Τι σκέφτεστε; - Page 814
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 814 of 1532 FirstFirst ... 3147147648048128138148158168248649141314 ... LastLast
Results 12,196 to 12,210 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Αντε να δουμε ποτε θα γυρισει... και για ποσο ακομα οι βολεμενοι και οι βλαμμενοι θα αποφασιζουν... δεν γουσταρω να πληρωνω ρε αλλο τα κερατιατικα της καθε φαγανας.... ελεος.. το κρατος δεν μου δωσε ποτε ουτε μια δεκαρα.. αντιθετα μου χρωσταει.. ενσημα που δεν θα εξαργυρωσω ποτε...ουτε σε ενα κωλογιατρο του κωλο ικα δεν εχω παει.. θελω δουλεια και να ζω σαν ανθρωπος χωρις να τρεμω τι θα ξημερωσει..... κι ολοι αυτοι δεν ξερουν τι εχουν.. βρε ουστ!
    Καλά σου λέω πως εμείς οι δυο μοιάζουμε πολύ παιδάκι μου... κι εσύ το '71 έ;... 16 χρόνια ένσημα και σήμερα παίρνω τ' αρχίδια μου. Γύρω στο χιλιάρικο κοστίζουν οι εξετάσεις που κάνω κάθε 6 μήνες - ανασφάλιστη γαρ - και ο μόνος στον οποίο χρωστάω είναι ο κτηνογιατρός μου... 8 χιλ. γιούροζ, ναι καλά άκουσες... να πλένεις τα ρούχα σου στο χέρι για να μη ξοδεύεις ρεύμα, να ξυπνάς απ' τις 5 για να δουλέψεις και να μπορέσεις να πουλήσεις δυο πράματα απ' αυτά που καλλιέργησες, να, να, να... κατ' τ' άλλα, να νιώθεις... περήφανος επειδή κάποτες αρνήθηκες θέση στο δημόσιο με βύσμα λες και έχει κανείς απ' τους συμπολίτες σου σε υπόληψη τις αξίες σου και τις απόψεις σου... χεσμένα όλα, τα δάση και τα ζώα πάλι φλέγονται κι εγώ επιθυμώ "τα όμορφα χωριά, όμορφα να καίγονται"... καληνύχτα ΝΦλου...

Υ.Γ. Ά, ξέχασα... 200 γιούροζ το μήνα από 2 περιοδικά - για να συμπληρωθεί το 500άρικο - αλλά να σε έχουν και 5 χρόνια υπό... δοκιμή και συ να τους χαρίζεις τ' άντερά σου για να πληρώνεσαι τελικά για δέκα μαλακίες... "καληνύχτα μαλάκα, η ζωή έχει πλάκα" και την πλάκα σου εύχομαι να τη βρεις μπροστά σου μαλάκα συμπολίτη και συνάνθρωπέ μου...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Σκέφτομαι τι μας περιμένει απο εδω κ εμπρός ..νομίζουν τα κωλο ζώα ότι η ΝΔ θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο;;τι να πω..κοροϊδευόμαστε κ μεταξύ μας τώρα;;λες κ δεν ξέρουν ότι θα έχουμε πάλι τα ίδια σκατα κ χειρότερα!!
    Μπράβο μας που για άλλη μια φορά δείξαμε πόσο μαζοχες είμαστε!! Να ζήσουμε !
    ΑΝ ζήσουμε με όσα πρόκειται να συμβούν..
    Το τέλος του κόσμου να δεις που θα έρθει φέτος:p
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Εχω κατι νευρα Ροκ,οχι γιατι δεν βγηκε ο Τσιπρας αλλα γιατι ,οι Ελληνες παραμενουν βοδια..τοσα μα τοσα χρονια..και δεν αλλαζει ποτε τιποτα....
    απογοητευση ,γιατι πιστευα κατα βαθος πως κατι ειχε ξεκουνηθει.... παρε και συ τα αρχιδια σου και γω τα δικα μου.. γιατι τα ενσημα πηγαν υπερ πιστεως και πατριδος των αλλων.... και που σε ακομα..
    '71...ναι..απριλη......κατι πρεπει να ριχνανε στο νερο εκεινη την εποχη..... :)

Senior Member
    αλλοίμονο τώρα!! τί φταίει η ευλογημένη γη; πολύ απλά και γι' άλλη μια φορά: " ο φόβος φυλάει τα έρμαια "
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    "'71...ναι..απριλη...".

... πόσα θες να με τρελλάνεις ρε κοπελιά;... δε λες και ημερομηνία να γελάσουμε λίγο;...:)...

Senior Member
    ... να ρωτήσω κάτι άσχετο;... θυμάται κανείς σας μια ταινία με τον Νίκολσον που... χμμ, πάει και μένει σε ένα μοτέλ νομίζω - με βενζινάδικο μαζί; - και η τύπισσα που το έχει, έχει κι ένα παιδάκι... και κάποια στιγμή εξαφανίζεται το πιτσιρίκι την ώρα που κάνει κούνια... θυμάμαι μια σκηνή που δείχνει τον επίδοξο δολοφόνο να τρέχει με το αμάξι... όποιος/α μπορεί ας βοηθήσει... ευχαριστώ πάραυτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    "'71...ναι..απριλη...".

... πόσα θες να με τρελλάνεις ρε κοπελιά;... δε λες και ημερομηνία να γελάσουμε λίγο;...:)...
    2 απριλη του 71... ναι την θυμαμαι την ταινια
    καλα σημερα η συνδεση μου ειναι χαλια...

Senior Member
    ...είμαι πιπίνι... με περνάς 2 μέρες, λολ!... όποιος/α θυμηθεί κάτι κι έχει την καλή διάθεση, ας το γράψει... πάω να ετοιμάσω τη θηλειά μου τώρα... καλό κουράγιο ΝΦλου και σε όλους όσοι θα το χρειαστούν. Καλό ξημέρωμα...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μηπως ειναι η λαμψη?

Senior Member
    In this old house where every door is open

Senior Member
    ...είμαι πιπίνι... με περνάς 2 μέρες, λολ!... όποιος/α θυμηθεί κάτι κι έχει την καλή διάθεση, ας το γράψει... πάω να ετοιμάσω τη θηλειά μου τώρα... καλό κουράγιο ΝΦλου και σε όλους όσοι θα το χρειαστούν. Καλό ξημέρωμα...
    ..χαχα!απιστευτο!
    Λοιπον εγω την ταινια την θυμαμαι...αν θελεις να μαθεις το τελος ειναι το εξης:Ο νικολσον στηνει παγιδα στον δολοφονο ,περνωντας το παιδακι για δολωμα...αλλα ο δολοφονος στην διαδρομη για το σημειο που του την ειχε στημενη.. σκοτωνεται με το αμαξι του...και δεν φτανει ποτε...ετσι ολοι πιστευουν πως ο νικολσον ειναι τρελλος... κι αν θυμαμαι καλα.. αυτος τρωει πραγματικα ενα κολλημα γιατι ηταν σιγουρος... και τον κλεινουν σε ψυχιατρειο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Εχω κατι νευρα Ροκ,οχι γιατι δεν βγηκε ο Τσιπρας αλλα γιατι ,οι Ελληνες παραμενουν βοδια..τοσα μα τοσα χρονια..και δεν αλλαζει ποτε τιποτα....
    απογοητευση ,γιατι πιστευα κατα βαθος πως κατι ειχε ξεκουνηθει.... παρε και συ τα αρχιδια σου και γω τα δικα μου.. γιατι τα ενσημα πηγαν υπερ πιστεως και πατριδος των αλλων.... και που σε ακομα..
    '71...ναι..απριλη......κατι πρεπει να ριχνανε στο νερο εκεινη την εποχη..... :)
    πιπέρια στο στόμα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    ... να ρωτήσω κάτι άσχετο;... θυμάται κανείς σας μια ταινία με τον Νίκολσον που... χμμ, πάει και μένει σε ένα μοτέλ νομίζω - με βενζινάδικο μαζί; - και η τύπισσα που το έχει, έχει κι ένα παιδάκι... και κάποια στιγμή εξαφανίζεται το πιτσιρίκι την ώρα που κάνει κούνια... θυμάμαι μια σκηνή που δείχνει τον επίδοξο δολοφόνο να τρέχει με το αμάξι... όποιος/α μπορεί ας βοηθήσει... ευχαριστώ πάραυτα...
    Μήπως αυτή;
    http://www.imdb.com/title/tt0237572/
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    πιπέρια στο στόμα
    καλα τα πιπερια Ηλι....για τιποτα αλλο μη μου πεις :))

Senior Member
    Είσαι γάτος με πέταλα, ναι αυτή!... ευχαριστώ και σένα και την Φλου... Λίλιουμ;... αν έχεις παλιά τεύχη του "Mad" ή μπορείς να βρεις, θα γελάσεις πολύ με τη "Λάμψη" σε παρωδία...:)... και πάλι καληνύχτα σας!...