Σκέφτομαι... - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 116 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast
Results 526 to 540 of 1736
    Senior Member
    εγω στο χωριο μου ειμαι γνωστοσ πλεον ωσ ο ασχημοσ με την ψυχικη δυναμη αν σου λεει κατι αυτο καλωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Αν αυτή η απάντηση πάει σε αυτά που έγραψα μου έφερες παραδείγματα διάσημους που εν μέρει έγιναν γνωστοί γιατί ήταν πολύ όμορφοι. Ωραία αυτούς όλοι όμορφοι θα τους βρίσκουν και αυτό είπα. Από εκεί και πέρα μίλησα για όλους εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που δεν έχουμε προδιαγραφές μοντέλου. Όλους εμάς κάποιοι άνθρωποι μας βρίσκουν ωραίους και κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλες Σκλεναρίκοβες ή όλοι Γεωργούληδες. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Αν δεν μιλάμε για ακραία παραδείγματα ομορφιάς, θεωρώ ότι ο μέσης ομορφιάς άνθρωπος μπορεί να γίνει επιθυμητός από άλλους μέσης ομορφιάς ανθρώπους με μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, χιούμορ και άλλα εσωτερικά χαρίσματα και αυτό προσπαθώ να πω στον θεματοθέτη.

Το τι βρίσκει κάποιος ωραίο ακόμη και μέσα στην ίδια κοινωνία διαφέρει. Π.χ. οι γυναίκες μπορεί να βρίσκουν ωραίο αυτό που ορίζει η μόδα, δηλαδή ένα πολύ αδύνατο σώμα, ενώ οι άντρες να προτιμάνε τις καμπύλες και κάποια πολύ αδύνατη ακόμη κι αν είναι μοντέλο να τη βρίσκουν αποκρουστική. Επίσης οι κάγκουρες θα βρουν την Στέλλα Μπεζαντάκου ωραία ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Ξαναλέω, αν εξαιρέσουμε τους απίστευτης ομορφιάς ανθρώπους, οι άνθρωποι που συναντάς στο δρόμο είναι δύσκολο να πεις αντικειμενικά αν είναι όμορφοι ή όχι. Νομίζω μόνο οι άνθρωποι που είναι απεριποίητοι και έχουν αφεθεί, μπορείς να πεις ότι δεν είναι ωραίοι. Για όλους τους άλλους σίγουρα υπάρχουν άτομα που τους βρίσκουν ωραίους.
    Aγαπητη melissa , τωρα συμφωνουμε !! απλως εφερα δυο παραδειγματα ' γνωστων ' για ευκολια . Για μεσης εμφανισης ανθρωπους , οχι η ομορφια , αλλα η ελκυστικοτητα ειναι υποκειμενικη . Μπορει καποιος να μην ειναι ωραιος με κανενα κριτηριο . Αλλα καποιες τον βρισκουν ελκυστικο , λογω προσωπικοτητας /χαρακτηριστικων , και να αρεσει και σε ανω του μετριου γυναικες . Μετραει πιο πολυ η εμφανιση στην γυναικα , παρα στον αντρα .
    Οσο για την ιδια κοινωνια , σωστα επισημαινεις οτι καποιος κακογουστος / μην πω τιποτα βαρυτερο , θα εκτιμησει την Μπεζαντακου , ενω θα αγνοησει καποια με class , ουτε θα την καταλαβει καν !!!! δεν ξερω τι εννοεις η ποιους με τον ορο ' απιστευτη ομορφια ' , αλλα υπαρχουν γυναικες , καθημερινες , που δυσκολα θα απορριψει καποιος αντρας , τουλαχιστον απο εμφανιση , εχω στο μυαλο μου δυο -τρεις . Στην πορεια θα φανει αν ειναι ικανες να κρατησουν εναν αντρα , που εχει αρκετες επιλογες στο αλλο φυλο , εξαρταται και τι ψαχνει ενας αντρας σε μια γυναικα , περα απο την εμφανιση . Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους αντρες .
    Παντως σε γενικες γραμμες , συμφωνω μαζι σου , ακομη και στο θεμα της , οχι μοδας , η μοδα ειναι εδω και αρκετες δεκαετιες , απο την Τουιγκη και υστερα οι αδυνατες , αλλα οι προσωπικες προτιμησεις , διαφερουν . Ας πουμε , εμενα η Μονροε , δεν μου λεει και πολλα , ενω η Χαιηγουωρθ , μου λεει ( πιο αδυνατη , και πιο ψηλη , οχι χυμωδης ,) . Αλλα τον 19ο αιωνα , και πριν , αρεσαν οι πιο γεματες .

Senior Member
    Quote Originally Posted by troxia View Post
    τι εννοείς είσαι διατεθιμένος να φτάσεις στα άκρα ; καλά και επειδή το διάβασες σε έντυπα του Κωστόπουλου τι σημαίνει ; επειδή το πε αυτό ένας δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας .

Μην κατεβαζουμε το επιπεδο της κουβεντας στις αποψεις τετοιων υποκειμενων .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΝΑΙ.
    καποιοι ηταν και πολυ ωραιοι, αλλα οχι ολοι.
    το πρωτο ειναι παντα η προσωπικοτητα.

Συμφωνω ρεμ , + αυτοπεποιθηση .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω ρεμ , + αυτοπεποιθηση .
    Ένας γνωστός,πριν λίγη ώρα μου είπε πως πρέπει να ρίξω τον πήχη,και ότι κάποια όμορφη δεν θα μου κάτσει ποτέ.
    Και μου είπε να κυνηγάω άσχημούλες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ρε παιδί μου, στη σχολή σου θα είσαι ικανοποιημένος αν χτυπήσεις μόνο τις 2 πεντάμορφες ή συμβιβάζεσαι και με κάτι λιγότερο; Γιατί ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιες κοπέλες θέλεις.
    Πως να σου το εξηγήσω:Κάτι ανάμεσα στις μέτριες και τις πεντάμορφες.
    Δηλαδή όχι πεντάμορφες,αλλά καλύτερες από τις μέτριες.Για μια από τις 13 πολύ ωραίες που είπες,ούτε λόγος?

Senior Member
    σημερα εμαθα οτι οι ομορφεσ ειναι πολυεξοδεσ αντεχεισ οικονομνικα τη συντηρηση τησ ομορφησ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    σημερα εμαθα οτι οι ομορφεσ ειναι πολυεξοδεσ αντεχεισ οικονομνικα τη συντηρηση τησ ομορφησ

Δεν ισχυει αυτο , elis , ειχα μια πολυ ωραια κοπελα , λογικες απαιτησεις . Ειναι πως συμπεριφερεσαι με το χρημα ο ιδιος . Αν εισαι φειδωλος , οπως εγω , μια πολυεξοδη , ουτε καν θα με πλησιασει . Οι πολυεξοδες ειναι θεμα χαρακτηρος , οχι εμφανισης , βρισκουν και τα κανουν , παντα θα υπαρχουν ' σπονσορες ' η αντρες που ' αγοραζουν ' γυναικες , εγω δεν ανηκω σε αυτους .

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ένας γνωστός,πριν λίγη ώρα μου είπε πως πρέπει να ρίξω τον πήχη,και ότι κάποια όμορφη δεν θα μου κάτσει ποτέ.
    Και μου είπε να κυνηγάω άσχημούλες.

Γουαι , κανε αυτο που νομιζεις , μην ακους κανεναν , μονος σου θα καταλαβεις ποσο σε ' παιρνει ' . Δοκιμαζε συνεχως , πειραματισου . Εξερευνησε τον εαυτο σου , τις δυνατοτητες σου , χωρις ναπογοητευεσαι , δες το σαν πειραμα .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γουαι , κανε αυτο που νομιζεις , μην ακους κανεναν , μονος σου θα καταλαβεις ποσο σε ' παιρνει ' . Δοκιμαζε συνεχως , πειραματισου . Εξερευνησε τον εαυτο σου , τις δυνατοτητες σου , χωρις ναπογοητευεσαι , δες το σαν πειραμα .
    Τι να μην απογοητεύομαι ρε Μαγκάιβερ?Επειδή θέλω εμφανίσιμη?
    Να μην τον πάρω στα σοβαρά δηλαδή τον άλλον?Δηλαδή γιατί να μην έχω ΕΓΩ το δικαίωμα σε τέτοιες κοπέλες?
    Μου ήρθε να τον χτυπήσω άσχημα εκείνη την ώρα...

WhyAlwaysMe?
    Guest

Πως μπορώ να αποκτήσω αυτοπεποίθηση...

Δεν έχω καθόλου από αυτήν και ένας σήμερα,φρόντισε να με κάνει χειρότερα ψυχολογικά......

Senior Member
    Σε γενικες γραμμες , αντιμετωπιζωντας αυτο που σου προκαλει ανασφαλεια / αμηχανια , καταματα , στην πραξη , κι ας τρως ακυρα συνεχως , αρκει να μην ' πεφτεις ' ψυχολογικα , θα φας πολλα ακυρα , δες το σαν πειραμα . Δεν υπαρχει πιο συντομος τροπος , η τουλαχιστον δεν γνωριζω εγω αλλον .
    Η αρχισε να πλησιαζεις οχι ' δυσκολες ' ( ωραιες ) κοπελες , γινε φιλικος με αγνωστες , παλι δες το σαν πειραμα .

Ασχολουμαι αρκετα μαζι σου , μου θυμιζεις σε μερικα σημεια προβληματισμους που ειχα στην ηλικια σου . Νοσταλγια .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε γενικες γραμμες , αντιμετωπιζωντας αυτο που σου προκαλει ανασφαλεια / αμηχανια , καταματα , στην πραξη , κι ας τρως ακυρα συνεχως , αρκει να μην ' πεφτεις ' ψυχολογικα , θα φας πολλα ακυρα , δες το σαν πειραμα . Δεν υπαρχει πιο συντομος τροπος , η τουλαχιστον δεν γνωριζω εγω αλλον .
    Η αρχισε να πλησιαζεις οχι ' δυσκολες ' ( ωραιες ) κοπελες , γινε φιλικος με αγνωστες , παλι δες το σαν πειραμα .

Ασχολουμαι αρκετα μαζι σου , μου θυμιζεις σε μερικα σημεια προβληματισμους που ειχα στην ηλικια σου . Νοσταλγια .
    Με πείραξε αρκετά ότι είπε ο άλλος....

Senior Member
    Σου ειπα μην ακους κανεναν , πειραματισου , κανε αυτο που νομιζεις , χρειαζεσαι την αδεια αλλου ? παντα θα υπαρχουν στη ζωη σου ανθρωποι που θα σε αμφισβητουν , μην συναστρεφεσαι τετοιους ανθρωπους .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σου ειπα μην ακους κανεναν , πειραματισου , κανε αυτο που νομιζεις , χρειαζεσαι την αδεια αλλου ? παντα θα υπαρχουν στη ζωη σου ανθρωποι που θα σε αμφισβητουν , μην συναστρεφεσαι τετοιους ανθρωπους .
    Θέλω πάντως να τον διαψεύσω μια ημέρα......

Page 36 of 116 FirstFirst ... 2634353637384686 ... LastLast