Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 161 FirstFirst ... 2230313233344282132 ... LastLast
Results 466 to 480 of 2414
    Senior Member
    Το πιθανότερο λοιπόν είναι να είσαι μπάι με τάσεις προς το στρέιτ. Και μη σε τρομάζει έτσι όπως σου το λέω μπορεί ποτέ να μη βρεθεί εκείνος ο άντρας που θα σε τραβήξει ερωτικά ώστε να κοιμηθείς μαζί του και να επιβεβαιώσεις τους φόβους σου. ;)

Σεξ με συναίσθημα = έρωτας αυτό θα κάνεις αν το κάνεις τελικά φαντάζομαι.

Δεν ένιωσες το θέμα της έλξης γιατί είναι φίλοι σου. Ένας γκέι ή μπάι δεν έχει φίλους μόνο για σεξ ψάχνει όλη μέρα; Έχεις δημιουργήσει μια εικόνα τέρατος στο μυαλό σου δηλαδή πως αν ήσουν μπάι θα πήγαινες με κάθε αρσενικό που θα έβλεπες μπροστά σου (?) κάτι τέτοιο έχω την εντύπωση. Καμία σχέση υπάρχουν γκέι/μπάι που το κάνουν για να το κάνουν όπως σε παρόμοιο ποσοστό και στρέιτ που κάνουν το ίδιο και άντρες και γυναίκες...
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    προσπαθω να ειμαι γλαφυρος και σε αυτο το θεμα οκ? γιατι ηταν θεμα του αρχικου ποστ μου...θα ηθελα την συμμετοχη και των υπολοιπων...δεν γνωριζω για ποιο λογο απεχουν οι γυναικες απ την κουβεντα ας πουμε....θα θελα την συνδρομη σας :) Προς το παρον ομως η παρεα (συμπεριλαμβανομενου του "προσωπου" με καλεσε να βγουμε ολοι μαζι αυτη τη φορα - το μονοι μας αυριο να υποθεσω... :) υπομονη...αντεχω ακομα...χαχα) οποτε πρεπει να παω να ετοιμαστω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Το πιθανότερο λοιπόν είναι να είσαι μπάι με τάσεις προς το στρέιτ. Και μη σε τρομάζει έτσι όπως σου το λέω μπορεί ποτέ να μη βρεθεί εκείνος ο άντρας που θα σε τραβήξει ερωτικά ώστε να κοιμηθείς μαζί του και να επιβεβαιώσεις τους φόβους σου. ;)

Σεξ με συναίσθημα = έρωτας αυτό θα κάνεις αν το κάνεις τελικά φαντάζομαι.

Δεν ένιωσες το θέμα της έλξης γιατί είναι φίλοι σου. Ένας γκέι ή μπάι δεν έχει φίλους μόνο για σεξ ψάχνει όλη μέρα; Έχεις δημιουργήσει μια εικόνα τέρατος στο μυαλό σου δηλαδή πως αν ήσουν μπάι θα πήγαινες με κάθε αρσενικό που θα έβλεπες μπροστά σου (?) κάτι τέτοιο έχω την εντύπωση. Καμία σχέση υπάρχουν γκέι/μπάι που το κάνουν για να το κάνουν όπως σε παρόμοιο ποσοστό και στρέιτ που κάνουν το ίδιο και άντρες και γυναίκες...
    Πιστευω αν παρω το κολαι με τις γυναικες, μια χαρα θα το κανω μονο για να το κανω...ειναι κομματι της εργενικης ζωης πολυ διασκεδαστικο και θελω να το ζησω πρωτου παντρευτω...δεν μιλαμε για προστυχιες...αλλα για κοινη συναινεσει διασκεδαση...αλλα και παλι ετσι λεω τωρα...μπορει να μη μου βγει...θα δουμε...θελω να θεωρω τον εαυτο μου στρειτ με μπαι τασεις και οχι το αντιθετο... :) Επισης θελω να σου πως πως εισαι απολυτος και πως οντος με τρομαζει η γραφη σου...θα πρεπε να σαι λιγο πιο προσεκτικος με εναν ανθρωπο που δεν εχει ακομα αποδειξεις στα χερια του και που τρομαζει με το παραμικρο με τετοια θεματα...και οκ δεν το ενιωσα για φιλους...γιατι τοτε δεν το ενιωσα ουτε για αγνωστους...? με πιανεις? εμπρακτα ΔΕΝ μου εχει βγει.... με κοπελα αφου εφτιαξα λιγο την αυτοπεποιθηση μου τσουπ με τη μια λειτουργησα...κατι λεει αυτο...μην παρεξηγεις την φοβια μου για ταση προς τους απεναντι...θα μου πεις η πραξη θα δειξει αλλα μεχρι να δειξει επετρεψε μου να μαι επιφυλακτικος ακομα και στις υποθεσεις....φιλικα..τζιμ

Και μιλαω ετσι τωρα γιατι η μεχρι τωρα επικοινωνια με τα μελη του φορουμ ηταν εποικοδομητικη και με βοηθουσε...δε θελω να αρχισω να αγχωνομαι χωρις λογο...ευχαριστω

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Το μελλον δεν με ενδιαφερει φιλε...και θα σου πω γιατι...καταρχην εσυ υπονοεις οτι μπορει να μου χρειαστει εννοωντας πως αν ειμαι μπαι θα μου βγει στην πορεια...ετσι? μα κι αν δεν ειμαι αποκλειεται να μου βγει ερωτας για αλλη γυναικα απ αυτην που θα ναι ξερω γω μανα των παιδιων μου? αρα το μελλον δεν πρεπει να μας φοβιζει εφοσον ειμαστε ευτυχισμενοι στο παρον...το αν θα μας βγει αλλος ερωτας στο μελλον ειναι αλλο θεμα (ειτε με αντρα ή ειτε με γυναικα)....
    Κοίτα δεν σε κακίζω γιατί είσαι μπερδεμένος. Όχι δεν το εννοώ έτσι, το εννοώ πως μπορεί να το κουκουλώσεις, να το ξεχάσεις και στην πορεία να ανακαλύψεις τι είσαι και να σε πιάσει δεύτερη φρίκη. Θεωρία είναι δεν σου είπα πως θα γίνει απαραίτητα δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε συνεργάζομαι με την Μυριαμ και τον Τζόσουα.. Δεν σου είπα να σε φοβίζει το μέλλον, σου είπα να φροντίζεις για το μέλλον σου. Άλλο το είμαι ευτυχισμένος και ζω το σήμερα και άλλο το φροντίζω για το αύριο... Αυτό που λες λοιπόν δεν έχει συνοχή για εμένα πάντα.

Επισης σου ξαναλεω πως κανεις ενα λαθος συλλογισμο....το οτι σε βρισκω ωραιο δεν σημαινει σε γουσταρω...γιατι επιμονα μου αναφερεις το μπαι αλλα εγω δεν νιωθω ετσι ειλικρινα...απλα ειναι και η απειρια μου που πολλα με κανει να τα μπερδευω στο μυαλο μου...γιαυτο ανεφερα το HOCD γιατι οταν με πιανει, παρανοικα οποιον ωραιο βλεπω λεω αμαν αυτος μαρεσει...και οποια κοπελα βλεπω, λεω αμαν δεν μαρεσει....τπτ ομως απ τα 2 δεν ειναι εφικτο...καταλαβες? ειτε εισαι 100 γκει ειτε 100 στρ8...αυτο θελω να αποβαλλλω... τις παρανοιες που με πιανουν...και ναι σιγουρα μια ψυχραιμη αντιμετωπιση του ενδεχομενου αμφιφυλοφιλιας σιγουρα θα βοηθουσε...ποιος αντρας ομως μπορει να ειναι ψυχραιμος μπροστα σε τοσο καταιγιστικα γεγονοτα που του αλλαζουν τη ζωη για παντα...?
    Συγνώμη διαγωνισμό κανεις; Ρωτάς τι παίζει σου λέμε την άποψη μας και την βαράς; Δεν έκανα λάθος συλλογισμό εσύ είπες:

...αλλα οχι ελξη για ολους τους αντρες ανεξαιρετως. ουτε καν τους περισσοτερους δεν εχω νιωσει...ουτε μαρεσουν ολα τα βιντεο σε gay σαιτ...βασικα πολυ συγκεκριμενα πραγματικα μπορω να πω οτι με ερεθισαν αλλα και παλι υπο προυποθεσεις...
    Τέσπα δεν γράφω κάτι παραπάνω. Κανείς δεν θα σου λύσει το θέμα παρά μόνο ο εαυτός σου αν το καταλάβεις οκ... Καλή τύχη εύχομαι.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Κοίτα δεν σε κακίζω γιατί είσαι μπερδεμένος. Όχι δεν το εννοώ έτσι, το εννοώ πως μπορεί να το κουκουλώσεις, να το ξεχάσεις και στην πορεία να ανακαλύψεις τι είσαι και να σε πιάσει δεύτερη φρίκη. Θεωρία είναι δεν σου είπα πως θα γίνει απαραίτητα δεν είμαι μελλοντολόγος ούτε συνεργάζομαι με την Μυριαμ και τον Τζόσουα.. Δεν σου είπα να σε φοβίζει το μέλλον, σου είπα να φροντίζεις για το μέλλον σου. Άλλο το είμαι ευτυχισμένος και ζω το σήμερα και άλλο το φροντίζω για το αύριο... Αυτό που λες λοιπόν δεν έχει συνοχή για εμένα πάντα.

Συγνώμη διαγωνισμό κανεις; Ρωτάς τι παίζει σου λέμε την άποψη μας και την βαράς; Δεν έκανα λάθος συλλογισμό εσύ είπες:

Τέσπα δεν γράφω κάτι παραπάνω. Κανείς δεν θα σου λύσει το θέμα παρά μόνο ο εαυτός σου αν το καταλάβεις οκ... Καλή τύχη εύχομαι.
    Καποια αλλη στιγμη θα σου απαντησω...ευχαριστω για το χρονο σου παντως...αλλα οτι ειμαι μπερδεμενος αυτο στο υπογραφω....γενικως...πολυ μπερδεμενος...και ελπιζω με ενα ανθρωπο που βρεθηκε στο δρομο μου να βγαλω μιαν ακρη...αν ηξερες σε τι κατασταση ειμαι θα με λυποσουν

Senior Member
    Καποια αλλη στιγμη θα σου απαντησω...ευχαριστω για το χρονο σου παντως...αλλα οτι ειμαι μπερδεμενος αυτο στο υπογραφω....γενικως...πολυ μπερδεμενος...και ελπιζω με ενα ανθρωπο που βρεθηκε στο δρομο μου να βγαλω μιαν ακρη...αν ηξερες σε τι κατασταση ειμαι θα με λυποσουν
    παρακαλώ και το οτι εισαι μπερδεμενος δεν σου δίνει το δικαίωμα να επιτίθεσαι σε όποιον σου λέει την γνώμη του. Αν θες να σου λένε αυτά που θες να ακούς να βάζεις προειδοποιητικό σήμα. Προσωπικά σου το εύχομαι αν και είμαι σίγουρος πως δεν το πιστεύεις πως το εύχομαι. Βεβαίως όπως κι εσύ δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκονται εκείνοι που προσπαθούν να σε συμβουλεύσουν και αντί να λύνουν μόνο τα δικά τους προβλήματα προσπαθούν να βοηθήσουν και στα θέματα των άλλων για να τα ακούσουν κιόλας.

... Επισης θελω να σου πως πως εισαι απολυτος και πως οντος με τρομαζει η γραφη σου...θα πρεπε να σαι λιγο πιο προσεκτικος με εναν ανθρωπο που δεν εχει ακομα αποδειξεις στα χερια του και που τρομαζει με το παραμικρο με τετοια θεματα...
    Αυτή η φράση έχει ξαναχρησιμοποιηθεί έχω την εντύπωση... αλλά τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό από που τη θυμάμαι...

Οκ είσαι στρέιτ, είσαι άντρας 10000000%. Αναιρώ όλα όσα είπα. Δεν στέκει τίποτα από αυτά που είπα. Ελπίζω να είσαι ικανοποιημένος τώρα και να μην σε έχω τρομάξει και με αυτά. Και απόλυτος δεν είμαι εγώ σου είπα 45 θεωρίες εσύ έχεις φάει φρίκη και δεν σε αδικώ κιόλας. Από εκεί και πέρα εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και την πίτα. Τις καληνύχτες μου λοιπόν.
    Last edited by Γάτος; 06-01-2011 at 20:57.

Senior Member
    παρακαλώ και το οτι εισαι μπερδεμενος δεν σου δίνει το δικαίωμα να επιτίθεσαι σε όποιον σου λέει την γνώμη του. Αν θες να σου λένε αυτά που θες να ακούς να βάζεις προειδοποιητικό σήμα. Προσωπικά σου το εύχομαι αν και είμαι σίγουρος πως δεν το πιστεύεις πως το εύχομαι.

Αυτή η φράση έχει ξαναχρησιμοποιηθεί έχω την εντύπωση... αλλά τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό από που τη θυμάμαι...

Οκ είσαι στρέιτ, είσαι άντρας 10000000%. Αναιρώ όλα όσα είπα. Δεν στέκει τίποτα από αυτά που είπα. Ελπίζω να είσαι ικανοποιημένος τώρα και να μην σε έχω τρομάξει και με αυτά. Και απόλυτος δεν είμαι εγώ σου είπα 45 θεωρίες εσύ έχεις φάει φρίκη και δεν σε αδικώ κιόλας. Από εκεί και πέρα εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και την πίτα. Τις καληνύχτες μου λοιπόν.
    Δεν ειπα να με βγαλεις αντρα 100%...αυτο θα αποδειχτει στην πραξη οτι και να πεις εσυ...μια βοηθεια ζητησα να αντιμετωπιζω τις εμμονες μου...γιατι σε θεωρητικο επιπεδο μονο για εμμονες μπορουμε να μιλησουμε οπως και για το επιστημονικα αποδεδειγμενο HOCD που θα μπορουσε να ειναι η 46η θεωρια σου...

τεσπα, δεν ειναι η ωρα τωρα να τσατιζομαι με τετοια πραματα εδω μεσα...πραγματικα δεν εχω το κουραγιο...και δεν ξεκινησα με σκοπο να φτασω εδω ιδιαιτερα μερα που ναι...να σαι καλα καληνυχτα

Senior Member
    Ναι σε λίγο θα μου πεις πως έπρεπε να πάω να σπουδάσω και ψυχολογία για να σου απαντήσω. Λοιπόν πραγματικά τέρμα από εμένα. Γράψε ό,τι θέλεις δικό σου είναι το τόπικ κάνε ό,τι γουστάρεις και άκου όποιον σου αρέσει επίσης....

Senior Member
    Ναι σε λίγο θα μου πεις πως έπρεπε να πάω να σπουδάσω και ψυχολογία για να σου απαντήσω. Λοιπόν πραγματικά τέρμα από εμένα. Γράψε ό,τι θέλεις δικό σου είναι το τόπικ κάνε ό,τι γουστάρεις και άκου όποιον σου αρέσει επίσης....
    Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου στο λεω...μην παιρνεις σαν επιθεση τα λογια μου...δεν ηταν...ειλικρινα στο λεω....

προσπαθω να βγω να βγαλω μιαν ακρη με τον εαυτο μου και με εχει ταλαιπωρησει πολυ...οσο χαρουμενος κι αν ειμαι, μεχρι να φτασω εκει που ζηταω ειναι λιγο κομπολογια τα νευρα μου...εισαι ευπροσδεκτος να λες οτι θες σε αυτο το ποστ...ξεχνα οτι ειπαμε οκ?

σου ζητω συγνωμη

Senior Member
    Αυτη η κωλοελλειψη κατανοησης με τρωει σε αυτη την κοινωνια...! Οκ καμια φορα ειμαι λιγο πιο αργος απ τους υπολοιπους ανθρωπους να απαντησω, να επεξεργαστω, να μιλησω...ειμαι αγχωτικος...σε σημειο που κολλαω και δεν ξερω τι να πω...τι να κανω γιαυτο δλδ...να αυτοκτονήσω? Δεν μπορω να αλλαξω τον εαυτο μου αλλα απο δω και περα σκοπευω να μην ντρεπομαι για το ποιος ειμαι...

Οσο για τον Γατο εγω εκανα πισω γιατι εκεινος λογικα μου τα ελεγε....εγω μεσα στην παρανοια και την ομοφοβια μου του επιτεθηκα...αλλα ζητησα συγνωμη και ξαναλεω πως το επιπεδο στο οποιο αγχωνομαι ειναι ξενο ισως και στον γατο αλλα και σε πολλους οποτε δεν με κατανοουν...δεν ξερω λοιπον πως λειτουργει η κοινωνια αυτη αλλα δεν θα αφησω τους ρυθμους της να με κατασπαραξουν...καληνυχτα

δυστυχως νιωθω για μια ακομα φορα τα νυχια την καταθλιψης...ειμαι τοσο αγχωμενος τωρα που αρχιζω και φοβαμαι...νομιζω ειναι αργα πλεον για μενα...εχω χασει την εμπιστοσυνη στον εαυτο μου..:(

Kαι συγνωμη αν γινομαι κουραστικος...αλλα αυτη τη στιγμη καθομαι στο κρεβατι και νιωθω σαν να με χτυπαει ηλεκτρικο ρευμα...και τρομαζω πολυ...υπαρχει καποιος online να με καθησυχασει? Μηπως παθαινω κριση πανικου?
    Last edited by jimmaster; 07-01-2011 at 03:15.

Senior Member
    Καλημερα στο αγαπητο φορουμ...

Αρκετα καλυτερα νιωθω σημερα...και ειναι η μερα του ραντεβου που λεγαμε οποτε μια μικρη ανησυχια την νιωθω...χαχα....

Βασικα βλεπω λιγο υπερβολικο το χθεσινο μου ξεσπασμα αγχους οσο και τους φοβους περι της σεξουαλικης μου ταυτοτητας και αδικως ημουν λιγο αποτομος με το Γατο αλλα ειχα και αλλη πηγη αγχους... χθες η εν λογω κοπελα, μου εστειλε μυνημα να παμε (οχι 2 μας) σε μια συναυλια που γινοταν εδω στην περιοχη...πηγα και την πηρα με το αυτοκινητο και πηγαμε να δουμε το live...εν ολιγοις ημουν χαρουμενος που ηταν διπλα μου και πιστευω θα μασταν καλα ως ζευγαρι....αλλα το υπερμετρο αγχος μου σε σχεση με τις σκεψεις που ειχα προηγουμενως και τον διαπλικτισμο με τον γατο συν το οτι ακομα δεν εχω αναρρωσει πληρως με εκαναν να αντιδραω λιγο περιεργα...αφου και η υπολοιπη παρεα με ρωτησε αν εχω κατι...που να ηξεραν... οπως και να χει μετα πηγαμε για ενα σνακ και την γυρισα σπιτι με το αμαξι.. ειπαμε καληνυχτα και μου ειπε θα μιλησουμε για σημερα... ξερω οτι αυτο δεν ηταν ουτε καν ραντεβου...αλλα πχ μεσα στο λαιβ ηρθαν στιγμες που μου ηρθε να την αγκαλιασω...ή να την φιλησω...εννοειται δεν ειναι ακομα κοπελα μου κι αν το κανα θα τρωγα μπουφλα χαχα... αλλα μετα με πιασαν οι φοβιες μου παλι και αρχισα να νιωθω πως την κανω να βαριεται, πως δεν της αρεσω, πως την απογοητευσα, πως την κρισιμη στιγμη θα παγωσω και δεν θα ξερω τι να κανω...ενω το πηγαινα κανονικα μεχρι τωρα και ψυχραιμα, ξαφνικα εχασα τον ελεγχο....βεβαια δεν ξερω κατα ποσο φανηκε....μπορει να ναι και τελειως ιδεα μου...το θεμα ομως ειναι οτι περασε απο το μυαλο μου...υπαρχει η περιπτωση να ναι νορμαλ σκεψεις και να φυγουν οταν σπασει ο παγος τελειως?

γυρισα σπιτι πολυ μπερδεμενος...θα μου πειτε ακομα ειναι πολυ αρχη...αλλα το μπερδεμα το ενιωθα...γιαυτο και το τελευταιο μου ποστ απελπισιας...και να πω την αληθεια νιωθω λιγο οτι το φορουμ μου γυρναει την πλατη...αλλα δεν εκανα κακο σε καποιον...απλα ειμαι ο εαυτος μου..
    Last edited by jimmaster; 07-01-2011 at 11:44.

Senior Member
    [...] αλλα μετα με πιασαν οι φοβιες μου παλι και αρχισα να νιωθω πως την κανω να βαριεται, πως δεν της αρεσω, πως την απογοητευσα, πως την κρισιμη στιγμη θα παγωσω και δεν θα ξερω τι να κανω...ενω το πηγαινα κανονικα μεχρι τωρα και ψυχραιμα, ξαφνικα εχασα τον ελεγχο....βεβαια δεν ξερω κατα ποσο φανηκε....μπορει να ναι και τελειως ιδεα μου...το θεμα ομως ειναι οτι περασε απο το μυαλο μου...υπαρχει η περιπτωση να ναι νορμαλ σκεψεις και να φυγουν οταν σπασει ο παγος τελειως?

γυρισα σπιτι πολυ μπερδεμενος...θα μου πειτε ακομα ειναι πολυ αρχη...αλλα το μπερδεμα το ενιωθα...γιαυτο και το τελευταιο μου ποστ απελπισιας...και να πω την αληθεια νιωθω λιγο οτι το φορουμ μου γυρναει την πλατη...αλλα δεν εκανα κακο σε καποιον...απλα ειμαι ο εαυτος μου..
    Γεια σου jimmaster, το κομματι του ποστ σου που παραθετω ειναι καποιες σκεψεις σου οι οποιες μου φαινονται απολυτως φυσιολογικες. Πιστευω οτι ειναι το δυσκολο σημειο μεχρι να γνωριστουν καλυτερα 2 ατομα. Και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος στανταρ τροπος που ξεπερνιεται. Ακομα κ ο καζανοβας να εισαι, αυτα σκεφτεσαι "τι θα κανω, τι θα πω για να μη βαρεθει". Στην παρεα μου ολοι, ακομα και οι πιο ωραιοι αντικειμενικα, εχουν πανω κατω αυτο το θεματακι. Αλλα το αντιμετωπιζουν αλλοι ευκολα, αλλοι δυσκολα. Βλεπεις ειναι αυτη η αποψη που επικρατει, οτι ο αντρας πρεπει να βρισκει μια εξυπνη ατακα, να πιανει την κουβεντα για να τσουλησει το πραμα.

Η αληθεια ειναι οτι σε βλεπω μπερδεμενο αλλα αυτα που λες δεν εχουν απαντηση. Μου θυμιζει λιγο εμενα, οχι μονο στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα και γενικοτερα οταν εχω αγνοια για κατι, προσπαθω να κανονισω ολες τις λεπτομερειες απο πριν. Αλλα δε γινεται. Ειναι καποια θεματα που λυνονται εκεινη την ωρα. Βλεποντας κ κανοντας.
    Οποτε κοιτα να ανεβεις ψυχολογικα, να πας στο ραντεβου σου με καλη διαθεση, σκεψου κ κανα 2 θεματα που να ενδιαφερουν την κοπελα για τα οποια μπορεις να μιλησεις αν δεν τσουλαει η υποθεση και θα εισαι κομπλε πιστευω.

Και το φορουμ δε σου γυρναει την πλατη μην ανησυχεις.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    tzimako,
    δοκιμασε πρωτα και μετα βγαλε συμπερασματα..
    Εχεις μπει σε ενα τριπακι "τι ειμαι?ειμαι αυτο?ή ειμαι εκεινο ,βρε μηπως ειμαι το αλλο?"
    Ασκοπες σκεψεις αν με ρωτησεις..
    Το πως θα νιωσεις δεν εχει να κανει με τις κατηγοριοποιησεις που θα κανεις...
    ΝΙΩΣΕΕΕΕ
    Δεξου τον εαυτο σου.."πες εγω ετσι ειμαι..εχω κολληματα..εχω ανασφαλειες!!ε και?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ σε ολα μου!!"
    Σε οποιον αρεσω..και μην νομιζεις ολοι οι ανθρωποι υστερουν σε καποια θεματα..ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ENJOY THE TRIP!!
    φιλακια!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Καλησπέρα. Προσωπικά το είχα αφήσει πριν μου το πεις. Ξέρεις σε ποιο κομμάτι αναφέρομαι...

Σου εξήγησα πως αναγνωρίζω το άγχος, το φόβο, την περίεργη αντίδραση σου, σε δικαιολογώ πάνω σε αυτό και μόνο! Άλλο όμως είναι αυτό και άλλο η επίθεση και η κακοτροπιά σου! Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος σου και οι απαντήσεις σου ήταν άκρως επιθετικές από το 1ο μόλις ποστ σου. Το ότι συνομιλάμε σε ένα φόρουμ, το ότι σου μίλησα/απάντησα δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε να μου μιλάς με τον τρόπο που μιλάς, ούτε να εκτοξεύεις κουφές κατηγορίες προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Λες σε κάποιο σημείο πως πήγα να βγάλω λαυράκι. Σε ξέρω; Σε έχω δει; Πως είναι δυνατόν να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο Χριστιανέ μου; Πραγματικά αυτό ήταν ένα από τα πιο άκυρα πράγματα που έχω ακούσει, μεγάλη κακία στην προσπάθεια σου να αυτοεπιβεβαιωθείς και να σε πείσεις!

Στη συνέχεια σε τι πιστεύεις πως θα με ενδιέφερε το αν είσαι στρέιτ, μπάι ή γκέι; Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τον δικό σου κόσμο δυστυχώς ή ευτυχώς κι αυτό πρέπει να το καταλάβεις. Κι αφού πετάς ένα κάρο ειρωνίες (να προσέχεις μόνο μην αποδειχθεί πως είσαι γκέι και εκεί φας την φρίκη σου γιατί ωραία είναι τα αστειάκια για τους άλλους) και κακίες αντί να σκεφτείς πως γίνεται να συνεχίζω να σου απαντάω φιλικά αντί να σε βρίσω όπως θα έκανε άλλος απαιτείς να σου πω αυτό που θες να ακούσεις και πετάς την κορυφαία ατάκα "συγνωμη ναι μεν αλλά".

Οσο για τον Γατο εγω εκανα πισω γιατι εκεινος λογικα μου τα ελεγε....εγω μεσα στην παρανοια και την ομοφοβια μου του επιτεθηκα...
    εδώ με δικαιολογείς

αλλα ζητησα συγνωμη και ξαναλεω πως το επιπεδο στο οποιο αγχωνομαι ειναι ξενο ισως και στον γατο αλλα και σε πολλους οποτε δεν με κατανοουν...
    εδώ ξαναρχίζεις να παίρνεις μπρος με τον αγαπημένο κακό σου τρόπο...

δεν ξερω λοιπον πως λειτουργει η κοινωνια αυτη αλλα δεν θα αφησω τους ρυθμους της να με κατασπαραξουν...καληνυχτα
    εδώ καλά το έχασες τελείως για 1000η φορά!

Και σχετικά με το 2ο quote ξέρεις εσύ τι έχω περάσει; Γιατί αυτό το παρατηρώ όχι μόνο από εσένα αλλά και από άλλους 2-3 εδώ μέσα να δημιουργούν μετρητές κατάθλιψης, άγχους κ.τ.λ. να λένε "αα εγώ έχω αυτό κι αυτό, δεν με καταλαβαίνει κανείς σας, εσείς έχετε μια απλή κατάθλιψη και δεν ξέρετε τι παιρνώ". 1ον δεν ξέρετε τι περνά ο καθένας, 2ον το πως τα περνά κάποιος δεν θα το κρίνετε εσείς! Τα γεγονότα έρχονται στην ζωή και εμείς καλούμαστε να τα αξιοποιήσουμε! Και με στεναχωρεί που μερικοί αντι να γίνετε καλύτεροι γιατί αυτός είναι ο σκοπός καταντάτε χειρότεροι!

Είχες άγχος για αυτά που έγιναν εσύ τα δημιούργησες όμως. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν γίνεται πρώτα να λες λες λες ένα σωρό πράγματα μετά να ζητάς συγνώμη και να απαιτείς να την δεχτεί ο άλλος ή να χρησιμοποιείς αυτό που έχεις για να λες ό,τι σου κατεβαίνει στον εγκέφαλο. Είναι απαράδεκτο με απλά λόγια! Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι μόνο αυτά π σκέφτεσαι ανέλυσε τον εαυτό σου λίγο καλύτερα γιατί το να σκεφτείς τι κάνεις είναι εύκολο το να προσπαθείς να αλλάξεις είναι το δύσκολο. Και προσπαθώντας να αλλάξεις μόνο αυτά που θα έκαναν εσένα ευτυχισμένο ενισχύοντας τα κανονια προς ολους οσους βλεπεις εχθρους σου το μονο που θα σου προξενησει είναι μελλοντικα προβληματα γιατί κάποια στιγμή θα γκρεμιστεί και αυτή η θεωρία...

Τέλος λες πως το φόρουμ σε εγκαταλείπει. Το φόρουμ είναι ένα εργαλείο που πρέπει να αξιοποιήσεις, δεν είναι ο χώρος ο θαυματουργός ο οποίος θα σου λύσει όλα τα θέματα. 32 σελίδες σου έχουν απαντήσει κόσμος και ντουνιάς (αποκλείεται να το έχουν κάνει σε άλλον μόνο το τοπικ σου και το τοπικ music έχει φτάσει τοσες σελιδες) και σε εγκατέλειψαν; Εσύ πρέπει να καταλάβεις πως να παίρνεις πράγματα από το φόρουμ και όχι να απαιτείς να σου δίνουν με το ζόρι! Αν δεν μπεις σε σοβαρή διαδικασία σκέψεων και ριζικών αλλαγών μέσα σου και όχι στο θέμα του σεξ. προσανατολισμού αλλά ΠΑΝΤΟΥ και 10000 σελίδες να σου γράψουν πάλι μόνος θα αισθάνεσαι. Γιατί και στρέιτ να ανακαλύψεις πως είσαι τι να το κάνεις που θα έχεις παραμείνει κακότροπος, εγωιστής και και και δεν θα σου πω για να μην σε στεναχωρήσω και άλλο!

Αυτά από εμένα. Η συγνώμη σου είναι δεκτή ακόμα και με τον κακό τρόπο που την είπες δεν με ενδιαφέρει... Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fearg View Post
    Γεια σου jimmaster, το κομματι του ποστ σου που παραθετω ειναι καποιες σκεψεις σου οι οποιες μου φαινονται απολυτως φυσιολογικες. Πιστευω οτι ειναι το δυσκολο σημειο μεχρι να γνωριστουν καλυτερα 2 ατομα. Και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος στανταρ τροπος που ξεπερνιεται. Ακομα κ ο καζανοβας να εισαι, αυτα σκεφτεσαι "τι θα κανω, τι θα πω για να μη βαρεθει". Στην παρεα μου ολοι, ακομα και οι πιο ωραιοι αντικειμενικα, εχουν πανω κατω αυτο το θεματακι. Αλλα το αντιμετωπιζουν αλλοι ευκολα, αλλοι δυσκολα. Βλεπεις ειναι αυτη η αποψη που επικρατει, οτι ο αντρας πρεπει να βρισκει μια εξυπνη ατακα, να πιανει την κουβεντα για να τσουλησει το πραμα.

Η αληθεια ειναι οτι σε βλεπω μπερδεμενο αλλα αυτα που λες δεν εχουν απαντηση. Μου θυμιζει λιγο εμενα, οχι μονο στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα και γενικοτερα οταν εχω αγνοια για κατι, προσπαθω να κανονισω ολες τις λεπτομερειες απο πριν. Αλλα δε γινεται. Ειναι καποια θεματα που λυνονται εκεινη την ωρα. Βλεποντας κ κανοντας.
    Οποτε κοιτα να ανεβεις ψυχολογικα, να πας στο ραντεβου σου με καλη διαθεση, σκεψου κ κανα 2 θεματα που να ενδιαφερουν την κοπελα για τα οποια μπορεις να μιλησεις αν δεν τσουλαει η υποθεση και θα εισαι κομπλε πιστευω.

Και το φορουμ δε σου γυρναει την πλατη μην ανησυχεις.
    Καλησπερα Φεαργ!

Τελικα οταν ηρεμεις για ενα θεμα τοτε παρουσιαζονται οι λυσεις...με επηρεασε η λογομαχια με τον γατο (που πραγματικα δεν το πηγαινα προς τα κει...αλλα τεσπα) και σε συνδυασμο με τις αυξημενες απαιτησεις απ τον εαυτο μου χθες το βραδυ και μεχρι σημερα ημουν εκτος ελεγχου... προσπαθω να κανω το εαυτο μου να χαλαρωσει...και βασικα ημουν σιγουρος οτι ολο το φορουμ με κοροιδευε και με θεωρουσε βλακα......σου λεω προσπαθουσα να κοιμηθω και δεν μπορουσα να χαλαρωσω με τιποτα...δεν απαντουσε και κανεις στο φορυμ και εγω αγχωθηκα επιπλεον...

Ετσι ειναι οπως τα λες ρε μαν...πιστευω θα ηρεμησω και θα τσουλησει νορμαλ...και ηδη απο τωρα εχω ηρεμησει...στην τελικη ολα αυτα τα αγχη και οι σκεψεις πρεπει να ξεσπασουν ωστε να αποθηκευτουν ως εμπειρια σωστα? Κι εγω το κανω....να θελω να κανονισω τις λεπτομερειες ολες απ την αρχη...παντα το κανω και τελικα καταληγω να αγχωθω χαχα...μου μοιαζεις πολυ τελικα χαχα...