Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 161 FirstFirst ... 2969777879808189129 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    :)
    ακουσε κατι..
    μαλλον διαβασε..δεν ειναι παιχνιδι!!
    Μ' αυτο συμφωνω απολυτα! Αν επροκειτο για παιχνιδι, δε θα μας εδειχνε τον αληθινο εαυτο του ο Τζιμης. Κι αν μας δουλευε, δε θα εκτιθετο τοσο ωμα. Και φυσικα αν ηταν ναρκισσιστης δε θα δεχοταν να δειξει την αδυναμια του, θα απερριπτε καθε κριτικη με υπεκφυγες και εκλογικευσεις, τα κοπλιμεντα δε θα τον κομπλαραν, θα προεβαλλε συνεχεια ενα προσωπειο στις απαντησεις του και αλλα πολλα... Αλλο ναρκισσισμος κι αλλο εγωισμος! Τζιμη, καταλαβαινω πως ειναι φυσικο να υπαρχει εγωισμος οταν τα προβληματα σου σε αναγκαζουν να βαζεις τις δικες σου αναγκες πανω απο των αλλων... Ελπιζω ομως να μην κανεις ποτε το παραπανω βημα προς τον εγωκεντρισμο, οπου οι αναγκες του αλλου (η της αλλης!) δε θα σε ενδιαφερουν καν... Νομιζω στο εχουν ξαναπει οτι αν δε σε ενδιαφερει η ικανοποιηση της γυναικας το παιχνιδι το σεξουαλικο το εχεις χασει στανταρ. Παει ομως και παραπερα απο αυτο, το να μπορεις να βαλεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου λιγο.

(Στο μεταξυ ακομη προσπαθω να δωσω ρεπ στη Μαρινα για την καταχωρηση της εκεινη που μου εμαθε τη διακριση μεταξυ εγωισμου και εγωκεντρισμου... Το φορουμ ομως δε με αφηνει: πρεπει, λεει, ο Ηλιος πρωτα να γερασει, το Συμπαν μετα αλλο τοσο να διασταλλει, τα αστρα να χαθουν ολουθε κλπ. Μεχρι τοοοοτε θα πρεπει να περιμενω =Ρ ...Για να προσπαθησω αμεσως μετα να δωσω ρεπ σε αλλο ενα ποστ της χαχα)
    Last edited by oboro; 27-01-2011 at 07:27.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Ξαναδιάβασα τα αρχικά σου μηνύματα στο θέμα. Επίσης Διάβασα πριν λίγο και ένα πολύ ωραίο άρθρο του Νικόλα Καυκίου για την αυτοπεποίθηση που το δημοσιεύει η researcher, στις προϋγουμενες σελίδες αυτου του θεματος.
    Αυτό με το χοντρος κλπ με όλα τα αισθήματα μειονεξίας και το ότι ήσουν κλειστός που γραφεις για τα χρονια εως μετα που τελειωσες από φαντάρος, συγκρίνοντας με τον αυθορμητισμό με τον οποίο γραφεις και ο οποίος όπως λες εκφράζει την καθημερινή σου ζωή σημερα συν πολλά άλλα που βγαινουν από τα άρθρα σου που αφορουν το σημερα, διαπιστωνω τεραστια βελτίωση. Έχεις αλλάξει πάρα πολύ. Δεν είσαι ο Τζιμ του τότε. Αν διαβασες και το άρθρο του Καυκίου, θα καταλάβεις πως κάποια σωματικά χαρακτηριστικά και συνθηκες ζωής σε οδήγησαν τότε στο να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και αυτό σε στερησε από τις χαρές τις ζωής.
    Κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ , επειδή ήμουν αρκετά αδύναμος σαν παιδί και ξεχωριζα από τους άλλους, δεχόμουν πειράγματα και ήμουν και κλειστός, έτσι είχα μια πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση η οποία επηρέσε και έκανε ζημιά σχεδόν σε όλες τισ πτυχές της ζωής μου και την οποία ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω. Όμως , όπως και εγώ, συνηδητοποίησες την αρνητική σου κατάσταση και έκανες την προσπάθεια σου για αλλαγή, με ψυχοθεραπεία και σωματική άσκηση. Και διαπιστώνω μεγάλη προοδο. Είσαι ακόμα στον αγωνα εντούτοις, γιατί νοιώθεις ότι αξίζεις περισσότερα.
    Με την κοπέλα πάλεψε το, πες και κανενα νεο εδώ ίσως κάποιος να ξέρει κατι παραπάνω να σε βοηθήσει. Και αν αποτυχες στον οικο ανοχής μην το σκέφτεσαι. Την επόμενη φορά θα τα πας σίγουρα πολύ καλήτερα. Πάντα στην πρωτη φορά δικαιούται κανεις να αποτύχει. Δυστυχώς είναι λόγω της χαμηλής μας αυτοπεποίθησης΄η οποία οδηγεί στην απειρία και στο φόβο, που είμαστε μόνοι, ενώ δε μας αξίζει αυτό. Εντούτοις είσαι σε καλό δρόμο.
    Θα περιμένω να μου ξαναστειλεις το προσωπικο μηνυμα , που δεν είχε γίνει δεκτό λόγω έλλειψης χωρου στα προσωπικά μηνυματα μου, τωρα έχω σβησει καποια.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μ' αυτο συμφωνω απολυτα! Αν επροκειτο για παιχνιδι, δε θα μας εδειχνε τον αληθινο εαυτο του ο Τζιμης. Κι αν μας δουλευε, δε θα εκτιθετο τοσο ωμα. Και φυσικα αν ηταν ναρκισσιστης δε θα δεχοταν να δειξει την αδυναμια του, θα απερριπτε καθε κριτικη με υπεκφυγες και εκλογικευσεις, τα κοπλιμεντα δε θα τον κομπλαραν, θα προεβαλλε συνεχεια ενα προσωπειο στις απαντησεις του και αλλα πολλα... Αλλο ναρκισσισμος κι αλλο εγωισμος! Τζιμη, καταλαβαινω πως ειναι φυσικο να υπαρχει εγωισμος οταν τα προβληματα σου σε αναγκαζουν να βαζεις τις δικες σου αναγκες πανω απο των αλλων... Ελπιζω ομως να μην κανεις ποτε το παραπανω βημα προς τον εγωκεντρισμο, οπου οι αναγκες του αλλου (η της αλλης!) δε θα σε ενδιαφερουν καν... Νομιζω στο εχουν ξαναπει οτι αν δε σε ενδιαφερει η ικανοποιηση της γυναικας το παιχνιδι το σεξουαλικο το εχεις χασει στανταρ. Παει ομως και παραπερα απο αυτο, το να μπορεις να βαλεις τον εαυτο σου στη θεση του αλλου λιγο.

(Στο μεταξυ ακομη προσπαθω να δωσω ρεπ στη Μαρινα για την καταχωρηση της εκεινη που μου εμαθε τη διακριση μεταξυ εγωισμου και εγωκεντρισμου... Το φορουμ ομως δε με αφηνει: πρεπει, λεει, ο Ηλιος πρωτα να γερασει, το Συμπαν μετα αλλο τοσο να διασταλλει, τα αστρα να χαθουν ολουθε κλπ. Μεχρι τοοοοτε θα πρεπει να περιμενω =Ρ ...Για να προσπαθησω αμεσως μετα να δωσω ρεπ σε αλλο ενα ποστ της χαχα)
    Koιτα επειδη μισουσα την εμφανιση μου ως παιδι τωρα περναω φασεις ματαιοδοξιας που ασχολουμαι με την εμφανιση μου πολυ επιμελως. Και καμια φορα νομιζω οτι ειμαι και καποιος η οτι καταφερνω κατι σημαντικο. Παλι ομως κατι συμβαινει που με προσγειωνει και καταλαβαινω ποσο κενος και ματαιοδοξος γινομαι.

Οσον αφορα στον εγωκεντρισμο πιστεψε με δεν ειμαι καθολου. Μπορει οπως λες σε στιγμες υπερβολικου αγχους η απογοητευσης να μην μπορω να ασχοληθω με αλλους...πχ οταν πεθανε η γιαγια μου (ημουν 1η λυκειου και ειχα πολυ δυσκολη εφηβεια) δεν με πειραξε και τοσο...βεβαια δεν την αγαπουσα και δεν την ενιωθα δικο μου ανθρωπο ποτε γιατι εγω ημουν πολυ μικρος κι εκεινη 90 χρονων αλλα και περα απο την ηλικια δεν ειχαμε ποτε σχεση γιαγιας εγγονου. Ηταν τυπικες οι σχεσεις μας. Αλλα τωρα πχ με την κοπελα, τρελαινομουνα εγω εγωιστικα τελειως "μα γιατι δεν μου λεει να βγουμε?!" Και επλεκα σεναρια, το ενα το αλλο, δεν γουσταρει... Μετα ομως σε μια κριση ειλικρινειας θυμηθηκα λιγο τα δικα μου φοιτητικα χρονια και ποσο σκατα ημουν και αγχωμενος μια εβδομαδα πριν...οταν δλδ μπηκα στην θεση αισθανθηκα πολυ ασχημα που την πιεσα...! Και γιαυτο χθες το βραδυ που ηταν χαλαρη ηρθε στο φεις να τα πουμε ολο χαρα και συγκινησε να μην σου πω... Εγω λεω πλεκω σεναρια καμακιου γιατι δεν κρατιεμαι κι εκεινη περιμενει να τελειωσει για να τα φτιαξουμε....
    Ο εγωκεντρισμος με ενοχλει αφανταστα...το θεωρω μεγαλη αγενεια βασικα

Μήπως όλα τα περί ομοφυλοφιλίας ξεκινούν από το περιστατικό που γραφεις ότι σου τυχε στην τριτη δημοτικού;
    Μήπως σε στιγμάτισε το περιστατικό αυτό; από εκεί ξεκινούν οι σκεψεις και επιθυμίες σου για το αντρικό φύλο;
    Μήπως μπαίνοντας από τότε σε ένα κυκεώνα επιθυμίας, σκέψεων ηδονής και σύγκρισης με το αρσενικό φύλο αποτράπηκες από την ερωτική σου επιθυμία για τις γυναίκες, οπότε επήλθε απειρία και γι αυτό ερχόμαστε και κάνουμε όλη αυτή τη συζήτηση εδώ;
    γιάννης

Senior Member
    Jimmaster, θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια. Αυτό που με έχει ανησυχήσει σε όσα έχω διαβάσει από σένα, είναι οι τάσεις για βία εναντίον των γυναικών που έχω διαβάσει από μέρους σου. Και αυτή η εχθρικότητα, με έχει αρκετές φορές σοκάρει και να σου πω την αλήθεια ήμουν διχασμένη για το αν θα ξαναέγραφα σε θέμα σου, αυτές οι φλασιές βίας που τρως εναντίον ετεροφυλόφιλων γυναικών, για μένα είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις πολύ πολύ περισσότερο από το πότε θα πλαγιάσεις με μία γυναίκα. Επειδή φαίνεται να έχεις θέμα με τον ανδρισμό σου και την απόδειξή του σε σένα, το ΜΕΣΟ είναι η γυναίκα, η γυναίκα γίνεται ένα σύμβολο απόδειξης της λειτουργικότητάς σου, και ίσως να μην είναι η σύνδεση μαζί της πραγματικά σε κάποιο άλλο επίπεδο, παρά η χρησιμοθηρία της ως όχημα για επιβεβαίωση ενός πληγωμένου εγωιστικού ανδρισμού.

Επειδή έχω διαβάσει και διάφορα machismo-καρατέκα stuff εδώ από σένα, έρχεται και κολλάει κατ' εμέ, όπως και η εμμονή με το πλάσιμο ενός "ανδροπρεπούς" σώματος. Όχι, δεν θέλουν όλοι οι άντρες να "σπάσουν τα δόντια μιας γυναίκας" επειδή ο ανδρισμός τους κατά την άποψή τους έφαγε πλήγματα, και μην το δικαιολογείς στον εαυτό σου εκλογικεύοντάς το. Όχι, δεν διατηρούν όλοι οι παρθένοι άνδρες στάση έλξης-μίσους προς το γυναικείο φύλο. Κάτι παίζει και δεν το έχεις ψάξει με ειδικό όσο πρέπει. Αυτές οι φλασιές που τρως για βία εναντίον των γυναικών θέλουν σκάλισμα, όχι το "26 και παρθένος ακόμα". Δεν είναι δικαιολογημένες, και είναι αντιφατικές με το πλησίασμα που υποτίθεται θέλεις να κάνεις προς το γυναικείο φύλο. Μου μοιάζει σα να μισείς ό,τι χρειάζεσαι απελπισμένα, και το "χρειάζεσαι απελπισμένα" και το "μισείς" θέλουν ψάξιμο.

Αυτή το μοτίβο εξιδανίκευση/απαξίωση απέναντι στη γυναίκα, το βγάζεις κάποιες φορές και στα μέλη του φόρουμ, όταν δλδ δεν έχεις την ανταπόκριση που χρειάζεσαι από τα μέλη τα απαξιώνεις, ενώ όταν την έχεις δείχνεις ένα εντελώς διαφορετικό φάσμα συμπεριφοράς. Πώς γίνεται να περνάς σε τέτοια μοτίβα εξιδανίκευσης/απαξίωσης σε τόσο μικρά διαστήματα? Και κάποια guilt tripping παιχνιδάκια έχεις παίξει, δηλ. χειριστικά, μέσω προσπάθειας εμφύτευσης ενοχών. Και entitlement issues επίσης έχεις επιδείξει, διατακτική συμπεριφορά για ενασχόληση με σένα, πιεστική, δικαιωματική στάση, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Με όλα όσα γράφω δε θέλω ούτε να σε πανικοβάλλω, ούτε να σε θίξω. Ίσως όμως να σε προτρέψω να δεις από μία διαφορετική σκοπιά το θέμα του ειδικού, που ίσως να πήγαινες για να κοιτάξεις και άλλα θέματα, όχι μονάχα της σχέσης με τον εαυτό σου αλλά και αυτές τις τάσεις για βία εναντίον του γυναικείου φύλου, και τα λοιπά. Δε μ' ενδιαφέρουν οι ταμπέλες, αν είναι αυτό ή άλλο, ωστόσο δε θεωρώ νορμάλ δηλώσεις για μπουνιές και σπάσιμο δοντιών και νομίζω πως ούτε και άλλα μέλη θα το θεωρούν, δεν ξέρω κιόλας αν στο έχουν αναφέρει, έχει γίνει τόσο μεγάλο σε έκταση το thread που είναι δύσκολο πια για διαβαστεί όλο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Χμμ οκ το σχολιο σου Τζιμ για τις μπουνιες και τα δοντια αργησα να το ανακαλυψω... Δε μπορω να πω οτι χαρηκα με αυτα που διαβασα. Καταλαβαινεις οτι ακομη και σαν φαντασιωση ελεγχου αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο? Τι αλλο να σου πω... Προσωπικα βλεπω ολα αυτα που περιεγραψε η Rain περι χειριστικοτητας, ματαιοδοξιας, εκρηξεων, να εισαι στο επικεντρο κλπ και που επιμερους ισχυουν, σαν ανωριμοτητα και μανια με τον ελεγχο περισσοτερο. Οχι εγω δε θα χρησιμοποιησω τη λεξη "ναρκισσισμος" τοσο ευκολα, βασικα καθολου ευκολα, δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι Rain τι εστι ναρκισσιστικη προσωπικοτητα αλλα ειναι τρομερα αρρωστη κατασταση. Και αυτα που εγραψες τα χρησιμοποιει συνεχεια ενα τετοιο ατομο, ασχετως διαθεσης η καταρρευσης, χωρια που δε θα ανοιγε ποτε ενα θρεντ για τα θεματα που σιγα μην παραδεχοταν οτι τα εχει, λολ

Τζιμ αν δεν αισθανεσαι καμια ενοχη οχι απλα που σκεφτηκες αυτο που σκεφτηκες στο αλλο θρεντ αλλα που το εγραψες κιολας, νομιζω πρεπει να προβληματιστεις ακομη περισσοτερο. Για εκεινη την προτροπη για μπουνιες κλπ παντα. Και ασχετα απο τα θεματα σου σε αυτο το θρεντ.
    Last edited by oboro; 27-01-2011 at 12:33.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Ναι, με αυτόν τον τρόπο το έγραψα κι εγώ όμπ, δε θέλω σίγουρα να τον κάνω να νιώσει άσχημα, απλά ίσως να δει κάποια πράγματα που ίσως δεν έχει παρατηρήσει, έτσι. χεχε, γι αυτό όμπορο ανέφερα ότι δεν κοιτάω τις ταμπέλες,συμφωνώ πολύ μαζί σου, ο παθολογικός ναρκισσισμός είναι τρομαχτικό πράγμα, ούτε εγώ θα τον έβαζα στο τραπέζι δίχως περίσκεψη. Εξάλλου, μπορεί να περνάει μία φάση ανάλογη το παιδί, δε σημαίνει σώνει και καλά τίποτε, αν θέλει το εξετάζει, είναι δική του απόφαση αν θα λάβει υπόψιν του αυτά που του επισημαίνει το εκάστοτε μέλος ή όχι.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ξαναδιάβασα τα αρχικά σου μηνύματα στο θέμα. Επίσης Διάβασα πριν λίγο και ένα πολύ ωραίο άρθρο του Νικόλα Καυκίου για την αυτοπεποίθηση που το δημοσιεύει η researcher, στις προϋγουμενες σελίδες αυτου του θεματος.
    Αυτό με το χοντρος κλπ με όλα τα αισθήματα μειονεξίας και το ότι ήσουν κλειστός που γραφεις για τα χρονια εως μετα που τελειωσες από φαντάρος, συγκρίνοντας με τον αυθορμητισμό με τον οποίο γραφεις και ο οποίος όπως λες εκφράζει την καθημερινή σου ζωή σημερα συν πολλά άλλα που βγαινουν από τα άρθρα σου που αφορουν το σημερα, διαπιστωνω τεραστια βελτίωση. Έχεις αλλάξει πάρα πολύ. Δεν είσαι ο Τζιμ του τότε. Αν διαβασες και το άρθρο του Καυκίου, θα καταλάβεις πως κάποια σωματικά χαρακτηριστικά και συνθηκες ζωής σε οδήγησαν τότε στο να έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και αυτό σε στερησε από τις χαρές τις ζωής.
    Κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ , επειδή ήμουν αρκετά αδύναμος σαν παιδί και ξεχωριζα από τους άλλους, δεχόμουν πειράγματα και ήμουν και κλειστός, έτσι είχα μια πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση η οποία επηρέσε και έκανε ζημιά σχεδόν σε όλες τισ πτυχές της ζωής μου και την οποία ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω. Όμως , όπως και εγώ, συνηδητοποίησες την αρνητική σου κατάσταση και έκανες την προσπάθεια σου για αλλαγή, με ψυχοθεραπεία και σωματική άσκηση. Και διαπιστώνω μεγάλη προοδο. Είσαι ακόμα στον αγωνα εντούτοις, γιατί νοιώθεις ότι αξίζεις περισσότερα.
    Με την κοπέλα πάλεψε το, πες και κανενα νεο εδώ ίσως κάποιος να ξέρει κατι παραπάνω να σε βοηθήσει. Και αν αποτυχες στον οικο ανοχής μην το σκέφτεσαι. Την επόμενη φορά θα τα πας σίγουρα πολύ καλήτερα. Πάντα στην πρωτη φορά δικαιούται κανεις να αποτύχει. Δυστυχώς είναι λόγω της χαμηλής μας αυτοπεποίθησης΄η οποία οδηγεί στην απειρία και στο φόβο, που είμαστε μόνοι, ενώ δε μας αξίζει αυτό. Εντούτοις είσαι σε καλό δρόμο.
    Θα περιμένω να μου ξαναστειλεις το προσωπικο μηνυμα , που δεν είχε γίνει δεκτό λόγω έλλειψης χωρου στα προσωπικά μηνυματα μου, τωρα έχω σβησει καποια.
    Aυτο θελω να πιστευω κι εγω...οτι εχω βελτιωθει...και το ιδιο ευχομαι και για σενα! Αν και παντα οταν κατι το λεω στο τελος το ματιαζω...γιαυτο δεν μαρεσει να λεω οτι οκ τωρα η προσπαθεια τελειωσε και να επαναπαυομαι...μπορω ομως να πω οτι εχω κανει βηματα...

Ευχαριστω παντως για τα λογια σου...προσπαθω να τα βλεπω ετσι τα πραγματα γιατι η απαισιοδοξια δυστυχως ειχε γινει δευτερη φυση μου και πολλα απο οσα νομιζα ηταν στο μυαλο μου...γιατι ακομα κι οταν ημουν χοντρος και ειχα τα πιο πολλα κιλα, κοπελες ηρθανε...οκ μπορει να μην ηταν οι ομορφοτερες του σχολειου ή της σχολης αλλα δεν επαψαν να εχουν ενδηλωσει το ενδιαφερον τους...αρα αν ημουν κι εγω πιο χαλαρος μπορει τωρα να μουν και παντρεμενος ή σε σοβαρη σχεση υπερβαρος χωρις ομως να περναει απ το μυαλο μου οτι ειναι κατι κακο...αλλα θα μου πεις κι αν ειχα ροδακια θα μουν πατινι....και ετσι ειναι...οτι εγινε εγινε...το τωρα μετραει και πως αυτο θα βελτιωθει....

το μυνημα που σου εστειλα ηταν αν ηθελες και ειχες χρονο να ερχοσουν στην σελιδα μου που ειχα ποσταρει καποιες πιο συγκεκριμενες πληροφοριες για μενα... (λογικα τωρα ειναι 3-4 σελιδες πιο πισω) που πιστευω θα εριχναν πιο πολυ φως στο ολο θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μήπως όλα τα περί ομοφυλοφιλίας ξεκινούν από το περιστατικό που γραφεις ότι σου τυχε στην τριτη δημοτικού;
    Μήπως σε στιγμάτισε το περιστατικό αυτό; από εκεί ξεκινούν οι σκεψεις και επιθυμίες σου για το αντρικό φύλο;
    Μήπως μπαίνοντας από τότε σε ένα κυκεώνα επιθυμίας, σκέψεων ηδονής και σύγκρισης με το αρσενικό φύλο αποτράπηκες από την ερωτική σου επιθυμία για τις γυναίκες, οπότε επήλθε απειρία και γι αυτό ερχόμαστε και κάνουμε όλη αυτή τη συζήτηση εδώ;
    Ξερω κι εγω...αν ειναι ετσι τοτε δεν εχω να ανησυχω για τιποτα βασικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Jimmaster, θα σου μιλήσω με ειλικρίνεια. Αυτό που με έχει ανησυχήσει σε όσα έχω διαβάσει από σένα, είναι οι τάσεις για βία εναντίον των γυναικών που έχω διαβάσει από μέρους σου. Και αυτή η εχθρικότητα, με έχει αρκετές φορές σοκάρει και να σου πω την αλήθεια ήμουν διχασμένη για το αν θα ξαναέγραφα σε θέμα σου, αυτές οι φλασιές βίας που τρως εναντίον ετεροφυλόφιλων γυναικών, για μένα είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξεις πολύ πολύ περισσότερο από το πότε θα πλαγιάσεις με μία γυναίκα. Επειδή φαίνεται να έχεις θέμα με τον ανδρισμό σου και την απόδειξή του σε σένα, το ΜΕΣΟ είναι η γυναίκα, η γυναίκα γίνεται ένα σύμβολο απόδειξης της λειτουργικότητάς σου, και ίσως να μην είναι η σύνδεση μαζί της πραγματικά σε κάποιο άλλο επίπεδο, παρά η χρησιμοθηρία της ως όχημα για επιβεβαίωση ενός πληγωμένου εγωιστικού ανδρισμού.

Επειδή έχω διαβάσει και διάφορα machismo-καρατέκα stuff εδώ από σένα, έρχεται και κολλάει κατ' εμέ, όπως και η εμμονή με το πλάσιμο ενός "ανδροπρεπούς" σώματος. Όχι, δεν θέλουν όλοι οι άντρες να "σπάσουν τα δόντια μιας γυναίκας" επειδή ο ανδρισμός τους κατά την άποψή τους έφαγε πλήγματα, και μην το δικαιολογείς στον εαυτό σου εκλογικεύοντάς το. Όχι, δεν διατηρούν όλοι οι παρθένοι άνδρες στάση έλξης-μίσους προς το γυναικείο φύλο. Κάτι παίζει και δεν το έχεις ψάξει με ειδικό όσο πρέπει. Αυτές οι φλασιές που τρως για βία εναντίον των γυναικών θέλουν σκάλισμα, όχι το "26 και παρθένος ακόμα". Δεν είναι δικαιολογημένες, και είναι αντιφατικές με το πλησίασμα που υποτίθεται θέλεις να κάνεις προς το γυναικείο φύλο. Μου μοιάζει σα να μισείς ό,τι χρειάζεσαι απελπισμένα, και το "χρειάζεσαι απελπισμένα" και το "μισείς" θέλουν ψάξιμο.

Αυτή το μοτίβο εξιδανίκευση/απαξίωση απέναντι στη γυναίκα, το βγάζεις κάποιες φορές και στα μέλη του φόρουμ, όταν δλδ δεν έχεις την ανταπόκριση που χρειάζεσαι από τα μέλη τα απαξιώνεις, ενώ όταν την έχεις δείχνεις ένα εντελώς διαφορετικό φάσμα συμπεριφοράς. Πώς γίνεται να περνάς σε τέτοια μοτίβα εξιδανίκευσης/απαξίωσης σε τόσο μικρά διαστήματα? Και κάποια guilt tripping παιχνιδάκια έχεις παίξει, δηλ. χειριστικά, μέσω προσπάθειας εμφύτευσης ενοχών. Και entitlement issues επίσης έχεις επιδείξει, διατακτική συμπεριφορά για ενασχόληση με σένα, πιεστική, δικαιωματική στάση, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις. Με όλα όσα γράφω δε θέλω ούτε να σε πανικοβάλλω, ούτε να σε θίξω. Ίσως όμως να σε προτρέψω να δεις από μία διαφορετική σκοπιά το θέμα του ειδικού, που ίσως να πήγαινες για να κοιτάξεις και άλλα θέματα, όχι μονάχα της σχέσης με τον εαυτό σου αλλά και αυτές τις τάσεις για βία εναντίον του γυναικείου φύλου, και τα λοιπά. Δε μ' ενδιαφέρουν οι ταμπέλες, αν είναι αυτό ή άλλο, ωστόσο δε θεωρώ νορμάλ δηλώσεις για μπουνιές και σπάσιμο δοντιών και νομίζω πως ούτε και άλλα μέλη θα το θεωρούν, δεν ξέρω κιόλας αν στο έχουν αναφέρει, έχει γίνει τόσο μεγάλο σε έκταση το thread που είναι δύσκολο πια για διαβαστεί όλο.
    Ξερεις κατι?

Διαβαζοντας αυτα που λεω σιγουρα σχηματιζεις λαθος εικονα για μενα....δεν ειμαι βιαιος...δεν εχω πειραξει ποτε ουτε τριχα απο ανθρωπο και ουτε θα το κανω ποτε μου...

Κρυβω ομως μεσα μου πολυ μεγαλη πιεση η οποια αλλοτε ξεσπαει με καταθλιψη και αλλοτε με νευρα... Τα guilt trip κτλ τα θεωρω λιγο too much για να περιγραψεις καποια σχολια οπου ζητουσα απεγνωσμενα καποιος να μου πει μια κουβεντα...εκεινη τη στιγμη δεν ενιωθα τι ελεγα...οταν συνηλθα τοτε καταλαβα και ντραπηκα και ουσιαστηκα προσπαθησα να τα παρω πισω... το ξερω οτι η πιεση η εσωτερικη δεν δικαιολογει την ασχημη συμπεριφορα σε αλλους...ηθελα απλα να πω μια κουβεντα...ενιωθα απιστευτα χαλια....ειχα σπασμους στα ποδια μου....χτυποκαρδι εντονο...σαν πανικ ατακ ενα πραγμα αλλα υπο ελεγχο...και οντος περασε λιγη ωρα και κοιμηθηκα...κι οταν ξυπνησα ενιωθα πολυ αλλιως...καλυτερα βασικα...Ειναι αυτο που λενε οτι παγιδευτηκα στην στιγμη...ειναι κι αυτο χαρακτηριστικο μου που πολεμω και πιστευω βασιζεται στην ανυπομονησια μου...ενω ξερω οτι σε μερικες στιγμες θα μαι μια χαρα...ή οτι το ραντεβου μου με την κοπελα σε μια βδομαδουλα θα ναι γεγονος καθομαι και βουρλιζομαι....ειναι μαλακιες της στιγμης καθαρα....

Τωρα ομως αυτο με τα σπασμενα δοντια ενω ηταν υπερβολη και ποτε μου δεν θα το εκανα αναφερομουν αποκλειστικα και μονο στην κοπελα που κοροιδεψε τον ανθρωπο (τον ΚΕΝΟ αν δεν κανω λαθος) επειδη ηταν απειρος και δεν εκανε οσα εκεινη περιμενε...ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ! Μπορει εκεινος να μην το επαιρνε κατακαρδα αλλα εγω στο θεμα της κοροιδιας γινομαι θηριο απο νευρα...ιδιαιτερα οταν εγω ποναω κι ο αλλος γελαει τσατιζομαι απιστευτα! Το θεωρω οτι δεν σεβεται τον πονο μου εκεινη τη στιγμη...οπως πχ οταν ενας γονιος βλεπει το παιδι του να προσπαθει να περπατησει πρωτη φορα και ψιλογελαει γιατι του φαινεται χαριτωμενο αλλα το ιδιο το παιδακι εκεινη την ωρα αγκομαχει...οχι οτι το κανει απο κακια ο γονιος...οντος του φαινεται χαριτωμενο...απλα καταλαβαινεις τον παραλληλισμο....Αν εμενα με κοροιδεψει κοπελα σαυτο το θεμα θα την σκυλοβρισω...να την χτυπησω αποκλειεται..... αλλα ξερεις ποια ειναι η καλυτερη τιμωρια της? Να της τα πω ολα χαρτι και καλαμαρι και μετα να την ρωτησω "θα με ξανακοροιδευες τωρα που εμαθες την κολαση που περασα?" Οχι δεν φταινε ολες οι γυναικες και ουτε εχω με ολες την σχεση που λες...οκ? Υπαρχουν και σωστες γυναικες....αλλα το να κοροιδεψει η αλλη εεε παει πολυ..! και αντρας να κοροιδευε παλι θα τα ακουγε....!! Εγω ομως βιαιος δεν ειμαι...και παιζει απ την τοση συγχιση που θα μου προκαλεσει ειρωνικο σχολιο γυναικας απλα να κολλησω και να μην ξερω τι να πω...οπως επαθα με την *******...μου μπηκε στο μυαλο εκεινη την ωρα οτι...αυτο ηταν...δεν καυλωσα...αρα ειμαι *******! Κολλησα εκει, και μου πηρε πολλες μερες να ξεκολλησω....και ολες αυτες τις μερες τα τσιγαρα και τα ποτα εδιναν κι επαιρναν...και ενιοτε κανα ηρεμιστικο....στις μεγαλες απαλεψιες!

Πιστευω σου εδωσα μια πιο αντικειμενικη εικονα για μενα και πως πραγματικα θα αντιδρουσα....τωρα τις δηλωσεις για τις μπουνιες ισως τις εκανα για να το παιξω (στον εαυτο μου?) αντρας ή σκληρος που δεν σηκωνει τπτ...ειναι ευκολο μεσα απο τα κομμεντς ενος φορουμ να το παιζεις ιστορια...Επισης για τις διατακτικες συμπεριφορες κι ολα αυτα, οταν εχεις μεγαλωσει κακομαθημενος που μεγαλωσα εγω και με δυο γονεις (κυριως ο πατερας μου δλδ) που δεν σου εμαθαν ποτε οτι πρεπει να περιμενεις την σειρα σου, να σκεφτεσαι τον αλλον (μοναχοπαιδι γαρ) να μην βιαζεσαι μονο για την παρτη σου κτλ κτλ ε μου βγαινουν...αλλα τα καταλαβαινω και προσπαθω να το σταματαω οταν συμβαινει...βλεπεις ολα σε αυτη τη ζωη πρεπει να τα ανακαλυψω μονος μου...απ αυτη την οικογενεια μονο υλικα αγαθα πηρα και βεβαιως εχω επωμιστει και τα απειρα κομπλεξ τους....αλλα ο χρονος τους τελειωνει...μολις ορθοποδησω οικονομικα...αντε γειαα!!!!

Οχι οτι δεν τους αγαπω...απλα πλεον αν εξαιρεσεις την οικονομικη υποστηριξη, πιο πολυ κακο μου κανει η συνυπαρξη γιατι μου θυμιζει τα παλια και με γυρναει σε καταστασεις δυσαρεστες και ειναι θαυμα πως σε αυτο το περιβαλλον εχω καταφερει να αρχισω να χτιζω εναν καινουριο εαυτο...αλλα οταν φτανει ο κομπος στο χτενι ολα τα προβληματα ξεπερνιουνται....ειναι να το θες πραγματικα...οτι κατι το θες πραγματικα ε κινεις γη και ουρανο ακομα και στις πιο αντιξοες συνθηκες...οτι δεν θες...10 μερες κοσκινιζεις...
    Last edited by jimmaster; 27-01-2011 at 13:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Χμμ οκ το σχολιο σου Τζιμ για τις μπουνιες και τα δοντια αργησα να το ανακαλυψω... Δε μπορω να πω οτι χαρηκα με αυτα που διαβασα. Καταλαβαινεις οτι ακομη και σαν φαντασιωση ελεγχου αυτο το πραγμα ειναι απαραδεκτο? Τι αλλο να σου πω... Προσωπικα βλεπω ολα αυτα που περιεγραψε η Rain περι χειριστικοτητας, ματαιοδοξιας, εκρηξεων, να εισαι στο επικεντρο κλπ και που επιμερους ισχυουν, σαν ανωριμοτητα και μανια με τον ελεγχο περισσοτερο. Οχι εγω δε θα χρησιμοποιησω τη λεξη "ναρκισσισμος" τοσο ευκολα, βασικα καθολου ευκολα, δεν ξερω αν αντιλαμβανεσαι Rain τι εστι ναρκισσιστικη προσωπικοτητα αλλα ειναι τρομερα αρρωστη κατασταση. Και αυτα που εγραψες τα χρησιμοποιει συνεχεια ενα τετοιο ατομο, ασχετως διαθεσης η καταρρευσης, χωρια που δε θα ανοιγε ποτε ενα θρεντ για τα θεματα που σιγα μην παραδεχοταν οτι τα εχει, λολ

Τζιμ αν δεν αισθανεσαι καμια ενοχη οχι απλα που σκεφτηκες αυτο που σκεφτηκες στο αλλο θρεντ αλλα που το εγραψες κιολας, νομιζω πρεπει να προβληματιστεις ακομη περισσοτερο. Για εκεινη την προτροπη για μπουνιες κλπ παντα. Και ασχετα απο τα θεματα σου σε αυτο το θρεντ.
    Βασικα να σου πω κατι? Κυριως με ανησυχει το γεγονος οτι στην πραγματικοτητα σπανια υπερσαπιζομαι τον εαυτο μου και ειναι συνηθως ο ιδιος μου ο εαυτος που με φρεναρει να το κανω...οχι μπουνιες δεν θα δινα ποτε...

Senior Member
    Νομιζω κι εγω οτι ειναι λιγο δυσκολο να παρακολουθησει κανεις το θεμα γιατι οι σελιδες ανεβαινουν πολυ γρηγορα, παρ'ολα αυτα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα καποια πραγματα που αναφερθηκαν, οχι βεβαια πως και τα υπολοιπα δεν ειναι.
    Πρωτα, κατι που ειπε ο esoteriki_dynami για την επιλογη να μεινεις μονος κτλ που νομιζω εχει μεγαλη σημασια, δηλαδη το ποσο υπερπροστατευτικοι ειναι οι γονεις σου αλλα και το πως εχει οδηγησει αυτο στο τι ανθρωπος εισαι σημερα και στους τροπους με τους οποιους θα πρεπει να τα βγαλεις περα αργοτερα. Ενα ακομα ηταν το ποστ με το ναρκισσισμο απο marirena, εγω δε μπορω να μπω σε διαδικασια με ονομασιες, παντως μια συνδεση μεταξυ των χαρακτηριστικων της καταστασης αυτης και του ατομου σου πιστευω πως υπαρχει. Το αλλο ειναι το ποστ της Rain για καποιες φρασεις που εχεις πει κατα καιρους, δεν θυμαμαι αν σου ειχα αναφερει κατι σε καποια απαντηση μου, ο λογος που το προσπερασα αν το εκανα ειναι γιατι νομιζω οτι ειναι απλα αυθορμητες σκεψεις που πηγαζουν απο διαφορους παραγοντες σχετικα με την ανασφαλεια και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσαν να γινουν πραξη. Να ξερεις ομως οτι δημιουργουν καποια εικονα προς τα εξω, οπως θα συνεβαινε αν τις ελεγες και στο γυρω περιβαλλον σου εστω και σε στιγμες θυμου μονο.

Τα λες εξαιρετικά κάνοντας με να μη θέλω να προσθέσω τίποτα ιδιαίτερο. Έκανα τις ίδιες σκέψεις χθες διαβάζοντας τις αρχικές και κάποιες άλλες δημοσιεύσεις του jim...
    Να προσθέσω μόνο πως ο jim δεν πείθει πως θα μπορούσε να έχει πραγματικό ενδιαφέρον για κάποια κοπέλα, έχοντας τέτοιο βαθύ ζήτημα εναντίον τους. Δεν ξέρω από που ξεκινάει, από τη μητέρα ή τί (ας μην το γράψω αυτό έτσι στο πόδι...) ωστόσο, υπάρχει σαφέστατο ζήτημα μίσους εναντίον των γυναικών το οποίο κατά τη γνώμη μου μπλοκάρει όλη την πιθανή διαδικασία ερωτικής συνεύρεσης με κάποια.
    Καταρχάς, να πω πως τα παραπάνω δεν σημαίνουν απαραίτητα ομοφυλοφιλία. Υπάρχουν άνθρωποι που λόγω άλυτων ζητημάτων δεν έχουν σαφές ερωτικό αντικείμενο. Δεν πιστεύω δηλαδή, πως εδώ υπάρχει ούτε σαφής ετεροφυλοφιλία, ούτε σαφής ομοφυλοφιλία (το τελευταίο διαφαίνεται εύκολα από κάποια παραπάνω που διάβασα, περί ομοφοβικών τάσεων του jim...)

Θεωρώ πάντως πως είναι κρίμα τόσο για τον jim, όσο για την πιθανή κοπέλα που θα βρεθεί στο διάβα του (συγνώμη αν το λέω σκληρά αλλά έτσι αισθάνομαι) να προσπαθεί ντε και καλά επειδή έτσι ορίζεται κοινωνικά η αρρενωπότητα (αν και αυτό είναι σχετικό πια θα γράψω λίγα παρακάτω) να γίνει επιβήτορας, κατακτητής ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο μιας οποιαδήποτε κοπέλας. Να το πω πάρα πολύ απλά, πάμε στο κρεβάτι με αυτό που μας αρέσει, μας τραβάει, μας διεγείρει. Αν όχι γιατί να πιεστούμε να το κάνουμε? Δεν θα πετύχει ποτέ. Ιδίως αν από πίσω κρύβονται ζητήματα μίσους και εκδίκησης (για τις γυναίκες).

Τώρα, jimmaster, ως προς τα κοινωνικά στερεότυπα που νομίζεις πως επικρατούν, κι αυτό έχει να κάνει για μένα με την ψυχολογία σου, και την προβολή δικών σου ζητημάτων. Γιατί, νομίζω πως πλέον έχει σχετικά παρέλθει η εποχή όπου το τι είναι άνδρας και το τί γυναίκα μπαίνανε σε πολύ αυστηρά κουτάκια.
    Σαφώς, ανάλογα πάντα, με την ηλικία, τάξη, κουλτούρα, καταγωγή κ.λ.π των ανθρώπων ενδεχομένως ποικίλουν κάποια πράγματα στις απόψεις τους, τα γούστα τους κ.λ.π. Από εκεί και πέρα όμως είναι αδικαιολόγητο για μένα ένας τόσο νέος άνθρωπος να μην αντιλαμβάνεται πως ζει στην εποχή όπου μπορεί να υπάρξει ιδιαιτερότητα και διαφορετικότητα, και να έχει φωνή και παρουσία στην κοινωνία ισχυρή. Δεν ξέρω μπες και διάβασε λίγο για διάφορα κινήματα (σχετικά με τη σεξουαλικότητα πάντα) ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα - τί το έχεις το ίντερνετ, που βασικά είναι πηγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, μόνο για άλλα πράγματα????

Δηλαδή για μένα είναι αρκετά σοβαρό ζήτημα το έτος 2011 ένας τόσο νέος άνθρωπος που ζει στην πόλη και έχει και σπουδάσει (αν διάβασα καλά) να αντιμετωπίζει φόβο στο ενδεχόμενο του να είναι ομοφυλόφιλος? Έ, κι αν είσαι????????????? Για να μη σου πω ότι σε πολλούς κλάδους σήμερα πια οι ομοφυλόφιλοι είναι το ισχυρό φύλο Ο ίδιος γίνεσαι ρατσιστής, το καταλαβαίνεις?

Τέλος πάντων, λέω τα παραπάνω για να γίνει κατανοητή η τοποθέτησή μου, ότι όλη σου η αναζήτηση η σεξουαλική φαίνεται πως κάνει προβολές (των άλυτων ζητημάτων σου) - όπως πολύ ωραία λέει ο,η RainAndWind ότι οι γυναίκες για σένα είναι απλά το όχημα, και όχι πως έχει κάποιο σαφές αντικείμενο. Δηλαδή θέλω άνδρες, ή γυναίκες, ή έστω και τα δύο. Εμένα μου φαίνεται πως αναλόγως με την πλευρά του ιδανικού εαυτού που ψάχνεις να φτάσεις θέλεις το ένα και 'σιχαίνεσαι' το άλλο, και το ανάποδο.
    Τέλος, αυτό το πιθανότερο είναι πως δηλώνει μία γενικότερη αποστροφή στα του σώματος, της ηδονής και της σεξουαλικότητας.
    Να κάνω μία ερώτιση κρίσεως?
    Είχατε σωματικές επαφές τρυφερότητας (εννοώ χάδι, αγκαλιές κ.λ.π) με τους γονείς και κυρίως με τη μητέρα όσο ήσουνα παιδάκι? Εκείνοι είχαν μεταξύ τους (δηλαδή έβλεπες δύο γονείς ερωτευμένους να αγγίζονται να φιλιούνται κ.λ.π)?
    Σε κάνανε ποτέ να ντρέπεσαι για το σώμα σου?
    Θεωρώ ότι σε περιβάλει μεγάλη ενοχή γύρω από τη σεξουαλικότητα

Banned
    το θεμα κοντευει να φτασει τις 100 σελιδες, γι'αυτο δε το παρακολουθω πλεον και δε ποσταρω εδω. καλυτερα αρχιστε καινουργιο αλλα μην το καταντησετε chat παλι...

απαντω μονο και μονο επειδη αναφερθηκε η περιπτωση μου.

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Τωρα ομως αυτο με τα σπασμενα δοντια ενω ηταν υπερβολη και ποτε μου δεν θα το εκανα αναφερομουν αποκλειστικα και μονο στην κοπελα που κοροιδεψε τον ανθρωπο (τον ΚΕΝΟ αν δεν κανω λαθος) επειδη ηταν απειρος και δεν εκανε οσα εκεινη περιμενε...ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ! Μπορει εκεινος να μην το επαιρνε κατακαρδα αλλα εγω στο θεμα της κοροιδιας γινομαι θηριο απο νευρα...ιδιαιτερα οταν εγω ποναω κι ο αλλος γελαει τσατιζομαι απιστευτα!
    νταξει τα πραγματα δεν ηταν και τοσο τραγικα ουτε το πηρα κατακαρδα για να της σπασω τα δοντια οπως λες. ισως να ειμαι κι εγω υπερβολικα cool και ψυχρος και γιαυτο δεν αντεδρασα. βασικα η κοπελα ηταν και μεγαλυτερη μου (καπνιζε στο τελειωμα και το τσιγαρακι της με αυστηρο βλεμα νταλικερη λες και δε μετρουσα καθολου και δεν ενιωθε οταν το καναμε), οποτε ηταν καπως σαν να το περιμενα, ηξερα οτι ειναι πιο εμπειρη. αυτο που δεν ηξερα και δε περιμενα, ειναι οτι γουσταρε μια συγκεκριμενη συμπεριφορα μονο, να της φερεσαι αγρια, να τη βαλεις κατω με το ζορι να της πεταξεις τα ματια εξω που λεμε. ετσι ειχε μαθει η κακομοιρα, τι να κανει κι αυτη...

οι γυναικες βλεπεις μπορει να στρεφονται εναντιον της βιας και να κανουν ολοκληρη φασαρια γι'αυτο το θεμα, στο σεξ ομως κατα βαθος το γουσταρουν πολυ! σχεδον ολες θα θελαν εναν αγριο στο κρεβατι τους, να τις κανει οτι θελει, αλλιως δε φτανουν σε οργασμο. αυτο νομιζω αποτελει και φαντασιωση τους. ετσι ειναι η φυση τους, παντα ηταν τα θυματα. βεβαια δεν ειναι ολες ιδιες, ας μην τσουβαλιαζω παλι, αλλα το προτυπο του βαρβατου ανεξελεγκτου αντρα σιγουρα ενθουσιαζει τις περισσοτερες τουλαχιστον, οπως ενθουσιαζει κι εμας η κουκλαρα με τις βυζαρες, τα μπλε ματια, τα ξανθα ή κοκκινα μαλλια κλπ που μας ειναι απολυτως αφοσιωμενη και διαθεσιμη ολες τις ωρες.

τελος, μη περιμενεις καμια γυναικα να παραδεχτει καποια πραγματα που γιαυτην "εννοουνται". αυτες καλως ή κακως ορισμενα τα βρισκουν ευκολα, απο τον αντρα. ο οποιος αντρας ειναι αυτος που πρεπει να δουλεψει, πρεπει να φερει λεφτα, πρεπει να προστατεψει την οικογενεια, πρεπει να εξασφαλισει το μελλον τους, πρεπει πρεπει πρεπει. ο ρολος της γυναικας παλιοτερα ηταν στο σπιτι, απο τοτε που αλλαξαν καπως κι ανεξαρτητοποιηθηκαν, αρχισε να χαλαει και πλεον οσο κι αν εξωτερικα μοιαζουν ομορφες κι εντυπωσιακες, οι τροποι τους δεν εχουν ιχνος θυληκοτητας! κι αυτο ειναι που εμενα προσωπικα με εχει κανει να τις βλεπω καπως και να τις μειωνω. δε μου βγαζουν ολες βια, ουτε εχω φτασει να σκοτωσω ακομα (δε τρελαθηκα τελειως)... αλλα οταν τις βλεπεις να ψωνιζονται, να στο παιζουν οτι αξιζουν, οτι ειναι παραπανω απο σενα, απλα επειδη ετυχε να εχουν μια τρυπα αναμεσα στα ποδια τους και πιστευουν μ'αυτη θα κατακτησουν το κοσμο... ε τοτε ειναι που σου βγαινει ο μισογυνησμος ακομα κι αν προσπαθησεις να αδιαφορησεις, ακομα κι αν θες να τα εχεις καλα μ'αυτες.

Senior Member
    μωρ τι μας λετε???

Δηλαδη αν σε κοροιδεψει ενας αντρας θα σου βγει να του σπασεις τα δοντια????η εκει θα εισαι πιο μαζεμενος?
    Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται..
    Τι θα πει ακριβως "γινομαι θηριο απο τα νευρα"??αμα οταν γινεσαι θηριο σπας δοντια, καλα Χριστουγεννα και καλη Πρωτοχρονια!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..