εγω στο χωριο μου ειμαι γνωστοσ πλεον ωσ ο ασχημοσ με την ψυχικη δυναμη αν σου λεει κατι αυτο καλωσ
Printable View
εγω στο χωριο μου ειμαι γνωστοσ πλεον ωσ ο ασχημοσ με την ψυχικη δυναμη αν σου λεει κατι αυτο καλωσ
Aγαπητη melissa , τωρα συμφωνουμε !! απλως εφερα δυο παραδειγματα ' γνωστων ' για ευκολια . Για μεσης εμφανισης ανθρωπους , οχι η ομορφια , αλλα η ελκυστικοτητα ειναι υποκειμενικη . Μπορει καποιος να μην ειναι ωραιος με κανενα κριτηριο . Αλλα καποιες τον βρισκουν ελκυστικο , λογω προσωπικοτητας /χαρακτηριστικων , και να αρεσει και σε ανω του μετριου γυναικες . Μετραει πιο πολυ η εμφανιση στην γυναικα , παρα στον αντρα .
Οσο για την ιδια κοινωνια , σωστα επισημαινεις οτι καποιος κακογουστος / μην πω τιποτα βαρυτερο , θα εκτιμησει την Μπεζαντακου , ενω θα αγνοησει καποια με class , ουτε θα την καταλαβει καν !!!! δεν ξερω τι εννοεις η ποιους με τον ορο ' απιστευτη ομορφια ' , αλλα υπαρχουν γυναικες , καθημερινες , που δυσκολα θα απορριψει καποιος αντρας , τουλαχιστον απο εμφανιση , εχω στο μυαλο μου δυο -τρεις . Στην πορεια θα φανει αν ειναι ικανες να κρατησουν εναν αντρα , που εχει αρκετες επιλογες στο αλλο φυλο , εξαρταται και τι ψαχνει ενας αντρας σε μια γυναικα , περα απο την εμφανιση . Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους αντρες .
Παντως σε γενικες γραμμες , συμφωνω μαζι σου , ακομη και στο θεμα της , οχι μοδας , η μοδα ειναι εδω και αρκετες δεκαετιες , απο την Τουιγκη και υστερα οι αδυνατες , αλλα οι προσωπικες προτιμησεις , διαφερουν . Ας πουμε , εμενα η Μονροε , δεν μου λεει και πολλα , ενω η Χαιηγουωρθ , μου λεει ( πιο αδυνατη , και πιο ψηλη , οχι χυμωδης ,) . Αλλα τον 19ο αιωνα , και πριν , αρεσαν οι πιο γεματες .
σημερα εμαθα οτι οι ομορφεσ ειναι πολυεξοδεσ αντεχεισ οικονομνικα τη συντηρηση τησ ομορφησ
Δεν ισχυει αυτο , elis , ειχα μια πολυ ωραια κοπελα , λογικες απαιτησεις . Ειναι πως συμπεριφερεσαι με το χρημα ο ιδιος . Αν εισαι φειδωλος , οπως εγω , μια πολυεξοδη , ουτε καν θα με πλησιασει . Οι πολυεξοδες ειναι θεμα χαρακτηρος , οχι εμφανισης , βρισκουν και τα κανουν , παντα θα υπαρχουν ' σπονσορες ' η αντρες που ' αγοραζουν ' γυναικες , εγω δεν ανηκω σε αυτους .
Δεν έχω καθόλου από αυτήν και ένας σήμερα,φρόντισε να με κάνει χειρότερα ψυχολογικά......
Σε γενικες γραμμες , αντιμετωπιζωντας αυτο που σου προκαλει ανασφαλεια / αμηχανια , καταματα , στην πραξη , κι ας τρως ακυρα συνεχως , αρκει να μην ' πεφτεις ' ψυχολογικα , θα φας πολλα ακυρα , δες το σαν πειραμα . Δεν υπαρχει πιο συντομος τροπος , η τουλαχιστον δεν γνωριζω εγω αλλον .
Η αρχισε να πλησιαζεις οχι ' δυσκολες ' ( ωραιες ) κοπελες , γινε φιλικος με αγνωστες , παλι δες το σαν πειραμα .
Ασχολουμαι αρκετα μαζι σου , μου θυμιζεις σε μερικα σημεια προβληματισμους που ειχα στην ηλικια σου . Νοσταλγια .
Σου ειπα μην ακους κανεναν , πειραματισου , κανε αυτο που νομιζεις , χρειαζεσαι την αδεια αλλου ? παντα θα υπαρχουν στη ζωη σου ανθρωποι που θα σε αμφισβητουν , μην συναστρεφεσαι τετοιους ανθρωπους .