Σκέφτομαι... - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 116 FirstFirst ... 2533343536374585 ... LastLast
Results 511 to 525 of 1736
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να μην υποθεσεις, θα πεσεις εξω.
    εχω κανει σχεση με μετριας εμφανισης ανδρα, ηταν ομως πολυ γοητευτικος λογω προσωπικοτητας.
    όλοι οι άλλοι όμως να υποθέσω πως ήταν παίδαροι,όμορφοι κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    όλοι οι άλλοι όμως να υποθέσω πως ήταν παίδαροι,όμορφοι κλπ.
    γοητευτικοι ηταν ΟΛΟΙ. αλλα δεν ηταν η αψεγαδιαστη ομορφια και παιδαρωσυνη παντα μερος της γοητειας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    γοητευτικοι ηταν ΟΛΟΙ. αλλα δεν ηταν η αψεγαδιαστη ομορφια και παιδαρωσυνη παντα μερος της γοητειας.
    Θες να μου πεις ότι δεν ήταν μόνο ένας μέτριος,αλλά και άλλοι.
    Γιατί η user με το όνομα Μαρούλι,μου είπε να μην προσεγγίζω ωραίες,αλλά το ακριβώς αντίθετο,λόγω της εμφάνισης μου.
    Μάλλον κάτι ξέρω και είμαι διατεθειμένος να φτάσω στα άκρα,αν με πιάνεις.

Senior Member
    Θες να μου πεις ότι δεν ήταν μόνο ένας μέτριος,αλλά και άλλοι.
    Γιατί η user με το όνομα Μαρούλι,μου είπε να μην προσεγγίζω ωραίες,αλλά το ακριβώς αντίθετο,λόγω της εμφάνισης μου.
    Μάλλον κάτι ξέρω και είμαι διατεθειμένος να φτάσω στα άκρα,αν με πιάνεις.
    μετριος δεν ηταν κανενας. ηταν ολοι πολυ πανω του μετριου συνολικα. απλα εσυ κοιτας μονο ομορφια, εγω κοιταω ολα τα χαρισματα.
    το οτι δεν σε πιανω, ειναι το μονο βεβαιο.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Έλα,το έχω ξαναπεί.
    Έξυπνη φαίνεσαι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    μετριος δεν ηταν κανενας. ηταν ολοι πολυ πανω του μετριου συνολικα. απλα εσυ κοιτας μονο ομορφια, εγω κοιταω ολα τα χαρισματα.
    Άρα όλοι εμφανίσιμοι?
    Πες μας κιόλας ότι θα έκανες κάτι,με κάποιον που δεν θα είχε εμφάνιση άνω του μετρίου.
    Υ.Γ.:Κάτι ξέρω μάλλον και δίνω μεγάλη σημασία στην εμφάνιση μου.Είναι το 99% της υπόθεσης,για να πας με μια ωραία κοπέλα,σύμφωνα και με έντυπα του Πέτρου Κωστόπουλου(που είναι απόλυτα παρεξηγημένος ως άνθρωπος).

Senior Member
    Άρα όλοι εμφανίσιμοι?
    Πες μας κιόλας ότι θα έκανες κάτι,με κάποιον που δεν θα είχε εμφάνιση άνω του μετρίου.
    στο ειπα ηδη, οτι εχω κανει "κατι" με ανδρα κατω του μετριου εμφανισιακα, πολυ πανω του μετριου ομως σε προσωπικοτητα και κοινωνικο εκτοπισμα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    στο ειπα ηδη, οτι εχω κανει "κατι" με ανδρα κατω του μετριου εμφανισιακα, πολυ πανω του μετριου ομως σε προσωπικοτητα και κοινωνικο εκτοπισμα.
    Δηλαδή το πάνω του μετρίου που έλεγες και για τους άλλους,ήταν κυρίως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα?
    Πριν,εννοούσα την μάνα μου(εκεί που δεν με ''έπιανες'').

Senior Member
    τι εννοείς είσαι διατεθιμένος να φτάσεις στα άκρα ; καλά και επειδή το διάβασες σε έντυπα του Κωστόπουλου τι σημαίνει ; επειδή το πε αυτό ένας δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ωωωπς , ! φυσικα και υπαρχουν αντικειμενικα ελκυστικες γυναικες , με ωραιες αναλογιες στο σωμα , και οπως τοχε διατυπωσει καποιος ζωγραφος ,' ωραιο προσωπο ειναι αυτο που αν το ζωγραφιζες δεν θα χρειαζοταν ναλλοιωσεις κανενα χαρακτηριστικο του ' . Δεν μπορω να τα ισοπεδωσω ολα , και αυτην που θεωρω ελκυστικη , καποιος αλλος να την θεωρησει μπαζο . Καποιος εκ των δυο , ειναι εξαιρετικα κακογουστος . Αναφερομαι στον μεσο ανθρωπο , που τα γουστα ποικιλλουν μεν , αλλα στην ιδια κουλτουρα , τα στανταρντς ειναι λιγο πολυ τα ιδια . Ναι , μπορει εγω να θεωρησω καποια ελκυστικη , και καποιος αλλος , απλως καλη , οχι ομως και μπαζο !! δεν θα συγκρινω το ωραιο επι Αναγεννησης , με το ωραιο μετα απο 600 χρονια , ειναι μη συγκρισιμα μεγεθη . Μερικοι ανθρωποι , αναμφισβητητα , ασχετως φυλου , εχουν σαφως περισσοτερες επιτυχιες στο αλλο φυλο απο αλλους . Αυτο λεει πολλα . πχ Σκλεναρικοβα , εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος γυναικας , αλλα δεν μπορω να την πω μπαζο , απλα δεν μου αρεσει αυτο το ειδος ομορφιας . Αλεξης Γεωργουλης , δεν μπορει ναρεσει σε ολες , αλλα μπαζο , δεν τον λες . Υπαρχει λοιπον μια αντικειμενικοτητα στην ελκυστικοτητα , σχετικη παντα .
    Χρησιμοποιω επιτηδες τον ορο΄' ελκυστικος ' απο το ' ομορφος ' , η ελκυστικοτητα ειναι συνισταμενη πολλων χαρισματων/χαρακτηριστικων , μη αμφισβητισημων , τουλαχιστον απο την πλειοψηφια .
    Ακομη και οι Αρχαιοι Ελληνες , ειχαν προτυπα πμορφιας , τον περιφημο ' Κουρο ' .
    Αμα κανουμε μια σουμα , το τι θελει η καθε γυναικα , πιστευω θα καταληξουμε σε πολλα κοινα χαρακτηριστικα του επιθυμητου αντρα , ωρισμενα θα διαφερουν φυσικα , αλλα τα περισσοτερα θα συμπιπτουν . Ετσι νομιζω !!!
    Αν αυτή η απάντηση πάει σε αυτά που έγραψα μου έφερες παραδείγματα διάσημους που εν μέρει έγιναν γνωστοί γιατί ήταν πολύ όμορφοι. Ωραία αυτούς όλοι όμορφοι θα τους βρίσκουν και αυτό είπα. Από εκεί και πέρα μίλησα για όλους εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που δεν έχουμε προδιαγραφές μοντέλου. Όλους εμάς κάποιοι άνθρωποι μας βρίσκουν ωραίους και κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλες Σκλεναρίκοβες ή όλοι Γεωργούληδες. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Αν δεν μιλάμε για ακραία παραδείγματα ομορφιάς, θεωρώ ότι ο μέσης ομορφιάς άνθρωπος μπορεί να γίνει επιθυμητός από άλλους μέσης ομορφιάς ανθρώπους με μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, χιούμορ και άλλα εσωτερικά χαρίσματα και αυτό προσπαθώ να πω στον θεματοθέτη.

Το τι βρίσκει κάποιος ωραίο ακόμη και μέσα στην ίδια κοινωνία διαφέρει. Π.χ. οι γυναίκες μπορεί να βρίσκουν ωραίο αυτό που ορίζει η μόδα, δηλαδή ένα πολύ αδύνατο σώμα, ενώ οι άντρες να προτιμάνε τις καμπύλες και κάποια πολύ αδύνατη ακόμη κι αν είναι μοντέλο να τη βρίσκουν αποκρουστική. Επίσης οι κάγκουρες θα βρουν την Στέλλα Μπεζαντάκου ωραία ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Ξαναλέω, αν εξαιρέσουμε τους απίστευτης ομορφιάς ανθρώπους, οι άνθρωποι που συναντάς στο δρόμο είναι δύσκολο να πεις αντικειμενικά αν είναι όμορφοι ή όχι. Νομίζω μόνο οι άνθρωποι που είναι απεριποίητοι και έχουν αφεθεί, μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραίοι. Για όλους τους άλλους σίγουρα υπάρχουν άτομα που τους βρίσκουν ωραίους.

Senior Member
    Κολλάω στην εξωτερική εμφάνιση,γιατί ποτέ δεν με έχει προσέξει κάποια εμφανίσιμη....
    Αντιθέτως,κάτι χαζές χοντρές ή άσχημες κνίτισσες ή μέτριες που ήταν εκνευριστικά περίεργες.
    Και γιατί,δεν θεωρώ ότι είναι πολλές οι πιθανότητες να πάει ένας εμφανίσιμος με άτομο διαφορετικής εμφάνισης.
    Δηλαδή για να καταλάβω. Στη σχολή σου μπορεί να υπάρχουν 100 κοπέλες. Από αυτές οι 2 είναι θεογκόμενες και τις θέλουν όλοι. Οι 2 είναι πολύ άσχημες και δεν θα γύριζε άντρας να τις κοιτάξει. Από εκεί και πέρα μια κανονική κατανομή μας λέει ότι γύρω στις 13 θα είναι πολύ ωραίες, δηλαδή αρκετά προσεγμένες και 35 ακόμη θα είναι πιο απλές αλλά πάνω από το μέσο όρο. Εσύ σε αυτή την υποθετική αίθουσα θα είσαι ευχαριστημένος αν χτυπήσεις μόνο 1 από τις 2 θεογκόμενες; Και αν βρεις μια κοπέλα που δεν είναι αντικειμενικά πεντάμορφη αλλά είναι γλυκειά και ανήκει στις 35 πάνω του μέσου όρου αλλά όχι στις πολύ ωραίες θα πεις όχι; Γιατί ανάμεσα στις 2 θεογκόμενες και στις χοντρές, άσχημες κνίτισες υπάρχει τεράστια απόσταση.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δηλαδή για να καταλάβω. Στη σχολή σου μπορεί να υπάρχουν 100 κοπέλες. Από αυτές οι 2 είναι θεογκόμενες και τις θέλουν όλοι. Οι 2 είναι πολύ άσχημες και δεν θα γύριζε άντρας να τις κοιτάξει. Από εκεί και πέρα μια κανονική κατανομή μας λέει ότι γύρω στις 13 θα είναι πολύ ωραίες, δηλαδή αρκετά προσεγμένες και 35 ακόμη θα είναι πιο απλές αλλά πάνω από το μέσο όρο. Εσύ σε αυτή την υποθετική αίθουσα θα είσαι ευχαριστημένος αν χτυπήσεις μόνο 1 από τις 2 θεογκόμενες; Και αν βρεις μια κοπέλα που δεν είναι αντικειμενικά πεντάμορφη αλλά είναι γλυκειά και ανήκει στις 35 πάνω του μέσου όρου αλλά όχι στις πολύ ωραίες θα πεις όχι; Γιατί ανάμεσα στις 2 θεογκόμενες και στις χοντρές, άσχημες κνίτισες υπάρχει τεράστια απόσταση.
    Ερώτηση:αυτές οι 35 δεν θα είναι μέτριες,έτσι?

Senior Member
    Δηλαδή το πάνω του μετρίου που έλεγες και για τους άλλους,ήταν κυρίως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα?
    Πριν,εννοούσα την μάνα μου(εκεί που δεν με ''έπιανες'').
    ΝΑΙ.
    καποιοι ηταν και πολυ ωραιοι, αλλα οχι ολοι.
    το πρωτο ειναι παντα η προσωπικοτητα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    ΝΑΙ.
    καποιοι ηταν και πολυ ωραιοι, αλλα οχι ολοι.
    το πρωτο ειναι παντα η προσωπικοτητα.
    Καλά,μην θυμώνεις.

Senior Member
    Ερώτηση:αυτές οι 35 δεν θα είναι μέτριες,έτσι?
    Ρε παιδί μου, στη σχολή σου θα είσαι ικανοποιημένος αν χτυπήσεις μόνο τις 2 πεντάμορφες ή συμβιβάζεσαι και με κάτι λιγότερο; Γιατί ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιες κοπέλες θέλεις.

Page 35 of 116 FirstFirst ... 2533343536374585 ... LastLast