Μπακούρης ετών 25! - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 42 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast
Results 481 to 495 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Δοκιμασε καμια δραστηριοτητα,το τανγκο που ειπε η Μαρα ειναι καλη ιδεα!Μην νομιζεις και αυτες για τις γνωριμιες πανε οχι για το χορο :p Και δε θα χει πολλους αντρες στην ηλικια σου,οποτε θα χεις λιγο ανταγωνισμο.
    ε μα ακριβως!!!! δεν πανε πολλοι σε αυτη την ηλικια...
    Και οι σχολες τανγκο ειναι τιγκα στις φοιτητριες!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Αααα ωραίο χιούμορ ρε μάρα!!! το χει πάρει από φόβο το παιδί του λες και για τις ηλίθιες........να τον αποτελειώσεις.............

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    πωπω μαρα με τρελενουν τα ποστ σου...εισαι φοβερη λεμε;)
    χαχα Νικ.... εχω την πικρα μου για αυτοοοοοο :(
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χαχα Νικ.... εχω την πικρα μου για αυτοοοοοο :(
    aaa αφου τα ειπαμε οχι για πολυ:cool:

Senior Member
    Στα πρώτα έτη της σχολής είχα συμφοιτητριες που τις έλεγες ωραίες με ποιότητα και ήταν μόνες. Ψαχνονταν σαν τρελές, όχι για ons , αλλά για σχέση. Είχαν βέβαια αρκετά υψηλα standards όχι από άποψη "τον θέλω απαραιτητως γυμνασμένο και φραγκατο" , αλλά ηθελαν να υπάρχει συναίσθημα. Ήμουν και εγώ μόνη έναν καιρό και δεν μου αρεσε εκεινη τη φαση κανένας, χωρις βεβαια να το θεωρω θεμα, απλα δεν ημουν σε φαση. Μου έλεγε τοτε μια "όλες έχουν γκόμενο επειδή βαράνε στο ψαχνό , σαν και εμάς που ψάχνουμε συναίσθημα να πιανομαστε χερι-χέρι στις ακρογιαλιές?" . Θέλω να πω υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες ανεξαρτητως εμφάνισης που είναι ελεύθερες και θέλουν σχέση. Απλά θέλουν να ερωτευοτουν, με την έννοια να τον βρίσκουν κάτι παραπάνω από "καλό παιδι".
    Πάντως σίγουρα η μέση ελληνίδα δεν είναι συνηθισμενη να δίνει τηλέφωνα σε αγνώστους, μας έχει μείνει από το "Μην παίρνεις καραμέλες από αγνωστους" χαχαχαχα
    Αν πας χορο , έχεις καλές πιθανότητες πάντως, καλύτερες από τα μπαρ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Είχαν βέβαια αρκετά υψηλα standards όχι από άποψη "τον θέλω απαραιτητως γυμνασμένο και φραγκατο" , αλλά ηθελαν να υπάρχει συναίσθημα.
    Κατατασσεις το συναισθημα στα υψηλα στανταρντς?
    εννοεις προφανως οτι αν ηθελαν αντρα, εβρισκαν ευκολα, απλα δεν εψαχναν για ενα κομματι κρεας αλλα ηθελαν συναισθημα!
    Συμφωνω!!!
    Και εγω μαζι σου!!!

Senior Member
    Ναι αυτο εννοω. :)

Senior Member
    τι γινεται ομως αν εσυ μενεις με το συναισθημα και ο αλλος ψαχνει ενα κομματι κρεας?

Senior Member
    ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα ..π.χ υπαρχει μια εμφανισιμη γυναικα...την πλησιαζει ενας......
    ττης την πεφτει ..αμα δεν γουσταρει τον χαρακτηρα της ,θα την δει σαν ενα κοματι κρεας θα οπλισει θα χτυπησει και θα φυγει :p

Senior Member
    Απολυτα ναι!!!! ισα ισα πιστευω οτι η συστολη σε εναν αντρα ειναι γοητευτικη!
    Πάρα πολύ κακό νέο αυτό για μένα! Μιλάνε τ'αποτελέσματα αυτή τη φορά!

Παντως αποκλειεται να ζεις σε μεγαλουπολη!
    Έπεσες έξω κι εδώ!:p Αθήνα μένω... Ξέρω ότι φαίνεται απίστευτο επειδή η Αθήνα ως μεγάλη πόλη έχει υποτίθεται περισσότερες ευκαιρίες, αλλά, η πραγματικότητα είναι αλλιώς!

Η εμφανιση παιζει ρολο σε εναν αντρα με την εννοια να ειναι περιποιημενος, προσεγμενος, καθαρος, στυλατος, να σεβεται τον εαυτο του και τους γυρω του. Και το γυμναστηριο σαφως βοηθαει γιατι δινει αερα. Και να μην εχεις αυτοπεποιθηση φαινεται οτι εχεις αμα εισαι γυμνασμενος.
    Να διευκρινίσω κάτι για την εμφάνιση. Τα κατέχω όλα τα παραπάνω που είπες, αλλά φατσικά είμαι πολύ μέτριος.

Μετα ειναι οι κυκλοι στους οποιους κινεισαι. Πολυ σημαντικοι. Σε αυτο δεν εχω λυση, και εγω το ψαχνω...
    Ναι δε λέω, αλλά υπάρχει πρόβλημα εδώ λόγω έλλειψης γυναικών!

Κοιτα οποια νορμαλ κοπελα πλησιασεις στο ασχετο, το πιο πιθανο ειναι να φας πορτα. Οχι γιατι σε απεχθανεται, αλλα γιατι απλουστατα οι γυναικες ολες ετσι εχουμε γαλουχηθει απο τους γονεις μας, οχι να απορριπτουμε οπως εσυ το εισπραττεις αλλα για λογους αυτοπροστασιας. Τοσοι ανωμαλοι κυκλοφορουν και ψαχνονται, λογικο ειναι να φυλαμε τα νωτα μας.
    Που σε ξερει η αλλη τι χαρακτηρας εισαι? τι μυαλο κουβαλας? κλπ. Ξερεις ποσες ιστοριες εχουμε ακουσει για ανωμαλους?? απειρες!
    Κοίτα, εν μέρει θα συμφωνήσω μαζί σου εδώ, όσον αφορά το θέμα με τους ανώμαλους. Δεν αμφιβάλλω γι'αυτούς κι έχω ακούσει άπειρες ιστορίες μ'αυτούς!

Ο λόγος που είπα το εν μέρει είναι επειδή αυτές οι κοπέλες που περιγράφεις που όντως δε δίνουν το τηλέφωνό τους έτσι, άμα γουστάρουν αυτόν που της πλησίασε (στις ίδιες συνθήκες πάντα), το δίνουν κανονικότατα το τηλέφωνό τους! Τά'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια!

Δηλαδη θελω να πω σκεψου το πιο συνολικα, και μην το βλεπεις απο μια σκοπια υπο την οποια καταληγεις να αυτοαπορριπτεσαι...
    Το ότι καταλήγω να απορρίπτομαι είναι τα αποτελέσματα ύστερα από πάρα πολλά χρόνια προσπαθειών και μόνιμων αποτυχιών!

Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ σαφως να δουλεψεις ειναι ο κυκλος σου να εχει γυναικες, ας ειναι ολων των ηλικιών. Το γυμναστηριο δεν πολυβοηθαει πιστευω...εγω στα χρονια που παω, αντρα δεν εχω γνωρισει εκει, και απο κοπελες το πολυ 3-4 με τις οποιες λεμε μια καλησπερα επειδη παμε στα ιδια προγραμματα.
    Ναι, το ξέρω ότι πρέπει να βάλω γυναίκες στον κύκλο μου, αλλά, δεν είναι τόσο απλό! Για τις ηλικίες δεν κολλάω. Ναι, το γυμναστήριο δεν κολλάει απ'όσο τό'δα κι εγώ στην πράξη! Άμα μου λες τώρα εσύ (που είσαι και κοπέλα) ότι περιορίζεσαι σε καλησπέρες με τις κοπέλες εκεί, άστα βράστα για έναν αρχάριο όπως εγώ!

Βρες μαθηματα tango, εκει θα βρεις σιγουρα πολλες κοπελες και οι καβαλιεροι ειναι σε ελλειψη. Και βραδιες τανγκο κανουν. Αν δεν σου αρεσει το τανγκο, δεν μας νοιαζει. Δεν θα πας για το τανγκο αυτο καθαυτο, αλλος ειναι ο σκοπος, να εξασκηθεις και να συναναστραφεις γυναικες, να λυθεις.
    Tango, έ; Θα το δω μια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ρε ρόλεν όχι δεν είναι κανόνας, αν είσαι όμορφη να πέφτουν κάτω όλοι ξεροί ή δεν ξέρω βασικά..........ούτε και ο άντρας φυσικά....πολλοί όμορφοι είναι μόνοι τους και πολλοί ''άσχημοι'' έχουν όποια θέλουν.....και κάθε γυναίκα έχει τα γούστα της, άλλη τον θέλει μάγκα και επιβήτορα άλλη θέλει τον ρομαντικό/γλυκούλη κλπ....το λέγειν δεν μετράει τόσο, τι θέλουν ρήτορα οι γυναίκες ? όχι.........αυτοπεποίθηση θέλουν.....ως προς αυτές.......να μην είσαι ηττοπαθής....δεν χρειάζεται αυτοπεποίθηση αλλά όχι και ηττοπάθεια.......ο δειλός ενθαρρύνει την άρνηση λένε, και δουλεια να παμε να ζητήσουμε όχι θα πουν αν φοβόμαστε...............
    Μπορεί η ομορφιά να μην είναι, άλλα βοηθάει πολύ τελικά όμως! Σίγουρα υπάρχουνε όμορφοι άντρες μόνοι, αλλά την ίδια ώρα έχουν κάνει και κάνουν περιπετειούλες με γυναίκες! Εγώ προσωπικά δεν ακούσει ποτέ για ομορφόπαιδο νά'χει να δει γυναίκα απ'τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!

Η αυτοπεποίθηση ναι, είναι ένα πρόβλημα για μένα! Αν και όποια έχω γνωρίσει, δεν έχω δείξει ηττοπάθεια, άλλα όμως καταλαβαίνει ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση!

Senior Member
    Με κουφανες τωρα για Αθηνα... δεν εχω λογια !

Ξεκινα με καμια σχολη χορου που κανει τανγκο αλλα θα πηγαινεις και στα παρτυ που κανουν! Με υπομονη και δουλεια με τον εαυτο σου πιστευω θα τα καταφερεις! Και γκομενα να μην βρεις, τουλαχιστον θα αποκτησεις εναν κυκλο γνωριμιών με κοπελες, που θεωρω για σενα ειναι πιο σημαντικο αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Εγώ προσωπικά δεν ακούσει ποτέ για ομορφόπαιδο νά'χει να δει γυναίκα απ'τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!
    μπα μην το λες... και να μην εχει, δεν θα βγει να το διαλαλησει...
    Ειναι πολλοι, πιο πολλοι από οσους νομιζεις...
    Και αυτοι που επαιρονται οτι πανε με πολλες κλπ, να θυμασαι την παροιμια οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι!

Σας καληνυχτίζω!

Banned
    Μα μετράει η εμφάνιση καλώς ή κακώς , μην λέμε και μπαρούφες, αλλά υπάρχουν και άσχημοι με περιπετειούλες και σχέσεις ....δεν συνεπάγεται ότι θα είσαι μόνος αν είσαι άσχημος, που εσύ είσαι και στο μέσο όρο μάλλον....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα μετράει η εμφάνιση καλώς ή κακώς , μην λέμε και μπαρούφες, αλλά υπάρχουν και άσχημοι με περιπετειούλες και σχέσεις ....δεν συνεπάγεται ότι θα είσαι μόνος αν είσαι άσχημος, που εσύ είσαι και στο μέσο όρο μάλλον....
    Το ξέρω ότι υπάρχουν άσχημοι με περιπετειούλες και σχέσεις, άλλα η διαφορά είναι ότι αυτοί έχουνε αυτοπεποίθηση! Εγώ που είμαι μέτριος χωρίς αυτοπεποίθηση, μόνο χαμένος βγαίνω! Το έλεγα με την έννοια αν ήμουν όμορφος, θα αποζημίωνε τη χαμηλή αυτοπεποίθησή μου...

Page 33 of 42 FirstFirst ... 233132333435 ... LastLast