Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 161 FirstFirst ... 2331323334354383133 ... LastLast
Results 481 to 495 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    tzimako,
    δοκιμασε πρωτα και μετα βγαλε συμπερασματα..
    Εχεις μπει σε ενα τριπακι "τι ειμαι?ειμαι αυτο?ή ειμαι εκεινο ,βρε μηπως ειμαι το αλλο?"
    Ασκοπες σκεψεις αν με ρωτησεις..
    Το πως θα νιωσεις δεν εχει να κανει με τις κατηγοριοποιησεις που θα κανεις...
    ΝΙΩΣΕΕΕΕ
    Δεξου τον εαυτο σου.."πες εγω ετσι ειμαι..εχω κολληματα..εχω ανασφαλειες!!ε και?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ σε ολα μου!!"
    Σε οποιον αρεσω..και μην νομιζεις ολοι οι ανθρωποι υστερουν σε καποια θεματα..ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ENJOY THE TRIP!!
    φιλακια!!
    Σωστα!

Αυτο προσπαθω φωτεινη! Ολη μου τη ζωη προσπαθω να ΝΙΩΣΩ ελευθερα χωρις να σκεπτομαι...ολη μου τη ζωη αυτο κυνηγαω...

ευχαριστω! φιλια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Καλησπέρα. Προσωπικά το είχα αφήσει πριν μου το πεις. Ξέρεις σε ποιο κομμάτι αναφέρομαι...

Σου εξήγησα πως αναγνωρίζω το άγχος, το φόβο, την περίεργη αντίδραση σου, σε δικαιολογώ πάνω σε αυτό και μόνο! Άλλο όμως είναι αυτό και άλλο η επίθεση και η κακοτροπιά σου! Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σου και οι απαντήσεις σου ήταν άκρως επιθετικές από το 1ο μόλις ποστ σου. Το ότι συνομιλάμε σε ένα φόρουμ, το ότι σου μίλησα/απάντησα δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε να μου μιλάς με τον τρόπο που μιλάς, ούτε να εκτοξεύεις κουφές κατηγορίες προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Λες σε κάποιο σημείο πως πήγα να βγάλω λαυράκι. Σε ξέρω; Σε έχω δει; Πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο Χριστιανέ μου; Πραγματικά αυτό ήταν ένα από τα πιο άκυρα πράγματα που έχω ακούσει, μεγάλη κακία στην προσπάθεια σου να αυτοεπιβεβαιωθείς και να σε πείσεις!

Στη συνέχεια σε τι πιστεύεις πως θα με ενδιέφερε το αν είσαι στρέιτ, μπάι ή γκέι; Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τον δικό σου κόσμο δυστυχώς ή ευτυχώς κι αυτό πρέπει να το καταλάβεις. Κι αφού πετάς ένα κάρο ειρωνίες (να προσέχεις μόνο μην αποδειχθεί πως είσαι γκέι και εκεί φας την φρίκη σου γιατί ωραία είναι τα αστειάκια για τους άλλους) και κακίες αντί να σκεφτείς πως γίνεται να συνεχίζω να σου απαντάω φιλικά αντί να σε βρίσω όπως θα έκανε άλλος απαιτείς να σου πω αυτό που θες να ακούσεις και πετάς την κορυφαία ατάκα "συγνωμη ναι μεν αλλά".

εδώ με δικαιολογείς

εδώ ξαναρχίζεις να παίρνεις μπρος με τον αγαπημένο κακό σου τρόπο...

εδώ καλά το έχασες τελείως για 1000η φορά!

Και σχετικά με το 2ο quote ξέρεις εσύ τι έχω περάσει; Γιατί αυτό το παρατηρώ όχι μόνο από εσένα αλλά και από άλλους 2-3 εδώ μέσα να δημιουργούν μετρητές κατάθλιψης, άγχους κ.τ.λ. να λένε "αα εγώ έχω αυτό κι αυτό, δεν με καταλαβαίνει κανείς σας, εσείς έχετε μια απλή κατάθλιψη και δεν ξέρετε τι παιρνώ". 1ον δεν ξέρετε τι περνά ο καθένας, 2ον το πως τα περνά κάποιος δεν θα το κρίνετε εσείς! Τα γεγονότα έρχονται στην ζωή και εμείς καλούμαστε να τα αξιοποιήσουμε! Και με στεναχωρεί που μερικοί αντι να γίνετε καλύτεροι γιατί αυτός είναι ο σκοπός καταντάτε χειρότεροι!

Είχες άγχος για αυτά που έγιναν εσύ τα δημιούργησες όμως. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν γίνεται πρώτα να λες λες λες ένα σωρό πράγματα μετά να ζητάς συγνώμη και να απαιτείς να την δεχτεί ο άλλος ή να χρησιμοποιείς αυτό που έχεις για να λες ό,τι σου κατεβαίνει στον εγκέφαλο. Είναι απαράδεκτο με απλά λόγια! Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι μόνο αυτά π σκέφτεσαι ανέλυσε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα γιατί το να σκεφτείς τι κάνεις είναι εύκολο το να προσπαθείς να αλλάξεις είναι το δύσκολο. Και προσπαθώντας να αλλάξεις μόνο αυτά που θα έκαναν εσένα ευτυχισμένο ενισχύοντας τα κανονια προς ολους οσους βλεπεις εχθρους σου το μονο που θα σου προξενησει είναι μελλοντικα προβληματα γιατί κάποια στιγμή θα γκρεμιστεί και αυτή η θεωρία...

Τέλος λες πως το φόρουμ σε εγκαταλείπει. Το φόρουμ είναι ένα εργαλείο που πρέπει να αξιοποιήσεις, δεν είναι ο χώρος ο θαυματουργός ο οποίος θα σου λύσει όλα τα θέματα. 32 σελίδες σου έχουν απαντήσει κόσμος και ντουνιάς (αποκλείεται να το έχουν κάνει σε άλλον μόνο το τοπικ σου και το τοπικ music έχει φτάσει τοσες σελιδες) και σε εγκατέλειψαν; Εσύ πρέπει να καταλάβεις πως να παίρνεις πράγματα από το φόρουμ και όχι να απαιτείς να σου δίνουν με το ζόρι! Αν δεν μπεις σε σοβαρή διαδικασία σκέψεων και ριζικών αλλαγών μέσα σου και όχι στο θέμα του σεξ. προσανατολισμού αλλά ΠΑΝΤΟΥ και 10000 σελίδες να σου γράψουν πάλι μόνος θα αισθάνεσαι. Γιατί και στρέιτ να ανακαλύψεις πως είσαι τι να το κάνεις που θα έχεις παραμείνει κακότροπος, εγωιστής και και και δεν θα σου πω για να μην σε στεναχωρήσω και άλλο!

Αυτά από εμένα. Η συγνώμη σου είναι δεκτή ακόμα και με τον κακό τρόπο που την είπες δεν με ενδιαφέρει... Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Ουδεις τελειος...ειρωνικα ομως δεν μιλησα...δεν πιστευω οτι με παιρνει να ειρωνευομαι κι ουτε νομιζω πως στις 32 σελιδες που εχω βγαλει την ψυχη μου να φανηκε κατι τετοιο...οσα quote και να κανεις στο κομματι της ειρωνιας στο λεω να το ξερεις...δεν ειρωνευτηκα...το οτι εγινα αμυντικος απο φοβο ή σοκ το παραδεχτηκα...ειρων ομως ποτε...

Ευχαριστω που δεχτηκες τη συγνωμη μου και ξαναλεω εισαι ευπροσδεκτος εδω...
    τα λεμε

Senior Member
    Εμ βλέπεις εκεί είναι η διαφορά μας αγαπητέ μου...

Ουδείς τέλειος λοιπόν αλλά για μένα αξίζει να συνειδητοποιώ, να αγωνίζομαι, να προσπαθώ να φτάσω την τελειότητα. Αναγνωρίζω πως δεν θα την φτάσω ποτέ αλλά στόχος μου είναι να βελτιωθώ και όχι να χωνέψω πως εφόσον δεν είμαι τέλειος δεν θα κάνω τίποτα για να βελτιωθώ και να μείνω βαλτωμένος σε ένα επίπεδο.

Παρακαλώώώώώ καλησπέρα λοιπόν...

*αα εκανες εντιτ ομως και με στεναχωρησες γιατι αρχικα ειχες γραψει μονο Ουδείς τέλειος...
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Σημερα το βραδυ λοιπον κανονιστηκε...my first date with her :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καλησπερα Φεαργ!

Τελικα οταν ηρεμεις για ενα θεμα τοτε παρουσιαζονται οι λυσεις...με επηρεασε η λογομαχια με τον γατο (που πραγματικα δεν το πηγαινα προς τα κει...αλλα τεσπα) και σε συνδυασμο με τις αυξημενες απαιτησεις απ τον εαυτο μου χθες το βραδυ και μεχρι σημερα ημουν εκτος ελεγχου... προσπαθω να κανω το εαυτο μου να χαλαρωσει...και βασικα ημουν σιγουρος οτι ολο το φορουμ με κοροιδευε και με θεωρουσε βλακα......σου λεω προσπαθουσα να κοιμηθω και δεν μπορουσα να χαλαρωσω με τιποτα...δεν απαντουσε και κανεις στο φορυμ και εγω αγχωθηκα επιπλεον...

Ετσι ειναι οπως τα λες ρε μαν...πιστευω θα ηρεμησω και θα τσουλησει νορμαλ...και ηδη απο τωρα εχω ηρεμησει...στην τελικη ολα αυτα τα αγχη και οι σκεψεις πρεπει να ξεσπασουν ωστε να αποθηκευτουν ως εμπειρια σωστα? Κι εγω το κανω....να θελω να κανονισω τις λεπτομερειες ολες απ την αρχη...παντα το κανω και τελικα καταληγω να αγχωθω χαχα...μου μοιαζεις πολυ τελικα χαχα...
    Το ειχα δει απο την αρχη οτι οι ιστοριες μας εχουν ενα κοινο παρανομαστη :D Ας ελπισουμε να εχουν κ παρομοιο αισιο τελος!

[Edit] Τωρα το ειδα, καλη επιτυχια στο ραντεβου, χαλαρα.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Αυτο προσπαθω φωτεινη! Ολη μου τη ζωη προσπαθω να ΝΙΩΣΩ ελευθερα χωρις να σκεπτομαι...ολη μου τη ζωη αυτο κυνηγαω...
    Αυτο το πραγμα ειναι οπως η αυτοσυγκεντρωση, Οταν προσπαθεις να συγκεντρωθεις ειναι αδυνατον. Μηπως λοιπον πρεπει να σταματησεις να προσπαθεις συνειδητα? Ειναι σαν να βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο το πραγμα ειναι οπως η αυτοσυγκεντρωση, Οταν προσπαθεις να συγκεντρωθεις ειναι αδυνατον. Μηπως λοιπον πρεπει να σταματησεις να προσπαθεις συνειδητα? Ειναι σαν να βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου..
    Μια ψυχολογος μου χε πει οτι εχω μαζοχιστικες τασεις...ή κατι τετοιο...

Παντως παρατηρω πως οταν πιεζω για κατι ποτε δεν γινεται...και οταν χαλαρωνω συμβαινει...μη νομιζεις ωρες ωρες απορω για μενα...ουτε εγω με ξερω καλα καλα...χωρις πλακα τωρα, λες να μαι καταθλιπτικος? παντως συνεχομενα δυο ψυχολογοι μου παν οτι εχω τασεις αλλα δεν χρειαζομαι χαπια... που να ναι η ριζα του κακου αραγε?

Senior Member
    η ριζα του κακου ειναι στις αρνητικες σκεψεις και τα συναισθηματα για τον εαυτο μας κ τους αλλους.. Δηλαδη το κακο ειναι η ελλειψη του καλου. Γιατι δε βρισκεις λοιπον τη ριζα του καλου. Να εισαι ειλικρινης, να εχεις υπομονη κ καλοσυνη!

Διάβασα τα πρώτα μυνήματα.Πήγαινε σε οίκο ανοχής, εξήγησε στην ιερόδουλη ότι είναι η πρώτη φορά και θα δεις πόσο ωραία και χωρίς άγχος θα είσαι!!αλλά να πας σε καλό όζι φυλής!!!Μετα θα θέλεις κάθε μέρα!!!Και μην ντρέπεσαι

Senior Member
    Σας ευχαριστω πολυ...μου απαλυνετε πολυ το αγχος μου...να ειστε καλα παντα! ειλικρινα το λεω! ειστε αγγελοι ολοι ...

Senior Member
    Mε μια μικρη βοηθεια απο αλκοολ πιστευω ολοκληρωθηκε μια μαγικη βραδια...κανα δυο ραντεβου τετοια ακομα και με βλεπω να το κανουμε μεσ το μαγαζι... :P Σορρυ που γινομαι ωμος αλλα ετσι μου βγηκε τι να κανω?

Ειναι ομως τρομερο το που μπορει να σε παει η ειλικρινεια και το να παραδεχεσαι τα μειον σου στον αλλον απ το να προσπαθεις να το παιξεις ιστορια και να τρως τα μουτρα σου....Σιγα σιγα λοιπον θα συνεχισουμε οχι μονο να χτιζουμε το μελλον αλλα και να γκρεμιζουμε το κωλοπαρελθον...
    Last edited by jimmaster; 08-01-2011 at 01:33.

Senior Member
    γιουπι!!!!!! Ετσι μπραβο! Λοιπον πρεπει να σου πω οτι αλλοι αυτα τα απλα πραγματα που συνειδητοποιησες εσυ τωρα στα 26 σου δεν τα καταλαβουν ουτε στα 90. ΟΠοτε εισαι μπροστα αγορι μου. Ειπαμε ειλκρινια, υπομονη κ καλοσυνη κ ολα γινονται

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    γιουπι!!!!!! Ετσι μπραβο! Λοιπον πρεπει να σου πω οτι αλλοι αυτα τα απλα πραγματα που συνειδητοποιησες εσυ τωρα στα 26 σου δεν τα καταλαβουν ουτε στα 90. ΟΠοτε εισαι μπροστα αγορι μου. Ειπαμε ειλκρινια, υπομονη κ καλοσυνη κ ολα γινονται
    Ετσι :) Σιγα σιγα θα γινουν ολα...με ειλικρινεια...πανω απο ολα στους εαυτους μας κυριως...

Senior Member
    Για να σας πω την αληθεια...και επειδη ειναι πολυς καιρος αποχης μου απο το παιχνιδι οπως το σκεφτομαι τωρα και επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα εισελθω σε μια σχεση που απ την πλευρα μου θα ειναι λιγο παθιασμενη και ισως με παιδικο τροπο αφελης και δυνατη...με ψιλοτρομαζει η αλλαγη αυτη της πραγματικοτητας μου...οσο ομορφη κι αν θα ειναι αυτη η αλλαγη, μου φαινεται να με πνιγει λιγο...βεβαια οκ φυσιολογικο ειναι και δεν κανω πισω επουδενι λογω...αλλα φυσιολογικο δεν ειναι να νιωθω λιγο ετσι?

αν βγαλατε καποια ακρη απ την ασυνταξια μου...χαχαααχα...ενδεικτικο του ποσο εχει ερθει τουμπα ο κοσμος μου ολοκληρος χαχαχα

Σημερα το βραδυ λοιπον κανονιστηκε...my first date with her :)

κοιτα να περασεις καλα, και σου εύχομαι πραγματικά να ζήσεις έναν ΜΕΓΑΛΟ ερωτα που θα σε κάψει.........:)