εφήμερες σχέσεις - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 50 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 739
    Banned
    carrie κανεις λαθος.εγω προσωπικα μπορει απο μοναξια απο ελειψη αντρα να επαθα διαταραχη πανικου και καταθλυψη!

Banned
    Quote Originally Posted by rock View Post
    white οι περισσοτερες γυναικες ( δε θα πω ολες ) που εν γνωση τους τα φτιαχνουν με παντρεμενους, το κανουν απο π******α και οχι απο μοναξια.
    Εγώ δεν μίλησα για αυτές που τα φτιάχνουν με παντρεμένους εν γνώση τους! Και δεν μίλησα γι'αυτές που το κάνουν από π...ά.

Banned
    Δωρα μην μου ελς τετοια θα με πιασει κριση πανικου τωρα π εκοψα και τα φαρμακα.Υπαρχει περγηπτωση να παθω καμια μολυνση στο αιμα η να μουσπασουν το σαγονι?θα τρελλαθω ειμαισ τα προθειρα νευρικης κρισης.η γναθοχειρπουργος μου ζητησε 250ευρο και δεν τα εχω για να μ κανει την επεμβαση και στα δημοσια νοσοκομεια τουλαχιστον σε κανενα 4 μηνω θα βρω ραντευου.συγνωμη μπλου που σου χαλασα το ποστ αλλα ειμαι σε τρομερα δυσκολη φαση.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Θα διαφωνησω, οι αντρες ειναι που εχουν αναγκη για νταντα υπηρετρια καθαριστρια σιδερωστρα νοσοκομα μαγειρισσα ερωμενη, περισσοτερο απο οτι εχουν οι γυναικες, ειδικα οσο μεγαλωνουν. Οι νεοτεροι επισης εχουν πολυ περισσοτερες ορμες απο τις γυναικες. Και δεν καταλαβα, γιατι να μη μπορει ενας ανθρωπος να ζησει χωρις ερωτικο συντροφο 1-2 χρονια? Για να μην πω και για μεγαλυτερα διαστηματα
    Carrie εμείς εδώ μιλάμε για μεγαλύτερα διαστήματα, για πάντα! Όσο για τους άντρες, όλοι φεύγουν όταν ακούνε γαμο! Ενώ οι γυναίκες είναι πιο ώριμες..

Senior Member
    Τι να σου πω βρε πανικουλα, και τωρα παλι πας και πεφτεις σε περιπτωσεις αντρων, και παλι μονη εισαι! Οταν ειχες σχεση και οταν παντρυετηκες ησουν ευτυχισμενη? Γιατι χωρισες? Τι ειναι αυτο που παει στραβα με τους αντρες τελικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    carrie κανεις λαθος.εγω προσωπικα μπορει απο μοναξια απο ελειψη αντρα να επαθα διαταραχη πανικου και καταθλυψη!
    εσυ ασε το κυνηγι των ανδρων και τις διαταραχες και τρεχα στον γιατρο νωρις το πρωι, αν μπορεις και σημερα.
    ελπιζω οταν φοβασαι να κινητοποιεισαι αντι να τρεμεις, αλλα αυτο που εχεις ειναι παρα πολυ σοβαρο ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.
    η απαντηση στην ερωτηση σου, ειναι οτι πραγματι σε ακραια αμελεια, μπορει ακομα και να αποβει μοιραιο.
    τρεχα λοιπον

Banned
    ουτε τοτε ειμουν ευτηχησμενη καρι αααχ ποναω αχ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Carrie εμείς εδώ μιλάμε για μεγαλύτερα διαστήματα, για πάντα! Όσο για τους άντρες, όλοι φεύγουν όταν ακούνε γαμο! Ενώ οι γυναίκες είναι πιο ώριμες..
    Καποιοι παντρευονται ομως! Αρα υπαρχει και αυτο το ειδος!!

Banned
    Ρεμ να με τρομαξεις πας?τοσο καιρο ποναγα και νομιζα οτι ειναι απο την διαταραχη οπανικου.τρελενομαι σημερα εχω σαλταρει απο τον πονο και την απελπισια.

Banned
    Δωρα μην μου ελς τετοια θα με πιασει κριση πανικου τωρα π εκοψα και τα φαρμακα.Υπαρχει περγηπτωση να παθω καμια μολυνση στο αιμα η να μουσπασουν το σαγονι?θα τρελλαθω ειμαισ τα προθειρα νευρικης κρισης.η γναθοχειρπουργος μου ζητησε 250ευρο και δεν τα εχω για να μ κανει την επεμβαση και στα δημοσια νοσοκομεια τουλαχιστον σε κανενα 4 μηνω θα βρω ραντευου.συγνωμη μπλου που σου χαλασα το ποστ αλλα ειμαι σε τρομερα δυσκολη φαση.
    συγνωμη αν σε φοβησα,δεν ηθελα κατι τετοιο,αλλα μην αφηνεις φλεγμονες και ειδικα τα δοντια..οκ σε καταλαβαινω στο οικονομικο θελουν και τα κερατα τους οι ατιμοι,με την πρωτη ευκαιρια να πας να το φτιαξεις.συγνωμη και απο εμενα μπλου.

Senior Member
    βρε πανικουλα εσυ λες εχεις περιουσια ακουνητα κτλ! Δεν εχεις 250 ευρω για γιατρο??

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ρε παιδιά για μια στιγμή. Το χω πει άπειρες φορές, αλλά θα το ξαναπώ. Ποιά χαζή και ηλίθια λέτε; Όταν κάποια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θέλει να μείνει μόνη της και ΟΛΟΙ είναι ή μαλάκες ή πιασμένοι, τότε τι κάνει; ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ; Ναι και με παντρεμένο θα τα φτιάξει χωρίς να το μελετήσει για να μην πληγωθεί, και είναι και πολύ πιθανόν να είναι πολύ καλός ηθοποιός ο άλλος να νοικιάζει πχ καμμιά γκαρσονιέρα για να έχει τη φίλη του, και σε αγοράκια όμορφα θα την πέσουνε πολλές, γιατί αυτά τους αρέσουν και ελπίζοντας ότι κάποιος θα είναι καλός, τι να κάνεις πείτε μου σ'αυτές τις περιπτώσεις, αντέχεται η μοναξιά;;;;
    εχμ.. σ'αυτο το ποστ σου αναφερομουν. Δεν ειναι ολοι ή μαλακες ή πιασμενοι. Και το να τα φτιαξει καποια με παντρεμενο δεν ειναι αποτελεσμα μοναξιας συνηθως.

Banned
    αυτη την στιγμη δεν εχω θα εχω την τριτη.αν ζησω μεχρι τοτε.

Banned
    ποναω πολυ γαμοτο εχει πρηστει και ο λαιμος μου εκτος τον πονο.
    κοπελια???ξεκινα αντιβιωση!!!μην το αφηνεις!

Senior Member
    Ρεμ να με τρομαξεις πας?τοσο καιρο ποναγα και νομιζα οτι ειναι απο την διαταραχη οπανικου.τρελενομαι σημερα εχω σαλταρει απο τον πονο και την απελπισια.
    θελω να σε τρομαξω αν ετσι ξεκουνηθεις και πας στον γιατρο αλλα δεν σου κανω πλακα. ειναι πολυ επικινδυνο ετσι οπως το εχεις αφησει

Page 30 of 50 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast