Originally Posted by
ioannis2
Αχ βρε nflu...... αυτα ειναι που με φαγανε. Και μη μου πεις μπλα μπλα μπλα τι ωραια που εισαι που εισαι αυτος, γιατι κι από κοντα να με γνωριζες θα σου ημουν συμπαθης για τους λογους αυτους και μέχρι εκεί, ουτε καν στους φίλους σου θα με έβαζες. Και τετοιους τυπους δεν τους θελουνε οι γυναίκες ασχέτως αν δείχνουν πολλή συμπάθεια.
Πάντως η προκειμένη καταλαβε ότι τη γουσταρω. Ωστοσο, μεσα από συζητησεις μαζι της στα πλαισια παρεας εννοειται της έχω δωσει να καταλάβει ότι είχα σχέσεις με γυναικες, πολύ συχνα βρισκω κατι, απέρριψα γυναικες, με άλλες κατι εκανα και τετοια και αυτο το πιστευει.
Μήπως έκανα το λάθος που λέει ο Σαλβαδορ, που την πειρα τηλεφ δεν επρεπε καν να της μιλησω για την αφιερωση που εκανε, την εφερα σε δυσκολη θεση, της εδωσα την λαθος εντυπωση οτι αυτη εκανε την πρώτη κίνηση και τωρα ειμαι ο δεδομένος? Ίσως και να χασω ευκαιριες με άλλες αν κανω το λαθος και εχω κολλημενη τη σκεψη μου σ' αυτη? Ίσως όντως της ανοιξα την πλέον λαθος συζητηση όπως λεει ο Σαλβαδορ?
Μπορει να ναι και χυλόπιτα ή για πλάκα.... καποια καλα υπονοούμενα ακουγα που και που απ αυτην τον πρωτο καιρο που τη γνωρισα στη δουλεια, μετα όμως που ειδε αυτο τον χαρακτηρα τιποτα από τετοια εκτος απ αυτη την αφιερωση. Βεβαια την βλεπω στο χωρο της δουλειας...