαρτυρίες.

Εσύ τις μαρτυρίες τις αναγνωρίζεις και συνάμμα τις απορρίπτεις [άλλη μια σχιζοφρενική αντίφαση ανάμεσα στις πολλές που έχεις εκφράσει]

Δεν θα κάνω τον κόπο να αποδείξω τίποτα. Θα συνεχίσω να γράφω εδώ μέσα καθώς και σε άλλα forum μέχρι οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές / ψυχίατροι να μείνουν από δουλειά και να πουλάνε λαχεία ... ή να μεταναστεύσουν.

Και ποιός σου δίνει το δικαίωμα να αναγνωρίζεις την δική σου προσωπική προσπάθεια και να απορρίπτεις την δική μου; Λυπάμαι, αλλά εγώ θα συνεχίσω να τα λέω αυτά μέχρι να μείνουν από δουλειά οι τρείς παραπάνω εκμεταλλευτές (ψυχολογοι, ψυχοθεραπευτές, ψυχίατροι). Δεν θα στεναχωρηθώ αν με τα πτυχία τους αύριο τυλίγουν σουβλάκια.

Senior Member
    Διαγνωση ο Μ87. Μάλιστα.

Σου έχω πει ένα απλό παράδειγμα μαρτυρίας και απόδειξης. Να στείλεις δικηγόρο να πάρει το ιστορικό σου από τον τυπο με διάγνωση και μεθοδο θεραπείας. Είναι υποχρεωμένος να στην δώσει.
    Να πας σε δημόσιο νοσοκομείο να δουν αν οντως στέκει. Όσα χρόνια κι αν πέρασαν, δεν αλλάζουν κάποια πράγματα. Δλδ αν αυτός διέγνωσε πως ησουν ψυχωτικός και εκανε αναλογη ψυχοθεραπεία ενώ ήσουν καταθλιπτικός θα εχει πρόβλημα. Μετα μπορείς να εκθέσεις και τα επιμέρους. Από καπου πρέπει να πιαστεις.

Την απορρίπτω, επειδή φαίνεται πως δεν ξέρεις τι έκανες και αρνησαι ακόμη και τώρα να συγχρονιστείς με την πραγματικότητα. Δεν το λέω για να σε μειώσω, δεν εχουμε κ τπτ να χωρίσουμε. Το σίγουρο είναι πως κάτι εγινε λάθος. Και δεν θελεις να το αποδείξεις, απλως σαχλαμαρίζεις με μηνυματα, αυτοκαταστροφικό είναι αυτό.

Page 30 of 52 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast