εφήμερες σχέσεις - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 50 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 739
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Και εγω που ειμαι νεα και ομορφη ευκαταστατη γιατι δεν μ καθεται κανεις καλος?Και δεν κοιταω μπρατσαραδες πιτσιριακδες αντιθετα αυτοι με κινηγανε.Εγω απλα θελω σχεση με καποιον να μην ειναι ασχημος.Με κουκλους δεν ταιριαζω.Μαλλον επειδη εχω παιδι εγω.:(
    Και γω εκεί το αποδίδω panikoula. Στη Κρήτη είναι παλαιών αρχών. Στις μεγαλουπόλεις κάπου είναι πιο εύκολα τέτοια κοινωνικά θέματα (χωρισμένοι με παιδιά)

Senior Member
    Ιoanni. Μου αρέσει που βγάζεις συναίσθημα. Και το ότι είσαι ντροπαλός θετικό το βρίσκω. Που σου που σαι πιτσιρικάς!

Banned
    Να ρωτησω κατι ασχετο?Εχει πεθανει κανεις απο αποστημα εσωκλειστου φρονημητη που για 2 χρονια ποναει αλλα δεν εχει κοιταξει να παει σε οδοντιατρο?χααχ

Banned
    Thanks panikoula.

Banned
    γιατι τηενκς?

Senior Member
    Εγω απο οτι εχω ακουσει αμα κανει κυστη εγκλειστος φρονιμητης μπορει να χρειαστει ακομα και να σου σπασουν τη γναθο στο χειρουργειο. Οποτε πηγαινε σε κανα γναθοχειρουργο να σε δει και ασε τα χαχαχ

Banned
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Να ρωτησω κατι ασχετο?Εχει πεθανει κανεις απο αποστημα εσωκλειστου φρονημητη που για 2 χρονια ποναει αλλα δεν εχει κοιταξει να παει σε οδοντιατρο?χααχ
    αφησε το εσυ για αλλα 2 χρονια και θα δεις τι ζημια μπορεις να παθεις!και απορω ακομα πως δεν εχεις παθει τα χειροτερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ρε παιδιά για μια στιγμή. Το χω πει άπειρες φορές, αλλά θα το ξαναπώ. Ποιά χαζή και ηλίθια λέτε; Όταν κάποια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θέλει να μείνει μόνη της και ΟΛΟΙ είναι ή μαλάκες ή πιασμένοι, τότε τι κάνει; ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ; Ναι και με παντρεμένο θα τα φτιάξει χωρίς να το μελετήσει για να μην πληγωθεί, και είναι και πολύ πιθανόν να είναι πολύ καλός ηθοποιός ο άλλος να νοικιάζει πχ καμμιά γκαρσονιέρα για να έχει τη φίλη του, και σε αγοράκια όμορφα θα την πέσουνε πολλές, γιατί αυτά τους αρέσουν και ελπίζοντας ότι κάποιος θα είναι καλός, τι να κάνεις πείτε μου σ'αυτές τις περιπτώσεις, αντέχεται η μοναξιά;;;;
    Να κανει υπομονη! Γιατι αμα συμβιβαστει με τα θα της βγει καπου και θα κλαιγεται και θα λεει με εκμεταλλευτηκε κτλ κτλ κτλ οπως βλεπουμε και εδω περα! Και δεν καταλαβα γιατι τετοια απογνωση δλδ για σχεση? Μονος του ο ανθρωπος δεν περναει καλα? Εγω 2 χρονια που ειχα μεινει χωρις σχεση περασα σουπερ τελεια με τις φιλες και τοςυ φιλους μου

Senior Member
    Ρε κορίτσια και αγόρια... το τι φακέλωμα έχει πέσει εδώ μέσα πρέπει να είναι out of this world. Θα ξέρουν και ποιό δόντι πονάει στον κάθενα εκτός από το πόσο ικανός είναι να δαγκώσει άνθρωπο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ρε κορίτσια και αγόρια... το τι φακέλωμα έχει πέσει εδώ μέσα πρέπει να είναι out of this world. Θα ξέρουν και ποιό δόντι πονάει στον κάθενα εκτός από το πόσο ικανός είναι να δαγκώσει άνθρωπο...
    χαχαχαχα σωστος!

Banned
    Άκυρο, το ποστ πήγαινε στη Blue. Κάτι έχω πάθει τελευταία και δεν βλέπω ποιός γράφει τι ααα θα ορκιζόμουνα ότι το έγραψε η πανικούλα ότι έτσι είναι όπως τα λέω!

Banned
    ποναω πολυ γαμοτο εχει πρηστει και ο λαιμος μου εκτος τον πονο.

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Να κανει υπομονη! Γιατι αμα συμβιβαστει με τα θα της βγει καπου και θα κλαιγεται και θα λεει με εκμεταλλευτηκε κτλ κτλ κτλ οπως βλεπουμε και εδω περα! Και δεν καταλαβα γιατι τετοια απογνωση δλδ για σχεση? Μονος του ο ανθρωπος δεν περναει καλα? Εγω 2 χρονια που ειχα μεινει χωρις σχεση περασα σουπερ τελεια με τις φιλες και τοςυ φιλους μου
    Όχι ρε δεν είναι τόσο εύκολα όσο τα λες, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους, και ειδικά οι γυναίκες! Αυτές τις απόψεις τις έχουν συνήθως άντρες!

Senior Member
    white οι περισσοτερες γυναικες ( δε θα πω ολες ) που εν γνωση τους τα φτιαχνουν με παντρεμενους, το κανουν απο π******α και οχι απο μοναξια.

Senior Member
    Θα διαφωνησω, οι αντρες ειναι που εχουν αναγκη για νταντα υπηρετρια καθαριστρια σιδερωστρα νοσοκομα μαγειρισσα ερωμενη, περισσοτερο απο οτι εχουν οι γυναικες, ειδικα οσο μεγαλωνουν. Οι νεοτεροι επισης εχουν πολυ περισσοτερες ορμες απο τις γυναικες. Και δεν καταλαβα, γιατι να μη μπορει ενας ανθρωπος να ζησει χωρις ερωτικο συντροφο 1-2 χρονια? Για να μην πω και για μεγαλυτερα διαστηματα

Page 29 of 50 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast