Originally Posted by
Γάτος
Καλησπέρα. Προσωπικά το είχα αφήσει πριν μου το πεις. Ξέρεις σε ποιο κομμάτι αναφέρομαι...
Σου εξήγησα πως αναγνωρίζω το άγχος, το φόβο, την περίεργη αντίδραση σου, σε δικαιολογώ πάνω σε αυτό και μόνο! Άλλο όμως είναι αυτό και άλλο η επίθεση και η κακοτροπιά σου! Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σου και οι απαντήσεις σου ήταν άκρως επιθετικές από το 1ο μόλις ποστ σου. Το ότι συνομιλάμε σε ένα φόρουμ, το ότι σου μίλησα/απάντησα δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε να μου μιλάς με τον τρόπο που μιλάς, ούτε να εκτοξεύεις κουφές κατηγορίες προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Λες σε κάποιο σημείο πως πήγα να βγάλω λαυράκι. Σε ξέρω; Σε έχω δει; Πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο Χριστιανέ μου; Πραγματικά αυτό ήταν ένα από τα πιο άκυρα πράγματα που έχω ακούσει, μεγάλη κακία στην προσπάθεια σου να αυτοεπιβεβαιωθείς και να σε πείσεις!
Στη συνέχεια σε τι πιστεύεις πως θα με ενδιέφερε το αν είσαι στρέιτ, μπάι ή γκέι; Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τον δικό σου κόσμο δυστυχώς ή ευτυχώς κι αυτό πρέπει να το καταλάβεις. Κι αφού πετάς ένα κάρο ειρωνίες (να προσέχεις μόνο μην αποδειχθεί πως είσαι γκέι και εκεί φας την φρίκη σου γιατί ωραία είναι τα αστειάκια για τους άλλους) και κακίες αντί να σκεφτείς πως γίνεται να συνεχίζω να σου απαντάω φιλικά αντί να σε βρίσω όπως θα έκανε άλλος απαιτείς να σου πω αυτό που θες να ακούσεις και πετάς την κορυφαία ατάκα "συγνωμη ναι μεν αλλά".
εδώ με δικαιολογείς
εδώ ξαναρχίζεις να παίρνεις μπρος με τον αγαπημένο κακό σου τρόπο...
εδώ καλά το έχασες τελείως για 1000η φορά!
Και σχετικά με το 2ο quote ξέρεις εσύ τι έχω περάσει; Γιατί αυτό το παρατηρώ όχι μόνο από εσένα αλλά και από άλλους 2-3 εδώ μέσα να δημιουργούν μετρητές κατάθλιψης, άγχους κ.τ.λ. να λένε "αα εγώ έχω αυτό κι αυτό, δεν με καταλαβαίνει κανείς σας, εσείς έχετε μια απλή κατάθλιψη και δεν ξέρετε τι παιρνώ". 1ον δεν ξέρετε τι περνά ο καθένας, 2ον το πως τα περνά κάποιος δεν θα το κρίνετε εσείς! Τα γεγονότα έρχονται στην ζωή και εμείς καλούμαστε να τα αξιοποιήσουμε! Και με στεναχωρεί που μερικοί αντι να γίνετε καλύτεροι γιατί αυτός είναι ο σκοπός καταντάτε χειρότεροι!
Είχες άγχος για αυτά που έγιναν εσύ τα δημιούργησες όμως. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν γίνεται πρώτα να λες λες λες ένα σωρό πράγματα μετά να ζητάς συγνώμη και να απαιτείς να την δεχτεί ο άλλος ή να χρησιμοποιείς αυτό που έχεις για να λες ό,τι σου κατεβαίνει στον εγκέφαλο. Είναι απαράδεκτο με απλά λόγια! Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι μόνο αυτά π σκέφτεσαι ανέλυσε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα γιατί το να σκεφτείς τι κάνεις είναι εύκολο το να προσπαθείς να αλλάξεις είναι το δύσκολο. Και προσπαθώντας να αλλάξεις μόνο αυτά που θα έκαναν εσένα ευτυχισμένο ενισχύοντας τα κανονια προς ολους οσους βλεπεις εχθρους σου το μονο που θα σου προξενησει είναι μελλοντικα προβληματα γιατί κάποια στιγμή θα γκρεμιστεί και αυτή η θεωρία...
Τέλος λες πως το φόρουμ σε εγκαταλείπει. Το φόρουμ είναι ένα εργαλείο που πρέπει να αξιοποιήσεις, δεν είναι ο χώρος ο θαυματουργός ο οποίος θα σου λύσει όλα τα θέματα. 32 σελίδες σου έχουν απαντήσει κόσμος και ντουνιάς (αποκλείεται να το έχουν κάνει σε άλλον μόνο το τοπικ σου και το τοπικ music έχει φτάσει τοσες σελιδες) και σε εγκατέλειψαν; Εσύ πρέπει να καταλάβεις πως να παίρνεις πράγματα από το φόρουμ και όχι να απαιτείς να σου δίνουν με το ζόρι! Αν δεν μπεις σε σοβαρή διαδικασία σκέψεων και ριζικών αλλαγών μέσα σου και όχι στο θέμα του σεξ. προσανατολισμού αλλά ΠΑΝΤΟΥ και 10000 σελίδες να σου γράψουν πάλι μόνος θα αισθάνεσαι. Γιατί και στρέιτ να ανακαλύψεις πως είσαι τι να το κάνεις που θα έχεις παραμείνει κακότροπος, εγωιστής και και και δεν θα σου πω για να μην σε στεναχωρήσω και άλλο!
Αυτά από εμένα. Η συγνώμη σου είναι δεκτή ακόμα και με τον κακό τρόπο που την είπες δεν με ενδιαφέρει... Καλή επιτυχία σου εύχομαι!