Γιατί δεν έχεις ολοκληρώσει με κάποιον από τα άτομα που έχεις βγει μέχρι τώρα;
Printable View
Αυτό που ήθελες ήταν να κάνει ο άλλος υπομονή και να σε γνωρίσει καλύτερα.. Αυτό!!!!! Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Δεν θα κάνεις κάτι απλά και μόνο για να αρέσεις ή για να είσαι επιλογή κάποιου. Οπότε σταματά να νιώθεις άσχημα όσο αφορά αυτό το κομμάτι. Στο μόνο που θεωρώ ότι έχεις λάθος είναι ότι δίνεις αλλά μηνύματα. Ενώ θες ο άλλος να σε γνωρίσει και μετά να προχωρήσετε, στο πρώτο ραντεβού κάνετε διάφορα και απλά δεν ολοκληρώνετε. Άρα μάλλον δεν φταίνε οι άλλοι που ζητάνε σεξ μετά αλλά εσύ που δίνεις λάθος μηνύματα..
Βασικα αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι τα φιλια και οι αγκαλιες
αυτα τα θελω πολυ, κι ας μην μου αρεσει τοσο το αλλο ατομο, κι ας μην θελω να ολοκληρωσω
στους δυο τελευταιους ειχα πει την αληθεια και μου ειπαν "ναι, οποτε θελεις" και τελικα ο ενας απομακρυνθηκε με τη δικαιολογια οτι δεν ηθελε να με πληγωσει, ενω ο αλλος ουτε που ασχοληθηκε ποτε ξανα μαζι μου (αλλα ξενερωσα και εγω με αυτον)
φοβαμαι οτι αυτο ηταν το προβλημα τους, δεν ηθελαν να περιμενουν
Αν θες να συνεχίσεις να ψάχνεις στο ίντερνετ κάνε το.. Αλλα μην μένεις μόνο εκεί γιατί οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους μόνο το σεξ. Δώσε ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα, κάνε εσύ την κίνηση πρώτη, βγες έξω, πήγαινε γυμναστήριο ή οπουδήποτε αλλού.
Τι συζητάς μαζί τους συνηθως?
Αν εξαιρεσουμε αυτη την περιοδο, παω γυμναστηριο 5 φορες την εβδομαδα περιπου, αλλα αρκετα πρωι λογω δουλειας.
Μαζι τους συζηταω πολυ γενικα πραγματα, του τι κανουμε μεσα στη μερα, με ποιους μενουμε, τετοια
Λεμε και λιγο για σχεσεις αλλα οχι τιποτα σοβαρο ( εγω συγκεκριμενα, τι να πω? δεν εχω να πω κατι)
και αν μου αρεσει λιγο ο αλλος και φιληθουμε μετα αρχιζουν το φασωμα και δεν εχουν ορεξη για συζητησεις ιδιαιτερα
Μονο στον τελευταιο που λεω οτι μιλαμε
και μου το επαιζε καλος, οτι δεν χρειαζεται να νιωθω ασχημα, οτι οποιος με απορριψει γι αυτο ειναι μαλακας
κι οτι ειμαι πολυ ομορφη και μπροω να εχω οποιον θελω
αλλα ηθελε δυο φορες σεξτινγκ και οταν τελειωσε μετα δεν ειχε ορεξη για κουβεντες
και μερικες φορες του στελνω και με αφηνει στο διαβαστηκε και μετα λεει οτι ειχε δουλεια
και τωρα που δεν ημουν καλα του εστειλα να μιλησουμε και παλι τα ιδια!
καλα που δεν ενθουσιαστηκα παραπανω και μου ξεφουσκωσε γρηγορα! ειχα ενθουσιαστει στην αρχη αλλα ευτυχως διατηρησα τις επιφυλαξεις μου
θα ενιωθα πολυ πιο ΗΛΙΘΙΑ απο οτι νιωθω ηδη , αν ειχα ελπιδες
δεν προκειται να "δεις την εμπειρια της σχεσης" αν τα φιαξεις με εναν που δεν σ αρεσει, μονο για να παρεις το βραβειο.
οι ανθρωποι κανουν ερωτικες σχεσεις με ατομα που γουσταρουν. δεν ειναι σαλαμι, να δοκιμασεις.
η σχεση με καποιον που δεν γουσταρεις δεν ειναι "κανονικη" σχεση. ειναι θεατρο!!
αν θες να αποκτησεις αυτην την εμπειρια, βρες καποιον που να σου αρεσει.
Πραγματικά ζητιανεύεις την αποδοχή των αντρών, για αυτό και δεν την κερδίζεις! Και αυτό που λες ότι οι άλλοι/άλλες έχουν εμπειρίες, πρώτον υπάρχουν στην Ελλάδα γενικά και στον κύκλο μου ειδικότερα ένα σωρό μπακούρια και γεροντοκόρες (και δεν τους νοιάζει και καθόλου), και δεύτερον αυτοί που αλλάζουν σχέση κάθε μέρα είναι αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους και δεν είναι ευτυχισμένοι.
Και μια συμβουλή για να βρεις κάποιον, αφού τόσο σε καίει: ξεκίνα να σπουδάζεις κάτι προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό σε μια σχολή (ιδιωτική ή δημόσια) σε ένα αντικείμενο που ενδιαφέρει τους άντρες, ή έστω δεν είναι καθαρά γυναικείο. Εκεί θα γνωρίσεις από κοντά άντρες νέους που θα σπουδάζουν και που πολλοί από αυτούς θα είναι μπακούρια ή δε θα θέλουν μόνο σεξ.
Και, έτσι και αποτύχει κι αυτό, βγες σε κάποιο μπαρ και περίμενε πέσιμο από άντρες ή... πλήρωσε έναν ζιγκολό να σου δώσει την εμπειρία της σχέσης
O Zigkolo tha tis prosferei tin sxesi?ti vlakeia itan ayti pou akousa re eagle guy
κατι λεγαμε και της κανω σε καποια φαση "δεν προλαβαινω"
και μου λεει "γιατι, τι εχεις να κανεις? ενταξει η ταδε εχει διαβασμα και εχει και τον ταδε, εσυ τι εχεις?"
οσο αυτο για το μεταπτυχιακο σκεφτομαι να το κανω καθαρα και μονο για να γνωρισω καποιον, δεν με πολυψηνει ιδιαιτερα να συνεχισω τις σπουδες μου
αυτοι οι φιλοι σου που λες ειναι "μπακουρια " και "γεροντοκορες" (και μονο αυτες οι λεξεις δειχνουν πως αντιμετωπιζει η κοινωνια τους ανθρωπους που δεν εχουν σχεση) πως ειναι ευτυχισμενοι? ποιο ειναι το μυστικο τους? ακουω να λενε κι αλλοι οτι δεν τους νοιαζει και το ζηλευω πραγματικα πολυ, ενω εγω νιωθω ηλιθια και ακομα πιο ηλιθια και αχρηστη οσο περναει ο καιρος
mi mpaineis sti pagida ayton pou lene oti den tous noiazei,ton eayto tous koroidevoun gia na niosoun kalitera,de ginetai na min exeis erotikes sxeseis kai na mi stenaxoriesai,ayto mono oi aseksoual to kanoun alla akoma kai ekeinoi exoun anagki tin sintrofikotita.
φουεγο, μπορεις να μου πεις γιατι δεν γραφεις ελληνικα;