carrie κανεις λαθος.εγω προσωπικα μπορει απο μοναξια απο ελειψη αντρα να επαθα διαταραχη πανικου και καταθλυψη!
Printable View
carrie κανεις λαθος.εγω προσωπικα μπορει απο μοναξια απο ελειψη αντρα να επαθα διαταραχη πανικου και καταθλυψη!
Δωρα μην μου ελς τετοια θα με πιασει κριση πανικου τωρα π εκοψα και τα φαρμακα.Υπαρχει περγηπτωση να παθω καμια μολυνση στο αιμα η να μουσπασουν το σαγονι?θα τρελλαθω ειμαισ τα προθειρα νευρικης κρισης.η γναθοχειρπουργος μου ζητησε 250ευρο και δεν τα εχω για να μ κανει την επεμβαση και στα δημοσια νοσοκομεια τουλαχιστον σε κανενα 4 μηνω θα βρω ραντευου.συγνωμη μπλου που σου χαλασα το ποστ αλλα ειμαι σε τρομερα δυσκολη φαση.
Τι να σου πω βρε πανικουλα, και τωρα παλι πας και πεφτεις σε περιπτωσεις αντρων, και παλι μονη εισαι! Οταν ειχες σχεση και οταν παντρυετηκες ησουν ευτυχισμενη? Γιατι χωρισες? Τι ειναι αυτο που παει στραβα με τους αντρες τελικα?
εσυ ασε το κυνηγι των ανδρων και τις διαταραχες και τρεχα στον γιατρο νωρις το πρωι, αν μπορεις και σημερα.
ελπιζω οταν φοβασαι να κινητοποιεισαι αντι να τρεμεις, αλλα αυτο που εχεις ειναι παρα πολυ σοβαρο ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.
η απαντηση στην ερωτηση σου, ειναι οτι πραγματι σε ακραια αμελεια, μπορει ακομα και να αποβει μοιραιο.
τρεχα λοιπον
ουτε τοτε ειμουν ευτηχησμενη καρι αααχ ποναω αχ.
Ρεμ να με τρομαξεις πας?τοσο καιρο ποναγα και νομιζα οτι ειναι απο την διαταραχη οπανικου.τρελενομαι σημερα εχω σαλταρει απο τον πονο και την απελπισια.
βρε πανικουλα εσυ λες εχεις περιουσια ακουνητα κτλ! Δεν εχεις 250 ευρω για γιατρο??
αυτη την στιγμη δεν εχω θα εχω την τριτη.αν ζησω μεχρι τοτε.