ε μα ακριβως!!!! δεν πανε πολλοι σε αυτη την ηλικια...
Και οι σχολες τανγκο ειναι τιγκα στις φοιτητριες!
Printable View
Αααα ωραίο χιούμορ ρε μάρα!!! το χει πάρει από φόβο το παιδί του λες και για τις ηλίθιες........να τον αποτελειώσεις.............
Στα πρώτα έτη της σχολής είχα συμφοιτητριες που τις έλεγες ωραίες με ποιότητα και ήταν μόνες. Ψαχνονταν σαν τρελές, όχι για ons , αλλά για σχέση. Είχαν βέβαια αρκετά υψηλα standards όχι από άποψη "τον θέλω απαραιτητως γυμνασμένο και φραγκατο" , αλλά ηθελαν να υπάρχει συναίσθημα. Ήμουν και εγώ μόνη έναν καιρό και δεν μου αρεσε εκεινη τη φαση κανένας, χωρις βεβαια να το θεωρω θεμα, απλα δεν ημουν σε φαση. Μου έλεγε τοτε μια "όλες έχουν γκόμενο επειδή βαράνε στο ψαχνό , σαν και εμάς που ψάχνουμε συναίσθημα να πιανομαστε χερι-χέρι στις ακρογιαλιές?" . Θέλω να πω υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες ανεξαρτητως εμφάνισης που είναι ελεύθερες και θέλουν σχέση. Απλά θέλουν να ερωτευοτουν, με την έννοια να τον βρίσκουν κάτι παραπάνω από "καλό παιδι".
Πάντως σίγουρα η μέση ελληνίδα δεν είναι συνηθισμενη να δίνει τηλέφωνα σε αγνώστους, μας έχει μείνει από το "Μην παίρνεις καραμέλες από αγνωστους" χαχαχαχα
Αν πας χορο , έχεις καλές πιθανότητες πάντως, καλύτερες από τα μπαρ.
Ναι αυτο εννοω. :)
τι γινεται ομως αν εσυ μενεις με το συναισθημα και ο αλλος ψαχνει ενα κομματι κρεας?
ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα ..π.χ υπαρχει μια εμφανισιμη γυναικα...την πλησιαζει ενας......
ττης την πεφτει ..αμα δεν γουσταρει τον χαρακτηρα της ,θα την δει σαν ενα κοματι κρεας θα οπλισει θα χτυπησει και θα φυγει :p
Πάρα πολύ κακό νέο αυτό για μένα! Μιλάνε τ'αποτελέσματα αυτή τη φορά!
Έπεσες έξω κι εδώ!:p Αθήνα μένω... Ξέρω ότι φαίνεται απίστευτο επειδή η Αθήνα ως μεγάλη πόλη έχει υποτίθεται περισσότερες ευκαιρίες, αλλά, η πραγματικότητα είναι αλλιώς!
Να διευκρινίσω κάτι για την εμφάνιση. Τα κατέχω όλα τα παραπάνω που είπες, αλλά φατσικά είμαι πολύ μέτριος.
Ναι δε λέω, αλλά υπάρχει πρόβλημα εδώ λόγω έλλειψης γυναικών!
Κοίτα, εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου εδώ, όσον αφορά το θέμα με τους ανώμαλους. Δεν αμφιβάλλω γι'αυτούς κι έχω ακούσει άπειρες ιστορίες μ'αυτούς!
Ο λόγος που είπα το εν μέρει είναι επειδή αυτές οι κοπέλες που περιγράφεις που όντως δε δίνουν το τηλέφωνό τους έτσι, άμα γουστάρουν αυτόν που της πλησίασε (στις ίδιες συνθήκες πάντα), το δίνουν κανονικότατα το τηλέφωνό τους! Τά'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια!
Το ότι καταλήγω να απορρίπτομαι είναι τα αποτελέσματα ύστερα από πάρα πολλά χρόνια προσπαθειών και μόνιμων αποτυχιών!
Ναι, το ξέρω ότι πρέπει να βάλω γυναίκες στον κύκλο μου, αλλά, δεν είναι τόσο απλό! Για τις ηλικίες δεν κολλάω. Ναι, το γυμναστήριο δεν κολλάει απ'όσο τό'δα κι εγώ στην πράξη! Άμα μου λες τώρα εσύ (που είσαι και κοπέλα) ότι περιορίζεσαι σε καλησπέρες με τις κοπέλες εκεί, άστα βράστα για έναν αρχάριο όπως εγώ!
Tango, έ; Θα το δω μια...
Μπορεί η ομορφιά να μην είναι, άλλα βοηθάει πολύ τελικά όμως! Σίγουρα υπάρχουνε όμορφοι άντρες μόνοι, αλλά την ίδια ώρα έχουν κάνει και κάνουν περιπετειούλες με γυναίκες! Εγώ προσωπικά δεν ακούσει ποτέ για ομορφόπαιδο νά'χει να δει γυναίκα απ'τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!
Η αυτοπεποίθηση ναι, είναι ένα πρόβλημα για μένα! Αν και όποια έχω γνωρίσει, δεν έχω δείξει ηττοπάθεια, άλλα όμως καταλαβαίνει ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση!
Με κουφανες τωρα για Αθηνα... δεν εχω λογια !
Ξεκινα με καμια σχολη χορου που κανει τανγκο αλλα θα πηγαινεις και στα παρτυ που κανουν! Με υπομονη και δουλεια με τον εαυτο σου πιστευω θα τα καταφερεις! Και γκομενα να μην βρεις, τουλαχιστον θα αποκτησεις εναν κυκλο γνωριμιών με κοπελες, που θεωρω για σενα ειναι πιο σημαντικο αυτο!
Μα μετράει η εμφάνιση καλώς ή κακώς , μην λέμε και μπαρούφες, αλλά υπάρχουν και άσχημοι με περιπετειούλες και σχέσεις ....δεν συνεπάγεται ότι θα είσαι μόνος αν είσαι άσχημος, που εσύ είσαι και στο μέσο όρο μάλλον....