Originally Posted by
RainAndWind
Jimmaster, θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια. Αυτό που με έχει ανησυχήσει σε όσα έχω διαβάσει από σένα, είναι οι τάσεις για βία εναντίον των γυναικών που έχω διαβάσει από μέρους σου. Και αυτή η εχθρικότητα, με έχει αρκετές φορές σοκάρει και να σου πω την αλήθεια ήμουν διχασμένη για το αν θα ξαναέγραφα σε θέμα σου, αυτές οι φλασιές βίας που τρως εναντίον ετεροφυλόφιλων γυναικών, για μένα είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις πολύ πολύ περισσότερο από το πότε θα πλαγιάσεις με μία γυναίκα. Επειδή φαίνεται να έχεις θέμα με τον ανδρισμό σου και την απόδειξή του σε σένα, το ΜΕΣΟ είναι η γυναίκα, η γυναίκα γίνεται ένα σύμβολο απόδειξης της λειτουργικότητάς σου, και ίσως να μην είναι η σύνδεση μαζί της πραγματικά σε κάποιο άλλο επίπεδο, παρά η χρησιμοθηρία της ως όχημα για επιβεβαίωση ενός πληγωμένου εγωιστικού ανδρισμού.
Επειδή έχω διαβάσει και διάφορα machismo-καρατέκα stuff εδώ από σένα, έρχεται και κολλάει κατ' εμέ, όπως και η εμμονή με το πλάσιμο ενός "ανδροπρεπούς" σώματος. Όχι, δεν θέλουν όλοι οι άντρες να "σπάσουν τα δόντια μιας γυναίκας" επειδή ο ανδρισμός τους κατά την άποψή τους έφαγε πλήγματα, και μην το δικαιολογείς στον εαυτό σου εκλογικεύοντάς το. Όχι, δεν διατηρούν όλοι οι παρθένοι άνδρες στάση έλξης-μίσους προς το γυναικείο φύλο. Κάτι παίζει και δεν το έχεις ψάξει με ειδικό όσο πρέπει. Αυτές οι φλασιές που τρως για βία εναντίον των γυναικών θέλουν σκάλισμα, όχι το "26 και παρθένος ακόμα". Δεν είναι δικαιολογημένες, και είναι αντιφατικές με το πλησίασμα που υποτίθεται θέλεις να κάνεις προς το γυναικείο φύλο. Μου μοιάζει σα να μισείς ό,τι χρειάζεσαι απελπισμένα, και το "χρειάζεσαι απελπισμένα" και το "μισείς" θέλουν ψάξιμο.
Αυτή το μοτίβο εξιδανίκευση/απαξίωση απέναντι στη γυναίκα, το βγάζεις κάποιες φορές και στα μέλη του φόρουμ, όταν δλδ δεν έχεις την ανταπόκριση που χρειάζεσαι από τα μέλη τα απαξιώνεις, ενώ όταν την έχεις δείχνεις ένα εντελώς διαφορετικό φάσμα συμπεριφοράς. Πώς γίνεται να περνάς σε τέτοια μοτίβα εξιδανίκευσης/απαξίωσης σε τόσο μικρά διαστήματα? Και κάποια guilt tripping παιχνιδάκια έχεις παίξει, δηλ. χειριστικά, μέσω προσπάθειας εμφύτευσης ενοχών. Και entitlement issues επίσης έχεις επιδείξει, διατακτική συμπεριφορά για ενασχόληση με σένα, πιεστική, δικαιωματική στάση, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Με όλα όσα γράφω δε θέλω ούτε να σε πανικοβάλλω, ούτε να σε θίξω. Ίσως όμως να σε προτρέψω να δεις από μία διαφορετική σκοπιά το θέμα του ειδικού, που ίσως να πήγαινες για να κοιτάξεις και άλλα θέματα, όχι μονάχα της σχέσης με τον εαυτό σου αλλά και αυτές τις τάσεις για βία εναντίον του γυναικείου φύλου, και τα λοιπά. Δε μ' ενδιαφέρουν οι ταμπέλες, αν είναι αυτό ή άλλο, ωστόσο δε θεωρώ νορμάλ δηλώσεις για μπουνιές και σπάσιμο δοντιών και νομίζω πως ούτε και άλλα μέλη θα το θεωρούν, δεν ξέρω κιόλας αν στο έχουν αναφέρει, έχει γίνει τόσο μεγάλο σε έκταση το thread που είναι δύσκολο πια για διαβαστεί όλο.